UV-lamput kotikäyttöön

Ultraviolettivalossa kotikäyttöön

Ihmiset tarvitsevat ultravioletti kohtalainen annos. Tämä tarve voidaan tyydyttää vain kesällä, aurinkoisina päivinä. Muina aikoina, on olemassa riski ultravioletti puutos. Täytä tai estää sen kvartsilampulla kotiin.

On olemassa useita luokitukset UV-lamput eri parametreihin. Periaate otsonin muodostumista, laitteet on jaettu:

 • Otsoni - säteily vuorovaikutuksessa hapen kanssa otsonia suurina pitoisuuksina haitallisia organismille. Jos huone on asennettu otsoni lamppu kvartsevaniya, on tärkeää usein tuulettaa.
 • Bezozonovye - lampun valmistettu kvartsilasista erityinen pinnoite. Otsonia vuorovaikutuksella ilmaa.

Liikkuvuus parametri germisidinen lamppu voi olla:

 • kannettava - helppo siirtää huoneesta toiseen;
 • paikallaan - desinfioida suurempia alueita, käytetään hoitolaitoksissa.

Mukaan toimintaperiaate ja tarkoitus UV laitteiden jaetaan:

 • auki - hajottaa ultraviolettivaloa koko huoneeseen, käyttää, ellei ihmisten ja eläinten, tämä kvartsilamput desinfiointiin tilojen;
 • suljettu (kierrättäjät) - käsitellään tiettyyn kohteeseen, kun laite ei tarvitse poistua;
 • erikoissovelluksissa (sekä lääketieteen ja kotitalouksien) - käytetään fysioterapiassa sairauksien hoidossa, auttaa torjumaan vilustuminen, täydentävät suuttimet, lasit, joita käytetään rusketuksen, on yleisin UV-lamppu kotikäyttöön.

Riippuen kiinnitysmenetelmä tavata kvartsevateli:

 • kerros;
 • liitteitä;
 • aluksella.

Mikä on kvartsilamppu

Kvartsi UV - laite, joka perustuu kvartsilasia, joka välittää vain ultraviolettisäteilyltä spektrin. Tämä säteily on antibakteerisia ominaisuuksia, stimuloi D-vitamiinin ihmiskehon, vahvistaa immuunijärjestelmää talvella kompensoimaan puute auringonvaloa. UV-lamput kotikäyttöön käytetään desinfioida huoneen kuivua kynnet levittämisen jälkeen kynsilakka, antaa iholle rusketus, ja käsitellä useita sairauksia.

Säteilytys on jaettu yleinen ja paikallinen, jossa on suuttimet (putket) keskittyen säteily ennalta määrätyllä alueella. Ohjeet kuvattu yksityiskohtaisesti, ja jossa tietty suutin, ja kuinka kauan, voidaan alttiina UV-säteitä, ja säteilyn spektri tietyllä laite kotikäyttöön. Viitteitä terapeuttinen UV-lamput:

 • vilustuminen, SARS, influenssa, tulehdus ylähengitysteiden;
 • ihotaudit: ekseema, psoriasis, jne.;.
 • nivelten sairaudet;
 • ehkäisy riisitautia;
 • vaikea paranemista haavoja;
 • haavaumat, painehaavat;
 • gynekologiset merkintöjen;
 • tulehdus.

Kvartsevatel kotitalouksien bakterisidinen

1

UV säteilyttäjällä täytyy kvartsevat tiloihin, tuhoaa viruksia ja muita tarttuvia aineita. Germisidinen lamput talon hyödyllistä perheille, joissa on usein sairaana vauvoja. Laite kotikäyttöön voi desinfioida asunnon puoli tuntia päivässä, sinun täytyy ottaa se käyttöön 15 minuuttia, sitten pitää taukoa varten varttitunnin, ja uudelleen aktivoida laitteen vielä yhtä aikaa. Tässä tilassa se toimii tiloissa jopa 20 neliömetriä.

Ei kaikki UV-lamput soveltuvat kotikäyttöön rusketuksen. Jos yrität saada rusketus ultraviolettivalaistuksessa välineen, jota ei ole tarkoitettu tähän tarkoitukseen on olemassa palovammojen vaara, nopeuttaa ihon vanhenemista. Ohjeet kvartsi laitteissa usein erityisiä sovellus huomata, että laite toimii mini-solarium. Kvartsevatel tarvitsee ostaa vain Sun, tämä ominaisuus on monia lääkkeitä UV-laitteet. On olemassa erityisiä asennusta luotu auringonpalvojia, mini-sunroom.

Ultraviolettilamput kasveille

Tavanomaiset UV-lamppu desinfiointiin tilojen ei sovellu korostaa taimet kukka puutarha tai kotiin. Kun on hoitohuone on auki lamppu kasvi on suositeltavaa poistaa, koska ylimääräinen UV-säteet ovat haitallisia heille ja jopa kuolemaan. Valmistajat tuottavat fitolampy perustuu LEDit Lisävalaistuksen viheralueita välissä puute luonnonvaloa.

Tämä ei tarkoita, että ultravioletti ehdoton vasta kasveissa, esim UV-säteiltä, ​​aallonpituus 315-380 nm, jotka stimuloivat synteesiä vitamiineja, päästöjen aallonpituudella 280-315 nm, kylmä sietävät kasvit eivät niin huolellisesti ohjeita sen UV laite lähetystehon säätämiseen parametrit aallonpituus. Tuholaisten torjunta on hyödyllistä sisällyttää UV säteilyttäjällä kotikäyttöön muutaman minuutin ajan (enintään 3-5).

Miten valita kvartsilampulla kotiin

Ymmärtää, mitä UV-lampun kotikäyttöön oikea sinulle, sinun täytyy ymmärtää, miten sitä käytetään. Jos tarvitset bakteerituholamppu kotiin, desinfioida tilat, ja on mahdollista poistaa siitä tällä kertaa, kaikki kotitaloudet, kuten eläimet ja kasvit ovat suosikki, voit suunnitella osto ulkona lamppuja. Nämä laitteet tappaa bakteereja kaikille pinnoille, jotka voivat saavuttaa UV Ne sisältyvät voidakseen käsitellä huoneessa, kun huoneistossa on sairaan lapsen tai aikuisen (ilman ihmisiä).

Laitteet, jotka voivat toimia turvallisesti huoneessa ihmisten kanssa - tämä ruokkii auki näyttöä tai kierrättäjät. On malleja, joiden tarkoitus - desinfiointi pinnat ja suljettujen tilojen: hyllyt kaapit, jääkaapit ja niin edelleen. Valitsemalla valtaa laitteiden, on tärkeää tietää tilavuus huoneen, jossa se toimii. Valinta seinästä, liikkuvia tai kannettavia malleja riippuu siitä aiot siirtää tehtaan.

Huomiota tulisi kiinnittää myös tekniset tiedot laitteen olemassaolo takauksen, valmistajan tuotemerkin. Ennen kuin ostat Lue arviot suosittuja laitteita. Jos ostat pieni laite, jossa on suuttimia kvartsevaniya ENT elinten, on tiedostettava, että jos poistat kaikki putket voidaan prokvartsevat pienelle alueelle asuntoja, enintään 3 neliötä. Se riittää pitämään paikallinen desinfiointi vuoteet, kylpyhuoneet, mutta ei riitä koko huoneen.

Paljonko on bakterisidinen säteilyttäjällä

Hinnat lemmikeille "taistelijoita mikrobit" alkavat 1200 ruplaa ja saavutti 30000 ruplaa (ja joskus voittaa sen). Se vain kvartsevateli, kustannukset kotiin solariumit ei oteta huomioon. Valitse arvokas väline versio kotikäyttöön oikeaan hintaan helppo valikoima rikas, suosittuja malleja Venäjän valmistajalta, joka tuottaa "Sun" kvartsi kasvi. Keskihinta laadukasta toiminnallista ultravioletti laitteisto yrityksen 2100-2900 ruplaa.

Toinen kuuluisa tuottaja - "Crystal". Yksinkertainen irradiators avoin tyyppi valmistetaan tämän merkin, kannattaa 1800 ruplaa, kierrätyslait- myydään 4500-4700 ruplaa, on olemassa malleja ajastimella. Toinen venäläinen yhtiö, joka tuottaa bakteereja tappavia laitteita - "Electronics". Keskimääräiset kustannukset sen UV Säteilyttäjää 3000 ruplaa. Laitteet kalliimpia luokka "Dezar" maksaa noin 10000 ruplaa.

UV-lamppu käsillään

Fanit varustettu elämää omin käsin jakaa kokemuksia valmistus mini kvartsevatelya kotikäyttöön, joka on varsin vialla desinfioida kellariin tai muita kodinhoitohuone. Tarvitset lampun DRL. Käsitellä kaapissa, pieni huone, niin että lamppu on vähemmän kuin 125 wattia. Suuri kellari tarvitsee tehokkaampia. Lamppu asetettiin pussiin tai kääritty kangas, käsineitä, lasit, kevyesti vasaralla rikkoa lampun vahingoittamatta sen sisäpuolelle.

Varovaisuus on tarpeen, koska DRL sisältää elohopeaa. Suljetussa putkessa, poistamisen jälkeen jäljellä ulomman lamppu, ja on kvartsilampulla. Sitten se tarvitaan yhteyden kaasuläpän, tai ketjuttaa hänen hehkulamppu. Kokoa kvartsilamppu voi perustua mihin tahansa pöytävalaisin, kätevä yksi tappi, jotka mahdollistavat suoran Säteilyvuo. Ultraviolettisäteilyä muodostetaan omatekoinen laitteella, ovat vaarallisia ihoa ja verkkokalvo, edellytys: käytä sitä vain puuttuessa ihmisiä, eläimiä ja kasveja.

Arviot

Anastasia, 32 vuotias: Perheemme kaksi UV säteilyttäjällä: sisä- ja ulkokäyttöön. Tottuneet käyttämään molempia. Yksi kvartsuem huone, toinen käyttö liitteineen. Ostimme lampun takia terveysongelmia, ja lapseni. osto tavoitteena oli: satuttaa vähemmän, ja tähän on päästy. Kvartsevanie me vain pelastettu!

Sergei, 28 vuotta: Vuosi sitten osti laitteen suuttimet kohdella lasta, jotka menivät päiväkodin ja koko ajan sairas. Nuha alkoi kulkea nopeammin, on jotain verrata tehokkuutta kvartsevaniya epäilemättä. Kun hän on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla valot nopeasti meni toipumaan päin.

© 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

Kaikki UV-lamput ja niiden käyttöä kotona ja hoitolaitosten

Kyky ultraviolettisäteilyä tehokkaasti käsitellä useita mikro-organismeja on esitetty täydellisemmin toisella puoli kahdennenkymmenennen vuosisadan. Näinä vuosina, samalla tasolla nopean kehityksen keinovaloja, tutkijat pystyivät tehdä useita aukkoja, joiden kautta UV-valoa on tunkeutunut eri inhimillisen toiminnan. Tänään ostaa UV-lamppu on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muu valaisin. Käytössä omituisuuksia lamppujen toimivien violetti alue, niiden tyypit ja laajuus keskustellaan tässä artikkelissa.

Luonnollinen lähde UV-sähkömagneettista säteilyä on aurinko. Sen voima shortwave säteet on tarpeeksi suuri, mutta useimmat niistä ovat imeytyvät Maan ilmakehään. vain se saavuttaa maan pinnan ja pitkän aallonpituuden UV-säteilyä, joka on pienempi kuin 10% keskimääräisestä alue. Yleensä koko UV-alueella on jaettu kolmeen ryhmään:

 • pitkäaaltoinen (UVA) - 400-315 nm;
 • keskipitkän aalto (UVB) - 315-280 nm;
 • lyhytaalloilla (UVC) - 280-100 nm.

Jokainen niistä on ainutlaatuinen fotobiologista vaikutuksia, mikä vaikuttaa sovelluksen. Yleisin keinotekoinen lähde ultraviolettisäteilyn ovat loisteputket. Valinnan vuoksi, kemiallisen koostumuksen lasikuvun, ja ruiskutus voidaan saavuttaa erinomainen läpimenokapasiteettia aaltojen kapealla alueella. Valmistetaan nykyään UV loistelamput kymmeniä lajeja, erilaisia ​​muodoltaan ja tarkoitus. Par loistelamput ne sisältävät elohopeaa, joka on haitta.

Suurin menestys tuotannon fluoresoiva valonlähteet on saavuttanut Philips. Esimerkiksi lampun desinfioida ilma tyyppi TUV-15W-G15-T8 on suurin emissio 253 nm: ssä. Tällä aallonpituudella absorboituu tehokkaimmin DNA-molekyylejä useimmat mikro-organismeja, jolloin niiden tuhoaminen. Erikoista tässä mallissa Philips on, että on vähän valoa violetti ja vihreä spektri (enintään 5%), jonka avulla käyttäjä voi nähdä valoa työ- lamppu.

Samanaikaisesti kehittämisen kanssa valodiodien ja ultravioletti edennyt diodit (UV-led). Monet tunnettua, että kide valkoinen LED paitsi hyödyllinen näkyvän spektrin, lähettää myös UV-komponentti, joka on sitten blokattiin fosforia. Siten, muuttamalla kemiallisen koostumuksen suojaavan kerroksen, on mahdollista säätää taajuusspektrin ledin emittoiman. Nyt liikkeeseen UV valodiodeja luokka mitenkään huonompi kuin perinteisten LEDien ja on valtaa muutaman wattia. Ominaisuus UV-diodit on, että ne toimivat hyvin kapealla alueella, jossa on huippu aallonpituudella määritelty asiakirjoissa. Puuttuminen purskeiden muilla aallonpituuksilla näkyvällä tai näkymättömässä spektrissä saavutetaan kustannuksella korkealaatuisia Loisteainepinnoite.

UV johti etuihin kuuluu mahdollisuus itsensä muutoksen säteilytehon. Kuitenkin, tämä edellyttää kuljettajalle mahdollisuus säätää nykyisen laajalla alueella. Esimerkiksi, UV-diodi LTPL-C034UVH365 päässä LITEON nimellisvirran 700 mA on säteilytehon noin 900 mW virran 350 mA - 468 mW, ja 100 mA - 126 mW. Siten käyttäjä voi asettaa sopivaan tilaan säteilyn, joita ei voida toteuttaa, että lamput loistelamput.

Niistä kaasupurkausvalonlähteitä lähteistä, on olemassa useita erilaisia ​​elohopea-kvartsilamppujen, jotka perustuvat argon hehkuvat elohopeahöyry. Niiden perusteella suunniteltu suuri Irradiators hyödyllinen teho (W 100-12000), joka kysyntä ilman desinfiointi, ruoka ja fotokemiallisten prosessien. Niistä puutteet DRT valaisimet syytä huomata, - elohopean läsnäolo ja otsonin käytön aikana.

Yksi uusista lähteistä UV aaltojen on eksimeerilampun, joka kuuluu luokkaan kaasupurkausvalonlähteitä lähteistä. Excilamps on useita etuja. Ne eivät sisällä elohopeaa, on korkea tehotiheys, joka voidaan helposti johdetaan kapea säteilyn. Johtuen ilman elohopeaa, excilamp löysi nopeasti sovellus monilla tarvitsevat ultraviolettisäteilyn.

On monia tunnettuja lääketieteellistä käyttöä ultravioletti loistelamput - ei vain suuntaa, vaikka useimmat laajamittainen. Ilmeisin esimerkki, jossa käytetään UV-lamput - on desinfiointi ilmaa. Paikallaan lamput läpinäkyvä kvartsilasi nähdään monissa toimistoissa hoitolaitosten. Kanssa kvartsevaniya hallinnoi lääketieteellisen nopeasti puhdistaa ilmaa bakteereista vastaanoton jälkeen (hoidon) potilasta. Germisidinen lampuilla, joilla on huippu aallonpituudella 253,7 nm ovat osa kalusteet säteilijöiden ja kierrätyslait-. Kuitenkin niiden avulla on mahdotonta tuhota kaikki bakteerit ja sienet.

Ultravioletti osoittautunut tehokkaaksi hoidossa ihosairauksien, erityisesti psoriasiksen. Säännöllinen kulku hyödyntämisaste kääntää taudin remission, parantaa huomattavasti potilaan ihon. Jälkeen lääkärin kanssa ja valinta valaisimen kanssa optimaalisen aallonpituuden UVA-alueella, menettely voidaan suorittaa kotona.

Yhtä suosittu UV sunlamps. Se voi olla useita eri yhtenäinen säteilytys koko elimeksi solariumissa tai pienoiskoossa laitteita kotikäyttöön. Esimerkiksi monia tunnettuja OUFK-03 "su" toimii aallonpituuksilla 280-400 nm, joka on verrattavissa auringonvalolle. Oikein käytettynä laite rusketuksen kompensoimaan puutetta auringonvaloa talvella, parantaa koskemattomuuden vähentää vilustuminen, ihon kunnon parantamiseksi. Ennen ostamista rusketuksen lamppu ottaa yhteys lääkäriin, koska UV on vasta joitakin sairauksia.

Massiivinen kiinnostus geelin lakan aiheutti edistäminen UV-lamput kynsien kuivumisen. He työskentelevät pitkän aallon spektrin ominaista suhteellisen pieni kapasiteetti, ja perustuu hehku-Purkauslamppujen UV led. Useimmat käytännön soveltaminen UV diodit löytyi vain valaisimet kuivaus kynsien. Ultraviolettisäteilytyksestä kasveihin on epätasainen. Toisaalta, kasvisto tavallisesti harjoittaa luonnonvaloviittausten, ja siksi on kestettävä altistumisesta keinotekoiselle. Toisaalta UVC- tuhoaa soluja, tappaa heidät jopa pieni vaikutus. Kokeet osoittavat, että elämä kasvien riippuu aallonpituudesta ja intensiteetti UV-säteiltä. Akuutti UVB säteilytys (enintään 20 min / vrk) parantaa kasvien kasvua ja niiden hedelmistä. UVA spektri eivät vaikuta pääosan vihreä luonto.

Minkä vuoksi tehdään. Tehokkaampi kasvien kasvua kotona on parempi käyttää taustavaloa ei ole UV-lamppuja, ja fitosvetodiodah. Fitosvetodioda aalto spektri on kaksi intensiteetti maksimit violetti ja punainen alue, joka on herkin klorofylli.

Jotkut eläimet eivät myöskään voi tehdä ilman säännöllistä altistumista ultraviolettisäteilylle. Esimerkiksi maa kilpikonnat, jotka sisältävät usein kotona. Kilpikonnat sovittaa malleja, joiden päästöt 12% UVB ja 30% UVA.

Periaate ilman puhdistamiseksi käytetään veden puhdistukseen. Tätä tarkoitusta varten on käytetty laitoksen, jossa ympäri UV-lamppu toimi, vesi virtaa. Tämän seurauksena UVC toimia mikro-organismeja, niiden vallitseva osa kuolee.

Oikeuslääketieteessä, ja myös vahvistaa setelien aitouden käyttämällä musta valo, joka säteilee lähelle ultravioletti, suurin approksimaatio näkyvän osan spektriä (350-400 nm). Koska pulloon valmistettu tummasta lasista uviol, sen säteet eivät havaita ihmissilmällä. Mutta säteilytys tiettyjä kohteita, he alkavat fluoresoivat valossa mustassa valossa.

Sininen valo, aktiivisesti käytetään hoitoon vilustuminen, ei emittoivat UV-spektrissä. Tämän hehkulampusta, lasi sininen, joka suojaa silmiä häikäisyä aikana lämmin ENT.

Hieman hyödyistä ja vaaroista UV-lamput talossa

Ultraviolettivalossa kotikäyttöön on varmasti hyötyä, jos sen käyttö muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi UV-lamppu ruskettavat talossa - se on mahdollisuus milloin tahansa käyttää solariumia suoraan kotoa seiniä. Samalla, välittämättä käyttöehtoja, voit polttaa ihoa.

Ei ole väliä, millainen aallonpituusalueella, intensiteetti ja tarkoitus UV-lampun. Kun se on käytössä, joista jokainen on negatiivinen vaikutus näkökykyyn. Tästä syystä suojata silmäsi, käytettävä erityisiä silmälaseja, jotka estävät 100% UV-valon, mutta lähettää näkyvän spektrin.

UV irradiators Elohopeaa sisältävät tulee säilyttää määrättyyn paikkaan poissa lasten ja suojattu satunnaisia ​​iskuja. Jos elohopealamppu on jotenkin rikki, on tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin keräämiseen vaarallisia roskia. Me kirjoitti siitä yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Basic vivahteet oikea valinta

On suositeltavaa ostaa kotikäyttöön syötteitä suljettuun koteloon suojautua suoraan kosketukseen lampun, sekä kiinnittää huomiota valtaa ja lähde UV-säteilyn tuottajalta. Tämän riippuu vakautta sen sähköiset parametrit aikana toiminta. Vian UV-lamppu on hakevat apua.

Kaikkien kirjallinen voi tehdä yhden sairas johtopäätös. UV jopa saman aallonpituusalueella voi olla positiivinen vaikutus joihinkin organismien ja vahingollinen - muut. Lajikkeiden UV-lamput hyvin paljon. Siksi ostaa UV-lamppu tarvitsee vain merkittävä asianmukaisesti tehon ja aallonpituuden, jotta välttää epämiellyttäviä seurauksia.

UV-lamput kotikäyttöön: valot käsitellään, desinfioida tilat

Ultravioletti kohtuullisesti tarvitaan elin, mutta se riittää, voidaan saada vain aurinkoisina päivinä kesällä.

Voit saada apua ultraviolettivalossa estämään puutos. Mutta tämä ei ole ainoa alue käytön tämäntyyppisen muuntimen.

Jokainen talo on ainakin yksi UV-lamppu, joka voidaan asentaa paitsi erikoissairaanhoidossa ja kosmeettisia laite, mutta myös ilmastointilaitteen, tai esimerkiksi, ilmanpuhdistin.

Kotona UV-lamppu on käytetty melko laajasti: Palveluja puhdistus, ehkäisyyn ja hoitoon virustautien ja tautien ihon, vahvistaa immuunijärjestelmää, rusketuksen ja käsi-.

Bakterisidinen ominaisuuksia säteilyn

Desinfioiva vaikutus ultraviolettisäteilyn on jo pitkään ollut tiedossa, siksi, lamppuja käytetään tuhoaminen haitallisia bakteereja ja viruksia. Monet kokeneet Kvartsevanie kaapit klinikoiden - menettelyyn ja siivous ilman vaarallisilta taudinaiheuttajia bolezney.Dlya samaan tarkoitukseen käytettäväksi kvartsilamput ja kotiin.

UV-säteily on erityisen tärkeää perheissä, joissa on pieniä lapsia ja allergikoille. Menettely ohjattu säteilytys näyttää lähes kaikki sesonkivaihteluiden infektioita.

Myös pienitehoisia UV-lamppu käytetään veden kvartsevaniya jossa eläviä kaloja tai kilpikonna.

"Sininen valo" on tunnettu ja aktiivisesti käytetään ajoista Neuvostoliiton

UV-lamput käytetään kauneushoitolat, manikyyri kynsien nopeasti kuivuva pinnoite, ja niin edelleen. D.

Usein naiset ostavat UV lamput kotikäyttöön. Tämä on perusteltua vain käyttämällä tiettyjä työkaluja:

 • perustukset manikyyri;
 • akrylaattilakkaa;
 • järjestelijä.

Lamppu nopeasti kuivuva kynsilakka

UV-lamput kuivaus kynsilakat tavallista, naiset ovat vaarassa! Kynnet altistuvat haitallisten vaikutusten ultraviolettisäteilyn.

On tärkeää tietää, että johdonmukaisuus ja koostumus perinteisten lakka ei suojaa kynnet. Tällainen pinnoite on ohuempi kuin geelikerros tai välineet kynsien. Tämän seurauksena voi vaikuttaa merkittävästi kynsilevystä.

Perinteinen lääketiede käyttää ultraviolettilamppujen hoitoon psoriasis. UV-valo tuhoaa tiettyjä soluja, jotka aiheuttavat tulehdusta ihon pinnalla.

Kun et voi ottaa menettelyjä klinikalla, tätä varten UV-lamppu kotiin.

Hoitojakso pitäisi tehdä vasta kuultuaan lääkäri, tiukasti noudattaen kaikkia sen suosituksia, koska säteily on onkogeenisille tekijä.

Useimmiten lamppua käytetään ihomuutokset pieni, muissa tapauksissa, se tarvitsee enemmän aikaa ja vaivaa.

Hoitoon psoriaasin käyttämällä erityisiä lääketieteellisiä psorolampy.

Ostaa niitä suositusten mukaan hoitavan lääkärin. On olemassa kahdenlaisia ​​malleja psorolamp:

 1. Laite käsittelemiseksi yksittäisten pienten pesäkkeitä;
 2. lamppu-teline, säteilytetään ihmiset suoriksi.

Hoidon tehokkuus riippuu säännöllisyys istuntoja ja asianmukaisen käytön laitteita.

Esimerkkinä täydellinen, ulkonäkö, ja säännöt käytöstä UV päästöjen aiheuttajat katsoa videon. Videota käytetään taloudellisesti paketti "Provit".

Auringon ystäville mini-solarium voit rakentaa kotona, kiitos erityinen UV-laite. Keinotekoinen aurinko on milloin tahansa päivä ja joka säällä.

Kiinnitä huomiota ajoitus menettelyn! Se tulee nostaa asteittain alkaen muutaman minuutin.

Ennen laitteen, Lue huolellisesti valmistajan suosituksia ja määritä niitä sleduyte jäljempänä. Sitten rusketuin, hyvällä tuulella, ettei märkärakkulat, paiseet ja ehkäisyyn monien sairauksien annetaan.

Sunlamps kotiin (kasvot, kaula)

Erilaiset UV-lamput tyypin

Edeten laitteen runko yksikkö, on seuraavanlaisia ​​UV-lamput:

 1. Auki. Ne asettavat suuren tehon lamput, jotka ovat tehokkaita tappamaan bakteereita. Niitä käytetään sairaaloissa ja päiväkodeissa puhdistamista. Ennen käyttöä, huoneen pitäisi jättää ihmiset sinun täytyy tuoda eläimiä ja kasveja kantaa. House nämä lamput eivät ole tyypillisesti käytetään.
 2. Suljettu. Suljetun tyypin lamput ovat heikompia kuin auki, vaikutus hieman pienempi, mutta ne ovat turvallisempia ihmisille. Lähes kaikki laitteet kotikäyttöön tehdään tätä periaatetta. Suljettua tyyppiä lamput avulla ihmiset sijaitsevat tiloissa aikaan jäähdyttimen.

Valitessaan UV-lamppu on kiinni kaksi peruskriteerit:

 • syy nimittämisestä säteilytys
 • valmistaja (riippuu laadusta ja tuotteen kustannuksia).

Valitessaan lamppu, sinun täytyy selvästi ymmärtää sen tarkoitus eli mitä tehtävä. Muista, että yksi valaisin, yleensä suorittaa yhden toiminnon, et voi yrittää saada manikyyri lamppu, esimerkiksi rusketuksen.

Tietenkin on monitoimilaitteita, on erityinen muotoilu ja on lisäksi varustettu suuttimilla (myös saatavana useita lamppuja).

Kotitalouskäyttöön suosituimpia ovat lamput säteilyn 280-410 nm. Yleensä niitä käytetään puhdistamiseen ja sairauksien ehkäisemiseen.

Päätti nimityksestä, valita oikea malli. Suosia tunnetuimmista valmistajista. Kotimaisten valmistajien suosittuja laitteita Ltd "Sun". Yhtiö kehittää ja valmistaa UV lamput eri tarkoituksiin. On universaali malleja laitteita kotiin, pakkaus, joka sisältää muutamia vihjeitä ja erityisiä silmälaseja. Hinnat vaihtelevat 2000 ja 2500 ruplaa.

Tuotteiden joukossa ulkomaisten valmistajien suosittuja UV-lamput Philips Company (Alankomaat), Efbe-Schott (Saksa). Kustannus mallien riippuu toiminnallisuutta, suorituskykyä, kokoonpano, ja myös dollarin valuuttakurssien vaihtelut. Siksi sinun täytyy määrittää hinta (keskihinnan suosituimmista malleista - 5000 ruplaa).

turvatoimenpide tai sulkea pois haitan

Kotitalous UV-lamput tuottavat minimimäärän säteilyä. Jos noudatat valmistajan suosituksia ohjeiden laitteeseen, ja suositukset lääkäreiden haittaa ruumis ei ole.

Valvomaton käyttö lampun voi johtaa pahenemisen sydän- ja verisuonitautien, palovammoja, ja jopa muodostumista pahanlaatuisia kasvaimia.

 1. Käytä ultraviolettivalossa tarkoituksella! Muuten, ei vain ei ole hyvä, mutta voit tehdä paljon haittaa terveydelle.
 2. Muista suojalaseja! Ne on ostettu, jos niitä ei laitteen mukana!
 3. Käytön jälkeen jäähdyttimen, on suositeltavaa tuuleta huone.
 4. Joissakin sairaudet (sydän-, munuaiset, maksa, veri), käyttäen UV-lamppuja on ehdottomasti kielletty. Ennen laitteen käyttöä, ota yhteyttä lääkäriin.

Periaate säteilytys ympäröivän tilan ja esineet UV-lamppu

Käyttämällä ultraviolettivalossa talo, haluttu vaikutus ei ole aina odotettavissa nopeasti. Esimerkiksi paraneminen akuutin nuhan voi olla havaittavissa jo parin hoitoja, mutta psoriaasin hoidossa tai saada kaunis rusketus täytyy olla kärsivällinen muutamaksi viikoksi.

Kyllä mielenkiintoinen, en edes tiedä, että UV-säteet voivat olla kotona, aivan asunnon. Sairaaloissa Tässä menettelyssä oli ispytvat, sen vaikutus oli hyvä, ja nyt tietenkin on tarpeen ostaa kotiin itselleen ja perheelle, paitsi että valinnan mallin kunnes kysymys ja miten se on kestävä. Tarvitsen puhdistamista, mutta siellä on osio artikkelissa, miten valita.

Olen kuullut UV-lamput, että ne voivat aiheuttaa vahinkoa. Mutta tajusin, että se oli vain huhu, koska se kuvaa yksityiskohtaisesti, mitä ne eivät ole haitallisia, mutta myös hyödyllistä, hyvä vaikutus terveyteen. Pidän yhä nämä lamput niiden suunnittelu, koska ne ovat kauniita ja epätavallisia. Ja todellakin, nämä lamput ultraviolettivalolla käytetään monissa tapauksissa. En tiennyt, että tällainen hyödyllinen ultraviolettivalolle.

Kostja, luet tarkkaavaisesti artikkelin. Myös kuvataan vahingot UV-lamput. Olin aina pelkää heitä, lähes lapsuudesta. Olin perehtynyt niihin vasta sairaalassa. Kun he ovat mukana, koko tämän ajan, pakata pois tiloista. Otin kotiin laaman vain siinä tapauksessa, jos se oli minulle nähdä lääkäri, ei mennä klinikalle, mutta ei manikyyri.

Tatiana, heidän pelkonsa. Ja sinä koskaan tee tai kynsien pinnoite geelilakalla? Kukaan kuoli lääketieteessä ovat laajalti näistä valaisimet. Tyhmä pelätä

Säteilytys ultraviolettivalolla voi saada syöpä, se on kirjoitettu täällä, lue huolellisesti! Naapurini oli med.rabotnik hän jatkuvasti ultraviolettivaloa oli iltaisin. Tiesin, että se ei ollut normaali, mutta se ei todista lääketieteellinen. Tämän seurauksena hän sairastui ja kuoli syöpään. UV-valo vahingoittaa silmän verkkokalvon kuoriutuu, olen myös lukenut jostain, ei kirjoittaa siitä! Älä innostu ultraviolettivaloa!

1