UV-lamppu

Mikä on parempi ja kuinka erilainen LED-lamppu on UV-lamppu

Akryylin kynsien jatkeet ja levyn kansi tavanomaisella lakalla ovat menneisyydessä. Nyt muoti, uusi trendi - geeli kerääntyy ja pysyvä lakka geelipohjaisesti (sellakka). Ja vaikkakin se näyttää erityisen vaikealta erikoislamppujen käytön vuoksi, itse asiassa prosessi on hyvin yksinkertainen. Tärkeintä on valita laadukas valaisin oikeilla elementeillä. Erilaisten vaihtoehtojen välillä on kysymys - mikä lamppu manikyyriin on parempi ja miten uf eroaa jäästä?

Geelipohjaisten materiaalien tärkein ominaisuus on, että ne eivät polymeroidu normaaleissa olosuhteissa. Jotta yksinkertaisella tavalla lakka kuivua, tarvitset tietyn säteilyn vaikutusta.

Laitteita jaetaan sen mukaan, mitkä elementit ovat käytössä:

Jokaisella lampulla on hyvät ja huonot puolensa, mutta tällä hetkellä analysoidaan budjettiryhmä - UV ja ICE.

Ultraviolettivalaisin kynsien kuivaamiseen

Tämä on ensimmäinen laite kuivauslakalle, jota pienet asiakkaat käyttävät yhä aktiivisesti. Sen tärkein painopiste on vallassa, joka riippuu loistelamppujen lukumäärästä. Jokainen on suunniteltu 9 watin tehoon, josta voit määrittää numeron:

Mitä enemmän valtaa, sitä nopeammin lakka kuivuu. Ensimmäisessä tapauksessa yksi kerros kestää noin puoli tuntia, viimeisen minuutin aikana.

Ammattilaiset, yleensä, valmistetaan suurennetussa kotelossa, jotta voit heti laittaa 2 kättä. Ajastin asetetaan koteloon, mikä helpottaa päällikön työtä.

1

Miinukset - kielteinen vaikutus kynsiin, ihoon ja silmiin.

LED-kynsilamput

Tämä on LED-toimintojen toimintaan perustuva laite. Pienemmässä koossa, diodit tuottavat tehon moninkertaisen määrän, joka ei kestä polymerointia yli 30 sekuntia.

Nykyaikaiset mallit on valmistettu pienikokoisiksi virtaviivattomina laitteina, joissa on irrotettava pohjalevy ja peilin vuoraus. Kun heijastuu, naulalevy kuivataan tasaisesti, mikä poistaa manikyyri virheet.

Molempien valaisimien toimintaperiaate on sama:

 • Ensin käsitellä kynnet desinfioimalla ja antibakteerisilla päällysteillä;
 • pohjakerroksen levittäminen;
 • 1-2 koristekerrosta;
 • kiinnitysalusta;
 • tahmean kerroksen poisto ja kynsinauhojen käsittely.

Jokaisella kerroksella kestää 20-30 sekuntia, koko manikyyri kestää enintään 40 minuuttia

Toisin kuin UV, ICE-laitteella ei ole negatiivista vaikutusta näöntarkkuuteen, ei ylikuumenta käsien ihoa eikä kuivaa kynsilevyä.

Haittapuoli on erilainen - kaikki geelivärjätyt eivät polymeroi valoa emittoivien diodien vaikutuksesta. Tätä varten sinun on valittava erikoistuotteita, jotka on merkitty "LED9raquo;".

VIDEO: Miten valitaan lamppu geelilakan kuivaamiseksi? UV- ja LED-lampun vertailu

Oikean valinnan kannalta on välttämätöntä arvioida molempien laitteiden tekniset ominaisuudet ja parametrit:

ICE-valaisimet on suunniteltu ihanteellisissa olosuhteissa 50 000 käyttötunnille, reaaliajassa - 30-35 tuhatta tuntia, mikä vastaa 4 vuoden jatkuvaa toimintaa.

Ultraviolettien käyttöikä on vain 3000 tuntia, eli vain 10 kuukautta. Mutta tämä ei ole pahin asia - 3-4 kuukauden välein niitä on muutettava, ikääntymisprosessi on liian nopea ja lähteet loppuvat kokonaan. Tämä tarkoittaa, että polymerointi ei pääse loppuun, geeli on pehmeää.

UV-lamppu Nailico

Diodit eivät vanhene ajan myötä - resurssin loppumisen jälkeen, jonka he juuri polttavat, et voi pelätä, että päällyste ei kuivu tarpeeksi.

Tämä kriteeri on tärkeä saloille ja kampaamoille, joissa asiakkaan on toimittava nopeasti, tarkasti ja tarkasti. Jopa 36W: n kapasiteetilla varustetuissa UV-laitteissa ne käyttävät 1-1,5 minuuttia per kerros, kun koko manikyyri kestää keskimäärin 2 tuntia.

LEDien teho vaihtelee kymmeniä kertoja, pinnoite polymeroituu välittömästi, lakalla ei ole valua eikä muovaudu.

 1. Ei haittaa ympäristölle

Toinen etu LED-lampun, joka ei sisällä elohopeaa. Työn päätyttyä heidät yksinkertaisesti heitetään pois, kun taas luminesenssi on hävitettävä erityisessä järjestyksessä. Jos rungon vaurioituminen ulkopuolella, elohopea virtaa ulos, ja tämä suuri pitoisuus on vain katastrofi planeetalle.

LED-lamppu kynsien kuivaamiseksi, geelillä tai lakalla

Nyt on selvää, miten UV-lamppu poikkeaa LED-valaisimesta, vaikka kumpikaan tai toista ei voida kutsua ihanteelliseksi. Ultravioletti vaikka kuivuu pitkään, mutta toimii kaikkien geelipohjaisten materiaalien kanssa. Diodi nopealla tahdilla "cope9raquo; vain niissä, joissa on suuri määrä fotoinitiatorsia. Tällaiset tuotteet on merkitty merkinnällä "LED9raquo;".

Ihanteellista työtä varten voidaan kutsua hybridi-lamppu, joka yhdistää vain kolme lampputyyppiä:

 • CCFL kylmäkatodilla, joka on täytetty inertillä kaasulla, jossa on pieni elohopea;
 • 12 LED-lamput, jotka perustuvat LED-hehkulamppujen periaatteeseen;
 • UV lopulliseen polymerointiin.

Kun kaikki lähteet samanaikaisesti otetaan mukaan, geeli kuivuu lähes välittömästi.

Mallin hybridilamppu ZS-LCL005 48W

Hybridilamput maksoivat keskimäärin 100-150 dollaria kalliimpia kuin UV ja noin 100 dollaria kalliimpia kuin jää. Tämä hankinta on rationaalinen salongissa, jossa asiakkaiden suuri virtaus. Kotitekoiseen manikyyriin kuuluu klassinen LED-valaisin. Ja jälleen, he työskentelevät vain tiettyjen perustusten kanssa.

Tämän tai tämän suunnittelun valinnassa on tarpeen arvioida riittävät valmiudet päällikkönä ja taloudellisena asiana. Osta 600 dollarin uusi tuote vähimmäismäärälle asiakkaita ei ole sopiva, samoin kuin tallentaa hankintaan, jos ihmiset ovat, mutta päällikkö ei fyysisesti pysty selviytymään virtauksesta.

Toisaalta tällainen uutuus tulee vakavasti työhön. Toisaalta asiakkaat, kuten mestarit, jotka työskentelevät nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Kerromme, mitkä eri laitteet eroavat toisistaan, mutta valinta on silti sinun.

VIDEO: Miten valita LED-valaisimet kynsien kuivaamiseen

Nolla siirtyy kytkimeen, vaiheeseen laitteeseen. Jos kytket taaksepäin, lamppu ei pala.

 • 25.11.2017 »Wolta virallinen verkkosivusto: LED-valaisimet ja niiden lajikkeet

  Ja täällä Englannissa hehkulamput ovat kiellettyjä. Saksassa tiedän myös. Ei vain et voi ostaa.

 • 09/16/2017 »Wolta virallinen sivusto: LED-valaisimet ja niiden lajikkeet

  Ostin Voltov-lamppukynttilät. Sucks täynnä. Polta yksi kerrallaan - stand stabilizers ,.

 • 09/17/2017 »Sähköstandardi: valaisimet, valaisimet, katuvalaistus

  Volodya, ota tasainen ruuvimeisseli ja sisärengas napsahtaa alas, lopulta lamppu on yksinkertainen.

 • Ultraviolettivalaisin omalla kädelläsi kotiin

  Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla monia erilaisia ​​ehdotuksia ultraviolettivalaisimien valinnasta. Tämä mahdollistaa ostajien keskittyvän tällaisten tavaroiden suhteellisen alhaisiin kustannuksiin. Saatavuudesta huolimatta on aina välttämätöntä kiinnostaa laitteiden virtaindikaattorit ja lisäominaisuudet. Kotitalouskäyttöön tarkoitettu ultraviolettivalaisin voidaan kerätä itsenäisesti, jos rahaa ei ole tarkoitus jakaa.

  Suurten tehokapasiteetin sähkömagneettisen spektrin segmenttejä kutsutaan ultraviolettina. On olemassa erilaisia ​​säteilylajeja. Ultraviolettikenttä on jaettu kolmeen pääryhmään aallonpituuden mukaan. UVC-säteet ovat vaara eläimille, aaltoalue on 180-290 nm. UVB - ovat elintärkeitä matelijoille, keskimääräinen alue on 290-320 nm. UVA on pitkä aalto, 320-400 nm.

  Ultraviolettivalaisimien lajikkeet

  Ultraviolettivalaistuksen elementit vaihtelevat pituuden, taajuuden, tehon ja muodon mukaan. Ne ovat saatavana putkien, hehkulamppujen tai metallihöyrynvalaisimien muodossa. Erilaisten ominaisuuksien ansiosta ultraviolettilähteiden käyttömahdollisuuksien luettelo on laajentumassa. Kaikilla laitteilla on eri työskentelyetäisyydet. Tuotteen pituus vastaa aina sen kapasiteettia.

  Sisäkäyttöön tarkoitettuja ultraviolettivalaisimia voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Näytteitä 15 - 80 wattia on saatavilla nykyaikaisilla markkinoilla. Valodiodin sävyjä simuloidaan värin ja spektrin ominaispiirteiden vuoksi. Korkea valoteho tuotetaan elohopealamppujen avulla. Niille on ominaista jatkuvien ominaisuuksien säilyminen. Ultraviolettivalaisimien käyttö on aina merkityksellistä matelijoiden terrariumien suunnittelussa.

  Kuinka kauan UV-lamppu kestää?

  Palautetta operatiivisista määräajoista on aina vain positiivinen. Perinteinen ultravioletti-hehkulamppu voi työskennellä turvallisesti ympäri vuoden. Joissakin tapauksissa on suositeltavaa muuttaa niitä useammin. Se riippuu käyttötavoista. Tosiasia on, että fluoresoiva koostumus palaa käytön aikana. Valotuksen taajuus muuttuu. Liiallista burnoutia ei pidä sallia, jos esimerkiksi on välttämätöntä tarjota ultraviolettisäteilyn lähde matelijan elämään.

  Tilojen ultraviolettivalaisimet voivat vaihdella valon laadussa ja voimakkuudessa sekä parhaimmilla että pahimmillaan. Näkyvän valon väri ja värilämpötila määritetään Kelvin-asteikolla. Värintoistoindeksi vaikuttaa aaltojen voimakkuuden ja laadun jakautumiseen. Kehittäjille, käsitteet "lämmin 9raquo; ja "kylmä 9raquo; valo.

  Laadullisten ja kvantitatiivisten indikaattorien suhteet olisi otettava huomioon ultraviolettivalon syntyessä. Omien käsissään ihmisten joukot keräävät yksinkertaisia ​​välineitä. Jos otat huomioon kaikki edellä määritellyt parametrit, tuote suorittaa vaaditut toiminnot hyvin pitkään aikaan.

  Ultraviolettivalaisimet terroriassa matelijoille

  Ultraviolettisäiliön kvantitatiiviset ominaisuudet tässä tilanteessa vaativat huomiota, koska tällainen valaistus on tärkeä tekijä matelijoiden elämässä. Valotuksen keston tulisi vastata niiden valopistettä todellisissa olosuhteissa. Suuri intensiteetti vaaditaan. Biologisten prosessien vaihtelut kilpikonnien kehässä muuttuvat koko vuoden ajan. Ympyräkauden ajankohta olisi mallinnettava jokaisella UV-valolla. On välttämätöntä luoda luonnolliset edellytykset kehitykselle omilla käsillämme. Matelijoiden elämän ylläpitämiseksi tarvitaan näkyvää ultraviolettisäteilyä ja infrapunasäteilyä. Jokaisella terrariumilla on oltava tarvittavat laitteet.

  Miten ultraviolettilamppu kerätään käsin valaisemaan järjestelmän yksikköä?

  Yksinkertainen tapa suunnitella taustavalo useista vastuksista ja tavallinen ikkuna-lämpömittari, jonka mittakaavassa voit tehdä useita reikää ultraviolettidiodeille. Vielä tarvitaan folio. Diodit juotetaan rinnakkain 3: llä. Lämpömittari kerätään takaisin ja tuloksena saadaan käyttövalmis ultraviolettivalaisin.

  Bakterisidinen valaisinlaite

  Bakterisidinen ultraviolettivalaisin, jolla on omat kädet, voidaan silti luoda. Tätä varten tarvitaan tavallinen elohopeakaasupurkauslamppu DRL 250. Tällainen lamppu voi olla puhdistustiloja, kellareja, työpajoja jne. Laitteen avulla voit säästää kalliiden kemikaalien ostamiseen, mikä edellyttää asianmukaisia ​​varotoimia.

  Tällaisen laitteen valmistukseen tarvitaan lamppu DRL 250, patruuna, johdot ja rikastin. Voit korjata rakenteen käyttämällä puupinoa. Ensinnäkin, rikastin on asennettu, niin istukka ja pistoke on kiinnitetty siihen.

  Ultraviolettivalaisimen luominen

  DRL 250 koostuu useista kuoreista. Ulkoinen suojakerros ei läpäise ultraviolettia. Tämä kuori on eriteltävä huolellisesti siten, että sisäosa ei ole vaurioitunut. Voit esimerkiksi kääriä hehkulamppua märällä rätillä ja kiinnittää se vyötäröllä. Ulkokuori räjähtää, ei kestä kärkeä. Mitä sisällä on, sitä käsitellään alkoholipohjaisella ratkaisulla.

  Bakterisidinen lamppu 30 W: ssä myymälässä maksaa 300 ruplaa ja DRL-250 250 W: lle - vain 100. Suurempaa tilavuutta käsitellään. Tällainen kotikäyttöön tarkoitettu ultraviolettivalaisin on edullisempi ja tehokkaampi.

  Voit saavuttaa samat tavoitteet, joten voit turvautua toiseen ratkaisuun. Ei-napaista suurjännitekondensaattoria voidaan käyttää virranrajoittimena. Sisällytä myös sen täytyy olla johdonmukainen. Suojapeitteenä voidaan käyttää katkaisupulloa. UV-valaisin on kiinnitetty yläosaansa. Seinien ja pohjan välinen rako on täynnä sähköteippiä. Huomattava ultraviolettisäteilijä on valmis korkealaatuisiin tiloihin.

  Kellareiden puhdistamisen lisäksi tällaisia ​​lamppuja voidaan käyttää viljeltyjen kasvien keinotekoiseen valaisemiseen. Vain ennen sovellusta on tarpeen tutustua kaikkiin tällaisten laitteiden samankaltaisiin tarkoituksiin käytettävien ehtojen ja mahdollisten seurausten selvittämiseen. Ruokaa kasveja oikeilla mittasuhteilla, jotka muodostuvat optimaalisilla valon voimakkuuden ja keston indikaattoreilla.

  Polttimia DRL-250 käytettiin muistiyksiköiden mikrosirujen käsittelyyn niiden poistamista varten. Neuvostoliiton sähkökattilaa käytettiin painolastina. Kiehumisprosessia täytettyyn säiliöön käytettiin vertailua mikropiirien poistamisen menettelyn päättymisen määrittämiseen. Kattilaa käytettiin ajastimena, kun pyyhekumi oli tavallinen ultraviolettivalaisin. Asiantuntijoiden mielipiteet ovat yhtä mieltä siitä, että kun kondensaattoria käytetään painolastina, elektrodit tuhoutuvat. Tästä syystä teollisiin malleihin on ominaista induktanssi. Niistä ei ole kapasitiivisia laitteita.

  Helppokäyttöisyys, tehokkuus ja tietenkin saatavuus ovat tyypillisiä nykyaikaisille ultraviolettivalaisimille. Niitä voidaan käyttää kotona sekä useilla lääketieteen aloilla. Lakkauksen polymeroinnin ominaisuuksien selvittäminen johti siihen, että nykyään käytetään laajalti ultraviolettivalaisin kynsien kuivaamiseen salongeissa kosmeettisten palveluiden tuottamiseksi. Tällaista laitetta on helppo koota itsenäisesti.

  Ultraviolettisäteilijöiden käyttö on sallittava lääkäreiden kanssa. Nämä tuotteet ovat lääketieteellisiä laitteita. Monet ihmiset saattavat olla vasta-aiheita ultraviolettisäteiden vaikutuksille. Noudata käyttöohjeita ja sallittua toimintatilaa aina. Ultraviolettivalaisimia suositellaan ostamaan vain erikoismyymälöissä, koska tällaisten tuotteiden ominaisuudet määrittävät ne lääketieteellisten laitteiden luokkaan. Valaistuslaitteiden turvallisuus ja luotettavuus voidaan taata vain erikoistuneissa myymälöissä.

  Ultraviolettivalaisin kotikäyttöön

  Ihmiset tarvitsevat ultraviolettivalon kohtuullisella annostuksella. Tämä tarve voidaan saavuttaa vasta kesällä, aurinkoisina päivinä. Muina aikoina on olemassa ultraviolettisäteilyn vaara. Täydennä tai estä se auttaa talon kvartsi-lamppua.

  Erilaisia ​​ultraviolettivalaisimia on luokiteltu eri parametreille. Otsonin muodostumisen periaatteella laitteet jaetaan seuraavasti:

  • Otsonisäteily vuorovaikuttaa hapen kanssa, aiheuttaa otsonia, suurilla pitoisuuksilla on haitallista keholle. Jos otsonilamppu on asennettu kvartsihuoneeseen, on tärkeää tuuleta usein.
  • Bezonesonic - lamppu on valmistettu kvartsilasista, jossa on erikoispinnoite. Otsonia ilman vuorovaikutuksessa ei synny.

  Liikkuvuusparametrin mukaan bakterisidiset lamput voivat olla:

  • kannettava - liikkuvat helposti huoneesta toiseen;
  • paikallaan - desinfioida enemmän huoneita, käytetään lääketieteellisissä laitoksissa.

  Toiminnan ja määränpään mukaan UV-laitteet jaetaan seuraavasti:

  • avoin - hajottaa ultravioletti koko huoneeseen, jota käytetään ilman ihmisiä ja eläimiä, nämä ovat kvartsilamppuja huoneen desinfiointiin;
  • suljetut (kierrättäjät) - tietyn objektin käsitteleminen, laitteen kytkemisen jälkeen ei tarvitse poistua huoneesta;
  • erikoissovelluksissa (sekä lääketieteen ja kotitalouksien) - käytetään fysioterapiassa sairauksien hoidossa, auttaa torjumaan vilustuminen, täydentävät suuttimet, lasit, joita käytetään rusketuksen, on yleisin UV-lamppu kotikäyttöön.

  Kiinnitysmenetelmästä riippuen on kvartsia:

  • kerros;
  • liitteitä;
  • aluksella.

  Mikä on kvartsilamppu?

  Kvartsi-UV-lamppu on kvartsilasiin perustuva laite, joka kulkee vain ultraviolettisäteilyn säteilyä. Tämä säteilyllä on bakterisidisiä ominaisuuksia, aiheuttaa ihmisen kehon D-vitamiinin tuottoa, vahvistaa talvella immuunijärjestelmää ja kompensoi auringon säteiden vajausta. UV-lamput kotikäyttöön käytetään desinfioida huoneen kuivua kynnet levittämisen jälkeen kynsilakka, antaa iholle rusketus, ja käsitellä useita sairauksia.

  Säteilytys on jaettu yleisiksi ja paikallisiksi käyttäen liitetiedostoja (putkia), jotka kohdistavat säteilyn tietyllä alueella. Ohjeissa kuvataan yksityiskohtaisesti, mikä on tietty suutin, kuinka kauan se voi altistua UV-säteille, ja mikä on tietyn laitteen säteilyspektri kotikäyttöön. Lääketieteellisen UV-lampun käyttöohje:

  • särkyvät sairaudet, akuutit hengitystieinfektiot, influenssa, ENT-elinten tulehdus;
  • ihosairaudet: ekseema, psoriaasi jne.;
  • nivelsairaudet;
  • ricketin ehkäiseminen;
  • vaikeat parantavat haavat;
  • haavaumat, vuodot;
  • gynekologiset merkinnät;
  • tulehdus.

  Quartzin kotitalouksien mikrobisidit

  Ultraviolettisäteilyltä tarvitaan huoneen lohkoutumiseen, tuhoamaan virukset ja muut tartunnan taudinaiheuttajat. Bakterisidinen lampu kotiin on hyödyllinen perheille, joissa on usein sairaita vauvoja. Laite kotikäyttöön voi desinfioida asunnon puoli tuntia päivässä, sinun täytyy ottaa se käyttöön 15 minuuttia, sitten pitää taukoa varten varttitunnin, ja uudelleen aktivoida laitteen vielä yhtä aikaa. Tässä tilassa hän työskentelee jopa 20 neliömetrin huoneessa.

  Kaikki UV-lamput kotikäyttöön eivät sovi tanille. Jos yrität rusketusta ultraviolettilaitteen alla, jota ei ole tarkoitettu tähän, on olemassa riski polttaa, mikä nopeuttaa ihon ikääntymistä. Ohjeita kvartsilaitteisiin erikoissovelluksiin on usein huomata, että laite suorittaa mini-solariumin toiminnon. Ei ole välttämätöntä ostaa kvartsia vain auringonpolttamalle, monet lääketieteelliset UV-laitteet omistavat tämän ominaisuuden. Sunbathers, mini-solariums on luotu erityisiä laitteita.

  Ultraviolettivalaisin kasveille

  Tavanomaisen ultraviolettivalaisimen tilojen desinfiointi ei sovi taimien tai kotikupuiden korostamiseen. Kun tilaa hoidetaan avoimella lampulla, kasveja suositellaan puhdistamaan, koska niiden ylimääräinen UV-säteily on haitallista ja jopa tuhoisaa. Valmistajat tuottavat fyto-valaisimia perustuen valodiodeihin vihreiden viljelmien valaisemiseksi luonnonvalon puutteen aikana.

  Tämä ei tarkoita, että ultravioletti ehdoton vasta kasveissa, esim UV-säteiltä, ​​aallonpituus 315-380 nm, jotka stimuloivat synteesiä vitamiineja, päästöjen aallonpituudella 280-315 nm, kylmä sietävät kasvit eivät niin huolellisesti ohjeita sen UV laite säteilytehon parametrien säätämiseksi, aallonpituus. Tuholaisten torjuntaan on hyödyllistä sisällyttää ultraviolettisäteilyä kotikäyttöön usean minuutin ajan (enintään 3-5).

  Miten valita kvartsi-lamppu kotiisi

  Jotta ymmärtäisit, mikä ultraviolettilamppu kotikäyttöön sopii sinulle, sinun on ymmärrettävä, miten sitä käytetään. Jos tarvitset bakteerituholamppu kotiin, desinfioida tilat, ja on mahdollista poistaa siitä tällä kertaa, kaikki kotitaloudet, kuten eläimet ja kasvit ovat suosikki, voit suunnitella osto ulkona lamppuja. Nämä laitteet tappavat mikro-organismeja kaikilla pinnoilla, joihin ultravioletti voi päästä, ja ne otetaan käyttöön huoneen hoitoon, kun huoneistossa on sairas lapsi tai aikuinen (ilman ihmisiä).

  Laitteet, jotka voivat turvallisesti työskennellä sisätiloissa ihmisten kanssa, ovat avoimia säteilyttimiä, joissa on näyttö tai kierrätyslaitteet. On olemassa malleja, joiden tarkoituksena on pintojen ja suljetun tilan desinfiointi: kaapit, jääkaapit ja niin edelleen. Laitteiden kapasiteetin valitseminen on tärkeää tietää tilan tilavuus, jossa se toimii. Seinä-, mobiili- tai kannettavien mallien valinta riippuu siitä, aiotko siirtää asennusta.

  Huomiota tulisi kiinnittää myös tekniset tiedot laitteen olemassaolo takauksen, valmistajan tuotemerkin. Ennen kuin ostat Lue arviot suosittuja laitteita. Jos ostat pieni laite, jossa on suuttimia kvartsevaniya ENT elinten, on tiedostettava, että jos poistat kaikki putket voidaan prokvartsevat pienelle alueelle asuntoja, enintään 3 neliötä. Se riittää pitämään paikallinen desinfiointi vuoteet, kylpyhuoneet, mutta ei riitä koko huoneen.

  Paljonko on bakterisidinen säteilyttäjällä

  Hinnat lemmikeille "taistelijoita mikrobit" alkavat 1200 ruplaa ja saavutti 30000 ruplaa (ja joskus voittaa sen). Se vain kvartsevateli, kustannukset kotiin solariumit ei oteta huomioon. Valitse arvokas väline versio kotikäyttöön oikeaan hintaan helppo valikoima rikas, suosittuja malleja Venäjän valmistajalta, joka tuottaa "Sun" kvartsi kasvi. Keskihinta laadukasta toiminnallista ultravioletti laitteisto yrityksen 2100-2900 ruplaa.

  Toinen kuuluisa tuottaja - "Crystal". Yksinkertainen irradiators avoin tyyppi valmistetaan tämän merkin, kannattaa 1800 ruplaa, kierrätyslait- myydään 4500-4700 ruplaa, on olemassa malleja ajastimella. Toinen venäläinen yhtiö, joka tuottaa bakteereja tappavia laitteita - "Electronics". Keskimääräiset kustannukset sen UV Säteilyttäjää 3000 ruplaa. Laitteet kalliimpia luokka "Dezar" maksaa noin 10000 ruplaa.

  UV-lamppu käsillään

  Fanit varustettu elämää omin käsin jakaa kokemuksia valmistus mini kvartsevatelya kotikäyttöön, joka on varsin vialla desinfioida kellariin tai muita kodinhoitohuone. Tarvitset lampun DRL. Käsitellä kaapissa, pieni huone, niin että lamppu on vähemmän kuin 125 wattia. Suuri kellari tarvitsee tehokkaampia. Lamppu asetettiin pussiin tai kääritty kangas, käsineitä, lasit, kevyesti vasaralla rikkoa lampun vahingoittamatta sen sisäpuolelle.

  Varovaisuus on tarpeen, koska DRL sisältää elohopeaa. Suljetussa putkessa, poistamisen jälkeen jäljellä ulomman lamppu, ja on kvartsilampulla. Sitten se tarvitaan yhteyden kaasuläpän, tai ketjuttaa hänen hehkulamppu. Kokoa kvartsilamppu voi perustua mihin tahansa pöytävalaisin, kätevä yksi tappi, jotka mahdollistavat suoran Säteilyvuo. Ultraviolettisäteilyä muodostetaan omatekoinen laitteella, ovat vaarallisia ihoa ja verkkokalvo, edellytys: käytä sitä vain puuttuessa ihmisiä, eläimiä ja kasveja.

  Arviot

  Anastasia, 32 vuotias: Perheemme kaksi UV säteilyttäjällä: sisä- ja ulkokäyttöön. Tottuneet käyttämään molempia. Yksi kvartsuem huone, toinen käyttö liitteineen. Ostimme lampun takia terveysongelmia, ja lapseni. osto tavoitteena oli: satuttaa vähemmän, ja tähän on päästy. Kvartsevanie me vain pelastettu!

  Sergei, 28 vuotta: Vuosi sitten osti laitteen suuttimet kohdella lasta, jotka menivät päiväkodin ja koko ajan sairas. Nuha alkoi kulkea nopeammin, on jotain verrata tehokkuutta kvartsevaniya epäilemättä. Kun hän on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla valot nopeasti meni toipumaan päin.

  © 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

  1