UV-lamppu aurinko

Kvartsilamppu OUFK-01 "Sun": arvioita. Kvartsi UV säteilyttäjällä "Sun" OUFK-01

Kvartsilamppu OUFK 01 "Sun", arvosteluja, jotka kuvaavat sitä laadukas ja tehokas laite on virallinen todistus rekisteröintitodistuksen ja FS Surveillance Terveydenhuollon ja sosiaalisen kehityksen Venäjän federaation. Sitä käytetään hoitoon monia sairauksia, joissa annetaan ensisijaisesti yleinen terveydentila ja vahvistaa immuunijärjestelmää vaikutuksia. Toinen Laitteen tarkoituksena on puhtaanapito Asuin- ja muiden-asuintiloja. Siksi kvartsilamppu "Sunshine" voi olla hyötyä kaikille.

Käyttö ultraviolettisäteilyä

Jos haluat kausivaihtelulisäyksen immuniteetti, niin ennaltaehkäisevänä ja turvallisena on ihanteellinen menettelyjä piidioksidia altistumista, ja hoitaa omatoimisuus kvartsilamppu, käyttöohje, jos se on kaikkien saatavilla. Jo muutaman istuntoja, voit tuntea tuulahduksen vahvuus jopa tylsä ​​ja märkä syksy ja talvikauden vuoksi hyödylliset vaikutukset ultraviolettisäteilyn.

Erinomaiset tulokset osoittivat UV kvartsilamppu kurssin jälkeen hoito potilailla, joilla ongelma hiukset ja monipuolinen sairauksia ihon. Erityiset ja melko nopea havaitut vaikutukset lisääntynyt aktiivisuus talirauhasten, rasvainen iho kiiltoa muodostumista akne. Lisäksi avulla ultraviolettisäteilyn voi unohtaa pisamia ja tehdä lähes näkymättömiä pigmenttiläiskiä.

Tavanomainen kesto kerta-altistuksen menettely on 5 minuuttia, ja sen pitäisi aloittaa 1 minuutti, joka on ihanteellinen kvartsilamppu OUFK 01 "Sun". Arviot potilaista, joita on hoidettu ultraviolettivalolla, erittäin positiivinen. Tärkeintä - tämä on etukäteiskuulemismenettelyn asiantuntijan kanssa, mutta täytyy myös tietää, että kun erityisen herkkä ja kuiva iho, nämä toimenpiteet ovat vasta.

Ikärajoituksia käytön lampun "Sunshine"

Kvartsilamppu "Sun" koska sen leuto vaikutus näkyy käytettäväksi hoidossa eri-ikäisille lapsille, koska grudnichkovogo (lamppu OUFK 01). Periaatteessa voidaan soveltaa myös aikuisilla, lisäämällä istunnon ajaksi 2 kertaa.

Tekniset ominaisuudet instrumentin OUFK 01 "Sun"

Kompakti kvartsilamppu, jonka hinta on noin kaksi tuhatta, se on erittäin helppo käyttää, on pienet mitat ja paino 1 kg, on varustettu paksu valolta suojattuna lasit ja erilaisia ​​Suuttimet. Tämä stabiili yksikkö metallinen kotelo, jonka syöttölaite on vain 7 wattia. Juuri tämän lamppua voi käyttää pienille lapsille. Välittömästi sen alkaa toimia, jotka toimivat kaikissa olosuhteissa.

OUFK 01 "Sun" on ominaista pieni virrankulutus ja erinomainen suorituskyky, jonka avulla on mahdollista suorittaa kvartsevanie alueella 10-12 m 2 20 minuuttia. Takuuaika on terapeuttisia ja ennalta ehkäiseviä laitteita - 12 kuukautta. Ja voit ostaa se edes puhelimessa, tilaaminen täsmäannostelujärjestelmiä millään alueella Venäjällä.

Kvartsilamput desinfiointiin tilat

On myös toinen alue, välineen käytön. Germisidinen UV kvartsilampulla kotiin erityisesti suunniteltu säännöllistä istuntojen säteilyä, joka ei koske ainoastaan ​​ihmisiä vaan myös ympäröivän ilman asuin- tai ei-asuintiloja, sekä erilaisia ​​pintoja. Manipulointi on suorittaa poistamiseksi tulehduspesäkealueille kehossa ja desinfioimiseksi huoneet alkaen haitallisten mikro-organismien ja infektioita.

Kvartsilamput desinfiointiin erityisesti alueilla, joilla on usein on vauvojen ja pienten lasten, onko lasten kotona tai toimistossa lastenlääkäri klinikalla.

Jos et ole varma, että kotona voi olla hyvä ultramoderni ehkäisevien ja hoitavien laite, voit heittää pois kaikki epäilykset: kvartsilampulla koteihin on erinomainen työkalu, joka nostaa akuutin tulehduksen ja kivun; Se estää jotkut sairaudet hengitysteiden ja hermoston kehon. Sitä käytetään virus- ja monia muita yleisiä sairauksia.

Lääketieteelliset käyttötarkoitukset lampun "Sunshine" №1

Lukuun ottamatta sitä, että sterilisointilamppu desinfioi tiloissa kvartsi, parantaa immuunijärjestelmää vastustuskykyä patogeenien, mahdollisesti itse hoidon kotona, ja muut sairaudet. Näitä ovat infektiot, ihon, nivelten sairaudet, hiukset ja jopa ongelma kaljuuntuminen.

Kvartsilamppu sen toiminnan periaate voi olla infrapuna-, ultravioletti-, elohopeaa kvartsi, ja muita pienitehoisia germisidinen lamppu terapeuttisia hoitoja ja ennaltaehkäisevään hoitoon lapsille jopa 3-vuotiaille -. Tämä kvartsilamppu OUFK 01 "Sun". Arviot vanhemmat puhua erinomaisia ​​tuloksia hoidon ja ehdoton turvalaite lapsille. Kuitenkin ennen kvartsevaniya menettelyn, varmista kuulla kokeneen lääkärin.

Tautiluetteloa joka kohtelee kvartsilamppu (hinta se on perusteltua pitkän listan sairauksista), sisältää:

 • Ihosairauksien, kuten psoriasiksen ja ihottuman.

Huolimatta suhteellinen turvallisuus UV-säteiltä runkoon pieni lapsi, on olemassa joitakin vasta-hoitokertaa kvartsilamppu. nimittäin:

 • Aktiivinen tuberkuloosi.
 • Syöpäsairauksia.
 • Taipumus verenvuotoa ja veren häiriöt.
 • Mahahaava ja pohjukaissuolihaava akuutissa vaiheessa.
 • Ateroskleroosin verisuonia ja alusten pään.
 • Lisääntynyt herkkyys UV-valon ja muita.

Jotta vältetään kielteiset vaikutukset läsnäolon jokin seuraavista diagnooseista on välttämätöntä mennä lääkäriin ja saada asiantuntija-apua.

Edut kvartsilamppu OUFK 01 "Sun"

Kuvattu kvartsilamput desinfiointi on tiettyjä etuja verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin. Ensinnäkin ne voidaan helposti käyttää yksinään kotona monilla alueilla lääketieteen merkkejä. Toiseksi syntyy säteily on ainutlaatuinen toiminta tuhoaa bakteereja ja sitä voidaan käyttää desinfiointiin asuin- ja tiloissa.

Myös, kun aikana kvartsilampulla hoitoja, pieni UV-valoa, joka on samanlainen kuin auringonvalo, se vahvistaa kehon koskemattomuuden ja vastustuskykyä infektioita.

OUFK 01 "Sunshine" on kätevä ansiosta tiiviyttä ja liikkuvuuden; Lisäksi se on helppo asentaa oikeaan asentoon manipulointiin. Niputettu erityinen valmistettuja putkia, joissa on reikiä eri halkaisijat, helpottaa ENT hoitoja vilustuminen, vilustumisen tai flunssan. Luotettavuutta laitteen vahvistetaan varmenteen ja yhden vuoden takuu käytettäväksi.

Muut mallit kvartsilamppu "Sunshine"

Lisäksi ensimmäinen malli, kvartsilamppu "Sunshine" lapsille jopa 3 vuotta vanha, ja teki seurannasta. Täten malli "Sunny" №2 on suurempi kapasiteetti kvartsilamppu, joka mahdollistaa järjestää istuntoja aikuisille, mutta myös lisää elinikää yksikön.

Avulla pieni solarium "Sun" №3, saat hyvän tasaisen rusketuksen kotonaan. Se on tarkoitus käyttää kvartsi laitteen ihmisille, jotka kokevat alijäämäinen hyödyllinen auringonvaloa. Toiminta-alue on täysin turvallinen terveydelle ja parantaa elimistön vastustuskykyä.

Kvartsilampun "Sun" №4 suunniteltu bakterisidinen säteilytysuunin tupakoitsijat 60 m 2. Sitä käytetään saniteetti- kvartsevaniya huonetta ja esineitä niihin, mutta kitti sisältää myös putket ENT menettelyjä. Useimmiten asennetaan erityinen hoitolaitosten, jotka vaativat erityisiä olosuhteita steriiliyden. Johtuen eri UV kvartsilamppu №4 kykenee tuhoamaan jopa vaarallisia komplikaatioita influenssavirusten.

Siten kvartsilamppu "Sunshine" kaikissa sen variantit on tarkoitettu palvelemaan bakterisidinen hoitoon kaikkiin tiloihin ja terveydenhuollon lapsille ja aikuisille. Ostaa laite on yksinkertainen riitä, mutta tärkeintä - käyttää sitä vain kuultuaan lääkäri ja hyvin kiinni ohjeita.

Luotettava ehkäisy ja tehokas ihosairauksien hoidossa ja ENT

Jousi - korkeus SARS kauden. Heikensi ettei vitamiineja talvella aurinko ja kehon vastustaa infektio pahempi. Puhutaanpa ehkäisyä ja hoitoa virus- ja vilustuminen. Kysymys on ole kyse pillereitä. Tänään, rakkaat lukijat, kerromme vaikutusta ultraviolettisäteilyn kehomme, katsomme mitä välineitä voimme käyttää ehkäisyyn ja hoitoon monien sairauksien. Puhua tästä vierailee blogiisi.

Hyvää päivää kaikille lukijoille blogi Irina. Ultraviolettisäteily - yksinkertainen luotettava tapa torjua infektioita, jotka auttavat nopeasti selviytymään sairaus, estää viruksen leviämisen.

Ultraviolettisäteilyn hoidon kehoon

UV hyödyttää kehomme seuraavasti:

 • Se auttaa nopeasti selviytymään taudin ilman huumeiden käyttöä,
 • Se varmistaa luotettavan ehkäisyn,
 • Se tappaa jopa 99,9% kaikista tunnetuista viruksista, bakteereista,
 • myönteinen vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin.

Lääketieteessä annostellaan UV-valoa on käytetty jo vuosia. UV-säteet 205-315 nm spektrialueella on voimakas biologinen vaikutus kehon - jotkin molekyylit kykenevät absorboimaan valoenergiaa, liipaisu, monimutkaisten fotokemiallisten reaktioiden.

Julkaissut useita biologisesti aktiivisia aineita, lisäksi laukeaa refleksi reaktioita. Ultraviolettivalolla on merkittävä vaikutus kaikkiin kehon järjestelmiin, kuten immuuni. UV parantaa aineenvaihduntaa taistelee tulehdus, edistää kudosten uudistumista. Lisäksi se tappoi lähes 100% kaikista tunnetuista viruksista, haitalliset mikro-organismit.

Me kaikki muistamme lapsuudesta Fysioterapiahuone, jossa oli UV säteilyttäjällä "Sun". Meillä oli käytettävä erityisiä silmälaseja, käännä tiimalasi, joka seisoi pöydällä. Passage menettelyt saatiin hieman hankaluutta. Mitä etuja ja haittoja ultraviolettivalon "Sun"? Mitä on uusia vaihtoehtoja?

Uudet teknologiat: Soex Quasar vs Sun

Edistystä ei pysy paikoillaan: tilalle suosikki monia maanmiestemme yksinkertainen mutta hankalaa UV säteilyttäjällä "Sun", joka oli melko alkeellinen suunnittelu: lamppua rauta koteloon varressa todellakin - pöytälampun, tuli uusi UV säteilyttäjällä, esimerkiksi Soex kvasaari harkittuja hallinta, kehittyneitä toimintoja. Nykyaikaiset syötteet voivat itse kontrolloida toimenpiteen aikana, auttaa tunnistamaan biodozy.

Sen lisäksi, että hoitoon toiminnon voi lisäksi desinfioida pinta puhdistettu sisäilman viemällä se erityinen jaosto UV-lampulla, jossa vaarallisia viruksia tapetaan.

UV ilman puhdistus on erityisen tärkeää loppusyksystä ja alkukeväästä, kun alkaa Influenssaepidemian, SARS. Siksi moderni valaisin auttaa ratkaisemaan ole yksi, vaan kolme tavoitetta - auttaa selviytymään ihosairauksien, korvan, nenän, kurkun, desinfioi lasten leluja, laitteet, pinnat, joita ei voi puhdistaa kemia, tappaa viruksia ilmassa, suojaa SARS-infektiota.

Muuten, moderni laitteita, toisin kuin "aurinko", voi puhdistaa ilmaa, vaikka ihmisten läsnäoloa. Kun lamppu ei vapaudu O3 (otsoni), joten ne ovat täysin turvallisia ihmisille, ja erityistä suunnittelua kotelon, jotta ilma, samalla suojaa silmiä UV-palovammoja mahdollista.

Toimintaperiaatetta "Sun" oli yksinkertainen - kytketty laite alkaa hehkua, kun oli useita merkittäviä haittoja:

1. Ohjaa menettelyn kesto voisi olla vain itsekovettumisen tiimalasi in fiziokabinete tai laittaa sekuntikello, joka on varsin hankalaa. uuden sukupolven UV-säteilijöiden (Soex kvasaari) ratkaise ongelmaa - ajastin on päällä ennen kuin aloitat. Evästeet jälkeen lamppu kytketään pois päältä toisistaan ​​riippumatta.

2. kyvyttömyyteen valvoa lampun käyttöikää. Kaikki eivät tiedä. Mutta resurssit ovat tyypillisesti UV-lamppu on vain 6000 tuntia.

Paljon tai vähän riippuu intensiteetti käytön. Kauden jälkeen valon noste jatkuu, mutta niiden desinfioivat menetetään. Ohjata tätä prosessia, ymmärtää, miten tehokas lamppu oli mahdotonta. uuden sukupolven laitteiden välille ohjata lampun käyttöikää. Aina kun Soex kvasaari näyttää jäljellä olevan ajan.

3. monofunktionaalisia. Yksinomaan Irradiators neuvostoaikaiselta "Sun" tyyppiä - hoitoa. Sellaisten pintojen, vaikka tarkoitus oli vaikea mahdollista puutteessa aloittaa myöhemmin. Nykyaikaiseen teknologiaan huomioi jokaisen yksityiskohdan, kvasaari desinfiointi tila antaa sinulle 1 minuutin poistumaan.

Moderni UV irradiators-kierrätyslait- yhdistää useita hyödyllisiä vaihtoehtoja: käsittely, kierrätys, saastuneiden pintojen - ostaa sen päätät moninaisia ​​ongelmia - laite on hyödyllinen jokaisessa kodissa.

Hoidettaessa ARI, SARS ja muita sairauksia ultravioletti

Mutta takaisin hoitoon. UV irradiators ovat välttämättömiä hoitoon erilaisia ​​sairauksia: auttaa ratkaisemaan ongelmia alalla Otolaryngology - suora vaikutus palkit nenän limakalvon, suuontelon, nielun, korvakäytävän - tehokkain lääkkeetön hoito ENT sairauksia. Menestyksekkäästi selviytymään monenlaisia ​​ongelmia: kurkkukipu, nuha, poskiontelotulehdus, korvatulehdus, tonzilitom, flunssa, SARS. Lisäksi valaisimet auttavat torjumaan riisitautia, ihosairaudet, luunmurtumat.

Kunkin tauti on oma hoito-ohjelmaa - määrä, taajuus menettelyjä. Mutta aika altistumisen yksi menettely yksilöllisesti - riippuen biodozy (minimiaika altistumisen ihon ulkonäön heikkojen hyvin erottuva eryteema). Se riippuu yksilöstä ihon herkkyyttä UV-valolle.

Biodozy määritetään Gorbatšovin-Dakfelda. Iholla vatsan kuudella paikkakunnalla säteilytys tietyin aikavälein. Kun päivä paikalle säteilytys tuotetun punoitus. Biodozy vastaa joitakin heikkoja eryteema selkeästi määritelty ääriviivat.

Kuitenkin ultraviolettisäteilyn käyttöä terapeuttisiin tarkoituksiin on useita rajoituksia, esim., Se ei sovellu onkologian, verenvuoto, munuaisten vajaatoiminta, tuberkuloosi, niin ennen levitystä on parempi kuulla asiantuntija.

Tehokkain hoito - on tietenkin ennaltaehkäisy. Infektion aikana olemme kosketuksissa sairaiden kaikkialla: julkinen liikenne, koulut, kaupat. Heikkeneminen kehon verraten vähäinen kosketuksissa kantavan infektion sairastuvat. Siksi voit tulla kotiin ottamiseksi ennaltaehkäiseviä lyhyt "solar kylvettää" - säteilyttää nenän, suun tappaa mahdollisten taudinaiheuttajien. On kuitenkin syytä noudattaa tarkasti ohjeita.

Talot ovat jo sairas? Pysäytä infektio

Vaikka joku perhe sairastui, UV Irradiators kierrättäjiä, kuten Soex kvasaari auttaa minimoimaan infektiotartunnasta ilmassa pisaroiksi.

Tärkein etu laitteen - kiitos erityinen muotoilu, että käytetään turvallisia valaisimia ei tarvitse poistua aikana puhdistus. Laite voidaan sijoittaa lähelle potilaan vuoteen.

kierrätyslait- bakterisidinen vaikutus periaatteessa on varsin yksinkertainen: ilma kulkee puhaltimen läpi suljetun kammion läpi, jossa on tietty nopeus, joka ohjataan automatiikalla, vaikutuksen alaisena ultraviolettisäteilyä, kaikki mikro-organismit kuolevat. Siten ilma huoneessa on aina puhdas.

Osana ehkäisy SARS on yhtä tärkeää turvallisuuden ylläpitämiseksi kotona ja tarttuvan yksi ilman desinfiointia ei riitä. Kaikkia kohteita voidaan hoitaa pesuainetta, kun taas, koska niitä kertyy useita vaarallisia mikro-organismeja. Tästä tuesta tulee jälleen UV säteilyttäjällä. Vain osoittaa laitteella kohti esineen desinfioidaan (näppäimistö, puhelin, lasten suunnittelija), valitse sopiva tila ja ajastimen asetus. Smart moderni irradiators kuten Quasar, antaa sinulle ajoittain poistua paikalta, välttäen mahdolliset vaikutukset silmiin. Muutaman minuutin ja vaara on kokonaan eliminoitu.

Ehdotan katsella videomateriaalin tällä laitteella.

Yhteenvetona haluan muistuttaa, että ei ole tarpeen ryhtyä mainittujen tai muiden ehkäisy- ja hoito erittäin aktiivisesti. Jopa kaikkein hyödyllisin hoidot voivat aiheuttaa vahinkoa, kun kohtuuton lähestymistapaa. Lue huolellisesti ohjeet ja otettava yhteys lääkäriin, jos sinulla on kysyttävää. Pysyä terveenä!

Ja sielulle me kuulemme tänään Giovanni Marradi - Ecstasy . Kuten kaikki hyvin! ...

Vinkkejä (4)

Tiedotus hyödyllistä ja tarpeellista monille, koska ehkäisy tahansa sairauden pitäisi olla etusijalla.

Kiitos, Irina! Todella loistava tekniikka, mielestäni sinun pitäisi yrittää ...

Erittäin hyvä ajantasaista tietoa. Monet saattavat olla hyödyllisiä.

UV säteilyttäjällä "Sun" pitkään olemme ostaneet kotikäyttöön. Mutta hän auttoi meitä vilustuminen ja ratkaista ongelmia ihon, kun tyttäreni oli teini-ikäinen. Cool juttu!

Oli mielenkiintoista oppia uusia tekniikoita, jotka sisältävät UV säteilyttäjällä.

Piti erityisesti se, että kun se virroitetaan esimerkiksi desinfiointiin tilojen siellä viive yhden minuutin. Eli kaikki on suunniteltu niin, että ei ole haitallisia ihmiselle.

 • yrttejä
 • hyödyllisiä juuret
 • hunaja tuotteita
 • Lasten terveys
 • perinteiset menetelmät
 • Ruokavalio ja laihtuminen
 • sappirakon
 • Terveellinen syöminen
 • sairauksien ehkäisy
 • Kasvojen ja vartalon
 • kaunis kuvio
 • Käsien hoito
 • aromaterapia
 • Hiustenhoito
 • kosmetiikkaöljyt
 • Maskit vihanneksia
 • Maskit hedelmiä
 • Maskit marjoista
 • perhe inspiraatio
 • onnellinen vauva
 • Luonnon sitova
 • Taidetta Soul
 • positiivisen psykologian
 • mainostajat
 • yhteystiedot
 • Kesällä kimppu # 15
 • Kevät vesiväri # 14
 • Sielu talvi # 13
 • Henkäys syksyllä # 12
 • Kesällä Sketches # 11
 • Hanki ilmainen
 • tulee kirjailija
 • kaikki kysymykset

Lamppu "Solnyshko9raquo,: edut ja haitat

Kvartsilamppu "Sun" säännöllisen käytön vahvistaa immuunijärjestelmää, kompensoi vitamiinin puute "D", kohtelee infektio- ja ihosairauksien, niveltulehdus, hengityselinsairaudet ja verenkiertoelimistön. Lisäksi se voi auttaa parannuskeinoa kaljuuntuminen, rusketus tai päästä eroon pölypunkkeja huoneessa.

Muut nimet lamput - infrapuna, ultravioletti, ultraviolettisäteilyn tai germisidinen lamppu. Kun valitset mallin pohtimaan asiaa.

 • Lamppu "Sun" OUFK 1 - pienen tehon pieni laite on suunniteltu kuljettamaan kaikenikäisille lapsille kvartsevaniya menettelyjä. Desinfioida koko huoneen, sinun täytyy järjestää sitä paikasta toiseen - ja huoneen 12 neliömetriä Tarvitsen 20 minuuttia.

 • Lamppu "Sun" OUFK 2 - lisäämällä lampun teho laite on vakaampi ja kattaa laajan alueen. Tämä malli ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille ja sopii aikuisille.

 • Lamppu "Sun" OUFK 3 - minisolyary hetkellä on mahdollista ottaa aurinkoa tehokkaasti. Desinfiointiin tilojen on nopea, 12 neliömetriä. metriä tarvitsee 12 minuuttia.

 • Lamppu "Sun" OUFK 4 - tarkoitettu lähinnä saniteetti- käsittelylaitosten infektioita ja viruksia. Koska emissiospektri C, se kykenee tuhoamaan kaikki influenssavirusten. Hoitoon ENT sairaudet ovat myös mahdollisia, mutta sen on oltava tarkkaa annostelua aikaa ja voimaa, lapsille jopa kolme vuotta, se on vasta.

  Edulliseen hintaan lamppu todella on paljon etuja. Se tehokkaasti selviytyy massa sairauksien poistamalla akuutti tulehdus- ja kivun prosesseja, tuhoten bakteereita ja viruksia. Lamppu on hyvin yksityiskohtaisia ​​ohjeita, jotka osoittavat tarkka valotusaika. Se sisältää useita putkia kurkkuun, nenään, korviin, ja naistentautien sairauksia.

  Kuten monet Venäjän laitteet, lamppukotelo on huono. Metalli, maadoitettu hallituksen ja virtalähteen kaapelit sijaitsevat aivan metallisten seinien. Jäsentää vaikea kerätä ja vielä vaikeampaa.

  Koska ajastin ei liian kätevää suorittaa menettelyjä. Pienintäkään yliannostus UV-säteilyn voi johtaa siihen, että limakalvojen ovat kuivia ja tauti alkaa uusi kela.

  Se voi olla hankalaa, että lamppu on "Sun", kun puolestaan ​​aiheuttaa vakavan häiriön työssä television tai tietokoneen, joskus jopa lopettamaan toimintansa joitakin laitteita. Yleensä nämä ongelmat johtuvat vanhoja johtoja.

  Lamppu OUFK "Sun" tarjoaa tehokkaan virtauksen säteilyä, joka voi vahingoittaa limakalvoja, vaaditaan tiukka pitäytyminen ohjeita. Esimerkiksi kun käynnistät, sammuta, ja maahanpääsymenettelyt tarvitse olla erityinen suojalaseja. Kuitenkin joukko vain yhdet lasit, mutta niitä ei myydä erikseen, joten hoitoa lapsi voi olla vaikeaa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin