Uusklassismia sisätilojen kuvan

Uusklassinen sisustus: design ideoita asunnot

Jopa renessanssin alkoi ilmaantua harmonia arkkitehtoninen osia, sisustus, verhot ja kalusteet. XVII luvulla se yleistyi kartanoita Ranskassa, Englannissa ja Hollannissa.

Ensimmäisessä kirjoja kaiverrettu kuvioita, koriste, arkkitehtuuria alkoi ilmaantua XVI vuosisadalla. Siinä keskityttiin arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi Mantels tai koristeltu katto, mutta myöhemmin alkoi kirjoittaa enemmän ja enemmän huonekaluja.

Alussa XVII luvulla kuuluisa italialainen arkkitehdit ja suunnittelijat kutsuttiin kaikki Euroopan maat, koristella hienostunut italialainen koristeellisia yksityiskohtia. Loppuun mennessä XVII luvulla johtava paikka sekä design, niin otti taito Ranskassa. Ennen kaikkea tämä heijastuu loisto Versailles. Koko XVIII vuosisadalla, Ranska on jatkanut tehokkain vaikutus sisustus.

Halu rikkailta muotisuuntaukset vaikuttivat nopeaan leviämiseen tällaisten suuntausten kuten neo-klassista, barokki, rokokoo. Niin kauan kuin nämä tyylit käytetään ainoastaan ​​korkeimmissa piireissä aristokratian, toteutettiin eräitä kansallisia eroja. Samalla päästäisiin varattomat luokat, tyyli alkoi täydennetään kansallisia eroja, ja sitten paikallinen.

Uusklassismia Saksassa

Huonekalut master Saksan sydämestään omaksuneet tiukka linjat uusklassismia. Joillakin potilailla tyyli 1770 lähellä olevassa Rococo taipuu alaspäin kapeneva jalat, suorakaiteen muotoisen kehyksen. Joskus uusklassisen ornamentti liitettiin vanhaan muotoihin. Kuitenkin loppuun mennessä XVIII vuosisadalla klassikko suora muoto, koristekuvioita on laajalti hyväksytty kalusteiden.

Uusklassismi Venäjällä otti yhtä upea muodossa. Arkkitehdit, edustajat neoklassisessa, työskennellyt monta kuninkaallinen asuntojen luoda sisustus, kalustus.

Venäjän huonekalut käsityöläiset huonekaluja käyttäen elementtejä sekä Ranskan ja Englanti tyyliin. Lähes kaikki huonekalut keskellä XIX vuosisadan ei voi erottaa Euroopan malleista - ero oli vain käyttää paikallisia materiaaleja, kuten koivusta.

Suuri vaikutus tuotettu valon ja tummaa puuta. Joissakin taloa kuuluisa huonekalut on usein maalattu.

Ominaista neoklassismia - suorakaiteen sisäosan muodon, vähintään koristeosista, yksivärinen, rauhallinen värisävyjä, yhteinen jossa erilliset alueet, keskellä koostumus on olohuoneessa.

Olohuoneessa ei pitäisi olla pretentiousness, tarttuva ylellisyyttä. Erittäin tiukka muotoilu, rauhoittavia värejä, puhtaat linjat. Kun taas sisustus on hyväksyttävää soveltaa puhdistettu glamouria. Hän ilmaisi kallis pehmeät kalusteet ja klassisia muotoja tuolit, sohvat, poufs, lipastot, kaapit. Ei vaatekaappi, kaikki huonekalut on visuaalisesti kevyt, siro.

Perusajatus, joka luonnehtii rokokootyylisillä olohuone - se on selvä keskelle huonetta, virtaava riviä symmetrisiä sisustus jotka täydentävät ja tukevat sitä tunnetta.

 • yleisin väriä seiniin - kerma, kerma, beige, vaalean harmaa sävyt, onnistuneesti korostavat listat ja jalkalistat valkoiset;
 • jos päätät tehdä alaosassa seinää tumma väri, yläosa voidaan kehystetty klassinen valkoinen stukilla keskellä seinää voidaan viimeistellä puupanelointi;
 • pylväät saattaa heijastua tukiin, käsinojat, hyllyt ja kaapit päät.

 • jotta korostetaan hajanainen, tylsä ​​valaistus, joka jaetaan tasaisesti koko pinnalle huoneen, se on parasta käyttää useita lamppuja, upotettu spottien ripustettava valaisin on asennettu eri tasoilla. lamput toimivat myös hyvin muodossa kynttilät ja lamput abazhurnye pastelli, vaaleat värit;
 • määrän valonlähteitä, jotka asetat huoneeseen liittyy suoraan koko huoneeseen. Suuri olohuoneen kattoon on tarpeeksi 2 tai 3 samanlaista lamppua, ja jos pieni huone - vain yksi lamppu huoneen keskellä ja kaksi valaisinta, joka voidaan järjestää, esimerkiksi, molemmin puolin peilin.
 • se on hyvä katsoa hienovaraiset värit, tummaa puuta tai suklaata, olennaisia ​​ja valoisa nahkapäällysteinen jotka menevät hyvin puinen sisustus.

 • Käytä verhoja useita kerroksia tyylikäs verhot. Väritys tulisi valita, perustuu hallitseva väri huonekaluja, esimerkiksi perustuen sävy sohvan tai istuinten verhoilu;
 • jos mahdollista, vaihda oven archways.
 • muotoilu merkitsee aina läsnä korkeat katot ja avoin tila;

Lisätä kahdessa suunnassa huoneeseen kooltaan vaatimaton matala katto, valitse vetolujuus rakenteita kattovalaisin sävy kiilto vaikutus. Tämä luo illuusion tilaan.

 • tyyli on uskollinen elävä ja tekokukat. Luo valoisa ja kaunis kimppu hänen suosikki kukkia ja muita koristeita olohuoneessa ei tarvita;
 • älä ylikuormita huoneen turhia koristeita. Tämä ei ole sopiva lattia maljakoita yhdistettynä rehevän kukkakimput, suuri määrä sarakkeita.

Olohuone - tämä on paikka miellyttävä tapaamista rakkaansa, perhe, ystävät, koska se pitäisi rauhoittaa kaikkia läsnäolijoita.

Siinä on makuuhuone tähän tyyliin - tällä grafiikalla seinän lähelle sängyn. Koristeellinen listat polyuretaania, antaa tunnelma romantiikkaa ja hienostuneisuutta - kaikki, joka vaatii uusklassinen sisustus.

 • Ihanteellinen valikoima pastellivärit. Painottamaan voidaan käyttää kyllästetyllä värejä;
 • luomaan ilmapiirin rauhaa, helppous, hienostuneisuutta, käytä lempeä pohjavirettä. Kaikki mitä tarvitset - on taitavasti valittu väri, sisustus, huonekalut.

 • paras idea ostaisi kuuloke, joka ei riko harmoniaa tyyliin. Sopivin sisustus esineitä kaarevia tai suoria viivoja;
 • arvokkaiden puu ei ainoastaan ​​tuo luksusta, mutta annan makuuhuoneessa mukavuutta ja lämpöä.
 • makuuhuoneen tulisi toimittamat kirkkaat säteet päivänvalossa ja keinovaloa.

 • viehättävästi ja ylellisesti näyttää: stukilla pylväät, kullattu maljakoita, kaari, maalaus;
 • makuuhuoneessa on oltava silkkiä, samettia, puuvillaa;
 • huoneen keskellä on täysin rytmittävät yksivärinen tai kuvioitu mattoja pitkä kasa.
 • hyvä idea olisi peili tai lasiseinät, koristeltu kukka ja antiikkikoristeita;
 • marmorilattia, seinän tai katon hyödyttää korostaa ylellisyyttä ja sisustus huoneeseen. Luonnonkivi antaa ainutlaatuisen kiillon ja ylellinen kiilto. Hyvä vaihtoehto olisi käyttää venetsialainen kipsi.

Keittiö tyyliin uusklassismin koskaan menetä sen merkitystä. Onhan keittiö julkisivut on valmistettu luonnon materiaaleista, jotka eivät mene pois muodista. Kun keittiö koristelu käytettyjen materiaalien uusklassisen:

Keittiö suunnittelu on suotavaa käyttää luonnollisia värejä kirkkaita värejä. Hyvä näyttää valkoinen keittiö.

Järjestää huonekalut ja valita laitteet täytyy edetä suunnitteluprojekti keittiössä kaikki mahtuvat keittiössä.

Keittiö ja ruokailutila yhdistettynä olohuoneeseen

Sisustus tyyliin amerikkalaisen uusklassismin

Tyyli Amerikkalainen uusklassinen, on suosituin. Yhdysvalloissa, tämä tyyli on yleisin, se on usein käytetty sisustukseen rakennusten sisätilat asuntoja tai taloja. Siksi muissa maissa se tunnetaan nimellä "amerikkalainen" uusklassismin.

Tämäntyyppinen viimeistely useimpien ihanteellinen suurille ryhmille, korkeat katot, suuret ikkunat. Asunnossa sisustus tyyliin uusklassismin liittyy minimalistinen ratkaisuja, käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja, jotka antavat klassinen, perinteisiä armon ja keveyttä. Sitä voidaan käyttää tiloissa, joissa on laajalla alueella, sekä pieniä asuntoja.

Tämä tyyli on ominaista eleganssia, harmonia, rakkaus valon puolisävyjä etenkin valkoisilla, romanttinen yksityiskohtia.

Amerikkalainen rokokootyylisillä - sekoitus yksinkertainen sisustus, joilla on vahvat yksivärisen ja massiivinen. Parhaat värit tähän on valkoinen, oliivi, sininen, sininen. Värit, jotka luovat keskitytään valkoista aluetta. Nämä vaatteet mahdollistavat sekä kalliita luonnon materiaaleja ja synteettiset tai niiden yhdistelmä.

Valoisa, pehmeät värit antaa huoneen sisustus arkuus, helppous ja käyttö kultaus kankaiden päättyy, kehykset jne korosti vaurauden ja hyvinvoinnin.

Stressi yhteys vanhaan apua yksityiskohtia kuten kaaria, pylväät, veistoksia, listat, maljakoita longcase kullalla aiheita antiikin kuvio peilit ylellisyyttä kehyksissä siro kattokruunut, valaisimet ja kynttilä. Älä kuitenkaan unohda suhteellisuudentaju - ei ylikuormitus tilaa tarpeettomia yksityiskohtia. Tietenkin kaikki tämä olisi kohtuullisesti. Yhdessä minimalismi näistä elementeistä on erityisen vahva kiinnittää huomiota.

Kylpyhuoneen suunnittelu valkoisia uusklasssinen hall sisustus uusklassismia talossa

Varsinkin uusklasssinen kuten ihailijoita minimalismia, koska tilaa vaaleat värit visuaalisesti lisää alueen johonkin tilaan.

Tärkein edellytys johdonmukaisuuden tyyliin uusklassismin on symmetrinen koostumus sisätilojen jokaisessa huoneessa, elegantti kalustus tyyliin Napoleonin Empire, kreikkalais-roomalaisen pylväät, pilasterit, friisit, kyntteliköt ja kattokruunut.

Valitse lämmin ja viileitä värejä, mutta varo häiritse harmoniaa. Jos sisätilojen tärkeimmät huonekaluja, viimeistely lattiat, seinät käytät lämpimät värit, sävyt, värit pitäisi tehdä aksentteja viileitä värejä. Jos esimerkiksi huonekalut ja lattian ruskean sävyjä, seinään tai käytä karamellin harmaan sävyjä. Se on erityisen hyvä pienille ryhmille pohjoisen puolella talon.

Tärkeää! Älä käytä sitruunaa, salaattia, kaunista vaaleanpunaista, kirkkaan keltaista sävyä. Sinun pitäisi rajoittaa itseesi 2-3 sävyyn.

Kolonialiset motiivit ovat myös edellytys useimmille englantilaisille taloille. Keskiajasta peräisin oleva perinne vaatii pakollisen läsnäolon suuressa talossa takka, liesi tai takka, joka luo erityisen mukavuuden ja mukavuuden. Moderneissa huoneistoissa on mahdollista asentaa keinotekoinen takka, jonka koristelu on esimerkiksi erikoisesti vanhentuneita tiiliä tai kaistaleita.

Jokainen huonekalu on harmonisesti täydentävä toistensa ylellisyyttä. On erittäin tärkeää, ettet rikkoa tyylin harmoniaa.

Jos päätät suositella neoklassista tyyliä, älä höystää pieniä asioita. Tämä tyyli ei riipu muotin haasteista, ja koristeiden, kalusteiden eliittien materiaalit palvelevat sinua yli kymmenen vuotta.

Neoklassisuuden ominaisuudet tyylikkäässä sisätilassa

Kyvyttömyys välittömästi antaa objektiivisen arvioinnin klassisen sisustuksen erityispiirteistä aiheuttaa ihmisten väärinkäsityksiä uusklassismin ansioiden ja haittojen kustannuksella verrattuna nykyaikaiseen muotoiluun.

Uusklassismi sisätiloissa ei riipu ajasta. Suunnittelussa sitä pidetään erinomaisena sävyisenä, kunnioitettavan perinnön, houkuttelevan ulkonäön.

Neoclassical-tyylin käyttö sisätiloissa, jotka eivät hyväksy:

 • korkealaatuisten luonnonmateriaalien käyttö (arvokysymyksiä pidetään nahkatuotteina, arvokkaina puutavaruina, luonnonkiveinä);
 • yliarvioitu tilavuus ja geometria.

Näiden indikaattoreiden ansiosta tilojen huoneistot, jotka arvostavat sisustuksen klassikkoja, epäilevät neoklasismin mieltymyksiä. Rationaalisesti, kaikki, jotka ovat punnittaneet ja aikaisemmin arvioineet valmiiden sisätilojen valokuvan, emme saa unohtaa klassikoiden muistiinpanoja.

neuvosto: valitse uusklassinen muotoilu. Sen avulla voit ymmärtää klassisen tyylin idean pienissä huoneissa, suorittaa koristelu nykyaikaisilla rakennusmateriaaleilla.

Upeat ominaisuudet uusklassiseen tyyliin

Myös uusklassismin tavoin klassikoiden tavoin voidaan käyttää selkeitä viivoja ja suorakaiteen muotoja sisätiloissa. Ei ole kirkasta väripalettia ja liiallista loistoa. Sisustus uusklassiseen tyyliin on viehättävä ja epäkeskinen. Se on suosittu itsevarmojen, ei ärtyvien johtajien keskuudessa.

Neoklassismi - erinomainen ratkaisu korkeisiin huoneisiin huoneistossa. Sitä voidaan käyttää pienissä huoneistoissa, mutta vain, jos katon korkeus on vähintään 2,5 m.

Uusklassinen tyyli on mahdotonta ilman sisätiloja:

On tärkeää noudattaa sääntöä: minimaaliset sisustuselementit - korkein laatu. Hyvin tärkeä uusklassisten tyylien verhojen sisustuksessa. Niiden ei pitäisi olla raskas, kallis. Riittää ostaa modernit verhot keinotekoisista tekstiileistä. Suunnittelu ja väritys ovat samat kuin klassisen tyylin.

Kuva: ovien kaarevat aukot korostavat uusklassista tyyliä

Kuva: pylväitä uusklassisen tyylisen käytävän sisätiloissa

Saat uusklassinen tyyli on ominaista kevyt viimeistely, jonka avulla visuaalisesti laajentaa tilaa. Seinälevyjen alaosan viimeistelyyn käytetään nykyaikaisia ​​puupaneeleja jäljitteleviä materiaaleja. Ne voidaan leikata tummalla tapetilla tai baaramix-kipsillä.

Seinälevyjen yläosan viimeistelyyn käytetään kiinteää tapettia tai tapettia, joka on suunniteltu "maalaukseen". Harvoissa tapauksissa seinäpinta on jaettu geometrisesti oikeille polyuretaani- sisustuselementeille. Polyuretaanista on edullista tehdä kattovalaisimet omalla tavalla.

Kuva: Sisustusseinät geometristen polyuretaani-elementtien kanssa

Sisustus sisustus sisustus, suorakulmainen koriste paneelit jollaisia ​​muistuttaa puun näyttää hyvältä. Niiden pinta on toivottavaa maalata valkoisella maalilla ja koristella pienillä suorakulmioilla.

Katto voidaan koristaa kiiltävällä tai mattavalla venytyskankaalla, mikä mahdollistaa huoneen visuaalisen ulottuvuuden laajentamisen.

Ihanteellinen lattianrakennuksen materiaali huoneistossa on puinen parketti. Lattia voidaan harkintansa mukaan valmistaa laminaatilla, keraamisilla laatoilla, parkettilevyllä. Linoleum ja matto - ei-suvaitsemattomia lattianpäällysteitä uusklassiseen muotoiluun.

Neoklassisen sisustuksen ominaisuudet

Upea sisustussuunnittelua varten huoneistolle on ominaista vapaa siirtyminen vyöhykkeestä vyöhykkeelle ja tilan eheys.

On harvinaisia ​​tapauksia, joissa on tarpeen uudistaa tiloja koristelemaan sisustusta uusklassismin tyyliin. Tällöin huone jaetaan kaavoitusperiaatteen mukaisesti pieniin alueisiin, joissa sisustus on koristeltu sarakkeilla.

neuvosto: on tärkeää luoda komposiittirakenne, jossa huoneen vieressä on keskeinen paikka ja pieni huone muuttuu tilavaksi mukavaksi huoneeksi.

Sisäovet tulee korvata kaarteilla. Sisustaminen pilastoilla ja antiikkikorusteilla näyttää hyvältä.

Huonekalujen osalta sen on oltava ehdottomasti verrannollinen, kompakti ja vastaa huoneen kokoa.

Suurin osa sisustuksen suunnittelusta, sisustuksesta, sisustuksesta ja sisustuksesta on esitelty suunnittelupalveluita tarjoavien yritysten valokuvastoissa.

Sisustuksen uusklassismi on ennen kaikkea minimalismia, ja vain silloin klassisten elementtien osuudet, jotka määräytyvät kukin erikseen.

Huoneissa on uusklassinen tyyli, yleensä suuret koot, tilavat valoisat huoneet. Jos omistat huoneiston, jossa on paljon virtoja, ei ole yksinkertaisempia ratkaisuja kuin neoklassismi.

Neoklassismin tyyliin sisustettu sisustus korostaa omistajien hyvinvointia, suunnittelutavoitteiden vaihtelua, korkeat teknologiat sisustuksessa.

Uusklassinen tyyli - arvokas päätös talon suunnittelussa, mukavuuden, coziness, beauty. Tämän tyylin sisustus kestää pitkään omistajille, mikä luo harmonisen tilan ja pidättelyn loppuun.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Intererro © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittua vain käytettäessä aktiivista linkkiä tälle sivustolle.

Uusklassismi: inspiroiva sisustustyyli ja 80 parasta suunnittelijan inkarnaatiota

Olohuoneen uusklassimaailmasta tulee talon ylellisyyden ruumiillistuma

Jos hienostuneen klassisen muotoilun ja modernin mukavuuden välillä on vaikea valita, niin neoklassisen sisustuksen tyyli on juuri sitä mitä tarvitset. Se yhdistää klassikoiden hillitsemisen, ylellisyyden ja kunnioittamisen laakonismiin, yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen, jota modernit ihmiset arvostavat. Neoklassisen tyylin huoneistojen sisätilat ovat yhä useammin nykyään, heistä tulee omistajansa maun ja tilan symboli, osoittavat hänen kauneutta, mutta ilman liikaa. Rajoitetut muodot ja rohkeat aksentit, siroviivat ja tyylikkyys, ylellisyystyöt sekä viimeisimpien materiaalien käyttö - uusklassismi vaatii huomiota pienillekin asioille ja ei siedä virheitä.

Uusklassismi - klassikko, joka on mukautettu nykyaikaiseen tyyliin

Kun sisustat huoneen uusklassiseen tyyliin, sinun täytyy ajatella läpi kaikki yksityiskohdat

Kaunis, uusklassinen kylpyhuoneen suunnittelussa

Ylellinen makuuhuone, jossa on korkeat katot ja kontrastit tekstiilit

Uusklassismi: sisustuksen tyyli ja ominaispiirteet

Neoklassinen tyyli on erittäin vaativa. Hän pitää tilasta ja tilavuudesta, joten suunnittelijat luovat usein samanlaisia ​​sisätiloja maalaistaloille tai suurille asuntoalueille, korkeat katot ovat etu. Mutta jopa tyypillinen kaupunkiloma, jonka koko on vaatimaton, voi kokeilla neoklassista muotoilua, mutta se vaatii huolellista lähestymistapaa ja pienimpien yksityiskohtien kehittämistä.

Huonekalujen suuresta tilasta johtuen huonekaluilla ei ole tunne ylikuormitusta

Neoklassismi pienessä asunnossa - studiossa

Sisustuksen uusklassismin pääpiirteistä:

 • Symmetria, suorat viivat ja selkeät viivat, runsaasti suorakulmaisia ​​muotoja, oikeat mittasuhteet.
 • Tiukkuus, hillintä, rauhallisuus, mutta samalla ylellisyys tilanteesta.
 • Kallisten, jalomattomien materiaalien käyttö koristeluun.
 • Runsaasti tyylikkäitä, mutta ei turhia koriste-elementtejä. Lushness on barokki tyyli ei ole sopiva, se korvataan minimalistinen tekstuurit, laconic muotoja.

Kontrastivärit antavat makuuhuoneelle entistä hienovaraisemman luksusta

 • Kontrastit - värit, muodot, tekstuurit.
 • Perusvärien käyttö yhdessä kultaa, pronssi.
 • Tilaisuuden yhtenäisyys.

Ruokailutila, jossa pieni pukeutumispöytä ylellisillä leikkausjaloilla kulta

Vihje! Sisustaminen uusklassiseen tyyliin edellyttää vakavia taloudellisia kustannuksia. Missään tapauksessa sinun ei tarvitse säästää viimeistelyyn ja koristeluun, muuten muotoilu on epätasainen eikä ole olennainen osa.

Mahtava velour sohva valoisa olohuoneessa

Sisustussuunnittelu uusklassisessa tyylissä on harkittava tarkkaan. Valokuvassa ja valmiissa suunnitteluprojekteissa on helppo nähdä perustekniikoita, jotka koristelevat tiloja tässä tyylissä.

Harmoninen ja kevyt tyyli, jota käytetään sisustuksessa ruokasalissa

Neoklassisessa tyylissä seinien tulee visuaalisesti lisätä tilaa, joten niiden koristeluun käytetään pääasiassa vaaleita pastellivärejä (beige-hiekka, kultaiset ja vaaleanpunaiset sävyt, kylmä sininen, kalpea oliivi).

Tyylikäs uusklassinen tyyli ei jätä ketään välinpitämättömäksi

Seinien on käytettävä sileä koristeellinen kipsi-tyyppinen venetsialainen, maalattu silkkisen kiiltävän tai mattapintainen. Taustakuva voi olla joko yksiääninen (maalausta varten) tai neutraali klassinen koriste tai laaja kaistale. Jälkimmäinen ei vain näytä tyylikkäältä ja jaloilta, vaan myös visuaalisesti kohottaa kattoa, joka ei ole tarpeetonta harmonisen, uusklassisen sisustuksen luomisessa.

Klassinen taustavalaistus olohuoneeseen

Lisäksi, kun seinät sisustetaan, niiden alaosa voidaan valita. Tätä varten käytetään tummempia taustakuvia, usein suurilla kukkakuviilla tai teksturoiduilla kipsillä tai puupaneeleilla tai niiden jäljitelmillä. Puuta voidaan leikata osittain huoneesta, mutta täydessä korkeudessaan tässä tapauksessa etusija annetaan keskikokoisille väreille.

Muotit seinillä ja stukkotuotteet kultaisella viimeistelyllä

Vihje! Lattian tai katon lankojen valitseminen suosivat korkeita (15 cm: n) vaihtoehtoja, joissa on kaareva profiili antiikkityylissä. Tällainen runko tekee huoneesta tyylikkäämman, hienostuneen. Materiaalin kohdalla on ihanteellista käyttää polyuretaania, jota on helppo käsitellä, kun taas lopullinen versio näyttää kallialta, jaloilta.

Yksivärinen seinä voidaan koristeltu nykytaidetta

Kuten voi olla läsnä muita koriste-elementtejä seiniin:

 • Markkinarakoja, joskus koristeellinen porticos.
 • Pilasterit tai sarake.
 • Arch.

Maalaus seinällä - yksi määritteitä uusklassismia

Tämä uusklassinen tyyli Paras sisustusratkaisuja on sileä katto on valkoinen, sävy, joka vastaa sävy seiniin. Koristeelliseen käyttö:

 • Koristeellinen paneeli jakamalla katto osaksi yhtä suureen neliöön.
 • Stucco - laajuinen katto listojen, reunalistat, ruusukkeet klassiseen tai minimalistisesta.

Hyvin valittu tyylikäs kattokruunu klassinen stukkikatto

Vihje! Enimmäismäärä voi olla himmeä tai kiiltävä, niin turvallisesti käyttää veto- rakenteita, joka materiaali sopii täydellisesti uusklassinen sisustus.

Sileä katot ihanteellinen uusklassismi huoneisto

Neo-klassista ominaista käytöstä arvokas, kalliita materiaaleja, joten lattia on mainio puu, joka täyttää mukavuutta huoneeseen, luo mukavan ympäristön. Tämä voi olla:

 • Classic parkettilattia, erityisesti ladonta.
 • Laatu laminaattilattia tai leveä jäljitellen arvokkaita puulajeja.
 • Keraaminen laatta tai PVC jäljitelmä puuta.

Parketti vaaleasta puusta tilava olohuone

Vihje! Puulattia näyttää ylellinen ja kunniallisia, ja uusklassisen, hän on velvollinen olemaan täydellinen, joten käytä hieno puu tai jäljitelmä, kuten tammi, mahonki, ruusupuu.

Sakkiruudut lattia keramiikkagraniitista

Vaihtoehto puulattia voi olla:

 • Marmoria tai muuta sileä, kiillotettu kivi, graniitti. Tällainen lattia, keittiö sisustus, ruokailutila, aula tai käytävillä, harvoin elävät.
 • Matto, mutta aina laatu upealla koriste. Tällaisia ​​lähetyksiä täydentää sisätilojen makuuhuone ja viihtyisä olohuone, toimisto.

Matto pieni kasa sopii makuuhuoneeseen

Valoa uusklassinen sisustus on tärkeä rooli, sen pitäisi olla pehmeää, epäsuoraa, jossa eri lähteistä. Matt valo optimaalisesti korostaa kaikkia herkkuja suunnittelu, yhdistää sen sileä kaikki elementit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Taskulamput pitkän ketjun edullisen katsomaan korkeisiin tiloihin

Yhtä tärkeää on oikea asetus valaistuksen. Ihanteellinen mahtuvat uusklassisen suuri kristallikruunu, tarpeeksi kovaa, runsaalla ripustimet. Viimeaikaiset tehokkaasti taittavat valoa, korostaen ylellinen sisustus ja kauneutta huoneeseen. Valaisimen sopii harmonisesti sisäosiin olohuoneessa tai ruokasali, merkitse keskellä huonetta. Makuuhuoneeseen tai toimistoon on parempi valita kattovalaisimet pienempiä, mutta samalla tyylillä.

Ylimääräisenä valo voidaan asentaa useita valmiita valaisimet, lattiavalaisimet, sekä eri tasoilla lampetit tehdä samalla tyylillä kuin kattokruunu.

Perinteinen kristallikruunu ruokasalissa

Tilanne uusklassismia olla samaan aikaan tiukka, mutta ylellinen. Huonekalujen ja koriste-esineitä käytetään pääasiassa:

 • Aitoa nahkaa.
 • Jalometallit (kehystys huonekaluja, verho reunalistat, koriste-esineitä).
 • Taonta (jalat huonekalut, valaisimet, kehykset).
 • Dear tekstiilit (raskas silkki, sametti, sifonki).

Raskaat verhot ylellisyyttä jalo sävyjä panoraamaikkunat

Tämä tilaa luovuudelle - valinta kalusteiden uusklassismia. Pääsääntö: se ei saa ylikuormittaa tilaa, joten etuna on helppo, tyylikäs vaihtoehtoja vaalein värein, jossa pyöristetyt muodot, pehmeitä, mutta ehdottomasti klassikko, jalo siluetteja.

Kaunis antiikki vuode makuuhuoneessa valossa uusklassisen

Vihje! Neo-klassisen ihanteellinen huonekalut elegantissa antiikkityyliset.

Tilannetta avulla tulos Huonekalujen puusta, usein väärennettyjä elementtejä. Edullisesti käytetään verhoiluun samettia tai velour nahkaa, mokka, silkkiä, turkista lyhyen nap. Kuvio voi olla poissa, jolloin paremmuus lasku materiaalin tai olla melko neutraali (kasvi- tai kukka kuvio, liuska).

Sametti ja nahkaverhoilu olohuoneessa

Sisustus on oltava läsnä kaikenlaisia ​​kaappien lasiovet, tyylikäs sohvapöydät, lipastot, pöydät, käytettiin varastona.

Pieni antiikki lipasto ja lasimaalauksia luovat tunnelmaa renessanssin

Sisätilat huoneistoissa on silmiinpistävää uusklassisen runsaasti lisävarusteita. Yleisimmin käytetty:

 1. Veistoksia, rintakuvaa, korkokuvia, lattia maljakoita antiikkityyliset, käyttöliittymä stukkotöillä seiniin tai leikata.
 2. Lattiaan tai seinään kelloja, usein antiikki.
 3. Maalauksia tai seinävaatteita raskas kehyksissä. Olohuoneeseen sopii kaikenlaisia ​​maisemia, keittiöön - asetelmia, ja makuuhuone tai tutkimus - akvarelleja antiikki teema.
 4. Peilit. Niiden tulisi olla mahdollisimman suuri, painava runko puusta tai metallista. Tällaiset peilit tekevät tilaa tilavampi, parantaa valaistus, antaa jalo ulkonäkö.
 5. Varastointi ja metallista valmistetut pohja. Ne voidaan sijoittaa kukkia, tarvittavat pieniä asioita ja koriste-esineitä, lisäksi nämä lasinaluset ovat paljon paremmin uusklassinen kuin vakio hyllyille.

Massiivinen peili kullattu runko

Paljon sisustustuotteiden korostavat tyylillinen päätös huone

Oikein valitut tekstiilit täyttävät uusklassisen sisustus mukavuutta, se toimii mahtava lisä huonekalujen ja koristelu seinät.

Pakollisena osana suunnittelu ovat tiheä, usein raskaat verhot. Heille parempi valita yksivärinen kangas on kallista, esimerkiksi puolikiiltävä silkkiä. Verhot ovat yleensä ommeltu kuvio rennosti ripustettu tilassa, ne vapaasti putoa pehmeää taittuu lattiaan. Joskus verhot täydentävät reunusverhot puoliympyrän muotoinen, verhot tai kokoonpanoja.

Pimennysverhot panoraama ikkunat sävyyn olohuone

Vihje! väri verhot pitäisi olla sopusoinnussa tahansa sävy seinät, tai toistetaan muut koriste-elementtejä.

Väri koostumus tekstiilit ja huonekalut

Uusklassismia, voit järjestää kaikki talot ja kabinettia. Useimmiten tämä löytyy sisätilojen elävä, ruokailutilat tai keittiöön, makuuhuoneeseen.

Uusklassinen sisustus huoneen sävyttää muun asunnon. Tämä huone tulee keskelle, tärkein huoneeseen. Elävä pitäisi olla niin suuri, säännöllisen muotoinen. Älä asenna muita osioita, niiden rooli menestyksellisesti selviytymään sarakkeita tai pilasterit, tehokas kaavoitus tilaa.

Uusklassismi: tyyli sisätilojen valkoinen olohuoneen

Vihje! Jos tila sallii, niin edessä olohuoneessa on tilaa eristää aulassa, jossa painotetaan huoneen tilan.

Häikäisevän tilava aula tyyliin uusklassismin

Olohuoneen seinää tehokkaasti täydentävät peilin, korkokuvia, markkinaraon jossa asetetaan patsaita tai maljakoita. Enintään olohuoneeseen on takka klassisilla lakoninen loppuun. Se voidaan korvata keinotekoisilla jäljitelmä malleja tai sijoittamalla koristeellinen markkinarako upea patsas.

Lattia on parempi valita kiiltävän parketin tai kiillotettu kivi. Päällyste voi olla yksitoikkoinen tai koriste, putkisto, kuvio keskitetty tiloissa.

Seinät olohuoneessa, koristeltu kipsiseinien ja freskot

Vihje! olohuoneen kattoon voi olla valkoinen, mutta se näyttää näyttäviä rikkaita listojen tai koriste maalaus.

Tehokkaasti täydentävät sisätilojen kaikenlaisia ​​lasi- tai peilipinnoilla. Ikkunanpuitteet korostaa siteet, sekä värjättyä lasia (se voidaan myös toistaa sisätilojen ovet, kaapit).

Perinteinen järjestely huonekaluja olohuoneessa uusklassisen

Keskellä olohuoneen olisi luotava matto, jossa on suuri, ylellinen kuvio tai yksivärinen. Tässä tapauksessa kaikki muut kalusteet tulisi sijoittaa ympäri kehä. Yksi tärkeimmistä elementeistä - pehmeä sohva. Kulmikas mallien pitäisi kieltäytyä, mieluummin iso sohva yksivärinen verhoilu, suuret tyynyt.

Vihje! olohuoneen sisustus voi hieman poiketa standardin sääntöjä, erityisesti, tilanne ei tarvitse olla symmetrinen, saa laittaa erilaisia ​​muotoja, verhoilu tuoleja tai ottomaanien.

Korostus velour sohva valoisat sisätilat

Huonekalut pitäisi olla tyylikäs, netyazhelovesnoy, melko pienikokoinen. No katso tuoleja, pöytiä, nojatuoleja kapenevan jalat ylhäältä alas

Makuuhuone sisustus uusklassismia tulisi olla mahdollisimman symmetrinen, joka on sen tärkein ominaisuus. Keski elementit kattokruunu, matto ja sänky, jotta ne olisivat alttiina paria jäljellä sisustus esineitä: pöydät, tuolit tai nojatuolit, valaisimet. Epäsymmetria on sallittua, mutta sen pitäisi tasapainottaa toiselle puolelle. Esimerkiksi, se on tarpeeksi, jotta yksi huone peilipöytä, ja toisessa paikassa vaatekaappi, lipasto, maalaus tai lamppu.

Heijastava pääty laajentaa tilaa ja tehdä sisätilojen kevyt ja ilmava

Sängyn tulisi olla riittävän massiivinen, korkea pääty puusta tai pehmeä verhoiltu samettia.

Värit suunnittelussa voidaan makuuhuoneen sekä hillittyjä ja kylläinen. Jos seinät ovat valoisia, on mahdollista lisätä huoneeseen vaaleat vaatteet. Tyydyttynyt sävyjä seinät laimenna läpikuultava valkoinen verhot, valo matto, runsaasti lasipintojen.

Lamput on parempi valita runsaasti lasi riipuksia. Pöytälamput voi itse värillinen tekstiili sävyt hyvin sironta valoa.

Järjestäytynyt ystävällisen ilmapiirin makuuhuoneessa johtuen raukea kattavuus yhdistettynä kullattu koristeet huonekalut ja tarvikkeet

Sisätilat keittiössä tai ruokasalissa neo-klassiseen tyyliin, erottuu runsaasti luonnon materiaaleja, käyttö posliiniastioita, osittain mielikuvituksellinen sisustus.

Tila on selvästi kaavoitettu työ- ja ruokailutilat, säilyttäen absoluuttinen yhtenäisyyttä tyyliä.

Lattia sopii kiillotettua marmoria tai graniittia, tehokkaasti erottuvan (shakki) pinta näyttää. lattiamateriaali voidaan toistaa pöydällä, hieman erilainen sävy.

Uusklassinen keittiö asettaa on hyvin samankaltainen kuin perinteinen, mutta epätavallisia yhdistelmiä saa

Tekniikat tarvitse valita tyyliin vanha, kahvat tai leikata jalometallien. Nykyaikaiset laitteet täydentävät veistetyt puiset julkisivut kuulokkeiden pehmeä integroitu valaistus.

Ruokailu ryhmä massiivipuuta, verhoiltu tuolit täydennetään kristallikruunusta roikkuu keskellä.

Uusklassinen keittiö-ruokasali on mahdotonta ilman koristeellisia yksityiskohtia. Se voi olla kaunis posliini maalauksia, näytteillä buffet, kaikenlaisia ​​maljakoita, patsaita, valaisimet, kattokruunut ja niiden täyttää huoneen hieno mukavuutta.

Alkuperäinen kromi sopii neoklassisessa ruokaa

Koska tyyli sisustus, uusklassismia on ainutlaatuinen, se mahdollistaa koskettaa hienostunut ylellisyyttä luopumatta kodin mukavuudet. Tämä muotoilu on rentouttava, ylläpitää kunnioitusta, avoimesti esittää moitteeton maun omistaja, suljettu yksinkertainen mutta tyylikäs muodossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin