uurnalehdoissa huone

uurnalehdoissa huone

Uurnalehdoissa huoneen miellyttää sen runsas kukinta ja kaunis kirkas kukkia. Kukka kasvanut monivuotinen, mutta yleensä yksivuotiset kasvit. Kukinta on erittäin vaikuttava ulkonäkö. Monista kasvilajikkeiden, voit valita kukka jokaiseen makuun, riippuen värin kukinnot.

Huolto ja viljely huone Cineraria

Kasvaessaan huone kukat noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä. Kasveille olisi jaettava paikkansa huoneessa, jossa kasvi kirkas leviää auringonvalo annetaan. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kastelua uurnalehdoissa. Kastelu tulisi olla säännöllistä, maa on aina hieman kostea. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että ylitarjonta kosteuden vaikuttaa haitallisesti tehtaan. Uurnalehdoissa huone kastellaan lämpimällä vedellä, välttäen vettä silmut ja lehdille. Ylläpitää ilman kosteus, potin kasvi on parempi laittaa lokeroon kostea kiviä, kevytsoran. Lisäksi voidaan ajoittain suihkuttaa vettä ympäröivään ilmaan kasvi.

Istuttaa tuntuu hyvältä, on tarpeen aika ajoin tuuleta huone. Ruokkiminen lannoitteet uurnalehdoissa huoneessa ei tarvitse. On syytä huomata, että aikana lämpöä ajan kukkivat kasvit vähenee. Suotuisa lämpötila kukka on 10-14 astetta. Tällöin taataan runsas ja pitkäaikainen kukkivat kasvit.

Lisääntyminen Cineraria huone

Uurnalehdoissa huone levittävät siemeniä. Kylvö siemenet tehdään milloin tahansa, riippuen siitä, milloin haluat saada kukkiva kasvi. Jos kylvää siemenet touko-kesäkuussa, kasvi kukkivat talvella, jos kylvö toteuttaa heinäkuusta joulukuuhun, kukinta alkaa keväällä. Laatikot viljelykasvien laittaa huoneilman lämpötila 20-22 astetta. Kasvien poimii suoritettiin syntyminen 2-3 oikeaa lehteä. Kasvit istutetaan yksittäiset kennot, joiden halkaisija on noin 10 cm.

Uurnalehdoissa huone on suosikki herkkua tuholainen. Niistä tuholaisia ​​kuuluvat jauhiaisen, kirvoja, hämähäkki punkit. Kukka ei kestä tällaisia ​​sairauksia, kuten harmaahometta, ruostetta. Yhteydessä alttius lukuisille kasvitautien ja tuholaisten, kasvanut vuosittain kasvi.

Uurnalehdoissa makuuhuone kuvat

Kun hän heräsi aamulla, huomasin, että lehdet ovat kuihtuneet. Laitoin kukkaruukku parvekkeella ja läpi kolmen tunnin kukka elossa

Miten hoitaa kotona uurnalehdoissa

Uurnalehdoissa - kasvin perheen Asteraceae suvun Krestovnikov. On yksi- ja monivuotisia lajeja, kasvi voi olla ruoho tai Kustov. Kotimaataan pidetään Kanariansaaret (Espanja). Tällä hetkellä on olemassa monia lajikkeita uurnalehdoissa, mukautettu kylmempi ilmasto kuin se on paratiisisaarella. Sisäilmaan kasvatetaan hybridilajikkeiden kukinnan marraskuusta maaliskuuhun, ja ottaa kaunis kirkas väri.

Miten hoitaa eri lajikkeiden uurnalehdoissa

Uurnalehdoissa näyttää uskomattoman vaikuttava mixborders ja kukkapenkkien.

1

Uurnalehdoissa merenkulun (uurnalehdoissa maritima) monta alimitoitettu tunnetaan Hopeanharmaa kasvi veistetty lehdet koristella hikinauhat kukkapenkkiin ja katu kehystetty kukka-asetelmia.

Välimeren, syntymäpaikka lajikkeen uurnalehdoissa, se on kasvanut joka toinen vuosi. Mutta kasvi ei siedä pakkasta, joten lauhkeilla se kasvaa lokakuuhun asti, ja sitten hän kaivoi ja heitetään pois. Välimeren rannikolla, se on toinen vuosi, tuottaa keltainen kukinto äiti ja äitipuoli ja voikukka. Ei esteettinen arvo ne edustavat siis käyttää ainoastaan ​​Kukkaviljelmillä netsvetuschie Cineraria maritima. Jos syksyllä hänen kansi pudonneet lehdet, kasvi on hyvin talvehtia ja alkukeväästä se ilahduttaa huurteinen hopea veistetty lehtiä. Ominaisuudet care uurnalehdoissa merenkulun seuraavasti:

 1. Tehdas rakastaa aurinkoa, koska se on synnyinmaa aurinkoinen Italian varjossa ei kasva hyvin. Istutetaan avoimessa hyvin valaistuissa tiloissa.
 2. Se ei vaadi usein kastelua, helppo sietää kuivuutta. On mahdollista kastella vain kerran laskeutumisen aikana, se riittää.
 3. Se kasvaa hyvin valon mailla, löysä, ei välttämättä ravitsevaa.
 4. Uurnalehdoissa merenkulun siemenet kasvanut vuosittain, mutta talvella voit kattaa yksivuotiset kasvit. Keväällä lehdet puhdistetaan, leikataan podmorzshie versoja, irrota kesällä muodostunut silmut.

Verinen uurnalehdoissa (Senecio cruentus) on tuuhea kasvi, jossa on useita soikea lehdet ja kukintoja kirjava, samanlainen daisy. Senecio cruentus on eri laatuja, jotka eroavat kooltaan ja menetelmä hoidon.

 1. Luokka Grandiflora on terälehdet valkoinen pohja ja kirkkaaseen hapsut. Kasvi oli saavuttanut korkeus 45 cm edellyttää siis tukea.
 2. Stellata luokka on useita tähden muotoinen kukinnot muodostavan leviää kruunu. Tehtaalla on korkea, yli 70 cm, runko. Tämä lajike tarvitsee myös tukea kasvavaa.
 3. Grade Multiflora Nana on tiiviissä muodossa ja lyhyt varsi jopa 40 cm. Se ei tarvitse tukea.

Uurnalehdoissa verinen usein käytetään valamisen kulttuuriin. Hoitamiselle on seuraava:

 • Seuraa huonelämpötila, sen ei pitäisi ylittää 18 astetta
 • asettanut kukkaruukun pitäisi olla hyvin valaistu ja tuuletettu ikkunalaudalle
 • estämään luonnoksia
 • Kastelu tapahtuu, kun ylemmän kerroksen maaperän kuivauksen
 • 2 viikon välein, jotta lannoitetta kukkivat kasvit
 • lehdet ruiskutetaan kuuma sää ruiskun
 • kuihtuneet kukat poistetaan
 • aikana kukkivat kasvit kerättiin viileässä paikassa, se voi olla käytävällä.

Siro uurnalehdoissa (Cineraria elegans) kasvaa villinä Afrikassa. Lehdet ja varret on peitetty tahmea hiuksia, saavuttaa korkeus 60 cm, on vahva haarautunut. Kukinto ulkonäkö muistuttavat kukat kamomilla kirkkaita eksoottisia värejä. Lauhkeilla, siro uurnalehdoissa myös pyydetty mieleen puutarhurit yksinkertaisuuden ja houkutteleva ulkonäkö. Se kukkii ei ole niin runsaasti kuin uurnalehdoissa verinen, mutta ei niin vaativa kasvuolosuhteet. Grade Ligulosus on hybridi, kaksinkertainen kukkia maalattu sävyjä sateenkaaren. Grade nanus ei kasva yli 25 cm, ja sen kasvava käytettäväksi valamisen kotiin kulttuuriin. Huolehdi siro uurnalehdoissa seuraavasti:

 1. Siro uurnalehdoissa pitää auringon valo ja lämpöä, joten se on saatettu hyvin lämmitetty ikkunalaudalle tai avoimissa aurinkoisessa puutarhassa.
 2. Juuri tarpeeksi, jotta kasvi maaperässä runsaasti orgaanisia lannoitteita, eikä tarvitse miettiä määräajoin ruokinta.
 3. Huolehdi hyvä salaojitus, siro uurnalehdoissa pidä seisovan veden.
 4. Street kasvi ei siedä pakkasta, vaikka piilottaa sen lehtien tai kuusesta tassut.
 5. Raja kastelu kasvi tarpeeksi luonnollinen sademäärä. Vettä vain siinä tapauksessa kuivuus.

Hybridi Cineraria (Cineraria hybridit) ja näyttää pensas orvokit. Karkea ja rosoiset reunat lehdet pituus on 15-20 cm, koko holkki ja on peitetty useilla kori-bud kukkia halkaisija oli 5 cm, joka muistuttaa daisy. kukan väri on kaksivärinen tai yksivärinen (sininen, sininen, vaaleanpunainen väri). Syntymäpaikka hybridi uurnalehdoissa ovat Kanariansaarilla, jossa kasvi löytyy viileässä vuoristometsät. Lauhkeilla sitä kasvatetaan kasvihuoneissa. Laitos saavuttaa korkeus 30-35 cm Yleisimmät lajikkeet ovat hybridi uurnalehdoissa .:

 1. Myötätuntoa luokka, korkein luokka, saavuttaa korkeus 70 cm, halkaisija 8 cm, kukkia.
 2. Double grade on kaksisävyväritys, korkeus on 35-60 cm ja halkaisija 5 cm kukkia.

Hoito uurnalehdoissa hybridi on omat erityispiirteensä:

 • aseta potin kukka ikkunalaudalla näkymät pohjoisen puolella
 • siedä kirkkaassa auringonvalossa ja ohjata säteet
 • silmut on aseteltu lämpötilassa 10C, ja kattilat vuosina laittaa parvekkeella
 • kun esiintyy kukinnan potin siirrettiin huoneen
 • Kastella tehtaan ja usein paljon kuumina kesäpäivinä
 • laittaa ruukkuihin tarjottimelle ja täytä se vedellä
 • spray lähtee vedellä spray
 • Laitos on erityisesti tarvitsevat ruokinta, joka pitäisi tehdä viikoittain

Mitä lannoitetta tulisi sitten syöttää uurnalehdoissa

Lannoite "Agricola sisätiloissa, puutarhan kukkia ja alppipuutarha" sopii syöttämällä sekä sisä- ja puutarha lajikkeita uurnalehdoissa. Saatavana tankoina pistettynä maahan. Vaikutuksen alaisena kosteuden maaperään, kasvi polttoaineena makro-ja hivenaineita. Tikkuja suojaavat juuret lahoamista ja tuhohyönteisiä. Lääke on käyttökelpoinen, jos mökki vain onnistunut saamaan ulos viikonloppuisin.

Lannoite "Aqua-Agricola sisä- kasvit" lisätään veteen ja käytetään maaperän kastiketta. Se on stimulantti kasvun, kyllästää maaperän ravinteita. Edistää kukinnan, se stimuloi immuunijärjestelmää kasvi.

Kasvien kasvua säätelevä "Rostmoment Flower" on täysin luonnollinen tuote, jota hiiva-pohjainen. Tekee kasvi kestää paremmin vaikeissa olosuhteissa (kuivuus, halla), vähentää stressiä elinsiirron aikana pidentää ajan kukinnan ja lisää värin kirkkautta.

Nestemäisten lannoitteiden "hapettuvat turve värejä" sisältää 4 hprotsentny turvetta keskittyä runsaasti aminohappoja ja ravinteita. Lääke on turvallinen ihmisille, kasvit ja eläimet, joka ei ole myrkyllinen. Vesiliukoinen, saatetaan sen juuret. Se edistää kasvua ja kukintaa, lisää vastustuskykyä sairauksia ja toleranssi epäsuotuisissa olosuhteissa.

Uurnalehdoissa - erittäin kaunis kasvi. Sitä voidaan kasvattaa sekä maassa ja kotona. Valitse laatu, ottaen huomioon ominaisuuksia ja toimintoja hoidon. Kunnioittaen kasvi nauttia valoisa runsas kukinta jo vuosia.

Miten hoitaa Gardenia kotona

 • Miten hoitaa pussitettu orvokit

 • Miten hoitaa Primrose kotona

 • Miten hoitaa viikuna kotona

 • Miten tehdä Kalanchoe kukka kotona

 • Miten tehdä kukka violetti kotona

 • Miten hoitaa Decembrists kotona

 • Miten kastella orkideat kotona

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Kaikkein epätavallinen koulu sijaitsee Kambodžassa, hän on keskellä jokea ja tunnetaan Kompong Luong. On huomionarvoista, että lapset tulevat rantaan hänen altaita.

  uurnalehdoissa huone

  Uurnalehdoissa huone - kasvatetaan kodeissa, toimistoissa ja yrityksissä. Sisäilmaan kasvatetaan enimmäkseen verinen tai uurnalehdoissa uurnalehdoissa hybridi (Cineraria hybrida). Sitä kutsutaan myös Ragwort.

  Uurnalehdoissa verinen kuuluu Asteraceae perheen. Näyttävä kaunis kukkiva kotoisin Kanariansaarilla.

  Makuuhuoneen uurnalehdoissa "verinen" Biologiset ominaisuudet

  Monivuotinen yrtti jopa kuusikymmentä senttimetriä. Varsi pystyssä. Lehdet ovat yksinkertaisia, sydämenmuotoinen hammastetuin reunat. Ruoti siivekäs. Kukinto - kori esitteli, kuten kaikki Asteraceae putkimainen ja kielimäisiä kukkia. Kukinnot korit kootaan vuorotellen kukinto kilpi. Kukinnot maalattu eri väreillä - vaaleanpunaisesta violetti.

  Se ei tapahdu pelkästään keltainen uurnalehdoissa. On kukkia kaksinkertainen kukkia. Kasvava uurnalehdoissa.

  Piirteet viljely uurnalehdoissa

  Uurnalehdoissa huone on melko vaativa kulttuuriin kasvuolosuhteet. Se edellyttää valoisassa huoneessa ei ole kovin korkea lämpötila. Kun altistuu suoralle auringonvalolle kasvi, se pritenyayut. Sitä ei suositella laittaa ruukut uurnalehdoissa ikkunoissa pohjoisen suunnan, vaikka huomioon lämpötilan tällainen sijoitus on järkevin. Optimilämpötila on 16-18 astetta.

  Runsas kukinta on havaittu lasku lämpötila 10-14 astetta. Kun lämpötila on yli 20 astetta kasvi alkaa kukkia huonompi. Kastellaan vedellä huoneenlämmössä, huolehtien siitä, että vesi ei vuoda lehdet ja kukat uurnalehdoissa. Huone on suositeltavaa ylläpitää korkeaa kosteudessa uurnalehdoissa huoneen ei pidä suoraa ruiskuttamalla. Jotkut viljelijät ystäville pussitettu uurnalehdoissa laittaa tarjottimet kostealla laajeni savesta, turvetta tai kiviä.

  Uurnalehdoissa huoneessa voi sietää pysähtynyt ilmaa, joten huone on tuuletetaan säännöllisesti. Uurnalehdoissa verinen, toisin kuin useimmat sisä- kasvit mieluummin hieman emäksinen reaktio maaperän. Keväällä ja kesällä ruokkia kahden viikon välein monimutkaisten lannoitetta kukkivia kasveja. Voit käyttää "Agricola kukkakasveja," nitrofosfaattia tai "Agricola-fantasia". Kesällä voit käyttää infuusio viherkasveja, lietelantaa.

  Usein käytetään huonekasvit kuivattujen lintujen ulosteiden tai kuivatut lehmän lantaa.

  Uurnalehdoissa huone lajikkeet ja hybridit

  Tämä kukka on jaettu riveihin, jotka ovat eri kokoisia koreja ja kasvin korkeus. In "Grandiflora" kukinnon halkaisija vaihtelee viidestä kahdeksaan senttiä, koko "Stellata" välillä 2,5 ja neljä senttimetriä "Double" halkaisija korin enintään 5 cm, korkeus 35-70 cm: n "Multiflora Nana" halkaisija kori 2 5 viisi senttimetriä ja kasvien korkeus on 20-40 cm.

  Nykyisin kasvatetaan lajikkeet ja hybridit monia eri värejä ja sävyjä. On matalakasvuisia lajikkeiden yksivärisiä, esimerkiksi "Jester Scarlet". Korkeus kääpiö lajikkeiden Scarlett on alle 15 senttimetriä. Grade "Senetti" korkeus on 30-45 cm, ja kukat voivat olla hyvin erilaisia ​​väritys. Yksi vaatimaton uurnalehdoissa lajikkeita pidetään eräänlaisena "Kevät Glory".

  Uurnalehdoissa kukat tämän lajikkeen ovat erivärisiä. Lajike kukkii aikaisemmin kuin muut lajikkeet uurnalehdoissa. 

  Uurnalehdoissa huone on täydellinen lahja. Luultavasti ei löytää miehen, joka ei mielellään olla tällainen lahja. Loppujen lopuksi tämä laitos on muodoltaan kompakti pensas on koko korkki valkoinen, lila, violetti, punainen tai vaaleanpunaisia ​​kukkia. On parasta ostaa kukkia uurnalehdoissa aikaisin keväällä. Valitse paras kasvi, jossa on suuri määrä unblown kukinnot. Sitten kukkii jopa ilman paljon hoitoa voi kestää jopa neljä viikkoa.

  Jos haluat jatkaa kasvuaan hankitun kasvin alkaa lannoittaa heti kuluttua saapumisestaan ​​ja päätyttyä kukinnan on parempi olla istutetaan enemmän hedelmällistä maaperää. Tämän maaperä valmistetaan seos hiekkaa ja arkki humusta suhteessa 1: 1: 1. Koska uurnalehdoissa makuuhuoneen vastustuskykyisiä tauteja ja tuholaisia, on helpompi kasvattaa sitä vuosittain ruukkukasveja. 

  Myynnissä ei ainoastaan ​​kypsiä kasveja, mutta myös siemenet. Siksi menestys voidaan kasvattaa siemenistä ja uurnalehdoissa. Kukkivat kasvit voidaan saada kerralla, joka on edullisinta teille. Jos kylvät kukkia toukokuussa tehtaan kukkivat talvella, ja jos lopussa kesän kukinnan alkaa keväällä. Siemenet kylvetään matala syvyys laatikoita. Siemenet itävät paremmin lämpötilassa kahdestakymmenestäkahdeksasta kohteeseen kaksikymmentä-kaksi astetta. Itämisen jälkeen lämpötila lasketaan asteittain kahdeksaantoista astetta.

  Kun taimet ovat 2-3 totta lehdet sukeltaa yksittäiset kennot, joiden halkaisija on vähintään 10 senttimetriä. Uurnalehdoissa kukkia voi kärsiä kellastumista lehtiä. Syy kellastumista lehtiä voi olla riittämätön kastelua, ja hypotermia. Tartuntatautien Cineraria kukka alttiita sienitaudit kuten perunaruttoa, harmaahomeen, ruostetta, härmän.

  Tappioon sieni-infektiot ovat tehokkaita valmiste "Topaz" ja muut kuparin fungisidit. Tuholaisten kuuluvat jauhiaisen, kirvoja ja hämähäkki punkit. Vuonna taistella niitä käyttämällä hyönteismyrkkyjä, kuten "Spark BIO".

  Uurnalehdoissa kukat eivät ole vain kaunis koristelu kodeissa, ihana lahja kaikista merkittävistä tapahtumista, mutta ne voivat silti osaltaan parantaa yleistä tilaa ihmiskehon. Näyttää siltä, ​​uurnalehdoissa huoneen täyttää ilmatilojen paitsi happea, mutta myös otsoni, ilma ioneja, fitoorganicheskimi haihtuvia aineita. Kukat uurnalehdoissa parantunut sisäilma.

  Internetsivujen hallinnointi ei ole vastuussa viestien sisällöstä julkaistaan ​​foorumeilla, arvosteluja ja kommentteja sisällöstä.

  1