Uuni leivontaan kakkuja

Moderni miniuuni: 9 tilat

Mini-uuni on hyödyllinen teknistä laitetta ruoanlaittoon miniuuni on aina ollut suosittu meidän emännät. Onhan pieni keittiö, ja niin haluavat määrätä heille tarvittavat välineet työn helpottamiseksi. Kompakti laitteita kysyntää. Ja pienessä keittiössä haluaisi paitsi syödä, mutta myös ruokaa nykyaikaisella kalustolla. Mutta ongelma on, että et voi aina kätevä asentaa älykkäät keittiökoneet pienessä keittiössä. Mutta sitten tulevat avuksi jotkut valmistajat keittiökalusteet. Ne tarjoavat ulospääsyn - valtava uuni korvataan kompakti miniuuni.

Sarjat sähköliedet piirakat

Miniuunia ovat usein kävijöitä mini-keittiöt. Huomiota ostajia - Keittiökalusteet on houkutellut koska pieni koko ja helppo huoltaa. No, tärkeä näkökohta laitteiden valinnassa - alhainen virrankulutus verrattuna mikroaaltouuni. Mini-uuni voi turvallisesti korvata, leivänpaahdin, grilli ja mikroaaltouuni. Samaan ominaisuuksia ja toimintoja suosittu laitteiden keittiössä, kuten mikroaaltouuni, ovat rajalliset.

Sähköliesi voivat vaihdella paksuudeltaan ja kooltaan

Ihmiset, erityisesti niille, jotka valvovat heidän luku ja terveys, tämä uuni on erityisen arvokas.

On mahdollista sulattaa ruokaa, lämmittää valmisruokia, leipoa piiraita tai pataruoat, paistettua lihaa, kasviksia tai kalaa. Ja aina ruokia, saavat paitsi hyödyllinen myös herkullinen ja kaunis. Miten sitten tämä miniuuni tekee työtään? Miten valita oikea laite omassa keittiössä?

pienoisuunit luokissa vastukset:

Sähköliesi kvartsi vastukset lämmittävät tilaa hyvin nopeasti. Pieni uuni lämmitettiin 1 min, lämpötila säädetään uunin +220 ° C: ssa lämmitys elementit on järjestetty tässä tapauksessa useita paloja ylhäältä ja alhaalta. He voivat työskennellä, sekä erikseen että yhdessä, tilasta riippuen. Asiantuntijat suosittelevat ottaa huomioon joitakin vivahteita, luoda taideteos kotona muodossa kakkuja tai piirakoita, jotka ilahduttavat kotiinsa. Hyvä piirakka saa vain uunissa, jossa on suuri määrä. Leivonta on kaunis katsella ja paksu kuori, mutta samaan aikaan, uuni, jossa on suuri määrä kuumenee pidempään.

Uuni on kuumennettiin 10 min pystyä toimittamaan seuraavan herkullinen kakku, ja keittämisen jälkeen, leivontaan loman minuuttia 30 tai 40, jolloin poistamalla sähköuunissa. Mutta jos pieni perhe, ja tarve leivontaan pieni, on parempi valita pieneen määrään uuniin. Se tehokkaasti.

Mikä on erilainen kuin mini-mikroaaltouuni - itse periaate työn. Mikroaaltouuni toimii käyttämällä mikroaaltouuni ja mini-uunin - infrapunasäteillä. Toimintaperiaate on pienoisuunit näyttää luonnollisemmalta ja luonnollisempaa kuin mikroaaltouuni. Se näyttää miniuuni? Ulkonäkö ja koko mini-kuin mikroaaltouunit.

Mini-uuni on valittava, keskittyen määrä ihmisiä, jotka käyttävät sitä.

Usein miniuuni on useita toimintatiloja varten valmistelun eri ruokien

Mini-uunissa tuotettu uuni 8 litran tilavuuteen 40 litraa. On pienikokoisia mini-uuni, niiden tilavuus on noin 12 litraa. Tällaiset uunit ovat hyviä kuumien voileipiä, pizzaa valmistelu ja paahtaminen. Asiantuntijat suosittelevat valita tulipesän tilavuutta, joka on tarkoitettu yhdelle henkilölle noin 10 litraa, ja kolme - 20 litraa.

Käyttötavat erilaisia ​​modifikaatioita mini-uuni:

Uuni voidaan lämmittää, jossa on kaksi kuumennuselementtien - ylempi ja alempi. Tämä tila on erityisen suositeltava valmisteluun paistettu liha ja kala, ja höyrytettyjä vihanneksia ja hedelmiä. Grilli mahdollistaa kokki rapea paahtoleipää, herkullista pizzaa ja ilmava sokerikakku. Tässä on vain ylemmän kerroksen kuumennuselementtien. Herkkä sykli on erityisen mielenkiintoista fanit mehukas kanankoipia ja mausteinen siivet. Tämän namia, täytyy työskennellä vain alemman tason lämmityselementtien uunin.

Mode paahtoleipää erityisesti kutsutaan ystäville aamukahvia ja rapeaa paahtoleipää. Leivonta puhuu puolestaan ​​- tilan valmistella leivonnaisia. Esimerkiksi, valmistamiseksi ilman keksi muoto välttämätöntä laittaa taikina uunissa 30 tai 40 min lämpötilassa +180 ° C Lisäksi nämä tilat, joka tunnetaan monista kotiäidit, jotka käyttävät sähkö-mini-uunissa, on olemassa joitakin malleja pieni uuni toiset, kuten "paahtamalla", "lämmitys".

Toimintaperiaate on varsin yksinkertainen konvektio. Tämä sisäänrakennettu tuuletin, joka jakaa tasaisesti kuumaa ilmaa uunin. Ateriat valmistetaan nopeammin 20%, ja näin ollen energian säästö on merkittävä. Valmistajat suosittelevat käyttäen konvektiot edullisia mini-uunit, joissa on vain yksi lämmityselementti. Jos uuni on varustettu 2 elementtejä, tällaisissa olosuhteissa, käyttö konvektion menettää merkityksensä. Automaattinen - tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, joka ei overcook ruokaa, varsinkin kun lämpötila saavutti maksimin.

Miten valita miniuuni teho

Monet kotiäidit, valitsemalla keittiö aluksella pienoisuuni, unohda että kustannukset sähkötehon ei voida sulkea pois. Katsellut ominaisuuksia mini-uuni, on mahdollista havaita yhden ominaisuuden - mitä suurempi koko sähkölaitteiden, sitä enemmän tehoa ja sen myötä energiankulutusta. Tähän mennessä valmistajat tarjoavat ostajille miniuuni, jonka teho on 650 wattia 2200 wattia.

Valita miniuuni tarvitaan riippuen ateriat, että aiotte kokki

Muunnokset miniuuni teho:

 • Jopa 10 litran kapasiteetti on 700 W 600 W;
 • 15 l - 700-1600 W;
 • Jopa 20 L on voima 1700 wattia 1900 wattia.

On huomattava, että miniuunin kvartsi vastukset lämpenevät nopeasti, mutta laitteiden kustannuksista on melko korkea, ja laite virrankulutus. Sähkö-mini-tuuli uuni myös vaihtelevat ohjaustapa. Mekaaninen säätötapa toteutetaan mekaanisten kahvat ympäri. Tällaiset uunit ovat erittäin suosittuja kotiäidit, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä, ja mikä tärkeintä, nämä mallit ovat halpoja.

Nykyaikaisessa malleissa integroitujen elektronisten valvonta pienoisuuni, mutta kustannukset tällaisten laitteiden kasvaa.

Miniuunia myös erilaisia ​​avausjärjestelmät. Saranaovi miniuuni samanlainen tavallista vaihtelua meidän tavallisessa uunissa, mutta vain supistetussa muodossa. Mutta tässä on joitakin vivahteita - jos on tarkoitus, että sähköinen miniuuni asennetaan silmien tasolle, niin näiden laitteiden läppä ovi on parempi olla ostamatta, se on erittäin epämiellyttävä käytön aikana. Siksi tässä tapauksessa on parempi harkita toista muunnosta miniuunin sivuovi.

Arvostelu miniuuni valmistajat

Arvosana pienoisuunit, voit aloittaa yleiskuvan tunnetuimpia valmistajia. laaja valikoima laitteita monet yritykset ilmentynyt missään supermarket kodinkoneet. Mitä uuni ottaa, mitä valmistaja on erilainen kuin muut? On monia kysymyksiä. Asiantuntijat neuvovat valita tuotteita tunnettuja tuotemerkkejä, tutkimus näiden yritysten on valtava. Ja monia muuttujia, joista pienoisuuni, voit valita sopivat emäntä, tarkastellaan edellisissä luvuissa.

Valmistajat ovat aina valmiita tarjoamaan asiakkailleen parasta malleja pienoisuunit, ota tarvittaessa.

Sen perusteella, mitä ei ole vielä keskusteltu, on huomattava osa, kuten yleiseurooppalainen. Siitä riippuu laadusta ja kätevästi prosessin valmistelun eri ruokia. Joissain tapauksissa, kun pakkaus ja tuotteet ovat hyvin raskaita, heikon tai ohutta tarjottimia voi tapahtua ongelmia ole paras tulos.

Ostopäätöstä tiettyä miniuuni, kannattaa ennalta Lue arviot siitä Internetissä

Leivontavuokia miniuunin:

 • Asettua hila;
 • Litteä suoritusmuoto;
 • Kartioliittimet kana;
 • Teleskooppi pannulla.

Teleskooppi vuokaan pienoisuuni, se on erittäin kätevä järjestelmä. Pannulla, esittää yhdessä oven opas. Tämä paistaminen järjestelmä pienoisuunien turvallisin.

Mini-uuni leivontaan herkkuja

Emännälle kokemusta sanoa, että aitoa italialaista pizzaa valmistellaan pienoisuunien. Tavallisessa kaasu-uuni leivontaan tällaista laatua ei voida saavuttaa.

rekrasno in pienoisuunit osoittautua cupcakes ja muffinsseja, mutta niiden paistaminen tarvitaan erityinen silikoni muotit. Mitä muuta voidaan valmistaa mini-uuni - mureneva riisi, tattari ja leipää.

Kokki - se on hauska ja luova prosessi, varsinkin meidän päivinä, kun helpottamiseksi kypsennysprosessi laitevalmistajien tunnettuja yrityksiä päivittäin ovat kentällä ostajat yhä enemmän uusia tuotteita keittiöön. Ja mikä tärkeintä, ei eksyä keskuudessa tämä meri tekniikkaa kotiin, sinun täytyy tietää tarkalleen parametrien valinta ja kuulla myyjän.

Mikä on parempi valita sähköuunissa leivän leivontaan ja kakkuja kotona

Sähköuunissa talon - viihtyisä ja toimiva laite. Riippuen ominaisuuksien sarja sähkö voi leipoa leipää ja makeita leivonnaisia, paistettua lihaa ja vihanneksia, paista grillattua kanaa - lyhyesti sanottuna valmistelemaan monia herkullisia ruokia. Kun ostat on tärkeää, ettei olla väärässä kanssa valita uuni ja harkitsemaan kaikkia ominaisuuksia mallin haluat.

Sähköliesi on laaja, ja tuli tallentaa, on vaikea suosia mitään mallia. Jotta ei pettyä ostamaan on parempi määrittää vaaditut ominaisuudet ominaisuuksia, kuten:

 • uunin tilavuus;
 • ja tehon raja lämpötila;
 • useita lämmityselementtejä;
 • tyyppinen hallinta;
 • toimintatilaa;
 • läsnäolo grilli konvektio ylimääräistä tilaa;
 • laitteet;
 • Apupinnoitus;
 • suunnittelu;
 • valmistaja.

Eräs tärkeä ominaisuus, josta teho riippuu, ja tarjoaa ominaisuuksia ja hinta. Pienissä uuneissa äänenvoimakkuutta 5-12 litraa voit tehdä kuuma voileipiä tai sämpylöitä, leivonnaisia, pieni pizza, kuivaa leipää paahtoleipää. hän Ihanteellinen häämatkalla, opiskelijoille - ne, jotka eivät halua viettää paljon aikaa keittiössä. Uuniin pieni tilavuus, pääsääntöisesti ne on varustettu vain tarvittavat ominaisuudet.

uunit tilavuus jopa 25-28 litraa suosituin. Ne voi leipoa kakkuja ja leivät, muffinsseja ja kakkuja. Niiden toimivuus on paljon laajempi kapasiteetti - enemmän. tällaiset uunit riitä vastaamaan tarpeisiin suuri perheystävällinen. Suuri sähköuunissa äänenvoimakkuuden jopa 40 litraa voi korvata uuniin, mutta koko ne ovat melko suuria ja ennen valitsemalla mallin, kannattaa harkita mihin se asennetaan.

Kapasiteetti - kapasiteetti on lämmön määrä luopunut asetetun lämpötilan järjestelmää. Siksi liesi teho riippuu koosta ja käyttöolosuhteissa. Sen arvo voi vaihdella välillä 600 W 2,2 kW. Tehokkaammat malleja ei voi määrittää kotiin, koska koko ajan johdotus ei kestä tällaisia ​​kuormia.

Se riippuu tehon ja nopeuden uunin lämmityksen asetettuun lämpötilaan ja lämpötila. Eri ruokia on erilainen:

 • sillä keksejä ja kakkuja ilma - jopa 180 astetta;
 • Vihannesten pataruoat - 200 astetta;
 • leivontaan kakkuja ja leipää - jopa 220 astetta;
 • paistamiseen ja grillaamiseen - jopa 250 astetta.

Virta riippuu myös määrä lämmityselementtien - lämmittimet. Mallit, joissa on kaksi kuumennuselementit, jotka on sijoitettu ylä- ja uunin pohjalle, tehokkaampi ja mahdollistaa valita sopiva tila lämmityksen.

Toimintatiloja uunin ja lisätoiminnot

Monitoiminen uunin varustettu lämpötilan säätö, jonka avulla on mahdollista asettaa haluttuun lämpötilaan, ja valitse tila lämmityselementtejä. Käyttämällä samaan aikaan kaksi lämmittimet uunissa luo tasainen lämpötila tällä hetkellä suositellaan leipoa lihaa tai kalaa, leipoa leipää ja kakkuja, voit myös tehdä kasvis pataruoat. Se tarjoaa yhtenäisen ruoanlaittoon.

Toiminnassa, ainoastaan ​​alempi lämmityselementti uunissa luotu herkkä tila soveltuu paistamiseen lasitettu konditoriatuotteiden. Myös silloin, kun vähemmän lämpöä paista tarjouksen broilerin siivet ja jalat - ne palavat.

Ylempi lämmitin käytetään tuottamaan rapea kuori, leivontaan pizzat tai sämpylöitä kuuma ruoanlaittoon Julien ja vuoka juustoa. Tässä tilassa, ylhäältä astiat kääntyy rapea ja pohja pysyy mehukas.

Lisäksi lisätoimintoja voi olla uunit.

 1. "Convection" -tilassa On käynyt upotettu uunissa puhallin, joka sekoittaa ilmaa, jolloin vakauttaa lämpötila kaikissa osissa uunia. Tässä tilassa leipoa leipä ja leivonnaiset, hieno leivonnaiset, makeiset. Kiertoilman kiihdyttää niitä 20-30%, ja saadut tuotteet rehevä ja punaposkinen.
 2. grilli - välttämätön ominaisuus niille, jotka haluavat syödä mehukas rapeaa kanaa tai Baijerin makkarat. Pyörivän grilli mahdollistaa lopen lihan tai siipikarjan tasaisesti.
 3. "Sulatus" -tilassa sulattamiseksi tuotteita. Tämä uuni on paljolti korvattu mikroaaltouunissa.
 4. Myös, ei haittaa ihmisille tulee työskentelemään "Lämmitys" -tilassa, suunniteltu nopea kuumennus ruokia miellyttävälle syömiseen, yleensä 60-70 astetta.
 5. Korostetaan uuni, joka voidaan kytkeä päälle kun ovi avataan tai painike erikseen. Se sopii leivontaan keksejä ja keksi tuotteita hiivataikinoiden, joka voi ratkaista kylmän ilmavirran.

Toiminto, joka on varustettu lähes kaikki nykyaikaiset laitteet on tarkoitettu ruoanlaittoon. Läsnäolo ajastin voit valita ja asettaa keitto- tai leivonnassa ja tehdä omia juttujaan, ja ruoka ei prigorit.

Liesi ohjaus tyyppi voi olla mekaaninen, jossa on useita kiertosäätimiä, tai elektroninen, jossa on kosketuspaneeli. Mekaaninen ohjaus on yksinkertainen ja intuitiivinen vaikka vanhusten, mekanismi on harvoin epäonnistuu, ja helppo korjata. mutta sähköisten paneelien, ovat yleensä informatiivisia ja voit paremmin valita kypsennysohjelman. Priorisoida voit tehdä valinnan hyväksi yhden tai toisen tyyppinen ohjaus.

Tämä artikkeli sisältää tärkeitä neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla nopeasti ja tehokkaasti maalata liesi kotona, kylvyssä ja maassa.

Nykyinen malleissa on tyypillisesti tarttumaton pinnoite, joka on helppo pestä öljy spray, rasvan ja kastikkeet. Laadullisia pinnoite, lisäksi, kestää syövyttäviä puhdistusaineita perustuvat hapot ja emäkset ei kuulu naarmuuntumista, ei vahingoitu ylikuumenemisen. Jos passi on syytä ominaista «Durastone» - voit huoletta luottaa tähän pinnoite ja valitse malli.

Mukana kiuas voidaan pitää hyödyllisiä asioita:

 • ja erilaisia ​​paistomuotteihin Paistamiseen;
 • lautasen pizza;
 • grilli ruoanlaittoon lihan
 • malleissa pyörivällä grilli - sylkeä;
 • Irrotettava tippa-alusta on helppo puhdistaa uuni - malja murusia, rasva ja roiskeet kastike lasku kelkkaan, eikä pohjaan liesi.

Kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota asennuksen helppous tarjottimia, verkkojen ja muut irrotettavat osat. Hintakehitys riippuu usein kokoonpanon - jokainen yksityiskohta lisää siihen muutama sata ruplaa.

Muoto ja muotoilu - makuasia, vaan valmistajan valinnan mukaan pitäisi lähestyä varovasti. Ei tarvitse jahdata mainostetaan tuotemerkkejä, mutta samaan aikaan, valinta uunin tuntemattoman brändin - riskialtis vaihe. Sen olisi varmistettava, että teillä on palvelukeskuksia ja myyjä takaa, että vahingon sattuessa, korjaus tai vaihto uunin ei osu taskukirja.

Itsenäisenä taitettu tandoorikastiketta tiili, katso täältä.

Miten tehdä oman leivän uuni?

Osto sähkötaulu - kaunis koristelu tahansa keittiön kaupunkiasuntoa. Omistajat yksityiskoteja voi nauttia tuoretta leipää savun haju tästä savesta uunissa. Rakenna se omin käsin voi olla halpa romun.

 • 17 kpl tulenkestävien fireclay tiilistä;
 • 12-15 kappaletta punatiilinen;
 • savi, hiekka ja sahanpuru;
 • suuria kiviä tai vaahto betonitiilet perustalle;
 • 30-40 kappaletta tyhjiä lasipulloja luoda tulenkestävä kerros;
 • puusta tai paksua vaneria luoda kaari malli.
 • Emäs liesi on tehty mistä tahansa suuria kiviä, betoni lohkot, tiili romua. Levitä se muodossa, ympyrän, jonka halkaisija on noin 0,8 metriä ja sidottu savi liuos lisäämällä sahanpurua. Sen pitäisi saada pyöreä "jalustalle" korkeus on noin 60 cm.

  On "kaapin" on sijoitettu lähelle toisiaan tyhjiä pulloja, olutta voi. Ne muodostavat tulenkestävän kerroksen ja halkeama ei salli pohja kiviä. Välinen etäisyys pullot täytetään liuoksella ja lisäämällä sahanpurua.

  Alle - alaosassa uunin altistuu kuumuudelle. Näin ollen, se leviää siitä fireclay tiili: 3 riviä 5 tiilet muurattu sideaine, ja takana - toinen 2 paarit. Tiili sijoitettu tavanomaisen uunin liuos savea ja hiekkaa suhteessa 3: 1.

  Puun tai vaneri leikata mallin, johon se koostuu suun kaaren uunin. Leveys suun - noin 30 cm, korkeus - 40 cm. Luodaan kuvio pohja ja se antaa punaista tiili archway. Tiili kaaren huipulla on sijoitettu reunan uunin muuraus johtaa liuos.

  Luomaan tarvittavan tuen kuvun pallomaisia ​​hiekasta hiekkaa ei hajallaan noin 60 cm korkea ja halkaisijaltaan. Sen kohtuullisen kostutetaan vedellä ja päällystettiin märkä sanomalehtiä.

  Valmistella laasti tehty hiekasta ja savesta ja hiekka päällystetty pohjakerros liuoksen 5-7 cm. Odotetaan kuivaamalla liuos on noin 3-5 päivää.

  Lujuuden parantamiseksi ja eristys, joka on päällystetty kupoli toisella kerroksella liuosta, johon on lisätty sahanpuru, kerroksen paksuus 6-8 cm.

  Pesun jälkeen pitäisi saada yksiosainen rakenne sileät seinämät. Kuivauksen jälkeen, hiekka kupoli sisällä hänen rake, pyyhkäisee pois jäänteitä harjalla ja alkaa hitaasti ja varovasti lämmittää ensin sanomalehdet, sitten kuivaa pieni haketta, siirretään vähitellen polttopuut.

  Kun kuiva Puuhella uunin ja puoli kahteen tuntiin voi lämmittää jopa 700 astetta. Tällaisessa uunissa voidaan paistaa samanaikaisesti 2-3 leipää, kakkuja, pizzaa, ja paistaminen saadaan haju puu-uunissa.

  Electric leipää omin käsin

  Saviuunia voidaan asentaa huvimaja tai ulkoilmassa, mutta kesäkeittiö se ei sovi - ilman savupiipun suunnittelun nopeasti täyttää huoneen savu. Tällöin voit tehdä Pompeijin tiiliuunissa sähkölämmitys. Koska lämmittimet voidaan käyttää Nichrome kierre noudattaen tiilet, kääntämällä muhveliuunissa, mutta niiden toiminta on hankalaa ruoan valmistamiseksi, ja olisi korvattava kierre kuiva sähkövastukset.

  Video: kuiva lämmityselementit

  Asentaa lämmittimet uunin alaosassa annetun tarvittavan syvennyksen koko, vuorotellen tasainen ja jossa tiilet reunalla. lämmitin ulostulo tyynyjä ulkoseinään uunin, jossa lämmityspiiri säädin talteen. Suojella kiukaan lialta ja mahdollisista nesteroiskeilta niitä on suositeltavaa laittaa erityisissä säiliöissä, joita myydään sarjana.

  Tans kestävät kuumentaminen 800 astetta, mikä vastaa lämpötilaa tässä uunissa Pompeiian. Ennen leivinuuni lämmin suositellaan 30-40 minuuttia tasaamiseksi lämpötilaan.

  Video: leivinuuni Pompeji

  Miten valita uunin, teollisuus- tai kotitekoisia, jokainen päättää itse. Kotitekoista leipää missään niistä osoittautuu maukkaita, rapeita ja flavorful murusia, ja paistetaan piirakoita ja eri ainutlaatuinen maku.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyt evästeen käyttämisen mukaisesti ilmoituksen kyseistä tiedostotyyppi. Jos et ole samaa mieltä siitä, että käytämme tätä tiedostotyypin, sinun täytyy oikein asetukset selaimessasi tai käytä sivustoa.

  Valitse vaikeus: mini uunissa paistaminen

  Käyttökelpoinen apulainen keittiössä saada leipoa miniuunin, joka kykenee selviytymään tarpeen työskennellä paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin suuri uuni, ottaen vain vähän tilaa. Kakkuja, pizzaa, muffinsseja ja piirakoita, kotitekoisia, paljon maukkaampia ja terveellisempiä ostettu, ja lapset on ilahtunut ihana tuoksu. Tämä laite on käyttökelpoinen faneille Leivonnaisten, mieluummin viettää aikaa keittiössä hyväksi rakkaitaan.

  Sähköuuni, joka on varustettu grilli ja konvektio-toiminto, tasaisesti kuumentaa tuote nopeuttaa paistoaika, kaikkein herkullinen muffinien saadaan käyttämällä vain alemman elementtejä. Läsnäolo paljon myönteistä hankintaan uunin leivontaan makeisia kotona:

  • kyky valita toimintatilan alemman tai ylemmän elementit voivat säästää merkittäviä määriä sähköä;
  • konvektion -toiminto mahdollistaa tasaisesti lämmintä lautasen ja pullia ja kakkuja tulla ruokahalua kullanruskeaksi;
  • lihatuotteet ovat mehukkaita ilman erilaisia ​​temppuja ja salaisuuksia;
  • kasviksia paistetaan nopeammin ja on mukava kuori;
  • kalat ovat pehmeitä ja lopen, jopa ilman folio;
  • kanan tai ankan paistamisen jälkeen uunissa kotona näyttämään ravintola;
  • nopeus ruoanlaitto leivontaan säästää aikaa, jota voidaan käyttää hauskaa, koska kerralla voit antaa tehdä useita lokeroita ja kakkuja.

  Kokeneet emäntä neuvoi kun ostaa laitteen valmistelemaan keksi, koska ulkonäkö tuotteen on osoitus laadusta kiukaan leivontaan. Professional höyryuuneille käytetään ravintoloissa ja pystyvät valmistamaan monenlaisia ​​ruokia raejuustoa, lihaa, kalaa.

  Aattona lomien allekirjoitus lautasantenni kotiäidit paitsi rahka pääsiäisenä ilman Leivonta, mutta myös paljon muita yhtä maukasta ja terveellistä herkkuja. Suosio, joka on saamassa mini-uuni, mikroaaltouuni ja ylivoimainen uunit, ja pieni koko laitteen avulla on välttämätön väline nykyajan naisia.

  Tavanomaisissa mini-uunit, konvektio-free-toiminto, käytetään infrapuna- ja laaja valikoima lämpimät ruuat mahdollistaa pieni laite, joka korvaa vieviä uuni. Mini-uuni on yleensä kvartsia vastukset pystyvät paljon nopeammin uudelleenlämmityshöyryn ja edistää nopeaa ruoanlaittoon. Hinta uunit riippuu ohjaustoimintoja - mekaanisesti tai sähköisesti - ja läsnä ollessa äänisignaalin keittämisen jälkeen.

  Kuumennuselementit voidaan käyttää yhdessä tai erikseen, jolloin tuote tasaisesti ja pysyä mehukas paisti perusteellisesti, luo terävän ja herkullinen kuori.

  Lovers italialaista pizzaa ja mielellään ostaa erityistä uuni, joka on kahdenlaisia ​​- koti- ja ammattikäyttöön - ja tehdä rapeaa kakkuja ja mehukas täyte. Mini-uuni, voit valita sähkö- tai kaasu, ja toinen on hieman kalliimpaa, mutta se säästää energiaa. Eri määriä ja valvontamekanismeja vaikuttaa hintaan uunin, mutta voit valmistaa aterioita nopeasti.

  Miniuunia tulevat eri siirtymä - 8,5-40 litraa, ja riippuen ihmisten määrä perhe voi valita sopivimman vaihtoehdon. Uunin on erilainen kapasiteetti, ja sitä suurempi määrä laitteen, joten se on edellä. Suosituin höyryuuneille - joiden kapasiteetti on jopa 1500 wattia, niiden avulla voit nopeasti valmistella tarvittavat astiat lyhyessä ajassa. Helpottavat cooking lisäominaisuudet:

  • läsnäolo termostaatti, jonka avulla esiintyy tietyssä lämpötilassa, jotta tuote polttavan;
  • Mahdollisuus poistaa yläpeite puolestaan ​​sähkögrilli;
  • kiitos irrotettava tarjotin uuniin puhdistus tapahtuu ilman komplikaatioita;
  • Sulattamaan ruoat poistaa tarpeen ostaa mikroaaltouuni;
  • puhaltimet pizza tai lasagnea arvostavat ympyröistä tai valmistettaessa kuormalavojen;
  • mini-uuni, jossa on pyörivä sylkeä, tee kanaa taideteos, ja saadaan maukkaampia kebab keitetään tulessa;
  • grilli, asennettu sähköuunissa, eivät koske vain pihvejä, mutta myös valmistella hyödyllisiä vihanneksia;
  • valot ja grilli paistamiseen yksinkertaistaa paistaa lihaa ja kalaa.

  Ennen ostamista täytyy katsoa laatua lisäpäällysteliuos joka on varustettu sähköuunissa, ja sen kyky kestää korkeita lämpötiloja, naarmutuksenkestävyyden ja puhdistusaineita. Markkinoilla on olemassa suuri joukko valmistajia, mutta asiantuntijat neuvovat antamaan etusijan niille, jotka takeena laitteen ja antaa todistuksen laatua. Elektrotaymer on erittäin hyödyllinen lisä, joka toimittaa miniuuni.

  Kalliimpia laitteita on mahdollista määrittää kypsennysaika tietyn annoksen, ja muistaa se. Valmistajat sähkönsyöttökaapelin monia ominaisuuksia yksinkertaistaa merkittävästi keitossa ja helpottavat elämää.

  Tilata uutiskirjeen nettisivuiltamme ja olla tietoinen kaikista tapahtumista

  Bergauf yhtiö tuli ensimmäinen Venäjän luokitus: paras lämmönkestävät seoksella

  Värilliset koostumus muurauksen Takat ja uunit

  Uusi Tanska - indusoi luonnos tuuletin takka

  Espanjalainen yritys on suuri takka-grilli

  Saksan liuos ilman syöttämiseksi tulipesään

  Kopiointi sivuston materiaalien dopuskaetcya vain aktiivinen linkki tähän sivustoon.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin