Universal koodi viestintäjärjestelmä Metacom

Miten avata ovipuhelin ilman avainta avulla salainen koodi?

Kukin valmistaja ovipuhelimet sarjaa tuotteistaan ​​erityistä koodia, tietäen, että voidaan avata ilman avainta intercom. Mutta ehkä se on vain siinä tapauksessa, jos asentaja ei muuta pääsalasanan asennusta. Muuten, avaa oven paljon vaikeampaa ilman avaamalla järjestelmän asennusohjelma on mahdotonta toteuttaa.

Käyttää erityisiä koodeja auki, sinun täytyy muistaa, että niitä on käytettävä vain välttämättömissä. Koodilla itsekkäistä syistä on rangaistavaa.

On koodin kunkin lajin puhelimet, yleiskoodi kaikki merkit Ovipuhelinten ei ole olemassa.

Avatakseen sisäpuhelimen Vizit, se vie hieman enemmän vaivaa kuin avaaminen mikään muu viestintäjärjestelmä. Koodit ovat erilaisia, ja joskus näppäimistön sijasta «* 9raquo avaimet; käytetyt "S9raquo, vaan« # 9raquo; - "K9raquo;.

Avaamaan oven sinun täytyy käyttää koodia: «* # 42309raquo,,« 12 # 3459raquo, muun äskettäin asennetut puhelimet tulevat usein koodit «* # 4239raquo; ja "67 # 8909raquo;.

Voit myös avata oven käyttäen palvelua valikosta. Tätä varten:

 1. päästä valikkoon kirjoittamalla «# 9999raquo ;;
 2. Sen jälkeen, kun kaksi signaalia anna koodi «12349raquo,, odota lyhyt kitistä;
 3. jos tyypillistä kitistä on kuultu, ja mitkään kaksi äänimerkkiä, voit yrittää kerätä muita vakiokoodeja: «67679raquo;« 35359raquo,, «99999raquo,,« 123459raquo; tai «116399raquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Avatakseen sisäpuhelimen Metacom, sinun täytyy valita yksi näistä koodeista:

 • klikkaa "V9raquo; - määrä asuntoja, mikä on ensimmäinen sisäänkäynti - "V9raquo; (Näkyvät «COD9raquo;) - koodi 5702;
 • Valitse koodi 65535 - painiketta "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • tai 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

Mallille ovipuhelinsoittoon MK-20 M / T voidaan käyttää koodeja: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 tai "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

1

Puhelimet Eltis tuotemerkki ovat riittävän yksinkertaisia ​​aukkoon. Voit käyttää jotakin kaksi koodia, joka varovasti halki sisäpuhelimen:

Jos et voi avata oven avulla näitä koodeja voidaan käyttää viestintäjärjestelmä koodit alla cyfral.

 • Ja puhelimet asennettu oviaukkojen, jossa litteä pyöreä numerot (100, 200, 300, jne.), On mahdollista käyttää koodi "puhelu - koodi 1 - call - koodi 2". "Koodi 1" osoittaa, miten monta asuntoja (100, 200, jne.), Ja "koodi 2" - koodi doorphone «23239raquo,,« 72729raquo; tai «72739raquo;.
 • Sisäpuheluun, että merkintä, joka on kirjain "M9raquo, voit käyttää koodia" haaste - 41 - haaste - 1410". Jotkut ovet auki, kun käytetään koodia «070549raquo;.
 • Intercoms CCD malleja - 2094.1M voi avata joukko "haaste - 0000" koodin, joka avaa oven joko välittömästi tai antaa sinulle pääsyn valikon (näytöllä näkyy «ON9raquo;). Sitten klikkaa «29raquo; - ovi avautuu. Jos näet «OFF9raquo, se tarkoittaa, että tunnuslukuja on muutettu asentajan asennuksen aikana.
 • Sisäpuheluun malleissa CCD - 2094M syötä koodi "0000 - haaste." Ilmestymisen jälkeen «cod9raquo, antamalla koodin '123456 - haaste 'tai' 456 999 - haaste.' Voit myös käyttää koodia "123400 - haaste." Sen jälkeen, kun kirjoitus «f09raquo, kirjoittamalla«6019raquo koodia,.

Avaamaan oven, joka on varustettu viestintäjärjestelmä Kertoma, sinun on annettava kuusinumeroinen koodi: «0000009raquo; tai «1234569raquo;. Mutta usein hakkerointi sisäpuhelin ei ole mahdollista johtuen siitä, että edellytys palvelun asennus on korvata tätä koodia.

Voit kokeilla seuraavaa komentojen sarjaa: "avain«59raquo; - ruutu näyttää viestipalvelu - 180180 - haaste - avain «49raquo; - haaste. "

Käyttämällä universaali avain

Sitä voidaan käyttää myös ovien avaamiseen universaali avain, jonka voi avata useimmat puhelimet eri valmistajilta. Nämä avaimet ovat erittäin kätevä ja auttaa postinkantajia, kuriirit sekä työntekijöiden muut palvelut tulevat kaikki sisäänkäynnit ja eivät kulu samalla joukko avaimia.

Tällä näppäimellä, ei tarvitse miettiä miten avata ovipuhelin ilman avainta, tallentamaan ja vastaavat palvelun koodeja. Loppujen lopuksi universaali tavalla vahvistetut tiedot intercom lukee normaalissa tilassa, ja sitten vertaa sitä sen tiedot CPU firmware. Jos tiedot täsmäävät, ovi avautuu.

Universal avain tuotetaan eri muodoissa: tabletti, kaksi-kosketuskytkin, radio - välityspalvelimen avain ketjut. Universal avain voidaan täysin laillisesti käyttää asiantuntijoita eri palvelut:

 • lääkärit ambulanssi;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • Asuntojen työntekijöitä.

Miten voin avata sisäpuhelimen "Metacom" avaimeton itse

Valmistajat Lukkojen kehittävät uusia suojelun järjestelmiä, parantamaan jo julkaissut malleja.

Yleiset käsitteet intercom, "Metacom"

Tämä linnan koostuu useista komponenteista: prosessori virtalähde ja digitaalinen paneeli. Avaa sen avaimella tunnisteen. Riitä tuomaan avain erityistä yhteyspiste intercom. Prosessi käyttää se on rakennettu tietojenvaihdon muistin sirut ja avain ja lukko. Siru on rekisteröity koodin tiedot, avaa oven. Tämä koodi ei voi muuttaa aikana koko ajan toiminnassa. Kaikki avaimet kehittänyt Metacom, on suunniteltu toimimaan ainoastaan ​​tässä järjestelmässä on vahvat perusteet ja sokki suojaa. Latchkey kestää äärimmäisiä lämpötiloja välillä -40 ° C ... + 75 ° C, ei voi vaikuttaa sähkömagneettisen kentän. Kun kyseessä on vika on mahdollista kytkeä sen korjattavaksi.

Kehittynyt kaksi näppäinten tyyppien, johon mahtuu enintään 508 erilaista tunnisteiden:

Sen lisäksi, että käyttämällä ID-avain on mahdollista avata lukko erikoiskoodi koostuu neljästä numerosta. koodi omistaja voi muuttaa ohjelmiston asetuksia muuttamalla koodin tahansa haluttu yhdistelmä.

On olemassa myös ei-yhteyttä luuranko avaimet, jotka on tuotettu muodossa muovikortti tai kaukosäädinavaimenperää. Tuotannon tällaisten välineiden tekemät Em meren järjestelmä, ja käytetään "Proximity" järjestelmiä.

Periaatteet Muuta laitteen asetuksia avaimettoman pääsyä

Siinä tapauksessa, sinun täytyy rekisteröityä uuteen tunnistus- avaimen, sinun on käytettävä seuraavaa järjestelmää.

Poistaa kaikki ohjelmoidut muistilaitteen tunnuksia tietyn asunnon:

 1. Näytössä intercom Dial koodiyhdistelmän 65535.
 2. Soittonäppäintä.
 3. Koodiyhdistelmää 1234.
 4. Soittonäppäintä.
 5. Puhelun avain.
 6. Dial asunnon numero laitteeseen.
 7. Soittonäppäintä.
 8. Valitse koodi 70111.

Tallentamaan asunnon numero laitteeseen:

 1. Näytössä intercom Dial koodiyhdistelmän 65535.
 1. Soittonäppäintä.
 2. Dial 1234.
 3. Soittonäppäintä.
 4. Numeronäppäimistön soittaa asunnon numero.
 5. Soittonäppäintä.
 6. Paina numero 7 on numeronäppäimistö.

Voit poistaa tallennetun tunnistaminen avain:

 • Näytössä intercom valintakoodin 65535.
 • Soittonäppäintä.
 • 1234.
 • Soittonäppäintä.
 • Salasana 990 111.

Käyttöönotto tietojen tallentamista varten uuden tunnisteen avain:

 • Näytössä intercom valintakoodin 65535.
 • Soittonäppäintä.
 • Koodi 12134.
 • Soittonäppäintä.
 • Digitaalinen näyttö 99 soittamisen yhdistelmä.

Miten avata sisäpuhelimen "Metacom" avaimeton

Tämä kysymys on erittäin tärkeä, koska avaimet ovat usein unohtunut tai kadonnut kotona, juhlissa. Tällaisessa tilanteessa, miten päästä huoneistoon ilman häntä? Lukossa voi olla käyttämällä tietyt yhdistelmät ohjelmoitu koodi. Nämä koodit ovat erilaisia ​​digi riippuen lukon mallin.

Avata avaimeton lukitus menetelmää voidaan käyttää seuraavan yhdistelmän:

 1. «Call» -painiketta.
 1. Dial asunnon numero, joka on ensimmäinen sisäänkäynnin.
 2. "Soita" -painiketta.
 3. «Turska» painike ilmestyy näyttöpaneeliin.
 4. 5702 - Digitaalinen Ibah, joka täytyy syöttää.

Muita toimien yhdistelmää, jonka avulla voidaan avata lukko ilman avainta koodi:

 1. 1234 - yhdistelmä, joka on syötettävä numeronäppäimistön.
 1. Kutsunapin.
 2. Näppäintä 6.
 3. Puhelun avain.
 4. 4568 - digitaalinen yhdistelmä lukon avaamiseksi.

Jos nämä vaiheet eivät tuota haluttua vaikutusta, on olemassa muita algoritmeja avaamista sisäpuhelimen:

 1. Kun paneeli on asetettu digitaalinen yhdistelmä 65535.
 2. Kaivaa "soita".
 3. Anna toinen digitaalinen avain 1234.
 4. "Soita" -painiketta.
 5. Näppäintä 8.

Jos mikään edellä mainituista yhdistelmistä ei tuonut toivottua vaikutusta, on välttämätöntä valita sopiva yhdistelmä mallista riippuen. Kaavio pääsy lukkoon käyttämättä avainmallipisteet Metacom M / T MK-20:

 1. Soittonäppäintä.
 2. Paneelissa soittaa digitaalista yhdistelmä 27.
 3. Soittonäppäintä.
 4. 5702 digitaalinen yhdistelmä paneelissa.

Ja voit myös käyttää ylimääräistä vaihtelu koodin asetettu lukon avautumista Ovipuhelinten:

 1. kutsunappivariaation paneelissa.
 2. Digitaalinen näyttö dial 1.
 3. Soittonäppäintä.
 4. Digitaalinen näyttö valitsin yhdistelmä 4526.
 5. Tyhjän avaimen tunniste tuoda pisteen lukemista sen muistiin ovipuhelimet linnaan.

Joissakin malleissa puhelimet lukko auki magneettinen pilleri. Nämä avainta voi olla universaali, sopii useita mekanismeja. Jotta tällainen latchkey täysin toimiva, se on ohjelmoitu muistiin mekanismi. Tämän jälkeen lockpickiä näytellä alkuperäisen avaimen.

Voit myös käyttää yleistä tunnistetta avata sisäpuhelimia Metacom yritys lukko ilman alkuperäistä yleisavainta. Tällaisessa tilanteessa ei ole tarpeen valita koodin salaus edellyttämällä yleisavain upotettu siru. Tämä siru on salattu koodi tietoja. Useimmissa tapauksissa nämä ovat samat firmware sisäänrakennetulla ovipuhelimet linnassa.

On tärkeää ymmärtää, että Venäjän lainsäädäntö ei kielletä lukon avautumista ilman erityistä avain, jos sellainen on, menetetään. Siinä tapauksessa, että lukon avautumista tehdään varten ryöstön tai muita rikollisia tekoja, tällaiset toimet merkitsevät rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Miten avata sisäpuhelimen Metacom avaimeton

Kukin koodi järjestelmä voi avata yksinkertaisesti syöttämällä haluttu joukko numeroita. Kotimaan lukot - ei poikkeus. Miten avata sisäpuhelimen "Metacom" ilman avainta? Samoin kuin muut - kerätä erityinen salasana. Koodeja tässä artikkelissa työssä, jos asentaja (tai jollekin asukasta) ei muuttanut järjestelmän asetuksia, koodilukolla tai universaali salasanan.

Tapoja avata viestintäjärjestelmä ilman avainta

Tahansa lukoilla edellyttää mahdollisuutta avata oven ilman avainta. Kukin menetelmistä esitetään tässä soveltuu yksilön yhteinen "Metacom" malleja, joten jos et voisi avata oven jälkeen ensimmäinen yritys, jatka seuraavaan tapaan. Kokeile kaikki nämä menetelmät - yksi heistä varmasti tulee ylös. Huomautus: kaikki yhdistelmät "B" tarkoittaa kutsunapin, riippumatta siitä, onko se on paneelin kirjeen tai puhelimen luurin kuvake näkyy. Tässä ovat tehokkaita keinoja, jotka kertovat, kuinka avata mallin Metacom avaimeton:

 1. Huoneiston koodia. Nämä mallit antaa salasanan yhdistelmä lukot huonekohtaisesti asunnot tässä talossa. Jos tiedät koodin salakirjoituksen asuntonsa, kirjoita se ja paina soittopainiketta.
 2. Käyttämällä yleiskoodi. Jos asentaja tai muiden asukkaiden ei muuttanut sitä kotona, niin siellä pitäisi olla vakio yhdistelmä "1234-B".
 3. Paina kutsupainiketta ja valitse numero ensimmäisen asuntoja rapussa. (Sen määrittämään, etsi vain merkin lattiaan.) Jos teit kaiken oikein, näyttöön COD etiketti pitäisi näkyä. Dial yhdistelmä 5702, ja muutamassa sekunnissa, ovi avautuu.
 4. Dial 65535-B. Anna yleiskoodi ja paina V-8.
 5. Anna yleiskoodi ja yhdistelmä B-6, B-4568.

Edellä mainitut menetelmät ovat sopivia koodi lukitsee näytön. Jos haluat selvittää, miten avata sisäpuhelimen Metacom ilman näyttöä, jollakin seuraavista tavoista:

 • Syötä koodinumero: B-27-B-5702, odota muutama sekunti, ja ovi avautuu;
 • Lehdistö ja soittaa yhdistelmä 1-in-4526.

On olemassa erityisiä koodeja, joiden avulla voit paitsi päästä rakennukseen ilman avainta, avaa oven, mutta myös muokata laitteen konfiguraatiota. Esimerkiksi voit muuttaa salasanoja, joita järjestelmä poistaa tai liittää avaimet tietyn asunnon, muutti pääsisäänkäynnin koodia, anna ohjelmointitilaan, oppivat avaamaan sisäpuhelimen käyttäjän valikosta. Tarkoitetuissa toimissa sinun täytyy tietää ns "master-koodi". Oletuksena "Metacom" nimetty 1234.

 1. Oven avaus. Miten avata Metacom ilman avainta? Etsi ja anna yleiskoodi painamalla soittopainiketta.
 2. Työskentely avaimet. Voit poistaa tai liittää "tabletti" tiettyyn asuntoon. Voit tehdä tämän kirjoittamalla 65535-B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B. Anna sitten numero. Tallentamaan avaimen, mene B-7. Jos haluat päästä eroon kaikista huoneistoista liitteenä siruja, valitse In-7-0-111.
 3. Vaihtojärjestelmä salasanoja. Virittimen valikosta voi muuttaa yleiskoodi intercom. Voit liittää uuden pääsalasanan, kirjoita 65535 master-koodi-B-9-3-uusi salasana-B. Samassa valikossa voit vaihtaa koodin ja asuntoja. Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä on jo koodi. Oletetaan, että sinun on oltava asunnon omistajalla, tilalle salasanoja. Dial yhdistelmä 65535B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B-huoneen huoneisto-B-0, uusi salasana-B.
 4. merkintä koodit valikosta. "Metacom" on kolme eri hakemistoista. Syöttää tavallinen käyttäjä Anna valikon yhdistelmä 65535-B-1234-B-B. Salasanan palveluntarjoajalta Intercom: 65535-B-Pääkäyttäjätunnus-B. Voit muuttaa järjestelmän asetuksia, kirjoita 65535-B- master-koodi -B-9.

"Metacom" nimittävät omat salasanan kunkin huoneiston talossa - se on asetettu neljä numeroa. Omistajat ovat velvollisia tietää saadakseen taloon jopa ilman avainta tai muun hätätilanteen. Salasana sopimuksessa määriteltyjä kanssa asennusliike. On yleinen koodeja Ovipuhelinten eivät ole kiinni asuntoon. Oletuksena pääsalasanalla päässä suojalaitteen - 1234. Jos joku on jo muuttanut jopa voit oppia jotain uutta salasanaa on vain palveluyritys.

Tietämättä yleiskoodi pääsy, et voi:

 • muuttaa sitä ja asettaa uuden pääsalasanaa;
 • liittää tai irrottaa huoneiston sirut-avaimet;
 • muuttaa järjestelmän asetuksia laitteeseen;
 • määrittää uuden koodin asuntoon;
 • ohjelmoida koodilukko.

Ilman master-koodi voit:

 • avoin Intercom "Metakom" avaimeton;
 • kirjoita käyttäjän valikkoon.

Katso video: miten avata lukoilla

Tässä lyhyt video ohjeiden yksinkertainen ja selkeä selvitys siitä, miten avata oven ilman avainta. Vuonna video, kirjailija avaa malli "Metacom" näyttö. Käyttää tätä menetelmää, sinun täytyy tietää kuinka monta ensimmäisten asuntojen rapussa. Selvittää se on hyvin helppoa - kummallakin kuisti on merkki numeroilla asuntojen kuuluvat tähän osaan rakennusta. Käytössä fotoprevyu nähnyt mikä malli on käytössä sisäpuhelimen. Jos sinulla on lukoilla, salasana video on sovelluttava ovien avaamiseksi ilman avainta.

1