ultraääni hammasharja

Ultraääni hammasharja - hyvät ja huonot puolet, aiheet. Kumpi on parempi ostaa, hinnat

Päivittäinen harjaus hampaat tuottaa halutun puhtausasteen ja suojaa hampaita taudinaiheuttajia vastaan. Harjata hampaat, voit yleensä harjat, sähkö, ja voit kokeilla tällaista uutuutta kuten ultraääni hammasharja. Mitkä ovat ominaisuuksia tämän gadget ja miten sitä käytetään?

Mikä on ultraääni harja

Äänivärähtelyjä alueella ultraäänen johtuvat moottori. Sen tärkein komponentti on pietsosähköinen elementti. Johtuen sähköenergiaa mekaanisia kytkimiä, jolloin energiankulutus on vähäinen. Tämä selittää pitkän aikavälin toimintaa harjan jopa paristolla tai akulla.

Siten, mikroprosessori tuottaa mekaanista energiaa, joka siirretään levyn ja provosoi harjan värähtelyn. värähtelevän aallonpituus on sellainen, että impulssi sovellettu pituus ei ole suurempi kuin 4 mm: n etäisyydellä harjakset.

On valtava valikoima malleja. Jotkut heistä yhdistävät ultraääni tärinää ja ääniaaltoja. Lisäksi voidaan lisätä kierto, vaikka erityistarpeita heillä, koska ultraääni yksin poistaa plakkia ilman mekaanista puhdistusta. Lähes kaikki mallit käytettävissä oleva aika-anturi, joka 30 sekunnin kuluttua äänimerkillä, että on aika edetä käsittelyn toisen osan leuan.

Käsittelyn aikana hampaat ultraääni- harjat, kudoksen lämpötila nousee 1-1,5 astetta. Tällä tavoin kaikki prosessit ovat paljon nopeampia. Tärkeää on, koska lämpö laajentaa verisuonia, ja näin ollen parantaa mikroverenkiertoa suun kudoksiin.

Tämä malli parantaa ravintoaineiden imeytymistä, jotka sisältyvät suuvedet, hammastahnoissa ja palsamit. Värähtelytaajuus ei ainoastaan ​​poista plakkia ruokaa, mutta tupakkaa.

Käyttökelpoisia tällaisiin puhdistukseen ja suun limakalvoilla. Oikein käytettynä lasku kipua, lievittää kouristuksia ja arpia poistamisen jälkeen hampaiden ja iensairauksien siirretään ratkaista.

Tällä ultraääni hammasharja on sen aiheet. Aloitetaan siitä, että käyttöikä täytemateriaalia, kruunut, henkselit, laminaatit ja vähennetään ultraäänen vaikutuksen. Tämä johtuu siitä, että hampaiden kudosten ja tiiviste aallot matkustaa eri voimalla.

Sitä ei saa antaa potilaille, joilla ienongelmiin ja hampaiden nivelsiderakenteen. Erityisesti, haltijat parodontiitti, parodontiitti, ientulehdus, parodontiitti ja muita vastaavia sairauksia. Tämä johtuu siitä, että tärinää ja parantaa verenkiertoa voi edistää tunkeutuminen infektio, joka aiheutti tulehduksen hampaan syvemmistä kerroksista.

Jos nämä sairaudet eivät ole vielä käytettävissä, mutta huomaat vuotavat ikenet, turvotus limakalvon ja kipu normaalin puhdistusharja, sinun täytyy luopua harjan ja ultraääni hammaslääkäri selvittää syy tämän ehdon. Heikkous kiilteen, jonka voit määrittää valokuvasta (näkyvät vaalea tahroja hampaita) pidetään myös vasta käyttöön ultraääni hammasharja.

Koskien värähtelyn, se on ei-toivottua, jos vnutrichelyustnyh malleja, kuten implantit ja nastat. Hammasproteesit ei pidetä vasta.

Mitä etsiä ostaessaan? Markkinat ovat useita hyviä malleja. Se Emmi lommo, HSD 005, Omron, Philips, Smilex Vitesse ja niin edelleen. Ensimmäinen, katsokaa ulkonäkö harjalla. Seuraavaksi arvioida pään muotoon ja helppous pitämällä kädessä.

Etusija annettiin keinotekoisten materiaalien, koska ne ovat kestävämpiä. Joissakin malleissa on ajan ilmaisin ja ajastin. Tärkeää on virtalähde ja latauksesta. Loput voi vain luottaa omaan makuun.

Hankinnan jälkeen ja katsaus opetuksen edetä harjaamalla. Voit tehdä tämän, kytke laite päälle ja alkaa käsitellä hampaiden pinnan. Mukavuuden jakaa hampaisto kuuteen kohtaan. Koska läsnä ajastimen voit säätää valotusaikaa.

Puhdistuksen jälkeen huuhtele harjaspää ja kuivaa se. Seurauksena tämän käsittelyn, hampaat eivät raid edes hankalissa paikoissa, ja hammaskiveä muutaman puhdistuksen alkavat kutistua kooltaan, se olisi erinomainen ehkäisy karies.

Hintaluokassa on uskomattoman laaja harjalla. Hinta riippuu valmistajan, sekä täydellinen. Edullinen harkittu Sonik Ultra laitteeseen. Sen hinta on 1500 ruplaa. Hieman kallis, voit ostaa Sonic sähköhammasharja Väri Focus TB 001, Braun Oral-B Sonic Complete, Donfeel ja Ultraääni. Voit ostaa niitä 2500-3000 ruplaa.

Seuraavat mallit ovat jo kaupassa, 4500 ruplaa. Tiedetään Megasonex malli, Vesi Peek SR 3000 ja Sonicare. Mutta paras harjat Ultrasonex joutuvat maksamaan 7000 ruplaa.

Toisin kuin sähköhammasharjat, ultraääni voi poistaa plakkia syrjäisimmillä alueilla, erityisesti välillä tungosta hampaita.

Mutta ultraääni hammasharjat huomattavasti Vasta kuin sähkö- ja läsnäolo terveet hampaat ensin auttaa pitämään ne terveinä, tarjoaa täydellisen hygienian.

Lääkärit sanovat, että käyttö harjalla ei ole välttämätöntä ihmisten joilla on korkea verenpaine, syöpä muodostelmia, neurologia, vastoin veren hyytymistä ja niin edelleen. Hammaslääkärit pidättäytyä tämän harjan läsnä suuontelon sairauksien akuutissa vaiheessa.

Kiinnitä erityistä huomiota hintaan. Ei ole tarpeen ottaa halvempaa mallia. Muista, että oikein sovitettu ultraääni pystyy vaikuttamaan kudoksia tuhoavia, ja siksi tällaisten ei puhdisteta.

Jos meidän oli sinulle hyötyä, tai sinulla on oma kokemus käytöstä tällaisen laitteen, kerro mielipiteesi kommentteja.

Esitetyt tiedot artikkelissa on luonteeltaan tutkimuksellisia. artikkelitarjoukset älä soita itsensä hoitoon. Vain pätevä lääkäri voi tehdä diagnoosin ja antaa hoitosuositusten pohjalta yksilölliset ominaisuudet kunkin potilaan.

Miten valita ja käyttää ultraääni hammasharja

Suun terveys, suoraan, suuhygienian pidetään olennaisena osana jokaisen ihmisen.

Tähän mennessä tehtävän tehokkaan hampaiden puhdistus on yksinkertaistettu useita kertoja, itse asiassa juuri, maailma on esitelty uusi keksintö - ultraääni hammasharja.

Tämä laite sai heti hyväksyntää parhaat hammaslääkärit ja löysi todellisen tuntijoiden keskuudessa tavallisille käyttäjille.

Mikä on toiminnan periaate, ja mitä tuloksia voidaan saavuttaa käyttämällä harjaa, yritämme ymmärtää tämän artikkelin.

Ultraääni laite puhdistaa hampaiden yleensä katsoa johtuvan vaihtelun sähköharjojen. Näitä harjoja virtansa sähköverkosta, tai muuten käyttämällä erityisiä akut tai perinteisissä akuissa.

Näköisiä, tämä laite on paljon suurempi kooltaan kuin tavanomaiset meille harjata, mutta samaan aikaan suuri kahva voit puhdistaa suuhun tavallista enemmän.

Erityinen tapaus, jotka saatetaan harjakset, harja voit tallentaa suhteellisen pitkän ajan kuluessa, ja pelkää, että putoavat pinnalleen pölyä tai muita aineita.

Toimintaperiaate ultraääni harja on läsnä pieni moottori, joka on sijoitettu kahvan sisään ja pietsokeraaminen levy, joka sijaitsee yleensä alle harjakset laitteen.

Toimintaperiaate ultraäänilaitteita:

 • vaikutuksesta ultraääni, oraalinen lämpötila saavuttaa korkea;
 • Tämä toiminta mahdollistaa laajentaa verisuonia ja vakauttaa virtaus suuontelon;
 • kudokset pystyvät palauttamaan pian;
 • Puhdistus tapahtuu aikana aktiivinen sukupolven hepariini, histamiini ja serotoniini;
 • ulokkeita, kun se yhdistetään pastan avulla sen osien useita kertoja nopeammin imeytyä pehmeän ienkudoksen.

Säännöllinen käyttö hammasharja ultraäänellä ehkäisee hampaiden reikiintymistä, parodontiitin ja muita sairauksia suuontelon.

Sen ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat erittäin helposti päästä eroon biofilmien, joka jää jälkeen negatiivinen vaikutus taudinaiheuttajia.

Jotta voitaisiin valita ultraääni hammasharja ja käyttämään sitä oikein, sinun on ensin kuulla asiantuntijan.

Tämä laite on luotto tohtori R. Bock. Juuri hän ehdotti ajatus rakentamisen moottori kaksinkertainen.

Jossa on ohut pietsosähköisen levyn, jossa harjakset, moottori tuottaa muutosta sähköenergian mekaaniseksi energiaksi.

Tehokkuus on noin 90%, joten energian kulutus voidaan mainita tällaisten laitteiden minimaalinen.

Värähtelyjä (taajuus) laitteet voivat vaihdella 1,6-1,7 MHz. Ääni voidaan täydentää lievä tärinä tai isku yksin. Erityinen prosessori, joka on integroitu laitteeseen tekee mahdolliseksi valmistaa harjan työtä eteenpäin.

Edut ultraäänilaitteelle ennen tavallista hammasharjat meille ovat seuraavat:

 • vaikutus ultraäänen avulla vähentää verenvuotoa ikenistä;
 • ja ultraääni Se poistaa kaikki taudinaiheuttajien ja bakteerien, jotka vaikuttavat kielteisesti hammaskiille;
 • säännöllinen käyttö ultraääni auttaa eroon ilmentymiä epämiellyttäviä oireita mikrobien ientulehdus ja muiden suun sairauksien;
 • puhdistettaessa pehmytkudokset kuumennettiin että Sen avulla voidaan nopeuttaa biokemiallisia prosesseja ja vakauttaa verenkiertoa suuontelon;
 • ultraääni vaikutus useita kertoja lisää komponenttien tehokkuutta hammastahnojen;
 • erityispiirteet ultraäänilaitteelle Niiden avulla voit kuvata tuskaa ja aikaansaada kouristuksia vaikutus hampaiden ja ikenien.

Top 5: katsaus suosituimmista ultraääni harjat

Tähän mennessä suosituimpia ovat seuraavat ultraääni hammasharjat:

 1. Philips Sonicare. Tällainen hammasharja on varustettu erityisellä liikkuvan kaula, jonka avulla voidaan puhdistaa suuonteloon myös vaikea päästä paikkoihin. Tämä puolestaan ​​lisää puhdistuksen laatu ja päästä eroon bakteereita. Vaikutuksesta ultraäänen henkilö tavallisesti tottuu varten pari viikkoa. Hinta harjalla päivämäärä on 5500 ruplaa.
 2. Megasonex®. Harjalla Yritys Megasonex tarkoitettu hampaiden puhdistukseen kotona. Se on täydellinen ihmisille, jotka käyttävät hammasproteesit, hammasproteesit, implantit tai kruunut. Se suositteli ennalta ehkäisevästi karies, ientulehdus ja vuotavat ikenet. Käyttämällä kärsivät diabeteksesta ja raskaana oleville naisille ei suositella! Kustannukset tämä laite on 9000 ruplaa.
 3. Harja Ultra Sonic nykyään yksi seuraavat piirteet suun terveydenhoitoa. Se ei ainoastaan ​​avulla voit päästä eroon plakki, vaan myös estää bakteereita ja auttaa vähentämään tunne kipua ja tulehdusta. Kun puhdistat harjakset eivät vahingoita hänen pehmeän alueilla, mutta vain lisää veren virtausta suonten läpi.

Kustannukset Tällaisten laitteiden tänään on 3200 ruplaa.

 • Ultraääni hammasharja Emmi-Dent 6 Sitä voidaan käyttää puhdistukseen hampaita kotona. Se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Erityisen hyödyllinen se on hyödyllinen ihmisille yllään kruunua ja tekohampaat. Naisille raskauden ja diabeetikoille ennen tällaista laitetta edellyttää kuulemista hammaslääkäri. Hinta uusin malli tänään 12 000 ruplaa.
 • Oral-B. Harja ultraääni toimintaperiaate Oral-B yritys sopii ihmisille, jotka välittävät tilasta hampaitaan. Tällainen laite voi helposti ottaa tiellä ja pelkää, että akun virta loppuu nopeasti. Ultraääni on kivuton ja nopea poistaa ontelon bakteereita ja bakteerit. Hinta tämä harja on tällä hetkellä 5000 ruplaa.
 • Miten yritys Megasonex ultraääni hammasharja

  Miten valita ultraääni hammasharja - yksityiskohtia video:

  Mukaan asiantuntijoiden ja kuluttajien

  Arviot hammaslääkärien ja kuluttajat voivat oppia ultraääni hammasharja paljon hyödyllistä tietoa.

  Suosittelen kaikille potilailleni harjaamaan hampaansa ultraääni- tai sähköharjat hampaille. Ne ovat melko helppo käyttää ja voit saavuttaa hyviä tuloksia. Lisäksi aikana säännöllinen käyttö vähentää karieksen kehittymistä.

  Suhtautui aluksi lähinnä epäilevästi vastaavaa laitetta, en ole vielä kokeillut sitä itse, ja ei ollut vakuuttunut tehosta ja turvallisuudesta harjalla. Se on täydellinen vanhuksille, joilla on usein vaikeuksia mielikuvituksellisia räppäävät hampaat.

  Hankki vuosi sitten, kuten harjalla. Rahat hyvin käytetty! Tähän päivään, oli hammaslääkäri vain pari kertaa!.

  Harja antoi pojan, sanoin, että minun asemassani on paras vaihtoehto. Olin pitkään käyttää tekohampaat, harjata hampaat kunnolla niin ei aina ole mahdollista. Ultraääni harjalla on tullut paljon helpompaa ja miellyttävämpää.

  Kun sovellus ei suositella?

  Ultraääni- harjat vasta seuraavissa tilanteissa:

  1. Läsnäolo hampaantäytteet. Altistuminen ultraääni vaikuttaa tuhoon kaikki aineet, jotka muodostavat tiivisteen. nimittäin kuitenkin säilyttää niiden eheyden, se on parasta käyttää standardi harjat puhdistukseen suuontelossa.
  2. raskauden aikana. Uskotaan, että hampaat suorittaa kunnostaminen on ehdottomasti kielletty raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana, koska muuten se voi aiheuttaa keskenmenon. Samaa mieltä olemassa käyttöä koskevat ultraääni harjat.
  3. Aikana parodontiitti. Tässä sairaudessa on vahva tulehduksellinen kumi ja pehmytkudosten suuontelossa. Käyttäen ultraääni tässä tapauksessa harja, tilanne voi olla dramaattisesti pahentaa, mikä puolestaan ​​voi johtaa enemmän vakavia seurauksia terveydelle.
  4. Kun läsnä on iensairaus. Tämän diagnoosin asiantuntijat ehdottomasti kieltävät ultraäänen käyttöä ja sähköharjat, koska tämä voi aiheuttaa liiallista verenvuotoa, turvotusta ja kehittäminen ientulehdus.
  5. Läsnäolo valkoiset pilkut hammaskiilteen. Tässä tilanteessa, sonikaatiolla, vain nopeuttaa hampaiden reikiintymistä. Näin ollen, se on parasta käyttää kaikkein yksinkertaisin keinoin puhdistamiseksi suuontelossa.
  6. Esiintyminen sellaisista sairauksista kuten sokeritauti. Tahansa pehmytkudoksen vammasta, johon liittyy tämän diagnoosin voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita. Loppujen lopuksi, kuten tiedämme, mitään diabeettisen haavat paranevat melko pitkiä ja ongelmallinen.

  Uutuus, mutta onnistuneen ja tehokkaan

  Tietenkin, harja ultraääni toiminta tänään - se on uutuus, joka kiinnostus kasvava joukko ihmisiä.

  Epäilemättä se on hyvä täyttää toiminnalliset ominaisuudet, mutta puolestaan ​​päästä eroon kovaa kerrostumien hammaskiille tämä ei onnistu. Lisäksi varovaisuus kuluttajien keskuudessa ja aiheuttaa useita aiheet.

  Jokainen voi päättää, miten ja mikä on parasta harjata hampaat kuitenkin suojelemiseksi heidän terveyttään, se on parasta kuulla kokenut ammattilainen. Hän saattaa neuvoa luotettavampi ja tehokas vaihtoehto suun hoito!

  Ja muistathan, että vaikka käyttö ultraääni hammasharja säännöllisesti matkoja hammaslääkäri ei ole peruutettu!

  suosittu noin hammas.

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain lähtöisyysmerkinnästä.

  Tule seuraa meitä sosiaalisten verkostojen

  Valita 5 parasta ultraääni hammasharjat

  Suurelta osin alttius ja lisääntynyt riski hampaiden ongelmia on seurausta huonosta laadusta ja epäsäännöllinen puhdistusta. Se on tärkeää paitsi kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin asianmukaisen kulun menettelyn, mutta myös keino, jolla se on tuotettu. Sitä voidaan käyttää yksinkertaista harjat ja kalliimpia ja kompleksinen sähköinen malleja, joiden joukossa ovat myös ultraääni ja hammasharjat. Heidän työnsä on merkittävästi erilainen, ja siten auttaa saavuttamaan parempia tuloksia.

  Toimintaperiaate ultraääni hammasharja

  Hammasharja ultraääni toiminta - on suhteellisen uusi keksintö hammaslääketieteessä ja visuaalisesti se on hyvin samanlainen kuin muita malleja muiden olemassa olevien järjestelmien, se silti kahva pään harjakset. Mutta kun tämä toiminto on olennaisesti erilainen, perus puhdistus toiminto suoritetaan ultraääniaalto- säteilyn turvallinen alue. Alue ei havaita ihmisen korvaan, mutta se on erittäin hyödyllinen hampaiden - lisäksi plakin puhdistus, desinfiointi suuontelon on tehty johtuen olevien bakteerien tuhoamista.

  Kahvan sisällä on moottori harja, ja alle pää - pietsokeraamisesta levy, ja joka lähettää värähtelyn aallon. Koska vaikutus ultraäänen harjakset alkavat vaihdella, ja nopeus tämän liikkeen voi saavuttaa 100 miljoonan yhden minuutin. Näin ollen laite toimii useilla tavoilla:

  • liike harjakset tarjoaa mekaanisen puhdistuksen plakin;
  • ultraääniaalto vaikuttaa paitsi yhteyspiste, mutta myös noin 4 mm, jonka avulla jakaa sen terapeuttinen vaikutus jopa kaikkein syrjäisillä alueilla.

  Käytön aikana suussa leviää miellyttävän lämmin mukaan valmistajat lämmitys ei ylitä 1. asteen.

  Plussat ja miinukset soveltaa harjalla sonikoimalla

  Tällaisten harjojen - se ei ole vain käyttökelpoinen, vaan myös miellyttävä menettelyä. Tällainen laite on paljon positiivisia puolia sen soveltamisen:

  • antimikrobista vaikutusta;
  • aalto irrottaa plakkia, joka yksinkertaistaa sen poistaminen;
  • Vaikutus ulottuu jopa syvälle hammas, joka estää bakteerien kasvua ja siellä;
  • tehokas puhdistus hampaat;
  • hellävarainen vaikutus kumit ja emali;
  • Sitä voidaan käyttää korkeilla hampaiden herkkyys;
  • tehokas puhdistus läsnä housunkannattimet ja proteesit;
  • Puhdistus on oltava pieni määrä liimaa, koska sen aallonpituus on lyöty prosessissa;
  • Laitteen stimuloi verenkiertoa, positiivinen vaikutus kunnon kumit.

  Yleensä vain haitta tällaisen laitteen - sen korkea hinta. Se edellyttää myös varovaisuutta käytössä läsnäolon keinotekoisia elementtejä hampaat - paikat, kruunut, proteesit, jne

  Vinkkejä: Miten valita oikea laite

  Ottaen huomioon kustannukset ja mahdolliset positiiviset vaikutukset laitteen hänen valitsemalleen tulisi suhtautua hyvin varovasti. Seuraavat seikat on otettava huomioon:

  1. Ensimmäinen - mukavuutta malli, laatu materiaaleja, joista se on tehty,
  2. saatavuus ajastimen tai kellonaika - monia malleja äänimerkin ilmoittamalla tarvetta siirtyä toiseen osaan suuontelon;
  3. voit valita malli, jossa on pyörivä pää, mutta ottaen huomioon erityispiirteet toiminnan ultraääni harjat erityistä syytä tehdä niin;
  4. kun läsnä on joukko laitteiden lataamista;
  5. myydään erikseen lapsille ja aikuisille erikseen malli.

  Ranking parhaista ultraääni harjat

  Ultraääni hammasharja yhtenä viimeisimmistä hampaiden kehitys ovat erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa. Niillä on monia etuja, tunnettu erinomaisesta puhdistuskyvystään. Mutta valita tietyn mallin joskus on varsin vaikeaa - ne ovat samanlaisia ​​niiden ominaisuuksien, vaikka niillä on erityispiirteitä. Mieti paras ultraääni harjan tarkemmin.

  Brand №1 joukossa ultraääni hammasharjat usein kutsutaan nyt Philips Sonicare. Tämä malli ultraääni harjat suositellaan hammaslääkäreitä maailmanlaajuisesti. Niistä ominaisuudet nämä hammasharjat ovat seuraavat: kaksi minuuttia puhdistuslaite sitoutuu enemmän liikkeitä kuin perinteinen hammasharja - tässä kuussa, tämä malli eliminoi tehokkaasti tuloksena plakin hammasvälit, sekä ienrajan. Kahden viikon jatkuvan käytön parantaa ikenien terveyttä merkittävästi. Poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia verrattuna tavanomaiseen hammasharja. Vain lyhyen aikaa kuin 1 viikko, poistaa plakkia ja palaa hampaiston luonnollinen valkoisuus. Sijaitsee keskellä tällaisten tavaroiden hintaluokan sekä malleja Braunin.

  Megasonex on hammasharja, joka on tarkoitettu päivittäiseen kotiinkäyttöön yhdessä hammastahnan kanssa. Tämän mallin käyttö vähentää verenvuotojen kumia, puhdistaa täysin plakin, auttaa poistamaan taudinaiheuttajat. Laitteen hyödyt:

  • varovasti ja varovasti poistetaan muodostunut plakki, tahrat elintarvikkeista ja tupakasta, lievä hammaskivi;
  • on välttämätöntä ihmisille, joilla on kruunuja ja kiinnitysjärjestelmiä, joilla on suuri herkkyys, jotka kärsivät tulehduksesta ja verenvuotokudoksista;
  • täysin puhdistaa vaikeasti tavoitettavissa paikoissa, joissa perinteiset tai sähköiset hammasharjat eivät yleensä käsittele;
  • tämä malli on läpäissyt kaikki testit ja täyttänyt sähkölaitteiden vaatimat maailmanlaajuiset turvallisuusvaatimukset, eikä myöskään aiheuta haitallisia sähkömagneettisia aaltoja.

  Harjamallin ulkonäkö on melko vakio: se on valmistettu korkealaatuisesta ja turvallisesta muovista, joka koostuu kädensijasta, irrotettavasta puhdistussuuttimesta, korkkeista. On seuraavia etuja:

  • tehokas hampaiden kiillotus ja hampaiden valkaisu;
  • antaa suolen ontelon korkean suojan haitallisilta bakteereilta ja mikro-organismeilta;
  • hampaan herkkyyden väheneminen;
  • on tyylikäs ja kirkas muotoilu, voit valita värimallin koko perheelle;
  • Laitteessa on lisävarusteita, jotka ovat vaihdettavissa.

  Tällä mallilla on antibakteerinen vaikutus, minkä ansiosta se suojaa hampaita ja kumeja sairauksien kehityksestä jopa tehokkaammin kuin tavanomainen sähkö ja luonnollisesti parempi kuin perinteinen malli. Tämän harjan ominaisuudet:

  • yhdistelmä ultraääni- ja ääntä tärinää, joka tarjoaa tehokkaimman puhdistuksen;
  • on erittäin antibakteerisia ominaisuuksia.
  • suolen limakalvolle ja kumisten pintojen suotuisa vaikutus, joka johtaa hyvinvoinnin yleiseen paranemiseen.

  Tämä malli on yksi Saksan asiantuntijoiden suosituimmista ja uusimmista kehityksistä. Puhdistavat hampaiden ja kiillottamalla sitä ultraäänen avulla, laite auttaa välttämään hampaan kiilteen ja ikenien vaurioita. Sinun ei tarvitse edes tehdä erityisiä liikkeitä tavalliseen tapaan - laite tekee kaiken puolestasi.

  Laitteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • multifactorial action: puhdistaa vaikeasti tavoitettavia tiloja hammaselementtien välillä, poistaa plakin ja kiven, sillä on desinfioiva vaikutus ja estää suuontelon sairauksien kehittymistä;
  • sopii käytettäväksi ortodonttisten elementtien läsnä ollessa: ultraääni kykenee tunkeutumaan kudosten sisälle, mukaan lukien sellaisten rakenteiden kiinnittämisalue, jotka ovat ongelmaan sopivia puhdistukseen tavanomaisella hammasharjalla.

  Kameran hampaiden hampaiden tarkistus hampaiden puhdistukseen

  Mitä harjoja johtavat valmistajat tarjoavat? Mikä on ultrasuonihoidon erityispiirre? Mitä ominaisuuksia on eri malleissa? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin löytyvät tässä videon tarkastelussa.

  Äänikehän käyttäminen ei yleensä aiheuta komplikaatioita, koska itse puhdistus ei poiketa tavallisesta laitteesta. Laite poistetaan pakkauksesta, tarvittaessa se ladataan, hampaisto aloitetaan ja käsitellään. Menettelyn päätteeksi huuhtele pää puhtaasti puhtaalla vedellä ja kuivaa se.

  Mahdolliset haitat ja vasta-aiheet

  Yleensä hammasharjan käyttö ultraääni-aalloilla on turvallinen menettely, joka on kaikkein hyödyllisin ihmisille, joilla on täysin terveet hampaat. Muussa tapauksessa on olemassa useita mahdollisia haittavaikutuksia:

  • vähentää kruunujen, suljettujen elementtien jne. käyttöikää. Riippumatta siitä, kuinka kiertyy, ultraääni on värähtelevää aaltoa, joka leviää paitsi ulkopuolelta, myös kudosten syvyydestä. Jos väline on epäyhtenäinen, kuten suljettu tai ortopedinen muoto, aalto ei levitä samalla tavalla, mikä johtaa näiden elementtien toimivuuden häiriöön.
  • jos hampaat ovat demineralisoidut alueet, käytä vastaavaa laitetta ei ole sen arvoista. Asia on, että heille emali on hauraampaa ja ohutta, mikä tarkoittaa, että aalto voi aiheuttaa sen tuhoutumisen, mikä aiheuttaa tarpeen asentaa sinetti. Jos emali on terve, niin tämä vaikutus ei seuraa;
  • Ultraääni-aallot voivat vaikuttaa haitallisesti henkilön tilaan, jos hänellä on krooninen tulehdusprosessi suuontelossa, esimerkiksi hampaan juurien tai parodontiitin kärkien infektio. Tällaisessa tilanteessa, 70 prosentin todennäköisyydellä, tulehdusprosessi aktivoituu, vaikka se ei ole aiemmin väittänyt sitä.

  Asiantuntijaryhmä suosittelee rajoittamaan ultraäänikuorojen käyttöä naisille, joilla on vauva, potilaille, joilla on sydämentahdistin ja joidenkin kasvainten suuhun. Jos yleensä terveydentila ja erityisesti hampaat kaikki ovat kunnossa, sopeutuminen voidaan turvallisesti soveltaa.

  Mikä harja on parempi sähkö tai ultraääni?

  Ultraääniharja on tosiasiassa yksi sähkötyyppistä, mutta sillä on edellä kuvattu erityinen toimintamekanismi. Klassiset sähkömallit toimivat pelkästään pään liikkeestä johtuen, eli ainoa vaikutus niiden käyttämiseen on puhdistaa plakin saatavissa olevissa paikoissa ja stimuloida verenkiertoa kumissa. Täten ultraäänimallia voidaan pitää tehokkaammana - se toimii paitsi kosketuspisteessä ja siksi tarjoaa paremman hampaiden puhdistuksen ja samalla myös useita myönteisiä vaikutuksia.

  Hammasharjan valitsemiseen erikoistuneiden asiantuntijoiden ensimmäinen neuvonta on neuvontaa lääkärin kanssa. Vain lääkäri voi puolueettomasti arvioida hampaiden ja emaloitumien tilaa ja väittää suosituksen tai kyvyttömyyden käyttää ultraäänimallia.

  Jotkut hammaslääketieteelliset sairaudet pitkään eivät ilmesty, ja ultraäänialtistus voi pahentaa niiden kulkua, joten alustava tutkimus on vielä tarpeen. Yleensä hammaslääkäreiden suosittelemat harjamallit ovat yksi tehokkaimmista.

  Alina: Minulla oli tavallinen, kiertyvä harja, en voi sanoa, että pidän siitä - se ei puhdista kovin paljon, vain helpoimmilla paikoilla. Haluan kokeilla ultraääni, mutta olen pahoillani kaikesta.

  Igor: Vaimoni antoi minulle ultraääniharjun - vain super! Plaketti häivyttää upeasti, hampaat tulevat vielä valkoisemmiksi. Suosittelen kaikkia!

  Rita: Olin tyytyväinen itseni - ostin panasonic-harjan itselleni 8. maaliskuuta. Pelkään nyt hylkeitäni, mutta toistaiseksi vaikutus on hyvä ja pidän kaikesta, en ole huolissasi rahaa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin