Ullakko luukun tikapuita pitkin omin käsin

Attic portaat käsillään

Rakenteet ullakon portaat ovat eri tyypin mukaan - kiinteä, kannettava, taitettava. Tikkaat ja tikkaat helppoa, mutta niillä on useita haittoja. Tällaisia ​​tuotteita ovat jatkuvasti täyttämättä käytävillä ja he tarvitsevat jonnekin siivota ja vedä asettaa uudelleen. Monoliitti portaat ovat erittäin helppo käyttää, mutta ei joka kotiin voi laittaa kuohkea laitteen, joka vie enemmän tilaa. Katsotaan omiin käsiinsä taittamalla ullakolle portaita. Jos sinulla on pieni mökki, parvi käytetään vain harvoin, tällainen rakenne olisi sopivin ja tehokas hankinta.

Portaat ullakolle omin käsin

 1. Mieti alkuperäisen rakenteen luukun ullakolle portaita sekoitus. Valmistukseen luukun, tarvitsemme vanerilevy 10 mm puiset palkit 50x50 mm.
 2. Tiedot pysyvät yhdessä ruuveilla, kun kaikki, jäi liimaa. Huivit vaneria käytetään jumissa lävistäjä.
 3. Saranan mekanismi meidän metalli tyhjä - paksu alue, baari ja metallilevyn palasta. Se on tarpeen mitata kulma tikkaat aukon ja tehdä mallin pahvista. Kokeellisesti päätämme sijainnin heidän porata reikiä ja porakoneella. Pyöristetyt reunat ja me puhdas bändi, leikata halutun pituiseksi.
 4. Jotkut yksityiskohdat meillä ovat samankokoisia, joten ensimmäinen mekanismi, toinen tekemät puristin, pari työkappaleita kiinnitetään toisiinsa ja poraa tarvittavat reiät.
 5. Saavutamme saadakseen parin ihanteellinen peili vipujärjestelmien.
 6. Me kiinnitä luukun avausmekanismin ja tarkista sen toiminta.
 7. Nyt voit tehdä tämän suoraan itse ullakon portaat käsillään. Määrittää suurin kulma luukun avaamista, ja tuottaa muurille asettelua.
 8. Liittämällä ne yhteen, reiät porataan ja leikatut työkappaleen kiinnitys tikkaat segmentit.
 9. Teemme portaat, jauhaa jyrsin reunasta.
 10. Teemme narusta syvennykset (noin 5 mm) askelin kiinnityskohdat.
 11. Kiinnitetään bowstring vaiheeseen.
 12. Teemme asennus tikkaat taittomekanismi.
 13. Yhdistä segmentit portaita yhdessä.
 14. Me tarkistaa miten on portaat, miten sujuva vipumekanismin, miten tarkalleen samaan aikaan urien porattu pulteilla.
 15. Kiinnitä luukun tikapuita pitkin.
 16. Asentaa vipu-jousimekanismi avaamisen helpottamiseksi luukun.
 17. Meidän tikkaat on valmis, voit tarkistaa työnsä. Sitten se pitäisi purkaa osiin, soveltaa pohjamaali ja kaksi kerrosta lakka kaikille puuaineksen. Olemme päässeet lopulliseen portaita.

Hyviä isännät ovat jo pitkään selvää, että ei ole tarpeen mennä pihalle kiivetä ullakolle. Tämä pätee erityisesti talvella tai kun on rankkasade. Portaat ullakolle, tehty omin käsin ja sijaitsee sisällä talossa, on muita etuja - ullakko vähemmän jäähdytetään kylmä kausi, mikä on erittäin tärkeää, jotta säästää rahaa lämmönsiirtonesteitä.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten tehdä omin käsin ullakko portaat luukku

Mikä on ullakolla? Tiedämme, että meidän osa ullakolle voi tulla mitään - varasto, työpaja tai olohuoneessa.

Kaikki riippuu huoneen kapasiteetin ja mielikuvitus, mutta yksi asia on varma - ullakkotilaan käytettävä. Miten varustaa sisäänkäynnin ullakolle omin käsin?

1

Jos aikovat varustaa toiminnallinen tila ullakolla miettiä miten valita paikkansa ullakolle portaita. Attic portaat edellyttää kuoriutuvat - nosto-ovet.

Järkevintä varustaa oven portaat käytävällä, eteinen tai sisäänkäynti huone. Monissa kodeissa on huoneita, joita ei käytetä asunnon, se on helposti mahdollista varustaa tikkaita ullakolle.

Aiemmin sisäänkäynnin ullakolle asettui ulkopuolella, mutta mahdollisuus kiivetä ullakolle kylmänä tai sateinen päivä, kukaan johtuen.

Äärimmäisissä nostolaitteita ullakolle voi olla useita ulosteet, pinottu yhteen. Mutta jos puhutaan objektiivisesti, sitten laskeva takaisin sivistyneessä tarvitsemme hyvän ullakolle portaita. Saattaa olla sekä kiinteän ja taitto, Jälkimmäisessä on suuri kysyntä.

Folding vaihtoehtoja käytön jälkeen kompakti pinottu, säästää paljon säilytystilaa. Kauniisti koristella ovi voi tulla tuoretta osa sisustusta.

Valmistajat tarjoavat puinen vaihtoehtoja pienten kuormien (enintään 150 kg) ja metallia vakavampia rasituksia. Hinnat näille tikkaiden eroaa 7000 ruplaa ja enintään kuluttajien kukkaro. Valitsemalla halvin vaihtoehto, sinun ei pitäisi luottaa sen laatuun, joten ei se parempi tehdä taitto ullakon portaat käsillään?

Mietitäänpä joitakin mahdollisia vaihtoehdoista hätävara tikkaat, helpoin aloittelijalle ja vaikeampaa niille, jotka luottavat kykyjensä. On materiaalien kuvaus, toimii ja piirustukset ehdotetun portaita.

Yksinkertaisia ​​ohjeita kahdesta osasta käsillään

Tämä portaikko, joka Se koostuu kahdesta osasta, joista yksi on taitettu ylös. Kootussa versio tikkaiden ei ole piilotettu huipulla, mutta se on näkyvissä.

Tämä voi olla kriittinen, jos ullakko on työhuone, autotalli, ja niin edelleen. D. Myös käytävällä, se voi näyttää varsin sopiva, sillä kaikki riippuu tyyli kotiisi.

Tämä tikkaat voidaan tehdä muutamassa tunnissa, sinun tarvitsee vain laatia tarvittavat materiaalit:

 1. Vannesahan puussa.
 2. Mittalaitteet (nauha).
 3. Tavallinen puuportaat.
 4. Kortti silmukka jonka leveys on sama leveys kosoura - 4 kpl.
 5. Neljä baari 2-3 cm: n paksuinen, kaksi, joiden pituus ja leveys luukku, kaksi 20 cm pitkä.
 6. Ruuvit, ankkurit, koukku ja silmukka.

Kosour - on kannatinpalkki portaat, joka loi portaat.

Miten saada portaat kertoa kenellekään ei tarvita, mutta huomaa vain, että sen pituus on pidempi kuin etäisyys lattiasta kuoriutuvat noin 30 cm.

Ottaa lyhyen baareja:

 • Ensimmäinen tanko on yhdistetty ylempään päähän tikkaat saranoilla.
 • Toinen lohko on tiukasti kiinnitetty pohjaan jäykällä tavalla.

Jotta suunnittelu luotettavampi, sinun täytyy ottaa kaksi telineet ja naulata ne takaisin maaliskuussa vinosti. Vain yrittää ajaa sen siten, että suunnittelu Se ei häiritse liikettä tikkaiden.

Mitata tasaisesti pohjasta 2/3 koko tikkaiden pituus ja Saw se, että paikalla. Seuraavaksi kytke kortti-osassa saranat. Saranat on kiinnitetty takaosaan portaita, niin että se voidaan taittaa, niin kuin pitääkin.

Kiinnitä yläpalkista alapuolella luukku. Koukku ja silmukka tarvitaan sen varmistamiseksi, että tikkaat on avattuna satunnaisesti. Koukku kiinnittää seinään, ja silmukka alempi tanko.

Ensimmäinen ullakko portaat on yksinkertainen, mutta sen haittana on näkyvissä portaita. On muitakin malleja esitellään kuvassa - se liuku-, taitto ja teleskooppi.

Taitto tikkaat saranat käsillään

Se on taitettava ullakko portaat luukku, joka koostuu kolmesta osasta, sekä ullakkoluukun. Tämä vaihtoehto on erittäin houkutteleva lähes missä tahansa ympäristössä.

Sinun täytyy selvittää, mitä on oviaukon ovella, koska toiveet ja mitat mahdollisille kävijöitä ullakolle. Esimerkiksi aukon portaikko on yhtä suuri kuin 125 x 70 cm.

Jotta leikata ovi kunnolla, sinun täytyy lisätä 7 mm kummallakin puolella. Luukut portaat ullakolle on oltava hyvin kiinni, häiritsemättä eristystä.

 • baareja 5 x 5 cm - 2 2 lyhyet ja pitkät;
 • 1 cm: n paksuinen vanerin kokoinen luukku.

Päissä kunkin tangon tehdä humalassa puoli paksuus yhdistävän liima ja ruuvit täydellinen suorakulmio. Improvisoitua ja ei työnnetä lävistäjä voi priladit väliaikainen kolmiota ohut vaneri. Jälkeen kiinnitä vanerilevyn kokoinen suorakulmio.

Sen sijaan käytämme lukot salpa, doorknob tai sylinterin sopiva muoto. Salpa pitää ovi kiinni hyvin ja juuri avattu. Kätevästi avata oven ilman porrastikkaat ja jakkarat, kahva on tehtävä erikseen. Erityinen reikä voidaan työntää pitkä lieriömäinen kädensija, avaa oven, lattialle.

Tuotanto saranat avaamiseksi luukun

Kaikki komponentit luukun avausmekanismiin voit ostaa valmiina sekä tehdä omia.

Saavuttaakseen ihan itse, sinun täytyy arvioida koot ja kulmat käyttäen pahvi asettelua. Älä osaa pahvista, he voivat treenata pitkä ovi- voitaisiin avata haluttuun kulmaan. Pohjalta tätä ulkoasua tehdä avausjärjestelmää luukku.

Main - on empiirisesti pituuden määrittämiseksi nivelten, koska tällainen ullakon tikkaat liittyy nimenomaan nivelöidysti. Kuvissa näet miten asentaa sarana, logiikka hänen työnsä on hyvin yksinkertainen - se auttaa sujuvasti auki ja sulje luukku.

Tarvittavat materiaalit käsillä, joita löytyy jokaisessa autotallissa:

 1. Metal - 2 kpl.
 2. Metallilevyn.
 3. Metalli nauhat 2 cm leveä - 4 kpl.

Ota kaksi kapeaa metalli- nauhojen ja poraa reiän reiät M10 pultin. Keräämme osat toisiinsa pareittain, hieman vetämällä sitä. Käyttämällä mittauslaitteen puuseppä Malki vymeryat luukku avautumiskulma ja me työnnetään järjestelmämme täsmälleen tästä näkökulmasta.

Käyttämällä palapeli leikata pala metallia, joka menee päällekkäin alueella. Poista ylimääräinen pituus metallinauhojen, pyöristetyt päät. Käsittelyn jälkeen ja poistamalla ylimääräistä metallia kerätä mekanismi - nyt tukkia alueen tietyssä asennossa. Sekä mekanismi kaksi puolta tarkkoja kopioita toisistaan, mutta vain peili kasvot.

Lukitus ullakko portaat

Saranamekanismi saadaan luotettava, pysäytetään luukku tikkaat asemassa ansiosta kulmaksi.

Mutta useimmille luotettavuus ja tasaisuus avaamisesta mekanismi on tarpeen lisätä toinen yksinkertainen mekanismi, samanlainen varteen.

For "kädet" tarpeeseen:

 • Pitkän metallinauhojen 2 cm leveä - 4 kpl.
 • Kulma 2 kpl.

Lopussa yksi nauhojen täytyy hitsata metallikappale, johon on vasten tämä kaistale, ja tulee olemaan alueella roolia tukielimen. Yksinkertaisten saranat, joka silloin, kun avoin luukku säilyttää Taivutuksen kulma, pitäen samalla osiolla paino.

Ladata kahden eri nivelet ovat jakautuneet tasaisesti, on tarpeen vahvistaa laite oikein. Siten, se Meidän täytyy korjata kun täysin käyttöön ensimmäisen sarana.

Jää tehdä itsestään ullakolle portaat, se olisi 35 cm pidempi kuin etäisyys lattiasta kuoriutuvat.

Taitettava tikkaat koostuvat kolmesta osasta, jonka pituuden on tärkeää laskea oikein. Ensimmäinen osa on koko luukku, toinen on lyhyempi kuin ensimmäinen bitti (se ei saa koskettaa kattoon taittamattomina). Kolmannessa osassa on jäljellä segmentti.

Materiaali portaat:

Kallistuskulma luukun auki-asennossa, jota on jo mitattu ennen Malka siirretään linjan. Joten me Toteamme kulmakerroin vaiheissa.

Siirrymme merkinnän merkkijono laudat vaihe-pituus osastot edellä mainitussa järjestyksessä. Levyt täytyy painaa lujasti, kiinnitä molaarinen nauha ja merkitä sama, jolloin rinteillä vaiheet peilikuva.

§ nidotaan saranat uudelleen, joten tarvitset porausreikä sillä nivelpultilla niitä kaikissa osissa, kynällä 25. Fraser liittää kaikki kasvot valmiiksi siisti ulkonäkö. Levyt sahataan täsmälleen poikkipinta markup.

toimiin on leikata leveydeltään ja hiekka, kuten bowstring. Maahan, merkintä syventäminen mitä sinun tehdä heille 5 mm. Esitämme kaikki osat liimalla ja ruuveilla PN.

Koota rakenne taittomekanismi on välttämätöntä tuottaa joukko silmukoita.

 1. Metallinauhan leveys on 2,5 cm - 8 yksikköä.
 2. Sarana pultit ja ruuvit 8 mm.

Palvella silmukka tai mutka, neljä bändejä tarvitsevat lisäksi hitsin segmentit samaa metallia (noin 1/3). Making reikiä kunkin liuskan - 2 pientä alle asennettavaksi bowstring (yksi alla ja yksi edellä dovarennym pala), ja yksi suurempi 8 mm saranan (ylhäällä).

Saranat tarvitaan korjata itsensä, kun tikkaat on tasaisella alustalla. Silmukka on kiinnitettävä siten, että saranatappi säädettävä aikaisemmin porattu reikä, ja päät olivat reunalla merkkijono. Joten kiinnitä kaikki neljä silmukkaa.

Keräämme kaikki kohteet ja asettaa paikalleen, ensimmäisen segmentin paikallaan portaita, ja sen täytyy olla kiinnitetty nurkkaan kuoriutua.

Tarkista mekanismin toiminnasta, jos olet tyytyväinen, sitten taas purkaa jalostettavaksi. Puu lakka, gruntuem metalli ja maali.

Kuten huomaatte, mitään monimutkaista luomiseen ullakon portaiden käsillään siellä, sitäkin enemmän, kun Internet on käytettävissä kuvia piirustuksia. Kaikki metalliosat voidaan tehdä, ja vielä helpompi ostaa valmiina. Sitten tehdä ilo - voimme vain kerätä rakentaja.

Attic portaat luukulla toisessa kerroksessa käsillään

Kätevä ratkaisu päästä ullakolle kotoa - parvi tikkaat luukku. Tämän ansiosta laite säästää paljon tilaa talossa ja mene yläkertaan voit ilman liikaa vaivaa.

Markkinoilla riittävän mallivalikoima. Niistä vakiintunut valmistajien eurooppalaisten merkkien erottuvat:

Näyte hinnat ruplaa suosituimpia malleja näkyy taulukosta.

mitat pyökki, mänty, raja kuormitus vaiheessa 150 kg, koko rakenne 350 kg, pituus 290 cm

meidän pitäisi edetä seuraavista vaihtoehdoista valitessaan tietyn mallin:

 • Tuotteen mitat (korkeuden perusteella talon ja koko luukku, joka on tehty tai jotka on vielä tehtävä);
 • kuorman rajoittaminen lavalla ja rakenteeseen kokonaisuudessaan - jos osa taloudellisen käytön odotetaan, se on parempi ottaa "vara";
 • eristettyjä luukku voidaan arvioida paksuus eristysmateriaalin;
 • läsnäolo / puuttuminen taitto kaide - jos perheessä on lapsia tai vanhuksia, se on parasta valita rakenne laipiot.

Ennen valintaa tiettyyn tikkaat oletetaan, että ullakko luukku on jo tehty. Sen helppo tehdä omin käsin, kuten on kuvattu yksityiskohtaisesti asiaa koskevassa kohdassa.

Asennus portaat luukun omin käsin: askel askeleelta opas

Oston jälkeen mallin on kysymys laakerointirakenteeseen. Jos valmiit luukku Ullakolla, voit tehdä sen itse, kun otetaan huomioon koko portaita - siitä myöhemmin. Jos hän on, voit aloittaa heti. Tietoa - juuri nyt:

 1. Ensin täytyy saada koko rakenne ja varmistetaan täydellisyys, levittää kaikki kohteet sopivalla tavalla.
 2. On ilman muuta selvää, että ovi täytyy olla täsmälleen sama oviaukko - asennettu tunnetusti pieniä, kapeita aukkoja ei pitäisi olla, koska suunnittelu on epäluotettava, ja vaarana on vaurio kattoon soffit.
 3. Sinun täytyy kiivetä tikkaita ja laittaa aluksella ruuvit sivuilla luukku.

Käyttää kokoonpantavat tikapuut ennen sen lopullista asennusta (kuten tikkaita) on vaarallinen.

 • Seuraavaksi tarvitset toisen henkilön apua, yksi toimii ullakolla (ruuvimeisselillä, ruuvimeisseli, jakoavain ja Goniometer), ja toinen - pohjasta tikkaita. Taitto tikkaat on nostettava ja laittaa väliaikaiset tuet (saatavissa aluksella). Tikkaat laatikko on kiinnitetty ruuveilla 2 takaisin ja 2 edessä, kaikki kulmat pitäisi olla tiukasti suora.

 • Tikkaat voidaan poistaa kiertovettä paljastaa. Seuraavaksi työntekijä ullakolla kiinnitä se ruuveilla vasemmalla ja oikealla. Välinen rako tikkaat ja avaamalla kattoboksi on eristetty eristekerroksen (vuorivilla, sahanpuru, jne.).

 • Portaiden vieressä hieman löysää pultit, portaikko on muodostettu, minkä jälkeen pultit kiristetään uudelleen.

 • Lisätoimenpiteitä tarkka korkeus portaat, ja loput sahan pois (jos kyseessä on metalli versiot - ruuvaamatto-). Linja otti pitäisi olla yli tai alle portaita - sinun on säädettävä niin, että portaat eivät loppuneet vaiheessa.
 • Yksityiskohtainen video, joka osoittaa selvästi asennus tekniikka ullakonportaat kanssa luukku FAKRO malliesimerkki voidaan nähdä tässä.

  Ullakkoluukun omiin käsiinsä: askel askeleelta ohjeet ja video

  Jos ullakko käytävä on tarkoitettu vain katto (kadulla), sitten pitää se vakiona lämpimän ja jäätymisen estämiseksi katon on tarkoituksenmukaista reikien sulkemiseen ja luoda katu sisäinen luukku katossa, jonka sitten poimia tikkaita.

  Tee luukun omasta - todellinen vaihtoehto, joka ei vaadi erityisen suurta vaivaa. Rakenteellisesti mekanismi koostuu:

  • aukko (emäs-laatikot, joka on asennettu kattoon paksuus);
  • kansiin;
  • mekanismit avaaminen ja sulkeminen (ovensulkimet, lukot).

  Ennen valintaa tiettyyn paikkaan avaamisesta valmistus on tarpeen ottaa huomioon seuraavat tiedot:

  1. Sivusto olisi sijoitettava sopivaan paikkaan, joka ei häiritse tikkaita käytävällä ja samalla on lähellä kodinhoitohuone jossa on usein nostaa tai laskea asioita.
  2. Perusvaatimus - että aukon sijaitsevat riittävän etäällä kantavan lattian palkit palvelee pääasiassa kattoon.
  3. Siinä tapauksessa, jos ullakko on kylmä mittauksissa on tärkeää huomata, että eristys makasi oviaukosta riittävän paksu.
  4. Aukko joka tapauksessa parannettu lisäkerrosta jos puinen katto - liimapuupalkit, jos betoni - metalli kulmat.

  Teknologian luomiseen aukon kattoon ullakolla on seuraava:

  1. Ensinnäkin, on tarpeen luoda tarkkoja piirustuksiin tulevaisuudessa aukon, joka ottaa huomioon laatan paksuuden mitat aukkojen, joka on eristekerros.
  2. avaamalla itse sahataan nopeudella, joka on vähintään 5 cm suurempi kuin mitat kehyksen.
  3. Runko on valmistettu riittävän suuri levyt (paksuus vähintään 20 mm) ja naulataan.

 • Kansi voidaan koota puupalkeilla, mutta voidaan tehdä, että katon osaan, joka jäi avaamisen jälkeen tuotanto. Tapauksessa asennus taitto ullakon tikkaat luukku on tehty erikseen ja asennettu yläosaan.
 • Pinta luukku päin tasainen voi obdelat vuori, PVC tai muita materiaaleja, sopusoinnussa kattopintaan. Näin voimme varmistaa, että tikkaat on käytännössä huomaamaton. Versio työstä näkyy videon.
 • Luc Muista eristää jos ullakko on kylmä, ja talo sijaitsee vaativissa olosuhteissa. Lämmitintä voidaan käyttää mineraalivillaa tai ympäristöön. Joka tapauksessa on tärkeää asettaa höyrysulun talosta, niin että se ei tuhoa toimintaa luonnollisen kosteuden.

  Yksityiskohtaiset videon ohjeiden täällä.

  Stairway kuoriutuvat omiin käsiinsä: askel askeleelta ohjeet ja video

  Lopuksi hyvin portaita luukku kun tiettyjä taitoja ei voi vain luoda itsellesi, vaan myös tehdä. Koska materiaalien käsillä on helpointa saada tarvittava puumäärä useimmiten kotona voi tehdä puusta taitto portaikko (3-osainen) saranoilla.

  Riippumatta tietyntyyppisiä suunnittelun pitäisi edetä siitä, että:

  • Vaiheet oli 12-15 astetta tasaisin välein, mukavuutta pieni askel;
  • vaiheet leveys oli 20 mm;
  • rajoittamalla kaltevuus oli 70 astetta;
  • luukku tarpeeksi leveä, mutta ei liikaa (pitää lämpimänä) - on yleensä tarpeeksi vaihtoehtoja 120 * 60 cm.

  Ennen kuin aloitat, sinun täytyy päivittää kaikki suunnitteluparametrit - korkeus portaita, kuinka monta osaa se ja kokoa kukin niistä, sekä suuruuden aukon johtaa ullakolle (mukaan se tehdään luukun).

  Ohjeesta piirustus, voit käyttää vaihtoehtoja lueteltu seuraavissa piirroksissa.

  Tarvitsevat tällaisia ​​välineitä ja materiaaleja:

  • saranat, ruuvit, ankkurit;
  • näki;
  • mittanauha ja rakennus tasolla;
  • puuportaikko;
  • 20-30 mm palkit 2 lyhyttä (päällä luukun leveys) ja 2 pitkää (200 mm pitkä).

  Algoritmi 2 valmistus tikapuut poikkipinta-

  Kerättyään kaikki tarvittavat materiaalit, voit aloittaa asennuksen:

  • Jos tikkaat ei ole valmis, se voidaan tehdä riippumatta kiinteää puiset palkit, jotka sitten hioa varma, että niillä ei ole ollut pelimerkkejä.
  • Lyhyellä tangot on yhdistetty ylös ja alimmilla portailla saranoiden avulla. HUOM. On toivottavaa vahvistaa portaikko, joka kisko voidaan naulata kahdella takapuolella pitkin maaliskuussa.
  • Edelleen, alhaalta ylös mitataan ja tikapuut pysyä tiukasti tasolla 2/3 sen pituudesta.
  • Merkityn pisteen olla varovainen sen näkivät 2 osaan ja yhdistä ne saranat.
  • Päälle portaikon ripustetaan luukku. Tätä tarkoitusta varten, koukut ja silmukat, jotka estävät samoopuskanie suunnittelu. Avautumisessaan voidaan asentaa ohjelmassa:

  Tällainen portaikko - yksinkertaisin vaihtoehto, mutta se ei sovi täysin ullakolle.

  Jotta klassinen taittuva muotoilu, sinun täytyy suorittaa 3-osio tikkaat.

  Algoritmi 3 valmistus tikkaat poikkipinta-

  Asennus tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

  1. Päättynyt portaikko leikataan kolmeen osaan: ensimmäinen 4-5 cm pienempi kuin luukku kaikissa ulottuvuuksissa (jotta se voi vapaasti tehdä se), toinen on pienempi kuin ensimmäinen saman verran, kolmas - niin paljon kuin on tarpeen tiukasti vasten lattiaa.
  2. Mittaamaan luukun avautumiskulma tässä tapauksessa tarvitaan laite, kuten liitosjyrsinkone viiste.

 • Edelleen kaksi kapeita pitkin porattu reikä yhdellä pultilla. Yksityiskohdat on asennettu yhteen ja siirtää erilleen kulmassa, joka on juuri että saatiin Malki. Sahaa ylimääräinen osat rautasahalla tai palapelin metallia. On tärkeää, että kaksi laitetta ovat tarkka kopio - silloin ovi on avattu ja suljettu ilman ongelmia.
 • Avata olivat sileitä, on tarpeen tehdä ylimääräinen laite - ns käden (metallinauhojen suuri pituus, 20 mm leveä ja 2 osaa).
 • Kulmat käytetään jäykkää tukea, pidike, joka ei salli luukku laskeutua liian alhainen, ja metallilevyt ovat sitoutuneet nivelet.
 • portaiden osat vahvistetaan saranat ja ruuvit. He käyttivät 25 mm leveys silmukka (8 yksikköä).
 • Koottu tikkaat on kiinnitetty kulkuaukon kansi metalli kulmat ja ruuvit, ja kaikki työ on päättynyt.
 • Lopulta se on vain maalata käsitelty puu tahra ja lakka.
 • Kaikki tekniikka näkyy vuoropohjainen valokuva.

  On muunnelma valmistuksen luukun avausmekanismin jousen - tekniikka on myös esitetty kuvagallerioita.

  Nähdä yksityiskohtaisesti, miten tällainen rakenne kotona, täällä.

  Kuinka käyttää ullakolle portaita

  Exploit ullakolle portaat luukku on hyvin yksinkertainen, ja selviytymään sen lapsikin, koska rakenne liittyy helppo avata ja taitto. Menettely on selkeästi esitetty kuviossa.

  Ensinnäkin se avaa oven (tämä on erityinen johto). Seuraavat vaiheet etenee johtuu siitä, että alempi osa ulottuu, ja koko rakenne on laajennettu (tai laajennetaan tapauksessa portaat, hanurit). Vaivattomasti vaikka ei selvitä tarvitse naisen ja jopa lapsia.

  Joissakin malleissa on automaattinen avaaminen - ne ovat kalliimpia, mutta takaa maksimaalisen mukavuuden. Joissakin tapauksissa riittää avaamaan oven käyttämällä erityistä kaukosäädin, mukana suunnittelussa.

  Hoito portaat joskus yksinkertaisesti voitele liikkuvat mekanismit (nivelet, saranat) tavallisella teollisuusöljyjen.

  On parempi pitää köyden riittävän korkealla, jotta lapset eivät päästä häntä. Voidaan nostaa kattoon, ja avaa oven, vzbirayasna tikkaat tai tukeva tuoli.

  Ullakko portaat luukun - erinomainen vaihtoehto maa taloa pysyvästi asuvat, kuten ullakolla pääsee suoraan talon, mikä säästää lämpöä huoneeseen ja katolla.

  Lajikkeet Attic portaat

  Kaikki ullakolle portaat voidaan jakaa 3 pääryhmään:

  Monoliitti - perinteinen portaat 2. kerroksessa, ullakolla. Ne ovat ihanteellisia pysyvien rakenteiden kanssa laajalla alueella. Jos pieni alue, voit valita variantti ruuvilla.

  Jos tila sallii, on täysin mahdollista laittaa ja klassisen portaikko yksi tai jopa kaksi jännevälit.

  Edut tällaiset laitteet ovat monet:

  • ne ovat pääomarakenne, joka on erittäin kätevä käyttää, myös lapset ja vanhukset;
  • Ne näyttävät erittäin mukava;
  • niitä voidaan käyttää järjestämiseen tilaa hyvin - esimerkiksi voit asentaa laatikot, lipastot suoraan portaiden alla, joka on sekä kaunis ja käytännöllinen.

  Mutta tämä ei ole vaihtoehto pientaloissa sekä silloin ullakolla ei lämpene - kylmää ilmaa virtaa edelleen ulos avaruuteen.

  Tämän tavanomaisen tikkaat, jotka ovat hyvin edullisia ja melko helppo kuljettaa missä tahansa. Ne ovat välttämättömiä talouden lisäksi ullakko pääsy suunnitelma ei ole niin helppoa:

  • asennusta ullakkoluukun vaaditaan tyypistä riippumatta portaiden - ja tässä mielessä rakennetun versio on paljon kätevämpää kuin erillisen portaikko ja luukku;
  • tikkaat ei ole luotettava, jos siirto kuormien, on olemassa vaara vähenee, ja vakaasti, ullakon portaat asennettu luukku kokonaan suljettu pois tällaisissa tapauksissa.

  Tämä on tyyppi portaikko, joka soveltuu parhaiten maa taloja. Perusteella on aina mekanismi kätevästi lisätä tikkaita ja laittaa sen yli luukku ja luukku tiivistyy kiinni, jotta vältettiin jäähtyminen talon.

  Riippuen ominaisuuksista seuraavanlaisia ​​ullakon portaat luukut:

  1. Flip (kangas) portaat - Yleisin version sen rakenteen yksinkertaisuus: useita osia taitettu yhteen saranoidulla yhteyksiä ja saranat. Tyypillisesti kohdat 3, mutta se on 2 tai jopa 4. Tällaiset tikkaat on valmistettu sekä puun ja metallin komponentteja.

 • Tikkaat-palkeet (saksien) on useimmiten täysin metallinen rakenne puinen luukku johtaa ullakolle. Tämä on erittäin kätevä, koska sen tiiviyttä suoritusmuodon: kussakin tikkaan elementti on yhdistetty saranoilla vieressä. Seurauksena, että taitettu laite kestää 3-4 kertaa pienempi tilavuus kuin kokoonpanemattomina.

  Vaiheet voidaan myös valmistaa puusta.

 • Erilaisia ​​huuliharppuja pidetään teleskooppitikkaat, linkkejä, jotka ovat muodoltaan pyöristettyjä, joten näyttää kauniimpi. Lisäksi ne vievät vähemmän tilaa, jopa purkaa.
 • Miten portaikko ja mitä etuja se tarjoaa

  Jos tila sallii, voit järjestää talon kiinteä kierreportaat kaiteet ja laaja maaliskuussa. Kuitenkin tämä vaihtoehto ei sovi, jos:

  • ullakon ei ole lämmitetty, eikä sitä ole tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön;
  • huoneeseen ei riitä tällaiselle kokonaissuunnittelu
  • päästä ullakolle tarvitaan harvoin ja vain taloudelliset tavoitteet.

  Tällaisissa tapauksissa, ja tarve ullakon portaat luukku, joka on yksi mekanismi, joka koostuu:

  • kolmiosainen taitettava tikkaat, jonka kaikki osat on sopivasti pinota, kuten muuntajia toisiinsa ja tallennetaan ullakolla;
  • kuuma luukku, joka on asennettu suoraan kattoon;
  • kiinnitysmekanismit ja yhteyksiä.

  Kooltaan ovat eri vaihtoehtoja, mutta keskimäärin ne muodostavat pienen arvon:

  • luukku pituus 120-130 cm, leveys 70-90 cm;
  • Vaiheet 270 ja korkeus 330 cm;
  • Laskostumattoman kulma portaikko kestää noin 120-200 cm.

  Tuote on saatavilla tarpeeksi hintaa, ja useimmissa tapauksissa se antaa vähimmäistakeet elämän 8-10 vuotta. Tilat, joka antaa tällaisen portaita luukku pääsemiseksi ullakolla, ovat ilmeiset:

  • Milloin tahansa voi päästä ullakolle talon, ei kadulla.
  • Lämmin ullakkoluukun voi pisteet kadulta ja ylimääräinen lämmin - tämän vuoksi se on lämmin, ja on mahdollista tallentaa melkein minkä tahansa esineen, laitteet jne
  • Lämmin Ullakko vähentää huomattavasti lämmönhukkaa talosta, koska suurin osa lämmöstä (30%) kulkee täsmälleen katon läpi.
  • Tikkaat kannettava, se taittuu helposti ja ei vie tilaa talossa.
  • Attic portaat kestämään raskaita kuormia ja eliminoi laskusta toisin kuin tikkaat: Voit turvallisesti kuljettaa raskaita kuormia ullakolle.
  • Lopuksi kiitos luukku ja kaikkein ullakko portaat talon luoda kaunis ulkonäkö - kun hän rullalle, katto näyttää normaalisti, ilman ylimääräisiä järjestelyjä.

  Puolelta lattiatilan portaikko näyttää tältä:

  Ja ullakolta - näin:

  Miten eristää ullakko - käytännön neuvoja! (Kaavio ja video

  Lämpeneminen katto sisäpuolelta - 100% havaittu keino + video

  Miten parhaiten eristää talon katolle - tarkistamaan materiaalien ja CPE

  Miten eristää ullakko - käytännön neuvoja! (Kaavio ja video

  Lämpeneminen katto sisäpuolelta - 100% havaittu keino + video

  Miten parhaiten eristää talon katolle - tarkistamaan materiaalien ja CPE

  Lämpöeristys ullakkokerros - menetelmiä ja materiaaleja mo

  Katos polykarbonaattia kädet + hinta luettelo

  Äänieristys katto asunnossa: käsillään jännityksessä

  Onduline: Tekniset koko ja hinta per metri

  1