tyyppisiä lämmittimet

Minkälainen lämmittimen valita talon tai asunnon

Ostaminen lämmityslaite kotimaansa, monet joutuvat valtava valikoima niitä. Joukossa useita laitteita varten valita sopivin? Minkä tyyppisiä lämmittimiä kotiin edullisin ja soveltuu mihin tarkoitukseen?

Tarkastellaan perustyyppiä kuumennuslaitteista ja niiden edut, haitat ja menetelmiä niiden käyttämiseksi. Kaikkiaan on neljä erilaista kotimaista lämmittimiä eri toimintaperiaatteisiin:

 1. Öljy jäähdytin.
 2. Konvektoreita (teho, vesi, kaasu), jotka toimivat periaatteella konvektio, lämmitetty ilma liikkuu ylös ja imee kylmän ilman alla jälkilämmitys.
 3. Infrapuna lämmittimet, lämmitys pitkän aallon säteet (periaatteeseen auringon luonnossa) seinien, lattioiden ja eri asioita asunnossa.
 4. Lämmittimet luoda lämmin suunnatun ilmavirran.

Lämmittimen sisätilojen asunnon

Erittäin hyvä lämmitykseen omakotitaloissa tai asuntoa öljylämmittimet, jotka ovat riittävän mobiili akku, täynnä sisältä mineraaliöljyä. Lämpöpintoihin akun tapahtuu koska lämmitysöljyn, kuumennuselementtien (1 tai 2 kytketty PETN). Tällaista lämmitintä osista koottu, ja yli, sitä enemmän lämpöä lähettää tällaisia ​​akku.

Valitsemalla kotiin lämmitysöljy, kiinnitä huomiota sen voima. tarvittava teho laskelma on seuraava: 1 kW voi lämmittää huoneeseen 10 m 2 (jossa katon korkeus on 3 m).

Myös öljyn lämmittimet ovat joskus rakennettu lämmittimet, että paljon vähentää aikaa huoneen lämmittämiseksi. Edut öljy kuumenee laitteita ovat:

 1. Kun läsnä on termostaatti, joka voidaan säätää laitteen kapasiteetin (jos kaksi lämmityselementti, termostaatin nupit tulisi myös olla kaksi).
 2. Vaihtoehdot Ajastin (uusimmat mallit) asettaa kellonajan tai sammuttaminen.
 3. Suhteellisen alhaiset kustannukset.
 4. Liikkuvuus (ne voisivat liikkua vapaasti huoneeseen tai muissa huoneissa).
 5. Mahdollisuuden työskennellä jonkin aikaa ilman sähkönkulutus (johtuen jo kuumennetun öljyn, joka jäähdyttää hyvin hitaasti), joka voi tarjota merkittäviä säästöjä.

Haitat Tämäntyyppisen kotitalouksien lämmittimet ovat:

 1. Lämmittämiseen (kompensoida hidas jäähdytys).
 2. Huomattavat mitat ja paino laitteen.
 3. Voimakas lämmitys kehon pinnan (mutta useimmat malleissa on turvallisuussyistä erityinen suojaava kotelo).

Toiminta tällaisten laitteiden perustuu periaatteeseen konvektiolla. Pohjaritilästä konvektori viileä ilma tulee ja Tenom hyvin lämmitetty, poistuu ylemmän säleikön laitteen ja nostetaan kattoon. Sitten, lämpeneminen seinät ja katto, ja siten jäähdytetään, jälleen ilmassa laskeutuu ja kulkee alemman säleikön myöhemmin lämmitys (enemmän - esineessä työ sähköinen konvektori).

Konvektion asennus jaettu eri perustein. Esimerkiksi ne voidaan luokitella tyypistä asennus:

 1. Lattia, helppo liikkua mihinkään suuntaan.
 2. Seinä (vertikaalinen, horisontaalinen), tunnettu siitä, että paksuus on pieni ja houkutteleva design. Ne voidaan kiinnittää ikkunan alla, samanlainen paristoja.
 3. Kattoon. Ne voidaan asentaa esimerkiksi seinään.
 4. Upotettu. Ne ovat usein asennettu lattiaan, parantaa tasaisen lämmön koko huoneen. Voit tehdä tämän etukäteen on tarpeen makasi lattialla markkinaraon putkistojen, ruokinta kuuman jäähdytysnesteen. Kuten yläkansi virtauslämmittimet kaunis kaltereiden tunkeutumisen lämmintä ilmaa.

Osuutena kuumentamalla tyyppi:

 1. Vesi. Joskus vaativat erityistä kattilan asennus ja putkisto.
 2. Sähkö. Yksinkertaisin ja nopea lämmityslaitteiden, jotka on helppo asentaa, ei vaadi uusia laitoksia.
 3. Kaasua. Kodeissa käytetään harvoin.

ja jopa kierrättämällä tyyppi:

 1. Luonnollinen, perustuu yksinkertaiseen konvektion.
 2. Pakotti sisäänrakennettu puhallin paremmin ja nopeammin lämpenemistä.

Edut konvektori tyyppi lämmittimet ovat:

 1. Hiljainen käytössä.
 2. kehon lämpötila on yleensä enintään 60-65 astetta, mikä tekee niistä riittävän turvallinen.
 3. Sisäänrakennettu termostaatti säätää automaattisen itsensä kytkentä ja kytkentä.
 4. Integroitu hätätilanteissa ylikuumenemiselta.

Ne ovat kätevä käyttää. Kätevin heistä - tässä kerroksessa konvektorien. Ne ovat melko liikkuvia, ne voivat liikkua vapaasti haluttuun vyöhykkeellä. Tärkeintä on oltava riittävästi pituutta virtajohdon, koska ne kaikki toimivat verkossa.

Ne ovat joskus vaikea koota. Sähkö, vesi ja kaasu lämmittimet ovat usein vaihtoehtona keskuslämmitys. Heille yleensä tarjoaa asennuksia (Erityisesti veden ja kaasun), mikä kattilalaitoksen, johdotus putket ja ilmaa kohtia.

Sähkölämmittimien konvektori tyyppi on vaikea lämmittää iso huone.

Infrapuna lämmitysjärjestelmien

Tämäntyyppiset sähkökiuas sisällä erityinen lamppukotelo:

 1. Halogeeni sisältää putki lanka on täytetty inertillä kaasulla.
 2. Hiili kuitu, jonka säikeet hiilikuitua.
 3. Kvartsi volframifilamentteihin.

Nämä lamput voi lähettää infrapunasäteitä, paljaalla silmällä. Niistä sekä auringolta (analogisesti luonnon kanssa), kuumennetaan esineitä huoneen (lattiat, seinät, huonekalut), ja sitten ilmassa. Mukaan sen toteuttamista, nämä lämmittimet ovat:

Asentaa ne voivat olla paitsi olohuonetta, mutta myös tarvittaessa parvekkeilla, terasseilla, kasvihuoneet jne

Edut infrakuumentimilla:

 1. Hiljainen käytössä.
 2. Taloudellinen virrankulutus.
 3. Kyky lämmittää nostamatta pölyä ilmaan.
 4. Laitteita ei kuivattaa ilmaa ja happea eivät pala.
 5. Tasaisen lämmityksen ilmaa koko talossa (lisätietoja on rakennusurakka - artikkelissa toimintaperiaate lämmittimen infrapuna).
 6. Kun aktivoitu, huone alkaa lämmetä heti.

Se voidaan puutteisiin näistä laitteista, elleivät ne ovat melko kalleus.

Edullisin ja helppokäyttöinen lämpöpuhaltimia pidetään, jotka ovat yleensä työpöydälle tai lattialle. Kun ilma kulkee kuumennuselementtien instrumentin on nopea lämmitys tahansa huoneeseen. Lämmityselementtejä lämpöpuhallin on muodossa:

 1. Electric avoin kierre, joiden lämpötila jopa 800 astetta.
 2. Sähkölämmitin putken muodossa, jossa lämpötila on yli 200 astetta.
 3. Keraamiset laatat, jonka lämpötila on enintään 200 astetta.

Tuuletin lämmittimet keraaminen vastukset tarjota puhtaan tuloilman, ilman palamistuotteiden päästöjä. Laitteet ovat suosittuja, koska niiden edullisia ja helpottavat käsittelyä. Ne lämmittävät huoneen lähes välittömästi haluttuun lämpötilaan.

Lämmittimet taloudellinen 1 kW laite voi lämmittää huoneen ala 20-25 m2.

Lisäksi nämä ominaisuudet niiden etuja voidaan paremmuusjärjestykseen läsnä termostaatti, joka hetkessä katkaisee laitteen ylikuumenemisen.

Haitat lämpöpuhaltimia ovat niiden melu ja kyky nostaa pöly huoneessa.

On niin erilaisia ​​lämmittimiä, kuten puhallin tai kuumailmapuhaltimella. Tällaisessa järjestelmässä Teplopushki mukana lämpenee spiraalin ja voimakas puhallin. Puhaltimet ovat erittäin tehokkaita lämmittämätön aloilla, kuten parkkihalleissa.

Niistä valtava määrä erilaisia ​​lämmittimiä asuntoja ja taloja on aina mahdollista valita laitteen, joka parhaiten täyttää kaikki vaatimukset, jos tiedät kaiken sen tekniset ominaisuudet, hyvät ja huonot puolet. Se ei vain lämmittää huoneen, mutta myös antaa hänelle mukavuutta, luoda tarvittavat tunnelman huoneeseen. Tärkeintä on suhteuttaa hinta laatu valtaa lämmitetty alue, ja helppokäyttöinen helppohoitoinen yksikkö.

Ranking parhaista lämmittimet lämmittämiseen pienillä alueilla. Öljynjäähdyttimiä niiden tärkeimmät edut ja haitat, tuotemerkit LVI laitevalmistajat kotiin.

Tyypit lämmittimet kotiin

Puhkeamista ensimmäisen pakkasen talon tulee epämiellyttävä ja kylmä. Tämä tarkoittaa sitä, että on aika asioivansa ostaakseen laatua lämmitin. Nykypäivän markkinoilla esittelee paljon erilaisia ​​malleja, jotka eroavat suorituskykyä ja laatuominaisuuksia. Niistä ovat konvektio, infrapuna, öljyn ja kaasun lajeja, sekä lämmittimet. Tässä artikkelissa me tarkastelemme nykyisentyyppisiä lämmittimiä. Kumpi on parempi, tiedäthän, hän on oikeutettu.

Päälajiketta lämmittimet

Vierailevat tallentaa, löytyy kolme päätyyppiä kuvattujen laitteiden, joilla kullakin on sen toimintaperiaatteen. Kun se tulee konvektio laitteita, ne toimivat periaatteella ilman lämmittämiseksi, joka on jatkuvasti liikkeessä. Infrayksiköissä päästävät aallonpituus, joka on lämmitetty pinta, sekä esineitä, ilman lämmittämiseksi. Kolmannen tyypin laitteita parantaa sisälämpötila - tämä tuuletin lämmittimet, joka pumppaa ilmaa, joka ohjaa sen oikeaan paikkaan. Lopuksi, öljyä jäähdytysneste on mineraaliöljyä. Myös kaasulaitteita. Jotta voitaisiin päättää, minkälaiset lämmittimiä kotona ovat sopivin, on syytä tarkastella kutakin niistä.

Tämä laite lämmitetään riittävän hitaasti, mutta pitkään säilyttää lämpöä. Se ilmestyi lopussa viime vuosisadalla. Vaikka nämä laitteet pidettiin yleisin, koska he ovat parhaita. Tämä lämmitin voidaan verrata valurauta jäähdytin, mutta sitä vastoin sisällä ei ole vettä, ja mineraaliöljy. Jälkimmäinen kuumennetaan lämmityselementti, joka on sähköllä.

Verrattuna tavanomaiseen akku, sitten öljy yksiköitä on useita osia. , Mitä enemmän lämpöä nousee. Öljyn lämmittimet lämmittää huoneen konvektion. Kuitenkin niillä on myös säteilyä, mutta se on merkityksetön, joten se on vain vähäinen merkitys.

Ottaen huomioon öljytyyppien lämmittimet, kannattaa muistaa, että jokaista 10 neliön tilat pitäisi muodostaa yhden kilowatin tehon. Tämä pätee vakio katot, korkeus 2,7 m. Ovat korkeammat valita vaikuttavampi valtaa. On lajikkeiden näistä laitteista, jotka on integroitu lämmitin, tämä elementin avulla vähentää tilojen lämmitykseen aikaa.

Miksi öljynlämmitintä?

Jos päätät valita erityyppisiä öljylämmittimet, sinun pitäisi tietää, että heillä on monia etuja. Niistä jälkimmäinen voidaan tunnistaa vähäinen kustannus, joka alkaa 1500 ruplaa sekä pitkän käyttöajan ja saatavuutta säädettävän termostaatin. Laite voidaan helposti siirtää ympäri asuntoa. Äkillinen virransyöttö pysäytetään öljyn vapauttaa lämpöä tiettynä ajanjaksona.

Onko se sen arvoista luopua öljyn Yksikkö?

Kuvataan erilaisia ​​lämmittimet on joitakin haittoja, nimittäin kuumennus laitteen päällekytkennän jälkeen pitkään. Muun muassa yksikkö painaa paljon, ja sen mitat ei voi kutsua kompakti. Kotelo kuumennetaan 70 astetta, mikä voi aiheuttaa palovammoja. Nämä lämmittimet eivät ole kustannustehokkaita, ja niiden keskimääräinen teho on 2 kW. Siitä syystä, että laite toimii konvektion huoneessa on jatkuvassa liikkeessä pölyn, joten nämä aggregaatit ovat toivottuja ihmisiä, jotka kärsivät allergioista.

Ottaen huomioon eri sähkökiukaat, voit kiinnittää huomiota konvektoreita, jotka sisällytetään nopeasti ja lämmitetään hitaasti. Näitä laitteita käytetään prosessissa konvektion vain. Alapäässä tällaisen lämmittimen järjestetty rakoja, joiden kautta ilmaa imetään. Lämmitys tapahtuu kautta PETN. Kuuma ilma jälkeen lämpötilan nousu pyrkii ylöspäin.

Enemmän vaikuttava olisi lämmityselementti alue, sitä enemmän ilma lämmitetään. Tästä syystä valmistajat pyrkivät lisäämään alueen varustamalla litteä putki lämmityselementti että valmistettu metallista. Kuten erilaisia ​​sähkö-lämmittimet tyyppiä ei ole inertiaalinen, kuten öljy laite. Lämmetä he tarvitsevat muutaman minuutin. Tämä johtuu siitä, että ei ole öljyä, ja ilma toimii jäähdytysaineena. Johtuen siitä, että runko on menettänyt ylimääräisiä osia, konvektoreita ovat ohuita, niiden paksuus on enintään 8,5 cm.

Jos olet kiinnostunut tyyppisiä seinään lämmittimet, voit valita konvektorin, koska se oli useimmiten valmistaa samalla lomakkeella. Voit kuitenkin valita lattia malli, joka on varustettu pyörillä. Teho tässä voidaan valita edellä esitetyn periaatteen.

Miksi sinun pitäisi mieluummin konvektorin?

Konvektorit on tarpeeksi kohtuuhintaan joka alkaa 2500 ruplaa. Muun muassa kehon ei lämpene yli 60 astetta, mikä tarkoittaa sitä, turvallisuus. Toiminnassa laite ei ääntä, mikä on iso plussa. Nämä yksiköt on kyky automaattisesti päälle ja pois päältä, jota ohjataan termostaatilla. Voit olla varma, että lämmitin ei ylikuumene, koska tällaiset laitteet on integroitu erityistä suojelua.

Tärkeimmät haitat konvektorien

Ottaen huomioon tyyppisiä lämmittimiä, sinun pitäisi ottaa huomioon niiden rajoitukset. Vuonna konvektori yksiköissä miinus pieni kapasiteetti, mikä tarkoittaa, että laite ei voi lämmittää iso huone. Ilma riittävän pitkään lämpenee niin konvektoreita puuttuu sisäänrakennettu faneja.

Nämä laitteet voivat olla hyvin erikokoisia. Kasvaessa alueella tuulettimen siivet, jotka on asennettu kotelon sisälle laitteen koko kasvaa. ilman lämmittämiseksi läpäisee teräslanka tai keraaminen lämmityselementti. Jos haluat lämmittää huoneilmaa ole aikaa ollenkaan, kannattaa valita lämmitin. Puolen tunnin kuluttua sisällä on paljon lämpimämpi. Yksi kilowatin tällainen laite olisi riittävä kohti 10 neliömetriä. Jos harkitset lämmittimiä, tyyppejä jotka viittaavat siihen, vaikuttavin säästöjä, kannattaa valita juuri tähän ratkaisuun.

Tärkeimmät edut ilmanlämmittimiä

Nämä laitteet ovat edullisimmat, jos malli on varustettu kierre, se voi maksaa niin vähän kuin 500 ruplaa. Kun valitset laitteet, jotka on varustettu keraaminen levy, voit joutua maksamaan 1100 ruplaa. Jos aiot säästää rahaa, sitten käyttämällä tätä lämmitintä voidaan saavuttaa, koska se on vähän valtaa. Rakenteen sisällä on termostaatti, joka poistaa todennäköisyyttä rakentamisen ylikuumenemisen. Tuuletin lämmittimet ovat hyvin kevyt, joten kuljettaa ne toiseen huoneeseen on yksinkertainen.

Jos olet kiinnostunut lämmittimet, laitetyyppejä haluat ehkä harkita, ja valitse mallina itse erikseen eri parametreihin. Siten lämmittimet ovat melko meluisa, joten kuluttajat usein kallistaneet valinnan hyväksi muissa malleissa. Tällaiset laitteet nopeasti ylikuumentua, joten käytä sitä ei ole mahdollista pitkään aikaan. Muun muassa toiminta kohtaat että ilma nousee paljon pölyä.

Hiljainen ja kallis infrapuna lämmittimet

Myyntiin tänään esitellyt erilaisia ​​infrapunalämmittimiä. Sisällä tällaisessa laitteessa on lamppu, joka säteilee infrapuna-aallonpituuksilla. Siitä syystä, että ihmissilmä ei näe tätä osa taajuuksista, laite toimii saumattomasti. Säteily suorittaa sen toiminnon kuumentamalla huoneessa olevia esineitä. Lämmitetty ja ihmiskeho, kunhan se ei ole välttämätöntä olla alle säteilylle, kuten voi ylikuumentua. Tällaisia ​​laitteita ovat saatavilla katto-, seinä- ja pohjaratkaisu. Joissakin tapauksissa omistajat yksityiskoteja ne asennetaan parveke tai terassi. Valitsemalla voima, sinun tulisi perustua tähän sääntöön: 1 kW 10 neliömetriä. Mitä tulee sisätilaan asunnon, teho olisi nostettava 1,5 kilowattia mainitulle alueelle.

Miksi infrapunakuumentimella?

Tällainen laite toimii hiljaa, nostamatta ylös tomuhiukkanen. Käytön aikana voi kohdistaa ilman lämpötila koko huoneeseen, koska kone samanaikaisesti lämmitetään. Päälle kytkemisen jälkeen laite alkaa välittömästi lämmitykseen kun sammutat sen heti jäähtyy.

Nämä lämmittimet ovat kalliimpia verrattuna kaikkiin muihin, on maksettava siitä, millainen noin 2500 ruplaa tai enemmän. Lämpenee vain kohteet, jotka sijaitsevat säteilyä. Ihminen ei myöskään pitäisi olla pitkä säteitä, koska se voi aiheuttaa ylikuumenemista ruumiin.

Päälajiketta kaasun lämmittimet

Tällaisia ​​laitteita käytetään useimmiten maalaistalon, jossa ei ole mahdollista liittää tärkein kaukolämpöverkkoon. Tällaisia ​​malleja on yhteisiä rakenteellisia elementtejä ulkonevat kotelo, poltin, lämmönvaihdin, ja lämmityselementti. Tyypit kaasulämmittimet markkinoilla, voit päättää, mitä haluat: katalyyttinen tai infrapuna malleja. Laitteet kaasun palamiseen perustuvat ilman liekkiä toiminto sisällä eristettyyn kammioon. Alussa energialähde on täytetty ilma-kaasu mikseri, ja sen jälkeen yhdistää kanssa ruiskutetaan ilmaan.

Pääasiallinen puute tällaisten laitteiden suorittaa riippuvuus kaasun virtaus, mikä on melko kallista. Kuitenkin maan talon tämä päätös voi olla ainoa oikea. Siksi monet kuluttajat asioivansa määrätietoisesti ostaakseen tällaisia ​​laitteita.

Miten valita lämmittimen

Miten valita lämmittimen kotiin? Mikä lämmitin on parempi ostaa? Mitä minun pitäisi etsiä valitessaan patterin? Nämä ja muut kysymyksiin vastataan tässä artikkelissa.

Kun kylmä sää me kaikki haluamme lämmön, mutta lämmitys, pääsääntöisesti ei sisällä aikaa. Jotta ei jäädyttää kylmä kausi, voit ostaa lisälämmönlähdettä, nimittäin ostaa lämmitin.

On olemassa erilaisia ​​lämmittimiä, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Mieti yleisimmät lajit lämmittimet tasalla.

öljy lämmittimet

öljy lämmittimet - yleisin ja tunnettu laji lämmitin. Toimintaperiaate on yksinkertainen: verkko kuumennetaan sähkölämmitys elementti, se lämmittää öljyn ja enemmän lämpöä siirtyy koteloon. Lämpö siirretään kehon ympäröivään ilmaan, joka konvektion koko lämmitetään asteittain.

Tämä lämmitin sopii säännölliseen käyttöön, koska se ei ole äänekäs ja melko turvallisia käyttää. Ylikuumenemisen estämiseksi laite on varustettu tavallisesti turvatermostaatti. Kääntämällä laite sammuu automaattisesti. Kuitenkin lähellä voideltuun lämmitintä ei jätä syttyviä kohteita.

Niistä puutteet voidaan kutsua korkea paino laitteita, hidas ilman kuumentaminen ja kulutuksen suuria määriä sähköä. Lisäksi kannattaa muistaa, että yksikön erittäin kuuma ja voi polttaa sitä.

Valitessaan voideltuun lämmittimen tulisi kiinnittää huomiota osiot (tyypillisesti 5-15): Mitä enemmän, sitä nopeammin lämpimään huoneeseen.

konvektiolämmittimet toimivat perustuu luonnollisen konvektion kylmä ilma liikkuu alas laitteeseen, se kuumennetaan lämmityselementti, ja nousee sitten ylöspäin, mikä alennettiin kylmempää ilmaa kerroksia.

Tämä kiuas on kätevä, koska voit valita malli, joka voidaan ripustaa seinälle ja ohjataan kaukosäätimellä. Jos kuitenkin päätät ripustaa seinälle, sinun täytyy punnita sen ole liian korkea. Tämä antaa tilaa lämpenee nopeasti. Myös Virtauslämmitin onnistuneesti mahtua suunnittelussa tahansa asunnon.

Tämän tyyppinen kuumennin on myös sopiva jatkuvaan käyttöön. Lisäksi Konvektio lämmittimet lämmitetty ilma nopeammin kuin öljyinen. Ja he ovat äänetön, johtuvat luonnollisesta ilman lämmitys, turvallinen käyttää ja edullisempaa.

lämmittimet Ne toimivat periaatteella pakotetun konvektion. Puhallin ohjaa ilmaa kuumennuselementin, jolloin ilma kuumennetaan, ja se korvataan kylmempää ilmaa kerroksia. Tällaiset laitteet ovat keraamiset ja kierre (lämmityselementin kanssa, keramiikka).

Järjestelmän eduista lämmittimet ovat nopeasti ilman lämmitys ja mahdollisuus toiminnan useita eri. Läsnäolo tuulettimen auttaa jakamaan lämmintä ilmaa koko huoneeseen. sinun on myös mahdollisuus ostaa oikea malli makusi: lattian, seinän tai pöydälle.

Keraamiset lämmittimet on varustettu turvajärjestelmä: ne automaattisesti käytöstä, kun kaatuessa, ja ne on suojattu ylikuumenemiselta. Ja ne ovat erittäin kustannustehokkaita verrattuna muihin tyyppisiä lämmittimiä.

Spiraalin lämmittimet on yksi haittapuoli: se on mahdotonta jättää vartioimatta, erityisesti tulenarkojen esineiden, koska se voi aiheuttaa tulipalon.

infrapunalämmittimet Niillä on hieman erilainen periaate. Niiden tavoitteena ei kuumene ilmaa, ja mies ja esineitä. On valikoima paikallisia kuumennusvyöhykkeen, mikä säästää sähköä sekä kuumentamalla koko huone ei tarvita.

Infrapuna lämmittimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Ainoa haittapuoli näiden lämmittimien - korkea hinta.

Miten valita lämmittimen parametrit

Määrittää tarvittava voima lämmittimet, sinun täytyy laskea alueella huoneen. Uskotaan, että yksi neliömetri lattiapinta on riittävä lämmittimen teho 100 wattia.

Jos haluat valita lämmittimen ylimääräisenä lämmönlähde on riittävästi virtaa noin 70 wattia per 1 neliömetri.

Sisäänrakennettu ilmankostutin

Jotta lämmittimen ei kuivaa ilmaa, on hyödyllistä valita varustettuun laitteeseen kostutus toiminto.

Sisäänrakennettu tuuletin

Sisäänrakennettu tuuletin nopeuttaa prosessia kuumentamalla ilmaa huoneeseen. Kuitenkin, kun puhallin melutaso on korkeampi.

On malleja lämmittimet, toimivat useita eri: nopea lämmitys (tuuletin) ja äänetön (Lämmitys on hitaampi, ilman puhallin).

Siellä on myös hyödyllinen ominaisuus lämpötilan säätö. Voit asettaa mukavin lämpötila sinulle ja huone lämpenee hänelle.

Kiuas voidaan varustaa lisäominaisuuksia, jotka voivat olla sinulle hyötyä. Esimerkiksi, hiljaisessa tilassa, terminen sammutus, lämpötila, jne. Ajastin.

Miten valita LAITE, eri lämmittimiä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin