Tyypit Näppäimet lukot

Millaisia ​​lukot ja avaimet heille ovat suosituimpia?

Lukkoja käytetään ihmiskunnan jo vuosisatojen ajan. Ne sijaitsevat rajoittaa pääsyä teknologiaa tai tiloihin. Lukituslaitteet ovet on asennettu, yläpuolella tai upotettu. Kunkin on alatyyppejä eri lukitusmekanismi. Monimutkaisuus ja luotettavuus linna on mitä tarkoitetaan avain.

Lajikkeet avaimet lukot

Ole avain määrittää, minkä tyyppinen rakenne ja sen pitäisi olla, ja lukitusmekanismi määrittää, mitkä avaimet avaa sen.

Erottaa näppäinten tyyppien näille lukot.

Tämä on yksinkertainen tyyppi lukko, joka on helppo murtaa käyttämällä raakaa voimaa avain tai voima. Ne eivät ole suosittuja, mutta niitä käytetään sulkemiseen sisäovet tai rakennuksia, jotka ovat luotettavan suojan murtoja tarvitaan.

Englanti sylinterimekanismin

On niin avaimia on halpaa. Kopiointi on vaivatonta. Tämä tapahtuu muutamassa minuutissa, ja maksaa noin $ 100: lla.

Classic Englanti avain käyttää toisella puolella. Murtaa lukot ovat varkaita oppinut kauan sitten. Se ei toimi heille, joten valmistajat tekevät avain, jossa hyödynnetään täysimääräisesti koko pinnaltaan. Joten oli kaksisuuntainen malleja.

Mikään merkittäviä tuottajia, jotka eivät ole saavuttaneet. Ovet molemmissa hakkeroitu ja säröillä. Komplikaatioita tunkeutuminen menetelmä tällaisten lukkojen ei saavuteta. Uusista lukot keksiä uusia menetelmiä ja tapoja kiertää murtosuojaus. Siksi kaksipuolisia kopioita ei turvattu menestystä. Suojaavia ominaisuuksia yhden ja kahden hengen avain ovat samat, mutta on ensimmäinen halvempaa.

Seuraavan tyyppiset avaimet - ristiretkiä. niitä käytetään Englanti sylinterin lukot. Se syntyi näiden näytteiden viimeistään niiden Englanti vastaamaan, ja siksi on ominaista niiden kompleksimuodossa. Otetaan erityisesti huomioon, katkera kokemus Britannian malleja.

Crosspoint

Mutta se ei lisää niiden luotettavuutta. Tämä johtuu siitä, että rajat mallit ovat lukkomekanismeil- hauras metalli. Jos avaat valikoiman Lukkojen mahdotonta, vähäisiä mekaanisia vaikutuksia mahdollista.

Se on eräänlainen remake ristiretket näytteitä. Heillä on paljon yhteistä. Heillä on samanlainen muoto, ja lisäksi laatu lukko Phillips mekanismeja ei ole kovin luotettava. Ne on helppo murtautua porakonetta tai porata sylintereitä.

Nimi Lukitusnäppäimet perustuu niiden samankaltaisuutta reikäkortti. Malli ilmestyi paljon myöhemmin kuin aiemmissa malleissa. Niitä käytetään perusasiaa suojelun talojen ja asuntojen hakkerointi.

kortti

Yksi lukko ei pysty pitämään varas, joten käytä pari tai parempi muutamia tapoja suojella. Siksi asennetaan useita lukitusmekanismit, avaamiseen jotka tarvitsevat avainkortti muodossa.

Aloimme tuottaa parannetun Sylinterilukot, joka avaa avaimet tätä tyyppiä. Ominaisuus mekanismeja on saatavilla bronenakladok sylinterin, jotka on suunniteltu suojaamaan tietoturvaloukkauksia.

Tämä suuret näppäimet, yleensä turvallinen lukot. Suuri koko tuo hieman hankaluutta pitämään taskuissaan, mutta vipu osoittautunut luotettavaksi lukot.

Kukin lukitus varkaat hakkerointi työkaluja ja tekniikoita. Ja nuppi mekanismeja on haittapuolia.

  • Helposti säröillä porakoneella.
  • Epäonnistunut yritys hakkerointi saattaa aiheuttaa särkymisen koko järjestelmän. Tässä tapauksessa se on vaihdettava kokonaan.

Toisaalta vipu näppäimillä on se etu, että niitä ei voida kopioida pienimuotoista. Ne koostuvat monimutkainen laitteita. Tämä tekijä suojaa lukkojen kopiointi.

Classic Tallelokero mekanismi

Korkea suoja Vipumekanismin mahdollisti käyttää niitä suojelemaan ja huoneistoja.

Varoitus! Ovi varustettava vähintään kaksi lukkoa. Ja tietenkin mitä tahansa, että molemmat olivat korkea suoja.

Tämäntyyppinen ovien lukot ja avaa niiden osien ilmestyi markkinoille suhteellisen myöhään. Vaikka he ovat nuoria, mutta silti ei ole korkea luotettavuus.

Talteen alle pumpun vaikutusmekanismi

Piirre mekanismi on se, että näppäintä on painettu avaimenreikään vahvempia. Vasta sitten pyörittää sitä. Tämä vaikutus aikaansaadaan leikkausvoiman pumppuja. Ne maksavat vähemmän, mutta verrattuna vipu tai reikäkortteja ovat vähemmän luotettavia.

Asennus lukkoja, joita asentaja tarkistaa lukitusmekanismin. He tarkistuksessa käytettävä recoded lukko. Tiettyä mallia, että mekanismi, jota sama kokoonpano avain. Joten älä käytä sitä, koska se ei ole edes väliaikaisesti tai pysyvästi, ja kokoonpano avain. Jos et muuttaa suojakoodin, se on saatavilla lähes kaikille.

Tämän tyyppinen tunnettu siitä, että mekanismi voi olla jonkin verran lukituksen osia. Heidän määränsä nousee sataa. Tärkein ominaisuus - koodia. Jokainen niistä on oma yksilöllinen koodi, joka tallennetaan muistiin lukon.

Ovi koodattu avaimet

Niitä käytetään sellaisissa järjestelmissä sisäpuhelinjärjestelmän laitteita. Tunniste syötetään lukija, järjestelmä lukee koodin ja avaa oven. Luotettavuus on kyvyttömyys mekaanisen halkeilua. Ja voittaa sähkömagneettisen lukko tarvitsevat enemmän vaivaa.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja suojella taloon. Kukin ainutlaatuisen mekanismin on suojan. Luotettavuus riippuu useita keskeisiä yhdistelmiä ja yksityisyyden lukitusmekanismi. Luotettavuuden lisäämiseksi, parempi käyttää useita lukituslaitteita. Kuvaus eri kodin turvalaitteita

Joukossa erilaisia ​​ovien lukot ja ulkoinen samankaltaisuus eri malleja.

Helppous liukuovet varmistetaan erityisellä periaate.

Oven lukko - tärkein keino suojata talon tai asunnon. .

Epäonnistuminen lukkokoneistosta - prosessi on arvaamaton.

Kommentteja tai arvosteluja valitettavasti, mutta voit jättää.

Tärkeimmät näppäinten tyyppien

Usein soitettaessa hätäpalvelujärjestelmiin lukon avaus TurboLock asiakkaat pyytävät Masters, kuinka nopeasti he voivat tulla ja löytää niiden linnan. Purkauksenomaisesti tunteita ja tuntemuksia, ihmiset eivät useinkaan voi selittää, mitä päällikkö oli käyttänyt lukko ja avain näköala talon, ja haluat tietää suunnilleen stoimot velho ja ajoitus töistä.

Parantaakseen oboznannosti asiakkaillemme, haluaisimme antaa tietoja päätyyppiä avaimet:

1 Englanti näppäin, tai sylinterilukon avaimen (avaimen lehden kanssa reunat edessä). Yleisin, ja siten vähemmän turvallinen muoto avaimen helppo strippaus, koska se ei ole riittävän luotettava suojajärjestelmä vastaan ​​hakkerointi.

2. Sylinteri avain korkean turvatason (kaksipuolinen, painikkeella kaksi uraa). Pidetään enemmän edistynyt salaisuuden ja monimutkaisuus ftiftov-pin sisällä mekanismia.

3. rei'itetty avain (Flat avain uria nasverlennymi). Sitä kutsutaan myös "Evroklyuch" oodnako nimi pikemminkin ehdollinen, koska nämä avaimet kuin toukat, jotka ne avaavat, valmistetaan Aasiassa, ja erityisesti Kiinassa. Toimintaperiaate on samankaltainen kuin edellä luetelluista avaimet (pin-järjestelmä).

4. Avain sylinterilukon diskogovo (Suomi näppäin). Seuloja kehittyneempi kannalta vaikea murtaa oven erityinen laite, sylinterit tai levyt, lukko rakenne.

6. Rajat näppäintä. Avain on ristin muoto. Sitä käytetään lieriötappi lukko. Huolimatta hyvistä salaisuuden, halkeilukestävyyden tässä linnassa on hyvin alhainen.

7. lukituksella avain (Key turvallinen tyyppi key-perhonen). Näitä näppäimiä käytetään suvaldnyz lukot. Pituus avaimen ja joukko uria ja aseta suojaustasoa todiste lukko. Paitsi oven lukot, kuten avainten käytetään usein kassakaapit.

MITEN soittaa mestari?

Soita meille tai tiedustella paluu soittaa

Pyytää päälliköltä kysymyksiä, hän kertoo miten ratkaista ongelman

Tarvittaessa päällikkö tulee sinulle 20-30 minuuttia

Ohjattu tekee työnsä. Maksat vain tuloksista!

Voit itse laskea arvioituja teoksista laskin

Lähetä meille kuva avain tai oveen linnan meille Viber tai WhatsApp selvittää tarkan hinnan työn, materiaalien ja nopeuttaa työn mestari!

MITEN soittaa mestari?

Soita meille tai tiedustella paluu soittaa

Pyytää päälliköltä kysymyksiä, hän kertoo miten ratkaista ongelman

Tarvittaessa päällikkö tulee sinulle 20-30 minuuttia

Ohjattu tekee työnsä. Maksat vain tuloksista!

Voit itse laskea arvioituja teoksista laskin

Lähetä meille kuva avain tai oveen linnan meille Viber tai WhatsApp selvittää tarkan hinnan työn, materiaalien ja nopeuttaa työn mestari!

Avaamme ovia!

Huomaa: Kaikki tiedot verkkosivuilla tietoa teknisistä vaatimuksista, varastosaatavuuden, kustannukset tavaroiden ja palvelujen koskevat tiedot on tarkoitettu ja missään tapauksessa ei ole julkinen tarjous, joka on määritelty artiklan säännösten 437 (2) siviililain.

Paitsi tietojensa lähettämistä palautelomake, vahvistat sopimus henkilötietojen käsittelyä. Lisätietoja ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään puhelimitse 83452610275 tai lähetä sähköpostilla [email protected]

Copyright 2015-2017 © TurboLock yhtiö Turbomaster | Kaikki oikeudet pidätetään

Tärkeimmät näppäinten tyyppien

Koodielementit näppäinlukko ovat verihiutaleet, jonka nimi - vivut. Siksi nimi avaimen ja meni - vipu.

Nimi "seyfovyy9raquo; tämäntyyppisen key - täysin väärässä

Todellakin, on holvien nähdään lukitsee, mutta ne ovat erityisiä ja ovella huoneiston ei voida käyttää. Siksi avain ja lukko - vipu, mutta ei kassakaapit.

Avaimen lukko pyörivät mekanismi. Se oli ensimmäinen kehitetty Suomessa ABLOY Oyj (lausutaan "Abloy9quot;). Siksi niitä kutsutaan.

Avatakseen pumpun toiminta lukko, avain täytyy puristaa mekanismiin ja vasta sitten kääntyä ympäri. Murtovoima jousikuormitteinen pumppu avainmekanismin, kirjoitamme koodia. Siksi nimi - pumpun toiminta avaimet.

Määrä on lisääntynyt viime vuosina yhteydessä massa asennuksen sähkömagneettisten lukot sisäänkäynnit talojen. Kyllä, sähkömagneettinen lukko, mutta avain ei ole magneetit eivät, ja kuljettaa koodatun tiedot sähköisessä muodossa. Siksi avain että lukko - sähköisesti koodattuja.

Samaan luokkaan kuuluvat avaimet ja korttien mini valtakirja, joita käytetään toimistossa selattava yrityksessä.

Android

Valitse kieli Nykyinen versio v.214

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin