Tyyli peruskorjaus asuntoja

Tyylit sisustus: kuvaus ja valokuvia

Kukin asunnon omistajalla ennen kuin aloitat korjata, ajatella tyyli tulevaisuuden sisustus. On syytä huomata, että tyyli - tämä ei ole kiinteä joukko sääntöjä luoda sisustus, ja vektorin suunnan ideoita. Kunkin tyylin on sen tärkeimmät ominaisuudet, suositellun materiaalin ja erityispiirteitä, joita ei voida jättää huomiotta. Mutta tyyli antaa valtavia mahdollisuuksia mielikuvitus, se on perusta, jolle suunnitteluprojekti kasvaa uniikkeja sisustus.

Sisustustyyli kovasti. Ne on jaettu klassinen tyyli, tulee monia satoja vuosia sitten, modernia tyyliä ja etnisten tyylien erityisiä tietyille henkilöille.

Tämä tyyli tuli perusta ja perusta myös lukuisia tyylejä, moderni suunnittelijat usein kääntyvät Yksinkertaisimmillaan harmoninen yhdistelmä. Tämä tyyli on ominaista symmetria ja yksinkertaisuus.

Korkeat katot ja suuret ikkunat, aktiivinen käyttö lasimaalauksia ja puukaiverruksia - tämä tyyli on silmiinpistävää sen tyylikkyys ja näennäinen yksinkertaisuus. Sisätilat yleensä kuten ylös, jotka korostavat lansetti ikkunat.

Tämä tyyli yhdistyvät muodollisuus ja malttia. Lainaaminen harmonia ja symmetria antiikkityyliset, hän ilmaisee sen hyvin eri tavalla, käyttämällä kalliita materiaaleja ja massiivinen massiivipuusta huonekalut.

Barokki - erittäin vaikea tyyli, sopii suurille ryhmille. Sisätiloissa teki Barokki osui sen loistoa ja "kallis" look. Käyttää arvokkaita materiaaleja: mahonki, marmori ja kalliita tekstiilejä.

Style "budoaari" sopii koristeluun makuuhuonetta. Huolimatta runsaasti koriste-elementtejä ja koristeellinen koristeet se näyttää hyvältä myös pienissä tiloissa. Hienostunut ja samalla, muka tyyli, joka vaikuttaa eheys koostumuksen.

Alkuperäinen teeman variaatio saman antiikin suuresti koristeltu arvokkaita materiaaleja. Linjat ovat yleensä yksinkertaisuus ja harmoniaa, ja viimeistely on silmiinpistävää sen näennäinen yksinkertaisuus ja helppous. Huonekaluja empiretyylinen kuitenkin melko monimutkaisia ​​(lanka, kallista verhoilu). Nämä sisätilat ovat hyvin suunniteltuja ja näyttämään yhden kokonaisuus vain, jos kaikki kohteet ovat paikoillaan.

Sisätilojen tällä tyylillä et löydä suoraa viivaa, koska he eivät esiinny luonnossa. Moderni liittyy sileä, "ylivuoto" joissakin aineissa muissa sisustus. Materiaali, joka on välttämätöntä ottaa käyttöön tämän tyylin - puu. Epäsymmetria ja sulavat linjat - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet tämän tyylin.

Suorat linjat, maksimaalisen toiminnallisuuden ja minimaalinen sisustus - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet konstruktivismin. Tämä tyyli on erittäin järkevä, joten ei ole mitään "ylimääräistä" tarvikkeet, jotka eivät tuo lisäarvoa.

Jo pitkään, tämä tyyli pidettiin yhtenä muunnelmia nykyaikaa, mutta silti on varattu erikseen. Sileä käyrät se on yhdistetty suorilla viivoilla ja siksak, ja yksinkertaisuus ylellisyyttä.

Tämä tyyli on suunniteltu hämmästyttää ja ilahduttaa. Kirkkaat värit, kontrastit, neonvalot ja kiilto - ominaispiirteet sisätilojen pop-taiteen tyyliin. Toinen tunnusmerkki tyyli - käytössä olevien tilat ja materiaalit täysin uuden roolin (usein rooli taiteen).

Päätehtävä sisätilojen minimalistinen tyyli - säästää tilaa. Taulukot muuntajat, pieni joukko lisävarusteita ja lasin käyttö - nämä ovat selviä merkkejä minimalismia. Tyyli on ominaista teräviä kulmia ja suoria viivoja.

Sisätilat tämä tyyli on sekoitus kaikista tunnetuista tyylejä, kirkkaita värejä ja jäljitelmät kalliita materiaaleja. Saksaksi "kitsch" tarkoittaa "huono maku", mutta tämäkään sisustustyyli on löytänyt paikkansa. Yhdistelmä eri (ja joskus eivät sovi toisiinsa), värit, tarvikkeet, materiaalit ja sisustus sopii tyyliin kitsch ainutlaatuisuutta. Asua asunnossa sisustettu tähän tyyliin edellyttää paitsi päättäväisyyttä ja itsenäisyyttä sekä psykologinen vakautta.

Hiljainen tyyli, sopii koristeluun asuintalot. Harmonian ja pastellivärit, symmetria ja yksinkertaisuus tyyliä lainattu antiikin. Voit kuitenkin vapaasti käyttää nykyaikaisia ​​materiaaleja, yhdistyvät tyyli vaatimukset ja heidän toiveitaan ja valmiuksia.

Huippumoderni ja korkean teknologian - perusparametreistä korkean teknologian tyyliin. Ulospäin viileä ja pientaloja, se on täynnä selkeää toiminnallisuus. Tämä näkyy paitsi runsaasti teknisiä innovaatioita, mutta myös kehittyneiden materiaalien ja suunnittelukonstruktioita.

Afrikkalainen sisustustyyli

Afrikkalainen tyyli on ehkä kaikkein eloisia ja aitoja kaikkien etnisten tyylejä. Se on täynnä lämmintä (ja jopa lämpö), ja aurinko maalaa autiomaassa. Käytetään aktiivisesti erilaisia ​​koristeluun, muistuttaa Afrikkalainen kansojen käsitöitä ja harrastuksia. Tervetuloa luonnonmateriaaleja (bambu, nahka-, turkis-), mutta ne voidaan korvata ja hyvä jäljitelmä.

Japanilainen tyyli sisustus

Japanilainen tyyli itse sen puhtaassa muodossa ei ole kovin suosittu eurooppalaisten keskuudessa, koska siinä käytetään vähintään aiheita ja puute ainutlaatuisuus ja personoinnin sisustus. Kuitenkin osittainen käyttö japanilainen-tyyliin voit tavata hyvin usein. Koristelu Sisätiloja hallitsee luonnon materiaaleja, kirkkaat värit, minimaalinen määrä huonekaluja.

Kiinalainen sisustus

Tämä tyyli on yhtä tiukka kuin Japanin ja voi sisällyttää lukuisia lisävarusteita, mutta myös kirkkaita värejä (erityisesti punainen). Suosituin väriyhdistelmät - musta punaisella. Kuitenkin sisätilojen Kiinan tyyliin pyritään myös täydellistä rentoutumista, lepoa ja rentoutumista. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä veistetty huonekalut, pienoispatsaita ja kaavoitus tilaa.

Sisätiloissa tyyliin Provencen vie Ranskan maaseudulla. Yksinkertainen ja jopa Rouhintatyöstö, luonnon materiaaleja ja useita värejä - pääpiirteet tyyli. Taustan väri on valkoinen.

Tähän tyyliin, joukkue ominaisuuksia sisustus luonnostaan ​​eri maissa. Se on tunnettu siitä, että runsaasti valoa, suuret ikkunat, pastellisävyjen ja laaja käyttö puun.

Valokuva ja kuvaus 29 suosituimpia tyylejä sisätilassa

Ikkunan ulkopuolelle lyutuyut pakkasta, ja taas meillä on ilo nähdä teidät sivuilla sivuston noin maata. Totta sanoa, että sinun täytyy valmistautua reki kesällä, ja WHO talvella. Tässä ollaan, vaikka off-season, päätti olla jättää lukijoillemme ilman tiedollisina ja pitävät meidän nykypäivän katsaus tyyli sisustus kuvaus ja valokuvia, jotka lupaavat olla mielenkiintoinen.

Aluksi, nyt ymmärtää, mitä yleensä tyyliin sisustus on ja mistä ne tulevat?

Huolimatta hyvin erilaisia ​​malleja käyttävät aikalaiset, kaikki sisustustyyleihin voidaan turvallisesti jakaa kolmeen suuria ryhmiä. Ne ovat:

  • klassinen tyyli
  • etninen sulautuneen
  • Ja modernia tyyliä

Ensimmäisessä luettelossa, voit soittaa tyyli aikakauden, ne ovat imeneet kaiken loiston aikansa, ja siksi alun perin käytetty järjestely kammioihin aristokratian.

Toinen - etniset tyylit maantieteellisen sijainnin esittämistapa. Heidän enemmän perinteisesti jaettu suosittuja - ne, jotka tulivat Euroopassa ja Englanti puhuvissa Amerikassa, sekä eksoottisia - tässä tulisi sisältää kaikki loput erilaiset etniset sisustus.

Lopuksi, modernia tyyliä syntyi vaikutuksen alaisena kehittyvien ja lahoavaa kasveja. Ne välittävät mieliala, ymmärrystä elämän ja hengen tietyn kerrostuma yhteiskunnan. Tällaiset mallit ovat ainutlaatuisia ja ei ole mitään yhteistä.

Niin, se on vaikea rinnastaa räjähteen avantgarden ja rauhallinen minimalismia, lähellä luontoa, eko-tyyli ja mukava tekno, mutta katsotaanpa kussakin tyylejä erikseen, vaikkakin lyhyesti, mutta olet täysin pysty kuvittelemaan peruspiirteet mitään niistä.

Aloitetaan meidän tarkastelun tyylejä, joita kutsutaan klassikko. Kaikki ne vaativat jakso: korkeat katot, laajoilla alueilla, joten jos sinulla on vaatimaton kota voi heti jättää tämän osion ja jatkaa lukemista etnisten malleja. Vaikka onkin totta on jotain nähdä klassikoita!

Kaikkein karu ryhmän tyylejä. Se on tunnettu siitä, että ei ole ylellisyyttä, vähintään täyttöaste huoneen ja helppous viimeistely. Hallitseva väri - valkoinen.

Niistä aineista, tulisi suosia marmoria, graniittia, tai ainakin keraaminen laatta. Se on myös sallittua käyttää puupaneloinnilla ja kuvioitu kipsi. Taustakuvia ja tkan - erittäin nezhelatelny.

Painopiste näissä sisätilat, siirretään usein antiikin muotoja patsaat (myyttisiä olentoja tai merkkiä), lisäksi on toivottavaa, että ne kuvattu liikkeessä.

Tässä muutamia esimerkkejä valmiita malleja. Kiinnitä huomiota joihinkin onteloita, jotka voidaan jäljittää Kreikan sisätilat, se on melko tyypillistä aikaa.

Roomalaiset pitivät itseään perilliset suuren kreikkalaisen kulttuurin ja jäljitteli niitä monin eri tavoin muun muassa luotaessa sisätilat. Mutta nämä kaksi tyyliä missään tapauksessa ei pidä sekoittaa. Kaikki, mitä niillä on yhteistä, joten sitä käytetään viimeistely materiaaleja. No totuus on, valinta rakentajat tuolloin oli pieni, mutta joitakin eroja.

Rooma - imperiumi, mutta koska muuttajia kuin ne voisivat korosti suunnittelussa suuruutta hänen asemaansa. Tämä voidaan todennäköisesti selittää läsnäolo sisätilojen nahkojen suurpetojen, enimmäkseen kissoille.

Tehtiin niiden muutoksia suunnittelussa seinät ja katot, koska ensimmäinen voinut nyt ei vain ole neutraali väritys, mutta myös keskittyä huomiota. Erityisen tehokasta tämä tekniikka, jos omistaja ei ole taipuvainen sekoita huoneen liikaa huonekaluja.

Mitä katto, se voi olla monitasoinen tai coffered, mutta on suositeltavaa muistuttavat kupoli. Kaari - keksintö roomalaiset, ja he käyttivät sitä rakentamisessa talonsa kaikkialla.

Kaikkina aikoina on taipumus niiden ymmärtämistä suuruutta. Euroopassa, XI-XII-luvuilla pidettiin merkkinä tällaista valtaa. Nykyaikaiset Cottagers tämä ehkä pidä siitä, mutta jos hän haluaa toimittaa sisätilojen romaanista tyyliä, huoneissa on myönnettävä massiivisia elementtejä seinän ja katon rakenteisiin.

Tämä koskee erityisesti puoliympyrän kaaria - tämä elementti korostamaan tyyli komponentit on oltava.

Myös luopua Roman ylellisyyttä, valitsemalla kaikkein yksinkertaiset puukalusteet ja korvaamalla kasuunit kiviholveja (tämän pitäisi näkyä).

Mitä tulee värimaailman seiniin, jos ne noudattavat henki suunnittelussa on olla yksivärinen, teloitettiin beige, harmaa tai musta tyyli, vaikka läsnäolo punaisen ja vihreän värin on myös sallittua.

Jos et ole peloissani ja silti haluavat käyttää omassa huoneessa tämän keskiaikaisen suunnitteluun, kiinnittää huomiota asianmukaisesta järjestämisestä tilaa, niin se olisi pitkittäinen, joka on yleensä ominaista kirkkoja ja luostareita.

Nyt koristeet ja nekin (kumma kyllä) voivat käyttää. On suositeltavaa saada pari patsaita antiikin ajattelijat, ne olisivat paikallaan.

Toinen temppeli tyyli - goottilainen. Älä huoli, gootit, hänellä ei ole mitään tekemistä muutos epookki tapahtui joku soittaa tämän arkkitehtuurin Varvarka goottien ja sitten niihin liittyviä.

Yleensä hengessä kaiken aivan muistuttaa, että katsoimme vain romaanista tyyliä, mutta pyöreä kaaren peukaloitu täällä harjakattoinen Gothic ja tilanne linnat XVII-luvulla oli hieman rikkaampi. Joten, me ovat alkaneet soveltaa mosaiikki.

Mutta rehellisesti sanottuna, luoda uudelleen keskiaikainen sisustus asunnossa tai huvila olet todennäköisesti onnistu. Useimmiten suunnittelija yrittää lainata vain muutamia tyylillisiä elementtejä. Mutta arvioida itse:

Yksi vaikeimmista sisustustyyleihin - tämä on tyyli renessanssin. Väsynyt keskiaikaisen asketismi ihmisiä kuin se päätti katsoa antiikin, mutta ymmärrystä saman keskiajalla. Mitä se on kehittynyt?

Sisätilojen äskettäin palasi kreikkalaiset pylväät, kaipuu vapauteen, mennyt unohduksiin liiallista massiivisuus (vaikka se jäi edelleen kuuluisa osa).

Piirre sisäosan Renaissance alkoi säännöllisesti geometrisia muotoja ja niiden säännöllinen, ja usein yhteensä symmetrinen järjestely huoneessa.

Painopiste tässä on aina rajoittuu symmetria-akseli ja sen ympärillä muuttui koko ensemble. Vaikeaa, eikö? Ehkä tästä syystä Renaissance tyyli on nyt vähemmän kysyntää. Loppujen lopuksi miksi katsomme antiikin läpi keskiajan, kun me turvallisesti tehdä tämän prisman läpi aikansa.

Barokki - ns palatsin tyyliin. Tässäkin väsynyt pitkinä vuosina sisätilojen "raittiuden" tietotaitoa voisi irrota kokonaan.

Piirre barokin on tullut ylellisyyttä. Kallis tekstiilit, harvinaisten kivi ja puu, freskot, hieno listat ja peilit. On harvoin suoria viivoja tai säännöllisen muotoisia, kaikkialla joitakin käänteitä ja kiharat.

Päävärejä, joita on käytetty suunnittelussa "palatsi" sisustus valkoinen ja kulta, joten se ei ole yllättävää, koska se on norsunluuta, kultaa ja hopeaa.

Muuten, sisätilojen ajan todella käytetty jalometalleja. Nykyään se on ylellisyyttä, vaan koko barokin.

Kyllä, jos haluat luoda tyyliin palatsin hänen dacha, älä liioittele sen huonekalut, tietysti pitäisi olla paljon, mutta toimenpide pitäisi tuntua.

Rokokoo kutsutaan myös myöhäisbarokkista, vaikkakin melko turhaan. Tämä tyyli on omat erityispiirteet, jotka erottavat sen "väkijoukko".

  • Ensinnäkin tämä on tietty "kitayschina". Aika syntymän rokokoon Ranskassa olivat muodissa antiikki Kiinan maljakoita, ja kulta siteet, näyttää myös lainattu Kiinasta, sekä mobiili- ja verhot.
  • Toiseksi, suunnittelu rokokoo ei ole teräviä kulmia, kaikkialla tasainen, usein draped kankaalla siirtymiä. Hyvä esimerkki siitä, että tasaisuuden sileä epäsopua.
  • Ja kolmanneksi, tämä tyyli ei ole, kuinka paljon vaurautta, kuinka paljon mukavuutta ja että se on ratkaiseva rooli luotaessa sisustus.

Muilta kaikki samaa chic huonekalut (vain pieniä määriä), paatos ja loistoa.

Jälleen kerran, kreikkalaiset. Pitkän historiansa aikana sisustussuunnittelijat ovat jälleen palannut antiikin, se oli siellä saisi ideoita. Jälleen klassismi näyttää puhtaat linjat, suhteellinen lukuja, monumentaalinen.

Mutta tietysti välillä klassismia ja Kreikan tyyliin vuosisatoja vanha kuilu. Seinät täällä ovat jo päättäneet ole valkoinen, vaan ainoastaan ​​valon heidän taustansa suotuisasti heijastuvat kalliita puukalusteet. Jälkimmäinen, muuten, vaikka sillä on oikeus toteutetaan pehmeät linjat, mutta erilaisia ​​kiharat ja kihara jalat eivät sovellu tähän.

Klassismin ei ole tervetullut haittaa liikaa seinä rakenne, jotta voit turvallisesti ostaa taustakuva niiden mikro-helpotus tulee kätevä.

Empire - se on paras yrittää köyhdyttää menettelyn ja antiikki palatial ylellisyyttä. Se on vain ihmettelemään taidetta tällaisista isännistä kuten Carlo Rossi, joka onnistui siirtämään tiukat symmetriaa etu- juhlan tai loisto.

Räikeä värit, ylitarjonta stukilla kiinteä, ei niin mukavaa kuin pokazushkno kalliita huonekaluja ja paljon kalliita tekstiilejä. Sinun täytyy olla nero tehdä kaiken tämän paatos tulee yhtenäisvirtaus köyhdyttävät ihailtavaa kuva.

Jos haluat rakentaa tyyliin Country House - Call hyvä suunnittelija, ilman erityisopetusta siihen olisi pelottava.

Viimeinen klassista tyyliä (olemme sitä ollenkaan, yleensä johtuu neo-klassista), joka ei muistuta sen edeltäjät. Perusaineistona täällä oli puu ja sen olemus suunnittelijat täällä yrittävät luoda sisustukseen.

Saumattoman siirtymisen muotin muodon rakenteellisten elementtien huonekalut - luonteenomainen piirre kaikki nämä mallit. Kaiken täytyy tuntua kiinteitä, särkymätön kuvio.

Joskus kuitenkin, sen sijaan että käytetty puu taiteellisen taonta, mutta jälleen paremmin välittää hengessä eheys ja luonnon keskellä.

Ja tietenkin, ilman nouveau lasimaalauksia, jälkimmäinen kirjaimellisesti tullut tunnusmerkki tyyli. Älä unohda sitä.

Toivottavasti klassikoita, me tajunnut nyt koko virtauksen sisustustyylejä, muodostumista, joka tapahtui elämässä ominaisuuksia tässä tai maanosaan. Täällä jo emme puhu aristokratian, mutta kaikkein tavallisten ihmisten ja heidän tavalliset sisätilat.

Tehokkain ja monipuolinen etnisten tyyli on tietenkin maan. Voit helposti eksyä juuri siellä yleensä kutsuvat sitä tyyliä, eikä suunta sisustus taidetta, koska löytää jotain yhteistä Yhdysvaltojen ja vaikkapa Italian maa on mahdotonta, koska ihmisten elämää näissä maissa asuvat ihmiset kovin erilainen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nyt pitäisi ymmärtää, että maa - se maalainen sisustus. Eli ei luksusta, ei muotoilu taitavasti vypletennyh stukki malleja ja et löydä.

Suosituin tässä ryhmässä on ehdottomasti Provence. Se on niin, että Ranska on tullut suunnannäyttäjä, hän ei ole luovuttanut asemiaan ja maalaismainen muotoilu.

Tärkeimpiä eroja tämän tyylin voit valita kevyt pastelli paletti käytetään ääniä, hieman haalistunut huonekalut aikaa ja ehdottomasti puinen katto palkit. Ja yhä talossa jossain on oltava kuva tai hahmo kukko - on edelleen voimassa symboli Provence.

Tällainen sisustus voi näyttää seuraavalta:

Toinen tyyli on suosituin nykyään - on Skandinavian. Peninsula ankara pohjoinen ilmasto ei suosi liiallista luksusta, mutta pakko tehdä sisätilojen kodeistaan ​​mahdollisimman paljon valoa. Miten muuten? Sama Ruotsissa tai Norjassa aurinkoisina päivinä hemmotella harvemmin. Siksi suuret ikkunat, ja valkoinen maali.

Piirre, että "Scandinavia" tuli avoin suunnittelu (ilman osiot) ja täydellinen puuttuminen koristeellinen Victorian sisustus.

Jälleen olemme tekemisissä Ranska. (Nuo ranska). Kirjaimellisesti käännettynä, Chalet - paimenen maja. Oletuksena sisätilat ei voi kutsua rikas, puuta mutta kiveä. Vaikka se, että tavalliset ihmiset makasivat jalkojesi alla, nyt meidän täytyy ostaa paljon rahaa.

Piirre tyyli on kiviseinät ja läsnäolo näkyvillä kattopalkeilla.

Mitä tulee huonekaluja, ei ole myöskään sellaisesta hienouksia. Ihannetapauksessa, pöydät ja tuolit tulee olla karhea ankara kritiikki, tai ei ainakaan loistaa hieno kaiverruksia.

Jos olet ostanut mökki "yugan" ongelma voi olla Välimeren tyyliin. Ainutlaatuinen meri-ilmasto näistä paikoista sanella sääntönsä luoda sisustukseen. Näin ollen, kuten seinään viimeistely käytetään useimmissa tapauksissa kuvioitu kipsi (paras perustuu marmori sirut ja kipsi), lattiapäällystettä - keraamiset laatat.

Kuten värin, on edullista ottaa valkoinen, keltainen ja oliivi värejä. Tällöin seinät ei tarvitse olla yksitoikkoinen. Se mahdollisti heidän maalaus.

Samaa mallia ominaisuudet Välimeren ovat: bambu, palmunlehtiä ja keramiikka.

Jos päätät tehdä korjauksia tähän tyyliin, sisustus pitäisi olla niin mukava ja toimiva. Kuinka tämä tapahtuu suunnittelijat, on mahdollista tarkastella seuraava kuva:

Saksalaiset, väärä, kaikkein käytännöllisin ihmiset ja sisätilojen kotinsa on pitkään ollut kuuluisa luotettavuus ja käytännöllisyys. Ei, se ei ole konservatiivinen eikä töykeä, se on kaukana hyvin ja askeesi. Mutta jos yrität näyttää siellä markkinaraon tai Oriel koristeellinen rappaus - Oletko pettynyt.

Tärkein koristelu huoneeseen Saksan tyyli on tuoreita kukkia. Ne ovat todella. Mitä väriä ratkaisuja, kuten taakka maksimiin sisustus lämmin, koti sävyjä kuten esimerkiksi on enemmistö sävyt.

Mutta mitä sanoa, parempi nähdä kerran.

Yhdysvallat - suhteellisen nuori maa, ja New York - suhteellisen nuori kaupunki. Silti New Yorkin tyyliin (sitä kutsutaan parvi) voi esiintyä siellä. Ymmärtää henki luotu loft-sisustus, tarvitset hieman tietoa historiasta, eli samaan aikaan, kun maa alueella amerikkalaisissa kaupungeissa on noussut jyrkästi ja teollisuusalue, päätettiin tehdä linja. Samaan aikaan rakennuksia, jotka jäivät alkoivat aktiivisesti sopeutua koteloon.

Tämän seurauksena valtava huonetta, studio yhdistettynä elävä keittiö, terassi (graffiti, paljas tiili, betoni) seinäkoriste. Tämä teollisuuden tyyli, eikä kukaan ollut esiintynyt salata vanhoja putkia tai johtoja, päinvastoin, kyseisiä osia huomio on keskittynyt ja juuri he tekevät tilaa niin sanoinkuvaamaton tunnelma.

Ja miten se voi näyttävät kaikki, näet tänään:

Yksi mielenkiintoisimmista ja vastakkaisia ​​oikeutetusti pidetään Afrikkalainen tyyliä. Ei ole olemassa vaikeita päätöksiä, kaikki täynnä spontaanisuutta ja yksinkertaisuus.

Sisärakenteissa käytettyjen väripaletti on erittäin lämmin ja mukava. Täällä ja keltainen ja punainen ja ruskean sävyjä, ja jopa väri sulanut maitoon, sanalla, jäädyttää vain ei toimi.

Tyylillinen kuuluminen korostaa Afrikkalainen sisustus (maljakoita, hahmoja jumalia), käytetään suunnittelussa Eläinten nahkojen ja paju huonekalut haarukka.

Afrikkalainen sisustus on todella vaikea mitään sekava.

Yksi miellyttävä asua - on japanilainen sisustus. Hyvin pystyy asukkaille nousevan auringon täyttää kotinsa helposti. Mutta tässä on luoda uudelleen samaa rakennetta, on työskenneltävä kovasti.

Aloittaa väriä. Se on valkoinen, kaikki erilaisia ​​pastellivärit, vaaleanharmaa ja ruskea (ei suklaa) sävy. Koska painopiste tavallisesti punaisen ja mustan Kohler sanoi.

Mitä tulee sisustus, se ei yksinkertaisesti ole olemassa, ainakin tavanomaisessa merkityksessä, ei kuitenkaan liukuvan hilan näytöt - välttämätön ominaisuus tämän tyylin. Korostamaan Japanin teema, voit koristella huoneen tai heittää nappuloita kirsikankukkia.

Jos me puhutaan jo eksoottisen, puhumattakaan maurien sisustus. Huolimatta siitä, että maurien perin asunut mitä nyt Espanjassa, niiden sisätilat ovat erilaiset kuin Itä ei voi kutsua.

Täällä ja totesi islamilaisen kaaret ja pylväät vuorattu laatat ja muhkeat persialaisia ​​mattoja ja kapealla, kapealla, kapealla ... viimeisin maurien sisustus on todella paljon. Mutta huone erityinen maku antaa tietty kuvio, jota käytetään maalaus seinät, ja suunnittelussa tekstiilejä.

Lista Hainaut tyylejä voidaan pidentää, se meni jopa ole yksi kirja. Tyydymme siihen, mitä meillä on, ja siirtyä modernit sisätilat.

No, vuoro nykypäivä. Heillä ei ole viittausta elämän ja perinteitä esivanhempiensa tai mennyt unohduksiin kulttuureissa. Tämä on nykypäivän tyylien ja tämä on niiden suosio.

Avantgardistinen - tyyli kontrasteja. Värit, tekstuurit, muodot - kaikki täällä huutaa ja kerätään eri laastaria, mutta myös on dynaaminen kuva. Sääntöjä ja malleja kärjessä ei ole, eikä voi olla lähtökohtaisesti. Mutta maalata sisätilojen tämän, sinun täytyy olla vähintään taiteilija.

Toisin avantgarden suunnittelussa Shabby-tyylikäs aika jäätyy. Ei ole kaiuttimia, on vain ilmaa painottomuuden.

Perusidea tyyli - luoda nuhjuinen ajan ylellisyyttä. Edullisessa väri paletti menee hennon vaaleanpunainen beige. Kaikki kalusteet keinovanhennettu tai alunperin hankittu antiikkia. Kehykset, tyynyt, kynttilänjalkoja ja monet muut pienet asiat on yksinkertaisesti pakollinen.

Mutta muistakaa: resuinen chic - tämä on nuhjuinen kertaa asia, ei rauniot! Kaiken on oltava laadukkaita, ja se, että vain kulunut.

Art Deco - Empire aikamme luonnollinen pyrkimys nykyajan "tietää" loistaa sen pääomaa. Eksoottisia aineita, esineitä antiikki arvosta ja uusimmat saavutukset tieteen ja teknologian harmonisesti yhdessä täällä yhtenä kappaleena. Tässä on kolme sääntöä.

Kaiken pitäisi olla:

Vuodesta näkökulmasta geometrian Art Deco erottuu pehmeät linjat, ja itse asiassa voi olla toisin, ja harmonisesti yhdistää kaikki ominaisuudet modernia ylellisyyttä.

Minimalismi - se on meidän, eurooppalainen vastaus japanilaisen kulttuurin. Minimi sisustus, maksimaalisen toiminnallisuuden. Keskeisenä ajatuksena - on suurin vapaa tila.

Järjestämiseksi suunnittelijat oli luovuttava käytön osiot ja laajentaa väri ja rakenne. Harvinainen vierailija sisätilassa on tuttu elementti oven meille. Mikään ei saa häiritä vapaata virtausta energiaa.

Pääpiirteet tyyli olisi pidettävä käytetään rakentamisessa sisätilojen säännöllisesti geometrisia muotoja ja suoria viivoja.

Jos puhumme huipputeknologian, se on tyyli edistyksellistä teknologiaa. Suunnittelu tässä on tyydyttynyt kromattu metalli ja muovi, ja joitakin elementtejä kaikissa voi tuntua ottaa tilaa Aikuisten.

Lattiat, hienostunut teline katot, lakattu pinta huonekalut ja outo - kaikki välttämättömiä ominaisuuksia hi-tech. Jos luot sisustus tähän tyyliin, sinun pitäisi unohtaa hyveitä klassinen muotoilu ja löytää kauneutta dynaamisen huipputekniikkaa.

On syytä muistaa, sillä nykyaikaisin hi-tech tyyliin rakastaa tilaa, asunnossa ei pitäisi muistuttaa romuttamolta.

Katse asunnon suunnittelun boho tyyli voisi luulla, että hän oli keskellä mustalainen häät sen melua ja ilotulitteet huiman sekalainen hameet. Boheemi tyyli - tyyli värikylläisiä, mutta melko kuluneet asioita ja tietenkin luovan häiriö.

Vaikka sairaus on olla luova, että kaikki tämä kaaos, romani olisi pidettävä mukava ja kodinomainen lämmin tunnelma.

Jotta ymmärtäisimme paremmin tätä tyyliä tarvitset ainakin päivä jäädä köyhä opiskelija. Tyhjällä kukkaron, mutta koko luovuuden, hauskaa ja huoleton.

Ensi silmäyksellä tämä tyyli on hyvin samankaltainen kaupungeissa on pohdimme parvi, mutta silti olennaisesti erilainen kuin se. Urban, se ei ole välttämätön sopeutumiskykyä, ei mukauttaminen - se on henki kaupunkien, sen dynamiikkaa ja vapaudenkaipuuta.

Ihmiset viettävät koko elämänsä kaduilla tai tehtaissa, kuljettaa pala tavanomaisesta ympäristöstään ja niiden tiloissa. Tämä selittää läsnä kerroksen huoneisto päällystystäi laatat tai pysyvän lamppu lyhtypylväs sijaan.

Mutta yleensä, kaupunkien - se on aina paljon tilaa, suuret ikkunat aina, aina käytännöllinen ja toimiva muotoilu. Huolimatta joistakin kylmä (kylmä värit sisustus, paljon lasia ja metallia), tämä tyyli on varsin mukava ja jopa voisi sanoa, rakas, niille ihmisille, jotka asuivat kaupungissa.

Toisin kuin tehokas ja teknologisesti Urban voi antaa rauhallisen ja viihtyisän eko-tyyliin. Hänen esiintymisensä oli ilmeistä, koska korkeampi kehittyvä teknologia, sitä enemmän ihmiset vetoa luontoon, ajattelee ekologiasta ja puhtautta, joka ympäröi sitä.

Sisätilojen eko-tyyliin tulisi olla enintään ympäristöystävällisistä materiaaleista, sen idea olisi selkeästi jäljitettävissä luontoa.

No, me tarkastus on valmis fuusio tyyli. Kuten Boho tässä sisustus on sekoitus muita tyylejä, mutta toisin kuin "mustalainen" ei ole ullakolla häiriö, päinvastoin, kaikki fyuzhene seisoo paikallaan. Lähin teoriassa tulee olemaan etujoukko, mutta kontrastit ovat piilossa paljon syvemmällä tasolla ideoita käyttää tyylejä.

Joten vieressä huippuluokan hi-tech, suunnittelussa fuusio löytyy elementtejä antiikin tai moderni Englanti tyyliin perepletotsya kanssa Shabby Shabby-chic - vaihtelut paino. Tärkeintä - on yhdistää kaikki elementit yhdeksi kuvan, välttäen nalyapistosti.

Ja näin tämä ongelma ratkaistiin lahjakkaimmat suunnittelijat tänään:

Samalla sanomme hyvästit rakkaalle lukija, mutta olemme edelleen täytettävä muut sivut sivuillamme.

Mikä on tilavuus artikkelin. Kaikki eri tyylejä, jokainen hyvä omalla tavallaan, tietysti.

Pidän tyylistä kantria ja ekosil

Kiitos, se oli hyvin mielenkiintoista nähdä kuvia eri tyylejä.

Kiitos kirjailija yksityiskohtaista ja erittäin hyödyllinen artikkeli! Kaikki ytimekkäästi ja selkeästi, paljon kuvia, voit rakastua kaikki tyylit)))

Sinä vain super. Paljon, että löydetty

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Mikä on tyyli asunto on oikea sinulle?

Nykyisin paikalla "kaunis ja onnistunut" on yleiskatsaus nykyaikaiset sisätilat asuntoja ja kertoa mitä etsiä valitessaan tyyli asuntoja useista tarjouksia saatavilla markkinoilla tänään.

Basic tyylejä: lyhyt kuvaus

Joku nykypäivä, mutta joku on klassinen sisustus asunnon. Monet ilo asunto art deco, ja muita kuten skandinaaviseen tyyliin.

Jossain heistä jatkaa suunniteltaessa suunnittelussa kotiisi?

Itse asiassa se usein käy niin, että korjaus, toimittaa asunnon kallis modernit huonekalut, rakennettu kodinkoneet, ikkunaverhot huntu tyylikäs ja tuntuu epämukavalta se - lämpöä ja mukavuutta ei riitä.

Tarjoamme sinulle tutustu suosituimpiin kohteisiin, joten voit luoda sisustus, ja erottava tyyli peruskorjaus asuntoja, tiesi jotain aloittaa.

Kaikki tyylit - moderni, klassinen ja "kodikkaassa" - käytetään nykyisin suunnittelussa asunnoissa on omat ominaisuutensa ja tarve saatavuutta tiettyjen pakollisten osien sisustus. Valinta sisustus riippuu toiveiden ja mahdollisuudet omistajat, sosiaalisesta asemasta, henkilökohtaisten mieltymysten ja monet muut kriteerit.

  • High-tech, moderni, minimalistinen, eklektinen - Tämä on suosituin nykyaikainen tyyli. Niihin liittyy huonompaa materiaalien ja yhdistelmä mustaa ja valkoinen värit, kontrastit, kirkas aksentteja. Nämä tyylit mieluummin modernit nuoret ovat valmiita muutokseen ja kokeiluihin.

  • Klassismia etujoukko, barokki, vanhanaikaiset viittaavat klassinen aika-testattu. Heidän takanaan seisovat koko aikakauden kehitystä, ne soveltuvat älykkäitä ihmisiä, jotka arvostavat kauneutta, mukavuus ja tyylikkyys.
  • Maa, maalaismainen provencelaistyyliin, balilaistyylinen luovat kodikkuutta ja mukavuutta talossa. Ne ovat usein kutsutaan - kodikas tyyli. Sisustus käyttää paljon mukava pieni vempaimia, "ikääntynyt" tai paju huonekalut, takka - kaikki, joka luo rennon ja kodikkaan ilmapiirin.

Äskettäin luotaessa design talon tai asunnon trendi Kirjanpito horoskooppi, joiden omistaja on syntynyt. Psykologit ja suunnittelijat väittävät, että sisätilojen asunnon, joka perustuu horoskooppi voi vain lisätä erilaisia ​​ympäristöön, mutta myös paljastaa sisäinen maailma mies.

Nainen sympaty.net sivusto tarjoaa lukea ja vertailla saman onko maku sisustuksessa, jossa psykologin lausunto.

Sisätilojen asunnon "kylmän" horoskooppimerkit

Hänen konservatiivisuus ja vaatimus eri ensimmäisen talven eläinradan horoskooppi.

Eräänlainen mukavuutta Jousimies luoda huoneisto jugend. He nauttivat avoin monitasoisen lattiat, useita hyllyjä, vaikka tyhjiä, kevyet puukalusteet, iso ikkuna-kaari aukot ja vähintään koristeluun.

Ihmiset syntynyt merkin alla Kauris, He eivät halua erottua, kaikille on vakava ja perusteellinen lähestymistapa. Moderni sisustus heijastaa luonnetta Kauris. Mutta samaan aikaan, että etusijalle mustavalkoiseksi sävyjä sisustus seinät, huonekalut, he valitsevat klassikko.

ja tässä Aquarians, päinvastoin, kuten omaperäisyys ja kirkkaan aksentti. Luonteensa asunto moderniin tyyliin. Mutta tunnusmerkki tämän horoskooppi katsotaan, että Aquarians ovat epävakaita, toisin Kauris. Nykyään ne ovat tyytyväisiä suunnittelu jugendtyylinen, mutta huomenna he haluavat luoda vahvan kontrastin ja asunnon eklektistä, missä on mahdollisuus yhdistää ja sekoittaa tyylejä, johtaa heidät täydellisen iloksi.

Design huoneisto keväällä horoskooppimerkit

kala luonto, romanttinen, salaperäinen ja piilossa. He pitävät asunto tyyliin Provencen tai maa. Miten järjestää asunnon tyyliin Provence - lue erillisessä artikkelissa aiheesta "kaunis ja onnistunut". Joskus johtuu kylläisyyttä eri aiheista, jotka rakastavat kalastaa, rustiikkityyliin voi kääntää asunnon tulee varasto hyödyttömiä asioita. Mutta "kodikas" tyyli auttaa selvittämään hyvän Kalat, joka on iso elintilaa: sijoittaa huonekaluja ja "maan" tyylin ja laittaa "maa-chic" sänky.

ja tässä Oinas Rakastan yksinkertaisuus, maltillisuutta ja luonnollisuutta. Siksi skandinaaviseen tyyliin huoneisto sopii heille eniten. Sisustus sisältää pienen määrän koriste, tapetti - tavallinen, lattia - vaaleaa puuta ja yksinkertaiset huonekalut. Tässä on lyhyt kuvaus asunnon skandinaaviseen tyyliin Aries.

Härkä miellyttävä asunto barokkityyliin, jossa makuuhuone on otettava paikkansa katosvuode. Vuonna sisustus, he pitävät paljon tilavuus asioita, mutta samalla kaikki näyttää hieno: muovataan seinälle, massiivipuusta huonekalut, mosaiikki, pikkupurtavaa ja sohvat, kirjahyllyt, suuret peilit - tässä on muutamia yksityiskohtia, jotka korostavat epätavallinen palatsin maku soluja.

Korjaukset asunnossa "kesä" luonnon

kotelo kaksoset todennäköisesti muistuttavat Tulevaisuuden koti. Unelmiensa - asunnon tyyliin hi-tech. Lasi pöytätasot, metallijalat tuolit, hyllyt lasi hyllyt ja sohvapöydät pyörillä - nämä ovat jokapäiväisiä esineitä, jotka ovat kuin kaksoset. Inconstancy kansan tämän horoskooppi näkyy valinnassa huonekalut. Haluavansa muuttaa kaiken ei heijastu vain sillä tuulella, mutta myös sisämaassa. Siksi huonekalut talon Gemini pitäisi olla helppoa, ja vielä parempi, että se oli huonekalujen muuntaja.

Provencen tyyliin tai maa-tyyliin

ja tässä syöpämaalaismainen luomaan suojakilven - "kuori", joten hän kuten röyhelöitä ja pitsiä, pehmeät sohvat ja tuolit - kaikki yhdistyvät sen sisustus asunto rustiikkityyliin - Provencessa tai maa. Yhtä tärkeitä ovat tiedot sisätilojen takka, paju huonekalut tai huonekalujen puusta - kaikki, että eri kuin "kodikasta."

Crystal suuri kattokruunut, antiikki piano, luonnon huonekalut - sisätilojen asunnon klassiseen tyyliin kiitos leijonat. Suunnittelu on ominaista lujuus ja antiikki elementtejä. Suosio tämä tyyli on, että se voidaan sekoittaa muiden tyylejä. Rauhallinen sävyt, neutraalit värit luovat tunnelman, jotka haluavat huomaamaton, vaativa itseään ja pikkutarkka Lions. Lisätietoja klassisessa sisustus, olet lukenut tämän artikkelin.

sisustustyyleihin syksyn horoskooppimerkit

varten dev ihanteellinen ratkaisu olisi tasainen klassiseen tyyliin. Sisätilojen pitäisi olla erilainen eleganssia, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Taustakuva lämpimin värein tulisi sulautuvat huonekaluja mahonki tai pähkinä, kokolattiamatto, tekstiilitaidetta, nahkasohvat ja tuolit - kaikki, joka on tyypillistä sisätilojen perinteiseen Englanti tyyli.

Vaaka Valitse sekoitettu tyylejä. Piirre suunnittelun - laadun taloustavarat. He suosivat tekniikka osoittautunut tuotemerkkejä ja mieluummin kallis laadukkaat kalusteet, muuten, ei ole aina mukavaa. Vaaka on aina vakava katsomaan asioita, joten suunnittelussa asuntojen etusijalle värit sopusoinnussa luonnon - vihreä, turkoosi, vaaleanvihreä, mutta osumatta kontrasteja.

SkorpioniSen täytyy olla mukava asunnossa kunnostetussa minimalistiseen tyyliin, jossa on tiiviissä muodossa, puute sisustus, selkeys koostumus ja yksivärinen. Jos se oli mahdollista, Skorpioni olisi täysin hylätty kaikki sisustus koristeellisia yksityiskohtia ja jättää tarvittavat huonekalut yksinkertaisia ​​muotoja. Mutta kattavuus Skorpioni on kiinnitetty suurta huomiota: valaistus, huomiota yksityiskohtiin, elävöittää asunto, jossa Skorpioni levollisin mielin.

Selvitä, mikä tyyli on suosituin ja kysyntää, on mahdotonta. Riippuu kokonaan olosuhteista makusi ja mieltymykset. On huomattava, että usein tekemään designhuoneistoissa Masters mieluummin yhdistelemällä useita tyylejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin