Tyyli kitsch sisustus

Tyyli kitsch: ominaisuuksia, historia, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja suosituksia

Liioiteltu sopusoinnussa Frank paha maku, yhdistelmä eksoottisia ja nihilismin kirkkauden värejä ja hype ulkoisia muotoja. Sitä voidaan kuvata kitsch tyyli - yksi nuorimmista ja kirkkain. Miten luoda sisätilojen tällä tyylillä? Mitä elementtejä sisustus voi käyttää? Sinun täytyy luoda muodikas kuvan tyyliin kitsch?

Etymologia sanan "kitch9raquo; varsin kiistanalainen. On olemassa ainakin kolme versiota sen alkuperästä. Ensimmäinen on, että sana on peräisin Saksan musikaali ammattikieleen kitsch - «haltura9raquo; . Toinen vaihtoehto - ulkonäkö substantiivi "kitch9raquo; Saksan verbi verkitschen, jonka arvo on "udeshevlyat9raquo,. Toinen versio - alkuperä Englanti forthekitchen - «keittiö", jossa kohteita tarkoitti mauton, ei ole sijaa 'kunnon huoneeseen.'

Joka tapauksessa, sana "kitch9raquo; Se on negatiivinen kaiku. Siksi päätimme käyttää sitä vastakkaiseen hyvän suunnittelun.

Split ja mielipiteitä kun tyyli kitsch tuotiin sisälle koteihin. Jotkut suunnittelijat kiinni siitä, että se tapahtui lopussa XIX vuosisadalla, kun taas toiset uskovat, että tämä tyyli tuli taloon vasta ensimmäisellä puoliskolla XX vuosisadan. Muuten on olemassa käsitys, että kitsch on aina ollut olemassa, ja näin ollen virheellisesti rajoittaa aikataulussa.

Asiantuntijat jakaa eksentrinen tyyli kolmeen pääalueeseen:

1. Kitsch lumpen. Tämä suuntaus johtui siitä köyhyydestä! Onnettomuutta tällaisten tilojen laimennetaan kirkkaita värejä, kylläiset värit ja epätavallinen tarvikkeet. Ominaisuudet: happo värit, graffiti, lyhtypylväitä, liikennemerkit ja jopa puhelinkoppeihin!

2. Psevdoroskoshny kitsch: yhdistelmä johdonmukaisuutta ja puute maku. Uudet uskomattomat idearikkautta löytävät sovellus Tässä muunnelmassa suunnittelussa. Yksi huone tyyliin kitsch voi yhdistää kreikkalaiset pylväät, maalattu neonvärit, kulta stukkotuotteet ja muovia tuolit.

3. Suunnittelu kitsch: toimivaltainen parodia tyyliä. Vain ammatillista suunnittelijat vallassa luoda talon kitsch, katsotte, jotka tekevät selväksi, että tämä on - ridiculing erityispiirteet tyyliin. Tärkeintä tässä - eivät tuo siihen pisteeseen järjettömyyttä.

Pääpiirteet tämä tyyli, jotka erottavat sen toiseen suuntaan - se on mautonta, halpa materiaalit, edullisia huonekaluja, retroveschi. Voimme sanoa, että kitsch - sekoitus klassista, futurismi ja maa. joten sinun täytyy valita sisustus elementtejä että he järkyttynyt ilmaistuna aseman vuokranantajan ja hänen asenne elämään.

Tyyli voit yhdistää hyvin erilaisia ​​viimeistely materiaaleja: sametti, muovia, turkista ja kromi palat sopivat tähän tilaan. Tässä tapauksessa kaikki osa tyyliä - mauton parodia klassinen joka voi tuottaa hetkellinen vaikutus.

Tyyli kitsch ylellisyys on erilainen, ja siksi sopii ihmisille rohkeita, ajatella laatikon ulkopuolella. Toiset yksinkertaisesti voi elää valoisa ja epätavallinen sisustus. Valitsemalla kitsch, mies kiistää klassikoita, mieluummin sitä postmodernismi. Kykenee se alkuperäinen, rakastan sokki yleisölle.

Making talon tyyliin kitsch, on tärkeää muistaa perussääntö: on täysi vapaus ja hylkääminen kaikkien sääntöjen! Ihanteellinen tähän Interior - alakatto. Tämä ratkaisu tekee tilaa kooltaan suurempi. Värivalinta riippuu suunnittelijan lentoa mielikuvituksen. Violetti tai vihreä, sininen tai punainen - tunnelma tässä tyyli mahdollistaa kirkkaan kokeiluja. Voidaan laimentaa kirkkaat värit avulla valokuvien tulostamiseen. Tee enemmän värejä sisätilojen auttaa erilaisia ​​amuletteja, unelma sieppaajat ja jousitus, joka on kiinnitetty kattoon.

Tyyli kitsch sisustus tarjoaa erittäin liioiteltu vaihtoehtoja seiniin. Ne voidaan laminaatti, liimaa kirkkaan laatat abstrakteja kuvioita, piirtää graffiteja. Toinen lihavoitu päätös - sopimaton yhdistelmä: tapetti klassista ja seinäpaneelit, laatat ja kuvitteellinen 3 D -Wallpaper, hopealanka ja muovi.

Puu ja keramiikka, marmori ja linoleumi - ei rajoituksia kattamiseen ei! Lattia voidaan muodostaa samasta materiaalista, ja ne voivat yhdistää eri saaret erilaisia ​​pinnoitteita. Sillä kitsch-tyyliin sopivaksi jäljitelmä karkea laudat että runsaasti liioiteltu koristeet. Erityinen rooli tässä huoneessa näyttelee matto - se vain on oltava niin kirkas ja iso. On tärkeää ja saatavuus pitkän Kasa kuten matto voidaan jakaa tyyny.

Näppäinääni jossa voit luoda kitsch aggressiivinen tarpeeksi: vihreä, vaaleanpunainen, punainen, violetti. Lisäksi voit käyttää absurdein yhdistelmät. Esimerkiksi sitruuna, yhdistettynä loistava vihreä, matta sininen kiiltävä violetti. Mitä suurempi kontrasti, sitä parempi! Ei ole mitään rajoituksia. Ja vielä sinun täytyy luoda kitschy kultaus: sitä voidaan käyttää missä tahansa määrä.

Sillä tyyli kitsch ovat täydellisiä Gothic ikkunat. On parasta käyttää sekä ylellinen samettiverhot kirkkaan ikkunaluukut. Ikkunalaudalla on suositeltavaa sijoittaa keinotekoisia kasveja. Ovet sopivat kaikkein yksinkertainen: parantaa tyyliä, vain koristella niitä kopioita maalauksista tai maalata graffiteja.

Suunniteltu tyyliin kitsch - on parodia paitsi kauniin elämän, mutta myös huutaa köyhyyteen. Sisustus kalusteet sopiva kaatopaikalle, polyeteeni verhot, väliseinät käsintehtyjä (esimerkiksi tähteet muoviputkien).

Ominaista läsnäolo kitsch ja värikkäitä huonekaluja. Tumma pinta seinien laimenna tuolin pinkki, oranssi ja vihreä väri, kaapit sateenkaaren sävyjä. Sytyttääkseen huone on ihanteellinen huonekalut tummia sävyjä: Marsh, ruskea tai tummansininen.

Jos puhumme materiaaleja, huonekalut puusta, sisätilojen asunnon tai talon tulee välttää - se soveltuu paremmin kahvilassa. tulee käyttää läpinäkyvää muovia taulukoita olohuoneessa tai lastentarha. He voivat sisustaa värillisellä maljakoita tekokukat. Erinomainen sopii tähän tyyliin huonekaluja jäljitelmä kultaa. Sivumennen, se olisi paitsi epätavallista, mutta myös kaikkein toimiva. Toinen piirre: kohteita täytyy olla eri muotoja, tyylejä, kokoja. Yksi huone voidaan vieretysten lasi pöytä ja vanhan isoäidin kaappi.

Yhden valaistus järjestelmä kitsch ei voida jäljittää. On parasta yhdistää useita eri - kattokruunut, lampetit tai jopa kynttilöitä tuulettimet voidaan sijoittaa vieressä paperilyhtyjen. On tärkeää, että valo oli riittävän kirkas - kunkin kohteen on oltava selvästi nähtävissä.

Tyyli kitsch tarjoaa yli romanttinen elementtien sallittu pehmolelut, jouset, röyhelöt guipure, tekokukat. Yleensä koristeet pitäisi olla niin paljon! Joukossa tyypillinen kitsch elementtejä värikkäitä kuvia, räikeä pramea maljakoita, värikäs lamppuja. Väriratkaisu täällä ei ole tärkeä: tarkoitus kitsch - disharmony. Asunnossa on tyyliin kitsch on tarkoitus luoda vaikutus ylellisyyttä kotiin. Voit tehdä tämän kurssin ovat värikkäitä mattoja seinille, kristallikruunut, kullattu psevdokolonny vaahtoa, kodin suihkulähteitä, massiivinen lattia maljakoita.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä maton: se on iso, pehmeä ja kirkas kuin mahdollista. On parasta ostaa tuotteen, jossa useita värejä, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen, jossa kalusteet ja varusteet antavat täysin erilaisen ilmeen. On myös tärkeää huomata, että maton tulee olla pitkä torkut, koska se on usein leikkiä tai istua aikuisten (tämä muuten, pieni tyyny, ja asettaa lattialle).

Rakastaja kirkkaita, luovia ratkaisuja täysin sovi kuvan kutsuvan tyyli. Sekä suunnittelussa, on välttämätöntä yhdistää mitä, ensi silmäyksellä, ei voi yhdistää. Kun luot huonoa makua sipulit pitäisi olla tietoinen valinta. Tavalla kitsch tuli alussa viime vuosisadalla, mutta sen kukoistus tuli 70-90s. Mikä Fashionista niin älä käytä tiukka säärystimet happo, kirjailtuja paillettes topit ja uskalias minihame? Nyt olen hidastaa hieman kitsch, mutta silti sallii ylimääräisen nuorten naisten ilmaista yksilöllisyyttään!

Mielenkiintoisia faktoja kitsch tyyli - variantteja alkuperäisen suunnittelun

Mikä on suunnittelu tyyliin kitsch? Tällä hetkellä samanlainen suuntaus on kaikkein törkeää tapa sisustusta. Tämä tyyli kapinallisia, jotka uhmasivat sosiaalisia stereotypioita.

Ideana kitsch - hylkäämistä perinteisen ja perinteiset menetelmät rekisteröinnin. Tyyli kitsch sisustus Se antaa meille mahdollisuuden ilmaista yksilöllisyyttään ja ympäröivät itsensä kalliita sydän vempaimia, jotka eivät sovi yhteen.

Se on parodia ylellisyyttä ja hyvää elämää. Samaan aikaan, tervetuloa puhdistumaan väärennettyjä ominaisuuksia kaunis elämä. Sisätilojen huone voi koostua useista tyylejä, ei ole mitään tekemistä. Järjestely käytössä olevien tilojen epätavallinen päättyy.

Tyyli kitsch ilmestyi 50 vuotta viime vuosisadalla. Sana kitsch tulee saksan sanasta «kitsch» ja edustaa huonoa makua ja halpa juttu. Tämä suunta on yhdistelmä postmodernismin ja eklektinen. Kaikki sisustuselementtejä Discord toistensa kanssa ja joille on ominaista Krikliviy muodot ja värit.

Kitsch on syntynyt pohjalta taitamaton jäljitelmä hienoja esimerkkejä taiteen suunnittelussa: kultaus korvattu kipsi listat ja muhkeat Velvet tiellä.

Aluksi tyyli muodostettiin tiedostamatta. Maakuntien hotellit jolla pyritään muistuttamaan luksushotelleihin käyttää tarttuva ja kustannuksiltaan edulliseksi. Päivinä Neuvostoliiton pröystäilevä luksus huoneisto on motiivina vahvistaa heidän asemaansa.

Kitsch on kahta tyyppiä: spontaani ja tajuissaan. Tajuissaan valittu vaihtoehto satunnaisia ​​henkilöitä, jotka haluavat korostaa epätyypillisten ajattelua. Spontaani kitsch ihmiset valitsevat alitajuisesti, kun pyritään osoittamaan kaikille oman tason hyvinvointia.

Sisustus tyyliin kitsch voi veistää tahansa materiaalia. Tunnelma on täydennetty ole käsitöitä, ja tavallista rihkamaa jolla ei ole taiteellista arvoa. Tässä tapauksessa ei ole käsitettä väriyhdistelmiä.

Voit valita piirteitä kitsch tyyli:

 1. Disharmony valittu Koristetakeet: klassisesta tyylistä trendikäs taidetta.
 2. Levitä kirkkaat ja myrkyllisiä värejä: violetti, kulta, Crimson.
 3. Erilaisia ​​materiaaleja, joilla on hyvin erilainen rakenne: kultaus, puu, kipsi, sametti kangas.
 4. Ylitarjonta koristeluun: patsaita, stukilla röyhelöt ja kumartaa.
 5. Improvisoitua esineitä massatuotanto, joita käytetään seiniin: sivut kiiltävä lehtiä, julisteita tai vinyyli sisätila.

Suunnittelijat käyttävät innovatiivisia ratkaisuja suunnittelu huone tähän tyyliin. Käytetyt taustakuva kimaltelee tai malleja. sisustus ominaisuuksia on läsnä vieviä peilit. Niitä suositellaan käytettäväksi suurissa tiloissa.

Moderni kitsch on seuraavat lajit:

 1. Lumpen tyyli oli peräisin köyhyydestä. Erikoisuutena on luoda kontrasteja happoa värit, halpa koristeita yhdistettynä kullattu sarakkeita muovia.
 2. Pseudo-ylellinen tyyli voi usein nähdä sisätilat talojen rikkaita. Tämä sekoitus kultainen stukki, turkista, kulta stukkotuotteet ja valtava kreikkalaiset pylväät.
 3. Suunnittelu kitsch edustaa hupailu ylellisyyttä ja näkyvästi vaurautta. Tämä älykäs ja hienostunut sisustus. Suunnittelijat pätevästi poimia tarvikkeet, pintamateriaalit ja huonekalut.

tyyliin kitsch Oformlenieinterera

Kitsch suunnittelu voidaan luoda tahansa tasainen tai talon. Tällöin esineet sisätilojen eivät menetä toiminnallisuutta.

Tällaisessa ympäristössä rinnalla huonekaluja eri aikakausien ja tyylien - etninen tarvikkeet, itämaisia ​​mattoja, klassinen sohvapöytä ja peili barokkityyliin.

Sisustus liittyy lukuisia vivahteita.

 1. Useat lähteet käytetään valaistukseen. Sopivia lampetit ja kattokruunut klassiseen tyyliin. Täydentää sisätilojen kynttilät kynttelikkö.
 2. Tämä tyyli ei ole nurinkurinen värejä. Epätyypilliset värit: happo värit ja erottuvat värit.
 3. Koska pinta seiniin levitetään värjäämällä happamaan aerosolien paletti. Suosittu taustakuva eksoottisia koristeita.
 4. Lattia laatat käytetään itämaiseen tyyliin tai parketti.
 5. Katot on viimeistelty sävy seinien kanssa.
 6. Sisätilojen ennakoi erilaisia ​​lisävarusteita. Tämä posliini kohteita, Crystal, alkuperäiset luvut värillistä lasia, sekä etnisiä hahmoja. Nämä koriste-elementit koristavat budoaari.
 7. Muinaiset maalaukset sijaitsevat naapuruston kanssa julisteita tai graffiti.
 8. Sisustus on käytetty Motley huonekalut: antiikin isoäidin kaapissa metallinen baarissa tai sohva itämaiseen tyyliin.

Järjestely tilojen käytetään laajasti psevdomaterialy. Kun tämä muovi simuloi puuta tai metallia. Aito puu kullalla.

Metallia naamioi tekstiili tai muovista. On runsaasti ylellisyystuotteiden ja jopa antiikkia.

Samanlaisia ​​kokeita kuin satunnaisia ​​ja rohkea persoonallisuus. Älykkäästi suunniteltu sisustus tyyliin kitsch luo positiivisia tunteita ja tuoda hyödyntämistä normaaliin elämään.

 • luokka
 • sisusta
 • 134233
 • 1
 • luokka
 • sisusta
 • 150611
 • 1
 • luokka
 • sisusta
 • 126748
 • 1

© 2011-2018 We Are Art - tämän uutisen muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin. Mielenkiintoinen persoona. Kuvia. Materiaalien We Are Art on sallittua vain ennakkoluvan. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste. Sivusto voi olla sisältöä, joka ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Kitsch tyyli sisustus: suunnittelua ei jää huomaamatta

Tämä ylimääräinen, kiistanalainen ja räikeä tyyli kitsch sisustus aktiivisesti houkuttelee huomiota yleisön viime vuosikymmenellä. Haastavan yhteiskunnallista stereotypioita, räjähdys kaikki kanuunoilla käsitteet harmonian - tyyli kapinallisia ja nihilists joka kieltää ja alkuperäinen. Hän on pohjimmainen maku sen omistaja, osoittaa hänen ylellisyys ja riippumattomuus yleisen mielipiteen. Mutta mikä on se - kitsch? Mistä se tuli, ja mitä? Nykyään "House of Dreams" vastauksia näihin kysymyksiin.

Tiiliseinää sisätilojen kitsch tyyli

Joku ascribes syntymän tämän taidemuodon lopulla 19th century, joku - fifties 20-luvulla, ja jotkut väittävät että kitsch oli aina liian myöhään ja muodin. Aluksi saksan sanasta "kitsch" tarkoitti "halpa", "huono maku." Ja tämä sana on täysin noudattelee olennaisilta ilmiö, joka on saanut nimen "kitsch".

Jos otat sisustus tyyliin kitsch, niin se tulee olemaan "liian" päälle, onko se väri, huonekalut ja yleinen ulkoasu. Kaikki kalusteet ovat ristiriitainen keskenään äänekkäästi muotoja ja värejä houkutella huomiota itseensä.

Tyyli kitsch sisustus

Tyyli kitsch sisustus olohuoneessa

Kitsch sisätilojen kuvan

Suuntiin kitschiä sisustus

Nykyaikaiset kitsch usein jaettu asiantuntijoiden kolmeen osaan:

Tämä kitsch, syntyy köyhyydestä, vastakkaisia ​​leikkiä happoa värit, halpa tarvikkeet, graffiti ja katu elementtejä läheisyydessä kullattu sarakkeita vaahtoa. Tarvittaessa huonekalujen kaatopaikoilta, ja "heitteillä" puhelinkoppiin, lyhtypylväs ja katukyltit. Ja, tietenkin, hapon, kirkkaat, kylläiset värit, joiden tarkoituksena on tuoda lasku positiivinen onnettomuutta huono sisätila.

Tämä liitto on puute maku ja läsnäolo rahaa. Usein tämä tyyli - ruumiillistuma fantasia nousukas ihmiset rahaa ei kannata sukupolven jalo esivanhemmat. Jos listat - kulta jos Velvet - punainen, jos haluat kreikkalaiset pylväät - kahden metrin enimmäismäärä ei haittaa. Se on valtakunnan yksilön tastelessness, kuin siitä on väärentämisen kalliita elementtejä, ja naapurustossa erilaisia ​​kulttuuritausta. Fur matto marmori? Kiinalainen bambusta ja kullattu rokokoo runko? Neon antiikki sarakkeet? Ja miksi ei?!

Vain kokeneet suunnittelijat eivät voi luoda todellista tyyli kitsch sisustus, ironisesti ridiculing erityisiä ilmiöitä ja käsitteitä. Se on kuin pätevä, erinomainen parodia ei tiedä alkuperäistä, on vaikea arvioida sen arvoinen, mutta joka tapauksessa, se on mielekästä ja mietitty sisustus. Tahallinen huono maku on valoisa ja karismaattinen kotiin todella luova persoonallisuus, osoittaa halveksuntaa perinteisen tykeillä. Vain todella hallitsee voiman jatkaa valvonnan mellakka kitsch sisustus, ei tuo sen pisteen mielettömyyden.

Tyyli kitsch sisustus kuva

Kitsch tyyli olohuoneessa kuva

Valoisa sisustus tyyli kitsch sisustus

Jos teemme allegoria, tämä vastaa, jos nainen tulee laittaa aivan kaikkia sen monta jalokiveä sekoittaa koruja. Jos täytät tämän naisen punaisten lyhtyjen - kutsuvat sitä hämmentävää, jos taidenäyttely - suunnittelija jossa ennakkoluuloton ajattelua, ja jos seurapiirien - nainen yksinkertaisesti mauton. Mutta voit varmasti sanoa, että maksat huomiota tämän naisen, eivätkä jää kylmäksi.

Se on tyyli kitsch ja sisustus. Tämä tila, joka voi pitää, ei pidä, mutta silti vaikuttava. Useimmiten löydät tämän sisustus olohuoneessa tai studiotila julkisissa sisätiloissa, harvemmin kitsch keittiöön tai makuuhuoneeseen sisustus, vielä harvemmin - arkkitehtuurissa.

Makuuhuone suunnittelu tyyliin kitsch

Sisustus tyyliin kitsch valokuva

Kirkas laatat keittiön tyyliin kitsch

Kuten kaikki muutkin sisustustyyliin, kitsch on oma ominainen määritteitä, poikkeuksellisia piirteitä ja peruselementit, joka ei salli sekoittamaan mitään muuta:

 • Yhdistelmä ristiriitaisia ​​materiaalien, jotka muulla sisätilojen olisi epäkohteliasta. Sametti, muovi, marmori, tekoturkiksia, kromi ja kullattu listat.
 • Ylijäämä "söpö" elementtejä, kuten röyhelöitä, jouset, leluja ja muita pieniä esineitä, tekokukat.
 • Kaikki tämä voi kullata - kullattu, ja mitään muuta!
 • Huonekalut voidaan yhdistää kuin haluat, voi olla eri sarjaa voivat olla eri tyylejä. Kromattu lasi ihme modernin pöytä ja antiikki senkki 18th century - helposti!
 • Kirkas, hieman hulluja värejä ja räikeä yhdistelmiä. Sitruuna ja violetti, Crimson ja neon-vihreä, kaiken kaiken, voi esittää mielikuvitus.
 • Disharmonious yhdistelmä eri sisustustyylejä, Japani ja Empire, maa ja rokokoon.
 • Tahallinen ristiriita, joka paistattelee kitsch yksinkertaisesti. Loppujen lopuksi, jos kaikki elementit sulautuvat harmonisesti - se on fuusio tyyli!
 • Väärennöksiä, jäljitelmä ylellisyystavaroita.
 • Suuri määrä yksityiskohtia sisustuksen ei pitäisi yhdistää joko tyyliä tai väriä.
 • Ylimääräinen sisustus.
 • Esineet ja värit kitchevskogo must "kierrellä ja silmät", koska tämä tyyli yhdistyvät kaikki ominaisuudet "hyvää elämää." Kaiken ja enemmän! Enemmän näistä ominaisuuksista tapaavat sisustus - paremmin ilmentää ajatusta kitsch.

Suunniteltu tyyliin kitsch

Hapan väri kitsch sisätila

Se on tyyli kitsch sisustus. On mitä sisätilojen tunnelma pitkään elää sellaisessa ympäristössä on ikävä, mutta jotkut asiantuntijat luoda tällaisia ​​mestariteos sisustus, joten ne paitsi ikimuistoinen, mutta mukava. Haluat haastaa yhteiskunnassa? Suunnittele talon tyyliin kitsch!