Tyttöjen huoneen verhot

Verhot huoneeseen tytölle

Melkein minkä tahansa sisustuksen luomisessa on tärkeä rooli tekstiilien, erityisesti ikkuna-tekstiilien, valinnassa. verhot. Tämä pätee täysin tytön lastenhuoneeseen. Tämän vuoksi päätimme tänään kiinnittää erityistä huomiota tähän aiheeseen.

 • Ensinnäkin verhojen tyyliä ja väriä valittaessa meidät ohjataan yhteisellä muotoilusuunnitelmalla ja sisustuksen tyylillä.
 • Toiseksi tytön ikä on otettava huomioon. Sovi siihen, että vastasyntyneen huoneen tila eroaa merkittävästi teini-ikäisen huoneen huoneesta.
 • Kolmanneksi kiinnitämme huomiota valittujen verhojen toimivuuteen ja käytännöllisyyteen.

Vastasyntyneen huoneen verhot

Vastasyntynyt vauva ei voi vielä tietoisesti ymmärtää maailmaa, hän vain alkaa tuntea hänet. Siksi huoneen tilan pitäisi luoda rauhan, rauhan ja lämmön ilmapiiri.

Pääsääntöisesti vanhempien ensimmäisistä päivistä voi jo päättää, kuinka rauhallinen tyttö on. Ja jos he huomaavat, että se on liian levoton, vaatii jatkuvaa huomiota ja usein tulee innoissaan, se seuraa selvästi Vältä kirkkaita värejä valittaessa verhoja ja sisustuksessa yleensä, sillä esimerkiksi punaiset sävyt ovat jännittäviä lapsen hermostossa.

Tällöin on suositeltavaa antaa pastellisävyjä etusijalle, eikä sen tarvitse välttämättä olla kermanvärisiä ja beige-sävyjä. Täysin sopiva pistaasi, laventeli, vaaleanharmaa tai vaaleankeltainen. Että verhot eivät näytä liian tylsältä ja yksivärrykseltä, sillä kontrastissa voit lisätä ei-laaja-värisen nauhan eri väriseksi kankaan ääriviivaa vasten.

3-7-vuotiaan tytön huoneen verhot

Tyttö tämän aikakauden muuttuu todeksi pikku prinsessa. Kuuntelemalla satuja, katselemalla sarjakuvia ja lasten elokuvia prinsesseista, hän yrittää myös olla heidän kaltaisiaan. Tätä jaksoa voidaan tulkita naisellisuuden kehityksen aluksi. Hyvin suosittu tyttöjen lastenhuoneiden suunnittelussa on tällaisen mini-valtakunnan luominen. Tässä tapauksessa verhot voivat osallistua aktiivisesti sademetsäilmapiirin luomiseen.

Se näyttää hienolta siistiltä verhoja, siteitä, koska se antaa huoneen ilmapiirin ja armon.

Tyttöjen huoneen muotoilu voi kuitenkin olla monia muunnelmia. Siksi valitsessasi verhot, katsele huolellisesti. Jos huone itsessään on melko kirkas ja siellä on runsaasti koriste-elementtejä - maalauksia, kuvioita seinillä, on parempi valita verhot suppeampi. No, jos huoneesta päinvastoin puuttuu kirkkaus, niin se voidaan lisätä vain ikkunatekstiileillä mehukas väreillä.

Tytön huoneen verhot 7-11 vuotta

Tänä ikäisenä tyttö on jo alkanut muodostaa oman mielipiteensä ja makua, joten on oikein kuunnella hänen toiveitaan. Ja niin, että jotkut väärinkäsitykset eivät tule ulos, vanhemmat voivat ensin valita muutamia sopivia verhoja heidän mielestään ja tarjota tytölle valinta.

Erittäin suosittu lasten huoneet tytöille nykyään verhot violetti, vaaleanpunainen ja turkoosi sävyjä, tietenkin, jos ne sopivat yleinen tyyli huoneen tietyssä tapauksessa. Samaan aikaan tämän ikäisen tytön huoneeseen voi jo siirtyä yksinkertaisuudesta ja selkeydestä ja käyttää aktiivisesti koristeellisia koristeita ja tulosteita verhojen suunnittelussa. Se voi olla rhombs, zigzags, paisley tai jopa polka dots kangas. Tällaiset verhot tekevät huoneesta vain alkuperäisen, mutta myös lisäävät tuoreutta ja iloisia muistiinpanoja sisätiloihin.

Verhojen muotoon suosittelemme myös siirtymään kaikenlaisista röyhelöistä ja loistosta. Ja jos lisäksi tytön pöytä on ikkunassa, niin pitkät verhot ovat täysin paikoillaan. Vaihtoehtoisesti voit harkita roomalaisia ​​tai rullakaihtimia. Ne ovat hyvin toimivia ja silti tyylikkäästi moderni muotoilu.

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi haluan lisätä tärkeimmät neuvot verhojen valinnasta tytön huoneeseen, joka on tarkoituksenmukainen lapsen iästä riippumatta: sinun on kiinnitettävä huomiota verhojen laatuun. Ne olisi valmistettava kokonaan luonnollisista materiaaleista. Lisäksi niiden muodon ja kiinnityksen on oltava lapselle turvallisia.

Tyttöjen lastenhuoneen verhot

Ikkunoiden koristelu lastenhuoneessa on erittäin tärkeä sisäisen vaikutelman kannalta.

Varhaisilta tytöiltä kehittyy maku ja yksilölliset esteettiset normit. Se on otettava huomioon valittaessa tyttöjen huoneen verhot.

Suunnitteluverhot eivät saa olla ristiriidassa huoneen tyylin kanssa. Ne on yhdistettävä tapettien ja huonekalujen kanssa.

Liian yksinkertaiset verhot eivät sovi ylellisiin huonekaluihin ja raskaisiin, luomiin seiniin. Myös runsaat, hienostuneet verhot näyttävät naurettavilta tavallisessa huoneessa.

Voit pelata verhojen väreillä - tehdä niistä kontrastia sisätiloihin tai noutaa sävyä samassa mittakaavassa.

Väriä valittaessa on otettava huomioon tytön toiveet ja hänen psyykkinsä ja luonteensa piirteet.

Kirkkaat värit herättävät lapsen ja lämmin, neutraali, päinvastoin rauhoittavat. Hyperaktiiviselle tyttärelle soveltuu lempeä, luonnollinen sävy

 • vaaleanpunainen
 • persikanpehmeä
 • beige
 • varovasti - violetti.

Varsinainen tyttö, voit valita eloisampia ja rikkaita värejä.

 • oranssi
 • kirkkaan keltainen
 • vaaleanpunainen.

Monikerroksinen, jossa on paljon yksityiskohtia ja koristeita, verhot antavat lapselle turvallisuuden tunteen.

Piirustusten verhojen tulee olla erilaiset lasten ja teini-ikäisten huoneissa.

Sarjakuvahahmot, muhkeat lelut ja nahkaiset kankaat ovat kiinnostuneita vanhimmalle tytölle, mutta pienelle ne ovat aivan oikein.

Pienelle tyttärelle voit valita verhot koristeellisilla lambrequineilla, joihin on sovelluksia, jousia, kukkia. Vanhemman tytön kannalta helppokäyttöisyys ja toimivuus ovat tärkeitä.

Verhojen on oltava luonnollisia, hypoallergeenisia, kevyitä ja hyvin pyyhittäviä.

Sopii käytettäväksi pellava, silkki, puuvilla materiaalit ja niiden yhdistelmät, sekä kankaat, joissa on pieni lisäys synteettikuituja.

 • silkki
 • guipure
 • puuvilla
 • Organza
 • pellava

Tällaisten kudosten hoito on yksinkertaista, ja väri ja kuvio voivat olla hyvin erilaisia.

Roomalaiset kaihtimet ihanteellinen tytön huoneeseen. Ne ovat helppokäyttöisiä, älä vie paljon tilaa; asetetaan ikkunan aukkoon.

Rooman verhon suunnitteluun on monia vaihtoehtoja. Se voidaan kerätä kokonaan tai pudota kauniisiin kerroksiin.

Hänelle sopii kaikki kangas. Se on parempi, jos se on tiheä, hyvin peitetty. Tällainen verho voidaan ommella käsin tai ateljeessa.

Sokea on oltava tiukasti kiinnitetty ikkuna tai seinälle, jotta tyttö voisi lisätä tai vähentää huoneen valaistusta itsenäisesti vahingoittamatta itsensä.

Osta verhot tytön huoneeseen voit sisätiloissa tai tekstiileissä.

Internet-kauppoja Tarjoavat myös monia vaihtoehtoja. Niiden palveluihin kuuluu apua tavaroiden valinnassa ja toimittamisessa ostajalle lyhyessä ajassa.

Ostamalla haluamasi kangas voit ommella verhot tilata ateljeessa ja ompelutöitä.

Jopa alkukehittäjä voi selviytyä minkään mallin verhojen luomisesta.

Valitsemalla verhot, sinun on otettava huomioon paitsi sinun mieltymykset, mutta myös tytön maut.

Hän viettää suurimman osan ajastaan ​​huoneeseen, joten hänen pitäisi olla tyytyväinen lasten suunnitteluun yleensä.

Valitse verhot tytöille

Jokainen vanhempi haluaa lapsensa kasvaa ilmapiirissä lämpöä, huolta ja ympäröi vain kauniita ja laadukkaita asioita. Siksi lastenhuoneen järjestäminen on ilo, varsinkin jos se on tarkoitettu tytölle.

Psykologit uskovat, että tapa, jolla lapsen jokapäiväinen elämä tapahtuu, riippuu maailmankuvan ja tulevien suhteiden muodostamisesta muiden kanssa. Tästä syystä huoneen tilan tulisi vastata tytön ikä ja mahdollisuuksien mukaan heijastaa hänen näkemyksiään ja intohimojaan.

Valitessasi verhot lastentarhassa harkitse seuraavia vaatimuksia:

 1. 1 Ympäristöystävällisyys. Anna etusija puuvillasta, pellavasta tai silkistä valmistetuista luonnollisista kankaista. Näitä materiaaleja ei ole sähköistetty ja ne ovat täysin turvallisia vauvalle.
 2. 2 Käytännöllisyys. Valitse yksinkertaiset verhot ilman monimutkaisia ​​ovia, jotka eivät kerää pölyä ja edistävät allergioiden kehittymistä. Lisäksi laconic cutter verhot, sitä helpompaa on pestä ne.
 3. 3 Turvallisuus. Jos lapsesi on vielä hyvin pieni, sinun ei pidä koristella verhoilla kaikenlaisia ​​lisävarusteita (helmiä, tekokukkia, applikaatteja, reunoja jne.), Joita hän voi repeytyä ja niellä.
 4. 4 Suojaa auringolta. Vahva ja terve uni on erittäin tärkeä jokaiselle lapselle. Siksi sinun on valittava kangas, joka luotettavasti suojaa auringonvalolta. Myös tähän tarkoitukseen voit käyttää verhoja (Roman, roll) tiheästä kangasta tai materiaalin sähkökatkosta verhoilla tai verhoilla.

Nuorille prinsessoille alle 6-vuotiaille

Jos vauva on vielä hyvin pieni, luultavasti yrittää koristella hänen huoneensa romanttisessa tyylissä. Tämä on erinomainen valinta tilaville ja valoisille huoneille. Ikkunassa tällainen lapsi haluaa ripustaa tyylikkäät verhot. Jos haluat, kun pehmeä valo kaataa niiden läpi, valitse tuotteet pehmeästä vaaleanpunaisesta tai lämpimästä persikka-asteikosta, mutta voit valita pastellisävyjä. Valitsimme sinulle valokuvan, jossa on ideoita verhoista lasten huoneeseen tytölle.

Kirkkaiden värien fanit voivat valita toisen alkuperäisen ratkaisun: koristele ikkunasta värikkäitä mysliinisiä verhoja. Tämän läpikuultavan materiaalin kerrokset luovat hämmästyttäviä väriefektejä ja todella muuttavat huoneen.

Tällaisten verhojen koristeelementteinä voit käyttää leveitä noutoja tai nauhoja, joten ne säätävät helposti huoneen valaistusta. Tärkeintä on varmistaa, että niiden reunat ovat hyvin kiinteät.

Lasten lapsilla ei vain nukkua, täällä he viettävät suurimman osan päivästä, leikkivät ja oppivat. Siksi tämän huoneen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon kaikki vivahteet, jotka voivat vaikuttaa lapsen terveyteen ja mielialaon. Tämän aikakauden sisustuksessa romanttinen tyyli ei ole kovin kirkkaita sävyjä on hyvä.

Jos tyttö on erilainen avoin ja iloinen luonne ja sisustaa huone mukavaan tyyliin "maa". Tällaisessa sisustus sopivat täydellisesti verhot erilaisia ​​kukka tulosteita. Voit valita ruusut ja pieniä ja suuria päivänkakkaroita ja ruiskukat söpö - ne luovat iloinen tunnelma ja lisätä positiivinen sisustus.

Lasten huoneet ovat myös hyvin sopiva versio ikkunakoristeita laskosverhot tai Englanti, koska ne eivät vain näytä tyylikäs, mutta myös hyvin käytännöllinen.

Vanhemmat tytöt ovat hyvin herkkiä ja haavoittuvia, joten päätös siitä valinnasta tietyn tyylin sisätilojen huoneen tulisi ottaa vain yhteisin ponnistuksin. Kabinetti teini - eräänlainen "kuori", jossa hän voi piiloutua kaikki vaikeudet ja puutteet ulkoisen maailman, saada paljon toivomisen tässä iässä itseluottamusta. Siksi luominen mukava ilmapiiri lapsen huoneessa - suoraan vastuussa vanhemmat.

Lupauksemme luoda houkutteleva sisustus - hyvin istuvaa kaihtimet lastenhuoneeseen. Tytöille tässä iässä, voit käyttää erilaisia ​​tyylillinen ratkaisuja ja väri, kunhan ne täyttävät maistuu emäntä ja noudattavat muotivirtaukset.

Jos valittu huone sisustus moderniin tyyliin, ihanteellinen vaihtoehto olisi rullattu tai laskosverhot. Niillä on monia etuja, kuten:

 • alkuperäisen ulkoasun;
 • helppokäyttöisyys;
 • Portaattomasti säädettävä valaistus tasolla;
 • mahdollisuuden korjata verhot yläasennossa.

Jälkimmäinen seikka on erityisen tärkeä, koska se mahdollistaa helpomman pääsyn ikkunalaudalla ja käyttää sitä ylimääräisenä työtasolle.

Valitseminen väritys tulevaisuuden verhot lastenhuoneessa tytön Ota huomioon seuraavat vivahteita.

Jos lapsen huoneeseen ikkuna näyttää pohjoiseen, itään tai länteen, ja suurin osa päivän valossa se ei riitä, se on parempi valita verhot lämpimät sävyt väripaletti: keltainen, oranssi, beige, koralli, vaaleanpunainen.

Jos ikkunat lasten katsella etelään, ja suurimman osan päivästä se on hyvin valaistu, se on parasta valita sävyjä hienoja värejä: sininen, sininen, violetti, hopea, turkoosi.

Monipuolisin väri verhot lastenhuoneessa neito katsoi beige ja valkoinen. He vastapainona liian värikäs ympäristö, sopii useimpiin sisätilat ja soveltuvat huoneessa tyttöjen kaiken ikäisiä.

Pienille ja huonosti valaistu lasten suositeltavaa valita valoverhot. Ne ovat visuaalisesti lisäävät tilaa eikä mykistää jo hämärä päivänvalossa.

Huoneessa vauva 0-3 vuotta ovat sopivampia tavallinen verhot pastellivärit. Nämä värit ovat rauhoittavia ja edistää hyvää unta.

Tytöt ovat vanhempia, 3-12 vuotta, voit valita verhot kirkkaampi, onnellinen ja rikas, mutta ei missään tapauksessa räikeä värejä.

Nuoret naiset yli 12 vuotta vanha on todennäköisesti kuten verhot kangas "aikuisten" neutraali väri tai sävyjä "teini" on hyvin kirkkaita värejä, kuten turkoosia tai sitruunan.

Verhot usein hankkivat viime puolestaan ​​kun vauva on jo aiemmin toimitettuihin keskittyen väriä seiniin ja kalusteiden verhoilu. Mutta jos vielä pohtimaan tulevaa suunnittelua lastentarha, tilaisuutta luoda sitä, riippuen väri ja malli verhot. Olet varma valita tapetti, tekstiili kohteita ja sisustuselementit paljon helpompaa, kun se on jo tiedossa miten on koristeltu ikkunat.

Niin, pääväri verhot pikku prinsessa huone päätimme. Mutta yksivärinen tekstiilit näyttää niin kiihkeä tarpeeksi tilaa kuin lapsen tylsä.

Piirtäminen verhot huoneen poimia tytöt mukaan seuraavia ohjeita

Pääsäännön - väri verhot tai hyödyntämällä niitä pitäisi mennä päällekkäin väri tai kuvio tapetti tai tekstiili osia sisätilan.

Perinteisesti tytöt valitsevat verhot kuviolla pieniä tai suuria herneet, häkki tai tartan Vichy sekä kukka kuvio.

Lapsen muodossa kapea penaali, muuten on verhot leveä vaakasuoria juovia. Tällaiset tulostaa visuaalisesti laajentaa tilaa.

Matala katto näyttävät korkeampi, jos ikkunat ripustaa verhot laaja pystyraitoja tai pitkänomainen pystysuuntainen tulostaa, kuten kukka malleja.

Suuri ja kirkas tulostaa visuaalisesti "syödä" tilavuus huoneen. Jos koko lasten pieni hyödyntäen verhot pitäisi olla pieni eikä liian näkyvästi.

Pikkutyttö, jonka ikä ei ole yli 12 vuotta vanha yleensä tykkää söpö hauskoja kuvia: sarjakuvahahmoja, keijuja, prinsessoja, sydämiä, jouset, karkkia.

Vanhemmat tytöt voivat pyytäneen verhot Damaskoksen kuvio, kukka-aiheita, kuvia naisten muoti korut, kengät, kosmetiikka.

Ostaessaan verhot lastentarha nuori nainen tulisi kiinnittää huomiota mistä aineesta ne on ommeltu. Tärkeimmät valintakriteerit ovat:

 • Kangasta verhot olisi riittävästi tilaa varjostus, eivät haalistu vaikutuksen alaisena auringonvalo, ei kerää pölyä, helppo käyttää pois, mutta se on myös mahdollista mykistää tulevat äänet kadulta.
 • Optimaalinen variantti kustannukset, käytännöllisyys ja esteettisen ulkonäön - sekoitettu kangas (polycotton), samoin kuin kankaat synteettisiä kuituja, joiden ominaisuudet lähellä luonnollista analogeja (viskoosi, modaalinen).
 • Jos prioriteetti sinulle sataprosenttisesti luonnollista, valitse pellavaa tai silkkiä. Huomaa kuitenkin, että kudos ilman synteettisiä lisäaineita ja häivyttää auringossa pesun jälkeen kutistua mukaan 15-20 cm.
 • Jos aiot ommella verhot itse, se on parasta kiinnittää huomiota polycotton ja puuvilla. Nämä kudokset eivät ole sypyatsya ja vähemmän oikukas jalostuksessa.

Joka on määritelty kangas, väri ja malli, mene tyypin valinta verhot. Tässä tapauksessa toteamme seuraavaa vivahteita.

Mukavin ja turvallinen lastenhuoneeseen verho - jopa ikkunalaudalle: Roman, Itävallan, Lontoossa, rulla.

Pehmeä draping, röyhelöitä, röyhelöt ja festoons kuin romanttinen tytön luonnetta. Kuitenkin Lasten verhojen ei tarvitse tehdä niitä liian rehevää ja runsasta. Lukuisat taittuu keräävät pölyä ja vaikeuttaa pesua.

Monikerroksinen koostumus verhoja ja pelmets näyttävät kauniilta ja naisellinen, mutta ne eivät ole kovin käytännöllinen. Annokseen päivänvalon mukava lastenhuoneessa on parempi valita yksinkertainen ja helppohoitoinen yhdistelmä. Esimerkiksi Roman, Itävalta, rulla- verhot tai Lontoon yhdessä yksinkertaisia ​​verhoja tai tylliä.

Lapset, jotka ovat vain oppia kävelemään ja tutkia maailmaa, rakastavat leikkiä verhot, vedä niitä ylös ja vedä. Siksi lastentarha vauva alle 3 vuotta, pitkät verhot hengailla ei ole välttämätöntä.

Teinitytöille, voit valita minkä tahansa tyylin verhot. Tärkeintä, että he pitivät sitä eniten.

Älä unohda lisävarusteita: nappaa, tupsut, nauhat, magneetteja, kaikenlaisia ​​kiinnikkeet. Ne tuovat sisätilojen charmia ja omaperäisyyttä, varsinkin ne, jotka teet lapsesi käsillään.

Riippumatta verhot koristeluun lastenhuone voit valita, se olisi paras ratkaisu. Loppujen lopuksi se sanelee rakkaus lapsesi ja halu täyttää tilaa ympärillä lämpöä, mukavuutta ja hoitoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin