Työtasot kylpyhuoneessa tekokivestä

Työtasot kylpyhuoneen: lajikkeiden ominaisuudet ja valintakriteerit

Kosteiden ja kalusteet suuntauksia kylpyhuoneisiin salli tätä tilaa enemmän toimiva ja viihtyisä. Hyvin kannattava ja muodikas ratkaisu on asentaa kylpyhuoneen altaan alta työtaso. Se on tärkeä osa sisätilojen, ja erinomainen tallennustilaa, lisäksi se voidaan sijoittaa eri aiheista, joita ilman on vaikea tehdä huoneen kylpyhuoneessa. Altaan alta voi asettaa pesukoneeseen tai järjestäjä hyllyillä tehdä tilaa ergonomisesti.

Kun alkaa puhua pöytien, kun siellä on yhdessä keittiö, mutta viime vuosina altaan alla työtaso tullut hyvin ansaittu suosiota kylpyhuoneessa. Päätarkoituksena työtasot - yhdistää useita elementtejä osaksi harmonia. Esimerkiksi pöytälevy voidaan yhdistää yhden moduulin tai kaksi pesuallasta yhdistää pesuallas ja kaapit.

Kylpyhuone työtasot vahvuus ei ole niin tärkeää kuin valinta keittiön työtasot, joka on ensisijaisesti oltava iskunkestävä ja kestää valtavia kuormia. Tässä suhteessa, sitä voidaan käyttää valmistettaessa erilaisia ​​materiaaleja.

Valitessaan työtasot tulisi kiinnittää huomiota seuraavat kriteerit:

 • kestää hyvin korkeita huoneen ilmankosteus;
 • ei saatu vastauksia vaikutusta äkillisten muutosten huoneen lämpötila;
 • Minimaalinen alttius hometta tai sieni;
 • helppous ja yksinkertaisuus ylläpidon.

Työtason valmistukseen käyttää eri materiaaleja. Erittäin suosittu luonnonkivi työtasot, usein marmoria tai graniittia, kalliita näyttäviä työtasot onyxeista ja travertiini. Yhtä puun kysyntä työtasot, MDF, lasi ja tekokivestä. Pöytälevyt voidaan tehdä riippumatta kosteuden kestävä kipsilevy ja oblitsevat mosaiikki: keraaminen tai lasi.

Nyt näyttää jokaisen materiaalia erikseen.

Kestävin materiaali työtasot, koska hän ei pelkää mitään vahinkoa. Marmoria tai graniittia voi olla himmeä tai kiiltävä. Tärkeimmät edut ovat erinomainen ulkonäkö, erinomainen iskunkestävyys, kulutuskestävyys ja kestävyys. Haitat - korkeat kustannukset, valtava paino materiaalin ja on hyvin aikaa vievää asennusta rakenteen.

Se on lähes kaikki edut luonnonkiveä, mutta ulkonäkö on helppoa erottaa. Tuotantoprosessissa käytetään marmoria, graniittia tai kvartsia soraa, joka yhdistää tai akryylihartseja. Käyttö komposiittimateriaalit voit luoda erittäin vahva ja kaunis työtasot eri muotoisia ja kokoisia, Ktorov tärkeä etu on kyky tilata valettu työtaso pesuallas ja välttää tarpeetonta saumat ja liitokset.

Suurin etu työtasot tekokivestä verrattuna luonnon marmoria tai graniittia, on kohtuullinen hinta. Tämä materiaali on kestävä ja ei pelkää korkea kosteus ja voi helposti päästä eroon ulkonäkö naarmuja niistä. Nykyään on olemassa pinta kiillotus teknologia erityinen tahna, joka täyttää täysin tyhjästä ja palauttaa alkuperäisen tuotteen ulkonäkö.

Lasia on tullut hyvin yleistä, koska alhainen hinta ja täydellinen noudattaminen aineellisten edellytysten huoneen kylpyhuoneessa. Edut lasi soleshnits koskee:

 1. Lujat, työtasot valmistettu karkaistusta lasista;
 2. Kestää erinomaisesti erilaista luonnetta aiheuttaminen
 3. he eivät pelkää korkea kosteus;
 4. Se tuottaa laajan valikoiman muotoja ja muunnoksia;
 5. he voivat helposti koristella. Sillä alaosa sisustus, voit käyttää erityistä kalvo kuvalla tai ilman.

Valitettavasti, lasi on hieman haitta - sen jälkeen, kun vettä kuivauksen tahra on edelleen, joten ne on puhdistettava usein.

Kaikki eivät voi arvostaa etuja käyttämällä pöytälevyn tehty MDF, koska oletetaan, että kuitulevy lyhyesti tarjoillaan huoneen korkea kosteus, mutta nykyään tämä materiaali on peitetty laminoitu kerros, joka toimii luotettavan suojan kosteudelta.

On kuitenkin syytä huomata, että tämä kerros voi vahingoittua ja sitten pääse kosteutta ja se aiheuttaa materiaalin käyttökelvoton muutaman kuukauden kuluessa. Siksi ennen ostamista työtaso valmistettu MDF on välttämätöntä miettiä mahdollisia haittoja.

Puinen työtaso on paras materiaali työtasot kuin MDF. Sillä on suurempi vastustuskyky kosteutta verrattuna MDF. Suojalakkakerros tai maalikerros suojaa sitä kosteudelta, ja naarmut on työtaso ei tarpeeksi nopeasti käyttökelvoton. Palauttaa vahingoittuneet puupinta voi itse vain puolen tunnin harjalla, lakka tai maali.

Pöytälevy valmistettu kipsilevy vuorattu mosaiikit, on paras vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat varustaa asumisen omatoimista. Mosaiikki on keraaminen tai lasista, joten se on vahva, ja on tunnettu siitä, että suuri käyttää elämän.

Käyttämällä mielikuvitusta, voit luoda todellisia mestariteoksia minkäänlaisen investoinnin pienen määrän käteistä. Tämäntyyppinen työtaso on joitakin haittoja.

On huomattava, että sirpaleet mosaiikki saumat ja valita sopiva kosteus hylkivä laasti saumoihin. Perusteella pöytätason alle on tehty kipsilevyjen ja tarvetta ostaa vain kosteutta kestävä kipsilevy vihreä.

Pöytälevy on yksi keskeisistä elementeistä suunnittelussa kylpyhuone. Voit käyttää sitä yhdistää erilaisia, näennäisesti yhteensopimattomia objekteja yhteen.

Yleensä kaikki huonekalut kylpyhuoneessa vastaa tyyli sisustus ja eri elementtejä ja moduuleja täydentävät hyvin toisiaan. Vaikka voidaan luoda harmonia ja riippumatta yksittäisten moduulien, hyllyt, laatikot, kaapit tai keskeytetty kerroksessa. Siksi altaan alta ja työtaso Kylpyhuonetilat tulisi myös yhdistää kaikki huonekalut.

On valtava valikoima pöytätasot:

Voit poimia oman mallin mukaan mieltymyksiä suunnittelu ja hintapolitiikkaa.

Niin, kaikki työtasot voidaan jakaa:

 • low-end-mallit,
 • tuotteet, custom,
 • osan design malleja palkkio.

Leveys ja korkeus työtaso määräytyy ostajan, joka kantaa hänen valintansa mittausten perusteella kylpyhuoneen ja kasvu perheenjäseniä.

Kuoret, jotka on asetettu pöydälle, myös miellyttää monenlaisia ​​muotoja: symmetrinen tai epäsymmetrinen, oikealle tai vasemmalle, yhden tai kahden hengen. Työtaso voidaan esittää, että kaapin sisäosan lisäksi tai itsenäinen osa, joka on asennettu pitkät jalat tai kiinnitetty kannattimien avulla.

Erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa nauttivat kaksi pesuallasta, koska ne mahdollistavat kaksi ihmistä samanaikaisesti suorittaa hygieeninen menettelyjä, on erittäin tärkeää, aamulla, kun kaikki perheenjäsenet ovat kiirehtivät töihin tai kouluun. Pesuallas voidaan sijoittaa työtasolle tai sisäänrakennettuna. Riippuen kuoren vaihtelee kiven rakenne, joka on liitetty työtaso.

Pieni huone ja kylpyhuone melko usein asetettu kulhoon. Tämä vaihtoehto voi säästää pieni kylpyhuone tilaa ja toiminnan varmistamiseksi.

On olemassa useita tapoja asentaa työtasot:

 1. Jossa kiinnitin suluissa valmistettu kiinteä työtaso, koska sillä on suuri paino.
 2. Turvaaminen työtasot valmiiksi kaappiin.
 3. asennustapa voit luoda turvallinen kiinnitys. Seinälle telineeseen asennusta, ja sitten se on jo kiinni LVI. Sen jälkeen koristaa seinävuorauksessa.

Asentaminen työtasot riippuu sen lajista: lattian ja seinän. Lattia asennus on melko helppoa, koska yksi on vain käyttämään tasolle säätää pituudet jaloissa.

Seinäasennus työtasot kestää kauemmin ja vaatii uusia työkaluja. Mutta se ei lakkaa tuottamasta kiinnikkeitä countertops itse, jos on olemassa sellainen toive. Voit myös ottaa apua asiantuntija, joka lyhyessä ajassa tekee luotettavan asennuksen työtasot kylpyhuoneessa.

Nykypäivän markkinoilla, voit löytää malli, jossa työtaso ja pesuallas - tämä on yksiosainen rakenne. Tämä vaihtoehto on monia etuja:

 • Nämä työtasot on ominaista suuri lujuus, koska pinta on tehty samasta materiaalista ja jolla ei ole saumat ja liitokset.
 • Moduuli on täysin suljettu, mikä on tärkeää kylpyhuoneet.
 • Työtaso pesuallas, voit ostaa mitään muotoa, kokoa ja väriä, joten voit tukea mitä tahansa tyyliin sisustus.

Erilaisia ​​muotoja ja malleja

Mukavaan käyttö- työtasot kylpyhuoneen tulisi kiinnittää huomiota pohjalta pöytätasot, koska se on tuotettu kaksi versiota - lattian ja seinän. Muodostavat perustan vaikuttaa toimivuutta koko työtaso.

Lattian ja seinän pohjan alle pöydän on yksi tarkoitus ja se eroaa ainoastaan ​​kiinnitystapa. työtasot pituus riippuu maun ja mielikuvituksen asiakkaalle. Joissakin kylpyhuoneissa työtasot voidaan tehdä melkein koko kehä huoneen tai menestyksellisesti asentaa ne markkinaraon, jossa hyödynnetään täysimääräisesti käytettävissä olevan tilan.

Pöydän yläosa on kysyntää markkinoilla huonekaluja. Sen asennus on melko yksinkertainen. Sinun täytyy laittaa se paikka, jossa pesuallas. Jalkojen säätää korkeuden tasolle. Ja sitten tehdä kuori yhteyden viemäriverkostoon ja vesihuollon.

Merkittävä etu tässä muodossa voidaan kutsua suuri kapasiteetti. Kaappi voidaan taittaa monia hyödyllisiä asioita vedenkäsittelyn, pesuaineita tai tallentaa kohteita yleistä. Joissakin malleissa löytyy jo asennettu laatikot tai hyllyt.

Seinäpöytä on ripustettu seinälle, kun taas ankkureita käytetään. Tämäntyyppisellä työtasolla on samat ominaisuudet kuin floortop. Mutta ero on vielä olemassa, koska sen kiinnitystapa on pienempiä, voi kestää pienen painon ja siksi voi olla vähemmän esineitä.

Lisäksi on tarpeen jakaa vielä yksi ryhmä pöydät - koristeellisia. Heillä ei ole mitään kaappeja tai jalusta. Ne on esitetty lattia- ja seinämallissa. Floortopille käytetään erityisiä pitkät jalat ja seinäelementit - erityiset kiinnikkeet. Koristeelliset työtasot olisi valittava ja sopiva putkisto, esimerkiksi kromisilmukat, jotta kaikki näyttäisi sopusointuiselta ja yhdeltä suunnalta.

Gipsokartonan omat kädet

Kipsilevylaattojen avulla voit luoda kauniin ja alkuperäisen työtason, joka tulee olemaan kylpyhuoneen alkuperäinen sisustus. Sen tärkein ominaisuus on, että materiaalia ei saa muuttaa kosteuden vaikutuksesta. Käytä liuosta epoksipohjaisesti, jotta tuote voidaan suojata luotettavasti liiallisesta kosteudesta. Myös erittäin suosittu kosteudenkestävä kipsilevy on suunniteltu nimenomaan tähän tarkoitukseen. Jos tällaista kipsilevyä käytetään, lisäkäsittelyä ei tarvita.

Jos haluat luoda kylpyhuoneen työtason, sinun kannattaa ostaa materiaaleja, kuten:

 • kipsilevyt (mieluiten kosteudenkestävät);
 • profiilit työtason perustamiseksi;
 • vaneri;
 • vedenpitävä kipsi;
 • suojaava liuos kosteudelta;
 • Harjat soveltamaan liuosta, joka suojaa kosteudelta;
 • palapeli;
 • suluissa;
 • epoksi liima.

Kun kaikki edellä mainitut materiaalit ovat käsillä, voit mennä hyvin teknologia luoda työtaso.

 • Ensinnäkin sinun on mitattava tilaa, jossa aiot asentaa pöydän. Näiden mittojen avulla määritämme tulevan tuotteen korkeuden ja leveyden. Siirrytään luomaan runko, joka on valmistettu metallista tai puusta. Kehyksen tärkein ominaisuus on lujuus ja luotettavuus, joten rakenne on vakaa.
 • Tuotteen tulevaisuuden suunnitelman laatimiseksi valmistetaan vaneri, joka on vastustuskykyinen kosteuden vaikutuksille ja piirretty ääriviiva, jossa pesuallas on. Jig-sahan avulla on tarpeen muodostaa reikä ääriviivoon. Kun vanerilevy on valmis, jatkamme kahta kipsilevyjen muotoa ja yksi niistä on myös reiän altaan alla.
 • Kiinnitämme kaksi kiinnikettä seinään ja asennamme niille leikattu vaneriarkki. Sitten kiinnitämme kipsilevyn, jossa on reikä. Toinen kipsilevyarkki, jolla ei ole katkaisua, on kiinnitetty alhaalta.
 • Kun kipsilevyarkit ovat kunnolla kiinni, sinun on luotava kaveri. Jotta voit tehdä sen, tarvitset liuskekiviä. Se leikkaa yhden senttimetrin. Sitten tämä kappale kiinnitetään pöytälevyn sisäpinnalle.
 • Kun pöytälevy on valmis, se on peitettävä erityisellä seoksella, jolla on vedenpitävä toiminto. Luotettavuutta varten tee tämä toimenpide kahdesti. Odota sitten, että tuote kuivuu ja voit mennä viimeiseen vaiheeseen - koristamaan työtason.
 • Viimeinen vaihe on asentaa pesuallas työtasolle. Sen varmistamiseksi, että härän kuori on kunnolla kiinni, se on asennettava erityisiin jalkoihin tai kiinnitettävä seinään erityisellä tuella. Tukin läsnäolo on välttämätöntä työtasoille, jotka ovat melko korkeita ja ulottuvat yli metriin. Luodaan tukea voi tulla metalli putket.

Koveraan päähän ei heikennetä kylpyhuoneen korkeaa kosteutta, se on peitettävä pohjamaalilla ja käsiteltävä sitten kosteudenkestävällä sienellä.

Katso seuraavan videon pöydän yläosan asentamisesta.

Jos käytät kosteutta kestäviä kipsilevyjä pöydän pöydälle, sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä pintakäsittelyä kosteudelta suojaamiseksi.

Valitsemme kaapin kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen kalusteet sisäänrakennetulle pesukoneelle

Pesualtaat, joissa pesuallas kylpyhuoneella

Pesuallas kylpyhuoneessa

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

Työtaso kylpyhuoneessa altaan alla: valinta ja itsensä valmistaminen

Kuten kävi ilmi, kylpyhuone tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia muotoiluun. On olemassa monia mielenkiintoisia ratkaisuja, jotka antavat saniteettitilaan hienon ulkonäön. Ja toimivuus ja mukavuus eivät kärsi, vaan päinvastoin paranee. Yksi tällainen ratkaisu on työtaso tynnyrin alla olevassa kylpyhuoneessa. Normaalin jalustan sijaan on vain vaakasuora taso, jonka alapuolella voit sijoittaa pesukoneen tai pyykinpesukorin.

Työtason altaan työtaso on valmistettu erilaisista materiaaleista:

 • luonnollinen ja tekokivet;
 • Lastulevyä ja MDF;
 • lasi;
 • puutavara;
 • kipsilevy, keraaminen laatta tai mosaiikki.

Osa työtasot kylpyhuoneen altaan alla myydään valmiina, ja on tarpeen valita niistä koot ja värit, jotka ovat. Monille on tarjolla pesuallas välittömästi - kaikki materiaalit eivät helposti tee reikiä. Kivi ja lasi, tämä tapahtuu ilman erityislaitteita, on erittäin ongelmallinen. Joskus sarjaa hana / mikseri ja sifon tarjotaan heti. Koko "täyte" on selvästi näkyvä ja kaiken on oltava yhtenäisessä tyylissä ja sarjan ostaminen on perusteltua.

Työtasot kylpyhuoneen altaan alla on valmistettu puusta mukaan lukien

Jotkut työtasot kylpyhuoneessa - lasi, puinen, MDF ja lastulevy - voidaan tilata valmistajalta omalla koollaan. Se maksaa hieman enemmän kuin ostaa valmis, mutta ihanteellinen koko ottelu on joskus tärkeä.

Kipsilevyn kylpyhuoneessa oleva työtaso valmistetaan "paikallaan", joten se on aina kotitekoista, ja se on viimeistelty samoilla materiaaleilla kuin seinillä, mutta enimmäkseen laatoilla tai mosaiikilla. Tämä vaihtoehto on mahdollista itsestään.

Myös kuoret, joissa on kiinteä pää (ne kutsuvat sitä päinvastoin - työtaso kiinteällä tai integroidulla kuorella). Nämä putkistotuotteet valmistetaan posliinista, faienteista, keinokivestä. Niiden laite sulkee kokonaan veden virtauksen, koska ei ole saumoja - pesuallas on vain syvennys tasossa, kaikki on valmistettu monoliittisesta materiaalista. Ainoa aukko sifon ja nosturin asennusta varten (nosturi ei aina ole, koska seinämalleja voidaan asentaa).

Solidtop-taso pesualtaan

Katso samanlaisia ​​tuotteita ei ole ollenkaan pahempaa, vain posliinista tai posliinista ei ole niin laaja valikoima koot ja muodot. Mutta keinokivestä valmistetut tuotteet voidaan tilata yksittäisin toimenpitein ja ne voivat olla epätavallisia muotoja. Esimerkiksi, kuten yllä olevassa kuvassa, on jopa jalka sivuseinä ja ei-standardi muoto - yksi reuna, toinen laajempi.

Miten valita työtaso alla pesuallas kylpyhuoneessa

Voit väittää, että on mahdollista olla äärettömän parempaa, koska ei vielä ole ihanteellista valintaa. Jokaisella materiaalilla tai muo- dolla on sen edut ja haitat. Voit valita tämän tilanteen parhaan vaihtoehdon, mutta tekemään päätöksen sinun on tunnettava selvästi kunkin ratkaisun ominaisuudet, edut ja haitat. Että toimintojen ominaisuudet eivät olleet epämiellyttävä yllätys.

On hyvin epätavallisia vaihtoehtoja

Sekä lastulevy että MDF valmistetaan puujäännöksistä. Se murskataan, sitten laatat muodostuvat niistä. Ero on se, että käytetään suurempaa osaa lastulevyn valmistuksessa ja lisätään sideainetta voimaa. Tämä sideaine vapauttaa formaldehydiä, joka suurissa määrin voi aiheuttaa haittaa terveydelle. Tämä parametri - formaldehydin erottaminen - on hallinnassa ja säädetty asiakirjoissa. Se on merkitty latinaksi kirjaimella E ja numeroilla 0-3. Suojattu luokka on E0 - päästötaso ei ole suurempi kuin puun. E1 on turvallinen - sitä voidaan käyttää huonekaluvalmisteiden valmistukseen. Jäljellä olevat luokat eivät ole sallittuja asuinkäyttöön. Siksi, kun valitset työtason altaan alla, kiinnitä huomiota tähän näkökohtaan.

Kosteutta kestävä MDF-kylpyhuoneen yläosa

Tuotannon MDF on jaettu hyvin pieniksi fragmenteiksi, olennaisesti kuitujen ja sitten suuressa paineessa ilman ylimääräisiä lisäaineita se painetaan kiinni johtuen luonnollisesta sideaine, joka on puun sisältämät (ligniini). Valmismuodossa puun kuidut ovat niin tiukasti kiinni toisiinsa, että kosteus ei käytännössä tunkeudu sisään. Juuri siksi, jos valitset lastulevystä ja MDF: stä tehdystä pöytälevystä, valitse toinen vaihtoehto. Sen lisäksi, että se on ekologisesti turvallinen, se on myös vähemmän altis kosteudelle. Kylpyhuoneeseen - tämä on erittäin tärkeä ominaisuus.

Vaikka pöytätaso kylpyhuoneen pesualtaan alla on valmistettu kosteutta lastulevyt tai MDF ja korkeassa paineessa laminointi kalvo on päällystetty päälle, jossa on kuva, luottaa hyvin pitkä käyttöikä ei ole sen arvoinen. Tällaisten tuotteiden heikko kohta on reunat ja takapuolet. Vain etupinta ja reunat laminoidaan. Loput eivät ole suojassa. Käyttöikän pidentämiseksi kaikki avoimet osiot (myös pesualtaan asennuksen katkaisu) käsitellään tiivisteillä. Näihin tarkoituksiin saniteettilaastareita voidaan käyttää täydellisesti, silikonia voidaan käyttää akvaarioissa.

MDF ja lastulevy - taloutta koskeva vaihtoehto

Mutta vaikka tämä hoito, käyttöikä on useita vuosia. Ja tärkein edellytys on, että pinnalla oleva laminointikalvo pysyy ehjänä. Tällaisten pöytälevyjen hoidossa on helppoa - sileä pinta, kaikki lika on helposti irrotettavissa, mutta voit käyttää vain kosteaa rätyä, varmista, että vesi on pinnalla pitkään, älä käytä hankaavia aineita. Yleensä se on melko ongelmallinen.

Luonnollinen ja keinotekoinen kivi

Itse asiassa nämä ovat kahta eri materiaalia, mutta ulkonäkö voi olla samanlainen. Yläosa kylpyhuoneesta, joka on valmistettu luonnonkivestä, on valmistettu levystä, joka on muutaman senttimetrin paksu. Oikeissa paikoissa, tee reikiä, sitten jauhaa ja kiillottaa.

Kivi näyttää erittäin mukavalta, mutta se vaatii suuria määriä

Nämä ovat kalliita malleja, jotka näyttävät hyviltä tilavissa kylpyhuoneissa. Ne ovat kestäviä, eivät pelkää vettä, mutta ne painavat paljon, minkä vuoksi asennuksessa on vaikeuksia. Silti voi olla ongelmia lähdössä. On tarpeen tietää, millaista kiveä työtaso on valmistettu tietää, mitä pesuaineita voidaan käyttää. Esimerkiksi marmoria ei voida käsitellä klooripitoisilla valmisteilla, graniitti voi kestää eikä tällaisia ​​testejä. Joten hoito olisi valittava erikseen. Yleensä kallis, kaunis, luotettava, mutta lähtö voi olla ongelma.

Tekokivestä - murskataan hienoksi tilaan luonnonkiveä pelimerkkejä sekoitettuna sideaineen (akryyli- tai polyesterihartsin). Tämä seos kaadettiin tietyssä muodossa, jähmettymisen jälkeen laatan saamiseksi monoliittisen integroidun pesuallas (tai ilman).

Keinotekoinen kivi voi olla monenlaisia

Edut tätä materiaalia - mahdollisuus saada kaikenlaista, erilaisia ​​värejä. Suorituskyky ominaisuudet haltija: tekokivestä ei pelkää vettä, helppo hoitaa niitä, voit käyttää pesuaineita ilman kuluttavaa (eivät naarmuunnu) ja märällä rätillä tai sienellä. Materiaali kestää stressi, ei ole poistettu, ja vahingoittaa sitä pitäisi tehdä merkittävä voima. Ja vain yläosien käyttäen akryylisideainetta on rajoitus - korkeassa lämpötilassa se voi sulaa. Mutta jos tulitöihin kylpyhuoneessa ei odoteta, voit käyttää näitä työtasot ilman rajoituksia.

Lasia sopii täydellisesti suuriin ja pieniin kylpyhuoneisiin. Tee niistä paksu karkaistu lasi. Se voi olla täysin avoin tai hieman varjoa tai saattaa jopa värillinen. Kosteudensietokyky tämä materiaali on epäilemättä, kukaan ei, mutta monet pelkäävät hauraus lasin. Mahdollisuuden rikkoa lasin, tietenkin on, mutta tässä meidän on tehtävä merkittäviä ponnisteluja. Vuonna perheet pienten lasten asettaa ne, luultavasti ole sen arvoinen, mutta muissa tapauksissa ole vasta.

Lasi näyttää hyvältä, mutta se on usein hieroa

On pidettävä mielessä, että kaikki tahrat lasille on hyvin havaittavissa. Meidän täytyy hieroa pintaan jatkuvasti seurata puhtautta. Yleensä lasia kylpyhuoneeseen altaan alta - niille, jotka haluavat puhdistaa.

Monet uskovat, että puu kylpyhuoneessa - ei ole paras valinta. Ehkä niin, mutta toimivaltaisten käsittelyyn se ei saa olla pienempi kuin posliinia. Kyllä, se tarvitsee enemmän hoitoa, mutta tämä haitta ei poista sisustuspuu.

Puinen työtason kylpyhuoneen pesualtaan alla voidaan tehdä kiinteää - kiinteä osa puuta, ja voi - alkaen liimattu baaria. Toinen vaihtoehto - halvempi mutta yhtä koristeellinen. Suojaamaan puuta kosteudelta päällystetty useita kerroksia vedenkestävä lakka. Lac on korkea kiilto, puolikiiltävälle, semi-kiilto ja mattapintainen, että on, eriasteisia kiilto. Joten lakattu - ei aina kiiltävää pintaa. Mutta tämä suojakalvo on täysin vesitiivis ja sileä pinta on poistettava hyvin.

Array, lakattu

Toinen menetelmä puun suojaamiseksi kosteutta vastaan ​​- suojaava kyllästys öljypohjaisten koostumusten. Ne eivät ole huonompi suojaa vettä, mutta eivät muodosta kalvoa ja tunkeutumaan kuitujen tukkeutumisen kanavat vedelle. Käsitelty puu ulkoasu kuin luonnollinen, mutta monimutkaisemmissa kuvioitu pinta hoito - suoria uria, jotka on suunniteltu kerääntyä likaa ja suolajäämät.

Puun impregnointi rakenteella on kirkkaampi

Puu työtasot kylpyhuoneen vaativat säännöllistä uudistamista suojakalvon. Öljyäminen täytyy päivittää noin kerran vuodessa (vain samoihin koostumuksen uudelleen), lakka pinnoite voi kestää useita vuosia, mutta sen hyödyntäminen - hankala tehtävä (poistaa vanhoja kerroksia lakan uusi). Yleensä hoito on sama kuin puiset huonekalut, täytyy vain pitää veden pinnalla pitkään ei pysy.

Kipsilevy viimeistelty laatat tai mosaiikit

Työtasot tehty kipsilevyä viimeistelijät tekevät mestari, joka laittaa laatat seinillä. voit tehdä sen itse, jos haluat. Käyttö olisi galvanoitu profiili (se on tärkeää, ei ruostetta) ja kosteudenkestävä kipsilevyä. Lisäksi sen sijaan, kipsilevyä, voit käyttää vedenkestävä vaneri. Molemmat materiaalit soveltuvat myöhemmin laatoitus tai mosaiikki.

Tämäntyyppinen pöytätasot altaan alta kylpyhuoneessa on yleensä tehty taulukon muodossa - tarvitset ainakin jonkinlaista tukea, koska paino rakenne saadaan viimeistely huomattava. Tekniikka toimii kipsilevy profiileja ja voit tehdä molemmat suorat ja kaarevat pinnat. Jotta muoto voi olla mikä tahansa - tulee.

Muodossa voi olla mikä tahansa

Ominaisuudet ja huolellisuutta tämäntyyppisten työtasot kylpyhuoneen altaan alta ovat samat kuin viimeistelyyn - keraamiset laatat tai mosaiikit. Jälkeen injektointi koostumus kosteutta kestävä pinta tulee vesitiivis ja kestävä mekaanista rasitusta ja kulumista. monimutkaisuus hoito ei eroa - voit käyttää pesuaineita, vaikka kuluttavia hiukkasia. Emäksellä ja klooria sisältävien aineiden täytyy olla varovainen, mutta ei siksi, että laatta, mutta koska saumat - niistä voi tulla kirkkaammaksi.

On kolme tapaa asentaa työtasot kylpyhuoneessa:

 • Käännettävässä yläosassa. Tällöin tila alareunassa on täysin ilmainen, että ensinnäkin, on helppo puhdistaa, ja toisaalta antaa vapauden sijoittaa asioita tai tekniikoita. Tällainen menetelmä on nimeltään yläpuolella asennuksen pöydälle.
 • Asennus jalat. Suunnittelu on luotettavampi, mutta jalat - tämä rajoitus, ja toisinaan he suuresti haitannut.
 • Asennus huonekaluja. Tee pohjaan muutaman hyllyille tai jalustat, sekä ylhäältä asentaa työtason - variantti kylpyhuoneen järjestely.

Kun se on asennettu kannattimille, valita voimakas moduulit ulkopuolelle tai muotoinen (neliö) putkien rivat. Asennettaessa raskas työtasot kiinnikkeet takana, on toivottavaa, että heillä oli lävistäjä vahvistaminen.

Asennuskiinnikkeet seinään latvat

Lisäksi suluissa muodossa kolmio on suorakulmainen muotoilu. Ne soveltuvat ripustaa posliinia tai keramiikan kulhoja toppeja, sekä kevyempiä vaihtoehtoja.

Asennus metallikehykseen

Tämä menetelmä näyttää hyvältä ja se on kätevä: baarissa voit ripustaa käsipyyhe. Jotta kaikki näytti harmonisesti lappo ja nämä vasteet valitaan yksi väri ja useimmiten se on ruostumatonta terästä, mutta voi olla muita suoritusmuotoja.

Asennus altaan alta työtaso kylpyhuoneessa jalat ei poikkea asettaa jalat tahansa huonekalu. On merkitty asennuspaikalle, jalat kierretään kiinnikkeet, laakso, joka on 3/4 paksuudesta työtaso.

Asentaminen jalat pöydällä kylpyhuoneen altaan alta - normaali menettely

Vaikeuksia voi syntyä vain asennuksen posliini, kivi tai lasi. Tässä tapauksessa voidaan käyttää liima-tiiviste (MS-polymeerit, tai polyuretaania).

Asennettaessa kahden menetelmän halutaan edelleen varmistaa seinärakenteeseen. Alapuolella, risteyksessä seinään ruuveilla metallipistoke (ruostumaton teräs tai galvanoitu). Tämä antaa lisää jäykkyyttä ja luotettavuutta.

Asentaminen huonekalut on vielä yksinkertaisempi: ottaen alumiini- tai galvanoitu kulmat on mahdollista - vahvistettu. Toisella puolella ne on kiinnitetty väliseinät huonekalut, toinen - taakse pöytälevyn (riippuen materiaalin ruuveilla tai liimalla tiiviste).

Asennus kalusteet

Asennuksen jälkeen liitos tilaa seinän on suljettava. Käyttö voi olla vedenkestävä tiiviste. Parempi - terveys silikoni tai akvaarioissa, erittäin hyvä perustuu edelleen MS polymeereihin. Asennettaessa puiset työtasot täytyy etsiä yhdiste, jota voidaan käyttää puuta.

Jos et vieläkään voi päättää, millaista on olla työtasot kylpyhuoneen altaan alta, ehkä voit auttaa kuvan mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Hienostunut sisäosa raaka reunan ... kontrasti antaa kuori

Värillistä lasia - hyvä vaihtoehto

Puu, loppujen lopuksi hyvin "lämmin" sisustus

Hyvin epätavallista - faneille liioiteltu päätösten

Työtasot kylpyhuoneen altaan alta pieniin kylpyhuoneisiin

Lasi näyttää hyvältä, mutta usein pyyhkiä

Kipsilevyt ja laatantekoko- voi olla kaikkein alkuperäisessä muodossaan

Kylpyhuone työtasot tekokivestä

Pöytätaso suihku tai kylpyamme on radikaalisti uusi trendi nopeasti yleistyi. Tämä johtuu sen ergonomia, toiminnallisuus ja käytännöllisyys. Loppujen lopuksi sen sijaan pienen altaan kotiin hankkia koko "teline", jota käytetään pitämään hygieniatuotteita, kosmetiikkaa ja muita asioita, joten se on mallikas ulkonäkö.

Akryyli kylpyhuone työtasot tekokivestä on monia etuja muihin vastaaviin tuotteisiin. He sisustaa jopa pienikokoisen kylpyhuone ja antaa sen ilme. Normaalisti tuotanto kansilla kylpyhuoneeseen on jo loppuvaiheessa korjaustöiden kylpyhuoneessa. Valmistettujen tuotteiden "Korstoun" voidaan vastata erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin suunnittelun ja on täydellinen loppu tahansa sisustustyyli.

Pöytälevyt kylvyssä, jotka on valmistettu akryyli- keinokiven paksuus on 12 mm, mutta koska liimaamalla substraatin reuna ja voi saavuttaa 40, 50 ja jopa 60 mm. Jos asiakas vaatii laajempaa työtaso, sitten ehkä kiinni reunaan sopiva koko.

Tuotteita veistetty pesuallas varustettu kaikenlaisia ​​hyllyille tai laatikoita voidaan helposti korvata saranoitu kaappi tai eri paikassa eri hyllyillä.

Tilatessaan tuotteita tekokivestä - 20% alennuksen kaikista skinali! Vauhtia, kanta on rajoitetusti! lisää

Hinta ja hyötyjä meidän järjestyksessä

lahjana * * tilattaessa työtasot

Kylpyhuone työtaso Tekokivestä on tärkeitä tuntomerkkejä verrattuna muihin kivituotteet:

 • vedenkestävyys ja kosteudenkesto;
 • valtava valikoima värejä ja jakeet;
 • näkymättömät yhdistävät liitokset;
 • Se voidaan helposti palauttaa vahingon sattuessa;
 • koskemattomuutta;
 • Koska huokoset;
 • perushoito.

Muodostamisesta lähtien lopullisen tuotteen hinta - on aina yksilöllinen prosessi, suosittelemme, että tutustut joidenkin hintoja eri kivien metrillä (ks enemmän voit oppia niistä menemällä tietylle sivulle kivi), joka auttaa ymmärtämään tason hinnoittelua.

Yrityksemme toimii vain kaikkein tunnettuja tuotemerkkejä, suoriutuivat hyvin pitkän ajan kuluessa olemassaolon.

Ja juuri nyt, kiitos siitä, että olemme jatkuvasti parantaa palveluidemme laatua sinulle nyt leikkuulauta akryylia kiviä väriä työtaso on saatavilla ilmaiseksi! Get it, et voi asennuksen jälkeen lopputuotteen vaiheessa toimituksen.

* Ei voi olla muita alennuksia, määritä lopulliset kustannukset

Kohtuulliset hinnat tuotteille

Pakattu valmistusaika (5 työpäivää)

Olemme virallisia prosessori tekokivestä

Tilauksissa tahansa monimutkaisuus

Yksilöllinen lähestymistapa jokaiselle asiakkaalle

Arviot meidän työtasot kylpyhuoneen

Hope L.

07 syyskuu 2014 Montelli - laatu kivi

Ei ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä KorStoun ja ajoittain iloita laatu - jo kaikki ystäviä täällä ovat johtaneet! Tärkeintä - nopea toimeksiantojen ja ammattitaitoa.

03 joulukuu 2014 Laatu työtaso

Työskentely asiakkaiden kanssa yrityksen huipulla - se on varmaa. Erittäin yllättynyt, että minulle kerrottiin yksityiskohdista miten hinta, ja hinta jopa ottamatta huomioon alennuksista alhaisimmat.

19 huhtikuu 2014 Suuri työstä

Mitattuna yhtiö ei aiheuta riippuvuutta, zamerschik koitti järjestyksen, tarkasti ja nopeasti kaikki mittaukset, jopa kertoi meille paras tapa olisi tehdä yksi tekijä työtaso - olemme onnellisia!

Varaa pöytä-top kylpyamme tekokivestä alennuksella!

in "Korstoun" yritys hankinnan työtasot kylpyhuoneen kuluttajien täytyy tehdä henkilökohtaisen järjestyksessä. Täällä hinnat ovat kohtuullisia, ja saat valmiin tuotteen suhteellisen lyhyessä ajassa. On mahdollista luoda omia ja alkuperäisessä muodossa kiven työtaso keittiössä, joka itse suunnittelee. Artikkelit on valmistettu materiaalista, joka valitaan asiakkaan on haluttu väri, koko, kokoonpano ja muotoilu. Päätöksestä riippumatta, varma, että ostettu «Korstoune» Työtasot tekokivestä aina pystyä sopimaan ympäristöön kylpyhuoneen. Lisäksi jokainen senttimetri tilaa käytetään viisaasti ja tehokkaasti.

Nämä työtasot kylpyhuoneen aina lämmin, miellyttävä kosketuksessa runkoon. Älä myöskään unohda niiden hygienian, jokainen voi olla varma erinomaisesta laadusta. Lisäksi yläosan kanssa tekokivestä, kylpyhuoneeseen näyttää paljon enemmän arvostettuja ja alkuperäinen.

Kysyt kysymyksen: voi laatutuotteen saada kohtuuhintaan? Vastaus on yksinkertainen - kyllä, jos viitataan yhtiön Korstoun". Kuluttajien valinnanvaraa on useimmiten pysähtyy pöytien tekokivestä. Parempi yksinkertaisesti löytää! Kaikki arvostelut tämän tuotteen vain positiivisia, valitettavasti tämä hankinta ei ole tarkkoja!

* Jälkeen valmistetuissa asiakaspalveluun

Ma-pe klo 09:00 ja 18:00

Täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä pian!

Jos hakemus on jätetty pois tuntia, soitamme sinulle takaisin seuraavana työpäivänä.

Jos katselet kiven pidät siitä, klikkaa kuvaketta ja voit palata siihen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin