Työtason pesuallas kylpyhuoneeseen

Työtasot kylpyhuoneen: lajikkeiden ominaisuudet ja valintakriteerit

Kosteiden ja kalusteet suuntauksia kylpyhuoneisiin salli tätä tilaa enemmän toimiva ja viihtyisä. Hyvin kannattava ja muodikas ratkaisu on asentaa kylpyhuoneen altaan alta työtaso. Se on tärkeä osa sisätilojen, ja erinomainen tallennustilaa, lisäksi se voidaan sijoittaa eri aiheista, joita ilman on vaikea tehdä huoneen kylpyhuoneessa. Altaan alta voi asettaa pesukoneeseen tai järjestäjä hyllyillä tehdä tilaa ergonomisesti.

Kun alkaa puhua pöytien, kun siellä on yhdessä keittiö, mutta viime vuosina altaan alla työtaso tullut hyvin ansaittu suosiota kylpyhuoneessa. Päätarkoituksena työtasot - yhdistää useita elementtejä osaksi harmonia. Esimerkiksi pöytälevy voidaan yhdistää yhden moduulin tai kaksi pesuallasta yhdistää pesuallas ja kaapit.

Kylpyhuone työtasot vahvuus ei ole niin tärkeää kuin valinta keittiön työtasot, joka on ensisijaisesti oltava iskunkestävä ja kestää valtavia kuormia. Tässä suhteessa, sitä voidaan käyttää valmistettaessa erilaisia ​​materiaaleja.

Valitessaan työtasot tulisi kiinnittää huomiota seuraavat kriteerit:

 • kestää hyvin korkeita huoneen ilmankosteus;
 • ei saatu vastauksia vaikutusta äkillisten muutosten huoneen lämpötila;
 • Minimaalinen alttius hometta tai sieni;
 • helppous ja yksinkertaisuus ylläpidon.

Työtason valmistukseen käyttää eri materiaaleja. Erittäin suosittu luonnonkivi työtasot, usein marmoria tai graniittia, kalliita näyttäviä työtasot onyxeista ja travertiini. Yhtä puun kysyntä työtasot, MDF, lasi ja tekokivestä. Pöytälevyt voidaan tehdä riippumatta kosteuden kestävä kipsilevy ja oblitsevat mosaiikki: keraaminen tai lasi.

Nyt näyttää jokaisen materiaalia erikseen.

Kestävin materiaali työtasot, koska hän ei pelkää mitään vahinkoa. Marmoria tai graniittia voi olla himmeä tai kiiltävä. Tärkeimmät edut ovat erinomainen ulkonäkö, erinomainen iskunkestävyys, kulutuskestävyys ja kestävyys. Haitat - korkeat kustannukset, valtava paino materiaalin ja on hyvin aikaa vievää asennusta rakenteen.

Se on lähes kaikki edut luonnonkiveä, mutta ulkonäkö on helppoa erottaa. Tuotantoprosessissa käytetään marmoria, graniittia tai kvartsia soraa, joka yhdistää tai akryylihartseja. Käyttö komposiittimateriaalit voit luoda erittäin vahva ja kaunis työtasot eri muotoisia ja kokoisia, Ktorov tärkeä etu on kyky tilata valettu työtaso pesuallas ja välttää tarpeetonta saumat ja liitokset.

Suurin etu työtasot tekokivestä verrattuna luonnon marmoria tai graniittia, on kohtuullinen hinta. Tämä materiaali on kestävä ja ei pelkää korkea kosteus ja voi helposti päästä eroon ulkonäkö naarmuja niistä. Nykyään on olemassa pinta kiillotus teknologia erityinen tahna, joka täyttää täysin tyhjästä ja palauttaa alkuperäisen tuotteen ulkonäkö.

Lasia on tullut hyvin yleistä, koska alhainen hinta ja täydellinen noudattaminen aineellisten edellytysten huoneen kylpyhuoneessa. Edut lasi soleshnits koskee:

 1. Lujat, työtasot valmistettu karkaistusta lasista;
 2. Kestää erinomaisesti erilaista luonnetta aiheuttaminen
 3. he eivät pelkää korkea kosteus;
 4. Se tuottaa laajan valikoiman muotoja ja muunnoksia;
 5. he voivat helposti koristella. Sillä alaosa sisustus, voit käyttää erityistä kalvo kuvalla tai ilman.

Valitettavasti, lasi on hieman haitta - sen jälkeen, kun vettä kuivauksen tahra on edelleen, joten ne on puhdistettava usein.

Kaikki eivät voi arvostaa etuja käyttämällä pöytälevyn tehty MDF, koska oletetaan, että kuitulevy lyhyesti tarjoillaan huoneen korkea kosteus, mutta nykyään tämä materiaali on peitetty laminoitu kerros, joka toimii luotettavan suojan kosteudelta.

On kuitenkin syytä huomata, että tämä kerros voi vahingoittua ja sitten pääse kosteutta ja se aiheuttaa materiaalin käyttökelvoton muutaman kuukauden kuluessa. Siksi ennen ostamista työtaso valmistettu MDF on välttämätöntä miettiä mahdollisia haittoja.

Puinen työtaso on paras materiaali työtasot kuin MDF. Sillä on suurempi vastustuskyky kosteutta verrattuna MDF. Suojalakkakerros tai maalikerros suojaa sitä kosteudelta, ja naarmut on työtaso ei tarpeeksi nopeasti käyttökelvoton. Palauttaa vahingoittuneet puupinta voi itse vain puolen tunnin harjalla, lakka tai maali.

Pöytälevy valmistettu kipsilevy vuorattu mosaiikit, on paras vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat varustaa asumisen omatoimista. Mosaiikki on keraaminen tai lasista, joten se on vahva, ja on tunnettu siitä, että suuri käyttää elämän.

Käyttämällä mielikuvitusta, voit luoda todellisia mestariteoksia minkäänlaisen investoinnin pienen määrän käteistä. Tämäntyyppinen työtaso on joitakin haittoja.

On huomattava, että sirpaleet mosaiikki saumat ja valita sopiva kosteus hylkivä laasti saumoihin. Perusteella pöytätason alle on tehty kipsilevyjen ja tarvetta ostaa vain kosteutta kestävä kipsilevy vihreä.

Pöytälevy on yksi keskeisistä elementeistä suunnittelussa kylpyhuone. Voit käyttää sitä yhdistää erilaisia, näennäisesti yhteensopimattomia objekteja yhteen.

Yleensä kaikki huonekalut kylpyhuoneessa vastaa tyyli sisustus ja eri elementtejä ja moduuleja täydentävät hyvin toisiaan. Vaikka voidaan luoda harmonia ja riippumatta yksittäisten moduulien, hyllyt, laatikot, kaapit tai keskeytetty kerroksessa. Siksi altaan alta ja työtaso Kylpyhuonetilat tulisi myös yhdistää kaikki huonekalut.

On valtava valikoima pöytätasot:

Voit poimia oman mallin mukaan mieltymyksiä suunnittelu ja hintapolitiikkaa.

Niin, kaikki työtasot voidaan jakaa:

 • low-end-mallit,
 • tuotteet, custom,
 • osan design malleja palkkio.

Leveys ja korkeus työtaso määräytyy ostajan, joka kantaa hänen valintansa mittausten perusteella kylpyhuoneen ja kasvu perheenjäseniä.

Kuoret, jotka on asetettu pöydälle, myös miellyttää monenlaisia ​​muotoja: symmetrinen tai epäsymmetrinen, oikealle tai vasemmalle, yhden tai kahden hengen. Työtaso voidaan esittää, että kaapin sisäosan lisäksi tai itsenäinen osa, joka on asennettu pitkät jalat tai kiinnitetty kannattimien avulla.

Erittäin suosittu asiakkaiden keskuudessa nauttivat kaksi pesuallasta, koska ne mahdollistavat kaksi ihmistä samanaikaisesti suorittaa hygieeninen menettelyjä, on erittäin tärkeää, aamulla, kun kaikki perheenjäsenet ovat kiirehtivät töihin tai kouluun. Pesuallas voidaan sijoittaa työtasolle tai sisäänrakennettuna. Riippuen kuoren vaihtelee kiven rakenne, joka on liitetty työtaso.

Pieni huone ja kylpyhuone melko usein asetettu kulhoon. Tämä vaihtoehto voi säästää pieni kylpyhuone tilaa ja toiminnan varmistamiseksi.

On olemassa useita tapoja asentaa työtasot:

 1. Jossa kiinnitin suluissa valmistettu kiinteä työtaso, koska sillä on suuri paino.
 2. Turvaaminen työtasot valmiiksi kaappiin.
 3. asennustapa voit luoda turvallinen kiinnitys. Seinälle telineeseen asennusta, ja sitten se on jo kiinni LVI. Sen jälkeen koristaa seinävuorauksessa.

Asentaminen työtasot riippuu sen lajista: lattian ja seinän. Lattia asennus on melko helppoa, koska yksi on vain käyttämään tasolle säätää pituudet jaloissa.

Seinäasennus työtasot kestää kauemmin ja vaatii uusia työkaluja. Mutta se ei lakkaa tuottamasta kiinnikkeitä countertops itse, jos on olemassa sellainen toive. Voit myös ottaa apua asiantuntija, joka lyhyessä ajassa tekee luotettavan asennuksen työtasot kylpyhuoneessa.

Nykypäivän markkinoilla, voit löytää malli, jossa työtaso ja pesuallas - tämä on yksiosainen rakenne. Tämä vaihtoehto on monia etuja:

 • Nämä työtasot on ominaista suuri lujuus, koska pinta on tehty samasta materiaalista ja jolla ei ole saumat ja liitokset.
 • Moduuli on täysin suljettu, mikä on tärkeää kylpyhuoneet.
 • Työtaso pesuallas, voit ostaa mitään muotoa, kokoa ja väriä, joten voit tukea mitä tahansa tyyliin sisustus.

Erilaisia ​​muotoja ja malleja

Mukavaan käyttö- työtasot kylpyhuoneen tulisi kiinnittää huomiota pohjalta pöytätasot, koska se on tuotettu kaksi versiota - lattian ja seinän. Muodostavat perustan vaikuttaa toimivuutta koko työtaso.

Lattian ja seinän pohjan alle pöydän on yksi tarkoitus ja se eroaa ainoastaan ​​kiinnitystapa. työtasot pituus riippuu maun ja mielikuvituksen asiakkaalle. Joissakin kylpyhuoneissa työtasot voidaan tehdä melkein koko kehä huoneen tai menestyksellisesti asentaa ne markkinaraon, jossa hyödynnetään täysimääräisesti käytettävissä olevan tilan.

Pöydän yläosa on kysyntää markkinoilla huonekaluja. Sen asennus on melko yksinkertainen. Sinun täytyy laittaa se paikka, jossa pesuallas. Jalkojen säätää korkeuden tasolle. Ja sitten tehdä kuori yhteyden viemäriverkostoon ja vesihuollon.

Merkittävä etu tässä muodossa voidaan kutsua suuri kapasiteetti. Kaappi voidaan taittaa monia hyödyllisiä asioita vedenkäsittelyn, pesuaineita tai tallentaa kohteita yleistä. Joissakin malleissa löytyy jo asennettu laatikot tai hyllyt.

Työtaso seinä ripustaa seinälle käyttäen ankkuri. Tämän tyyppinen työtaso on samat ominaisuudet kuin lattia työtaso. Mutta ero on edelleen olemassa, koska kiinnitystapa se on pienempi, voi kestää kevyt ja siksi mahtuu pienempi kohdetta.

Kannattaa myös korostaa toista ryhmää pöytien - koriste. Heillä ei ole mitään kaapit tai jalustat. Ne ovat edustettuina lattian ja seinän malleja. Pöytien ulkokäyttöön erityistä pitkät jalat ja seinätuotteet - erityistä suluissa. Koristeelliseen työtasot pitäisi valita ja asianmukainen LVI, esimerkiksi kromi juoksuttaa, jotta se näyttää ja harmonisesti samaan suuntaan.

Pöytälevy valmistettu kipsilevy kätensä

Käyttämällä Kipsilevy voi tehdä omia kauniita ja omaperäisiä pöytälevy, joka on alkuperäisen koristelu kylpyhuoneeseen. Sen tärkein ominaisuus on, että materiaali ei pitäisi muuttaa vaikutuksen alaisena kosteutta. Käytä epoksiliuosta luotettavasti tuotteen suojaamiseksi kosteudelta. Myös suosittuja ovat vedenkestävä kipsilevy, joka on suunniteltu nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Jos käytät tämäntyyppistä kipsilevyä, niin ylimääräinen käsittely ei ole tarpeen soveltaa.

Luoda pöytälevy kylpyhuoneeseen pitäisi ostaa materiaaleja, kuten:

 • Kipsilevyä arkkia (edullisesti kosteutta);
 • profiilit muodostavat perustan työtasot;
 • vaneri;
 • vedenkestävä kitti;
 • Suojaava liuos kosteudelta;
 • siveltimellä ratkaisu suojaamiseksi kosteudelta;
 • palapeli;
 • suluissa;
 • epoksiliimaa.

Kun kaikki nämä materiaalit ovat käden ulottuvilla, voit siirtyä jopa teknologian pöytälevyn.

 • Ensin täytyy tehdä mittaus tila, jossa aiot asentaa työtasot. Näiden mitat määräytyvät korkeus ja leveys tulevan tuotteen. Siirrymme luomiseen metallin rungolle tai sälepohja. Tärkein ominaisuus runko - se on kestävyyttä ja luotettavuutta suunnitteluun oli vakaa.
 • Luoda suunnitelma tulevaa tuote otetaan vaneri, joka on kosteutta kestävä, ja se on piirretty muodon, jossa pesuallas on. Avulla palapelin on tehtävä profiilia pitkin reiän. Kun viilulevyn on valmis, mene luomiseen kahta kipsilevyjen, ja toisessa niistä on myös reikä viemäriin.
 • Liittää kaksi kannatinta seinään, ja asentaa ne leikatun vanerilevy. Sitten seurasi liittää arkki Kipsilevy, jossa on reikä. Toinen arkki Kipsilevy, joka ei ole leikattu, on kiinnitetty alla.
 • Kun kipsilevyt kiinnipysyvyys, sinun on luotava kovera pää. Jotta se, tarvitset kaistale Kipsilevy. Hän teki halkoo sentin. Sitten tämä kappale on kiinnitetty sisäpintaan tulevaisuuden työtasot.
 • Kun työtaso on valmis, se on peitettävä erityisellä seoksella, jossa on vedenpitävä toiminto. Luotettavuus olisi säädettävä tätä menettelyä kahdesti. Sitten odottaa kuivien tuotteiden ja voi siirtyä viimeiseen vaiheeseen - koristelu työtasot.
 • Viimeinen vaihe on asentaa tiskialtaan työtaso. Upottaa sonni tukevasti kiinni, se on asennettava erityisellä jalat tai kiinnitä seinään erikoiskannatintarvikkeita. Ottavat tuki on välttämätön tasot, jotka ovat melko korkeat ja tavoittaa yli metrin. Luoda tukea väliaine voi olla sopiva putki metallia.

Kovera kasvot eivät ole pilaantunut kosteutta kylpyhuoneen, sinun täytyy olla varma peitetään pohjamaali ja sitten toinen tuottamaan vedenkestävä kitti käsittelyä.

Katso seuraava videoinstallaatio työtasot.

Kun käytetään valmistukseen työtasot Vesitiivis kipsi- levyjen, ei ole tarpeen suorittaa lisäksi käsittely työtaso suojaa kosteudelta.

Valitse kaapit kylpyhuoneessa

Kylpyhuonekalusteet alle Integroitu pesukone

Kaapit pesuallas kylpyhuoneeseen

Kaappi pesukone kylpyhuoneessa

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Valitsemalla työtaso jonka uppoavat kylpyhuoneessa

Moderni kylpyhuone - ei ole tilaa vain tehdä päivittäin hygienia, mutta myös paikka fyysinen rentoutumista ottaen suihkussa tai kuumassa kylvyssä. Juuri tästä syystä, kylpyhuone pitäisi olla vain kaunis vaan myös toimiva. Yksi niistä tekijöistä, joilla varmistetaan toimivuus pöytälevy altaan alta kylpyhuoneessa, jolloin hän sijoittaa olennaiseen, ja sen nojalla asentamaan kaappeja tai laatikoita, joista ei vain piilottaa johdot LVI, mutta on myös mahdollista käyttää tilaa tehokkaasti.

Työtasot tekokivestä

Useimmissa tapauksissa tällainen tuote, jota käytetään työtaso puhdistukseen ja on erityinen aukko asennusta varten viemäriin. Tällainen suoritusmuoto on tehokkain suhteen tilaa säästävä, ergonomia ja toiminnallisuus. Vain tilava sisätiloissa kylpyhuoneet, joita löytyy huippuluokan huoneistojen tai yksityiskodeissa, työtaso pesuallas asentaa erikseen, kuten taloudessa olevan paikka ei ole tarvetta.

Lajikkeet työtasot kylpyhuoneen

Nykyaikaiset huonekaluteollisuus tarjoaa valtavan määrän erilaisia ​​vaihtoehtoja tuotteiden käyttämällä kehittyneitä laitteita ja uusien materiaalien. Moderni pöytä altaan, helpotukseksi valinta, perinteisesti jaettu kolmeen pääryhmään tekniset indikaattorit:

 • koko;
 • Form työtasot;
 • materiaali, josta valmiissa tuotteissa.

Tietoa. Joissakin säiliöissä Alusta voi olla 2-3 pesuteline, joiden määrä riippuu tarkoituksesta tai omistajan mieltymyksiä. Esimerkiksi Euroopassa hyvin usein löydät työtasot, joissa asetetaan tappien lukumääräksi sama perheenjäsenten lukumäärän. Samanlaisia ​​rakenteita löytyy julkisilla paikoilla.

Nämä tuotteet voidaan edelleen jakaa alaryhmiin kiinnitysmenetelmä huone. Esimerkiksi altaan alta työtaso kylpyhuoneessa voidaan muodostaa kolmella tavalla:

 • Roikkuu variantti jossa kiinnitys suoritetaan erityisillä suluissa seinäpintaan;
 • polupodvesnoy, jossa yksi osa tuotetta on kiinnitetty kannattimeen, ja ulompi puoli on kiinnitetty muihin jalat. Tämä vaihtoehto on käytettävissä, jos konsoli luonnonkiveä pesuallas, sillä niillä on vaikuttava paino;
 • Bill vaihtoehto tässä tapauksessa käytetään pohjan huonekalu, se on yleensä kaapit liukuovet tai kaapit.

Nämä kiinnitysvaihtoehdot työtaso pesuallas kylpyhuoneessa voit valita paras vaihtoehto sinulle. Monet kaupallisesti saatavilla olevista malleista ovat yleismaailmallisia ja ne voidaan asentaa mihin tahansa seuraavista tavoista, kun sinulle sopii.

Muovattu akryyli työtasot

Uppoavat kylpyhuone työtason voi poikkeavat myös rakentava ja toteutus. Tähän mennessä on kolme vaihtoehtoa:

 • Kiinteät tuotteet, jossa pesuallas ja työtaso ovat yksi ainoa kokonaisuus;
 • Sisäänrakennettu pesuallas, jossa pesuallas on asennettu erikseen erityisesti tehty aukko pöydälle;
 • Rahtikirja pesuallas, tällaisissa tapauksissa, kylpyhuone pesuallas pöytätason alle on muodostettu työpöydän tuote, joka ei edellytä leikkaamista suuri reikä, paitsi tietoliikenneaukkojen.

Tietoa. Valettu teräksestä valmistettu pesuallas työtaso kylpyhuoneessa on merkittävä etu. Se näyttää erittäin tyylikäs minkään kotona ja se on erittäin helppohoitoinen. Tällaisia ​​tuotteita pidetään malleja parannetuilla hygieniaominaisuuksien. Useimmissa tapauksissa nämä mallit on valmistettu luonnon tai tekokivestä, joskus lujat akryyli koriste täyteaineena.

Seiso tiskialtaan kylpyhuoneessa käytetään usein liitteinä tuote, jonka mukaisesti pesukone on asennettu. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto pienikokoisiin tiloihin, joissa järkevän käytön tilaa on niukasti.

Valmistusmateriaalit työtasot alla pesuallas

Kehittämällä teknologian ja uusien materiaalien, huonekaluteollisuus tuo markkinoille tuotteita eri materiaaleista. Esimerkiksi, washtop voidaan valmistaa materiaaleista, kuten:

 • luonnonkivi, joka sisältää graniittia, marmoria tai Onyx. Luonnonkivi on yleensä valmistettu Solid uppoaa työtasot kylpyhuoneeseen, joka on jo sisäänrakennettu pesuallas;
 • lasi, joten se pidetään yleinen materiaali, joka on hyvin suosittu kustannuksella sopusoinnussa tahansa sisätilan;
 • tekokivestä joka suurella tarkkuudella simuloi luonnonkiveä ja korkeat lujuusominaisuudet. Tällaiset washtop voidaan valmistaa yhtenä kappaleena valettu, ja erityisessä suoritusmuodossa;
 • MDF, puu tai kipsilevyä käytetään usein myös luoda työtasot käsillään. Nämä materiaalit ovat erittäin hyviä kosteuden, jos niitä ei kohdistu esikäsittelyä tai suojaus. Sink kylpyhuone lavuaarit kotitekoinen versio valitaan yksilöllisesti.

Riipus luonnon puusta

Tietysti paras vaihtoehto kylpyhuone työtaso katsoi luonnonkivi, koska tämä materiaali on ominaisuuksia, kuten:

 • hyvä kestävyys mekaanisia vaurioita;
 • kosteudenkesto ja kemiallisia puhdistusaineita;
 • pesuallas kylpyhuone yläosassa kivi on helppo puhdistaa ja pidetään hygieeninen;
 • ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • Ajan myötä tämä konsoli nieluja ei haalistu ja ei menetä sen alkuperäisessä muodossa, jos hoitaa sitä oikein.

Tietoa. Tietenkin malli luonnollinen materiaali on erittäin korkea hinta verrattuna analogeihin, mutta tässä se on tarpeen muistaa, että tällainen investointi on perusteltu, koska tuote voidaan pitää ikuinen ja osti sen lopullisesti elämän.

Työtaso tekokivestä on suuri lujuus

Jalusta altaan alta kylpyhuoneessa lasi on kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Tuote on helppo sovi mihinkään tyyliin sisustus ja on erittäin helppo huolehtia hänestä. Haittana materiaali pidetään sen hauraus. Tietenkin se on riittävän vahva kestämään arkipäivän ongelmia ilman kuormaa, mutta kun kyseessä on vahva mekaaninen vaikutus, altaan alta kylpyhuoneessa konsolissa heti räjähtää. Tällaisia ​​malleja käytetään usein pienissä tiloissa, koska ne eivät varjoja ja luovat tunteen keveyttä.

Seistä kulhoon tekokivestä on pohjimmiltaan sama kivi, mutta sitä ei käytetä kiinteässä muodossa ja muodossa kivipölyn. Kivisepeliä - haaskausta tuotanto topit valmistettu luonnonkivestä. Nestemäinen seos lisättiin akryyli kivimurska, väriaineet ja muut komponentit, minkä jälkeen seos kaadetaan valmis muottiin ja lämpökäsitellään, seurauksena, joka on fuusioitu yhteen. Tämän seurauksena saamme konsolin altaan alta, joka valmistuksessa laatu eivät poikkea luonnon visuaalisen merkkejä.

Tietoa. Nykyään on olemassa erityisiä sekoituksia, joiden avulla on mahdollista tuottaa pesualtaat työtason itse kotona.

Pesuallas työtaso materiaaleja kuten MDF eivät ole laajassa käytössä. Vaikka nämä tuotteet ovat edullisia ja niiden käyttöikä on hyvin pieni ja kosteassa ympäristössä nopeasti tuhoaa materiaalia.

Valitsemalla erikoisliike kylpyhuoneessa pesuallas työtaso, sinun täytyy ensin tietää, mitä versiota liitetiedoston haluat käyttää kylpyhuoneessa. Valittaessa, on parempi suosia on todistettu ja tunnettujen valmistajien, jotka tarjoavat takuut niiden tuotteiden ja ovat laatusertifikaatti. Vain tässä tapauksessa, viemäriin työtaso kestää pitkään ja mitään valittamista.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Mitä pesuallas pöytätason alle poimia kylpyhuoneeseen?

Moderni kylpyhuone on huone, jossa omistaja ei ainoastaan ​​tee hygieniaa, mutta myös lepää, rentoutua porealtaassa miellyttävässä ympäristössä. Tämän varmistamiseksi sinun täytyy luoda kaunis sisustus huoneessa, unohtamatta noin sen toimivuudesta.

Niistä elementit, jotka tekevät kylpyhuoneen alkaa toimia, että ne osoitetaan altaan alla työtaso. Sen ansiosta voidaan asettaa tämän osan erilaisia ​​kohteita, jotka usein käyttää omistajan.

yleensä työtason alle asennettuja kaappeja, laatikot, jotka mahdollistavat tehokkaan tilankäytön suoritettaessa lisää käytännön toiminta - piilottaa putken, johdotus LVI.

Useimmissa tapauksissa altaan alta työtaso sillä on erityinen reikä, jossa kuori on asennettu. Useimmat mallit sisältävät työtaso lavuaarit, jotka ovat yhden yksikön.

Tämä tekee pesuallas kylpyhuoneessa toiminnallinen elementti. Kylpyhuoneissa iso neliö pesuallas ja työtaso asennetaan erikseen, kuten suurissa tiloissa ei tarvitse tallentaa vapaalla alueella.

Kuori hyveitä alkuun

Pesuallas työtaso - uutuus markkinoilla saniteettiposliinin, joka on parempi kuin perinteinen nieluja johtuen useita etuja:

Tällaisia ​​tuotteita ovat sinetöity, koska niitä ei Liitossaumat.

Tunnusmerkki kuori - helppo puhdistaa. Pinta tällaisten tuotteiden yksiosainen, niin kuten likaantuneet pesuallas alempi, helpottaa huolehtimaan hänestä.

Pesuallas työtaso ei vie tilaa huoneeseen, vaan päinvastoin, jotta se olisi toimiva. Altaan alla voidaan sijoittaa kaappien, hyllyt, jotka voidaan kohdistaa tallentaa useimmin käyttämä kohteiden omistajaa.

Pesuallas työtaso on helppo asentaa. Ei tarvetta sahaukseen lähtö altaan, joka on edellytys asentamista yläpuolella kuoret. Yhteenvetona putken tällainen tuote ja ei ole suuri ongelma.

Altaiden työtaso vaihtoehdot ovat vaihtelevia. Jos kylpyhuone on pieni kooltaan, se voidaan sijoittaa siitä muodostumaan jopa 50 cm.

Jos huone on riittävän tilava, voit ostaa massiivinen tuote, jossa leveys alkaen 90 cm. Myymälöissä tarjota tuotteita eri muotoja: suorakulmainen, soikea, kulmikas.

Lisäksi löytyy paitsi sinkku, mutta myös kahden ja jopa kolminkertainen pesuallas. Jälkimmäiset ovat erityisen sopivia suurperheille. Jos sinulla on rajoitettu varoja ostaa tällaisen altaan, voit ostaa budjetin malli, joka on valmistettu perinteisen saniteettituotteet. Lisäksi, että näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään ja muut materiaalit: kivi, karkaistua lasia, akryyli, metalli.

Lajikkeiden työtasot kylpyhuoneen

Tällä hetkellä, se tarjoaa laajan valikoiman tuotevariaatioiden jotka voidaan asentaa kylpyhuoneeseen. Moderni työtasot nieluja voidaan jakaa kolmeen ryhmään niiden tekniset tiedot:

 • koko;
 • Form työtasot;
 • valmistusmateriaali.

Menetelmällä vahvistamisesta pesuallas työtason voidaan erottaa omaksi ryhmäkseen. Esimerkiksi kylpyhuoneen työtaso pesuallas voidaan asentaa kolmella eri tavalla:

 • roikkuu vaihtoehto - kun kiinnitys on suorittaa seinään erityistä suluissa;
 • polupodvesnoy - tässä suoritusmuodossa, asennus suluissa tuotteet käytetään kiinnittimiä. Ulkopuolelta kiinteän pöytälevyn ylimääräisiä jalat. Tämä suoritusmuoto käytetään, kun konsoli pesuallas kiveä, koska tällaiset tuotteet ovat raskaita;
 • Lähetys kiinnitysmenetelmä - sitä käytetään tapauksissa, joissa huonekaluja toimia perustana kiinnittämiseksi altaan.

Erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja työtaso altaan sallii jokaisen omistajan valita paras sinulle. Monia malleja kuoret saatavilla markkinoilla, voidaan asentaa mihin tahansa seuraavista tavoista.

On syytä todeta, että pesuallas työtaso kylpyhuoneen saattaa poiketa sen rakentamiseen. Tällä hetkellä kaupassa tarjoaa kolme päävaihtoehtoa:

 • diecast tuote - sen erikoisuus on, että pesuallas ja työtaso ovat yksi ainoa kokonaisuus;
 • sisäänrakennettu pesuallas - Tällaisissa artikkeleita pesuallas asennetaan erikseen erityisesti tehty työtaso porauksen;
 • rahtikirja pesuallas - nämä nieluja asennetaan työpöydälle tuote. Se ei halua leikata iso reikä. Poikkeuksen muodostaa reikiä tarvitaan rakentamiseen viestinnän.

Näistä vaihtoehdoista on todellinen etu-osainen pesuallas-työtaso. Hän näyttää tyylikkäältä minkään kotona. Lisäksi huolehtia siitä paljon helpompaa kuin muita muutoksia tuotteita.

Myös tällainen pesuallas on paremmat hygieniaominaisuuksien. Usein tuotannossa on tärkein materiaali luonnon tai keinotekoinen kivi. Harvemmin käytetään lujia akryyli koristeellinen täyte.

Usein seistä altaan alla käytetään kytkimen tuotteita, jotka on perustettu pesukone. Kylpyhuoneissa pieni alue, tämä vaihtoehto on erityisen kätevä, koska se mahdollistaa tehokkaan käytön tilaa huoneeseen.

Valmistusmateriaalit työtasot alla pesuallas

Uusien teknologioiden valmistajien saniteettitilat saattoivat valmistukseen nielujen, työtasot. Tällä hetkellä käytetään seuraavia materiaaleja tällaisille tuotteille:

 • luonnonkivi - on useimmiten käytetty graniitti, marmori, Onyx. Kiinteä kuori valmistettu luonnonkivestä. Niissä on sisäänrakennettu pesuallas;
 • lasi - sekin on yleinen materiaali, jota käytetään sen kykyyn täydellisesti sulautua mihin tahansa sisustukseen;
 • tekokivestä - käytetään myös tehdä kuoret huippu melko usein. Valmistettujen tuotteiden luonnonkiveä, niillä on suuri lujuusominaisuudet. Nieluja tekokivestä voivat olla joko kiinteitä kumi- ja erillään pesuallas.

Jos puhumme paras versio kaikki nämä materiaalit, niin sitä voidaan pitää luonnonkivi työtasot. Tälle materiaalille on ominaista useita etuja, sinun pitäisi olla tietoinen:

 • korkea lujuus;
 • kosteudenkesto;
 • helppous ja hoito;
 • jatkuvassa käytössä väri tuote ei pilaa.

Yksi malleista, luonnonmateriaaleista valmistettuja, on niiden kalleus. Kuitenkin maksaa paljon rahaa, saat tuotteen, jota voidaan käyttää ikuisesti.

Melko äskettäin tullut suosittu lasi työtasot alla pesuallas. Näiden etuna on, että ne voivat helposti kirjoittaa minkä tahansa tyyliin sisustus. Toinen etu on helppous hoitaa niitä.

Suurin haittapuoli on tämä materiaali on sen hauraus. Tietenkin, lasi alistetaan sammutuksen valmistaa tuotteita, joka antaa sille mahdollisuuden kestää normaalia kuormaa.

Kuitenkin vahva mekaaninen toiminta, se romahtaa ja tulee olemaan tarvetta uuden tuotteen korvaamisesta. Pieniin tiloihin yleensä käytetään lasia pesuallas työtaso. Valita niitä, koska ne heijastavat valoa hyvin ja luoda ilmapiiri hellittää huoneeseen.

Tuotteiden luonnonkivituotteet nielujen valmistettu synteettisestä materiaalista, eri valmistus ominaisuuksia.

Keinotekoinen kivi on rock pöly, joka on jätettä tuote luonnonkivistä työtasot. tämä komponentti lisätään nestemäiseen seokseen, jossa oli akryyli. Lisäksi hänen väriaineita ja muita komponentteja tehdään siellä. Tämän jälkeen koostumus kaadetaan valmis pannulla ja lämpökäsitellään.

Tuloksena on yksiosainen rakenne. Jos tekokivestä tuotteet valmistetaan laadullisesti, sen ominaisuudet ja ulkonäkö, ne eivät poikkea konsolista luonnonkiveä.

Jos tarvitaan kylpyhuone pesuallas työtaso, on syytä mennä erikoisliikkeiden ostaa. Ennen tuotteen ostamista, sinun täytyy tietää tarkalleen, mikä versio liitetiedoston haluat käyttää, kun asennat tuotteen huoneeseen.

Valitessaan tuotetta, sinun täytyy harkita malleja kuoret top tunnettujen valmistajien, jotka ovat osoittautuneet laatu ja laaja valikoima. On syytä kysyy hankitut tuote. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla voit valita oikea tuote, joka kestää pitkään.

Tärkein ominaisuus on, että pesuallas työtaso - tarpeeksi yleinen tuote. Siksi on tarpeen käyttää riittävästi tilaa niiden asennusta. Toinen piirre konsoli on suuri mestari. Siksi asennus on käytettävä varmaa asentamista.

Monet varmistaa altaan työtasoon on suluissa. Mutta pesuallas työtaso voisi helposti kestämään ja oli tukevasti kiinni, sinun täytyy käytä vahvoja kiinnikkeitä. Joka on parempi käyttää valitussa pesuallas työtaso - se on parempi kysyä asiantuntijoilta kaupasta. Lisäksi kiinnitin kylpyhuoneen seinien on myös oltava vankka ja helposti kuormittaa muodossa kuoren kanssa alkuun.

Helpoin vaihtoehto - ostaa valmiita huonekaluja kylpyhuoneeseen, joka on jo integroitu pesuallas. Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, jolloin voit omin käsin tehdä huonekaluja Tämän huoneen myöhemmän asennuksen viemäriin.

Jos haluat käyttää sijoittaa tiskialtaan kylpyhuonekalusteet vaihtoehtoja huoneeseen, riittää ostaa kaappiin tai yöpöydälle sopivan kokoisia, ja sitten upottaa osaksi työtaso pesuallas. Kaikki mitä tarvitaan tähän - tehdä vähän vaivaa ja leikata lattiapinnan tuotteen aukon, joka on pesuallas. Kvalitatiivista tiiviste reikä, on mahdollista sulkea pois kosteuden pääsyn viemäriin kanssa käytön.

Jos et halua ostaa valmiina huonekalut, voit tehdä laatikko puusta tai kipsilevyä. Kun se on valmis, yläkiinnitettyä työtason integroidulla pesuallas. Sisustaa tällaista tuotetta voidaan käyttää eri tavoin. Lisäksi laatta Voit käyttää mosaiikki laatta.

On monia muita materiaaleja, joita voidaan käyttää suunnittelussa tällaisia ​​rakenteita. Tässä tapauksessa se ei vain tullut tärkein koristeluun kylpyhuone, mutta myös toiminnallinen elementti. Järjestämällä hyllyt rakenteen sisällä voidaan kätevästi sijoittaa esineitä tai asioita, joita käytät usein kylpyammeessa.

Moderni pesuallas työtaso ovat kauniita ja omaperäisiä tuotteita. Niin usein valmistajien tuotannossa paljon huomiota kiinnitetään niiden suunnitteluun. Asennus tällaisten tuotteiden kylpyhuoneessa voit luoda tässä huoneessa tyylikäs sisustus ja tekevät vastaanoton hygieniaa nautittavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin