Työtaso kylpyhuoneessa käsillään

Työtasot Kylpyhuoneen käsillään. Materiaalivalinnat ja tarkistettujen päätösten

Hyvin usein on tilanteita, jolloin korjaus kylpyhuoneessa haluan tehdä käsillään, ja prosessi tuoda elämään kokonaan oma ideoita, varsinkin jos ei-standardi tilaa. Muunnelma Tämän rakenteen tulee työtaso kylpyhuoneessa käsillään, mikä voi tehdä käytännössä jokainen tarvittavat välineet, riittävästi vapaa-aikaa ja tarvikkeet.

Työtaso vuorattu mosaiikit

Nykypäivän huonekaluteollisuudessa valmistus työtasot kylpyhuoneen on laittaa virta, ja markkinat voivat miellyttää meille valtava määrä malleja eri muotoja ja värejä. Se ei kuitenkaan toimi aina löytää juuri malli, joka on täysin sopii sinulle kooltaan, materiaalien tai suunnittelua. Jos et tiedä mistä tilata pöytälevyn kylpyhuoneeseen, voit tehdä luonnos ja kokenut käsityöläiset tekee sinulle kaiken asettelun, sinun tarvitsee vain asettaa sen paikalleen. Tämä vaihtoehto on sopiva tapauksessa, jos sinulla ei ole riittävästi vapaa-aikaa, jotta työtaso itse, mutta tässä se on tarpeen muistaa, että tuotanto kansilla vessaan määräyksestä on kalliimpaa kuin valmiiksi versio tuotteesta kaupassa.

Valmis työtasot kylpyhuoneeseen ei ole aina mahdollista päästä sisätilojen tyyliä, kokoa tai väriä. Siksi jotta täysin ymmärtää hänen ajatuksensa ja luoda jotain ainutlaatuista, sinun täytyy saada toimimaan itse tai palkata ammattitaitoisia työntekijöitä.

Pöytälevy valmistettu kipsilevy kätensä

Nykyään on olemassa monenlaisia ​​pöytätasot eri materiaaleista, vaan luoda itselujittuneesta tuotteita käytetään yleisimmin vedenkestävä kipsilevy ja sitä käytetään kehyksen alumiiniprofiilien. Kaikki tyypit työtasot kylpyhuoneen kipsilevyjä harkitsevat ulkopinnat kuten kipsilevyä itsessään on vain pohjana luomiseen lomakkeen.

Tietoa. Jos materiaali on oikein valittu työtaso, luonut vahvan kehyksen ja pidettiin laatu laatoitus tai mosaiikki huolellinen saumausta, tällainen tuote voi olla hyvin pitkä. On tärkeää luoda tuotteita käyttää vain vettä kestävistä materiaaleista, ja sitten vedenkestävä työtasot kylpyhuoneen kohokohta sisustus.

Työkalut ja materiaalit työtasot

Jotta voitaisiin rakentaa työtaso itse, on tarpeen jakaa prosessin useaan vaiheeseen:

 • luominen alustava luonnos, jonka mitat;
 • Hankintojen ja koulutuksen apuvälineenä;
 • alueen valmistelu tulevia työtasot;
 • asennuskehys ja asennus Kipsilevy;
 • soveltamalla viimeistely materiaalia.

Jakautuessa toimiin selvästi suunnitella työ ja älä unohda mitään. Seuraavaksi ennen kuin teet kylpyhuoneessa työtaso, ostaa tarvikkeita ja valmistella työkaluja. Työskennellä tarvitset:

 • kosteuden kestävä kipsilevy arkkia;
 • lyijykynällä tai tussilla merkitä;
 • ruuvi;
 • Ruuvimeisseli tai ruuvimeisseli;
 • rakentamisen alalla luoda sileä kulmat;
 • hiekkapaperi tasoittaa reunat Kipsilevy;
 • sähköinen palapeli leikata reiät pesuallas;
 • lastalla liiman;
 • Tiiviste asentaa pesuallas;
 • alumiini;
 • Metalli sakset.

On erittäin tärkeää valmistella kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit ennen päätöksen työtaso kylpyhuoneessa. Tämä merkittävästi säästää aikaa, kun työskentelet löytää ja ostaa puuttuvan materiaaleja. Jos huoneeseen ei ole ommeltu kipsilevy, sitten rungon kiinnittäminen seinään täytyy lyödä ja laajentamiseen.

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy muistaa, että työtaso kylpyhuoneessa kipsilevyn pitäisi olla vahva ja se täytyy painon paitsi seisoo hänen aiheita, mutta myös keraaminen kuori, jossa on myös huomattava painoarvo.

1

Making työtasot kylpyhuoneessa alkaa ulkoasu ja runkorakenteet. Ensinnäkin leikata U-muotoinen alumiiniprofiili paloiksi halutun kokoisiksi meille ja me kiinnitä se betoniseinään tappiliitoksin. Tämä tukee sisempi työtasot. Luo sitten ulomman laakerin saman profiilien ja liittää ne yhteen poikittaisella inserttejä. Tämän seurauksena sinulla pitäisi olla suunnilleen sama rakenne, joka on esitetty kuvassa yllä.

Tärkeää. Työtaso on edelleen vahvistettava yläosan kylpyhuoneen kipsilevyn voidaan säilyttää kuoret Kipsilevy ei riitä. On tarpeen ilmoittaa etukäteen tulevaisuudessa sijoituspaikka altaan ja tässä paikassa antaa ylimääräisiä poikittaisen profiilin pesualtaan lähellä itse.

Kun kehys on valmis ja kiinnitetty kunnolla, valmistus työtasot Kylpyhuoneen se tarjoaa kosteudenkestävä kipsilevy vuori. Tässä vaiheessa ei ole mitään erityisen vaikeaa, muotoon leikatut arkit halutun kokoisiksi, ja me ompeli heidän kehyksen mukaan sinun piirros. Tämän seurauksena sinulla sellainen rakenne näkyy kuva alla.

Näytä kehyksen vaippa kipsilevy

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä arkkien reunat ja leikkaa pois reiät altaan alta. Kaikki viipaloitu reuna toivottavaa kipsilevyä hionta hiomapaperilla, jotta heille tasaisuus ja antaa paremman otteen kanssa viimeistely materiaalia. Edelleen, vedenkestävä työtaso kylpyhuone pesuallas ja on varustettu leikkaus prosessi vaatii reiän yläosassa työtaso.

Määrätä pesuallas ylösalaisin pöydälle ja vedä sen ääriviivat kynällä. Sitten, poista pesuallas ja ääriviivojen sisällä vetää toisen linjan etäisyydellä 2-3 cm: n ulkopuolelta, se on reikä leikkauslinjan. Jatka sitten leikkaus käyttäen palapelin.

Tärkeää. Materiaali työtasot kylpyhuone itsessään on hyvin herkkä ja täytyy käyttää kynsiviila kanssa hieno hammas jotta leikata reikä mahdollisimman huolellisesti ilman ylimääräisiä pelimerkkejä. Sisäpuolella leikkausviivan Onko suuri porausreikään niin että kynsiviilan palapelin hiljaa siihen. Kierrä sitten palapelin ja tehdä leikata, leikkaa sisäpinnan jauhaa hiekkapaperilla.

Jälkeen valmis reikä, aiheuttaa paksu tiiviste on ulko-osa reiän ja vaipan sisään. Tiiviste on tarpeen sen varmistamiseksi, että vettä ei tunkeudu alla altaan samaan aikaan se palvelee varmistaa pesuallas paikalleen. Asennuksen jälkeen pesuallas, varmista, että sen ja kipsilevyn ole murtumia, muuten täyttää ne tiiviste. Tässä vaiheessa voidaan olettaa, että työtaso kylpyhuoneessa käsillään lähes valmis ja voit aloittaa sisävuori valintasi.

Tuotanto työtaso kylpy kipsilevykartonkia asettuu keraamiset laatat tai mosaiikki, joka on kiinnitetty liima-seokseen. Ennen siirtymistä seinään, giposkartona hiottava luoda karkea pinta, joka antaa paremman otteen. Sen jälkeen, sovelletaan useita kerroksia pohjamaali ja odottaa täydellistä kuivausta. Sam verhous prosessi voi katsoa videota lopussa.

Paljonko on työtaso kylpyhuoneessa luotu omin käsin on vaikea sanoa, koska se riippuu materiaalin käytössä ja edessä vaihtoehtoja. Mutta joka tapauksessa se on puoli halvempaa kuin ostaa valmiita suunnittelu tai palkata kolmannen osapuolen työntekijöitä.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Mitä työtaso kylpyhuoneessa

Jos sinusta tuntuu halu itsenäiseen luovaa työtä, yrittää aloittaa rekisteröinnin oma kylpyhuone. Todellinen löytö kykyihinsä voi olla pöytälevyn kipsilevyä kylpyhuoneessa käsillään. Toisin puhdistetut erityistä huonekaluja, joita ei voi tehdä kotona, joten se erittäin tarpeellinen ja kätevä elementti ei ole erityisen vaikeaa - voit tarkistaa tämän lukemalla sisällön tämän artikkelin.

Ennen kuin aloitat, harkitse mitä materiaaleja tarvitset valmistukseen työtasot tulevaisuudessa.

Suosituin materiaaleja, joista voit valita sopivimman ja asianmukainen koko rakenteen kylpyhuone ovat:

 1. Kalusteet lastulevy. Tämä on helpoin vaihtoehto - Voit tilata tuotteen haluttuun muotoon, on mahdollista soveltaa organisaation kyseisen profiilin - tarjoamalla luonnoksia mitat, saat täysin valmiita tuotteita, valmiiseen reunat, tarvittavat muovipinnoitteinen ja jopa varusteet ja kiinnikkeitä tarvittaessa. Tässä tapauksessa työtaso kylpyhuoneessa omin käsin asennetaan ilman ongelmia mukaisesti annettujen parametrien. Siellä on myös merkittävä haitta tämän menetelmän: Pääsääntöisesti tällaisessa työpajoissa tai yrityksiä on vakio työote ja useita mahdollisia hoitovaihtoehtoja lastulevy alhainen. Muoto tuote voi olla liian yksinkertaista, että se ei voi noudattaa oman luovia malleja ja varusteet, keksi sinä, ei voi tehdä.
 2. Graniittia tai tekokivestä. Epäilemättä tällainen työtaso voi sisustaa kylpyhuoneeseen, vaikka sen hinta on varsin korkea. Tämän tyyppinen työtaso on valmistettu tilauksesta, mukaisesti koko ja koko rakenteen kylpyhuone, jossa se voi olla erilaisia ​​väriyhdistelmiä ja muoto. Jos resurssit sallivat, tämä vaihtoehto on edullisin. Mutta se kannattaa paneutua kalliimman tuotteen, jos vedenkestävä työtasot kylpyhuoneeseen voidaan tehdä omin käsin ja näyttää varsin mallikas?
 3. Kipsilevy. Tämä materiaali sopii parhaiten itseopiskeluun. Hänellä on tarvittavat ominaisuudet työskennellä:
 • käsittelyn helppous;
 • riittävä lujuus;
 • kevyt;
 • useita eri kokoja ja tekniset parametrit;
 • alhainen hinta ja muut.

Menettely valmistukseen työtasot valmistettu kipsilevy

Paras tapa saada aikaan parannettu vedenkestävyys kipsilevy on sen laatoitus tai mosaiikki. Se näyttää hyvältä ja pöytälevy mosaiikki kylpyhuone (kuva voit nähdä selkeä esimerkki suunnittelu). Oikein valittu laatoitus pystyy myös koristella tuotteen, anna sen sulautuvat hyvin tahansa sisustukseen. Tärkeä tekijä on helppohoitoisuus vuorattu alkuun.

Lisäksi laatta ja kipsilevyä, työtasot laitteessa ei voi tehdä ilman työkalua (ruuvimeisseli, palapelin, sekä radan, monikulmio) ja lisäksi tarvittavat materiaalit työn aikana:

 • kuljettavat ja ohjaavat profiilit;
 • kipsilevypaneeli;
 • kiinnittimet (ruuvit tex ja Ø 3,5 mm x 25 mm).

Ergonominen korkeus työtasot kylpyhuoneen lattialla - 800 mm. Tällä tasolla on kiinnitetty vaaka-asentoon vaakasuoran alumiiniprofiilit ud, minkä jälkeen muodostunut häkki tulevia työtaso. Pitää yläkehyksen tukirungon On toivottavaa asettaa varmuuskopio. Muoto ja koko kehys on leikattu pala kipsilevyä, joka sahataan keskellä olevan reiän ääriviivan pesuallas. Tuloksena kipsilevy arkki voidaan käyttää alemman nokan kipsi vaippa työtaso. Alempi kuori on kiinnitetty metallirunkoon. Tämän jälkeen siirtyä jäykkiin tukiin työtasot. Edellä alemman kuoren paikoissa lovea toimivat leikata kantaja cd profiileja, joita sitten käytetään jäykkiä kiinnitysruuveja alempi tuki profiileja.

Tuet ovat muotoa:

 1. Paikoissa, joissa kiinnitysjärjestelmät CD pohja, kohtisuoraan seinään, kiinnitä kiskot. Pituus johteiden tulee olla noin kolmanneksen pienempi kuin leveys työtaso. Toisen ja kolmannen ohjaimen sijaitsevat: yksi - kohtisuorassa ensimmäiseen, muurin, ja toinen yhdistää päät ensimmäisen ja toisen muodostaa jäykän rakenteen (kiinnike). Tällaiset mallit olisi kaksi - molemmin puolin automaattikatkaisijana viemäriin. Päällystää molemmat kannattimet puolelta, käyttäen kipsilevyä.
 2. Seuraavana pari aluslautojen asennettu hyllyille alaspäin profiilit tarjoavat kiinnitys kannattimet. Top ruuvattu päällysarkin kipsilevy. Sulje sitten päät työtason.
 3. Pintaan kulmassa nivelet ovat sileä, on tarpeen varmistaa tasainen siirtyminen Kipsilevy kohtisuoran tason, jotka tekevät käyttäen keraamiset laatat on lähes epätodellinen. Kuitenkin tuotanto on edelleen olemassa - kipsi rima on asennettu päähän, joka on pyöristetty, ja hioo pois veitsellä tai höyläämällä. Meidän ei pitäisi kiirehtiä. Poista ylimääräinen millimetriä tulisi olla varovainen, jotta varmistetaan sujuva siirtyminen tasojen kipsilevy. Nyt pinta on lähes täysin valmis laatoitus.

Kokemuksen perusteella edullisin päin näyttää työtasot:

 • keraamiset laatat;
 • mosaiikit (lasinen tai keraaminen).

Molemmat vaihtoehdot, ei ole mitään erityistä rajoitusta, valintansa Riippuu täysin henkilökohtainen valinta, mutta tietyin edellytyksin.

Työtaso laatat kylpyhuoneessa - yksinkertaisin ja suosituin vaihtoehto, jossa voi poimia tarpeeksi laatat mukaisesti muoto, koko ja sävy perus laatoitus tiloissa. Jos verhous mosaiikki toivottavaa, että jo läsnä sisätilojen mosaiikki mahdollistaa, esimerkiksi, friisi. Mitkä ovat tärkeimmät edut ja haitat sekä vaihtoehtoja?

Suosittelemme kiinnittää huomiota huolta laatoitettu pinta. Kuinka paljon helpompi puhdistaa kaakeloitu pinta pienellä määrällä saumat verrattuna mosaiikit, jotka ovat paljon alttiimpia erilaisille epäpuhtaudet, erityisesti nivelten! Tämän vuoksi monet käyttäjät pitävät mosaiikki laattalattia, varsinkin jos mezhshovnoe vähän tilaa.

Kuten kangasta voidaan käyttää tällaisten kätevä materiaaleista, kuten:

 • muovi sivuraide (paneelit);
 • muovi laatat;
 • muovipinnoite jne.

Siten, muovi pöytälevy kylpyhuoneeseen tekee siitä ihanteellisen yhdessä laatta verhous, jos materiaalit valitaan sopiva väri paletti. Merkittävä tekijä valittaessa vuori materiaali työtasot on sen kosteus ja ominaisuudet, kuten:

 • kestävyys lämpötilan;
 • resistenssi biologisten aineiden: sienien, homeen, bakteerien;
 • mekaaninen kestävyys (ei ole murtumia, värin, jne.).

Tuotanto kaakeloitu työtaso

Rakentaminen laatta työtasot voidaan oikeutetusti katsoa johtuvan yksi käytännöllinen ja edullinen vaihtoehtoja. Tätä helpottaa, mukaan lukien:

 • varsin kohtuulliseen hintaan laatat ja kulutushyödykkeet;
 • Kipsilevy ongelmitta käsittely;
 • kestävyys laatoitus;
 • helppokäyttöisyys;
 • kyky luoda harmoninen koostumuksia, muiden elementtien kanssa sisustusta.

Työtasot perusteella kipsilevyn on metallirunko jäykkään tukeen, joka on kiinnitetty seinään. Jälkeen ruho käsittelyliuos kosketukseen sementin, hiekan ja liiman ja kuivaamalla se, liuos levitetään pöydän kanssa majakat olevan aukon ympärille alla pesuallas. Osittaisen kuivaamisen majakat puhdistettu, työtaso pinta tasoitetaan lastalla. Jälkeen 5-7 tunnin kitattavan reunat. Kuivauksen jälkeen 2-3 päivää voit aloittaa osaa laattojen seinästä reunaan, yrittää tehdä leveys vähän saumoja. Reuna paremmin käsittelemään rajalla tai reunus erityisessä sävy Päällysytyslaatat. Pinoaminen suoritetaan seinästä kulmassa reunaa, liima levitetään piste koko pinnalle tai reunoilla laatta pisteeseen keskellä.

On tärkeää varmistaa, että laatat siisti rivi olivat sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaakeloitu tiilestä näyttää paljon vaikuttavampi, jos sauman prosessin ottelu laatat.

Työtaso kylpyhuoneessa käsillään

Tervehdys kunnioitetaan vdolevschikov!

Koska tuskissaan odottaa loppuun uuden asunnon, päätin ottaa hieman vanhan 🙂 korjaus tehtiin 12 sitten, ja kaikki nämä vuodet "tyytyväinen" Olen täällä tämän kuvion yhteistyön / y:

Tietenkin paikka pesukone ei tyhjene - asui pyykkikori ja muut asiaan liittyvät hohoryashki.

Minun estetiikantaju kärsi ruma väli pesuallas ja kone, turvonnut lastulevy kaappi, hyvin, halusin vain päivittää 🙂

Tarkasteltaessa upea kylpyhuoneet foorumin jäsenet, aloin etsiä työtaso vaihtoehtoja valettu uppoaa määrätä tämän tyyppinen tässä:

Mutta hinnat olivat yksinkertaisesti lavarattaat huolimatta vaatimaton koko haluttua tuotetta.

Työtaso pesuallas on valumarmorinen arvo on noin 15 tuhatta, ja vielä kaappi - niin tämä vaihtoehto hyväksyntä rupikonna on myös saanut: ((

Siksi päätettiin tehdä omasta ja tehdä työtaso, ja yhdessä jalustan valmistettu lastulevy ja asentaa Mortise pesuallas!

Alku oli vähän pelottavaa, vaikkakin jonkin verran kokemusta puutöitä ja putkityöt on ollut jo. Savustettu internet ja ... alkoi ... silmät pelkäävät - mutta kädet tekevät. epic vaiheet:

Ja tässä on tulos:

Työtaso tavallinen, 28 mm stroyrynka - 1000 ruplaa.

Sink - Rock Rodeo (vain erinomainen) - 4400 ruplaa.

Mikseri Ikea - 2800 ruplaa.

CPD pöydät - 800 ruplaa (leikkaus OBI - ilmainen)

Käsittelee Ikea - 300 ruplaa kahdelle

Golden Hands - 2 kpl - korvaamaton :))

Ja tämä - sen sijaan, että kissa 🙂

Luettelo kaikista tegovZakryt

 • Toinen Hei taas! Nykyään vain noin työtaso pesuallas.

  Hyvää päivää rakas osallistujat Vdolevki! Edustan.

  Hei rakkaat ystävät ja toverit. Ensimmäisessä linjat haluan.

  näyttelyt

  • Modernin minimalistiseen tyyliin elementtejä "tähtien sota"5
  • Huone (neutraali) ja hieman käytävä8
  • Harmaa ja valkoinen pistorasia3
  • Toinen peruskorjaus menneisyyden.17
  • 87 ruutua perheen 6 henkilöä29
  • Svet_laya huoneistossa. "Silmät ovat peloissaan, mutta kädet tekevät!". Sijoituspaikka.32
  • Epätavalliset ratkaisuja tavallista Hruštšov: 7. Kaikki kerralla, ennen ja jälkeen. monta kuvaa118
  • LVI Vidnoe8
  • Sisällä tasainen 66 sq. m LCD "Pearl fregatti"1
  • urban Jungle1

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  1