Työkalupakit omin käsin

Miten saada työkalupakki käsillään?

Jotta ei tuhlata aikaa etsimällä työkaluja (vasara, ruuvimeisseli, pihdit), kannattaa tallentaa ne yhteen paikkaan. Mutta mitä jos kaikki hyllyt ja kaappien talossa täynnä? Erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan tulee omatekoinen työkalupakki. Sinun ei tarvitse olla erityisiä tietoja ja taitoja. Sam valmistusprosessin matkapuhelinpostilaatikko prosessi kestää enintään 3-4 tuntia.

Ensimmäinen asia, sinun on päätettävä - on ruudun koon. Se kaikki riippuu koosta, lukumäärä ja kokonaispaino on työkaluja, jotka tallennetaan siellä. Mitä kokoonpanon, sillä ei ole väliä. Lopputuotteen voi olla neliö, suorakaide tai jokin muu muoto. Kuten haluatte.

Kotitekoinen työkalu laatikko on yleensä valmistettu keinotekoisia puusta tai puutavaraa (OSB-levyt, vaneri, levyt, lastulevy). Usein, eri metalleja ja lujat muovista. Aloittelijat ovat vaikea työskennellä näiden materiaalien. Siksi he haluavat puuta.

Miten saada työkalupakki: Asiantuntijan neuvot

Jos et halua tehdä joitakin vakavia virheitä ja viettää aikaa turhaan, sitten kuunnella kirjallisia suosituksia alla. Vain tässä tapauksessa voit odottaa hyvää tulosta.

1. Jotta kätevä ja luotettava työkalu laatikko omin käsin, meidän on ensin luotava piirustuksen. Tämä tehdään ottamalla huomioon laatu, määrä ja kokonaispaino työkaluja.

2. Yleensä laatikot on valmistettu levyistä, aiemmin käytetty muita rakenteita. Ennen uudelleen käyttämällä puhdistettua lialta ja pölyltä jäämiä. Helppo työkaluja on parempi ottaa vaneri- ja raskas - vahva aluksella.

3. puupinnat sovelletaan merkintä kaikki laatikot osia. Edelleen scrollsaw työkappaleen sahalla tai saha hieno hampaat.

4. Jos haluat tehdä avoimen työkalupakki käsillään? Tämä muotoilu mahdollistaa keskeinen kahva. Asentaa on välttämätöntä porata kaksi pohjareijille.

5. kokoonpano-osaa ruuveilla ja ruuveilla. Kiinnittyvät lujasti kahvasta ja kaikki liitokset.

1

6. Tuota työkalupakki käsillään - vain puoli taistelu. Lisäksi on tarpeen antaa sille miellyttävän näköinen. Voit peittää pinnan laatikon maalilla tai erikoislakalla.

Hyvin pian aloitamme käytännön osaa, mutta sillä välin valmistelemaan tarpeelliset. Joten meidän täytyy työskennellä:

 • pora;
 • PVA liima;
 • vaneri (paksuus 12 mm);
 • terä suunniteltu puuta palapelin;
 • vasara;
 • Palapeli toiminto sahaus kulmassa 45 astetta;
 • lakka puupinnoille;
 • porat;
 • useita baareja 15x15 mm;
 • pihdit;
 • pienillä nauloilla.

Making työkalupakki käsillään: Askel askeleelta opas

Että meidän on lopulta tapahtua? Puurakennus, jossa Clippers pidetään tulevaisuudessa, ruuvimeisseli, vasara ja muita työkaluja. Toimintasuunnitelma on seuraava:

Askel numero 1. Ensinnäkin otamme käsiin vanerin. Hänen käytämme valmistukseen sivuseinien laatikon. Päihin hyvin kytketty toisiinsa, ne tarvitsevat hieman karsintaa, järjestämällä palapeli sahaus kulmassa 45 astetta. Tällainen telakointi asiantuntijat kutsuvat "-linkkiä viikset".

Askel numero 2. voideltuun päät puuseppä liimaa. Jos et voi ostaa sitä mistään, käytä PVA.

Askel numero 3. Tuki- kokoonpanoon koko rakenteen. Eriin hajallaan, ne täytyy korjata nauhalle. Varmista, että seinät on liitetty tasaisesti. Nyt meidän odottaa meidän sadonkorjuu kuiva.

Askel numero 4. malleja saatavilla naulattu rimat joka pitää laatikon pohjalle. Täällä täytyy olla hallittu, koska kynnet ovat hyvin pieniä.

Askel numero 5. Tuota laatikon pohjalle, ja sitten liimaa se kiskoihin. Käyttämällä samaa PVA.

Askel numero 6. kätevä kantokahva tekevät ruutuun. Ota ohut lauta. Jigsaw leikata harvennus sitä. Tämä on erittäin tärkeää. Älä myöskään unohda leikata pieniä aukioita jokaisessa kulmassa kahvan. Niiden syvyys on yhtä suuri paksuus vanerin, joka on tehty sivuseinään.

Askel numero 7. sivuseinät poran ja poraus reiät kahvan. Varmista, että mikään ei ole löysällä. Sivuseiniin kahvan ja Rasian seinämien on oltava pohjareikiin lisätä vaarnat.

Askel numero 8. Meidän kääntyä kädensijayksikön. Kaikki liitokset sen sivuseinämät, ja sivuseinät ja seinät perusteellisesti takki PVA. Vähitellen keräämme tietoja kahvasta. Korjaamme asemaansa puristimien avulla.

Askel numero 9. Jäljelle voimme tehdä - on haltija kompassin, taltat ja ruuvitaltat. Käytämme vaneria. Leikata siitä kaistale, joka leveys 4-5 cm ja pituus sama kuin sisämitta pitkiin seinämiin laatikko. Poraa reiät työkaluja. Nauhan sotkee ​​liimalla ja liittää yhteen seinät puristimella. Kun liima on täysin kuiva, voit siirtyä viimeistely laatikko pintaan. Tätä varten sopivia lakka tai maali.

Nyt osaat tehdä omia työkalupakki. Ei ole mitään monimutkaista. Tärkeintä - selvästi noudata ohjeita edellä kuvatulla tavalla. Aineet, josta suunnitella logon, voit ostaa milloin tahansa rautakaupasta.

Nipponese> Blogi> Laatikko instrumenttia varten omin käsin.

Jos joku osaa puuhastelun omin käsin, on mahdollista tehdä järjestämiseen paikkasi. Haluan näyttää laatikko, joka tein omin käsin, ja pohjimmiltaan ei halua käyttää valmiita laatikoita, jotka ovat. Laatikko on valmistettu edullisin materiaali 6mm vanerin, joka oli käsillä, joka jäi pois erilaisia ​​projekteja, ja päätti soveltaa niitä käytännössä. Koska minkä kokoisia tahansa, en aio, en säädettyihin kaikki työkalut lattialle ja noin hahmotella ruutuun ja voit puuhastelun halutuissa razmer.U täytin 50 14 40. Hän toimi palapeli, vaikka se on mahdollista leikata yksinkertainen vanhanaikaisesti. Liimaukseen käytettäväksi Saksan puusepän liimaa PUFAita. Laatikko oli erittäin vahva, vaikka aluksi ajattelin, että se puuhastelun 8 mm vaneria, mutta halusin laatikkoon ja oli kevyt ja kestävä. Voit huoletta seistä sen. Sama voidaan sanoa valmiin Kiinan laatikot. Tässä ovat kaikki sahataan ja sitten kerätään ja nähdä tuloksen. Nyt on laatikko miten järjestää työpaikalla? Eli mitä voidaan tehdä helposti ja kätevästi löytää kaiken olevan käsillä?

Miten säilyttää työkalua jottei hajoittaa ja hajoittaa? Alussa pelastaa takakontissa yksinkertaisella sellofaaniin ja useimmin käytetyt työkalut juuri menettänyt tiellä maassa. Sanalla myymälää ei sovi ei ammattimaista. On välttämätöntä, että kunkin välineen oli olemassa ja jos se ei ole paikallaan, on välttämätöntä löytää ja otettava käyttöön, eikä unohtaa tien tai huonompi alle kopotnom. Olen määritellyt joukon työkaluja käytin 2-3 vuotta. Joten olen mukava, ja siellä on melkein kaikki mitä tarvitset. Ongelmaton miten säilyttää kunnossa, että ne eivät sekoitu ja työkalut putoamisen? Tätä varten tein kehto 1,5cm joogamatot. Alussa merkitsin tekivät merkintätyökaluja ja terävä pikku leikkauksenkesto kuvio. Se voidaan siististi laittaa kaikki työkalunsa laatikko eivätkä pelkää, että ne putoavat pois, paitsi tietysti vasaran, koska se on hyvin raskas ja laskee koko ajan. Ahah. Liitteenä on kuva prosessista. Tällä tavalla ja työskenteli kaikki koolla. Sitten hän pyysi lainata peitellä ja soveltaa lakkojen maalaus. Hän jopa ammatti basisti ja vapaa aika ei, niin se on hyvin pyydetään, hän suostui auttamaan minua, koska se on liian aikaa ja hyvä maalari. Hän kiinnitti mukava kahva, voit nyt helposti kuljettaa ruutuun ja tallentaa sen tarvittavat työkalut. Tänä erityinen kiitos Arthur yöksi soitti kitaraa ja iltapäivällä minun maalatut lakka chemodan.Teper autoon siellä omatekoinen asetettu. Myös yksinkertainen lapiot vanhentunut päiden sarja räikällä. Talo on pro joukko Toptul joka koostuu 130 aiheesta. Tämä joukko suosituimmista ja tiettyjä korjauksia ja laatu on myös tasolla. Heippa kaikille.

Työkalu on tallennettu autotalli

Olen myös tehnyt itse.

Ja kuinka tärkeää kuljettaa pihdit, pihdit, nauha, kolumbik?

Matkatavaroiden eivät aja. Cross jakoavain jack ruuvimeisseli ja pari jakoavaimen.

Sitten, anteeksi, se on erilainen. Niin helppo tilata ja matkalaukku "siltä varalta että"

Mitä työkaluja on kiinnitetty? say raskas - vasara, säädettävät ...

Ei niin vasara ja jakoavain kaatumisia trkdom. Kun on tarpeen tehdä työtä ja auto ja moottoripyörä teknologian ottaa matkalaukku autotallissa. Talvella enimmäkseen istuu kotona. Keväästä alkaa palauttaa pyörän talliin ja 750 älä mene ilman näitä sarjaa.

Itse tehnyt muodostavat pienen räikkäpäällä vaahtoa, joka on lähes lähdössä ei laajene. Kääre pään sellofaaniin ja kaatoi vaahto. Pari tuntia terän räätälöityjä koko, hieman kitti, pohja- ja maali, ja luulisi, että ikään kuin esivalmistus. Kuvat valitettavasti typerästi rikkoi sen.

Työkalulaatikko käsillään - se on käytännöllisempi kuin rahaa kaupassa

Kuva Master on erottamaton työkalupakki, jota hän pitää kädessään.

Tämä ei ole vain osa hienoa folk, ja toiminnallisia sovellutuksia. Ennemmin tai myöhemmin, numero työkalun saavuttaa kriittisen massan, ja kaikki tämä rikkaus on oltava sellainen, että se järjestää.

Lisäksi on olemassa työkalu, joka yksinkertaisesti ei voi varastoida irtotavarana. Esimerkiksi tiedostoja tai harjoitukset. Voi hangata toisiaan vastaan, nämä kohteet tupyatsya. Ja työn aikana, kun työkalu vedetään pitkin satunnaisesti, jolloin sinun ottaa aikaa etsiä häntä.

Tarvittaessa ota korjaussarja tiellä, esimerkiksi - lähdet lomalle hänen dacha, ovat välttämättömiä kontteja. Vai haluatko jakaa metallitöitä ja kirvesmiehen työkaluja. Kitti autotalli ei pitäisi häiritä muita lisävarusteita asunnon korjaamiseen.

Joten - tarvitsemme säilytyslaatikko oikeat työkalut, tarvikkeet ja kiinnikkeet. Myynnissä tarjotaan erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat käteviä, tiiviitä ja käytännöllisiä. Jotkut ovat todellisia taideteoksia. Ne ovat kuitenkin tietyt rahaa.

Vain yksi tie ulos - tehdä työkalupakki käsillään

Aloita määritellä tarkoitusta. Kuinka yleensä voi olla laatikko työkaluja?

Se sijoitettu pieni määrä aiheita, yleensä vastaa työn luonne laitteet. Tämä laatikko on oltava vahva linna, joten hän ei avautunut vahingossa kuljetuksen aikana. Liikkeen aikana työkalun ei pitäisi hengailla sisälle, jokainen elementti on paikkansa, ja turvattu kuin mahdollista.

Se on kuitenkin suhteellinen käsite. Vain laatikko ei kanna mukanaan työpaikalla. Sitä voidaan liikuttaa tarkasti sisällä työpajassa. Tällaisessa järjestelyssä ei ole kiinnittämiseksi työkalun, mutta ne on järjestetty osiin ja jaetaan tavallisesti ryhmiin.

Toisin kuin kahdessa ensimmäisessä suoritusmuodossa, tällainen varastointi on tarkoitettu tietylle ryhmälle laitteita. Esimerkiksi, avaimet, tai bittien joukko ja porat että ruuvimeisseli. Lisäksi tärkein sisältö, kuten laatikoita yleensä laitetaan palveluun ja materiaaleja.

Nämä monipuoliset laitteissa helpompaa, mutta ne tarvitsevat muutaman palan.

Siksi ennen tuotantoa, on tarpeen määrittää, mikä versio tarvitset. Aluksi luettelo työkaluja. Järjestää ne ryhmiin ja kokoja. Ja saat heti selvinnyt, kuinka monta laatikkoa ja mitä tarvitset sitä kokoa.

Miten saada työkalupakki

 • Vetolaatikko metallin työkaluja. Tee se ei ole niin helppoa. Se on ehkä hitsaamalla. Omatekoinen laatikko teräksestä olisi liian raskas kantaa, mutta sillä on myös etuja.

Raskas ja hankala väline ei ole niin nopeaa taukoa soluja. Et voi liian pian tarkasti pinoaminen keskeisten 38h52 punnitus puoli kiloa. Mojova joukko vetopäät eivät murtaa puulattia.

Mutta laitteita, joilla on akuutti teroitus tai tiedosto - se ei toimi. Paras vaihtoehto - asennus laatikon alla penkki. Tarvitsee vain asettaa rajoittimen raskas pannulla putosi pois jalat.

Tekemällä liikkuvia tai kannettavia vaihtoehto - voit käyttää ohut levy, ja suorittaa esimerkkikentästä tehdas suunnittelee.

Toinen vaihtoehto jäljitelmä - teräksen vaunu laatikoilla työkalut ja tarvikkeet. Tämä malli on suosittu autonhuoltoalalla. Kodin studio - tämä on ihanteellinen, mutta tuotanto liittyy teknisiä ongelmia;

 • Jos tarvitset samaa vahvuutta ja toimivuutta - yrittää saada työkalupakki vaneri. Lujuus laskee hieman, mutta käsitellä tällaista materiaalia paljon helpompaa.

  Ennen kuin teet laatikko kädet - maalilla piirustuksia. Hack pitäisi olla siisti ja vastaa kokoa työkalu.

  Voit valita paksuus päärungon 8-10 mm. Pyörät (jos niitä tarvitaan) ostat kaupasta taloustavarat. Kaikki liitännät tulee olla ruuveja. Kynnet nopeasti löystynyt. Liitokset edelleen takki PVA liimalla.

  Laatikot solut voivat tehdä niiden vaneri 6-8 mm. Valmistalo seinä materiaali paksumpi pohja ja ohuempia solu. Jos työkalu ei ole liian kova - niin terälevyihin valitse lehtipuuta. Voit kiinnittää metallikulmat.

  Niin et pelkää, että laatikko vie sinut jalat. Leveä ja matala tarjottimia täydellisesti jaettu osiin, joissa on sisäpuoliset rivat. Mitä enemmän - sitä parempi lajitella työkalu ja kulutustarvikkeita aiottuun tarkoitukseen. Työkalulaatikko, tehty omin käsin - tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovuuteen.

 • Puinen laatikko käsillään. Tämä on klassinen puusepänteollisuuden. Piirustukset kannettavien tallennuslaitteiden julkaistiin lehdessä "Young teknikko" 50 vuotta sitten.

  Valmistamiseen tarvittavat lautojen 10-20 mm paksu ja hacksaw puuta. Se on oikeastaan ​​kaikki. Tästä syystä, vaikka monet nykyajan malleja, päälliköiden vanhan koulun valitsevat tämän vaihtoehdon.

  Klassinen muotoilu ei anna osastoja ja onko muita toiminnallisia laitteita. Vain syvä laatikko ja miellyttävän otteen koko pituudelta.

  Tämä muoto kahvassa on käytännön merkitystä. Jos työkalu paino jakautuu tasaisesti, voit aina löytää pisteen painopisteen, joten karhu ruutuun aina mukavaa.

  Käytännön lisäksi insertin oman kahvan, että säätö tapahtuu 50% laatikon. Tämä insertti käytetään hieno työkalu (ruuvimeisseli, naskali, molliasteikossa), ja kulutustavarat (porat, ruuvimeisseli bittiä ja niin edelleen.). Se voi olla valmistettu vanerista tai ohut puu.

  Pohjan (maa) on tärkeä työkalu osastoon. Vasara, pora, höylä, suuret pihdit;

 • Jos kori ei vaadi jatkuvaa kirjanpitoarvo - voit tehdä laatikko liukukansi. Tällaisten alusten tehdä enemmän samankokoisia. Ne sijoitetaan hyllyille, lopussa varaston on tehty, on olemassa joitakin sisältöä.

  voit tehdä täysin erilainen rakenne puusta ja vanerista. Box-seisoo (vain ilman peili).

  Ovet ovat muita soluja, jotka muodostavat tyynyn avattaessa koko välineet takaseinä työpöytä. Laatikko on suunniteltu kuljettamaan, mutta paikasta se tarkasti voidaan järjestää uudelleen. Näin ollen, alkuun on kahva.

  Sisäosa voi vaikeuttaa pieni laatikko, jossa on muodostettu pienimmistä. Kun se ei ole liian raskas työkalut - yhdisteet, kuten edellisessä suoritusmuodossa, PVA liima ja puu ruuvit.

 • Yhdistettynä työkalulaatikko käsillään

  Tässä yhteydessä tulee olla käytännöllisempää, jos lähestymme tekemään sitä luovasti. Voit hakea erilaisia ​​materiaaleja - puusta, vanerista, metalli-, muovi- valmiita osia. Kuvassa näemme esimerkin yhtenäistä lähestymistapaa.

  Tärkein osa ja osio suurikokoinen työkalu on tehty hallituksen 12 mm paksu. Virta seinään lähetetty järjestäjä tehdas, osti kaupassa taloustavarat. Alumiini tähteet on tuotettu tasainen laatikot Z-muotoinen taittomekanismi. Siellä sijoitettu pora, pultit ja mutterit.

  Do kantokahva laatikko on merkityksetön. Hän oli liian raskas tulla mobiili. Voit kuitenkin aina laittaa sen jos työkalu pitäisi olla käsillä.

  Jos työkalu bit - ovat kompakteja malleja. Tässä laatikossa on kätevä käyttää työssä, ja se on melko helppo kuljettaa. Vaneri on valmistettu 6-8 mm. Tämä on kätevä vaihtoehto varastointiin tai parveke. se on liian pieni työpaja.

  Tai kokonaan alkuperäisen suunnittelun, koottu vaneri ilman yksi kynsi.

  Kuten näette, jopa yksinkertainen ominaisuus kodin työntekijän työkalupakki - voi olla useita muunnelmia. Kumpi valita - sinä päätät.

  Järjestäjä työkalu. Video helpompaa kotelorakenteen kanssa koon pienentäminen ja valmistusmenetelmiä.

  1