Työkalulaatikko käsillään

Miten saada työkalupakki käsillään?

Jotta ei tuhlata aikaa etsimällä työkaluja (vasara, ruuvimeisseli, pihdit), kannattaa tallentaa ne yhteen paikkaan. Mutta mitä jos kaikki hyllyt ja kaappien talossa täynnä? Erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan tulee omatekoinen työkalupakki. Sinun ei tarvitse olla erityisiä tietoja ja taitoja. Sam valmistusprosessin matkapuhelinpostilaatikko prosessi kestää enintään 3-4 tuntia.

Ensimmäinen asia, sinun on päätettävä - on ruudun koon. Se kaikki riippuu koosta, lukumäärä ja kokonaispaino on työkaluja, jotka tallennetaan siellä. Mitä kokoonpanon, sillä ei ole väliä. Lopputuotteen voi olla neliö, suorakaide tai jokin muu muoto. Kuten haluatte.

Kotitekoinen työkalu laatikko on yleensä valmistettu keinotekoisia puusta tai puutavaraa (OSB-levyt, vaneri, levyt, lastulevy). Usein, eri metalleja ja lujat muovista. Aloittelijat ovat vaikea työskennellä näiden materiaalien. Siksi he haluavat puuta.

Miten saada työkalupakki: Asiantuntijan neuvot

Jos et halua tehdä joitakin vakavia virheitä ja viettää aikaa turhaan, sitten kuunnella kirjallisia suosituksia alla. Vain tässä tapauksessa voit odottaa hyvää tulosta.

1. Jotta kätevä ja luotettava työkalu laatikko omin käsin, meidän on ensin luotava piirustuksen. Tämä tehdään ottamalla huomioon laatu, määrä ja kokonaispaino työkaluja.

2. Yleensä laatikot on valmistettu levyistä, aiemmin käytetty muita rakenteita. Ennen uudelleen käyttämällä puhdistettua lialta ja pölyltä jäämiä. Helppo työkaluja on parempi ottaa vaneri- ja raskas - vahva aluksella.

3. puupinnat sovelletaan merkintä kaikki laatikot osia. Edelleen scrollsaw työkappaleen sahalla tai saha hieno hampaat.

4. Jos haluat tehdä avoimen työkalupakki käsillään? Tämä muotoilu mahdollistaa keskeinen kahva. Asentaa on välttämätöntä porata kaksi pohjareijille.

5. kokoonpano-osaa ruuveilla ja ruuveilla. Kiinnittyvät lujasti kahvasta ja kaikki liitokset.

1

6. Tuota työkalupakki käsillään - vain puoli taistelu. Lisäksi on tarpeen antaa sille miellyttävän näköinen. Voit peittää pinnan laatikon maalilla tai erikoislakalla.

Hyvin pian aloitamme käytännön osaa, mutta sillä välin valmistelemaan tarpeelliset. Joten meidän täytyy työskennellä:

 • pora;
 • PVA liima;
 • vaneri (paksuus 12 mm);
 • terä suunniteltu puuta palapelin;
 • vasara;
 • Palapeli toiminto sahaus kulmassa 45 astetta;
 • lakka puupinnoille;
 • porat;
 • useita baareja 15x15 mm;
 • pihdit;
 • pienillä nauloilla.

Making työkalupakki käsillään: Askel askeleelta opas

Että meidän on lopulta tapahtua? Puurakennus, jossa Clippers pidetään tulevaisuudessa, ruuvimeisseli, vasara ja muita työkaluja. Toimintasuunnitelma on seuraava:

Askel numero 1. Ensinnäkin otamme käsiin vanerin. Hänen käytämme valmistukseen sivuseinien laatikon. Päihin hyvin kytketty toisiinsa, ne tarvitsevat hieman karsintaa, järjestämällä palapeli sahaus kulmassa 45 astetta. Tällainen telakointi asiantuntijat kutsuvat "-linkkiä viikset".

Askel numero 2. voideltuun päät puuseppä liimaa. Jos et voi ostaa sitä mistään, käytä PVA.

Askel numero 3. Tuki- kokoonpanoon koko rakenteen. Eriin hajallaan, ne täytyy korjata nauhalle. Varmista, että seinät on liitetty tasaisesti. Nyt meidän odottaa meidän sadonkorjuu kuiva.

Askel numero 4. malleja saatavilla naulattu rimat joka pitää laatikon pohjalle. Täällä täytyy olla hallittu, koska kynnet ovat hyvin pieniä.

Askel numero 5. Tuota laatikon pohjalle, ja sitten liimaa se kiskoihin. Käyttämällä samaa PVA.

Askel numero 6. kätevä kantokahva tekevät ruutuun. Ota ohut lauta. Jigsaw leikata harvennus sitä. Tämä on erittäin tärkeää. Älä myöskään unohda leikata pieniä aukioita jokaisessa kulmassa kahvan. Niiden syvyys on yhtä suuri paksuus vanerin, joka on tehty sivuseinään.

Askel numero 7. sivuseinät poran ja poraus reiät kahvan. Varmista, että mikään ei ole löysällä. Sivuseiniin kahvan ja Rasian seinämien on oltava pohjareikiin lisätä vaarnat.

Askel numero 8. Meidän kääntyä kädensijayksikön. Kaikki liitokset sen sivuseinämät, ja sivuseinät ja seinät perusteellisesti takki PVA. Vähitellen keräämme tietoja kahvasta. Korjaamme asemaansa puristimien avulla.

Askel numero 9. Jäljelle voimme tehdä - on haltija kompassin, taltat ja ruuvitaltat. Käytämme vaneria. Leikata siitä kaistale, joka leveys 4-5 cm ja pituus sama kuin sisämitta pitkiin seinämiin laatikko. Poraa reiät työkaluja. Nauhan sotkee ​​liimalla ja liittää yhteen seinät puristimella. Kun liima on täysin kuiva, voit siirtyä viimeistely laatikko pintaan. Tätä varten sopivia lakka tai maali.

Nyt osaat tehdä omia työkalupakki. Ei ole mitään monimutkaista. Tärkeintä - selvästi noudata ohjeita edellä kuvatulla tavalla. Aineet, josta suunnitella logon, voit ostaa milloin tahansa rautakaupasta.

Nipponese> Blogi> Laatikko instrumenttia varten omin käsin.

Jos joku osaa puuhastelun omin käsin, on mahdollista tehdä järjestämiseen paikkasi. Haluan näyttää laatikko, joka tein omin käsin, ja pohjimmiltaan ei halua käyttää valmiita laatikoita, jotka ovat. Laatikko on valmistettu edullisin materiaali 6mm vanerin, joka oli käsillä, joka jäi pois erilaisia ​​projekteja, ja päätti soveltaa niitä käytännössä. Koska minkä kokoisia tahansa, en aio, en säädettyihin kaikki työkalut lattialle ja noin hahmotella ruutuun ja voit puuhastelun halutuissa razmer.U täytin 50 14 40. Hän toimi palapeli, vaikka se on mahdollista leikata yksinkertainen vanhanaikaisesti. Liimaukseen käytettäväksi Saksan puusepän liimaa PUFAita. Laatikko oli erittäin vahva, vaikka aluksi ajattelin, että se puuhastelun 8 mm vaneria, mutta halusin laatikkoon ja oli kevyt ja kestävä. Voit huoletta seistä sen. Sama voidaan sanoa valmiin Kiinan laatikot. Tässä ovat kaikki sahataan ja sitten kerätään ja nähdä tuloksen. Nyt on laatikko miten järjestää työpaikalla? Eli mitä voidaan tehdä helposti ja kätevästi löytää kaiken olevan käsillä?

Miten säilyttää työkalua jottei hajoittaa ja hajoittaa? Alussa pelastaa takakontissa yksinkertaisella sellofaaniin ja useimmin käytetyt työkalut juuri menettänyt tiellä maassa. Sanalla myymälää ei sovi ei ammattimaista. On välttämätöntä, että kunkin välineen oli olemassa ja jos se ei ole paikallaan, on välttämätöntä löytää ja otettava käyttöön, eikä unohtaa tien tai huonompi alle kopotnom. Olen määritellyt joukon työkaluja käytin 2-3 vuotta. Joten olen mukava, ja siellä on melkein kaikki mitä tarvitset. Ongelmaton miten säilyttää kunnossa, että ne eivät sekoitu ja työkalut putoamisen? Tätä varten tein kehto 1,5cm joogamatot. Alussa merkitsin tekivät merkintätyökaluja ja terävä pikku leikkauksenkesto kuvio. Se voidaan siististi laittaa kaikki työkalunsa laatikko eivätkä pelkää, että ne putoavat pois, paitsi tietysti vasaran, koska se on hyvin raskas ja laskee koko ajan. Ahah. Liitteenä on kuva prosessista. Tällä tavalla ja työskenteli kaikki koolla. Sitten hän pyysi lainata peitellä ja soveltaa lakkojen maalaus. Hän jopa ammatti basisti ja vapaa aika ei, niin se on hyvin pyydetään, hän suostui auttamaan minua, koska se on liian aikaa ja hyvä maalari. Hän kiinnitti mukava kahva, voit nyt helposti kuljettaa ruutuun ja tallentaa sen tarvittavat työkalut. Tänä erityinen kiitos Arthur yöksi soitti kitaraa ja iltapäivällä minun maalatut lakka chemodan.Teper autoon siellä omatekoinen asetettu. Myös yksinkertainen lapiot vanhentunut päiden sarja räikällä. Talo on pro joukko Toptul joka koostuu 130 aiheesta. Tämä joukko suosituimmista ja tiettyjä korjauksia ja laatu on myös tasolla. Heippa kaikille.

Työkalu on tallennettu autotalli

Olen myös tehnyt itse.

Ja kuinka tärkeää kuljettaa pihdit, pihdit, nauha, kolumbik?

Matkatavaroiden eivät aja. Cross jakoavain jack ruuvimeisseli ja pari jakoavaimen.

Sitten, anteeksi, se on erilainen. Niin helppo tilata ja matkalaukku "siltä varalta että"

Mitä työkaluja on kiinnitetty? say raskas - vasara, säädettävät ...

Ei niin vasara ja jakoavain kaatumisia trkdom. Kun on tarpeen tehdä työtä ja auto ja moottoripyörä teknologian ottaa matkalaukku autotallissa. Talvella enimmäkseen istuu kotona. Keväästä alkaa palauttaa pyörän talliin ja 750 älä mene ilman näitä sarjaa.

Itse tehnyt muodostavat pienen räikkäpäällä vaahtoa, joka on lähes lähdössä ei laajene. Kääre pään sellofaaniin ja kaatoi vaahto. Pari tuntia terän räätälöityjä koko, hieman kitti, pohja- ja maali, ja luulisi, että ikään kuin esivalmistus. Kuvat valitettavasti typerästi rikkoi sen.

Työkalulaatikko käsillään - se on käytännöllisempi kuin rahaa kaupassa

Kuva Master on erottamaton työkalupakki, jota hän pitää kädessään.

Tämä ei ole vain osa hienoa folk, ja toiminnallisia sovellutuksia. Ennemmin tai myöhemmin, numero työkalun saavuttaa kriittisen massan, ja kaikki tämä rikkaus on oltava sellainen, että se järjestää.

Lisäksi on olemassa työkalu, joka yksinkertaisesti ei voi varastoida irtotavarana. Esimerkiksi tiedostoja tai harjoitukset. Voi hangata toisiaan vastaan, nämä kohteet tupyatsya. Ja työn aikana, kun työkalu vedetään pitkin satunnaisesti, jolloin sinun ottaa aikaa etsiä häntä.

Tarvittaessa ota korjaussarja tiellä, esimerkiksi - lähdet lomalle hänen dacha, ovat välttämättömiä kontteja. Vai haluatko jakaa metallitöitä ja kirvesmiehen työkaluja. Kitti autotalli ei pitäisi häiritä muita lisävarusteita asunnon korjaamiseen.

Joten - tarvitsemme säilytyslaatikko oikeat työkalut, tarvikkeet ja kiinnikkeet. Myynnissä tarjotaan erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotka ovat käteviä, tiiviitä ja käytännöllisiä. Jotkut ovat todellisia taideteoksia. Ne ovat kuitenkin tietyt rahaa.

Ainoa ratkaisu on tehdä työkalulaatista omia käsiäsi

Määritä ensin kohde. Miten voi olla työkalulaatikko?

Se sisältää pienen määrän kohteita, yleensä laite vastaa työn tyyppiä. Tällaisella laatikolla on oltava vahva lukko, jotta se ei vahingossa avaudu kuljetuksen aikana. Liikkeen aikana työkalu ei saa olla ripustettu sisäpuolella, kullakin elementillä on oma kapea, ja jos se on mahdollista, se on kiinteä.

Totta, tämä käsite on suhteellinen. Älä vain kanna sellaista laatikkoa heidän kanssaan työpaikan kanssa. Se voidaan siirtää siististi työpajassa. Tässä suunnitelmassa ei ole työkalunpitimiä, mutta ne on sijoitettu osastoihin ja yleensä jaettu ryhmiin.

Toisin kuin kaksi ensimmäistä versiota, tämä tallennus on tarkoitettu tietylle laitteelle. Esimerkiksi ruuviavaimet tai sarja bitejä ja porat ruuvimeisselille. Pääasiallisen sisällön lisäksi tällaiset laatikot sisältävät yleensä kunnossapitotuotteita.

Tällaiset laitteet ovat käteviämpiä kuin yleismaailmalliset, mutta ne vaativat useita kappaleita.

Siksi ennen tekemistä sinun on päätettävä, mitä versiota tarvitset. Ensinnäkin, kartoitkaa työkalusi. Jaa ne ryhmiin ja kokoihin. Ja sinulle tulee heti selväksi, kuinka monta laatikkoa ja kuinka paljon tarvitset niitä.

Miten tehdä työkalupakki

 • Työkalulaatikko on valmistettu metallista. Se ei ole niin helppoa tehdä. Hitsaaminen voi olla tarpeen. Itse valmistettu teräslaatikko on liian kova kuljettaa, mutta sillä on myös etuja.

Raskaat ja suuret työkalut eivät riko soluja niin nopeasti. Et voi olla liian varovainen siitä, että avain 38x52 painaa puolikkaan kiloa. Vankka joukko liitospäitä ei riko puinen pohja.

Mutta teräviä teroituksia käyttäville laitteille tai tiedostoille - se ei toimi. Paras vaihtoehto on asentaa tällainen laatikko työpöydän alle. Vain sinun on asennettava tulppa niin, että raskas kuormalava ei laske jaloilleen.

Mobiililaitteen tai kannettavan version tekeminen - voit käyttää ohutta arkkia ja piirtää laatikko tehdasmallien esimerkin mukaan.

Toinen vaihtoehto jäljitelmälle on rautainen vaunu, jossa on työkaluja ja lisävarusteita. Tällainen malli on suosittu autokeskuksissa. Kotiteatteri - tämä on ihanteellinen vaihtoehto, vain valmistus on täynnä teknisiä vaikeuksia;

 • Jos tarvitset samaa voimaa ja toimivuutta - yritä tehdä työkalulaatikko vanerista. Vahvuus vähenee hieman, mutta tällaista materiaalia on paljon helpompi käsitellä.

  Ennen kuin teet laatikon omilla kädillä - piirrä piirustukset. Käsityön on oltava siisti, ja se sopii työkalusi kokoon.

  Päärungolle, valitse paksuus 8-10 mm. Pyörät (jos tarvitset niitä) osta kotitaloustavaratalon. Kaikki liitännät on oltava ruuveilla. Nails löysäävät nopeasti. Liitokset ovat lisäksi pinnoitettuja PVA-liimalla.

  Laatikot, joissa solut voivat tehdä vanerin 6-8 mm. Materiaalin kehysseinät ovat paksumpia, pohja ja solut ovat ohuempia. Jos työkalu ei ole liian raskas - valitsimme massiivipuupalkit oppaiksi. Metallikulmat voidaan kiinnittää.

  Sitten et pelkää, että laatikko putoaa jaloillesi. Laaja ja matala lava on täysin jakautunut osiin sisäisten väliseinien avulla. Mitä enemmän heistä, sitä helpompi on selvittää instrumentti ja tarvikkeet aiottuun tarkoitukseen. Oman käden tekemä työkalulaatikko tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovuuteen.

 • Puinen laatikko omalla kädelläsi. Tämä on klassinen puusepäntyö. Tällaisen kannettavan muistin piirustukset painettiin "Young Technician" -lehdessä 50 vuotta sitten.

  10-20 mm: n paksuuden ja puun hakasulun tuottamiseksi. Tämä on tosiasiallisesti kaikkea. Siksi vanhoista koulujen mestarit valitsevat tämän vaihtoehdon monista moderneista malleista huolimatta.

  Klassisessa rakenteessa ei ole osastoja tai muita toiminnallisia laitteita. Vain syvä laatikko ja mukava kahva koko pituudelta.

  Kahvan muoto on käytännöllinen. Jos laitteen paino on epätasaisesti jakautunut, on aina mahdollista löytää painopisteen kohta, joten on aina kätevää kuljettaa laatikko.

  Käytännöllinen lisäys on plug-in-osa, jolla on oma kahva, joka vie 50% laatikosta. Tätä sisäkappaletta käytetään pienissä työkaluissa (ruuvitaltat, sormet, pienet avaimet) ja kulutustarvikkeet (porat, ruuvimeisselin bitit jne.). Voit tehdä siitä vaneria tai hienompaa puuta.

  Alemmassa (pää) lokerossa on suuri työkalu. Vasara, pora, kone, suuret pihdit;

 • Jos puulaatikko ei vaadi pysyvää kantamista - voit tehdä laatikon, jossa on liukukansi. Tällaiset säiliöt ovat useampia, samankokoisia. Heidät sijoitetaan hyllyille, lopussa tehdään luettelo siitä, mitä sisältö on.

  Puusta ja vanerista voi tehdä täysin erilainen muotoilu. Laatikon peili (vain ilman peilejä).

  Ovet ovat ylimääräisiä soluja, jotka avattaessa muodostavat alustan työkaluilla, jotka ovat työpöydän takaseinän kokoa. Laatikkoa ei ole suunniteltu kuljetettavaksi, mutta paikasta toiseen se voidaan järjestellä uudelleen siististi. Siksi yläpuolelta on kahva.

  Sisäosa voidaan monimutkaistaa pienillä laatikoilla, joihin pienimmät esineet lisätään. Jos et ota liian raskasta työkaluniveltä, kuten edellisessä versiossa, liimaa PVA ja puuruuvit.

 • Yhdistetty työkalulaatikko omalla kädelläsi

  Laite tulee käytännöllisemmäksi, jos lähestyt sitä luovasti. Voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja - puuta, vaneria, metallia, muovia viimeisteltyjä osia. Kuvassa näemme esimerkin kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta.

  Suurin työkalun pääosa ja osa on valmistettu 12 mm paksuisesta levystä. Tehtaaseen on tehtaanjärjestäjä, joka on ostettu kotitaloustavaroiden varastosta. Alumiinilastit on valmistettu tasomaisista laatikoista Z-muotoisella taittomekanismilla. On porat, ruuvit, pultit ja mutterit.

  Kynän kuljettaminen tällaisen laatikon kuljettamiseen on merkityksetöntä. Se on liian raskasta liikkua. Voit kuitenkin laittaa sen aina, kun työkalu on käden ulottuvilla.

  Jos työkaluja on vähän, on olemassa tiiviitä rakenteita. Tämä laatikko on kätevä käyttää käytön aikana, ja se on helppo kuljettaa. Se on valmistettu vanerista, jonka paksuus on 6-8 mm. Tämä on kätevä vaihtoehto varastotilaa tai parveketta varten. Työpajassa se on liian pieni.

  Tai täysin alkuperäistä muotoilua, joka on koottu vanerista ilman yksittäistä naulaa.

  Kuten näette, vaikka kodinmestarin niin yksinkertainen attribuutti, kuten työkalulaatikko - voi olla monia vaihtoehtoja. Kumpi valita sinun on.

  Työkalun järjestäjä. Videon yksityiskohtainen kokoaminen kätevästä laatikosta, jossa mitat ja valmistusmenetelmät vähenevät.

  1