TV pöytä moderniin tyyliin kuva

Sijoittaminen kivi alla televisio (80 kuvat) - mahdollisuudet ja ratkaisut

Tumba - muodikas, kaunis ja nykyaikainen ratkaisu sijoittamisesta television. Tämän päivän televisiot voivat olla eri kokoa ja painoa. Siksi moderni kaappien alle TV on täytettävä kaikki vaatimukset helppo sijoittaa ja asentaa television tahansa muodossa. Tärkeintä tässä ei tehdä virheen valitessaan television jalustalle.

Perussäännöt valittaessa TV TV-

Jotta voitaisiin valita oikea kaappi pitää tarkkailla muutamia poimintoja:

 • TV Mitat;
 • Koko huone;
 • Tyyli sisustus;
 • Mahdollisuus sijoittaa tarvikkeet;
 • Taloudellisia mahdollisuuksia.

Mieti kunkin kohteen tarkemmin ..

Mitat television ja litteä

Tässä tapauksessa koko avainasemassa valittaessa television kaappien alle TV. Yleensä tähän mennessä lähes kaikki on taulu LCD-televisiot. Jos ne ovat pieniä lävistäjä, voit valita kaappiin suorakaiteen, neliön tai suorittaa mukautettuja kokoonpano. Jos kuitenkin iso tv lävistäjä, on parempi valita pitkä kaapin alla TV.

Koko huoneen myös vaikuttaa valintaan television kaapit. Pienessä huone näyttää ulos paikka iso tv on valtava ja massiivinen jalusta ja päinvastoin.

koska kaappi on sisustus, niin se pitäisi ehdottomasti sovi se täydellisesti ja kauniisti. Siksi se ei esteettisesti miellyttävä, ja älä katso kaunis puukotelossa massiivinen huoneessa, tehty tyyliin hi tach. Tässä tapauksessa on parempi käyttää kevyt ja ilmava materiaaleja, kuten lasi. Mutta klassinen, maalaismainen tai provencelaistyyliin puiset yöpöytä näyttää varsin sopiva ja kaunis.

Mahdollisuus sijoittaa tarvikkeet

Yleensä TV: n sijoittelu on olettanut ja sijainti eri konsolit, kaiuttimet, musiikkisoittimet, jne Siksi valinnassa kaappi, on syytä harkita asiaa ja selventää läsnäolo lisää hyllyt, telineet, markkinaraon ja aukot.

Lopuksi valittaessa ja ostaa mitään tarvetta harkita taloudellisia mahdollisuuksia. Jos raha sallii, niin tietenkin, voit valita erilaisia ​​kaappeja, tammi tai mahonki loppuun tien. Kuitenkin ainakin voit valita mukava ja jalusta on valmistettu lastulevystä, MDF, jne

Sisältävät mielikuvitus ja onnistutte!

Pitkät pöydät alla TV - täydellinen ratkaisu olohuoneeseen

Todella monipuolinen pala tahansa olohuoneessa voi olla pitkä TV pöytä. Siinä yhdistyvät onnistuneesti toiminnalliset ja esteettiset komponentti, ja taitava suunnittelu roolissa keskeinen tiloissa aiheesta.

Pelaa tilaa tv

Meidän mentaliteetti on, että televisio, pääsääntöisesti on tärkeä osa olohuoneessa. Useimmissa tapauksissa, tämä on kiinteä paneeli, joka on sijoitettu seinään tai huoneen keskellä, jalustalle. Hänen vieressään mukavassa nojatuolissa tai sohvalla sijoitetaan perheenjäsenten asiakkaat, ystävät ja katsella televisiota tai elokuvaa liittyy aktiivista mielipiteiden vaihtoa.

neuvosto: Tällä järjestelyllä viemä tila TV näyttää harmonisesti, ja läsnäolo osiot huonekalujen avulla voit tallentaa levyjä elokuvia, musiikkia ja muita kohteita, jotka on helppo aina käsillä.

Tällainen sisä- näytettä voidaan pitää optimaalista useista syistä:

 • original design ratkaisu;
 • luo visuaalisen illuusio tilan tilavuutta;
 • pitkä ja kapea kalusteet yhdistyvät täydellisesti litteä plasma-tv ja korkean kaiuttimien;
 • hyvin valittu tyylikäs sängyn suotuisasti täydentää yleistä näkymä olohuoneeseen;
 • täynnä tarvittavat asiat osastojen ja laatikot - näyte toiminnallisuutta.

Joka tapauksessa, osto tämän huonekalun merkittävästi parantaa ulkonäköä ja toimivuutta olohuoneessa.

Klassiset taulukot alla TV

Klassinen versio pitkät pöydät vähentää merkittävästi suorituskykyä tyyli kehyksen. Silti mitään kokenut suunnittelija varmasti kykenee tarjoamaan tusinaa tapoja luonnollisesti täydentää sisätilojen sali hyödyllisiä ja kauniita esineitä:

 • Käytä modulaarinen huonekalujen vaativat monimutkaista asennusta erityisiä osastoja äänentoistolaitteiden, ja myös asennettu päälle hyllyille;
 • laite pystysuoraan järjestetty variantti on tarkoituksenmukaista suorittaa kanssa, kun läsnä on kuuro tai läpinäkyvä ovet, niin osastoissa voi tallentaa kirjan tai astiat;
 • periaatteen soveltamisesta symmetria kova, kokenut suunnittelijat suositeltavaa käyttää tällaisia ​​taulukoita korvaa vanhan lipasto, laatikot henkilökuntaa.

On selvää, että vaikka nämä muutamat vinkit tarjoavat laajan ajattelemisen aihetta. Ja jos käännymme ammattilaisille, huonekalujen valmistajat, tässä tapauksessa luultavasti vielä enemmän mahdollisuuksia tehdä tilaa enintään esteettisiä ja toiminnallisia. Tahansa mittarilla tietokoneohjelma tarjoaa monia erilaisia ​​ratkaisuja, jotka valitsevat kaikkein paras ei ole vaikeaa.

Pitkät pöydät alle TV moderniin tyyliin

Lukuisia muunnelmia valmistus pitkiä kaapit nykypäivän tyylien voit valita objekteja takaseinän, tai ilman sitä.

Jos vaihtoehto on tuote lähes koko pituudeltaan seinän osana sisätilojen monimutkainen, on olemassa kaksi vaihtoehtoa kiinnitys paneelin:

 • TV voidaan asentaa suoraan seinään, on sijoitettu keskelle huonekalut kokonaisuus;
 • Toinen ehdotus liittyy varustamiseen kiinnike taulukoita, jolloin sinulla on mahdollisuus kääntää television, riippuen siitä, mikä sijaitsee paikkaan, josta voit katsoa sen.

neuvosto: Toisessa tapauksessa katseleminen on miellyttävää, ja ei tarvitse porata seinään, varsinkin jos se on konkreettinen.

Tahansa huonekaluliike tarjoaa valikoiman kymmeniä tai jopa enemmän esineitä, jotka ovat:

 • toinen väri, pituus, yhdistelmä laatikot, lisäyksityiskohtia sisä- tai kompleksi kahden tai kolmen komponentin erilaisia ​​konfiguraatiossa;
 • koriste-elementtejä, jotka edustavat sävyttää tai läpikuultavaa lasia, ne voidaan yhdistää erottuvan rakenne ja väri;
 • kuuro ovi, jossa on herkkä lanka ja lakka pinnoite.

Asiantuntijat uskovat, että ulkonäköä tiloja voidaan parantaa, miten tuote näyttäviä sisustus, sekä tiukempia versioita. Se kaikki riippuu tyyli esineitä, jotka muodostavat olohuoneen kalusteet ensemble ja niiden harmoninen suhde.

Missä tahansa näistä tapauksista, rooli kaappien on yhtä tärkeää kuin sohva tai vaatekaappi useista syistä:

 • johtuu siitä, että johdot voidaan kätkeä sisällä, tallennettu suurin esteettinen olohuone;
 • Rakenteelliset tiiviyttä voit poistaa suurimman seinän ja voittaa ulkoasun tasolla säilyttäen toimivuutta ja käytännöllisyyttä huonekalut;
 • suunnittelupäätös tekee tyylikkään ja ergonominen muotoilu, sisustus on varmasti tulee olemaan ei voida kutsua tylsä ​​ja banaali;
 • Nykyaikaiset materiaalit ja kestävä huonekalut auttaa lisäävät kestävyyttä ja luotettavuutta kotiympäristössä.

Siksi miljoonat ihmiset ovat valinneet tämän ratkaisun sisätilojen.

Eri tyylejä ja malleja tv jalustat

Huolimatta valtava määrä erilaisia ​​pitkiä TV pöytä, niissä kaikissa viitataan tietyn tyylin. Käytä jokainen niistä olisi perustuttava koko suunnitteluratkaisu olohuoneessa:

 • malli klassinen muotoilu ei pidä sekoittaa perinteiseen, tämä klassismi, olettaen täyttäminen puutavaran ja työtasot tummaa lasia, sopii täydellisesti modernin teknologian on suositeltavaa avohyllyt, ei liikaa koristeita ja ilmeikäs puurakenne;
 • tyyli barokki - veistos, applique, tai jopa enemmän omaperäisiä ratkaisuja, loisto tapaus ei ole este, tyytyväinen valkoinen TV väri, joka saa täydellinen yhdistelmä valkoista yhteiskunnan akryyli julkisivu, tämä tyyli on hyvä valoisa olohuone;

 • varten nykypäivä vaaditaan metalli ja lasi, ja puuta - ei ole paras, että voimme valita, mutta sama akryyli- ja puun puku yhtenäinen, mahdollisimman hyvin;
 • korkean teknologian ja tekno - paras mahdollisuus käyttöönoton sisä- ja monipuolisin plazmostenda konfiguraatio ripustimet, lipasto ja hyllyt, mutta tyyli- johdonmukaisuutta ja absoluuttinen neutraalisuuden.
 • Eri kokoisia ja mallisia modernin tv paneelit ovat kuitenkin lähes mallisuojilla neliöön. Yleensä tämä on melko suuri huonekalu huoneessa, joten se oli pitkä, kapea kaappi sopii tasaamiseksi yleinen käsitys huoneen. Mitä enemmän television, mitä kauemmin on suositeltavaa valita hänet lisäelementti.

  Kaikenlaisia ​​tuotteita voidaan jakaa seuraavasti:

  1. konsoliversiota - paikallaan, ja seinälle, se on hyvä kaikenlaisia ​​sisustus ja vapaa maa lattiaan antaa helppous ei vain kaapin, mutta koko seinän;
  2. ratkaisu takaseinät - mahdollistavat saman telineeseen tai ilman käyttöä tilaa laatikot ja osastojen.

  Myös malleja, mikä viittaa ratkaisuja esineet upotettu olemassa monimutkainen, sekä muutoksia pyörillä ja muiden laitteiden, jotka mahdollistavat mobiili muuttaa järjestely huonekaluja huoneessa. Joissakin tapauksissa tämä auttaa asentanut pollarit keskellä huonetta. Tässä tapauksessa ylempi osa oletetaan, jossa voidaan pyörittää TV.

  Paras vaihtoehto on mukautettu. Viime vuosina, Huonekaluhelat tuotantoa merkittävästi parantunut, läsnäolo tietokoneen suunnittelun ohjelmia täyttämään kaikkien asiakkaiden mielikuvitus ei ole vaikea tehtävä. Sama koskee materiaaleja, jotka ovat kestävämpiä, kevyt ja esteettisesti houkuttelevampia. Tällainen valinta olisi kalliimpi, mutta huone on henkilöitymä tyyliä ja valitus.

  Ei kommentteja, mutta voit kirjoittaa mielipiteensä tai esittää kysymyksen.

  TV-teline on moderni tyyli: valokuva-luettelon parhaista ideoista ja suosituksia valinnasta

  Jokaisessa huoneistossa tai omakotitalon, jossa on tv ja edes yksi. Tämä moderni laite sopii täydellisesti sisälle, ja sijaitsee seinälle, kattoon tai erityisellä kantaa lattialle. Miten tv seistä modernia tyyliä? Kuvia menestyneimmistä malleista, vinkkejä valitsemalla materiaaleja ja malleja - tässä artikkelissa.

  Alkuperäinen ja tyylikäs kaappi sisustamisessa

  Tärkeää vivahteita olla tietoinen

  On kriteerit valinnassa tarvittava television jalustaa:

  • Jatkuva satelliitti TV, DVD digisovitin, ei pitäisi ylittää rajoja hyllylle. Muuten, se on epävakaa kiinteä. Niinpä leveys jalustat ei saa olla pienempi kuin leveys soittimen.

  Leveys jalustan antaa käyttöön stabiileja paikannus tekniikka

  • Tumba pitäisi orgaanisesti mahtua sisätilojen olohuoneen ja vastaavat sen koosta. Liikaa seistä pienessä huoneessa näyttää naurettavalta.

  Jalustalle on kätevä järjestää paitsi tekniikkaa, vaan myös kohteina koristeluun

  Tietoa! Suuri tila huonekaluliike näkyy pienempänä kuin ne todellisuudessa ovat. Siksi meidän on keskityttävä eikä näköhavainnon, ja kokoja. Ennen kuin menee kauppaan olla paikka lokeroonsa fathom mittanauhan ja ottaa mittarin mukaasi.

  • Pienessä asunnossa on tarpeen käyttää jokainen sentti. Tästä syystä kannattaa valita kaappi laatikoilla säilytystä kotitekoinen tavaraa. Optimaalinen olisivat valintaa puoltaa pukeutuja alla TV, toteutetaan moderni tyyli.

  Laatikot monitoimilaitteet kehto voi tallentaa kaikki tarvittavat jutut

  • Alustan on oltava ergonominen muoto. Pienellä alueella perusteltua asennus kulmikas malleja. Jos on paikka kääntää - voit tehdä valinnan hyväksi polygoneja, ja muut monimutkaisia ​​kokoonpanoja. Tärkeintä - sopimaan olemassa olevaan kaappiin sisä- ja katsoi yhdet muun huonekalut.

  Seistä pystysuorassa kaapit ja lasi näyteikkuna

  Tyypit TV pöytä: valokuva-luettelon

  Huonekaluteollisuudelle TV moderniin tyyliin vaatimusten sanelema näkökohdat turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden.

  Mitat jalustan riippuu koosta televisioruudussa. Se ei ole toivottavaa, että näytön ulottuu pohjan. Muuten on olemassa riski vahingossa koskettaa laitteen. Se on kätevä käyttää pitkiä pöytiä, jotka voidaan sijoittaa lisäksi television kaiuttimista, soitin ja paljon muuta.

  Muotoilu kaapit on oltava painoa kotiteatteriin. Jos lujuus ei ole riittävä, kansi murtuu painon alla kalliita laitteita. Ja se on täynnä paitsi ylläpito huonekalut, mutta myös elektroniikkaa.

  Ulkoa jalusta on taitavasti yhdistetty yleiseen tyyli huoneen. Esimerkiksi, jos huone on sisustettu klassiseen tyyliin, se vaatii kaappi puusta, koristeltu vastaavasti.

  Tyyli huoneen kerro perusperiaatteet suunnittelu TV-teline

  Huipputekniikan sopiva jalusta metalliosien ja lasinen julkisivu. Art Deco edellyttää langan ja taotut elementtejä.

  Seistä koristeluun moderniin tyyliin

  Värimaailma Tämän aiheen on vastattava muun huonekalujen värejä. Seisoo ovat saatavilla ovia tai avohyllyt. Ensimmäisessä tapauksessa, hylly on kätevä käyttää, mutta ovet kaappi siisti.

  Suunnittelussa jalustat saattaa esiintyä temaattisia huomautuksen. Esimerkiksi, tässä kuvassa seistä tyylitelty ohjauspyörä

  Taulukko väriyhdistelmiä sisätilaan. Monimutkainen soveltaminen Nämä tiedot auttavat saada toivottuja tuloksia pienellä aikaa ja taloudellisia kustannuksia. Tässä artikkelissa löydät myös käytännön esimerkkejä ja neuvoja asiantuntijat.

  Muita ominaisuuksia jalustat

  Kullakin osastolla on lisätoimintoja. Vuonna valintataulukot tulisi kiinnittää huomiota vivahteita seuraavasti:

  • Pyörät - ne yksinkertaistavat liikkuvien taulukoissa, mutta heikentää sen vakauteen. Satunnainen vaivaa johtaa jyrkkään laskuun tukea ja muita liikkeitä.

  Kaappi pyörillä

  • Säilytystilaa. Ne voivat olla muodossa avohyllyt, laatikot tai pyöriviä telineisiin.

  Suljetut laatikot luoda tunne tilauksen

  • Ovet ovat saranoitu kaapit tai siirretään erilleen. coupe periaate auttaa säästämään tilaa, toisaalta, edessä tv on aina tilaa ja kiireellistä tarvetta. Moderni mekanismit avaaminen swing ovet mahdollistavat kyntävät kevyt kosketus. Jos se on kätevä, ovi voidaan avata alas- tai ylöspäin.

  Seistä nivelliitoksen avulla näytön kiertää mihin tahansa suuntaan

  • Teknologinen reikiä takana kaapit mahdollistavat huomaamattomasti pujottaa kaikki tarvittavat johdot, estää niitä sekaannusta.

  Moderni kaapit coupe. Suunnittelu, valokuva, optimaalinen järjestely hyllyt - kaikki tämä on erittäin tärkeää valita sopiva malli. Mitä etsiä ostaessaan tallennusjärjestelmiä ja mikä määrää sen hinta - tässä materiaalissa.

  Melko äskettäin, valmistajat ovat tarjonneet pöydät kodinkoneiden yksinomaan lastulevy tai puusta. Moderni teknologia on huomattavasti laajennettu luettelo käytetyistä materiaaleista.

  Puusta tuotteet ovat kestäviä ja erittäin vahva. Taitava veistämällä tekisi tällainen yksinomainen huonekalu. Tietenkin tämä on suora vaikutus sen arvoon. Lisäksi puu on herkkä kosteudelle, mutta huoneessa, jossa on televisio ei yleensä ole kosteutta.

  Luonnonmateriaalia tehty alkuperäisen suunnittelun

  Muoviosat ovat erittäin kevyt ja helppohoitoinen. Laatu kalliita muovi on kestävä ja kestää pitkään. Lento malli - on hyvin hauras.

  Mallit muovia näyttävät erittäin vaikuttava

  Tuotteet on valmistettu lastulevystä on käytännöllinen ja suhteellisen halpa. Ne voidaan koristeltu mitään tyyliä. Laminaattilattia on helppo puhdistaa, se on immuuni kosteudelle.

  Tumba MDF

  Metallipöydät eivät sovellu jokaiseen sisustukseen. Lisäksi massiiviset taotut osat ovat raskaita ja liian isoja vaatimaton elävä.

  Tämä vaihtoehto sopii paremmin maalaistalon, sisustettu metsästys tyyli.

  Suotuisa yhdistelmä puuta ja metalli voi luoda alkuperäinen koostumuksia

  Lasipöydät näyttävät erittäin houkutteleva. Paksu karkaistu lasi on kestettävä raskaita kuormia. Kuitenkin yksi on oltava äärimmäisen varovainen lasiesineitä.

  Lasi jalusta herätti hänen painottomuuden

  Vihje! Tuolloin ostoa, käsittely kulmat seistä ja delaminoitumista arkin MDF- tai lastulevy. Paksuus lasin osat on oltava vähintään kahdeksan millimetriä. Kaikki lasin kulmien elementtien pyöristää ja käsitellään turvallisen käytön.

  Tarvikkeet pöydällä on oltava tarpeeksi vahva. Kannattaa tsekata kaikki nupit ja saranat vahvistamisesta voimaa.

  TV-teline on moderni tyyli: Valokuva esimerkkejä

  Vaihtoehdot kannattaa paljon. Haluttaessa se on helppo poimia tuotetta sisätilojen on olohuone, lastenhuone tai makuuhuoneeseen.

  Pitkä moderni TV-teline: kuva

  keskeytetty rakentaminen

  telineet

  • Valitessaan tuotetta, sinun täytyy ottaa huomioon näytön koko, TV mallia; sisätilaan.
  • Ostaa huonekaluja kannattaa vain valmistaja, jolla on hyvä maine, jolla on lukuisia positiivisia arvioita ja monen vuoden kokemuksella.
  • Varmista, että kivi on elinikäinen takuu ja siihen liittyvät asiakirjat.

  TV huoneessa on asennettu niin, että sen näyttö ei altistu suoralle auringonvalolle tai valon seinästä ja pöytälamput.

  Sijainti kotiteatteri alue pehmeä valaistus on suositeltavaa, koska kuormitus silmä on minimaalinen.

  Sivusuunnassa pystysuora laipat näytön suojaamiseksi auringon puolelta

  Etäisyys taulukoita sohvan pitäisi olla sama kuin lävistäjä näytön kolmella kerrottuna. Diagonaaliviivaskannaus 32 tuumaa (81 cm), etäisyys sohva on 2,4 metriä.

  Korkeus jalustat on tärkeä. Tarkastella ohjelman sohva on tärkeää, että näytön keskelle sijoitettu välimatkan enintään yksi ja puoli metriä lattiasta.

  Optimaalinen näytön asettelun

  Sarake asennettu puolin näytön etäisyydellä metriä. Kaiuttimet on sijoitettu tasolle korvien istuvan katsojan.

  Pakollinen määrite olohuoneen - TV taulukon moderni sisustus Photo Professional muotilehtiä tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja näytön asettelu ja suunnittelu jalusta. On tärkeää, että se sulautuu harmonisesti tyyliin huoneen ja oli melko luotettava kestämään huomattava painoarvo laitteita. Pienille asuntoja sopivia malleja, joissa on lisäksi säilytystilaa.

  Tyylikäs alkuperäinen seiso televisioruutuun tulee kohokohta sisustus

  Yourselfers tehdä yöpöytä alla TV käsillään. Yksityiskohtaiset ohjeet seuraavassa kuvamateriaalia:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin