TV antaa

Vastaanotin TV mökillä: yleiskatsaus tyyppejä, on valikoima

Useimmat esikaupunkialueilla sijaitsevat huomattavan kaukana asutuksen, monet niistä leikataan pois joitakin etuja sivilisaation, pääasiassa digitaalisen television. Monet meistä, menee ulos kaupungista kesäksi, ole valmis luopumaan katsella suosikki tv-ohjelmia, joten ota digitaalinen televisioon mökillä.Kuitenkin saapuu sivuston, huomaa että hänen kapasiteetti ja suorituskyky on riittämätön signaalin vastaanotto- ja Katselukanavan teräväpiirtona. Tällaiseen tilanteeseen ei tapahtunut, ja te, hyvin mennä valintaan digisovittimien.

Ennen ostamista digitaalinen televisioon, sinun on millainen vastaanottavan laitteen. Tämä voi olla satelliittiantenni, kotona tai ulkona TV-antenni. Laitteiden valitseminen riippuu useista tekijöistä. Ei tule sekoittaa valinnan kanssa, on tarpeen vastata itse useissa tärkeimmistä kysymyksistä:

 1. Kuinka monta kanavaa haluat katsella? Jos lukumäärä ylittää 10, tai luettelossa ei sisällä hallituksen ohjelmiin, on parasta valita vastaanotin televisioon mökillä satelliittiantenni.
 2. Kuten esikaupunkialueella sijaitsee kaukana kaupungin? Kauemmas oman Hacienda kylästä, sitä pienempi on todennäköisyys, että tavanomainen antenni voi TV-signaalin.
 3. Onko lomakylä tv-torni? Useimmat nykyaikaiset televyshek lähetetään digitaalisena. Signaalin vastaanottamiseksi tässä tapauksessa riittää yhdistelmä normaalin konsolien ja kotiin antenni.

Sen tuotevalikoima on merkittävä vaikutus sekä kotitalouksien rahankäyttöä. Jos olet valmis maksamaan television katselun-kanavilla tietty määrä, voit turvallisesti valita joukon satelliittitelevisio. Kun tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, se on viettää hieman vaivaa ja vähän vapaa-aikaa.

Vastaanotin satelliittiantenni

Punnituksen jälkeen kaikki plussat ja miinukset ja päätti, että vastaanotin television maassa lautasen on sinulle sopivin vaihtoehto, sinun täytyy vastata yhden kysymyksen: mitä valita etuliite, itsenäinen tai kiinnittää tietty toimija? Ensimmäisessä tapauksessa, voit räätälöidä "tarelku9raquo; eri satelliittien ja katsoa mitä tahansa vapaat kanavat minkä tahansa tarjoajan toimittamaan. Mutta kuvan laatu ja vakautta signaali voi merkittävästi postradat.Esli sama satelliittiantenni valita tiettyyn yritykseen, sinulla on pääsy vain kanavien tämän tarjoajan. Kuitenkin, kuvan laatu ja vakaus signaali on merkittävästi parempi. Lisäksi sinun ei tarvitse muokata laitteita.

Lisäksi sinun täytyy päättää, oletko valmis lähtemään televisioon on kesäasunto talvella? Jos näin ei ole, suosia hyväksi erillisestä laitteesta - ne ovat liikkuvampia.

Yleiskatsaus riippumaton satelliitti-vastaanottimet

Edullisin vaihtoehto on digisovitin Openbox S1. Tekniset ominaisuudet laitteen avulla on mahdollista vastaanottaa signaalin suurin kotimaan satelliittien, kuten "Tricolour TV", NTV +, tai "Telecard". Lisätoimintoja, tukea CI-moduuli ja mahdollisuus käyttää korttien avulla voit tarkastella enemmistön Venäjän tv-kanavat.Vastaanotin Openbox S1 saanut myönteisiä arvioita sen käyttäjäkustannus, helppous räätälöinnin ja hakukanavissa sekä monipuolisuutta. Ainoa negatiivinen, merkitty ostajat - kyvyttömyys voidaan katsella HD-formaatissa.

Jotta voidaan katsoa HD-ohjelmia tarvitaan digitaalinen vastaanotin televisioon mökillä Openbox S9 HD PVR. Lisäksi Suosikkikasvojen vaihde operaattorit, voit tallentaa ne kiintolevylle sekä kuunnella musiikkia ja katsella videoita, kuvia muistikorteista. Vähemmän - riittävän korkea hinta.

Tavanomainen antenni ja vastaanotin

Tänään torni lähettää digitaalisen signaalin UHF - sama kuin analogisen TV. Siksi voit valita minkä tahansa antenni katsella televisiokanavia. Jää vain päättää, mitkä: passiivinen tai aktiivinen?

Ensimmäisessä tapauksessa vahvistin laite tulee sijaitsemaan erillään isäntä rakenteesta, ja toinen - virtauksen vahvistin on yhdistetty isäntä signaali "rozhkami9raquo;. Passiivinen antennit ovat kestävämpiä, mutta ne estävät häiriöitä. Aktiiviset laitteet eivät suojassa säältä, mutta ovat pienempiä ja paremmin selviytymään vastaanottosignaalin.Sanotaan, että valita vastaanottimelle TV antenni maa voi olla mikä tahansa, koska konsoli sopii sekä aktiivisen ja passiivisen laitteen. Joissakin tapauksissa jopa Sisäantennin tekee. Kaikki riippuu poiston tornille maasi talon.

vastaanotin parametrit antenni

Vastaanottoantenni, tarvitset vain, jos televisio ei ole sisäänrakennettu digitaalinen signaalinkäsittely moduuli. Pääsääntöisesti se ei ole ollenkaan vanhaa CRT teleyaschika. Nykyisille malleissa, merkitty symboleja DVB-T2, etuliite ei tarvita.Valitessaan-vastaanottimen täytyy varmistaa, että vastaanotettu signaali vastaa muotoon DVB-T2, ja että laitteisto kykenee käsittelemään MPEG-2 video ja MPEG-4. Lisäksi voit pyytää, että vastaanotin television maan vei HD-formaatin signaalia.

1

Toteuttamiskelpoinen vaihtoehto voi olla digisovitin Rolsen RDB-507N. Halpalentoyhtiöt vastaa pienen joukon ominaisuuksia, mutta niiden tehtävänä selviytyy mainiosti. Mukaan asiakkaan palautetta, vastaanotin lämpenee käytön aikana, mutta tämä ei ole vaikutusta kestävyyteen. Toinen edullinen vastaanotin, Mystery MMP-71DT2, hyvin samanlainen kuin edellinen edustaja. Niistä eduista yksinkertaisen merkille kanavien asennus, intuitiivinen käyttöliittymä. Jotkut käyttäjät ovat valittaneet epämukavaa etäinen, mutta täytyy vain tottua siihen.

BBK SMP127HDT2 - edullinen vastaanotin television maahan, jonka arvioita puhuvat sen toimivuutta ja luotettavuutta. Asianmukaista kokoonpano voi "poymat9raquo; kaikki julkiset kanavat, ja kun valtion rajan lähellä - ja naapurimaan kanavia. Se voi pelästyttää käyttöliittymä, mutta se on mahdollista ymmärtää ohjeita.

Mahdollisuudesta katsella televisiokanavia internetin kautta tietää muutamia koska leviämisen lähetyksen tekniikkaa. Valitettavasti nykyään laatua matkaviestinpalveluiden on heikko monissa Venäjän alueilla. Kuitenkin, jos maa sivusto koskaan ollut ongelma matkapuhelimilla, tämä versio lupaa olla paras.Voit katsella TV-kanavat täytyy ostaa erityistä vastaanotinta matkapuhelinoperaattori - MTS, "Beeline", Tele2 ja muiden tarjoajien yhteyden maksullisilla kanavilla ja ostaa kulkukortin - samanlainen sim-kortti puhelimeen. Kun olet liittänyt konsoli heti käyttövalmis - ei viritys, ei etsiä kanavia ei ole välttämätöntä.

Lohduttaa ostit säännöllisesti "lovila9raquo; TV-kanavat digitaalisessa muodossa, ennen valitsemalla vastaanotin televisioon maassa, paikalliset olosuhteet tulee harkita tarkkaan. Selvitä, mitkä matkapuhelinoperaattori alalla työskentelevien parhaiten mahdollisimman kauas talosi on TV-torni, jos on satelliittiantenni on naapureita.

Kun budjetti ei mahdollista selvittää eri vaihtoehtoja, aloittaa hyvin edullinen ja yksinkertainen - yhdistetään televisioon, kela lanka. Jos onnistut löytää siirron, voit tehdä sisäantenni. Jos signaali ei ole lainkaan (ei edes melu), ei voi selviytyä, edes ulkopuolella vastaanotin. Kokeilu, ja löydät varmasti jotain sopivaa sinulle.

Halpa TV kuulusteluihin: mitä valita?

Useimmilla meistä on loma-asunnon tai mökin. Ja jotta ei unohda, on leikattu pois kiireisestä kaupunkielämästä, mökillä tarvitsee vain TV. Ostaa kalliita LCD-paneeli, joka tukee 3D ja SmartTV ole mitään järkeä, mutta myös hyvin halvempien ratkaisuja katsella ja ei ole sen arvoinen - koska arvostat videon laatu, hyvä ääni ja luotettavuutta teknologiaa?

Perusvaatimukset, jotka on esitetty sen datsha TV, seuraavasti:

 • tällaista laitetta ei käytetä jatkuvasti, joten television tulisi kestää lämpötilan muutokset tai liikkumaan ja kompakti mahdollisten vientiä kaupungin talven;
 • Villa diagonaalinen paneelit olisi pieni, koska huoneet maassa, ovat pääsääntöisesti pieniä, joten se riittää näyttämään 19-22 tuumaa.

Paras valinta on LCD-paneeli, jossa on TV-viritin, läsnäolo S-Video-liitintä, SCARD, USB- ja HDMI. Nämä televisiot voivat liittää pelikonsolin ja ulkoisen tallennuslaitteen. Tässä muutamia niistä, joita voi ostaa tänään, ja merkittävä ominaisuuksia.

Nyt oikeastaan, noin halpa televisioissa voit ostaa Pietarissa.

Aloitetaan mallin Samsung UE22H5600. Tässä televisiossa on 22 tuuman näyttö ja tukea päätöslauselman 1920 * 1080 pikseliä. Tämä laite toimii PAL, SECAM ja NTSC. näyttö virkistystaajuus on 100 Hz. Voimalla SmartTV TV voidaan liittää internetiin ja työskennellä maailmanlaajuisen verkon. Näin voit pelata streaming video tallentamatta sitä ajaa. Jossa on kaksi kaiutinta 10 W luo tilaäänen. TV voidaan asettaa vaakasuorille pinnoille, ja ripustaa seinälle. Sen mitat ovat 520 * 324 * 52 mm ja paino 3,4 kg.

Pysyvä kilpailija Samsung - yhtiö LG - myös on jotain tarjottavaa sinulle mökin. Tämä TV LG 22MT55V-PZ. Se tukee myös FullHD resoluutio ja kaikki tarvittavat vaatimukset. Näyttö Päivitys 50 Hz. On "kuva-kuvassa" mode tukea. Mitat kompakti laite: 509 * 315 * 66 mm, ja painaa 3,2 kiloa paneeli. Merkittävät plus malleja LG, yhtä suorituskyky Samsung UE22H5600, on sen halvemmalla.

Jos olet 22 tuumaa liikaa, niin voit katsoa 19-tuumainen televisio Samsung UE19H4000. Sen resoluutio on 1366 * 768 pikseliä. Kannatusta formaatteja NTSC, PAL ja SECAM. Päivitysnopeus 50 Hz kuvaa. TV Mitat 447 * 283 * 47 mm, paino - 2,45 kg. Sinua iloisesti yllättynyt laatu stereosoitin ja miellyttävä ulkonäkö. Tämä malli, kuten kaikki aiemmat, voidaan kiinnittää seinään.

Älä unohda, että työ maassa liittyy tiettyjä riskejä elektroniset laitteet, kuten jännitevaihtelut tai kylmänä. Kuvatut mallit on varustettu sisäänrakennetulla suojaa virtapiikit ja ilahduttaa sinua on pitkä ja laadukasta työtä.

Tilaa sosiaalisiin verkostoihin

IA REX - venäläinen uutistoimisto, eikä vieras agentti

IA REX - kansainvälinen asiantuntijayhteisöön. Olemme keskittyneet tiedottamista yleisölle tapahtumista Venäjällä ja ulkomailla tutustua lukijoillemme näkemykset riippumattomien asiantuntijoiden niiden reaktio näihin tapahtumiin.

Pääkirjoitus virasto ei ole vastuussa sisällöstä julkaistu "Press relizy9raquo;.

Ei-kaupalliseen käyttöön on sallittua ilman materiaalien linkki IA REX. Katso lisätietoja. Käyttöehdot.

© 2009-2016 tietotoimisto REX

Rekisteröintitodistus massamedian:

Liittovaltion Valvonta alalla Telecom, tietotekniikan ja joukkoviestinnän (Roskomnadzor)

Virasto materiaalit saattavat sisältää tietoja 18+

TV-antenni, jolloin saatiin

Vaikka kaupungin ulkopuolella eivät halua menettää edut sivilisaation, niin lähes joka mökissä on tv. Nauttia selkeä kuva ilman kuvaruudussa esiintyviä häiriöitä, asettaa antenni, joka voi olla vaikea valita monista eri syistä. Hyödyllistä tietää jokaisen omistajan esikaupunkialueilla, joka antenni on parempi ostaa, ei ole ongelmia.

Oikein kyytiin televisio antenni antaa apua saada selkeä kuva ilman häiriöitä. Toisin kuin TV-vastaanotossa kaupungissa, magneettikentän voimakkuus kasvaa heille, joka vaikuttaa imeytymistä seinät aallot - se vähentää. Tämä antaa signaalin tunkeutua vapaasti huoneeseen, luoda selkeä kuva virta. Tämä ominaisuus olisi ihanteellinen, jos ei yksi asia - maa etäällä televyshek merkittävästi lisääntynyt, joten on turvauduttava signaalin vahvistus.

Suosittu tv-antenni satelliitti puutarha on luonnetta, kaikkien tiedossa levynä, joka asennetaan rakennuksen ulkopuolella. Tällaiset laitteet eivät ole riippuvaisia ​​tornista, koska signaali he saivat suoraan satelliitista, joka ei vaikuta teho (se on vakio), ja ei riipu maastossa. Voit ostaa kaikkein yksinkertainen tai suoraan polttovälin offsetlevylle saada monenlaisia ​​kanavia, laadukkaita kuvia. Satelliitti-aalto malli on halkaisijat 0,5-3 m, vastaanoton varmistamiseksi myös huonolla säällä.

By haittoja satelliitti mallit sisältävät sen hinta - vähemmän kuin ala vastaanottosignaalin, sitä suurempi halkaisija väline ja sitä kalliimpaa se on. Joskus televisio levyyn konvektori on täydentää signaalin, vastaanottimen tai set-top-box virittää ja taulutelevisio - imuputki on vaikea yhdistää. Toinen Nuance on valita palveluoperaattori - alueella ei voi kääntää mitä tarvitset, niin sinun täytyy tehdä muihin tarjouksiin.

Yksinkertaisin ja valtiontalouden kustannusten analoginen TV antenni vahvistimen maan nimeltä "puolalainen" sijaitsee talon lähelle ikkunaa. Jotta pystyttäisiin paremmin ohjaamaan torni, niin että se on parempi vastaanottaa signaalia, mutta kuvan laatu riippuu etäisyydestä - jos talo sijaitsee säteellä tornin kattaa jopa 30 kilometriä, se säilyy, jos ei - täytyy ostaa ulkoinen TV vahvistimeen.

Sisäänrakennettu vahvistin tekee antennin aktiivinen, auttaa tekemään hänen monta kanavaa korkeammalla tasolla. Joissakin osissa rakenteen sijoitettu erityisellä tavalla kiinni aallon etäisyydellä 80 km, määrittämään heikot signaalit. Asentaa, kiinnitä laite kadulla, mahdollisimman korkealle - mastoon. Sitten signaali tunnistetaan nopeasti, tarkasti, auttaa saamaan täydellisen kuvan.

With kynnyksellä digitaalisen television maassa on tullut suosittu koskevat mallit, jotka ovat olennaisesti poikkea standardin, joka tunnetaan nimellä olennaisempaa. Tällaisen antennin olisi mahdollisimman yksinkertainen, osittain siksi, että vastaanottosignaalin riippuu erityinen viritin. Yksi sen etuja ovat sisäänrakennettu meluntorjunta, joten voit ostaa edullisimman mallille yksi vastalause - sen tulisi toimia dm alueella.

Hinta TV-antenni antaa

Eri antennien antaa voit ostaa verkkokaupasta luetteloon tai television osastolla suunnilleen seuraavanlainen hinnat RUB:

 • satelliitti - 1000-5000, sekä tilausmaksun vuodelle 1200;
 • eteerinen malli - 750, teho - 350;
 • digitaalinen - 1000.

Kun tarve on TV on kysymys, joka antenni toimittaa mökillä. Tärkeimmät valintakriteerit ilmenny seuraavat tekijät:

 • syrjäisellä alueella kaupungin kilometriä;
 • osa etäisyys tv-torni;
 • haluttu määrä katseltavissa kanavia;
 • valtion ympäröivän maaseudun - läsnäolo metsien, tiheys, mäkiä, laaksoja;
 • halukkuus tietyn summan.

Jos kesällä asukas haluaa tehdä kaiken maksimiin, on parempi valita tv satelliittiantenni, joka antaa täydellisen näkymän, mutta hinta ei ole halpa hintaan. Jos ensimmäinen 2 kriteerit mahdollistavat asentaa sisä- tai ulkotiloissa malli, se on parasta valita niitä - ne ovat halpoja hintoja, varmistaa keskeytymätön signaalia ilman ongelmia. Ymmärtääkseen, miten lähestymistapaa talon sisätiloissa antenni, voit yrittää saada kiinni signaalin tavanomaiseen langanvetokoneiden - jos se menee, niin se ei ole mitään järkeä käyttää rahaa kalliita laitteita kustannuksia.

Tavanomaisten antenni voi ostaa korkealaatuisia virtajohto ja Italian, jotka yhdessä tarjoavat erinomaisen näkymä, korkea kuvan laatu ja pysyvyys signaalin. Vahvavirta on parempi olla ostamatta, koska se voi kestää tarpeettoman aaltoja, rentouttava vastaanottotiloissa tarvittavat tiedot, tinkimättä kuvan laadusta ja tuottaa hankaluuksia.

Aktiivinen antenni TV maahan

Monet omistajat esikaupunkialueilla valittu aktiivinen TV antennivahvistin talon, joka parantaa signaalin vastaanoton rakenteesta johtuen. Vahvistin on myös tärkeä rooli - asentaa se sisällä antenni kotelon, tai voidaan tuoda esiin. Valtaa tämän mallin tulee sovittimen (PSU) tai kotiverkosta. By haittoja muun muassa käyttämällä matalan käyttöikä - jopa vuoden, koska se on asennettu katolle, johon sovelletaan huono sää ja korroosiota. Lisätä käyttöikää, on mahdollista yrittää sinetöidä kortin silikonilla.

Passiivinen antenni ulkotarha

Se voi olla passiivinen antenni ulkona televisio maahan, joka ei ole vahvistin, ja suorittaa vastaanotto aalto, koska sen geometrian. Se ei tarvitse olla yhteydessä verkkoon, sillä ei ole aktiivisia elementtejä muodossa transistoreita tai ICS. Edut käyttää myös ei-häiriöiden, kohinan, pitkä käyttöikä. Kohteesta minuses eristetty alentaa vastaanoton mahdollisuudet - signaali voi olla heikko. Tunnetut televisio mallit ovat Delta, DMV.

Video: TV-antenni vahvistin mökki

Mikhail, 41 vuotias: sillä minä olen valinnut minun puutarhassa TV-antenni yksinkertaisin - Minun täytyy kanavalta katsella illan uutisia arvosteluja, joten päätin olla rahaa. Sitä paitsi, minulla on sopiva maasto - etäisyys kaupunkia ja tornia on minimaalinen, ja helpotus, ilman kukkulat, vuoret ja metsät. Tilasin halvin hankintamenoperiaatteesta 300 ruplaa ja iloita.

Margarita, 39 vuotias: Naapurit esikaupunkialueilla ovat vakiinnuttaneet asemansa satelliittitelevisio, että on huolestuttanut minua. Olen vakuuttunut hänen miehensä laittaa levyn väliseen kesään sato katsella TV-ohjelmia. Osto maksaa meille kalliisti, mutta laatu miellyttää edes tarvitse pakottaa itseni nousemaan takaapäin näytön muistaa puutarhaan.

Liliya, 30 vuotias: Ostimme mökin, asua siellä kesällä, niin mieheni ja sain kysymys - miten pitää tv. Ensin käytettiin Sisäantennin joka tuli halpaa, mutta se antoi melu ja ääni on jatkuvasti myöhässä. Sitten mieheni osti vahvistimen, vaihda kaapelit - se näkyi televisiossa, voit katsella heti ilman mitään ongelmia.

Ivan, 55 vuotias: Asun maassa ympäri vuoden, kun naapurit jättävät talven kaupungin. Minulle se ei ollut tylsä, poika vietin antenni, jossa on digitaalinen signaali - se on mukavaa, mutta kanavien lukumäärä ei sovi minulle. Seuraavana talvena asettaa satelliitin katsoa suosikki jalkapalloa värikäs kuva, erinomainen ääni ja ilman häiriöitä.

1