turve

Turve turve wc: periaate ja valmistajat

Epämiellyttävä wc kadulla talojen aiemmin. Tähän mennessä suurin osa kesäasukkaita nauttia kaikista eduista sivilisaation. Sen jälkeen kun on luonteeltaan kannettavan tai kiinteän asetus mökillä turve wc, voit viettää aikaa mukavasti. Ja tällaisissa laitteita jätteiden transformoitiin kompostin erityinen sekoitus lisätään niihin, jotka on valmistettu perustuu turpeen.

Koska sen bakterisidinen ominaisuuksia nesteen välittömästi imeytyy, jäte hajoaa hajut ovat tuhoutuneet. On suuri valikoima turpeen täyteaineita erilaisten koostumusten eri valmistajilta.

Turve bio-WC - mitä se koostuu ja miten se toimii

rakenteellisesti wc Se käsittää kaksi säiliötä, joista yksi on täytetty reagenssista ja kerääntynyt jäte. Lisäksi yksi säiliöistä on varustettu erityisellä kahva, joka vieritys voidaan täyttää sekoitus turvetta ulosteen massa. Lisää paikallaan wc varustettu poistoputki, jonka pituus on noin 4 metriä.

Tärkein kemiallinen reagenssi, joka WC on turvetta sekoitettuna sahanpurua. Lisäksi täyteaine lisätään mikro-organismeja, jotka käsittelevät orgaanisten.

Kun varaaja on täynnä, se tarvitsee kestämään komposti, jossa jätettä kierrätetään.

Keskivaikeaa tällaisten wc sorptiomittauksiin nestemäisen jätteen Se tarvitsee vain turvetta täyteaineena. Jos toiminta kasvaa, on suositeltavaa lisäksi varustaa erityinen kyky hana nesteitä.

Turve täyteainetta - kuvaus ja soveltaminen

Käytetään kompostikäymälöitä turpeen merkittävästi poikkea aineille, joita käytetään polttoaineena. Sen tärkein ominaisuus on kyky lyhyt aika aloittaa prosessin, jossa jalostettu ihmisen jätettä.

Lisäksi turpeen täyteaineet ovat sahanpurua tai muuta hyvin imukykyinen luonnollisia aineita, jotka absorboivat myrkyllisiä kaasuja ja höyryjä kosteutta. Seurauksena turpeen ihanteellinen saadun seoksen orgaaninen lannoite, jota voidaan käyttää lisäämään maaperän hedelmällisyyttä.

Koostumus turve täyteaineita:

 1. Kuiva seos rideable kuiva turve. Jotkut valmistajat lisätä aktiivinen proizvestkovanny turvetta, joka nopeasti kierrättää paino ja parempi absorboi hajuja.
 2. Seosta, jossa oli eri kuiva sahanpurua. Kuten Kuivat aineet käymisen imeytyvät täyteaineeseen, ja seos irrotettuna. Ne ovat biologisesti puhdasta ainetta, siis eivät pysty vahingoittaa terveyttä ja myrkyttää tuotantolaitoksen tai maa, joka luovutetaan vaimentimen.
 3. Maaperän bakteerit, mineraali- ja orgaanisia aineita. Niiden avulla jalostettuja jätteitä lietemassassa.
 4. Kuori, mänty sahanpuru. Ei kaikki niiden seokset sisältyvät hiukkasten vettä absorboivia materiaaleja, jotka kykenevät absorboimaan vettä ja voimakkaasti haisee.

Jos käytät turvetta wc hajuja vielä näy, se tarkoittaa, että täyteaine käsittää ei ylä- tai turvetta proizvestkovanny, joka täydellisesti täyttää tehtävänsä.

Hyötyjä turve täyteaineita

WC pesuallas turvetta, voimme todeta, paljon hänen positiivisia ominaisuuksia.

 1. Eliminointi epämiellyttäviä hajuja.
 2. Kierrätys jäteveden tuottanut ole huonompi kuin kemikaaleja.
 3. Hyvä kyky vastaanottaa.
 4. Rapid kompostointi.
 5. Este tiivistetty jäte.
 6. Estäen hyönteisen.
 7. Ympäristöturvallisuus.
 8. Tarpeeksi iso säilyvyysaika, jonka avulla voit ostaa täyteainetta rahastoon.
 9. Huollon helppous. Kuivien sekoita turvetta Biokäymälien voit puhdistaa ne kerran kuukaudessa tai jopa muutaman kuukauden.
 10. Kyky käyttää jätemateriaalia lannoitteena sadon kasvaa.

Läsnäolo Turveseokset sahanpurun tekee niistä irti. Tästä johtuen, absorboivat ei paineta ja voidaan helposti poistaa alustalta tai potin komposti kuivakäymälä.

Toimintaperiaate turpeen täyteaineita

Kaikki iskunvaimentimet suorittavat lähes sama tehtävä:

on irtoaminen prosessi.

eliminoitu epämiellyttäviä hajuja. Vapaa täyteaineita kykenee imemään itseensä höyryä lähtöisin wc klustereita. Lisäksi ne imevät vettä ja haitallisia kaasuja.

muuntaa wC massa. Jalostus tapahtuu kustannuksella erityinen bakteerien, joka on kyllästetty turvetta. Näiden biologisten organismien muuntaa puhdistamolietteen ja vettä.

Desinfioitu wc neste.

Jalostettu kautta turve seosten jätteet on käytännössä valmis lannoite puutarha tai piha. Voit kuitenkin käyttää niitä välittömästi. Ensinnäkin ne törmäsi komposti, jossa tuloksena pitkän käymisen saavuttaa haluttua tilaa.

Tyypillisesti perheen 2-3 ihmiset käyttävät wc päivittäin, kolmen kuukauden kateissa kolme pakettia täyteainetta, joista jokainen on suunniteltu 6 litraan. Osti seos tulisi sijoittaa säiliöön tai erityinen lokero kerros 1-3 cm. Useimmiten alareunassa lokero on kuivakäymälä.

Tarkentaa menoja turpeen imukykyinen täytyy tietää säiliön tilavuus käytetty. Jos hän ja kuiva seos on pystyttävä hoitamaan noin sadan kymmenen litraa, että ilman hoitoa sitä voidaan käyttää paljon kauemmin. Täyttämällä säiliö noin kuuden litran kahdentoista pakkauksissa sekoitus bio-wc mukavuutta voidaan käyttää varsin pitkään.

turvetuottajat turpeen wc

Hänen parhaat ominaisuudet aina näy täyteaineet valmistajilta kuten Biolan, Piteco, Kekkilä. Valtaosa kuluttajista on tyytyväinen tähän tuotteeseen, joten sekoitus näistä yrityksistä ovat suosituimpia pääosan terveys materiaaleja.

Tuotannon tämän täyteainetta käytetään vain jyrsintä hevonen rahkasuoturvetta. Lisäksi se lisää puru ja männynkuorta. Tällainen koostumus esiintyy hyvä ilmastus ja parannettu rakenne ja aktivoitu komposti kompostointi. Optimaalisen kompostointi seos tarjoaa erityisen mikroilmaston ja täydellisesti imee kosteutta.

Täyteaineena Kekkilä wc kompostointiin keittiö ja puutarhajätettä, turvetta pentue, kompostoinnin ja kuoppia, sekä nurmikoilla ja kukkapenkkiin.

 • lisää jätettä kompostoriin;
 • top kaada kuiva turve seos, joka on katettava kaikki jäte;
 • säännöllisesti löysää ja sekoita.

Noin viisi kappaletta jätteistä on lisättävä kolme osaa täyteainetta. Märkä ja märkä keittiö jätettä seokset vaativat enemmän. Sinun täytyy varmistaa, että komposti ei ole liian märkää eikä liian kuiva.

Jos aukko pussiin oli täyteainetta, jotta vältetään kosketusta hyönteisiä ja vettä, se pitäisi sulkea. Säilyvyysaika on rajaton täyteainetta. Sitä voidaan soveltaa myös pakastuksen jälkeen matalissa lämpötiloissa. Niiden ominaisuuksia jälkeen sulatetaan seos menettää.

Tämä täyteaine on turpeesta vuoristoalueilla turpeen selektiivinen lisäämällä kuori havupuiden, joka on hyvä absorboija. Cora tekee sisällön kompostorin tai wc löysempää ja täysin imee hajuja.

Valmistettava ja pakattava Biolan vaimentimen jäykällä noudattamiseen kaikista terveys- ja teknologiset vaatimukset maassa, jossa se on annettu.

 • korkea hygroskooppisuus;
 • nopea kompostointi;
 • erinomainen absorptio epämiellyttäviä hajuja;
 • takuun hyönteisiä;
 • valmistus eurooppalaisten standardien mukaisesti.

vapaa jäte täytetään jokaisen vierailla 0,2-0,5 litraa seosta.

Kunkin kerroksen puutarhajätettä sirotellaan veden seosta ja vettä.

kotitalousjäte peittää ohut kerros turvetta suhteessa 2: 1.

Suomen valmistajat tuottavat kompostiin talvi mix Biolan. Se on 100% orgaanista raaka-aineet ja tehokkaasti muodostaa komposti kylmän kauden.

 1. Turve ja hamppu palo liian kosteuden imemiseen, jolloin jätteitä ei rot.
 2. Kuori tarjoaa pääsyn massa hapen, joka on välttämätön muodostumista komposti.
 3. Rypsi kakku koska sen vaihto energia stimuloi komposti.

Vihjeitä täyteainetta Biolan ja kompostointi talvella:

 1. Kylmänä vuodenaikana biohajoavaa jätettä kompostiin olisi lisättävä niin usein kuin mahdollista.
 2. Ne olisi sirotellaan päälle seoksella Biolan. Suositeltu määrä tallennustilaa - ½ romuksi.
 3. Emme saa unohtaa puhdistaa booli talvella. Poistamisen jälkeen alempi kerros, sen yläosassa on aktivoitu komposti muodostumista. On syytä pitää mielessä, että se on mahdotonta kerrallaan poistaa yli kolmasosa kasan.
 4. Kun jäädytys kompostimassa on suositeltavaa kaataa kolme litraa talvi seos laimennetaan yhteen litraan kiehuvaa vettä. Sen jälkeen kasa täytyy Biolan jauhe kerros seos.

Turve koostumus Piteco (Venäjä)

Tämä lääke on luonnollista alkuperää nopeutettua kompostoinnin torfofekalnogo ja tehokasta toimintaa tahansa turpeen wc.

 • turve sammal ryhmä;
 • sahanpuru havupuiden hajotusaineena;
 • dolomiittia ateria hapen poistamiseen;
 • mikro-organismit ja entsyymit, erityisesti valittu nopeuttamiseksi kompostointi.

Kaikki nämä komponentit on alhainen bulkkitiheys, suurempi imukyky ja suuri suorituskyky. Johtuen tällaisia ​​koostumus jätteen kuivakäymälät täydellisesti hajonnut ja kompostoitu, ja täyteaine estää hyönteisten ja poistaa eri hajuja.

Piteco turve koostumus koostuu vain materiaalien luonnollista alkuperää, joten se ei ole myrkyllistä.

Paitsi Piteco suosittu valmistajat kotimaista tuotantoa ovat BioFors, hyvä apulainen, Peter Pen ja Torfoeffekt.

Nykyään markkinoilla irtotavaran tarjoaa monia erilaisia ​​turpeen täyteaineita kuivakäymäl. Ennen ostamista, on toivottavaa päättää, millainen otinseosta tietynlainen wc, oppia niin paljon tietoa kuin mahdollista. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valittaessa koostumuksesta vaimentimen, sen vaikutus nestemäisen jätteen ja kuinka monta litraa se on suunniteltu. On tärkeää ottaa huomioon kaikki tekijät, koska ne riippuvat kaikki mukavasti turpeella wc.

Tehokas hyödyntäminen ihmisjätettä maassa olosuhteissa avulla modernin turpeen Biokäymälien

Rakentaminen puutalot aina vaatii paljon huomiota ja aikaa, ja ensimmäinen prioriteetti on aina veden ja viemäriverkkoon.

Jäteveden todistamaan voi maksaa paljon rahaa ja usein monet puutarhurit ovat erittäin kilpailukykyisiä moderni keksintö, koska turve wc todistamaan tai, kuten sitä kutsutaan, wc.

Nykyään se on yksi nykyaikaisimmista ja onnistunut laitteita, jotka eivät vaadi kääntyminen grand kadulle tai sisäinen rakenne.

Suunnittelu wc on mukava ja ei vaadi asennusta sen maksimiaika on käytännöllinen, kompakti ja erittäin tehokas jätehuoltoa koskevat.

Turve biotoilet voi järjestää, kadulla, ja sisälle taloon.

Hyötyjä turve Biokäymälien kuulusteltavaksi:

 • laatu jätteiden käsittely tuotteita, jotta jatkokäyttöä kompostina lannoitteiden kesämökki;
 • epämiellyttäviä hajuja läsnäolosta johtuen korkean laadun tuuletusaukot;
 • korkein kulutuskestävyys;
 • käytettävissä kesäisin asukas ostohinta;
 • autonomia wc rakentaminen, ei vaadi sähköä ja vesi huuhteluun;
 • keveys ja käyttömukavuus.

Toimintaperiaate turpeen kuivakäymälä

Luonnollinen kierrätys tapahtuu johtuu imeytymisen turve komposti, vahvistetaan sisäisen säiliöihin kuivakäymälä. Yksi kilogramma turpeen voi absorboida yhdellä kertaa kymmenen litraa nestemäistä jätettä. Vähitellen turve kuivuu haihduttamalla neste, joka aiheuttaa jatkoa uuden imeytymisen prosessi, ja siten sykli imeytymisen - haihtuminen kestää niin kauan kuin kertynyt paino täysin käsitellään ja se on mahdollista vetää pois WC suunnittelussa ja käytössä hedelmöittää puut ja pensaat.

Biotoilet antaa tuloksen ympäristöystävällisiä lannoitteita, joka tarjoaa erinomaiset kesän asuva myöhemmin satoa ja kaunis esikaupunkien tukeva kasveja.

Miten turve bio-wc?

Hyvin monet, jotka eivät käytännössä asennuksen kuivakäymälät, esittää konkreettisia kysymyksiä siitä, miten kaikki samat työt turve wc? Joten, turve kuivakäymälä muotoilu antaa seuraavasti, koottuna, se näyttää tältä. Kaikki mallit turve Biokäymälien todistamaan kuuluu astia, säiliö turve, salaojitus, ilmanvaihto katu pistorasiaan.

Turve WC ei ole vain mahdollista ostaa talouden super-markkinoilla, vaan myös tehdä sen omin käsin luomalla periaate työskennellä jotain vastaavaa saatavilla kodinkoneiden ja osat.

Miten tämä ihme nykyaikaisen löytöjä? Hyvin monet markkinoilla olevat, mallit on varustettu alemman kontin, joka täytetään kompostimassan, päälle asennettu säiliö, missä ja lähetti turpeen massa hankittu nimenomaan kuivakäymälät. Se oli viimeinen säiliö on ohjata annostelu klikkaamalla joka on liike turveseoksella alas, joka kattaa jätteiden, tarjoamalla mahdollisuuksia levittää epämiellyttävää hajua.

Bakteerien turve, aloittaa työnsä hajottamista hyödylliset osat jätteen, ei-haihtuva ylimääräinen neste poistetaan läpi poistoletku, on asennettu suoraan maahan huoneen ulkopuolella, jossa vahvistettu turve bio-WC, tätä tarkoitusta varten maa kaada erityiseen säiliöön vastaanottamiseksi kondensoituvaa nestettä höyry .

Se näyttää tältä. Kesto toiminta turpeen kuivakäymälä riippuu siitä, kuinka paljon on kyky kompostin sisältöä. Viisikymmentä litra vastaanotin antaa kolmen kuukauden käytön turve kuivakäymälä antaa perhe, joka koostuu neljä aikuista.

Kun täydellinen kertyminen kierrätetyn jätteen kompostointilaitoksessa säiliöön, se on puhdistettava.

Sisältö poistetaan ja kasataan kompostoinnin tai ne ovat välittömästi hedelmöittynyt puita, pensaita ja jopa kukkia. C kompostoinnin lannoitetta tehdään vuodessa käytettäväksi perennat lisäämiseksi saantoa vihanneksia.

Turvekangastyypit wc Mökkien

Kehitetty ja toteutettu turpeen vessat asuintalot elämässä arjen ovat olleet Suomessa. Se on tämän maan omistaa ensisijaisuudesta laadun ehdotetun viemäri viestintävälineissä.

Usein turvetta wc on valmistettu kestävästä muovista, joka on iskunkestävä, ei turmele vaikutuksen alaisena lämpötilan muutoksia, mikä mukavasti varustaa ulkoseinissä talon.

Kuvan alkuperäinen kokoonpano useista osista uskotaan yksityiskohtiin, se luo mukavan edellytykset toimintaan wc, ja sen puhdistusta ja täyttöä turveseoksella.

 • Luonnollisesti sale esikaupunkien kaupat tarjoavat muovi kompakti paikallaan versioita sisäasennukseen, jota voidaan ohjata ilman vettä.
 • On eräänlainen turpeen wc ja huuhteluvesi, tämä vaihtoehto on puhdistettava kerran viikossa operaation aikana kaksi aikuista, joka ei ole liian mukava testin aikana käytettäväksi asunnon. Toimintaperiaate tämän tyyppisen turpeen wc identtinen ensimmäisen, vain pestävä vedellä jätettä ei ole aikaa imeytyä turpeeseen ja haihdutetaan.
 • On vaihtoehtoja kadulla muovia kopeissa joukossa, korvaa pystytys puurakenne.

Moderni komposti käymälä keksintö ratkaisee useita ongelmia kesän asuva - kassavarat säästöjä rakentamiseen käymälärakennus lannoitus käymälä kuoppia ja hankinta hyödyllisiä orgaaninen lannoite.

Moderni esteettinen ratkaisu eniten maailmanlaajuisia haasteita kaiken Villa viemäriverkon - turve bio-WC - ainoa ekologisesti oikea ratkaisu puutarhurit.

Video Review turve wc PITECO 505

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

torf'yany

Torf'yana hartsi - tuote rіdky termіchnoї pererobki turve; taitettava sumish hіmіchnih spoluk.

Torf'yany briketti - vіdnosno trivkі Shmatko odnakovoї muodossa, scho їh oderzhuyut on visushenogo että podrіbnenogo turpeen.

Torf'yany koksi - vugletsevy zalishok scho yogo oderzhuyut on termіchnіy pererobtsі vähätuhkaista turve.

Suuri tlumachny sanastoa suchasnoї Ukrainan kieli. - "Perun". 2005.

Katso, mitä "torf'yany" muissa sanakirjat:

torf'yany - on, ei Pr. Torfovy turve Yany ... Dictionnaire lemkіvskoї govіrki

torf'yany - prikmetnik ... Orfografіchny sanastoa Ukrainan kieli

Borovin - no, sitten. Pe Mutaa, turve, turve Yany scho Got lіkuvalnі vlastivostі ... Dictionnaire lemkіvskoї govіrki

sіkach - I a / h 1) Manuaalinen znaryaddya Yakimov sіchut, rubayut scho nebud .. 2) Laitteen mehanіzm rіzannya chogo nebud. Turve Yany sіkach. 3) Element boyovogo gopak - isku reuna dolonі. II ja / tunti. Kypsytetty uros karhu ABO morskogo tiiviste (s іklami) ... Ukrainsky tlumachny sanalistan

Jaa valitut

Wir verwenden Evästeet für die beste Präsentation unserer sivuston. Wenn Sie diese sivuston weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. kunnossa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin