Tummansininen keittiö

Taivaasta taivaasta indigoon: kuinka käyttää sinistä keittiön sisustusta

Joka päivä haaveile rauhallisesta lepäämisestä meren rannikolla, ja kaipaamalla katselet ikkunaa epämiellyttävän, harmaata taivasta vasten? Ehkä kirkastaa tylsää aamupalaa voi rauhoitella sinistä keittiön sisätiloissa. Miellyttävä sävy sininen, koboltti-jää tai indigo - missä on parasta käyttää näitä salaperäisiä värejä?

Siniset kalusteet, joissa on valkoisia kukkia, näyttävät hyvältä pimeässä keittiössä

Blue-neva-neva-neva: mitä sitä voidaan laimentaa ↑

Sininen on helppo työskennellä. Voit lisätä vihreää, saada kirkkaat akvamariini-värit ja violetti ja harmaa - monimutkaisempia sävyjä monimutkaisilla nimillä.

Jokainen, joka valitsee sinisiä värejä, tulee tietää, että tämä väri on keittiön sisustuksen tärkein aksentti. Joten, keskittyä yksi elementtejä sisustus, huonekalut, layout.

Esimerkiksi tällaiset laatat esiliina toimivat vain yhdessä keittiön kalusteiden julkisivujen kanssa vaalean indigon värin kanssa. Samanaikaisesti se on esiliinan laatat, jotka asettavat huonekalujen sävyn eikä päinvastoin. Puiset työtasot ja lattia täydentävät sen sijaan, että kilpailevat upealla suunnittelija-esiliinalla.

Indigotyyppinen keittiö näyttää tyylikkäältä ja kunnioitukseltaan

Jos valitset esiliina klassisen laatat, ja ovat huolissaan siitä, että se näyttää hyvin maanläheinen, ja se kaventaa tilaa keittiöön, harkitse laatta väri akvamariini bändi yhdessä puhtaan valkoiset laatat. Muuten, tämä keittiö - jopa monia muita värielementistä, punainen ulosteet, keltainen tuolit, mutta rauhoittava sävy sininen tuo kaiken tämän herättävä monivärinen. Stressiivinen kuorma ei ole silmissä eikä psyyke, jota et tunne.

Vahva akvamariini tasoittaa värin hajotusta

Mustavalkoiset keittiöt näyttävät sekä dramaattisesti että tyylikkäästi. Mutta joskus tällaiset tilat voivat näyttää liian kylmältä, ja sisustuselementtien rivit ovat liian teräviä. lisäämällä kolmas väri - sininen koboltti tässä tapauksessa - keittiö näyttää vilkkaalta ja kantaa yksittäisen tyylin. Hurmaava ja eloisa on myös luova esiliina.

Sininen ja valkoinen tausta korostaa suunnittelijan mustan esiliinan sisustusta

Puhumme viehätyksestä, emme voi jättää huomiotta tätä ihanaa keittiötä. Keittiössä perinteisiä huonekaluja ilmapiiri tuntuu aina hieman tukkeelta. Sininen väri tuo tuoreutta suuren, klassisen keittiön sisustukseen. Väri tässä on hämmästyttävä työkalu, jolla voit lisätä keittoalueen keittiön muotoon.

Sininen keittiöpöytä on sopivin ratkaisu tähän ruokaan, sisustettu tyyliin Provence

Jos on tarkoitus käyttää rohkea sininen suunnittelu keittiökalusteiden, voit laimentaa se syvä sävy valkoiset pinnat, tai - kun asennat esiliina antaa etusija metalli, harmaa laatta mosaiikki peili. Tämä kaunis ja rauhallinen valkoinen, sininen ja harmaa paletti sopii loistavasti kun keittiö on usein keitetty tai huoneisto sijaitsee etelässä.

Sininen on ihanteellinen keittiöihin, joissa on runsaasti auringonvaloa ja lämpöä

Oletko - kaukana värillisten kaappien ja esiliinaisten fanista? Esimerkiksi esiliina on esimerkiksi keramiikkaa, ei keramiikkaa, mutta toisella puolella maalattu lasia. Tämä on yksinkertainen ja nykyaikainen tapa lisätä kirkkautta keittiösi. Kun kätesi käytetään paitsi kirjoittamaan tekstin näppäimistöön, voit luoda tällaisen ihmeen keittiössäsi. Edullinen ja yksinkertainen vaihtoehto, esiliinan sininen väri sopii täydellisesti puun rakenteeseen.

Sininen lasinen esiliina menestyksekkäästi korostaa luonnonmukaisen puun aatelia ja lämpöä tämän keittiön sisätiloissa

Alla olevassa kuvassa huonekalut ovat kauniita ja monimutkaisia ​​sävyjä. Selkeästi se sopii keittiön sisätilojen mihin tahansa tyylisuuntaan. Koska tässä sinisessä värissä - leijonan osuudessa harmaa, se pyrkii olemaan neutraali. Siksi tämä sävy valitaan ihmisiltä, ​​jotka eivät erityisesti halua kaunistaa keittiötiloja sateenkaaren värein.

Rauhallinen muttei sininen on tullut hyvä perusta tälle pastelliväreille

Toinen älykäs tapa ottaa sinne käyttöön keittiön sisätila on seinän pinta. Tämä seinä voidaan helposti maalata, jos maukkaita ja mieluummin yhtäkkiä muuttuvat voimakkaasti. Voit valita jonkin niistä väreistä, joita käytetään esiliinan suunnittelussa ja asettaa hyvin erilaisia ​​värejä.

Keittiössä oleva kapea sininen seinä tekee koristeellisemmasta toiminnasta kuin käytännöllisestä

Esimerkkejä keittiön sisätiloista sininen ↑

Sininen väri on erittäin vaatimaton sisustussuunnittelussa. Venäjän sisustussuunnittelijan seuraa amerikkalaisia ​​ja eurooppalaisia ​​alkoi aktiivisesti kokeilla sinisiä sävyjä, kuten "Jeans", "Aquamarine", "koboltti" ja "Indigo". Edelleen - esimerkkejä kotimaisten ja ulkomaalaisten suunnittelijoiden ja suunnittelijoiden sinisistä väreistä.

Sininen väri keittiön sisustuksessa yhdistyy täydellisesti valkoinen, harmaa, hopea ja teräs

Sininen-lila keittiö-olohuone ei ole vain epätavallinen, se näyttää maagisesta

Keittiön sarjan väri voidaan kopioida lisävarusteissa, jotka korostavat sinisen viehätysvoimaa

Valoisa sininen seinä on erinomainen hiustenkuivaaja keittiön joukolle neutraaleja sävyjä

Tässä sisätilassa rikkaat sinisen sävyt käytetään paitsi seinien viimeistelyyn myös lattiaan

Jos aiot käyttää rohkeaa sinistä väriä keittiön sarjan koristelemiseen, voit laihuttaa sen syvänsä sävyt valkoisilla pinnoilla

Miellyttävä taivaan kellon sävy valkoisella taustalla täyttyy positiivisilla tunteilla ja rauhoituksella, kuten rauhallisella merellä

Kelta-sininen keittiö on sisustettu makuilla ja merenkulun tuntemuksella

Tässä sisätilassa tuulella on sininen, vaaleanvihreä ja turkoosi väri

Jokainen, joka valitsee viimeisteltyjä materiaaleja sinistä väriä, pitäisi tietää, että tämä väri on tärkein aksentti keittiön sisustus

Taivaansininen Provence näyttää erityisen viehättävältä!

Epätavallinen ratkaisu keittiön julkisivujen sisustamiseen on tullut sisustuksen tärkeä koristeellinen elementti

Sininen sopii moderniin keittiösuunnitteluun

Moderni sininen keittiö erotetaan käytännöllisyydestä

Klassisten sisätilojen rekisteröintiä käytetään sinistä väriä harvemmin, vaikkakin se voi olla hyvä värivaihtoehto

Tässä keittiössä sininen on tärkein kohokohta, antaen sille ainutlaatuisen charmin

Mikä keittiön väri valitsisi, niin että se oli kaunis, kodikas ja ruokahaluinen? Keittiömestari ja toiminnallisuus ovat tietysti tärkeitä, mutta psykologien mukaan se on.

Mikä väri valita keittiön: psykologia väriä sisätiloissa

Kiistämä suosikki sisäisten väreissä on iloinen, virkistävä, energinen pistaasiväri. Keittiön sisustuksessa pistaasi yhdistyy täydellisesti.

Kuinka välittää kesän tunnelma pistaasiherkkujen sisustuksessa: 23 kesän tunteita

Tiesitkö, että keskiajalla morsiamet oli pukeutunut vihreisiin mekkoihin, mikä viittasi siihen, että tyttö on yhtä hedelmällistä kuin äiti-siemen? Vuonna smaragdi ja.

Kuinka luoda harmonian puhtaus ja raikkaus valko-vihreän keittiön sisätilaan

Uudessa huoneistossa laittaa ikkunalaudan huoneeseen, joka on valmistettu Hanexin kivestä. Ikkunoissa on kukkaruukut, ja joskus vesi virtaa niistä. Aluksi ei kiinnittänyt huomiota, ja sitten siirryttiin kukkia ja näki tummat ympyrät, jotka viikunat otso! Nyt ei ole mitään, vaikka valmistaja lupasi vastustaa kosteutta

Sinisten värien edut ja haitat keittiön sisustuksessa, valokuva

Sininen väri kuuluu monien suosikkiäänien palettiin, koska se herättää miellyttäviä yhdistyksiä lämpimällä merellä ja taivaallisella sinisellä. Jos kuulut myös sinisten ystävien lukumäärään, korjauksen aikana varmasti harkitset sen käyttöä huoneiston sisätiloissa.

Riippumatta siitä, onko keittiötä korjattava tällaisissa sävyissä, mitä määrää ja mitä yhdistelmiä voidaan käyttää - kerromme kaikesta järjestyksessä.

Sininen keittiö: edut ja haitat

Aloitetaan positiivisilla osilla tämän värin käyttämisestä sisätiloissa:

 • Sinisellä on rauhoittava ja rauhoittava vaikutus.
 • Fysiologisesta näkökulmasta on tiedossa, että se auttaa alentamaan verenpainetta.
 • Tuo vaikutelman aatelisuudesta ja ankaruudesta.
 • Voi visuaalisesti pidentää ja kapea huone antaa tuoreuden sisätiloihin.
 • Suuri Välimeren ja Skandinavian tyyliin, Empire ja Art Deco.

Kuitenkin kunniamerkit, blueness, varsinkin kun käytetään keittiössä, voi olla merkittäviä haittoja, kuten:

 • Tämän värin suurin haittapuoli on se, että se vaikuttaa ruokahalun vähenemiseen. Tietenkin tämä asia voidaan tarkastella eri puolilta: niille, jotka pitävät painostaan, tämä ominaisuus osoittautuu jopa hyödylliseksi.
 • Älä myöskään unohda, että sininen viittaa kylmään palettiin, joten talvella ei todennäköisesti ole lämmin ja kodikas tällaisessa keittiössä.
 • Pimeässä huoneessa, jossa on vähän luonnollista valoa, tämä väri voi tulla tuomion: se painottaa huonekaluja ja tekee keittiöstä kylmän ja epämiellyttävän.
 • Liian suuri keittiö tällaisessa väriratkaisussa tuntuu vieläkin enemmän, mikä voi aiheuttaa tyhjyyden tunteen ja riistää mukavuus.

Niinpä kaikkia sinisiä värejä ei korvata ansioilla, joten ennen kuin käytät tätä väriä keittiön tärkeimpinä, sinun on harkittava huolellisesti.

Sininen väri on melko monipuolinen, mutta kaikki sen sävyt voidaan ehdollisesti jakaa valoiksi ja tummiksi. Edellä oleva ominaisuus, joka antaa huoneen pimeyden, on erityisen ominaista tummille sävyille. Tilavat ja hyvin valaistut huoneet tummansininen lisäävät aatelia.

Mitä vaaleita värejä varten, ne ovat vähemmän vaativia alueesta ja keittiön valaistuksesta, mutta ne ovat kevyimmät sävyt, jotka ovat kylmimmät. Yleensä päätös siitä, mitä sävyjä parhaiten käytetään sisätiloissa, riippuu täysin muista keittiön väreistä.

Kuinka paljon sinistä pitäisi olla keittiössä?

Välttää Edellä olevien epäkohtien sininen, on parempi olla käyttää pohjaväri, ja painopiste, joka antaa erittäin tuoreus, joka mainittiin etuna tätä väriä.

Sininen maali voi käyttää seuraavat tiedot:

 • Astiat, verhot, keittiö esiliina tai julkisivu kuulokkeet.
 • Yksi seinä - jotka edistävät visuaalisen venyttely huone.
 • Tummansininen erinomaisesti myös koristeluun työtasot.

Jos päätät käyttää siniseksi pääväri keittiössä, se on parasta yhdistää se lämmin paletti joka poistamaan tiettyjä haittoja. Puhua tarkemmin mahdollisesta väriyhdistelmät muotoilun kanssa keittiöön.

Sininen ja valkoinen

Yhdistelmä sininen ja valkoinen väri käytetään laajalti sisätilojen meren teema. Valkoinen täydentävät hyvin sininen, sen parempi, jos mikään värien se ei hallitse tai valkoinen on enemmän.

Kuitenkin molemmat värit ovat melko kylmä, joten kannattaa lisätä tämä pari lämmintä ja valoisa aksentti - kuten keltainen tai oranssi. Valkoinen menee hyvin ja vaaleita ja tummia sävyjä, joten se voidaan turvallisesti kutsua yksi parhaista seuralaiset sininen.

Vihje! Sininen ja valkoinen ovat erittäin hyvä tarkastella luominen etnisten motiivit - esimerkiksi Gzhel.

Sininen ja keltainen - tämä on laimeneminen kylmät värit lämpimällä paletti, joka mainittiin aiemmin. Vaikka nämä värit ovat vastakkaisia ​​mittakaavassa, niiden yhteenlaskettu käyttö on useimmiten onnistunut.

Tällaisia ​​vastakkaisia ​​keittiö voidaan käyttää myös luotaessa meripeninkulman teema sisätilojen, jos valitset kirkkaan sävyjä keltainen ja rikas sinisiä sävyjä.

Lisäksi sininen on hyvä täydennys hiekkainen sävyjä keltainen. Yleensä tämä yhdistelmä oikea valikoima värejä ja sisustuselementtejä onnistuu hyvin.

Vaikutuksesta sininen ja oranssi on hyvin lähellä yhdistelmän väriaineita on kuvattu edellä. Käytännössä se on yhdistelmä sininen ja oranssi esiintyy useimmiten: johtuu suurelta osin siitä, että auringosta ja iloisuus, joka on ominainen oranssi, hyvin piristämään kylmä ja syrjässä sininen.

Yksi mahdollinen ratkaisu on suunnitella väriä seiniin kirkkain värein, keittiökalusteet tummansininen, ja pöytä ja tuolit tai sohva - kirkkaan oranssi.

Mutta tämä yhdistelmä vaatii erittäin suurta huomiota vivahteita ja huolellinen valinta jokaista yksityiskohtaa sisustus, joten se vie paljon aikaa ja vaivaa luoda täydellinen suunnittelu keittiö.

Beige väri tunnetaan yhtenä monipuolisimmista, joten sen hyvä yhteensopivuus sininen ei ole epäilystäkään.

Jotain välillä kylmä ja lämmin valkoinen keltainen ja oranssi, beige sisältää kaikki edellä kuvatut edut: lisää sisätilojen lämpöä ja mukavuutta, tukee sininen aatelisto. Suuri määrä beigen saataville erilaisia ​​yhdistelmiä.

Kun yhdistetään beige, ja sininen perusväri usein on ensimmäinen, toinen, samalla voi olla läsnä osat: julkisivu HF esiliina, verhot, pöytälevyt, jne.

On parempi, jos beige sisustus on enemmän kuin sininen - Näin vältetään kylmän ja synkkyyden keittiöstä.

Luoda hillitty ja tyylikäs muotoilu siniharmaa yhdistelmä on ihanteellinen. Sopivat hyvin toisiinsa siten sävyjä kuten laventeli ja hopean, syvän sininen ja klassinen harmaa, vaalean lila ja helmi.

On syytä varoittaa keittiön suunnittelu ainoastaan ​​eri väreissä: ei liian iso lämpimät sävyt riskin kylmyyden ja neuyutnosti.

Siniharmaa keittiö useimmiten vastaa modernia tyyliä, vaikka voidaan käyttää klassisen sisätilat. Useimmiten käytetty sininen väri kuulokkeiden ja harmaa kaikissa muissa yksityiskohdista.

Vihje! Niistä harmaan sävyt erittäin hyvä kumppani on sininen metalliväri Kyseinen yhdistelmä eniten onnistuneesti sovi tiloihin sijaitsee eteläisellä, lämpimämpi puolella.

Yhdistämällä sininen ja musta sävyt, on suuri riski "hukkumisen" pimeydessä ja keittiötilat. Koska itse, nämä värit sopivat hyvin yhteen, niitä voidaan käyttää aksentti kevyt, esimerkiksi beige keittiö.

Esimerkiksi musta esiliina ja sininen-valkoinen asetettu yhteensä kevyt seinät voi olla hyvä idea keittiön suunnittelu. Yleensä yhdistelmä musta ja sininen ei ole paras vaihtoehto ruokasali kuitenkin luokitella se ei tietenkään voi epäonnistua myös.

Jotta voidaan välttää edellä vaikutuksia, se on parasta käyttää valoa ruskean. Koska ruskea yhdessä beige on suurempi värivalikoima, suunnittelijat avaa erilaisia ​​vaihtoehtoja yhdistämällä se sininen.

Lisäksi Brown viittaa lämpimämpi ääniä, joten hän pystyy tasoittamaan kylmään sininen.

On kuitenkin parempi olla jättää tämä siisti yhdistelmä: sininen ja ruskea, voit lisätä keltainen ja beige sävyjä, jotka yhdessä voivat luoda täydellinen kodikas tunnelma keittiössä.

Kuten jossain määrin sävy ruskea, puu on yksi parhaista seuralaiset sininen. Tämä yhdistelmä voi käyttää keittiössä mitään tyyliä ja suorituskykyä: puu näyttää hyvältä kuin melkein mihin tahansa sisustukseen.

Vaaleaa puuta yhdistettynä sininen meri voi luoda suunnittelu ruokasali, tumma puku klassikoita. On parempi, jos puun väriä on läsnä keittiössä saman verran kuin sininen, ja täydentää tahansa pari sävyjä edellä lueteltujen: harmaa, musta, beige tai keltainen - ne kaikki sopivat hyvin puusta ja tuoreuden sinisen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että sininen väri voi olla kuin sisämaassa tärkein keittiö ja lisäksi, mikä tärkeintä, huone ei ollut yksitoikkoista.

Olemme jo luetellut edut ja haitat sinisen, josta voit tehdä johtopäätöstä: jos ajatellaan kaikkia vivahteita ja erityispiirteet visuaalinen ja psykologinen vaikutus, sininen voidaan käyttää turvallisesti luotaessa suunnitella unelmiesi keittiö.

Sininen keittiö: valokuva, väriyhdistelmiä, tapetti väri sininen keittiöön

Sininen väri sisätilojen pystyy tekemään tilaa kirkkaampi. Myös tämä sävy lainaa muistiin uutuuden ja moderni huone. Ehdotamme tutustut suunnittelun vaihtoehto sininen keittiö (kuva ideoita mukana).

Jo se ei ole salaisuus, että valinta väriä seiniin ja huonekaluihin riippuu monista asioista. Väärä väri voi vähentää jo pieni huone, tehdä sisätilojen ylikuormitettuja ja niin edelleen. Ja päinvastoin. Jos ajattelee kaikki yksityiskohdat, ja valita oikea väri, olohuoneessa voi yllättää. Lisäksi on tiedetty jo pitkään, että väri vaikuttaa, mielialan ja psyyke.

 1. Tämä malli on hyvin epätavallinen ja kaunis.
 2. Sininen väri antaa tilaa mielikuvitusta suunnittelussa, koska se liittyy meri, taivas ja niin edelleen. Joten voit helposti poimia teemalla tarvikkeet.
 3. Sininen keittiö suuri huone näyttää hyvin muodikas ja moderni.
 4. On ilmoitus siitä, että sininen väri vähentää ruokahalua ja auttaa laihtumaan.
 5. On alitajunnan tasolla, sininen väri liittyy steriiliyden. Sopiva määritelmä keittiöön.
 6. Sininen väri on monia sävyjä ja merkityksiä, jonka avulla monipuolistaa sisätilojen ja älä kuormita sitä.

 1. Jos keittiön ikkunat sijaitsevat pohjoisen puolella, sininen väri näyttää masentava. Sillä silloin se luovat jatkuvasti tunne kylmä talvi ja ympäri vuoden.
 2. Sininen väri ei ole kaikille. Siksi ennen kuin alkaa korjata, hyvin ajatella uudelleen. Onhan keittiö - se on yksi tärkeimmistä paikoista asunnossa.
 3. Miettiä jokaista yksityiskohtaa tulevaisuuden sisustus, sinun täytyy päättää, mitä väriä on tärkein hallitseva. Sininen väri voi olla hyvin ahdistava, joten tässä on tärkeää valita oikea sävy.

Tähän mennessä on monia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia keittiö muotoilu sinisellä. Jos päätät tehdä suuret korjaukset ja ostaa uusia huonekaluja ja lopuksi haluttu väri voidaan valita kaupoissa.

Jos haluat keittiö tehdä tavallista sävyjä tai säilyttää vanhat, sitten on mahdollisuus liittämällä sininen tapetti. Koska tänään voit löytää sopiva sävyä ja tekstuurin vedenpitävä pinnoite seiniin. Kalliimpi tapa - laittaa laatta. Lisäksi on muitakin mahdollisuuksia paitsi joukossa sävyjä, mutta myös koostumus, koko ja tyyli. Voit tehdä esiliina yhdellä värillä ja loput seinän - muut. On mahdollista yhdistää paitsi värejä, mutta myös kuvioita laatta. Budjetti vaihtoehto - maalata seinät.

Kuvan alkuperäinen keittiön suunnittelu - koristaa sininen lattialle ja / tai kattoon. Vasta sitten huonekalut ja seinät on parempi valita rauhoittava sävyjä.

Luonnollisesti et suorittaa kaikki asiakastiedot yhdessä varjossa. Siksi tulevaisuudessa sisätilojen tarvetta harkita etukäteen. Se on paljon helpompaa ja valkoinen ja beige värimaailma. Ne sopivat lähes kaikki olemassa olevat sävyt. C sininen keittiö hieman monimutkaisempi.

Paras väriyhdistelmä vaihtoehdot:

 • musta (ihanteellinen elementtejä lattiat ja kaapit);
 • Valkoinen (voit tehdä lattia, seinät, huonekalut, tarvikkeet);
 • Maito (win-win, joka soveltuu seinien ja huonekalujen);
 • Harmaa (sopii kaikille);
 • Keltainen (voidaan käyttää tyydyttyneitä ja mykistetty sävyt);
 • turkoosi (sopii seinien ja huonekalujen, mutta on edullisinta katsoa risteyskohdassa sininen yksi elementti);
 • Vihreä (sopiva kyllästetyllä sävyjä tuoreen vihreä);
 • Olive (edullisin etsiä varjossa seinään);
 • sininen (sopii kaikille);
 • Orange (voidaan käyttää seiniin ja huonekaluihin);
 • Coral (sopii kaikille pintamateriaalit);
 • kerma (lattia, seinät, huonekalut ja tarvikkeet);
 • pastellivärit;
 • sävyjä puusta (kirsikka, tammi ja niin edelleen).

Ymmärtääkseen, miten yhdistelmä kaikista värit yhdessä, voit käyttää värikirjo. Lisäksi, jos olet jo kyytiin sävyt huonekaluja, tarvikkeet, seinän ja lattian, sitten poimia palaset kaupassa väri näytteitä ja koota ne yhteen. Ja vielä parempi - antaa paletti omassa keittiössä. Sitten voit arvioida paitsi yhteensopivuutta värejä sisustus, mutta myös siitä, miten se näyttää kannalta asunnossa (tässä tärkeä rooli luonnonvaloa).

Jos sinulla on pieni sininen keittiö, se ei kannata ylikuormittaa hänelle paljon värejä. Raja maalaus seinät tummansininen, ja loput tekevät neutraali.

Erittäin kaunis yhdistettynä siniset huonekalut ja lattiat, mustavalkoinen laatat, jotka on pinottu ruutukuvio. Jos ajaa sävy seinät, kaapit ja hyllyt parhaalla puusta tai luonnolliset värit maalata valkoisiksi.

Muuten, sininen väri voi olla hyvin petollinen. Ja jopa hyvin valaistuissa luonnonvaloa keittiö voi olla aikoja, jolloin tunnet olosi epämukavaksi siellä. Välttää tämän, yritä valita viimeistely huonekalujen lämmintä soittajat. Esimerkiksi: beige, pastelli keltainen, herkkä oranssi ja niin edelleen. Tämä sääntö koskee myös värien valinta varten tarvikkeet ja keittiö tekstiilit.

Ehkä kaikkein hyväksyttävä ratkaisu, jonka avulla voit luoda nykyaikainen ja viihtyisä sisustus ruokaa - yhdistelmä sinistä ja puuta. Kuitenkin tämä vaihtoehto näyttää huonoa pienessä huoneessa. Pieni keittiö, jossa siniset seinät ja huonekalut luonnollisessa puunsävy tuntuvat jopa pienempi kuin se todellisuudessa on. Tässä tapauksessa se on parasta valita sinisen sävyjä kaapit, ja huone itsessään on sisustettu beigen ja pastellivärit.

Keittiö suuri koko sopiva yhdistelmä kylläisiä värejä ja vaimennettu. Myös laaja tiloihin voi yhdistää paljon erilaisia, mutta tarkoituksenmukaista toisiaan sävyjä.

Valitsemalla laatta, maali ja tapetti sinistä keittiöön

Jos valitset sinisen julkisivut keittiön kaapit, seinän väri ei pitäisi vain olla hyvä sulautumaan huonekalut, mutta myös auttaa luomaan tunteen mukavuutta ja tyyliä. Se näyttää todella hyvältä valkoinen väri tapetti siniseksi keittiöön. Tämä huone heti näyttää puhtaalta, tilava, valoisa.

Toinen mahdollinen muunnelma suunnittelun tilaa sininen huonekalut - on valinta laatat asematason on sama väri kuin kaapit. Sitten loput seinien tulisi tehdä enemmän neutraaleja värejä.

Valitsemalla maali tai tapetti varten keittiön seinät sininen huonekalut ja hylkii alas henkilökohtaisista mieltymyksistä. Jos sinun täytyy tehdä sisätilojen valoisa ja koristelu varjossa tulee olla sellainen (esimerkiksi vihreä, oranssi, punainen, ja niin edelleen). Jos haluat yhdistää voimakas väri sininen huonekalut ja hiljainen huone, seinät liisteriä yli pastellisävyillä.

Sininen keittiö (kuva alla) sopii ihmisille, jotka eivät halua ylikuormittaa tilaa asioita. Tämä johtuu siitä, että tämä sävy omavarainen eikä vaadi täydentää. Joten älä flaunt erilaisia ​​söpö pikku asioita, hahmoja, koriste maljakoita ja astioita, ripustaa seinälle paljon maalauksia, valokuvia, ja niin edelleen.

Jos haluat koristella keittiön joitakin rihkamaa, rajoittavat kaksi tai kolme yksikköä. Älä ylikuormita huone. Vai koko huone ja kalusteet neutraalein värein (kuten beige, harmaa, ruskea ja niin edelleen) ja kaikki siihen liittyvät tuotteet ja sisustus poimia sinisenä (astiat, liinavaatteet, potti, vedenkeitin, laitteet, purkit, maljakot jne) . Niinpä keittiön silti tehdään sinisen sävyjä.

Tilaa ruoanlaittoon moderniin tyyliin

Kuten edellä mainittiin, sininen värisävy auttaa tekemään sisustus on moderni ja tyylikäs. Loppujen lopuksi kaikki huoneet, paitsi kylpyhuone, väri on epätavallinen meidän silmään. Paljon yhteistä beigen, ruskea ja valkoinen.

Moderni sininen keittiö osoittautuu tällainen, jos teet kontrasteja. Esimerkiksi julkisivujen kaapit on maalattu kirkkaan sininen maali, ja seinät on koristeltu kirkkaan keltainen tapetti. Myös melko epätavallinen yhdistelmä sininen ja vaaleanpunainen keittiökalusteiden, laatat esiliina. Mutta tällainen rakenne soveltuu yksikköä.

Laconic moderni sisustus muodostetaan yhdistämällä valkoinen ja kirkkaan sininen kukkia. Esimerkiksi kaikki tekevät lumivalkoinen, ja muutamia laatikoita rintamilla - varjossa sähköasentajaa.

Muista, että on olemassa paljon sisustus vaihtoehtoja, jotta se oli moderni, mukavasti ja samalla. Vain älä pelkää viettää aikaa etsivät oikeaa muotoilu sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin