Tulle keittiö lyhyt

Lyhyet verhot tylli keittiön

Keittiö - on erityinen paikka, jossa koko perhe on tekeillä ruoanlaittoon taikuutta. Luo luovuutta, lämmin, kodikas tunnelma auttaa koriste-elementtejä. Perusasennossa näistä ovat verhot. Miten valita ne, jotka piristää joka aamu ja illalla upotettu rauhassa ja mukavuutta?

HHän yleisin vaihtoehto tulee lyhyt pitsiverhojen. Tämä valinta johtuu siitä, että lyhyt pituus sopii pieneen tilaan, on aina pääsy ikkunalaudalla, ja verhot näyttää söpö ja kaunis. Tulle on ihanteellinen ratkaisu suorittamisesta mitään ideoita ja on monia etuja:

 • se on käytännöllinen ja kestävä materiaali;
 • ei suolattu ja ei kutistu pesussa;
 • helppo levittää;
 • laaja valikoima eri hintaluokan;
 • ei haalistu auringossa.

Moderni tylli on hyvin monipuolinen. Se voi olla yksitoikkoista, monimutkaisia ​​kuvioita, kirjonta, valokuvien tulostukseen.

Verhot tylli voi olla sisustuselementti mistään valittujen ruokia. Voit tehdä tämän, tarvitsee vain valita oikea malli verhot, niiden ripustaminen, väriä ja erilaisia ​​tylli.

Lyhyet verhot tylli on silmukat. Ihanteellinen suoritusmuoto tulle verho silmukat pieni halkaisija muovista. Silmukat on monia etuja:

 • tehdä liukuva verhot kielekkeelle valoa;
 • avustaa muodostumista kangas;
 • verhot näyttävät tyylikäs ja sopimaan mitään keittiön suunnittelu.

Yhdistelmä lyhyet netto verhot laskosverhot. Roman sävyt ovat suosittuja sen tarkkuutta ja yksinkertaisuus, mutta tuoda sisätilojen romantiikkaa, ne on koottu tylli verhot. On parempi, jos ne ovat sopusoinnussa väri, mutta eroavat tekstuuri kangasta.

Lyhyet verhot tylli kahdesta puolikkaasta keittiöön. Mukavin, käytännöllinen ja moderni valinta keittiöön. Nämä verhot avulla suorittamaan mitään fantasiaa. Ne voivat olla lyhyitä, suoria ja yksivärinen, tai romanttinen, kukka tulostaa ja kerätään.

British verhot. Universal vaihtoehto tilojen tyyliin resuinen chic, paikka tai klassikoita. Ne ovat yksinkertaisia ​​toteuttamiseksi, mutta valloittamista sen tyylikkyys. Verho taitteet on muodostettu ja kiinnitetty tietyllä korkeudella. Useimmiten muodoltaan puoliympyrän.

Eri draping voi merkittävästi muuttaa ulkoasua ja ulkonäkö verhot. Jos vain suunnitelma ommella verhot, luo sitten homo, pystysuora, lieriömäinen tai säteittäinen kuvio verho taittuu tulee punos tai nauha. Levittää nykyisiä verhot paremmin käyttää kudoksen tarttumisen magneetti ja kiinnityskorvakkeen.

Lyhyillä tylli verhon muodossa puolikkaat keittiön käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

 1. Kangas nastoja koukulla ruuvataan kiinni seinään. Puolikkaat verho kerätään tarvitaan, laimentaa eri suuntiin ja korjata nastoja koukkuun. Tällöin verhot muodoltaan aaltoja.
 2. Kangas nastoja tai magneetteja, kiinnitetty suoraan verhot. Joten voit tehdä verhoja tiimalasin muotoinen.
 3. Kun läsnä on kaksirivinen räystäs ovat rajat levittää. Leveys kunkin puoli verhot tulisi vastata pituus reunuslista. Jokainen yksilö ripustettava määrä ja rotu eri suuntiin, kiinnitys- ja turvata nastoja on lähes seinään koukku.

Vaihtoehdot odnopolotnoy draping verhot keittiössä voi olla hyvin yksinkertainen. Esimerkiksi, jos halutaan lisätä ompelu askelpituus, vahvistamisesta verho keskellä ja puristusvarret, jotka muodostavat yläosan tilavuuden saadaan W-muotoinen. Tai käyttämällä useamman magneetin luo suoran Itävallan sokea web turvaaminen magneetit pohjassa pystysuunnassa.

 • Yksi värimaailman koko sisätilojen keittiö. Tällöin väri verhot niin lähellä värit seiniin ja huonekaluihin. Esimerkiksi ruskea keittiö asettaa sopiva beigen ja kullan sävyt. voit poimia verhot minttu, Emerald, oliivinvihreä sävyjä keittiöön.
 • Vastakkaisia ​​verhot. On tärkeää valita harmoninen väriyhdistelmä, joten se ei ole ärsyttävää, kun keittiön. Kaikkein oikea väriyhdistelmä löytyy luonnosta. Kuten ruskea ja vihreä, kameli ja sininen, valkoinen ja sininen, vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä.
 • Verhot kuin värikorostettu sisätilaan. Optimaalinen suunnittelu keittiön tässä versiossa verhot on valinta, jos koko huoneen tehnyt vaimennettu tai pastellivärejä, myös huonekalujen ja värikkäät verhot houkuttelevat keskittyä.

Lyhyt pitsi verhot keittiöön epäilemättä johtava asema. Mitkä ovat vivahteita on syytä ottaa huomioon, että sisätilojen oli raikas ja asiaa.

 • Lisäämällä pitsi kappa yksinkertaisia ​​suoran verhot. Parempi, jos se on selvästi erottuvalla värillä verhoilla.
 • Valokuvien tulostaminen on tylli tuli ajankohtaiseksi ei niin kauan sitten, ja vahvistaa asemaansa 2017. Se näyttää valoisalta ja alkuperäinen. Jokainen voi luoda oman piirustuksen.
 • Vuonna 2017, se kannattaa kiinnittää huomiota värit verhot luonnon sävyjä. Jos violetti on lempeä kuin terälehdet syreenit, jos keltainen, vaimeita kuin voikukka. Vihreä väri uusien ruoho, vaaleanpunainen, hiekka, taivaansininen - nämä värit tuovat helppoutta ja mukavuutta keittiöön.
 • Suunnittelijat tarjoavat tänä vuonna sisustaa verhot etnisten kuvioita, monimutkaisia ​​koristeita, kuvioita. Ja suorittaa rohkein ideat käsin Maid.
 • Käyttämällä erilaisia ​​verhot. Tämä suuntaus voi seurata ja ne jotka eivät aio vaihtaa vanhan uuteen verhot.

On olemassa useita vaihtoehtoja räätälöintiin yksinkertaisia ​​lyhyitä verhot, jotka voidaan toteuttaa ilman erityistietoja ja -taitoja. Esimerkiksi satiini verhot jouset valmistettu ilman saumaa. Ensin täytyy mitata ikkunan korkeuden ja lisätä tähän lisään käänne, mittaa ikkunan leveys ja tehdä verovapaasti 15 cm kummallakin nippu, ja sama välein niiden välillä. Sitten työntää kudoksen päälle 5 cm ja rautaa, jotta ei tehdä sauma pohjassa verhot, voi tehdä hapsut, vetämällä kangas poikittaislangat. Leikataan haluttu määrä nauhoja satiini nauha 25 cm kukin. Seuraava, sitoa kangas toiseen päähän, tee 3-4 kertaiseksi ja sitoa nauha. On vielä vain sitoa nauhoja räystäät.

Ompele verhot verho nauha on helppoa. Se on vain otettava huomioon vaiheessa laskea tarvittava määrä kudosta, että jos suunnitella toteuttamista kokoonpano, haluttu leveys verhot olisi lisättävä 1,5-2 kertaa. Ensin täytyy suorittaa helma pohja verhot, sitten ommella nauhan yläreunaa pitkin. Sillä draping elokuva on erityinen säiettä.

Keittiö liittyy ensisijaisesti ruoan valmistukseen, mutta on mukava istua alas juomaan kupin teetä ja nähdä kauniisti sisustettu laatikko!

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten valita lyhyt verhot keittiössä: valokuvan sisätilojen

Keittiön verhot pienikokoisia on merkitystä alueilla, joilla on pieni alue keittiön ikkunasta kaunis sisustus - tämä on yksi niitä hetkiä, joka auttaa tekemään työtilan mukava ja söpö. Jos et ole kannattaja kaihtimet ja rulla-kaihtimet, pieni sokea retrotyylinen klassikoita, provencelaistyyliin tai yksinkertaisesti tylli koristella ikkunan todellakaan ole huonompi.

keittiön verhot lyhyt: tyypit verhot

Keittiön verhot voivat olla hyvin erilaisia, käyttäen koristekuvioita, jotka ovat aktiivisesti käytetään muissa huoneissa.

Verhot, jotka voi nostaa ylös:

 • Roman. Menossa tiukka horisontaalinen laskoksia.
 • Laskostetut. Ne edustavat kangas taittuu sulavasti kerätty.
 • Kaihtimet melko kapea nauhat.
 • Kaihtimet. Ne ovat yleensä "go" ylös räystään-sylinteri.

Kaihtimet pestävissä - erittäin käytännöllinen vaihtoehto keittiöön

Verhot, liikkuu suuntaan:

Erillistä ryhmää voidaan erottaa verhot, jotka on tarkoitettu paikallaan sisustus ikkunan yläreunassa. Se pelmets pehmeälle pohja, ja pelmets vakaalta pohjalta.

Lyhyt tylli keittiössä tai pitkä: mitä valita

Valitseminen keittiö tylli pituus riippuu monista tekijöistä. Esimerkiksi jos perheessä on lemmikki, sitten pitkä tylli ei ole kovin mukava - vähän pentuja, esimerkiksi haluavat ratsastaa sitä.

Pitkä tylli näyttää hyvältä suuri tila - erityisen kaunis se heiluttaa verhot.

Pienessä keittiössä tylli on vastattava mitat huoneen

Lyhyen tylli tavallisella keittiön ehdottomasti näyttää paremmalta - se korostaa tarkkuus ja pieni koko huoneen.

On pidettävä huolta, ja yhdistelmä pitsi ja verhot:

 • Verhot tarvitsevat, jos keittiö on suoraan katsauksen kadulta;
 • Aurinkoisella puolella ilman verhoja tulee olemaan vaikeaa, mutta ne eivät välttämättä tarvitse olla tummaa;
 • Tyylillisesti, verhot ja kaihtimet tulisi yhdistää, ja tämä yhdistelmä on nähtävä.

Esimerkiksi valossa tulle mesh kuvio ja tiukka verhot häkkiin ei sovi toisiinsa.

Verhot keittiöön-2017 moderni lyhyt: suunnittelu tahansa sisustukseen

Määrittää muotivirtaukset keittiö sisustus vuonna 2017, josta se on mahdollista eristää kuvan haluamasi verhot.

Tänä vuonna varsinainen onnistunut sekoitus materiaaleja ja tyylejä, kuten tiikki ja silkkiä, vaikka ne on hajautettu eri kudosta

 • Värin valinta on siinä valoisassa, tyydyttyneiden luonnolliset värit, syvä, elegantti sävyt;
 • Suuntaus ja manuaalista työtä, kaikki mitä voidaan kutsua "käsi piika" tullut erittäin muodikas ja moderni valikoima kankaita ja malleja internetissä, se hallittava myös aloittelevat ompelija;
 • Koristeelliset sisustus - kuten monimutkaisia ​​kuvioita valmistetaan käsityönä ovat hyvin muodikas.

Se pysyy suosittu ja etnostilistika. Luonnonmateriaaleja, koriste, kirjonta, applique - kaikki näyttää erittäin vakuuttava ja moderni keittiö.

Lyhyet verhot keittiössä kätensä: valinta kankaan

Kankaat valitaan luonnollisesti ottamalla huomioon ominaisuudet tiloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että keittiöön, jossa ruoka valmistetaan säännöllisesti, jossa korkea kosteus ja säännöllistä puhdistusta, tarvitsemme käytännön kangas. Tai hylkivät likaa tai helposti pestäviä ja nopeasti kuivuva.

Kirkas kankaat nopeasti haalistua auringossa, ja jos on keittiö aurinkoisella puolella, se on jo annettu kolme kuukautta myöhässä kangas voi vakavasti haalistua

Useimmat Verho valittu verho kankaita vakioleveys 2,8 m. Leveys tässä tilanteessa tulee korkeus verhot, ja kahva alempi ja ylempi reuna ei ole tarpeen.

Materiaali pestään huolellisesti ja rautaa. Monet kudokset ovat vaarassa kutistua, ja leikkauksen jälkeen korjata tämä olisi mahdotonta. Ja pelastaa meidät silitys rypyt, jotka vaikuttavat tarkkuuteen kuvio.

Miten lasketaan määrä kangasta verhoihin

Ensin pidätte tyyli ja pituus. Pituus mitataan räystään haluttuun merkkiin. Tämä indikaattori ei vaikuta virtaus kankaan, koska verhon leveys kankaat tavallisesti enemmän korkeutta verhot.

Ennen siirtymistä laskelmia tarpeen määritellä tyyli ja leikata tulevien verhot

Laskea oikea määrä materiaalia, mittaa reunuslista. Se on räystään, ei ikkunaa. Lisäksi taittuu valitun kertoimen, se voi määrittää verho nauha. Jos esimerkiksi olet valinnut kertoimella 2, vapaasti lisääntyä pituus reunuslista 2, ja yhdyskäytäviä lisätään 10 cm. No, jos keittiön ikkunasta sinulla on paljon, ja aiot tehdä vain kaksi verhot, lisäpalkkion vähintään 25 cm.

No, sitten sinun täytyy valita kankaan, valmistella työpaikalle ja tehdä leikkaus oikein. Materiaali hajoaa pinnalla ja pidetään yhdessä nastat, kangas ei siirretä. Kuvio siedetty koska haluttu koko. Kangas leikata näillä radoilla, poistetaan tapit.

Valmiina malleja löytyy internetistä, mutta jos sokea ommel itsessään ei ole niin vaikeaa, harkitse koristelu hänelle. Söpö sukkanauha-haltijat voivat, kirjonta, rintaneula, perhonen, jne

Lyhyet verhot keittiössä kädellään (video)

Lyhyet verhot keittiössä - se on kaunis, ja käytännöllinen, ja aina virkistävä ulkoasua tilaa. Kangas ei tarvitse olla kallista, mutta se on väri ja koostumus on sovi tyyliin ja keittiön sisäilman olla yhdyssiteenä.

Suunnittelu lyhyt verhot keittiössä (kuva)

Huomio, vain tänään!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Muodikas verhot keittiössä: kuva lyhyt malleja ja uusia tuotteita vuonna 2018

Lyhyet verhot ovat erittäin mukava keittiö työalueen ikkunan: ne eivät vie liikaa tilaa ja ovat helpompia käyttää Miksi lyhyitä verhot valitaan muita useammin keittiössä? Tapaus, ensinnäkin, käytännöllisyys. Ne ovat vähemmän likaisia, käytä niitä, ja pesun jälkeen lyhyen suljin nopeammin kuiva. Voi olla rajallinen ja lyhyt tylli, se tekee ikkuna auki jos tylli tietenkin selvä.

Lyhyt tylli Keittiö: hotellin sisustus

Tulle - kangas, joka on melko demokraattinen. Sen hinta on kaikkien saatavilla, vaikuttava design muunnelmia, ja ikkuna Mekko ei tullut este valoa.

Voit ostaa valmiina verhot, ja kädet tai hänen lyhentää helma kuin tarvitset. Yksinkertaisista pystyosien käyttäen nappaa, voit luoda ainutlaatuinen muotoilu keittiön ikkunasta

 • netto. Suosittuja verhot juuri keittiössä. Verkkoon voidaan tehdä sekä luonnon materiaaleja (esim., Pellava ja silkki), ja synteettiset (nailon ja polyesteri). Tämän mesh kangasta, tiheys voi olla erilainen. Siellä tylli-net, jossa hienoimpia kutoa, on karkeampi versiot.
 • Verho on silmukat. Tämä malli pidetään enemmän tyylikäs, koska se on niin kiinnostavia kohteita kuten renkaita. Rengas sirkkoja voi olla metallia tai muovia. Tämä ei ole vain koriste, verhot läpivientitiivisteiden apua liikkuvat pitkin räystään.
 • Tulle nuudeli. Toinen trendikäs vaihtoehto, joka tulee varmasti kysyntää vuonna 2018. Tämä verho filamenttien, jotka ovat yleensä, joiden leveys on suurempi kuin 5 cm. Filamentit voidaan koristeltu helmiä.

Pitsiverhot kanssa reunusverhot - toinen malli verhot, joka on paljon harvinaisempaa, ja se ei ole usein keittiön verhot ovat monikerroksisia

Tutki kuvia, henkisesti yrittää on verho hänen ikkuna. Voimme sanoa, että 2018 ei liiku tylli hänen korkealta paikalta lavalle asuja ikkunan.

Pitsi ideoita keittiön ikkunasta (video)

Lyhyt verhot keittiöön vuonna 2018: muotivirtaukset

Huolimatta korkean teknologian aikaa, yksinkertaisuus ja lyhyys arvostetaan nyt enemmän kuin mitään. Siksi helppo ennustaa, että sisustussuunnittelijat 2018 on taipumus mukava käytännöllisyys.

Yksi tuote, varsinkin kun kyse on tekstiilien, on oltava käytännöllinen ja mielenkiintoinen, mutta yksinkertainen sen suunnittelu ja tyylikäs. Ja hyvä maku ja järkeistämisen ja nykyaikaa - tämä on mitä on osoitettava vuonna 2018 valittaessa koriste-esineitä kotonasi.

Lyhyet verhot - selvä trendi ensi vuonna. Jos olet vielä epävarma, vain analysoida kaikki argumentit "puolesta".

Jos pidät kirkkautta, pätkän kirkas verhot visuaalisesti edullisempaa silmät on paljon mukavampaa

Mitä etuja lyhyiden verhot:

 • Lyhyet verhot eivät "varastaa" ylimääräistä materiaalia keittiössä, ja päinvastoin, hän lisäsi avaruutta;
 • Toimintavapauden kanssa kynnyksen (vaihtelut - katso kuva);
 • Ne voivat olla erivärisiä aksentteja, mutta ei ylikuormitusta keittiön suunnittelu;
 • Huolehtiminen lyhyet verhot varmasti helpompaa.

Tärkeät toiminnot, kuten avaruus lähelle ikkuna pysyy auki ja voit omin käsin järjestää sitä omiin tarkoituksiinsa.

Lyhyet verhot keittiössä: muotoilukonseptin

Koska ääretön määrä malleja, ja monet niistä perekochuyut muotiin 2018, pitäisi pysyä mitä jo herättänyt huomiota monet suunnittelijat eikä vain.

Jos olet pystyttämässä kotiin omin käsin, ajatella suunnittelu ei vain muodikas, mutta mukava, sinun kannattaa hankkia sen näistä malleista.

Muodikas verhot keittiöön vuonna 2018:

 • "Koruton ikkuna." Tämä ei ole tyyli syrjäisessä kylässä ja kodikas muistoja tai ajatuksia pieni yhden tarinan talo maaseudulla. Kaunis verhot reunusverhot ja poimi tyylitelty kuvio tyyliin primitivismin tai etnisen, kirkkaasta sulkeumat - on ainutlaatuinen ja lämpöä keittiössä.
 • Ranskan verhot. Täällä tärkeintä - älä liioittele. Jotkut sisustusratkaisuja se on viittaus liiallisen mahtipontisuus. Siksi nämä verhot eivät sovellu ruoka, sisustus ylikuormitettu.

Itävallan kaihtimet yhdessä ikkunaluukut voi olla kirkas tulostaa ja koriste muodossa pitsi ja tupsut. Kitchen pehmeillä väreillä voit valita kirkkaampi ja päinvastoin

Jos kumpikaan muodikas vaihtoehto et pidä, kokeile tyylikäs verhot käsin.

Lyhyt verhot keittiöön kädet: askel askeleelta opas

Jos varten kurinalaisuutta ja jopa tiettyä ankaruutta, mutta ei vailla sen estetiikka on mahdollista ommella verhot ... säkkikangas. Kyllä, tämä on varsin suosittu vaihtoehto, varsinkin maalaistyylisen mökkejä. Tietenkin vain canvas burlap ei loogista katsoa ikkunasta, ja jopa kauneutta eikä puhetta. Täällä kaikki "rusinat" in sisustus.

nämä verhot voit koristella oman käsissä:

 • Insertit kaunis puuvilla - kukka kudokset, solut, harjakattoisia;
 • Neutraali pitsit;
 • Koristekasvien kirjonta;
 • Kukkia langan ja helmet;
 • Applique.

Suunnittelu Verhot voidaan tehdä yksinkertaisia, ja päinvastoin, alkuperäistä. Sisustus pastellivärit ovat sopusoinnussa muoti verhoilla

Hänen kätensä voi tehdä ja verhotangot keskellä, ikkunan verhot on tullut malli "Cafe", joka on myös kysyntää tänään. Mutta lopullinen muotoilu on päällekkäisiä keittiön sisustus.

Mestarikurssi: lyhyt ommella verhot keittiöön kädellään (video)

Lyhyt verho - se on aina tiukasti ja hartaasti, ja ne voivat olla mielenkiintoinen ideoita, tai päinvastoin, mahdollisimman yksinkertainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin