Tuliunikot kasvavat siemenistä kun istutettu

Miten istuttaa siemeniä tuliunikot: kylvön aika, hoitaa taimia. Miten kasvaa sängyllä tuliunikot: kastelu, lannoitus ja ongelmat

Tuliunikot - kaunis yksivuotiset kasvit perheen unikkoa. Se esiintyy usein puutarhoissa ja kukkapenkit.

Kasvavien tuliunikot kahva jopa noviisi puutarhuri, koska kukka on melko vaatimaton.

Kuitenkin alueilla, joilla ilmasto karua tuliunikot istutus alkaa viljelyyn taimet. Miten saada vahva taimet suosittuja kasveja?

Muokataan hedelmällistä taimet tuliunikot + kuvat

Kylvö siemenet tämän kukan on joitakin ominaisuuksia harkitsemaan kasvavaa taimia. Se seikka, että tuliunikot kosketa juuristo, joka on lähes mahdotonta vahingoittaa kun istuttamisen. Turvallisuudesta taimet, siemenet kylvetään turpeen tabletin.

Lisäksi siemeniä antaa sovinnollista versoja, ne on tehtävä kerrostumista. Toimi näin:

• Tuore tuliunikot siemeniä liotetaan lämpimässä vedessä, jonka lämpötila on enintään 20 °: ssa 12 tuntia.

• Valmistettu siemenet laitetaan astiaan steriiliä hiekkaa ja puhdas jääkaapissa kahdessa päivässä.

• turvonneet siemenet istutetaan valmis turpeen tabletteja.

Turve tablettia laitetaan muoviastiaan, jossa lämmin vesi kaadetaan. Kun turve turvota ja tabletit kasvaa kokoa, voit aloittaa kylvö siemenet.

1. Poista säiliö jääkaapista ja varovasti urkkia siemenet hammastikulla.

2. Tee pieni syvennys kussakin tabletissa, joka laittaa siemenet huolellisesti. Laittaa kaksi siementä yhdessä tabletissa.

3. Hieman ohut turve ripottele siementen kerros on noin 1 mm.

4. tasaisesti kostuttaa pinta tablettia spray lämmintä vettä.

5. Peitä astia kannella tai lasista.

6. Aseta pakkaus siementen kanssa lämpimässä ja valoisa paikka.

Pidä silmällä tasosta kosteuden säiliössä joskus tuuleta sitä tarvittaessa kostuttaa siemenet sumuttimella.

Heti kun versoja, avaa säiliö ja laita se valoisa paikka. Tarvittaessa huolehtia lisävalaistuksen.

Hoito ampuu tuliunikot yksinkertainen. Ituja huolellisesti kastellaan, yrittäen olla liian kostuta maaperään. Kaksi viikkoa myöhemmin, taimet syötetään seoslannoitteiden taimet.

Tärkeää! Muokataan hedelmällistä taimet tuliunikot tapahtuu parhaiten maaliskuun alussa.

drop-off määräajat tuliunikot taimet maaperässä

Istutus taimet maahan tuliunikot tapahtuu toukokuussa, jolloin ei ole vaaraa yöpakkasineen. Koti taimet ennen istutusta välttämättä pysäytettiin. Tee se vähitellen, vahingoittamatta kasveja.

1. Kolme viikkoa ennen odotettua lasku paakkutaimia sijoitetaan viileämpi huone.

2. Muutaman päivän kuluttua taimet sietää pitkiä katu, jälkeen 2-3 tuntia poistettiin takaisin huoneeseen.

3. Kolmesta viiteen päivää ennen istutusta säiliö vasemmalle kadulla vasta illalla, sen poistamista vain öisin.

Karkaistu taimet ovat nopeasti sopeutua uusiin olot, harvoin sairastuu ja kestää lyhyen aikavälin lämpötilan lasku -5 ° C: ssa

Istutetut taimet tuliunikot kuivassa hiekkamaassa. Ennen istutusta, dig sivusto, kohdistettu ja tehdä hyvin. Välinen etäisyys istutus reikä on jäljellä vähintään 30 cm: n päässä toisistaan, koska laitos on hyvin holkki, joka muodostaa laajan pensaat.

Kuopat kastellaan ja istutetaan taimet niitä, yhdessä turvepellettien hieman erossa ne alla. Tämä tapahtuu erittäin huolellisesti, jotta se ei vahingoita juuria. Ripottele maahan kaivoja, ja sitten vuolaasti kasteltava kasveja. Kukkivat pensaat tuliunikot kuukauden kuluttua siirron maahan. Kesto kukinnan kaksi - kolme kuukautta.

Tärkeää! Kylvö tuliunikot siemenet avoimissa maahan syksyllä, niin siemenet on luonnollinen kerrostuneisuus. Tällaisten kasvien kukkivat aikaisemmin kuin toiset. Talvella istutus multaa kuiva lehtineen.

Miten hoitaa tuliunikot kedolla

Huolimatta siitä, että tuliunikot - vaatimattomia kasvi, se vaatii vielä vähän huoltoa.

Kasvi on melko kuivuutta kestävä ja vaatii harvinainen kastelua. Mutta jos lämpö on päällä useita kuukausia, joskus pensaita kastellaan. Joskus tarvitaan jopa viisi irrigations kaudessa. Vuonna sateisen kesän tuliunikot eikä sitä kasteltava.

Pitkään kukinnan tuliunikot tarvitsee lisää kastike. Välttämättä suoritetaan vaiheessa lannoitus kasvaa taimia. Jos siemenet istutetaan suoraan maahan, niin sen jälkeen, kun kahden tai kolmen viikon kasvit kastellaan liuoksella lannoitteiden.

Lisäksi maaperän tehdä istutus tuhka. Voit kaivaa osaa tuhkaa tai tehdä se reikä istutusta.

Tärkeää! Tuore orgaaninen aiheinen tästä laitoksesta. Lannoitettu typellä pensaita välttämättä hukkuisi! Älä käytä epäkypsä lantaa, kompostia ja muita orgaanista ainesta.

Kuten jo mainittiin, on juuri tuliunikot tangon ja menee takaisin. Tämä juuristo tarvitsee säännöllistä pääsyä ilmaan. Ensimmäinen merkki, että laitos ei ole tarpeeksi ilmaa - sairaus- ja musertava näyttää.

Maaperän kukkapenkki tuliunikot pitäisi aina olla irti. Kokemattomat puutarhurit tekevät usein virheen ja kaadetaan musertava kasvi, joka vain pahentaa tilannetta. Säännöllisesti irtomaata ympärille pensaita.

Tuliunikot hyvin rotujen itse kylvö, pudonneet siemenet itävät heti tai odota suotuisa sää. Jos kaoottinen lasku tuliunikot ei tarvita, se on parempi katkaista häipyminen kukkia.

Tuliunikot korjattu siemenet säilytetään viileässä ja pimeässä kunnes istutus. Heidän itävyys ne säilyttävät kolme vuotta.

Miten hoitaa tuliunikot sairauksien ehkäisemiseksi

Tuliunikot harvoin alttiita taudeille ja tuholaisille eivät pidä siitä. Mutta jos kasvuolosuhteet rikotaan, niin kasvit voivat sairastua. Koska se ei tapahdu?

Yleisiä virheitä puutarhurit:

• Vuonna kuivan kesän laitos ei ole vettä, se ratkaistaan ​​hämähäkki punkki. Lakannut kasvamasta, kukinnan puuttuu, yleinen muoto sorrettujen. Päästä eroon ongelmasta auttaa lääkehoitoa tuliunikot "Aktellik9raquo;.

• Taimi istutettu epäkypsiä, se ratkaistaan ​​papu kirvoja. Laitos käsiteltiin "huumeiden Komandor9raquo;.

• usein sateet tai kukkien kastelua rot provosoi. Se alkaa juuresta ja vähitellen siirrytään koko pesää. Jos tämä on sää, sitten katkaista vaikutti kasvien osia kautta aikaan uusia versoja kasvaa takaisin. Jos tämä on väärä kastelu, leikataan se, repäistä mätä osat Bush.

• Läheisyys ruusut johtaa infektion härmän. Käsittely lääkkeet rikki alkaa välittömästi. Suihkutetaan kaikki kasvit puutarhassa.

Kuten voidaan nähdä, istutuksesta ja hoidosta kauneuden tuliunikot ei aiheuta liikaa vaivaa. Tämä kasvi sopii kesäasukkaita, jotka ovat harvoin paikalla, mutta haluavat nauttia näkymä kirkkaita värejä. Lisäksi kasvattajat näytetään kaksikymmentä erilaista tuliunikot. Nykyään kuka tahansa voi laittaa paitsi yksinkertaisia, mutta myös erilaisia ​​frotee tämän hämmästyttävän kasvin.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Tuliunikot - kasvava siementen ja kasvien hoito

Arka ja romanttinen tuliunikot - kasvavat siemenistä ja hoidon tämä vaatimaton kasvi on suuri ilo puutarhurit. Herkkä kukkii, pysyä korvaa toisiaan, rikas paletti, erilaisia ​​kuvioita - kaikki tuliunikot - todellinen koristelu kukkapenkkiin ja nurmikoilla.

California unikko, joten myös kutsua tätä erittäin herkkä ja kaunis kukka, on nurmikasvien monivuotinen pensas. Kasvin korkeus on 50 cm, on lukuisia versoja ja sinivihreä kanssa vahapäällystettä pienet lehdet. Mukaan kuvaus tuliunikot vaikea kuvitella sen kauneutta. Kukkia, perhoset muistuttava lepatukselle, voidaan maalata eri väri - valkoinen, punainen, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi, kerma, joka on esitetty silmu halkaisija voi vaihdella 4-8 cm.

Paljastaa kukkia vain selkeä aurinkoinen päivä, sateinen, pilvinen, ja yöllä - terälehdet ovat kiinni, elinajanodote yhden silmun on 3-4 päivää, ja sitten vaihda se kasvaa ja kukkii uusia. Asianmukaista hoitoa pensas tuliunikot voi miellyttää runsas kukinta koko kesän ja puolet syksyn kunnes ensimmäinen halla. Tätä varten sinun tulisi pikaisesti poistaa kuihtuneet kukat, ja muodostivat niiden tilalle laatikoissa hedelmällinen siemeniä.

Euroopassa, se on hämmästyttävää kauneutta kasvin tuli Pohjois-Amerikasta. Siellä, vuonna 1816 luonnontieteilijä Johann Friedrich von Eshsholttsom ensin kerättiin siemeniä Kalifornian unikko. Hänen kunniakseen, kasvi sai toisen nimen - tuliunikot. Kotona edes niinä päivinä, oli noin 12 lajia tuliunikot, maamme on yleistynyt vain kolme - Kalifornia, turfy ja tuliunikot oleskelutila. Mutta koska tiede ei pysy paikoillaan, tänään tuliunikot puutarha voi häikäistä epätavanomaisia ​​värejä ja keuliminen kaksinkertainen ja normaali terälehtiä.

Kasvattajat toi monia hybridit kukkien. Mutta joukossa monia lajikkeita tuliunikot piti erityisesti kukkakauppias kastike tyyppejä. Houkuttelevia suuri silkkinen terälehtiä eri värejä - valkoinen, kerma, karmiininpunainen, vaaleanpunainen, on aaltopahvin tai sileä ulkoreunaan terälehtien, lajikkeesta riippuen - erilaisia ​​kukinnan aikana, muodon ja koon. Kuten hänen kollegansa Terry tuliunikot, kasvavat siemenistä ja hoitoa ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa. Laitos ei ole oikukas, kestää kuivuutta, rotujen itse kylvö.

Yhden lajin Kalifornian tuliunikot - tuliunikot Dancer koristella kukkapenkkien, rock puutarhat ja nurmikot. Kukat tämän lajikkeen on ominaista vaalean lohen väri, suuri halkaisija, osittain kaksinkertainen terälehtiä, aallotettu reunalla. Pensaat tuliunikot tanssijat ovat kauniita, kasvaa jopa 40 cm: n pituinen. Siemenet Tanssijat usein sekoitettu muut hybridit - saadun tuloksen kirkas todella kesän istutuksia.

Royal kukka perinteisellä disposition, nöyrä ympäristöolosuhteisiin, holodoustoychiv siedä jäädyttäminen -5 ° C, kesto kukinnan on 120-150 päivää. Tämä luokka on tuliunikot oranssi väri - kirkas tyydyttynyt, kukkia päästä halkaisijaltaan 5-6 cm: n, ja kentälle Terry yksinkertainen määränä 4-15 kpl, voimakkaasti poimutettu ilman ominainen maku. Oranssi kuningas on vaikea yhdistää muita värejä, luoden kauniin koostumus flowerbeds, terassit, kukkapenkkiin.

Todellinen helmi kukkapenkkiin, Rocky Hill tulee tuliunikot monivuotinen Mirage. Tämä edusti runsaasti erilaisia ​​värejä. Vuorotellen muuttuvat toisiaan valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, keltainen kukintoja miellyttävä kesäkuusta lokakuuhun. Florets saavuttavat halkaisija on 5 cm, voi olla sekä sujuvaa ja silkkinen. Kangastus rakastaa kevyt ja valutettu maaperän, lisäksi usein kastelua ei tarvita.

Erittäin kaunis herkkä kukka - tuliunikot omena kukka. Tämä lajike on suosituin keskuudessa puutarhurit ja puutarhurit. Apple Blossom kukkia muistuttaa hedelmällinen puu, mutta ylittää ne kooltaan, laajennetussa tilassa halkaisija kukka saavuttaa 5 cm. Inflorescences on vaaleanpunainen väri, rakenne ja gustomahrovye puristettu reunoilla terälehdet. Tällainen tuliunikot eivät nirso hoidossa.

Vastausta siihen, miltä se näyttää tuliunikot Thai silkki, on vaikea antaa yksiselitteinen kuvaus. Tämä lajike on täynnä rikkaita, lämpimiä sävyjä, muodostaa rehevän pensas korkeus noin 50 cm, on kaunis harjakattoisia lehtien hohtaa auringossa. Thai silkki kukkia saavuttaa läpimitaltaan 7 cm, alkavat kukkia alkukesästä, ja asti Mid-Autumn iloa silmälle sen runsas kukinta.

Toisin kuin viljellyn kollegansa, kaliforniantuliunikko pidetään monivuotinen. Kerran kylvi hänen sängylle, voit turvallisesti olettaa, että ensi vuonna versot alkavat näkyä ensimmäisessä lähdössä. Ulkoisesti kukinnot muistuttavat villi unikko, ainoana erona on se, että niiden värit voivat vaihdella valkoisesta syvän punainen. Flowers tuliunikot - kasvattamalla niitä maahan ja henkilökohtaista uchastkah- ei ole työlästä, koska tehdas ei ole nirso, ei vaadi usein kastelua ja säännöllinen lannoitusta.

Miten istuttaa siemeniä tuliunikot?

Luonteen vuoksi juuristo kukan tuliunikot - lasku sen ainoa siemen. Kylvä ne auki maahan keväällä tai syksyllä. Tuliunikot käytäntö kasvaa taimet jaetaan vain yksi kokenut viljelijöille, jotka käyttävät ituja valmis piirustus koriste kukka koristeet. Prosessi kasvavat taimet siemenistä tuliunikot työläs noin algoritmi on seuraavanlainen:

 • perin siemenet tarvitsevat zamachit ja käsitellä kasvunedistäjistä ja sienitautien;
 • sitten astiaan vettä laittaa tabletoinnin turve ruukut;
 • Sitten tabletti on poistettava vedestä ja sijoitettu kuhunkin kaksi siemeniä;
 • sinun täytyy ripottele siemenet turpeen ja ripottele vedellä;
 • valmis tabletit laitettiin kuivaan astiaan, joka on suljettu kalvolla tai lasista;
 • kyky laittaa viileässä, hyvin valaistu paikka;
 • tarvittaessa tabletti on kasteltava vain siinä määrin kuin tuliunikot ei siedä ylimääräistä kosteutta;
 • noin kaksi viikkoa tabletit alkavat itää taimet, sinun täytyy avata säiliöön;
 • tässä vaiheessa on mahdollista aloittaa kovettumisen taimet, nuoret tämän määräajoin kylmästä, jossa lämpötila alennetaan -5 ° C;
 • Kun istutus taimi siirretään hyvin yhdessä turvepellettimarkkinan;
 • aiempaa koulutusta tarvitaan ja maan sängylle, jossa se istutetaan taimia tuliunikot. Kolme viikkoa ennen istutusta osa täytyy kaivaa ylös suoraan ennen liikkeen pitäisi tehdä kaivoihin 30 cm etäisyydelle toisistaan.

Kun tuliunikot istutetaan auki maahan?

Kukka kasvaa siemenistä tuliunikot suojaamattomaan maaperän takia nekapriznosti ja vaatimaton kasvi, se pidetään paras vaihtoehto noviisi puutarhurit. Tuliunikot kylvö avoimella alueella voidaan tehdä alla ensilumi ja kansi paksu kerros lehtiä, on mahdollista laskeutua keväällä - huhtikuussa. Kukka on parempi valita suojaamaton auringolta alueilla hiekkamaassa mureneva lievä happamuus. Ennen istutusta maa on kaivettu ja tehdä uomia. Parempi siemenet kylvää hiekalla.

Ennen istutusta, sinun täytyy tehdä alustavan koulutuksen itse tuliunikot siemeniä. Kootaan syksyn taimiaineiston tulee säilyttää jääkaapissa, joten se kulkee luonnollinen kerrostuneisuus. Vahvat karkaistu taimia voidaan saada keväällä, kun kylvää siemenet syksyllä. Mutta on syytä muistaa, liian kylmät talvet tuliunikot ei kestä, joten viljelykasvien täytyy huolellisesti katteeksi pudonneet lehdet.

Tuliunikot puutarhan kukat eivät vaadi erityistä hoitoa. Istuttaa miellyttävä sen runsas kukinta koko kesän, sinun täytyy noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Kukkia istutettu aurinkoisella alueella tulisi olla säännöllisesti, mutta ei liian runsaasti kastelua. Tuntuu hyvältä tarpeeksi istuttaa pieni määrä vettä illalla;
 • mineraalinrikastusproses- - fosfori ja kalium lannoitteita tuliunikot hyvä, parempi hedelmöittää maaperän ennen kukintaa vaiheessa tapahtuu;
 • tuholaiset eivät ole vastenmielinen syödä tuliunikot, joten kasvi tarvitsee ruiskuttaa. Alkukesästä kukat voivat himoita papu kirva, kuumaa päivää kesken kauden - hämähäkki punkki. Tuholaistorjunta on suoritettava systeeminen lääkitys ajoissa;
 • pribolet kasvi voi ylimääräisen kosteuden kun homeelle alkaa juurakot. Tällöin kastelu on lopetettava, se on sopimatonta ja sateinen kesä.
 • Se tarkoittaa hoitaa kasveja bioleikkuu ja irtoaminen maaperän
 • tuliunikot itäneet kukkia, kasvavat siemenistä, jotka on tuotettu keväällä tarvitse harvennus;
 • runsasta ja pitkä kukinta tarvitse poistaa kuihtuneet kukat pois pensaasta.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Kasvava siemenistä tuliunikot: kuva väri, kun istuttaa

Kaunis puutarha ei voi kuvitella ilman kukkia. Yleensä Kukkapenkit sisustaa monivuotinen ja vuotuinen kasveja, jotka kukkivat eri aikaan. Useiden herkkä ja tuoksuvia kukkia puutarhurit mieluummin vaatimaton hoitaa lajien koristekasvien.

On tähän luokkaan värejä viittaa tuliunikot että sen pitkä kukinta elävöittävät tahansa kukkapenkki. Mikä on tällaisen kukkia? Tuliunikot miten kasvaa siemenestä, mitkä ovat vaatimukset huolenpidosta?

Värisevä tuliunikot: valokuva ja kuvaus

Herkkä ja kaunis tuliunikot Se kuuluu perheeseen unikon. Ihmisiin sitä kutsutaan "koiruoholla", koska lehdet varret muistuttavat koiruoho. Laitos on tunnettu nimellä "California Poppy", koska kukka asuu Kaliforniassa, hän myös tsvetkok symboli samannimisen valtion.

Tämä perhe koostuu noin kymmenkunta unikko laji. Tuliunikot hyvin suosittu kuljettajien yksinkertaisesta syystä - kaunis ja vaatimattomia hoitoa. Kasvit, lajista riippuen, voi kasvaa jopa 60 cm. Sileä ja ohuita oksia muodostavat rehevä Bush. Lehdet kasvi vaalean vihreä väri pieni koko. Epätavallinen väri lähtee antaa vahamainen Bloom ja ne näkyvät sinertävä. Kukkia tuliunikot pieni ja oli noin 5 cm kukkii melkein koko kesän. On aika kukinnan alkaa kesäkuun loppupuolella ja päättyy syyskuussa. Väri tuliunikot kukkia Se voi olla erilainen:

Vuonna kukka toistaa itseään. Sen siemenet ovat satunnaisesti pudota kukinnan aikana, ja on uusia kasveja. Minun mökki kerran riittää kylvää siemenet tuliunikot ja se jatkaa kasvuaan tulevina vuosina. On myös mahdollista kasvattaa taimi menetelmällä.

Valokuva osoittaa selvästi, että vuodesta kirkkaat värit Terry tuliunikot vaikea katsoa pois. Kukkia voidaan verrata kirkas välähdys. Silmut on esitetty aurinkoisessa säässä ja jos on pilvistä päivää, ne vain kaatua. Paljasta silmut, kuten siivet perhosia, koristella kukkapenkkiin kesällä sen kirkkaita värejä.

Kasvava siemenistä, kun istuttaa

Sääolojen Venäjä kukka huomattavan sai tottunut, hän helposti sietää kylmyydestä. Tuliunikot helppo kasvattaa, mikä tärkeintä, välittömästi määrittää pysyvän paikan laskua. Avoimissa maahan siemenet kylvetään aikaisin keväällä, mutta jotkut asiantuntijat ja kukat istutetaan ne syksyllä. Sitten kirkkaita värejä tuliunikot näkyy jo alkukeväästä.

Monet lomanviettäjille niiden sängyt ja kasvaa tuliunikot taimi menetelmällä. Tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti. Tarpeeksi kylvää siemenet astiaan ja itää niitä. Taimet ilmenevät yleensä 2-3 viikon kuluessa. Rostochku hyvä saada vahvempi, tämä tapahtuu, kun heillä on 2-3 oikeaa lehteä. Taimille kääntyi vahva, se on ohut, poistamalla heikko versoja.

Kun taimet tulee vahvempi kuin ennen, se istutettu avoimella alueella. Kun istutus olisi säilyttää etäisyys taimet noin 20 cm ja ei enemmän. Korkeus kukkavarsia tuliunikot riippuu lajikkeesta. Yleensä kasvin kasvun aikana muodostetaan holkki ja sitten alkaa kulkeutua maata pitkin.

Kukka sauvan muotoinen juuristo ja näin ollen vaurioituu helposti, kun siirron maahan. Koska hyvin pieniä siemeniä kasvaa turpeen sijoitetaan ensin tabletin ja sitten muoviseen astiaan maaperään. On huolellisesti kostutetaan vesisuihkulla. Tarjotin välttämättä tarvitse kattaa foliolla tai lasi. Siemenet itävät nopeasti hyvässä valoa, jonka lämpötila! 5 + 18 ° C: Normaaleissa versot näkyviin noin kahden viikon kuluttua ja tänä aikana ei ole tarpeen vettä tabletti. Suojaa välttämättä poistaa heti itämisen jälkeen.

Kapasiteetti taimet altistuvat valaistu paikka optimaalisen lämpötilan 20 ° C. Kastelu tabletit tulisi tehdä heti, kun ne kuivuvat, se on havaittavissa niiden laskeutumista. Jos on ylimäärin kosteutta, se on poistettava, koska johtuen liiallisen kosteuden kasvit kuolevat.

14 päivän jälkeen, voit tehdä lannoitetta nestemäisessä muodossa. On parasta valita lannoitetta, joka on merkitty pakkaukseen - "taimi". Jopa ennen taimet istutetaan auki maahan se pysäytetään muutaman tunnin. Tämä voidaan tehdä aamulla, jolloin parveke tai terassi taimet lämpötilassa -5 ° C: ssa noin kaksi viikkoa ennen istutusta.

Taimet istutetaan yhdessä tablettien etäisyydellä 30 cm: n välein. Varmista ennen istutusta olisi tarpeeksi kosteat.

Kasvava tuliunikot alle voimaa mitään puutarhuri. On vaatimaton hoidon, mutta kasvit ovat hyvin kehittyneet ja kukoisti pitkään, tulisi toteuttaa useita merkittäviä suosituksia hoidon.

 • Tuliunikot pidä vahva kosteutta, mutta lasku paremmin runsaasti kasteltava maaperään. Kukinnan on myös toivottavaa lisätä kastelua. Paras aika kasteluun - ilta. Kun ylimääräinen kosteus rot juuristo.
 • Tuliunikot tarvitsee säännöllistä kitkeminen ja ei siedä rikkaruohoja. Kitkeminen tehdä ei ole helppoa, koska hiipivä kasvi, joten se on yleensä rikkaruohot poistetaan käsin.
 • Ennen kukintaa on välttämätöntä suorittaa pukeutuminen värejä, jos maaperä on tyhjentynyt.
 • tuliunikot kukinnan pidennetään, jos aika poistaa liiallinen kukkia varret. Kerätä siemeniä on tarpeeksi jättää vain muutamia värejä. Kun siemen pod pobureet, voit kerätä siemen.

Laitos on ihanaa Se synnyttää itse kylvö, ei pelkää pakkasella talvet. Istutuksen jälkeen taimet vuotta myöhemmin se antaa paljon uusia versoja, jotka kasvavat hyvin tavanomaista huolellisuutta. Taustalla asenne tuliunikot varmasti miellyttää kirkas väri ja pitkään koristavat henkilökohtainen juoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin