tuhkanvärinen

väri tuhka

jakso kirjallisuus Kysymys Minkä värinen tuhkaa? Kysy Juliste Alexander F. paras vastaus on Tuhkaa on kevyt, hieman kellertävä, hyvin erityistä erityistä mietitään. Pintapuu ja kypsä puu ovat lähes mahdoton.

tuhka poikkipinta

Ash viittaa äänen koltsesosudistym kiviä. Vuosirenkaat johtuvat eroista rakenteessa myöhään ja varhaisen puu näkyvät selvästi kaikissa leikkauksia. Poikkipinta-ala lopulla vuoden kerrokset pienten alusten nähdään erillisenä kirkkaita tai lyhyitä viivoja käämin (at ulkoreunan Vuosilustojen leveä). Ydin vaaleanruskeaa, pintapuu leveä, kellertävän valkoinen, vähitellen muuttumassa tumaan. Medullaarinen säteet näkyvät vain tiukasti säteen muotoinen poikkileikkaus, pienten loistava viivoja ja pisteitä.

Rakenne tuhka määritetään pitkittäiskuvan leveys vuosirenkaat, väriero myöhään ja varhain puu, samoin kuin ydin ja pintapuu. Lisäksi on tärkeä rooli muodostumista tekstuurin tuhkan pelata katkaissut verisuonet varhaisen ja myöhäisen alueilla. Medullary säteet ei käytännössä ole vaikutusta rakenne (toisin kuin tammi), lukuun ottamatta puhtaasti radial viillot. Butt suurten puiden löytyi aaltoileva kihara vahvistuksen. Tällaisessa säteittäinen poikkipinta rakenne erityisen kaunis.

Puun väri tuhka on tunnettu siitä, että seuraavat asetukset:

värisävy, NM: ydin - 583,5, pintapuu - 579;

Puhtaus,%: ydin - 47,1, pintapuu - 43,2;

keveys,%: ydin - 58,2, pintapuu - 51,1.

Kiilto tuhkaa on alhaisempi kuin havupuut, mutta hieman parempi kuin tammi. Syynä on se, että anatominen epätasaisuudet (enimmäkseen katkaistu verisuonet) pituussuunnassa osiin (erityisesti radiaalinen) eivät tarjoa sileä pinta. Se etu suhteessa tammi on, että alusta on pienempi halkaisija, ja medullaarinen säteet ovat lähes näkymättömiä. Useimmissa huolellinen viimeistely pinnan karheus korkeus näistä on vähintään 200 mikronia. Nämä kuoppia muodostavat heijastuksia ja, mikä vähentää merkittävästi nopeutta puu.

Tuhka on merkittävä neravnoplotnostyu: tiheys myöhään puu on 2-3 kertaa suurempi kuin tiheys alussa. Hylsyn ja pintapuu tuhkasta-kerros on rengasmainen kypsä puuta, joka väri ja fysikaaliset ominaisuudet käytännöllisesti katsoen identtinen pintapuu. Se on tunnettu siitä, että suhteellinen kosteus on alhainen ja pintapuu jyrkästi vähentää kaasujen läpäisevyys ja nesteitä, koska ei ole elävien solujen ja tiivistysveden johtavia elementtejä.

1

Mutta yleensä kaiken tuhka lukea täältä: link

Tämä valoisa sävy - kevyin pyökki, kirsikka. Maito joitakin!

Tuhka puu on harmaa väri punertava tai kellertävä sävy. Lausutaan rakenne, kuvio muodossa nauhat.

tuhka

Tuhkaa, jonka keskimääräinen tiheys viittaa raskas ja kova puulajeja. Se on korkea elastisuus, kulutuskestävyys ja sitkeys. Pintakäsittely on helppoa, hyvin kasteltu tahroja. Tämä materiaali ei ole riittävän kestävä ulkoisen ympäristön ja helposti pilaantuvia kosketuksissa maahan.

Tuhkaa käytetään muodossa massiivipuuta, ja muodossa vanerin tai viilun, esimerkiksi, valmistukseen keittiön ja makuuhuoneen huonekalut ja muut kalusteet. Käytetään laajalti pinnoite seinät ja katot, ja tuotannon parketti lattialautojen.

Bulletin tuhka on suuri joustavuus ja lujuus verrattuna muiden lajien. Siksi tästä materiaalista tuottaa taivutettu muotoja tuoleja ja nojatuoleja. Korkea kuluu Eaves tuhka käyttää laajasti sen eri rakennus- ja valmistus. Räystäs tuhka voi johtaa lämpöä hyvin, toisin, esimerkiksi mänty.

Huonekalut Ash on erittäin kaunis kellertävä tai punertava sävy, riippuen alkuperäisellä materiaalia. Oman tai olohuone saavat uusia värisävyjä, jos koristele se valmistetut huonekalut tuhka, joka täydellisesti heijastaa auringonvaloa. Huonekalut Ash antaa mukavuutta ja kodikkuutta omaan asumiseen, koska mitään muuta materiaalia ei voi verrata puusta.

Massiivinen parkettilauta Ash on ominaista erinomainen pysyvyysominaisuudet. Tämä materiaali on houkutteleva rakenne ja väri ja, mikä tärkeintä, on muotonsa.

Viilu tuhkaa ja sen juuret ovat valmiita kaunis puu ja viilu. Tuhkaa on suuri sitkeys, hyvä mutka (erityisesti osat pintapuu), se ei anna hiutaleet ja siksi sitä käytetään laajasti valmistuksessa urheiluvälineitä.

Useissa Euroopan maissa lääkekasvina käytetty kuori, silmuja, lehtiä, kukkia tuhkaa. Kuivattu mehu nimeltään "manna9raquo;, joka jakaa tuhkaa kukka tai Mann, sisältyy farmakopean joidenkin Länsi-Euroopan maissa.

Tuhka - Tekninen muodostumista, ja teollisuuden kysyntä ja kuoren ja puun, ja juuri ja puun lehdet. Kaarnasta ja lehdet tuottaa sininen, musta ja ruskea muste, käytetään rusketuksen aineena; lehdet tuoretta kuivaa ja ovat hyvä rehua karjalle.

Englannissa, raa'at hedelmät poimitaan ja välittömästi peitattujen (etikkaa pippuria ja suolaa). Ne toimi mausteinen mausteita vihannes- ja liharuokia sijaan kapriksia. Kaukasuksella, raa'at hedelmät marinoitua tällä tavalla ja käyttää elintarvikkeiden kuin mausteinen mauste. Nuoret vihreät siemenet jälkeen suolaus maistaa marinoitua saksanpähkinöitä. Niiden käyttö mausteena mausteinen välipaloja, ensimmäisen ja toisen ruokia.

Tuhkaa on suuria fyysisiä ja mekaanisia ominaisuuksia, on yleisimmin käytetty. Siitä tehdään kohtaavat vaneri, kaarevia ja veistetty huonekalut, leikata ruuvit pienkone, rautatie- ja parketti levyaineksen, panelointi, ikkunanpuitteet ja sohvat vaunut, jotkut kangaspuut, peput ja sänky tuliaseiden, metsästys ja taistelevat jouset, urheiluvälineitä - sukset, tennismailat, pesäpallomailat, mailoja, biljardikepit mela. Kaarnasta saarnia suurten mehiläishoitajien tekivät varsin tilava nokkosihottuma.

Ikimuistoisista ajoista tuhka kannot kaataa kestävä satulan kiinnikkeen ja kirves kahvat. Mutta voimaa - paitsi arvokkuutta juuren puun. Maalarit ja kuvanveistäjät houkutelleet pestrosloynost sholkovistost syyt epäsäännöllisiä ja muodostavat kuidut erittäin mukava koostumus. Puutuhka root muistuttaa puuta oliivipuu. Se on hyvin hiottu, kiillotettu ja maalattu tasaisesti. Tuhka kanto tuhotaan, pestiin juuret ja sahataan paloiksi. Jos puu on kaataa äskettäin, juuret okoryayut ja päättyy sotkee ​​kalkilla, kuivattiin pinot ilmassa alla kansi.

Fraxinus L., 1753

vaahtera aquifolium 0,14 W / km

Jakaa 53-63 lajien tuhka kuudessa osiossa:

Shimo Ash moderni sisustus

Luoden kauniin sisustus liittyy huolellista työtä valittaessa tyypin materiaaleja, värejä ja kuvioita. On tärkeää, että kaikki tiedot yhdistettiin toisiinsa muodostaen yhden kuvan. Tänään, suunnittelijat loppuun huoneistoissa käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Yksi suosituimmista on Shimo tuhkan lajeja. Millaista materiaalia, ja miten sitä sovelletaan huoneeseen?

Sisätilojen asuntoja löytyy usein kohteita hyvin samankaltainen kuin puun varjossa maitomaista kahvia. Ominaista näiden tuotteiden on läsnä terävä ja eri kaistan. Tämä materiaali kutsutaan tuhka Shimo.

Shimo Ash valo

Levitä on mahdollista mitään tyyliä.

 • Tyyliin Provencen tuhkan Shimo voi täysin yhdistää valoisissa.
 • Klassisen sisätilojen materiaali sopii parhaiten.
 • Trendikäs minimalismi jos luotu käytettäväksi valmistettujen esineiden tuhkaa Shimo. Tämä tyyli liittyy käytön neutraaleja ja vaimennettu sävyjä, joka on valittu materiaali.

Kunkin edellä olevan levyjä voidaan turvallisesti käyttää lattiapäällysteen väri valkoinen tuhka. Se antaa tilaa tunteen keveyttä ja tuoreutta. Yhdistelmä eri sävyjä tahansa huoneeseen hyötyvät.

Shimo Ash valo sisätilassa

Tämä materiaali on jäljitelmä puuta, joka on rakenteeltaan veining luonnonmateriaali. Tuotteet on valmistettu tumman tuhkan Shimo sisätilojen hallussaan rikas suklaa väri.

Shimo Ash valoa sisätilojen makuuhuone

Huoneistot löytyy usein nämä tiedot tilanteesta tumma suklaa väri tuhka:

 • Ovien paneelit.
 • Alkuperäinen insertit huonekalujen rintamilla.
 • Kirjahyllyt.
 • Leaf vaatekaapit.
 • telineeseen paneeli.
 • Huonekalut runko-osat.
 • Työtasot työpöydät.
 • Lattia.

Sisäoven paneelit

Tummempia tuhka huonekaluja Shimo sisätilojen yhdessä valossa kohteita, voit luoda hyvä versio klassisesta sisustusta, kuten näkyy kuva.

Vaalean ja tumman tuhkan Shimo sisustus, luoda kaunis järjestely tahansa huoneeseen. Esimerkiksi viimeistelyyn keittiön työtasot suunnittelijat käyttävät usein ja keittiökalusteet, valmistettu materiaalista, Shimo tuhkaa. Miellyttävä värit Tällaisten mallien täysin sovi keittiöön järjestelyyn. Tämän lisäksi tiukat muodot ja hyvä yhdistelmä valon ja pimeyden paneelit voivat luoda erityinen tyyli huoneen.

Shimo Ash sisätilojen keittiön

Spektri esineen käytön Ash Shimo mahdotonta rajoittaa tarkoituksena tai koko tiloissa. He menevät täydellisesti melkein minkä tahansa tyylin, koon ja muiden ominaisuuksien huonetta.

Shimo Ash olohuoneessa sisustus

Light tuhka Shimo sisätilojen olohuoneen tuo tunteen keveyttä ja tuoreutta. Erityisen tärkeitä laatutiedot ovat pieniä olohuoneisiin. Kuvassa miten Huonekalujen tuhka Shimo täydellisesti yhdistyy yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu salin vaihtoehto.

Wall tuhka Shimo valon sävy

Erinomainen valinta vieras, on monikäyttöinen seinä yhdistettynä tumma ja vaalea tuhka Shimo. Tämä huonekalu on käytännöllinen. Kun monet laatikot ja markkinaraon seinään voidaan sijoittaa koriste-esineitä, TV-laitteet, kehystetty valokuvia ja muita henkilökohtaisia ​​tavaroita. Yhdistelmä tumman ja vaalean pinnat, ei vähennä visuaalista tilaa, jolloin se erityinen maku.

Wall tuhka Shimo valossa ja tummat sävyt

Nykyään on muodikasta käyttää sisätilojen tehdyt tuotteet tuhka Shimo. Tämä materiaali on esitetty tumma ja kevytversio, jonka avulla voit luoda tyylikkäitä ja alkuperäinen sisustus. Käytännöllisyys ja monipuolisuus materiaalin mahdollistaa käyttää sitä millään huoneessa neliöimistä ja määränpää. Koska nämä ominaisuudet, tuhkan Shimo on erittäin suosittu moderni sisustus.

1