tuhka huonekalut

tuhka huonekalut

Verkkokaupasta, voit tilata minkä tahansa haluat huonekaluteollisuudessa tuotannostamme.

Joten me vastaan ​​tilauksia suorittamisesta ei-standardi huonekaluja mukaan teidän luonnoksia ja mitat. Piirustukset laskenta voidaan lähettää sähköpostitse. posti [email protected]

huonekalutehdas "Yasen9quot; kehitetään ottaen huomioon tarpeet ja vaatimukset buyers.We myös mahdollisimman täydelliset tiedot valinnasta kalusteet ja hoitaja.

tehdas "Yasen9quot; Se tarjoaa kodin huonekalut: olohuone, makuuhuone, käytävillä, huonekalut nuorille huonetta.

Luettelossa "Yasen9raquo tehtaalla; laaja valikoima klassisia ja nykyaikaisia ​​kalusteita kotiin. Kukin luokka edustaa huonekalut täyden valikoiman asuin- ja muiden asuintiloja. Se tekee mahdolliseksi antaa koko huoneiston samaan tyyliin.

Meidän huonekalut on valmis moduulien määrä ja koostumus vaihtelee asiakkaan ja voit mallintaa omia elintilaa ja yksittäisten sisustus. Näin voit valita paitsi tyyli huonekalut, mutta myös sisätilojen koostumuksia.

Huonekalut Ash eduista ja haitoista

Tuhka on yksi halutuimmista materiaaleja modernit huonekalut tuotannossa. Sen etuja muihin puulajeja kestävät hyvin mekaanista rasitusta ja kauneutta ainutlaatuinen rakenne, kirkkaus ja koskematon selkeä malli, joka säilyivät myös pitkään käytössä. Huomaa, verkkokaupan kalusteita kotiin ja toimistoon Moskovassa edustaa viittaamalla http://www.3komnaty.ru sivustoon.

Tuhka luotettavana ja ympäristöystävällinen materiaali käytetty laajalti nykyaikaisessa huonekaluteollisuudessa. Linnoitus ei ole huonompi tammi, jalava ja pyökki. Sen puu on ominaista elävä ilmentyminen kuitujen ja rikas väri paletti - pehmeä vaaleanpunainen, harmaa ja hieman keltaisesta tumman punertava ja violetti sävyjä. Erityiset huokoisuus saarnipuun tekee siitä ihanteellisen materiaalin luomiseen huonekaluja patina vaikutus. Hänen luonnollinen koostumus niin houkutteleva silmä, joka ei vaadi ylimääräisiä käsittely kiinteytymistä paitsi väritön lakka.

1

Tärkeimmät edut tuhkan tuotteet ovat seuraavat:

  • kunniallinen
  • ekologinen puhtaus
  • kestävyys
  • kestävyys
  • monitoiminnallisuus

Huonekalut massiivista tuhkaa on vankka ja luotettava ulkonäkö. Hän tuo kotiympäristössä tunnetta harmonian ja mukavuutta. Valmistettuja tuotteita tällaista puuta, näyttää tyylikäs ja kiinteitä, ne helposti sekoittuvat tahansa sisustukseen klassisesta moderniin. Jos lisäämme kaikki positiivisia ominaisuuksia tuhkan hänen maagisia sulkuominaisuuksia läsnäollessa joka epäilemättä Druidi, on helppo päätellä, että paras materiaali kuulokkeita asunnossa tai maalaistalon yksinkertaisesti ei löytynyt.

Suorituskykyä ja sovellusten

Toisin kuin monien muiden tuhkaa kuivauksen jälkeen, ei kutistu. Se kestää mekaanisia iskuja ja melko joustava. Näiden ominaisuuksien vuoksi, tuhka puuta käytetään usein runkojen valmistus ja veistetty koristelu vaihtelevan monimutkaisuuden. Kestää hyvin mekaanista rasitusta yhdessä ainutlaatuisen kauneuden tekstuuri puun avulla voit luoda monimutkaisia ​​maankäytön rakenteita ja pitkäikäisiä ja esteettinen muotoilu.

Huonekalujen Masters käyttää puutuhka seuraaviin tarkoituksiin:

  • Viimeistely rungon ja pehmeä elementtejä
  • runko verhoiltu huonekalujen valmistus
  • Valmistus seinät, tuolit, sängyt, tuolit, laatikot, kaapit ja laatikot
  • Huonekalujen kanssa patina vaikutus

Tuhkaa voidaan käyttää kiinteänä aineena tai kiinteänä aineena viilun päättyy. Array käytetään valmistettaessa erilaisia ​​kalusteet hieno taivutettu muoto. Viilu levitetään viimeistely materiaalia huonekalut asetetaan.

Haitat ja käyttöolosuhteet

Soveltaminen tuhka on merkittävä vaikutus arvoon huonekalujen puolelle hinnannousun. Kuitenkin merkittävä ainekustannukset ovat enemmän kuin maksavat itsensä takia puun kohteita saavat eniten laatua ja kauneutta mitenkään huonompi valmistettuja tuotteita mahonki.

Lisäksi suhteellisen korkea hinta, suurin haitta tuhka pidetään alhaisen vastuksen kosteutta ja herkkyys bakteereja. Käsittely erityinen antiseptinen koostumusten avulla saavutetaan riittävä stabiilisuus tämän luonnollisen materiaalin mikro-organismeja, mutta vaimenemisnopeus kosteissa tuhka miehittää edelleen ensimmäisen joukossa eliitin puuta. Kalusteet tuhkaa ei saa käyttää tiloissa, joissa on korkea kosteuspitoisuus - saunaan. Mutta kuivassa, hyvin lämmitetty tasainen esineitä Puuta palvelee isäntiensä pitkään.

Valmistettuja tuotteita tuhkan edelleen houkuttelevat pitkällä aikavälillä, sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä hoidosta puupintojen. Tarvittaessa se saa käsitellä huonekalujen pehmeällä kostealla liinalla, mutta sen jälkeen se on aina oltava kuiva. Saastuneet alueet on puhdistettava vain erityistä suihkeita. Peittää ilmestyi naarmuja olisi sovellettava vaha lyijykynä.

Miten valita huonekaluja massiivipuusta ja laadukas erottaa

Huonekalut Puiset, laajalti tunnustettu kaikkein laadukkaat ja luotettavat vertaistensa joukossa. Laatutuotteita valmistajalle moitteeton maine ei ole ainoa mahdollinen kunnianosoitus omaa mukavuutta, mutta myös muuttuu pitkäaikainen sijoitus.

Miten valita huonekalut ulkokahvilassa, jotka valitsevat materiaalit

Ravintolat ja kahvilat avaavat kesä vyöhykkeellä lisätä voittoja. Ratkaiseva tekijä menestyksen kesäkahvila tulee täydellisesti yhteensopivat kalusteet. Tuolit ja pöydät on oltava houkutteleva, mukava ja kestävä.

Kalusteet tammi, saarni, koivu puuta.

Huonekalujen puusta - se on todella arvoinen ratkaisu antaa asuntojen erityistä charmia, glamouria ja mukavuutta. Valitsemalla joukko heidän luostari, kannattaa harkita edut kunkin puuta, josta huonekalut on valmistettu.

Alkuperäinen huonekalut yksittäisen hankkeen

Vuonna huonekaluliikkeet voit ostaa mitä tahansa kohtaa arjen, mutta jos haluat ostaa jotain erityistä, sinun täytyy mennä huonekaluja yritys, joka valmistaa mittatilaustyönä huonekalut.

Osta Furniture - Pienyritykset luottamusta tulevaisuuteen

Huonekalut on aina kysyntää, varsinkin jos se on edullinen ja laadukas. Huonekalujen valmistus voi olla varsin tuottoisaa liiketoimintaa ja rakkautta.

ryhmä

tiedotus

1) mukana myyntiin verhoiltuja huonekaluja: sohvat, sohvat, sängyt, jne Laaja valikoima, paljon vaihtoehtoja kankaita! Suorittaa mitään käsitystä tilauksesta.

2) mukana myyntiin Huonekalujen! Mielenkiintoinen väriyhdistelmä, useita eri malleja.

3) myy keittiöt. Erinomainen laatu erinomaiseen hintaan!

4) harjoittaa myyntiin valmistetut kalusteet rottinki.

Toimitus suoritetaan kaupungin ja maakunnan. alue !!! Sijainti: Pietari, Venäjä

1