Tsargovye ovi, joka on

Tsargovaya Sisäoven koska se näyttää, ominaisuuksia, etuja ja haittoja

Kuullessaan nimen tyypin ovien tsargovye, harvat ymmärtävät juuri mitään kysymyksiä. Mutta ne ovat jo vuosia pysyttävä suosittuja niille, jotka haluavat muuttaa sisätilojen talon. Niiden rakentaminen ei pidä sekoittaa muiden, se pystyy korostaa kurinalaisuuden ja kauneutta huoneeseen.

Tsargovye sisäovet

Tsargovye ovet on web joka muodostuu:

 1. Kaksi sivupylvästä.
 2. Kolme tai enemmän rajat baareissa.

Sana "puoli-bar" lujasti tuli sanastossa puusepänteollisuuden kaupat suosittu sana ja edelleen käytössä. Tsargami - jumpperi hihna, joka on sijoitettu vaakasuoraan ja pystysuoraan.

Kiinnittää huomiota! Kattovuorauksen käytetään paitsi valmistukseen sisäovet. Vastaava järjestelmä tehdä pöydät, tuolit ja muut huonekalut.

Jossain määrin tsargovyh rainojen suunnitella samanlainen paneloidaan-ovet. Molemmat käyttävät sisäkekappaleet. Mutta tsargi luotettavuus verrattuna paneeli on paljon suurempi, koska paksuus baareja käytetty enemmän. Tämä rakenne takaa jäykkyyden verkossa, ja jos se ei onnistu, muutos on vain yksi osatekijä.

Määrä poikittaisia ​​säleitä vähintään 3 lasia tai metallia elementin välillä saavuttamiseksi koristeellinen vaikutus on asetettu, joka luo tyylikäs ulkonäkö ovien, ja näin ollen luotettavuus rakenne kangas ei vaikuta.

Tsargovye kokoontuivat kangas modulaarisesti, toisin sanoen eräänlainen suunnittelija. Nykypäivän valmistajat tarjoavat pyörivän ja liukuovet tsargovye erikokoisia, kuten mukautettuja.

Luoda tsargovoy ovi valmistajat käyttävät erilaisia ​​materiaaleja. Puitteissa on oltava luotettavia ja miellyttävän näköinen. Voit tehdä tämän, käytä puurakenne. Halvat mallit ovat mäntyä, rakas sisällytetty kangas tai muu eliitti tammimetsät. Lisätä voimaa, mutta ei voimakkaasti nostaa hintaa, valmistajat ovat korvaamassa edullisia mänty lehtipuuta. MDF on joskus käytetään perustana.

On suora suhde rakenteen lujuus, jota käytetään rainamateriaalin ja kustannuksia.

Puinen kankaalla tsargovye

Tiukkoja vaatimuksia materiaalin tsargovyh ei hyppääjiä. Suosittu valmistajat ja asiakkaat viihtyvät:

Joskus ne yhdistetään, täydentäviä lasiosissa. Ja käyttämällä jäälasi. Se ei voi lisätä, ja pintaelementin. Mallit tsargovyh sisäovet lasi tuo sisätilojen keveys.

Paksuus suunnittelu poikittaisen elementit voivat olla joko tukiaseman tai alempi. Tämä asetus vaikuttaa.

Sisustus ovilevy pinnalle on koristeellinen päällyste viilu, muovi laminaatti. Ja koriste viimeistely sovelletaan erikseen kunkin moduulin. Kuvan alkuperäinen yhdistelmä vaaka- ja pystysuorat komponentit design houkuttelee ostajia.

Tuotanto tsargovyh maalauksia on samalla periaatteella kuin paneloitu. Mutta on eroja. Joukossa:

 1. Reuna prosessoidaan sutureless tekniikkaa. Tuloksena on, että rakenteen yksityiskohtia on sama näkymä puolelta.
 2. Suuria leveys kankaiden poikittainen ja vertikaalinen telineet. Sitten on vaakasuora täyte.
 3. Yksityiskohdat tarkasti mitattu. Tärkeää on asennus, jotta vältetään vääristymiä ja eroja.

Kiinnittää huomiota! Tsargovye sisäovet korkealaatuisia kestää vuosikymmeniä ilman korjausta. Tuotantoon tätä teknologiaa ei käytetä ovia.

Videon tiedot näkyvät tuotantoprosessi tsargovyh ovet:

 • Muotoilu on kestävä ja luotettava. Runkoon tukeva puusta tai MDF takaa radan vakautta. Poikittaiset elementit - kylkiluut, mitä enemmän niitä on, sitä epätodennäköisemmin oven muodonmuutos. Mitä enemmän tsargovyh elementtejä, ovi tiiviisti.

Tsargovye ovi, jossa on kolme siltaa

 • Suunnittelu modulaarinen, kokoontaitettava. Tämä tekee mahdolliseksi korjata kankaalle, jos yksi komponenteista on vahingoittunut ilman ongelmia. Silti se tarjoaa mahdollisuuksia koristeluun. Osien vaihtaminen lehtien Sisäoven, voit päivittää ulkoasua.
  • Reunalla elementtien ei ole liitoksia. Päät on eristetty ympäristön vaikutuksilta, kosteuden ja lämpötilan. Kosteus ei tunkeudu tukimateriaaliin, ja lämpötila ei ole niin terävä vaikutuksia, koska reunat ovat tiukasti piilossa. Tämä lisää käyttöikää.
  • Tahansa malli voidaan suorittaa "lasitus".
  • Ajan älä roikkua oman painonsa.
  • Kestävyys. Jopa ilman erityistä hoitoa he palvelevat vuosikymmeniä.
  • Esteettisyys ja monipuolisuus kokoonpanolla.

Katso haittoja tällaisten ovien vaikeaa. He jossain määrin painoon verkossa. Koska se on valmistettu puusta tai MDF, ja näin ollen ei ole onteloita sisällä, paino enemmän kuin mallien lastulevystä.

Toinen kielteinen tekijä on alhainen turvallisuustaso, koska modulaarinen voidaan helposti purkaa. Mutta itse asiassa, se ei ole niin tärkeää sisäovet.

Kiinnittää huomiota! Valitessaan tsargovoy sisätilojen oven huoneet talon ja asunto on syytä muistaa, että heidän näkemyksensä mod sovi sisustus, "a la Neuvostoliitto." Kaikki sisätilojen olisi luotava hengessä kertaa. Muuten he katsoisivat pois paikaltaan.

Tsargovyh alue ovien

 1. Nämä sisäovet soveltuvat sisätilojen tyyliin hi-tech ja minimalismi.
 2. Koska paino niiden suuri, on parempi käyttää asennettaessa 3 silmukoita.
 3. Tsargovoe keinuvat terä on asennettu tavanomaisella tavalla tai telalla liukumekanismin.

Moderni design huoneisto väliovellisia tsargovymi

Vahvuus ja luotettavuus Sisustussuunnittelu ovipaneelin, kestävyys ja kosteuden ja lämpötilan muutokset - nämä ominaisuudet tsargovye ovet ovat yhä №1 kuluttajien keskuudessa.

Ovet jauhe pinnoite - on yleinen suunnittelu.

PVC-ovet ei kauan sitten viety kuluttajien jokapäiväistä elämää, mutta.

Huoneelle vilkasliikenteisiä olennainen kysymys suojan.

Joka vuosi lukko valmistajat tarjoavat turvallisen ja luotettavan mallin. .

Kommentteja tai arvosteluja valitettavasti, mutta voit jättää.

Moderni tsargovye ovi: 7 hyödyt tuotteita

Tyylikkäästi täydentävät sisustus moderniin tyyliin, voit käyttää tsargovyh ovet Tsargovye ovet asennetaan asuntoja, taloja ja mökkejä. Tämäntyyppinen ovi on ainutlaatuinen rakenne. Nämä ovet ovat menossa samankaltaisuus rakentajan. Ovilevy koostuu useista osista - Laatikon sivu ja pystypylväistä että kaapata heidän kiinteä asema. Suunnittelu tällaiset ovet on monipuolinen. Niissä yhdistyvät kaksi etua - kauneutta ja tarkkuutta. Nämä ovet ovat sopivia sisätilojen, tehty klassiseen tyyliin tai high-tech.

Tsargovye ovi - millaista tuotetta materiaalien ja vuori

Tsargovye ovet on mielenkiintoinen ja yksinkertainen rakenne. Heillä on luuranko, sekä rajat baareissa. Numero säleet voi olla erilainen, riippuen mallista. Tsargovye ovet ovat eri näköisiä standardin ovet. Tällaiset ovet on valmistettu puusta. Yleisin materiaali tuotantoon tällaiset ovet on mäntyä. Tämä materiaali on edullinen, edullinen, on kaunis väri ja rakenne. Mutta tärkein etu männyn - kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

Arvosta riippuen puun, sen laatu ja monimutkaisuus valmistus mallien riippuu lopullisen tuotteen ominaisuuksiin.

Tehdä halvalla tsargovye ovet puusta, yhdistettynä MDF ja lasia. Puitteet itsessään voi olla valmistettu massiivipuusta ja MDF trimmit. Tuottaa tällaisia ​​ovia käytetään pääasiassa havupuuta.

Pääsääntöisesti tsargovye ovet on yksinkertainen, melko vahvaa ja mielenkiintoista muotoilu

Facing tsargovyh ovet valmistettu seuraavista materiaaleista:

Tsargovye ovet valmistetaan uuden teknologian avulla. Tällä hetkellä voit löytää erilaisia ​​malleja, jotka eroavat toisistaan ​​materiaalin valmistuksen, vuori, muotoilu.

Onko tarpeen kiinnittää huomiota tsargovye ovet: arvostelut

Mikä tahansa asunnon omistajalla, korjauksessa, ajatelleet asentamassa tai vaihtamassa vanhat ovet uusilla. Tämä tapahtuu monista syistä: vanha ovi ei sovi kunnostetussa sisustus ja se on menettänyt esteettistä ulkonäköä. Monet ihmiset mieluummin tsargovym ovi. Ne soveltuvat sisäkäyttöön: asunnossa, talossa, mökki, toimisto.

Löytyy ostajia, jotka ovat tyytyväisiä, että vakiintunut tsargovye sisäovet sarja "Munich". Tämä sarja sisältää laajan valikoiman erilaisia ​​tsargovyh ovien materiaalia ja ulkonäkö. Tämä voidaan nähdä lukemalla arvostelut.

Tunnettava lausuntoja tsargovyh ovet voidaan Internetissä

ostajan kommentti: "Tsargovye ovi" Munich "-sarja on suuri lujuus. Lisäksi web vahvuus tarjota lisää elementtejä. Asensimme ovi makuuhuoneessa - ei melua ja on palvellut meitä jo pitkään. "

Asiakkaiden arvioita: "Asenna tsargovye ovi kylpyhuoneessa. Ei hätää koko ajan toiminnassa ei syntynyt. Aivan vuori ei näy halkeamia, hometta ja rakkuloita, vaikka suuri ilmankosteus. "

On muitakin sarja tsargovyh ovet, "Baden", "Berlin", "eko", joka sai myös paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Mikä on tsargovye ovet ja niiden edut

Tsargovaya ovi - se on tuote, joka koostuu runko ja poikkitangot. Kankaat tällaiset ovet - joukkueet (menee rakentajan). Crossbar - side-baarissa. Se voi olla mikä tahansa leveys, rakenteesta riippuen oven. Siksi määrä laatikon puolella voi olla mikä tahansa. Tyypillisesti rakenteessa listojen lukumäärän kolmesta viiteen, mutta se voi olla suurempi. Nämä ovet ovat suosittuja. Jopa sen rakenne sisältää Stoev elementtejä - vastakkaiselle laatikko puolelle. Tämä elementti on asennettu pystysuoraan ja estenastan - vaakasuoraan. Tällaiset ovet ustaivayte kuin sisäovet. Kuten tsargovye ovet jossain määrin, valettu, vain tiedot ovet ovat molemmat reunat telineeseen.

Monet ihmiset haluavat asentaa tsargovye ovet, koska ne ovat kestäviä ja riittävän vakaa

Hyötyjä tsargovyh ovet:

 • Ovat kestäviä;
 • Voit helposti korvata joitakin estenastan uuteen;
 • Tuotantoa varten tällaisten käytettyjen mallien reunattomissa teknologia;
 • Kestää lämpötilan vaihtelut;
 • Eivät reagoi korkea kosteus huoneessa;
 • Heillä on kaunis ja moderni ulkonäkö;
 • Joissakin malleissa, se tarjoaa servozakryvanie.

Jos asut huoneistossa kissa, niin servozakryvanie tulee paeta tunkeutuminen eläimen makuuhuoneessa.

Ovi suljetaan ilman avainta mekanismilla, joka on asennettu oven kahva. Eläin voi itsenäisesti avata oven, ja henkilö ei tarvitse käyttää avain avaa sitä. Sinun tarvitsee vain painaa kahvaa - ovi on auki.

Näyttää siltä, ​​että luuranko ovi suunnittelu ja pinnoitus

Runko ovet ovat erikoinen rakenne ovilevyn. Sisällä kangas on ontelo. Se on täynnä hunajaa. Täyteaine voi olla MDF tai pahvista. Tee runko (runko) tällaiset ovet havupuista, mieluiten mänty. Jopa ovet on toinen nimi - kilpi.

Laakaovissa näyttää hyvältä tahansa sisustukseen. Tosiasia on, että nyt on mahdollista valita ja asettaa oven oikea väri ja muotoilu. Kehys ovi voidaan päällystää.

Valitessaan ovenkarmiin suunnittelijat suosittelen ottamaan huomioon sisustus huoneeseen, jossa suunnittelu asennetaan

Koostumus nämä materiaalit voivat sisältää päällysteitä:

Runko ovet asennetaan sisätilojen. Ne pystyvät tarjoamaan hyvän äänieristyksen huoneen takia täyteaineena.

Lajikkeet tsargovyh ovet (video)

Tsargovye ja kilpi ovet voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista. On mahdollista valita ja asentaa oikea oven huoneeseen: niiden suunnittelu on erittäin monipuolinen ja riippuu vuori. Väri ja tekstuuri vuorauksen voi olla identtinen puusta. Mutta kustannukset tällaisten ovien on pienempi kuin arvokkaiden puulajien. Ja laatu eivät ole huonompia tuotteita puusta. Ne voidaan koristeltu lasi ja kauniita tarvikkeet. Tsargovye ovi sopii tiukka, yksinkertainen tai klassinen sisustus.

Tsargovye ovet

Kukin asunnon voi löytää kohteita, jotka ovat varmasti käyttää suunnittelussa asunnon tai omakotitalon. Yksi niistä on ovi, sisäänkäynti tai sisustus. Olipa tilava huoneisto klassisella tyylillä tai kompakti kotelo moderni ovien paneelit ovat pakollisia. Nämä elementit eivät ole vain jaetussa huoneessa ja kaavoitettu tilaa, mutta myös täydentävät yleinen tyyli.

Viimeaikainen kasvu suosion tsargovye suunnittelussa. Tämä on erillinen ovi segmentti, joka on erityinen rakenne. Kotimarkkinoilla, nämä tuotteet ovat suhteellisen uusia, mutta lyhyellä aikavälillä se on löytänyt kysyntää keskuudessa moderni kuluttajille. Myöhemmin artikkelissa pidämme tsargovye ovi yksityiskohtaisesti.

Mallit edellä tyyppiä on pitkä käyttöikä, lujuus ja äärimmäinen herkku. Suunnittelu tällaisten ovien koostuu sivusuunnassa ja pystysuunnassa telineitä. Nämä rakenteen yksityiskohtia voidaan tehdä kiinteää puusta tai MDF. Tuote täytetään vaaka-palkit. Jotta ovi enemmän helpotusta laaja mitat, ohjatun lisää uusia pystysuuntaisen yksityiskohdan.

Asiantuntijat suosittelevat, valitaanko perustuvien tuotteiden massiivihirsi. Tällaiset tuotteet kestävät paljon kauemmin ja edut tulevat esiin tämän muotoilun valinta.

Saaden tuotetta miellyttävä ulkonäkö, tsargovye ovi koristeltu eri tavoin. Tämä tuote voi olla päällystetty PVC, ja muut ekoshponom levyjä. Ekoshpon laajalti takia kohtuuhintaan.

Käsittely ei vain muuttaa, mutta myös suojaa rakennetta vaurioilta erilaisia.

Ovet, jotka perustuvat estenastan, on tiettyjä ominaisuuksia, jotka erottavat ne samankaltaisista tuotteista tässä segmentissä.

Tämän kaltaiset tuotteet voidaan helposti palauttaa. Tarvittaessa voit muuttaa vaurioituneen osan verkossa. Vaihtaminen estenastan ei kestänyt kauan.

Raina voi olla koristeltu insertit eri materiaalia, esimerkiksi lasia. Tietyissä malleissa on yhdistetty useita vaihtoehtoja. Tämä tekniikka muuttaa tuotteen ulkonäkö, lisäämällä hänen eleganssia. Riippuen raaka-aineiden hinta ovien tietyntyyppisen voivat poiketa merkittävästi toisistaan. Jokaisella on mahdollisuus poimia tuotteen mukaisesti niiden taloudelliset mahdollisuudet.

Baareja tietyntyyppisiä, jotka eroavat toisistaan ​​poikkileikkauksessa, kutsutaan estenastan. Tätä materiaalia käytetään laajasti dvereproizvodstva. Kattovuorauksen täyttää tyhjän tilan välinen Pystytolppien sisällä ovilehden. Lukumäärä näistä elementeistä voivat vaihdella. Kun runko on valmis, sen täydentävää lasien ja muita teriä, joilla on tärkeä rooli koristeluun.

Jos tuotteet ovat korkealaatuisia, että kaikki elementit tuotteen on liitetty hyvin ja tiiviisti. Kokeneet Master maksimaalisen luotettavuuden ja voimaa.

Ovelle säilytetään pitämien mahdollisimman pitkään, raaka-aine käsitellään eri suojavälineenä kielteisiä vaikutuksia kosteus, lämpötila ja muut.

Kun oppia tuotteen ominaisuudet, on aika puhua sen eduista, minkä vuoksi ovi edellä mainittua tyyppiä ovat ansainneet suosiota.

 • Korkea äänieristys ansiosta suunnitteluun rakennetta. Tästä johtuen vaihtoehdon tuotteet asennetaan sekä asuin- ja muiden asuintiloja.
 • Tyylikäs muotoilu sulavasti moniin erilaisiin tiloihin.
 • Palauttaminen toiminta kangas edullisesti ja purkamista. Siinä olisi otettava huomioon mahdollisuutta korvata lisäinserttejä, muuttaa tuotteen ulkonäkö.
 • Osuus on korkea kulutuskestävyys ja lujuus.

 • Tsargovye ovi ei jätä pelkoa lämpötilan. Ne voidaan asentaa taloon, riippumatta ilmasto ja sää ikkunan ulkopuolella.
 • Tämän tyyppinen tuote soveltuu kylpyammeet ja kylpyhuoneet puutteen vuoksi reunan. Mallit osoittavat vastustuskykyä ylimääräistä kosteutta.
 • Vuosi toisensa jälkeen, ulkonäkö tuote pysyy muuttumattomana, vaikka olosuhteissa jatkuvassa käytössä.
 • Huolehtiminen sellaiset ovet nopeasti ja helposti. Kalliita työkaluja ja erikoistyökaluja tarvitaan.

On syytä huomata, että kaikki yllä mainitut edut on vain laadukkaita ja sertifioituja tuotteita.

Huolimatta monista eduista on myös tiettyjä haittoja tsargovoy järjestelmä:

 • tällainen ovi - ei ole paras valinta kuin tulo malleja. Asiantuntijat huomauttavat, että ne eivät täysin täytä kaikkia vaatimuksia tähän tehtävään.
 • Jos haluat lisätä valaistukselle asettaa avoimuutta oven, niin tsargovye muotoilu ei sovi. Koskevan erityisen rakenteen valo ei voi täysin avointa.

Masters huomattava, että menetelmä kokoonpano tuotteita tämän tyyppisiä ei ole kovin erilainen kuin valmistusprosessi kehystetty rakenteita. Mutta joitakin eroja on edelleen olemassa.

Yksi merkittävä ero on, että reuna käsittelee erityinen saumaton menetelmällä. Tuloksena ei ole vain kaunis vaan myös kestäviä suojapinnoite, jota ilman on mahdotonta saavuttaa suurta luotettavuutta ja käytännöllisyys.

Poikittaispalkeista ja tuet, jotka on sijoitettu pystysuoraan, on tuotteen perusteella - tukeva runko. Valmistuksessa täyttämällä lokeroita ulottuu vaakasuoraan. Todellinen mestari hänen veneet huolellisesti käsitellä yksityiskohtia, varmistaen verraton tasaisuus. Käsittelyn aikana kunkin osa suunnittelusta pääsee eroon aukkoja, sirut, vääristymiä ja muita vikoja.

Lue lisää tuotantoprosessia tsargovyh ovet löydät seuraava video.

Kuten edellä mainittiin, valmistukseen ovien tsargovyh käytetyn materiaalin laatu vaihtelee - harvinaisia ​​ja arvokkaita puulajeja talousarvioon vaihtoehtoja.

Puitesäädökseksi käyttävät usein massiivimäntyä puuta, tammea tai lehtikuusi. Tarjolla löytyy tuotteita harvinaisia ​​ja eksoottisia lajikkeita. Jos materiaali resurssit ovat rajalliset, voit valita tuotteen MDF. Hänen suorituskyky on pienempi kuin mallin array, mutta jos tuote on valmistettu mukaisesti GOST standardien sitten murehtia käyttöikä ei ole sen arvoinen.

Edellä raaka-aineen vain modulaariset elementit. Jos ovi on koteloitu lasi, sitä käytetään erityisesti käsitelty materiaali, turvallinen käyttää.

Tsargovaya ovi, ammattilaisten tekemiä nykyaikainen varustus, laadukkaista raaka-aineena toimii asiakkaan vuosien varrella. Käyttöikä Tällaisen uudisrakennuksissa useita vuosikymmeniä. Hyvän huolehtimisen, tavara kestää paljon kauemmin.

Riippuen väri, muoto, ylimääräisiä maksuja ja muita elementtejä, ovi voi olla tyylikäs ja ilmeikäs sisustus. Suurin kysyntä on web pehmeissä ja kirkkaita värejä, varsinkin klassinen valkoinen.

Myös aikana pastellivärit: sininen, vaaleanpunainen, lila ja muut.

Koska tuotteet tämäntyyppisen ilmestyi kotimarkkinoilla äskettäin, harvat ihmiset tietävät, mitä kriteereitä on tarpeen noudattaa valitessaan tuotetta. Asiantuntijat suosittelevat, että olet valinnut kantaa, jossa on paljon laatikon puolella. Tämä vaihtoehto sopii huoneissa on korkeat rajat. Suunnittelun helposti selvitä jatkuvasti mekaanista rasitusta.

Paras materiaali - luonnollinen kiinteänä aineena. On parempi ostaa ovet kallio, kuten tammi. Huomaa, että arvo tällaisten tavaroiden on melko suuri, mutta tyylikäs ulkonäkö ja pitkä käyttöikä yli kustannusten korvaamiseksi. Valinnan aikana tuotteen on suositeltavaa käyttää neuvoja kauppojen työntekijää. Ne kertovat samanlainen noin kunkin kohteen, ja apua valintaan.

Arvioida huolellisesti tuotteen läsnäolo eri vikoja. Laadukkaita tuotteita olisi sileä ja tasainen. Asiantuntijat toteavat, että pienin mahdollinen virhe, ei enempää kuin yhden millimetrin. Myös näkemisen arvoinen geometria oven. Rikkomalla muotti voi aiheuttaa ongelmia käytön aikana.

Tämä indeksi vaikuttaa ulkonäköön kankaan ja sen turvallisuudesta.

Kun tsargovye ovi alkoi ilmestyä Venäjän markkinoilla, he ovat kiinnostuneita aktiivisia internetin käyttäjiä. Valtaville World Wide Web on kerännyt valtavasti palautetta niistä, ja valtaosa lähentymisen että maalauksia tämäntyyppisen - tinkiä. Monet ostajat ovat kiinnostuneita uutuustuotteita ja oston jälkeen he arvostivat kaikki edut ja hyödyt henkilökohtaisesti. Palaute käyttäjät kehua epätavallinen tuotteen ulkonäkö ja se on helppo malli sopii tietty tyyli sisustus. Lisäelementtejä parantaa positiivisen vaikutelman.

Pitkä käyttöikä, joka on yksi tärkeimmistä tuotteen ominaisuudet, - se ei ole vain kikka, vaan todellisuutta, vaan arvioida tämän indikaattorin, se olisi vastuullinen lähestymistapa valintaan ja eivät osta ensimmäiseen oveen myymälän.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.