Trehtarifny tariffi aikalaskurin T1 T2 T3

Uusi sähkötariffit Moskovassa 07.1.2017

Mainittu alempi Sähkön hintatiedot voimassa Moskovassa 01.7.-31.12.2017. Koko tariffien sisältävät arvonlisäveron. Mittayksikkö - Ruplaa / kWh.

Jos talo on kaasuliesi

Jos olet asentanut yksi-tariffi metrin Sähkön, uusi tariffi on 5,38 Ruplaa / kWh. Siten hinnanmuutos tämän lipputyyppi ei vaikuta. Alussa 2017 oli sama.

Multirate metriä kodeissa kaasuliesistä

Hyvää omistajat dual yksitariffiset maksaa ruuhka aika (7-23) nopeudella 6.19. Yöllä - 1,79. On käynyt ilmi, että korotus vaikuttaa vain öisin. Lisäksi, jopa 9,15%.

omistajat trehtarifnyh laskurit, elävät kodeissa Kaasuliesien huippu aika (7-10 ja 17-21 tuntia.) maksaa käytetystä sähköstä nopeudella 6,46. Puoli-ruuhka-aika (10-17 ja 21-23 tuntia). Luokitus on 5,38. Yöllä (23-7 h.) - 1,79. Niinpä lisäämällä jälleen vaikuttaa eniten yöllä.

Tariffit asuntojen kanssa sähköuunit

omistajat dual-rate maksaa mittari ruuhka-aikaan (7-23) nopeudella 4,65 (7,14%: n lisäys). Yöllä - 1,26 (9,57%: n lisäys). On käynyt ilmi, että keskimääräinen kasvuvauhti oli yli 8%.

omistajat trehtarifnyh laskurit ruuhka-aikaan (7-10 ja 17-21 tuntia.) maksaa käytetystä sähköstä nopeudella 4,85 (8,02%: n lisäys).

Puoli-ruuhka-aika (10-17 ja 21-23 tuntia). Luokitus on 4,04 (At 8,89%: n lisäys). Yöllä (23-7 h.) - 1.26 (9,57%: n lisäys).

On käynyt ilmi, että seuraava tariffien nousuun 01 heinäkuu 2017 heijastuu eniten ihmisiä, jotka elävät kodeissa sähköliesiä, joka seisoo vaihde trohtarifny laskuri.

Sähkötariffit Moskovan alueella 01.7.2017

Sähkötariffeja asuvan väestön kaupunkialueille Moskovan alueen talot varustettu kaasuliesistä.

Sähkötariffeja asuvan väestön kaupunkialueille Moskovan alueen talot varustettu sähköuunit.

Sähkötariffeja väestölle Moskovan alueella asuvien asutuksen.

Sähköposti: [email protected] | Puh. Moskova +7 495 972-00-90 | Toimimme seitsemän päivää viikossa | palautusoikeus

Sivusto on tiedoksi eikä se ole julkinen tarjous | YouTube - Google+ - Yandex-Market

Päivänvalo trehtarifny määrä: 4 askelmaa

On vain luonnollista, että ihmiset haluavat säästää. Yksi vaihtoehdoista - monialueinen mittaus sähköä. Tämä tarkoittaa käyttöä monitariffimittareita laskuri, joka laskee nykyisen kustannuksia eri tahtiin päivän Tapoja laillisesti säästää sähköä kustannuksia vähän. Koska moni edullista asennuksen trehtarifnyh laskurit. Tärkein ominaisuus instrumentin katsotaan energiatehokkuuden laskennan kolmen eri hinnat riippuen vuorokaudenajasta. Hankkiminen laskuri "Cascade" voi vähentää energiakustannuksia.

Siirtyminen monitariffimittareita sähkömittareiden: tariffeja ja kirjanpito

Siirry multirate- järjestelmä voi ymmärtää kukaan. Se voi olla kotikäyttäjä tai yritystoimija. Jotta tarvetta siirtyä järjestelmään tarvitse trehtarifnuyu järkevästi arvioida energiankulutusta yöllä.

Kun kahden vyöhykkeen rekisteröity yön tariffin 50-60% verrattuna päivä. Kun kolmen taajuusalueen rekisteröity yössä energia voi olla jopa kolme kertaa halvempaa kuin päivä

Vaiheissa siirtyminen monitariffimittareita järjestelmä:

 1. On välttämätöntä tehdä ilmoitus ja mennä hänen kanssaan osastolla sähköverkon yhteisössä. Moskovassa olisi sovellettava tiöstä Mosenergosta.
 2. Hakemuksessa on oltava yhteystiedot kuluttajan ja vaadittu tyyppi laskentaan.
 3. Perustuu Sovellus luo sopimus, jotka tarjoavat maksullisia palveluita asennukseen ja kokoonpanon laskurin. Laskuri käyttäjä ostaa erikseen.
 4. Maksun jälkeen palvelujen asennat mittariin. Käyttäjä siirtyy uuteen tariffin laskenta.

Seuraavaksi sinun täytyy päättää laskea hintoja. Voit mennä kahden nopeuden tai kolmen vyöhykkeen. Määrittämään tarvetta laskea jokaista eri tariffi. Meidän täytyy kertoa tulli tietyn kellonaika-arvoa tariffeja.

Edut ja haitat laskurin trehtarifnogo

Käytettäessä trehtarifnyh laskurit päivä jaettu kolmeen vyöhykkeeseen. Ruuhka-aikoina se on suurin maksu sähkönkulutuksesta. Vuonna semipeak vyöhykkeellä maksu vähemmän. Mutta se pidetään kannattavin yön.

Etuja käyttämällä trehtarifnoy järjestelmä:

 1. Voit säästää sähköä, jos kiertää piikin pinta-ala;
 2. On täysin laillinen tapa alentaa energiankulutusta.

Mutta järjestelmä on kääntöpuolensa. Niin monille se on vaikea käyttää suurimman osan laitteiden yöllä. Vähitellen kustannukset tariffien trehtarifnomu laskuri kasvaa. Lisäksi se on maksettava itse laitteessa, hinnat saattavat kasvaa dramaattisesti ja erityisiä etuja enää. Kustannukset tariffeja pitäisi selvittää etukäteen tietyllä alueella. Mutta jos työ on vakiintunut selvästi, on mahdollista nopeasti taistella laskuri ja säästää kustannuksia maksupalveluja.

Periaate laskimen toiminnan trehtarifnogo: aika kirjanpito

Trehtarifny sähkömittari laskee energian kolmelle eri vuorokaudenaikoina. Joten päivä alkaa kello 7 ja päättyy kello 11. Päiväsaikaan kirjanpito sitoutuvat yhteiseen tariffeja. Multirate laitteiden jakaa päivän kahteen alueeseen: huippu ja puoli-huippu. Piikin pinta kaappaa aikaa klo 7 10 am ja seitsemäntoista-kaksikymmentäyksi. Tällä hetkellä suurin energiankulutus on kiinteä, mutta hinnat ovat riittävän korkeat.

Käyttäjille trehtarifnyh metriä ruuhkahuippu energian kustannukset ovat korkeammat kuin muualla kuluttajille.

Semipeak vyöhyke alkaa välillä klo 10 ja kestää jopa seitsemäntoista, ja 9-11 yön yli. Yöajan alkaa 11 yötä ja kestää klo 7. Tämä on edullisin aika, koska silloin kilowatin kustannukset vähennetään puoli. Sinä yönä, edullisinta.

Kotikäyttöön kehotetaan hankkimaan dual yksitariffiset. Teollisuusyrityksissä pitäisi valita trehtarifnye mittauslaitteisiin. Suurin osa kuorman sähköverkkoon on parempi lykätä yöllä, mikä alentaa kustannuksia. Joten yöllä voi aloittaa pesula, lämmitys kodeissa, lämpö vesi kattilaan. Mutta paljon tekijöitä huomioon valitessaan laskuri. Valinta välineen riippuu ilmastosta, lajike asettaa levy, käyttäjän luokka, ja muut kriteerit.

Miten lukemat trehtarifnogo laskuri eri tariffeja

Trehtarifnye laskurit käytetä useita tariffeja. Toiminta perustuu käytettyjen eri tariffeja riippuen vuorokaudenajasta. Tällainen järjestely on yhtä hyödyllistä sekä kuluttajan ja energiantoimittaja. Käyttäjä säästää sähköä, ja toimittaja saa kohtalainen kuormaa laitteita.

Osuus kolmen taajuusalueen korko hyödyllisiä halvalla yö energian (60% säästö), mutta tässä tapauksessa on toivottavaa minimoida kuorman ruuhka-aikoina

Käyttämällä laskureita trehtarifnyh piikin pinta vastaanottavaisia ​​pienempiä kuormia.

joukko sääntöjä, joita on noudatettava, kun otetaan mittarin luennan. On tiettyjä eroja lukemisen ulos yksikaistaisille laitteeseen. Sinun täytyy poistaa ero jokaista nopeutta kerrottuna tariffi.

Menettely trehtarifnogo laskurin:

 1. Tiskillä sinun täytyy painaa "Enter" päästä todistus;
 2. Ruudulla välein kaikki indikaattorit näytetään 30 sekuntia, joka tarvitaan kirjoittaa;
 3. Sitten ottaa nämä lukemat päivärahasta ja vähennä edellisessä mittauksessa;
 4. Saatu numero kerrotaan nykyisellä alueella;
 5. Laskea samalla tavalla kaksi muuta hinta: yö tuntia lattialla huipun;
 6. Sitten kaikki laskelmat slazhivayutsya yhdessä;
 7. Jos on etuja vähennetään saadun määrän;
 8. Tämä lippu voidaan maksaa missä tahansa haara State Bank.

Jos lukemat viimeiseltä kuukaudelta ei ole saatavilla, löydät ne käyttävät mittaria. Voit tehdä tämän painamalla "Enter" -näppäintä ja pidä sitä muutaman sekunnin. Sitten mene "Merkit maksupäivänä."

Hyödyttää Kolmen vyöhykkeen laskuri: kuinka säästää sähköä

Kolmen vyöhykkeen kirjanpidon laitteella on melko yksinkertainen periaate. Kolmen päivän ajan segmentit sovelletaan eri hintoja. Jää ymmärtää, mitä etuja käyttämällä järjestelmää muutaman hintoja.

Mitä hyötyä trehtarifnyh laskurit:

 1. Yöllä hallituksen kulkee nopeudella, joka on monta kertaa pienempi kuin päivässä;
 2. Voit tallentaa alueita semipeak noin 20% prosenttia päivän hintoja.

Säästöt toteutetaan siirtämällä kuormitus ensisijaisen yönä. Että yö suorittaa pesu, lämmitysveden kattilassa, maksu sähkölaitteita. Joten etu on ilmeinen, paitsi kuluttajia, mutta voimalaitoksen ottaen pois hänen taakka.

Moskovassa, kun käytetään monitariffimittareita voi säästää neljännes maksun sähköä.

Monimutkaisuus tällaiset säästöt tulee toteuttamiseen kaikki menettelyt yön. Aina ei ole mahdollista toteuttaa kaikki manipulointia kanssa teknikot yöllä. Tämä elämäntapa ihmisille, joilla ei ole pysyvää toimintatila ja jotka eivät vaadi aikaisin nousta.

Hyödyllinen trehtarifny laskuri (video)

Trehtarifnye metriä käytetä erisuuruinen kolmen aikavälin. Vaikka huippu vyöhykkeellä hintoja kalliimpia, mutta yöllä se on paljon halvempaa. Ja kunnon työhön tekniikoita, joiden avulla säästää rahaa.

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

sisäpolitiikkaan

Kotitalouden arjen tietoa arkisista asioista

Lahjat uudenvuoden? Lahjavaihtoehdot uusi vuosi

Hei kaikille! Vuonna video alla näet vaihtoehtoja minulla lahjoja uuden vuoden.

Jos sinulla on myös mielenkiintoisia ajatuksia lahjoja uudenvuoden aattona - kirjoittaa!

Mitä annat perheen ja ystävien uudenvuodenaattona?

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 66
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 12.03.2017 13:05

Ja te znaetet että internet on täynnä ilmaisohjelmia? Jos ei - katso alla oleva video, jossa minä puhua siitä PAU Löydät ilmaistarjous.

Ja jos et Zaneta vaihtoehtoja ilmaisohjelmia Internetissä - kirjoittaa kommentteja!

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 55
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 30/11/2017 00:00

Trohtarifny laskuri sähkö

Toinen tapa säästää Utilities - set sähkömittari.

Tänään aion kertoa teille yhden nopeuden, kahden tariffi sähkömittareiden ja trehtarifnom ja tariffit kullekin. Ja sinun täytyy päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Ja myös voit katsoa videon alla samasta aiheesta minun kanavalta Ljubasha.

Olemme perustaneet trehtarifny laskuri lopussa 2010, koska häiden jälkeen talossa on monia tekniikoita aviomies, joka syö paljon sähköä, ja maksaa paljon ylimääräistä apuohjelmia, emme mitään niistä. Counter kustannukset 03 maaliskuu 00 s. Isoäitini kuten kantaja asentamiseen silti antoivat alennusta eläke- todistukseen.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 31078
 • Kommentit: 4
 • Luotu: 03.06.2017 00:00

Hei kaikille! Videon alla, opit minun tapa säästää rahaa. Ne ovat jo 21! Toivottavasti että kun ainakin muutama heistä palvelun, voit lykätä ainakin jonkin määrän rahaa jotain, mitä todella tarvitset, eikä mitään roskia, joista 5 vuoden kuluttua et edes muistaa.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 404
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 02.02.2017 11:14

Kotiin kirjastosta. Kyllä, miksi se on tarpeellinen?

Tähän asti olen nirso valita kirjoja, jotka jättävät kotimaansa kirjastossa. Ja se sai minut ajattelemaan, ja onko tarpeen ollenkaan, kodin kirjasto?

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 312
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 13.07.2016 09:09

Pysy unohdettu teema organisaation. Otin videon siitä, miten järjestin minun kosmetiikkaa. Mitään tällaista - lipasto IKEA ja muovinen laatikko Fix hinta. Mutta kaikki Ranvier ajattelevat sinun on kiinnostunut näkemään)

Video on alareunassa, sekä linkin. Tule minun ruokkia Lyubasha, on vielä paljon mielenkiintoisia asioita. Ja tilaa ei menetä mitään!)

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 257
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 02.06.2016 10:40

Viimeisen kerran näytin, miten tehdä ulos ensiapulaukku. Tällä kertaa otin tämän videon kanavalta Ljubasha. Kehotan teitä nähdä, mitä muutoksia minun lääkekaappi vuoden ja olin jättänyt sen. Videon näet alla.

Oikeastaan, en ole fani suuri kolichnstva huumeita, mutta kynnyksellä pojan hieman ensiapulaukku uusiutua, mutta olen vahvasti kansio Kaikki lääkkeet lääkärit. En näe mitään syytä ostaa mitä lääkäri maksettu pois, ja mikä on halvempaa analogit.

Olisin kiinnostunut mitä mieltä on tarpeen pitää lääkekaappi ja kuinka paljon.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 238
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 04.24.2016 08:14

7 syytä rakastaa puhtaan talon

Us lapsuudesta sanoa, että meidän pitäisi aina laittaa asiat kuntoon, on mahdotonta välttää sekaannuksia, mutta kuinka vaikeaa on selittää lapsille, jotka kasvavat usein huoria ja eivät ymmärrä, että tämä ei luodun sängyn tai upota täynnä likaisia ​​astioita. Loppujen lopuksi sängyn levisi jälleen illalla, ja jos tarvitset muki, se voi aina pestä ennen käyttöä. Ja niin edelleen.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 315
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 10.02.2016 07:37

Lahjapaketointi uudenvuoden

Pian oli aika antaa lahjoja. Toivon, että joku antaa sinulle jo päättänyt, ja jopa todennäköistä, jo ostanut osan lahjoista, mikä tarkoittaa sitä, että jätetään ne vain pakata. Ja haluan tehdä kauniimpi. Vaikka olin kauhea laiska, usein huolissaan ja annan lahjoja kaunis lahja pussit, joita myydään koko lomakauden.

Mutta Rakastan yhä kauniisti kääritty lahjoja, ja oli käyty muutamia mielenkiintoisia ja yksinkertainen toteutus ideoita lahjapaketointi.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 295
 • Kommentit: 0
 • Luotu: 28/12/2015 13:19

100 asioita, jotka kiireesti heittää pois!

Valtaville VKontakte olen löytänyt tässä pieni lista 10 asiaa, jotka on heitettävä pois mahdollisimman pian. Joten päätin täydentää sitä kommentit voit lukea suluissa kunkin kohteen vieressä. Ja jos sinulla on jotain ei suostu, sitten kirjoittaa kommentteja, väittävät)

Noin roskakoriin elämässäni, aion kirjoittaa erillinen postitse ja vasta nyt on sellainen versio raskhlamleniya.

 • Kirjoittaja: Love
 • Luettu: 1938
 • Kommentit: 2
 • Luotu: 11.03.2015 11:02

© 2011-2018 luotiin usign Core Framework

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin