Tradescantia valokuva värit

Tradescantia Kotihoidon

Tämä ikivihreä nurmikasvien kasvi eri alkuperäinen kirjava lähtee. Ja niiden väri riippuu kukkalajeista ja vaihtelee purppuranpunaisesta lähes valkoisia. Joten, jos haluat sisustaa kokoelma sisätiloissa lemmikkieläimiä, muista katsoa Tradescantia!

Tradescantia huone (näkymät kuvassa)

Nimi tämän hämmästyttävän kukan saadut matkustajan, keräilijä, kasvitieteen, ja lopuksi, puutarhuri John Tradescant perhe. 17-luvulla hän perusti yhden ensimmäisistä kasvitieteellinen puutarha Englannissa ja oli puutarhuri herttuan Buckingham. Luontotyypin kasvin kattaa lähes kaikki Amerikan, Argentiinasta Kanadaan. Useimmiten se tapahtuu trooppisilla ja lauhkeilla vyöhykkeillä viihtyvät kosteassa ilmastossa.

Puhekielen lempinimi kukka - "vanhojen naisten tarinoita!" Erään tiedon Loach ns kruunun ja pörröinen virtaavan lukuisia versoja, jotka kietoutuvat toisiinsa ja kietoutuvat kuten naisten keskustelua. Muut lähteet kuvaavat niitä ominaisuuksia energia, että laitos suojelee käyttäjäänsä kateudesta ja juorut. Muuten, fanit Feng Shui On mielenkiintoista oppia kukka fengshui kaavoitus.

Mutta lisäksi eduksi ilmakehään ja terveyden kotimaisen Tradescantia vain tyytyväisiä niiden ulkonäköä! Tämä kori kasvi muodostaa suoraa tai jättää versot terävä lehtiä. Runsaasti värejä voit valita kukka sinun makuusi! Minkä väriset pidät eniten - vihreä tai violetti, valkoinen tai vaaleanpunainen?

Tämän sukuun kuuluu noin 100 lajia, joista melkein kaikki ovat kukassa, muodostaen pienen kukinnon kooltaan ja muodoltaan samanlainen kuin Chlorophytum kukkia. Itse asiassa monet viljellään puutarhassa, avoimella kentällä, mutta suurin osa Tradescantia silti mieluummin kasvaa kotona. Äskettäin suvun Tradescantia kuuluu toinen kirjava kukka - REO.

Tradescantia belotsvetkovaya - yleisin "vieraita" asuntoja! Tämä laji on alalaji vihreät, melkein valkoinen ja raidallinen valkoinen ja vihreät lehdet. Sen kukat ovat valkoisia tai valkoisia-vaaleanpunainen väri.

Tradescantia belotsvetkovaya

Tradescantia zebrina tai raidallinen rakastama kasvattajille epätavallinen kirkas väri. Sen lehdet ovat violetti alapuolelle, päälle "koristellut" mauve ja hopeinen pitkittäinen raidat. Aurinko paistaa tähän luonnollinen malli, ja sen aikana "fashionista" Bloom peitetty pieniä kukkia sävyyn!

Tradescantia zebrina

Tradescantia Purple ystäville tätä väriä kukinnan sen tyydyttyneitä violetti lehdet lomassa vaaleanpunaisia ​​kukkia. Aivan ihana näky!

violetti spiderwort

Tradescantia lähtee blossfeldiana hieman karvainen, ne ovat vihreitä päälle, ja alhaalta - violetti. Kukat ovat hyvin kaunis violetti-sininen väri.

Tradescantia blossfeldiana

More "pörröinen" ylpeilee Tradescantia karvainen, sen raidallinen tai yksivärinen lehdet peitetty Villi, ja kukat ovat enimmäkseen vaaleanpunainen.

Tradescantia karvainen

Tradescantia navicular, luultavasti epätavallinen perhe! Sen lehdet ovat kunnossa ja totta kuin tornilla ja muotoa pystyssä versoja.

Tradescantia navicular

Tradescantia Streamside tai mirtolistnaya - kasvin herkkä jättää versoja, kukinta valkoisia kukkia. Se löytyy lähellä vesistöjen tropiikissa.

Tradescantia Streamside

Tradescantia virginiana harvoin kotona, koska se on tällainen on löytänyt paikkansa puutarhassa puutarhanhoidossa. Se on paksu ja jatkuvan kukinnan pensas, jolle on ominaista kestävyyttä! Virgin kaunis kasvanut paitsi maan eteläosissa, mutta myös keskellä kaistaa, koska se onnistuneesti talvehtivat eivätkä vaadi erityistä hoitoa.

Tradescantia virginiana

Tradescantia Anderson, kuten edellä laji, sopii myös kasvaa avomaalla. Vaikka ulospäin kaksi lajia ovat hyvin samanlaisia!

Tradescantia Anderson

Kuten monet kasvit, suodattimia, Tradescantia huone vapauttaa kotitaloudet haitallisilta höyryjä, puhdistaa ja kostuttaa ilmaa samanaikaisesti. Uskotaan, että upea kasvi voi neutraloida sähkömagneettista säteilyä! Lisäksi uskotaan, että maitomaista mehua sisältäviä lehdet ja varret on elegantti kauneus on desinfioivalle ja auttaa naarmuja, haavoja, sekä hoidossa ihosairauksien.

Tradescantia huone ei ole nirso hoidossa kuitenkin, että kasvi ei menetä koristeellinen vaikutus, joissakin olosuhteissa vaaditaan.

valolle vaatimukset riippuvat kukka! Joten, vihreä Tradescantia vaadi valaistusta kuin kirjava muotoja. Toiseksi puute auringonvaloa häivyttää. Kuitenkin suora aurinko, kuten kaikki kasvit, ei ole toivottavaa, vaikutuksen alaisena lehtiä voidaan polttaa. Ja silti, vaikka vihreä lajike ei sovellu kasvaa varjossa, tässä tapauksessa, versot venyvät, ohennetaan ja kukka näyttää epäterveellistä. Taustavalo talvi: vinkkejä ja säännöt.

Tämä asukas asunnon ei suostu viettää kesän parvekkeella! Lämpötila järjestelmä on pitkälti merkityksetöntä, ankerias helposti sietää pieniä eroja. Mukava lämpötila on yli 10-12 astetta, ja lämpiminä vuodenaikoina 25-30. Tietenkin, kukinnan aikana, on toivottavaa valita parhaiten valoisassa huoneessa, jossa on tasainen lämpötila!

Tradescantia kotona edellyttää säännöllistä kohtalainen kastelua. On toivottavaa, että maaperä oli aina hieman kostea (ei märällä!), Myös talvella. Kuitenkaan mitään ongelmia, jos välillä waterings ylempi kerros kuivuu. On syytä pitää mielessä, että intensiteetin kastelu riippuu lämpötilasta. Aikana lämpöä, kun maan kosteus haihtuu nopeasti, sinun täytyy täydentää sen varantoja ajoissa. Jos lämpötila on alhainen, veden kysyntä vähenee! Mitä sinun tarvitsee tietää kasteluun.

Lisääntynyt ilma kuivalla tiellä Tradescantia suoritettiin sairauksien ja tulee alttiita tuholaisia. Mutta pitää muistaa, että lajeja karvainen lehdet, on toivottavaa olla märkä! Auttaa hieno pulevizator joka sumuttaa veden, kiertämällä sitä pölyä. Miten ja mitä spray kasveja.

Lannoittaa Tradescantia huone huolella. Kun liiallinen ja liian usein toistuvista sidoksen kirkas lehdet menettää väri ja muotoa voidaan muuttaa. Käytössä puute ja liiallinen mineraaleja. Siksi alkaa lannoittaa maaliskuusta käyttäen puoli annosta kuin ilmoitettu ohjeita. Soveltuu monimutkainen lannoitetta koriste lehdet viljelykasvien ja orgaanisia lannoitteita. Muotoja ja menetelmiä, joissa käytetään orgaanisia lannoitteita. Vain enintään 1 kerran 2-3 viikkoa ja yliannostuksen!

Tradescantia levittää helpompaa kuin koskaan! Voit tehdä tämän hyppysellinen varret ja juuret vedessä. Lisäksi nipping kasvi on tärkeää! Säännöllinen pinching edistää kasvua uusia versoja, lähtee tuoreen näköisiä ja nuorentaa kasvi! Muuten, lämpimällä lämpötila se pystyy lisäämään kruunun ympäri vuoden! Silti paljon intensiivisempi se tapahtuu keväällä ja kesällä, kun kukat tarpeeksi valoa.

Huolellisesti otschipnite varsi yläpuolella arkki, tai paikkaan, jossa varsi muodostaa rako. Tradescantia on niin nopeasti kasvava, että muutaman päivän siellä on alku luuserit! Jälkeen puristuksiin pistokkaat välttämättä tarvitse laittaa veteen, jossa ne pian antavat juuret. Myöhemmin voit "istuttaa" äidille kasvi, hieman prikopalis maalla välillä oksat. Siten, rehevämmän kukka halutun muodon ja paksuuden.

Älä odota äskettäin istutettu pistokkaat välittömästi kosketti kasvuun, ne voivat olla sairaita noin kuukauden, varsinkin jos heillä ei ole tarpeeksi valoa. Pinta kukka juuristo vaatii matala potin. Valitse laaja kulhot, jossa rakkaan on helpompi kasvattaa leveä! Mitä etsiä valitessaan gorshka.Peresadku täytyy tehdä vain tarvittaessa, kun on tilanpuutteesta potin. Liika astiat täynnä maaperän happamoituminen ja yli-tiivis keskeyttää kehitystä kasvi.

Erityisiä vaatimuksia maaperän tällä kauneutta siellä, hän haluaa ravitsevaa, mutta samalla irtomaata. Se on melko tyytyväinen valmiiksi turve substraattien! Jos haluat tehdä maaperän itse, sekoita puutarha, humus ja turve kanssa suhteessa 2: 1: 1. Voidaan hieman laimentaa paisutettua savea. Miten poimia valmiin alustan.

Vaikka kasvi Tradescantia hoito on helppoa, noviisi viljelijät kohtaavat usein ongelmia.

Tavallisesti kasvit lähtee menettää turgor ja vaalean kanssa kosteuden puutteelle. Pitkäaikainen kuivuus vahingoittaa tätä vettä rakastava kukka! Kaadetaan vähintään sen pintakerros maaperän kuivumista. Älä unohda, että juuristo on lähellä pintaa, joten peresushka vaarallista juuret.

Tarkista säännöllisesti kukka läsnäolo punkit ja mittakaava hyönteiset imevät mahla aiheuttaen kuoleman lehtiä. Kuivia lehtiä Tradescantia usein olosuhteissa alhainen ilmankosteus. Usein spray kukka hienoa pulevizatora! Karvainen lajikkeet eivät pidä kosteutta. Tarpeeksi spray ilmaan heidän ympärillään, lisätä kosteutta.

Kirjava väri tyyppejä voi menettää kirkkautta varjoisaan paikkaan. Onhan muodostumista pigmentin lehtien levyillä tarvitsevat auringonvaloa! Kaikkein vaatimaton laji belotsvetkovaya on, sitä voidaan kasvattaa jopa osittain varjossa.

Keskeyttäminen kasvua uusien lehtien voi johtua valon puute ja ravitsemukseen. Tyypillisesti hyvä valaistus ja määräajoin kastiketta kasvi kasvaa voimakkaasti kruunu. Jos suosikki ei ole enää nuori, on aika prischipnut! Kun kaikki vanhat oksat eivät todennäköisesti peittää uudet lehtineen leikkaamatta. (Katso yllä kohdassa 'lisääntymiselle ja transplantaation ").

Tradescantia kovasti tuholaisten (erityisesti kehrääjäpunkit ja mittakaava hyönteiset), joten jos et löydä vastausta kysymykseesi, käytä online-diagnostiikan tautien ja tuholaisten.

Jos sinulla on kysymyksiä, muista kysyä ne kommentit. ✿ Jos pidät artikkelin, jakaa sen sosiaalisia verkostoja.

16 kommenttia

Hei Osti zebrinu, hyvin rehevä, lyhyt välimatka lehdet, ne ovat hyvin lähellä toisiaan. Se alkoi kasvaa. Leikkaamme päät ja juurtua. Ja uuden tehtaan heti vedä varret. Välinen lehdet pitkät varret, se ei ole niin pörröinen, roikkuu kalju ruoska. Lisäksi jotkut versoja samaan uuteen potin pysyvät vanhemman kasvin, jossa on lyhyt varret. Tämä ongelma lajikkeita, tai jotain teen väärin?

Hei, Olga!

Kuvauksen mukaan on samanlainen kuin valon puute. Jossa on kasvi? Tietenkään Tradescantia ei ole aurinkoinen ikkunalaudalla, mutta varjoissa, he menettävät väriä (etenkin kirjavaa zebrina), kelmetä ja piirretään. Periaatteessa zebrinu ja kasvaa: se izrastaetsya ja vaatii niitto keväällä, mutta pistokkaat tuottaa uuden tehtaan. Jos on kirkas suodatettua valoa, kohtalainen kastelua ja hyvä maa kaikki olisi hyvin.

Kiitos. Hän seisoo ikkunalaudalla. West, 16th Floor. Ajoittain kierre valoa joka puolelta. Ehkä totta maahan. Tai talvella ...

Hei, Olga!

Emme voi sanoa, että Tradescantia tarvitse mitään erityistä maaperään. On tärkeää tasapainottaa - tehdä kevyt, ei ummehtunut, kohtalaisen kostea eikä aina kylmä. Muuten, myymälöissä usein yhdistää erilaisia ​​samankaltaisia ​​lehtiä, että laitos näytti enemmän tuuhea. Mutta tämä voidaan määrittää vain väriltään lehtineen. Talvi - yleensä vaikeaa aikaa kaikki värit: lämmitys, kuiva ilma, lyhyt päivä, pilvinen. Paljasta kesän parvekkeella, jos voit. Raitista ilmaa, valoa ja kosteutta ovat hyvin suosittuja koriste-putoava, ne ovat kesällä heräävät eloon, kasvaa ja säilyttää immuunijärjestelmää talvella.

Voit painaa "vastata" aikaisempaan kommentteja.

Onnea, toivon, että saapumisen myötä kesän oman zebriny kimpoaa takaisin.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

"Elää, tarvitsemme aurinkoa, vapautta ja pieni kukka» ✿.

Kirjoittaja Site: Christina Reznik.

✿ Tarkista talven suojaan puutarhassa. Lisää lunta, jos se ei riitä välillä kasveja.

✿ tarkastamaan nykyisiä siemeniä kukka kasveja: mitä istutetaan maahan, ja jotkut - on taimet.

✿ säilytysolosuhteet Pidä sipulit ja mukulakasveista. Lopussa kuukauden, valmistautua pakottaa sipulit helmikuussa.

✿ On aika tehdä suunnittelun tulevia laskua.

✿ substraatit taimet, lannoitteet osto- ja tarkista puutarhatyökaluja.

✿ Katso kosteus asunnossa, yleensä spray ruukkukasveja.

✿ Analysoi valaistus. Tarvittaessa annettava keinovaloa lamppuja.

03.01.-16.1. (Ehtyminen kuu) - se ei ole suositeltavaa suorittaa traumaattinen menettely on mahdollista hillitä nipping kasvua.

18/01-30/01 (Voitelu kuu) - otollinen aika tehdä hedelmällisten istuttamisen ja karsinta, istutus siemeniä, pistokaslisäys.

Katso myös:

Joka toinen vuosi, että vuori kaupungin Vietnamin Dalat, suoritti laajamittaisen kukka meropriyatie.Turisty ja vierailijat lähikaupunkeihin voi nauttia paitsi upeat näkymät, mutta myös kukka kulkue. Mekot kukkia, muotinäytöksiä, näyttelyitä sekä herkkuja kukkia - hunajaa, viiniä ja leivonnaisia: kaikki näinä päivinä omistettu kukka teema.

City of Eternal Spring elää värikästä elämää ympäri vuoden! Lue lisää.

kuukausi kasvi ✿

Tänä jouluna "Tree", tai joulutähti, kuten sitä kutsutaan, on piristää vapaapäiviä ja on täydellinen lahja joulua. Se on kukassa kaikki lomat, mutta asianmukaista hoitoa, joka pystyy koristelu talon vuosittain. Löytää yhteistä kieltä hänen avullaan tämä artikkeli.

 • Christine tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito
 • Christine tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito
 • Elena tallennus euharis: kotihoito

Site etsii puutarhurit! Tule toinen kirjoittaja: lähetä kuvia ja vinkkejä. Kaikki artikkelit lukijoille julkaistu otsikolla "blogi", ja lyhyitä muistiinpanoja - in "Tips" -osiossa. Henkilökohtaisia ​​kokemus on erittäin tärkeää!

Tradescantia

Tradescantia - ampelnoe hyvin yleinen huonekasvi. Se on niin vaatimaton, että myös aloittelevat puutarhurit yleensä ei tapahdu hänelle mitään ongelmia. Luonnossa se kasvaa eri ilmastovyöhykkeillä lauhkean vyöhykkeen tropiikissa.

Kotiin kasvi Tradescantia on Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikassa. Huoneessa viljelmää käytetään viherrakentamiseen asunnot, talot, talvipuutarhoja, Järjestely pystysuoraa istutus sisällä.

Otsikolla näet lajien nimiin ja lajikkeiden Tradescantia valokuvista.

On noin 30 eri kasvi- että käytetään kasvaa kotona ja ulkona. Huoneessa käytetty viljelmä seuraavia:

 • Belotsvetkovaya Tradescantia;
 • Tradescantia blossfeldiana;
 • Hanging zebrina;
 • Prirechnaya Tradescantia.

Tradescantia belotsvetkovaya eri kiiltävät lehdet vihreä tai hopea, jonka pituus ei ole enemmän kuin 6 cm. kukat ovat valkoisia, pieniä koriste, hieno. On olemassa useita lajikkeita kirjava belotsvetkovogo tyyppi:

 • Sort Albovittata on valkoiset raidat vihreä tausta levy;
 • Sort Tradescantia Tricolour on valkoinen ja violetti-vaaleanpunainen raidat arkille lautaselle.

Tradescantia blossfeldiana Eri lehdet punainen ja vihreä, alempi heidän puolellaan - viininpunainen. Kasvien versot hiipivä ja hieman nouseva, jättää jopa 8 cm.

Tradescantia zebrina roikkuu Se sai nimensä lehdet kirjava, jotka eroavat läsnäolo kirkas hopea raidat tumman vihreä tausta. Alapinnan lehdet - kastanjanruskea. Kukat ovat lila väri.

Tradescantia Streamside on ripustettu paksu varret viininpunainen väri, se lähtee sileä munanmuotoinen noin 2,5 cm: n pituisia. Valkoiset kukat ovat huomaamaton, pieni.

Tradescantia on kasvi useista roikkuu versot 20-50 cm pitkä. Lehdet eivät ylitä 8 senttimetriä pitkä, mutta usein vähemmän.

Ruukut kukka kiinnitetty seinään keskeyttämisestä. Ne näyttävät pieniltä möhkäleitä rehevän 50x50 cm tai vähemmän.

Laitos olisi säännöllisesti päivitettävä, vaikka se kasvaa ja eivät kuole. Luonnossa tämä kasvi kulkeutua maata pitkin, kerroit juuret ja muodostaa uusia versoja.

Asuinolojen versot lopulta karistanut lehtensä, He saavat alasti ja ruma. Siksi huoneen kulttuuriin Tradescantia tulisi päivittää 3-4 vuoden välein, kasvava uusia kasveja pistokkaista.

Onnellisin tehtaan lounaisosassa, Kaakkois- ja Itä ikkunat. Ruukut ripustettu niin kauniisti roikkuvat varret ja greened ikkuna.

Voit myös ripustaa kasvi tai asettaa hyllyille kukkien seinille valoisia. Sijaitsevat lähellä ikkunaa seinälle, Tradescantia tullut kaunis sisustuselementti sisustus huoneeseen.

Nyt olet nähnyt se näyttää kukka Tradescantia kuvassa ja voit valita oikeanlaista sinulle.

Näinkö? Jakaa sen ystävien sosiaalisiin verkostoihin:

Tradescantia kukka koti

Tradescantia kukka - on jatkuva vieras jokaisen nykyaikaisen asuntoja, voit nähdä hänet väärän kasviruukuissa, joka kirjaimellisesti kietoutuvat virtaava villisti kasvava versoja. Home Tradescantia - Hang-Downing kulttuuria, jota voidaan käyttää maisemointiin, vaikka tummennetut kulmat tahansa huoneeseen. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen kuvauksen Tradescantia ja kuvia eri kasvi-.

Kuvaus kasvin Tradescantia

Sitten voit lukea kuvauksen Tradescantia tärkeimpien agronomiset ominaisuudet. Suvun Tradescantia kuuluu perheeseen soljokasvit. Monet lajit - ikivihreä nurmi perennoja, suosittu huonekasvit - löytyy luonnollisesti Keski-, Etelä- ja Pohjois-Amerikka (Kanadasta Argentiina). Tradescantia kasvi nimettiin Carl von Linné jälkeen Englanti puutarhuri, luonnontieteilijä ja keräilijä, John Tradescant vanhempi (1570-1638) - perustaja yksi ensimmäisistä kasvitieteellinen puutarha ja Natural History Museumissa Lontoossa, puutarhuri herttuan Buckingham.

Tyypit Tradescantia huone: kuva ja kuvaus

Tradescantia huoneen vasta ensi silmäyksellä näyttää niin tuttu ja tunnemme lapsuudesta. Itse asiassa on niin erilaista Tradescantia, josta et koskaan tiennyt olevan olemassa. Siltä osin kuin ne ovat herkullisia ja voi osua eleganssia sen kauneuden, voit katsoa kuvia eri spiderwort:

Tradescantia belotsvetkovaya (Tradescantia albiflora) - yksi yleisimmistä ja vaatimaton kasvi. Pitkän ruohon versot on järjestetty vuorotellen pehmeä, kiiltävä, kirkas vihreä, soikea lehdet terävä kärki. Kukat ovat pieniä valkoisia kukintoja harvoin.

Tradescantia blossfeldiana (Tradescantia blossfeldiana) - nurmikasvien kasvi hiipivä varret karvainen, tonkia solmukohdissa. Lehdet ovat kapeat, pitkänomainen, yläpuoli vihreä, pohja - violetti, voimakkaasti karvainen. Lukuisat violetti-vaaleanpunaisia ​​kukkia tuotetaan versoja päissä.

raidallinen Tradescantia (Tradescantia zebrina) Terrestris pituus on 60-80 cm versot lehdet, soikea, huomautti lopussa pituus on 7 cm varret ja lehdet alapuoli violetti (magenta), yläpuoli silkin kiilto bicolor - .. niin laaja tumman vihreä ja hopea nauhat . Trifoliolate kukkia, lila. Grade «Burgundy on voimakkaampi väri lehtiä - kastanjanruskea hopea raitoja.

Tradescantia Streamside (Tradescantia fluminensis) on polusukkulentnye mehukas murtuvan varret pituus 60-90 cm. Lehdet ovat soikeita, totesi lopussa pituus 2,5-7 cm, vihreä alkuun, harmaa-hopeinen alapuoli. Valkoisia kukkia kolme terälehdet, 7-10 millimetriä. Lajike tumman vihreät lehdet varjoa sietävät, kirjava lajikkeet tarvitsevat kirkkaassa valossa.

«Maidenin Blush» - sisältyy alkuperäinen kirjava: nuoret lehdet kärkien versoja vaaleanpunainen tai lähes valkoisia; vanhempia lehtiä - pohjasta keskellä valkoinen ja vaaleanpunainen, ja vihreä päissä.

arvosana Tradescantia «Rainbow Hill» - varret ja alapuolen lehdet violetin mauve, yläpuoli lehdet on vihreä leveä valkoiset raidat; kukat ovat valkoisia tai violetti.

Tradescantia «Gold Wing» - Lehdet keskikokoinen, yksivärinen lime-vihreä väri.

Tradescantia «Yellow Hill» - varret ja alapuolen lehdet ovat vihreitä, yläpuoli vihreä laaja kermainen, valkoinen ja kellertävä raidat.

Kasvit sisältävät kirkas piste tai osittain varjossa, valoisa aurinko Tradescantia vihreät lehdet kellastua. Kirjava muotoja, toisaalta, vaativat enemmän valoa, tässä tapauksessa väritys on voimakkain. Se kasvaa hyvin lämmin ja viileässä paikassa. Tradescantia belotsvetkovaya talvella voi sietää lasku lämpötila 6-10 ° C: seen, ja kun viljellään muun tyyppiset lämpötila ei saa alittaa 12-15 ° C: ssa

Hoito Tradescantia kotona

Kastellaan maltillisesti harvinaista talvella mutta ruiskuttaa säännöllisesti. Ruokitaan keväällä ja kesällä monimutkaisten mineraali- ja orgaaninen lannoite kahden viikon välein talvella - kerran kuukaudessa.

Spiderwort kotihoidon kuuluu säännöllinen istuttamisen kasveja osittain uudelleen lataamista. Istuttaa vuosittain keväällä kaksi tai kolme vuotta sitten tullut vanhaksi lasku korvataan taimia. Substraatti Tradescantia pitäisi olla hyvin löysä, mutta samalla ravitseva (pH 6,5-7). Maaperän seos valmistetaan metsä, turpeeseen ja hiekka (2: 1: 1). Tarvitaan hyvä salaojitus. Ruukut valita leveä, mutta ei syvä. Yhteen astiaan istutettu muutamia kasveja.

Levittävät apikaalisella pistokkaita. Muutaman viikon kuluttua tonkia yläosien versoja hyppysellinen.

Tuholaiset - hämähäkki punkki, miinaajakärpästen.