townhouse projekti

projektit rivitaloja

Yksi syy suosioon kiistaton rivitaloasunto esikaupunkien asuntomarkkinoilla tulee vapautta valita projektin, myös sisätilat. Tämä ilmenee seuraavat mahdollisuudet:

  • erilaisia ​​hankkeita, joiden kautta voit valita vaihtoehto, joka sopii kaikille perheen, mutta myös yksi henkilö;
  • todella avoin toisin kuin "vapaa layout" asuntoja kerrostalot, hyvin rajallinen saksista kerrostalot ja tilajärjestelyt alareunassa naapureita;
  • tilasuunnittelu mielikuvitus suunnittelussa tilojen, koska toisin kuin asuntoja, rivitaloja ja alue on suurempi ja korkeampi katto, ja jälleen voit valita projektin, joka sopii oman design suunnitelma (esimerkiksi Zen-tyyliin parvi tai sopivaa projekti suuret panoraamaikkunat).

Voit valita sekä verkkosivuilla rakennusmestari (jossa sivustot myydään sopimukseen tai valmiiden kiinteistöjen leviävät yleensä ulkoasua ja muita elementtejä hanke) ja hankkeiden joukosta löytyvät erikoistuneita sivustoja.

Maata townhouse usein ei salli rakentaa autotallin tai parkkipaikka järjestää. Parkkeeraa auto kadulle voi olla lämmin aika vuodesta, mutta talvi ei ole paras vaihtoehto. Erinomainen ratkaisu tulee projekti autotalli pohjakerroksessa tai autotallin ja suljetun paikan pysäköintiä.

Perheitä sukulaisuus (vanhemmat ja lapset, sisarukset) tai ystävyyssuhteita pikemminkin kätevä vaihtoehto duplex (tai, venäjäksi, kaksinkertainen talo), edustaa paritalo kaksi asuntoa erotettu yhteinen seinä. On mahdollista asua erillään toisistaan ​​ja samalla lähellä; itsenäisesti ratkaisemaan perheen ongelmia ja hälyttää apua naapureille tarvittaessa. Siksi duplexes - yksi suosituimmista vaihtoehdoista verkkosivuilla rivitaloja vapaa-projekteja.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto kvadrohausa. Suunnittelu, joissa jokaisessa talossa kaksi lämmintä seinä auttavat säästää lämmityskustannuksissa. Toisin kuin standardi paritalo koostuu huoneistoja, jotka on järjestetty linjaan, joka mahdollistaa kvadrohaus suunnitelma asuntoja ja patiot niin, etteivät ne häiritse toisiaan ja olla jatkuvasti edessä naapureita. Alla kvadrohausov suunnittelu kylässä "Dream"

Yksi- ja monikerroksinen rivitaloja (hankkeet)

Standard rivitalo lähiöissä voidaan kutsua kaksikerroksinen suunnittelu.

On kuitenkin erittäin suosittu oli 3 4-kerroksinen rakennusten rivitaloja (vaikka arvostettuja, jossa on valtava ja rivitaloja, leynhausy vuonna Ilyinsky). Täytyy myöntää, että kehittäjät vielä pelastaa tämän kotelon muodossa niin, että Kerrostaloasunnot saavutetaan luomalla kellarissa ja / tai ullakolla lattiat, joihin ei liity tarvetta vahvistaa säätiön ja muut rakenteet.

Yksikerroksinen rivitaloja ovat harvinaisia. Yleensä se on edullinen kevyt rakenne taloudessa segmentillä, rakennettu puusta tai muotoiluun tekniikkaa.

Hyväksi puun käytön rakentamiseen rivitalo sanoo sen edullinen ja ympäristöystävällisyys sekä kuumuudelle säästäviä toimenpiteitä, jotka ovat erittäin tärkeitä Moskovan alueella. Kuitenkin on negatiivinen puoli

päälle. Taloissa puu on erittäin hyvä kuuluvuus, niin elävät townhouse, voit olla tietoinen kaikista salaisuudet naapurit (ja päinvastoin - naapurit ovat ajan tasalla).

Selvitä tästä ongelmasta auttaa rivitalo projekti galleria ensimmäisessä kerroksessa, erottamalla asuntoja.

Projektit rivitaloja Vaahtobetoniasuintalot

Tämä on yksi suosituimmista aineet rakentamiseen rivitaloja seinien: se on edullinen, hyvin osoittautunut käytössä, se on kestävä. Kevytbetoni seiniin voit käyttää mitä erilaisimpia ulkoisten viimeistely (puu, kipsi, luonnonkivi, klinkkeri tiilet tai laatat jne), jolloin ulkonäkö rivitalo, jonka haluat.

Muita esimerkkejä rivitaloja:

Hanke rivitalo alue 140 neliömetriä mökin ratkaisun "Little Scotland"

Projekteja ja suunnittelu rivitaloja useammalle perheelle

Rivitaloja kutsuttu loma-asunnoissa useita omistajia ja niiden suosio on viime vuosina tullut yhä. rivitaloasunto Hankkeessa rakennetaan yhteisiä seinien ansiosta, jotka on yhdistetty useita yksityisiä rakennuksia. Kaikissa osissa, on oma sisäänkäynti, maa, autotalli ja niin edelleen.

Valmiin projekti rivitaloasunto kolme perhettä alkuperäisen ulkoa

Että on itse asiassa omistajat asuvat omassa maassaan talo, jossa ainoana erona on, että aivan vieressä naapurit ovat. Samoin kaikkialla nyt rakennettu paljon kyliä lähiöissä suurten kaupunkien.

Ominaisuudet rakentamisen rivitaloja

Rakentaminen rivitaloja juuret Englannissa, jossa tällainen rakennus oli sijoitettu niin kustannukset kuitenkin jonkin ajan kuluttua, rivitalo projekti on arvostettu monissa maissa, kuten maamme.

Jälkeen sopeutuminen kunkin maan hankkeista saatuja kansallisia erityispiirteitä ja ulkoa ulkonäkö, ominaisuus alueilla. Esimerkkinä tästä on erilainen tarkoitus rivitaloja eri maissa, esimerkiksi Albion tällaiset kodit ovat lapsiperheiden suosiossa suurituloiset, kun taas Euroopassa - asukkaiden keskuudessa kohtalaisen keinoin.

luonnos kolmikerroksinen townhouse

Tyypillisesti jokainen osa-alue on noin 150 neliömetriä ja viereisen maa koko ei ole enempää kuin useita satoja. Pakollinen määrite rivitaloja määrätty meitä Länsi elokuvia - juuri hoidetut nurmikot koko sivuston. Talon takana on usein oleskelualue ja grillipaikka.

Luonnollisesti natiivi omakotitalo jälkeen rinnastaminen ei samankaltainen kuin niiden länsimaiset. Laaja maa voit rakentaa taloja alueella paljon suurempi kuin 150 neliömetriä, ja ulkoasu maa muutaman sadan maanmiestemme nähtiin jotain lelu: sillä ilman puutarhassa?

Hanke on kaksikerroksinen rivitalo jossa autotalli ja ullakko

Mitä hinta rivitaloja maamme, se on noin summa 600 tuhatta dollaria. Kaikki riippuu syrjäisestä alueen kaupungin löydät rivitaloja vastaavasti ylittää hinta puoli. Kuitenkin useimmat ihmiset maassamme pidetään sopivampi koti taloutta.

Ei säästynyt muutos, ja sisäinen rakenne kotimaan rivitalo. Myös ulkonäkö on muuttunut, ja toisin kuin länsimainen kodeissa näyttävät paremmilta, ja niiden muotoilu on annettu enemmän voimaa.

Harkita joitakin etuja rivitaloja verrattuna omakotitalojen.

  1. Rakentaminen tällaiset talot ovat halvempia, kiitos säästöjä rakennusmateriaalit ja alempaan hintaan maalla.
  2. townhouse hankkeet ovat suuria elintilaa ja koko maanomistussuhteita läheisyydessä. Loput asettelun rivitaloasunto samankaltainen kuin tavanomainen ulkoasu Country House 10-10: ensimmäinen taso on käytössä keittiö, olohuone ja kodinhoito ja toinen kerros - huonetta.
  3. Kussakin osassa oletetaan irrotettu sisäänkäynti, joka voi suojata kotitalouksien riitoja viereisen puoli omistajille.
  4. Pääsääntöisesti kyliä rivitaloja vaatia läsnäolon turvallisuutta, joten turvallisuudesta heidän omaisuutensa, voit olla rauhallinen.

Versio alkuperäisestä suunnittelun kaksikerroksisia rivitaloja autotalli

Tietenkin, elävät townhouse vaatii noudatetaan tiettyjä lakeja hostelli aivan kuten kerrostaloja kaupunki. Siksi ne, jotka haluavat siirtyä pois sivistyksen ja vilinästä, on syytä miettiä rakentamisen omissa kodeissaan: rivitaloja (kirjaimellisesti - kaupungin talo) - on risteytys kaupunkiasuntoa ja oma rakenne.

Hanke townhouse turistiluokan

Tällaisia ​​taloja kiinteistömarkkinoilla pidetään erittäin edullinen geneerinen kaupunkihuoneistot joka houkuttelee tulevia omistajia, koska samaan hintaan, se on asunto, on mahdollista hankkia omia maaseudulla asumisen, niin jopa viereisen alueen.

Luovuttamisesta kerroksestaan ​​townhouse turistiluokan

Kuitenkin johtuen siitä, että suurin osa rivitaloja merkittävästi kaukana kaupungista, ne ovat hyvin harvat ihmiset pidetään ensisijaisena asuinpaikasta.

Kaaviot tyypillisiä rivitaloja helposti löydettävissä internetissä, ja niiden pääasiallisena ajatuksena on säästää rakennusmateriaalien ja kustannukset maa.

Disposition rivitaloasunto kaksi isäntää

Tyypillisiä ulkoasu rivitaloasunto mahtuu useita perheitä on kaikki tarvittavat mukavaa elämää maassa. Molemmat osat omakotitalo ovat peilikuvia toisistaan, samankokoista elintilaa.

Luovuttamisesta townhouse voidaan muuttaa mukaan asiakkaan rakennusvaiheessa, mutta periaatteessa se pohjimmiltaan ei muutu: pohjakerroksessa - keittiö, eteinen, olohuone, kylpyhuone ja terassi talossa. Toisessa kerroksessa talon merkitsee olemassaolon olohuonetta, lasten ja makuuhuoneissa.

Luovuttamisesta toisen kerroksen omakotitalo kahta herraa

Perustuu hankkeesta, kylpyhuone ja wc voidaan tarjota ylimmässä kerroksessa. Rivitaloja käytetään usein suuria perheitä, joissa jompikumpi puoli on asuttu, esimerkiksi vanhemman sukupolven, ja lasten ja lastenlasten sijaitsevat naapurustossa.

Tämä vaihtoehto varmistaa, että perhe asuu lähes samassa paikassa ja on mahdollisuus nähdä enemmän ja auttavat toisiaan.

Toisaalta, eliminoi kaikki ongelmat vanhempien ja lasten, koska jokainen perheenjäsen on oma paikkansa, ja syyt erimielisyyksistä liittyen perheväkivallan eivät yksinkertaisesti ole saatavilla. Lisäksi se on paljon miellyttävämpi ymmärtää, että jaat heidän maansa eikä juuri kukaan, ja sukulaisten, ja temppu on olla odottamatta.

Disposition rivitalo kolmella isäntä

Nämä rivitaloja kolmeen isäntä suhteen sisäinen tila on erittäin tilava. Kuten edellinen tyyppi, ensimmäisessä kerroksessa, ja aikovat varustaa keittiö, olohuone ja kodinhoitohuone, ja tekniikka.

Yksityiskohtainen suunnittelu ja rivitalo projekti kolmessa isännässä

Erittäin suosittu tällä hetkellä yhdistää keittiö huoneen yksiö, mikä säästää elintilaa. Tyypillisesti kukin jakso on oma sisäänkäynti terassille, josta omistus tarkastellaan täydellisesti. Toisessa kerroksessa on vakio makuuhuone, lastentarha ja pieni kylpyhuone.

Disposition townhouse neljään isäntä

Kuten talot neljä perheille ominaista suuri alue lasien ja pieni määrä in-seinät. Rivitaloja neljä perheet ovat usein pystytetään kaupungeissa hyvin mietitty infrastruktuuria, joka on helposti löydettävissä oppilaitokset, päivittäistavarakauppa ja muita kauppoja sekä omat laitokset.

Tässä paikassa voit asettua pysyvää oleskelulupaa ja matkustaa kaupungin ainoastaan ​​työpaikalla tai työmatkalla. Etuja perinteisiin yksityisen mökit ovat ilmeisiä, ja nykymaailmassa, nämä vaihtoehdot ovat yhä kiinnostuneempia ostajille.

Rakentamisen rivitaloja - suosio on kasvussa yksityisellä rakennusalalla, jolla on erinomaiset mahdollisuudet. Todisteita tästä on hallituksen kiinnostus matalaa rakentamista kaupungeissa. Vastaavaksi analogit kaupungin asuntoja, rivitaloja houkuttelee enemmän yleisöä.

Projektit rivitaloja ja duplekseja

Omakotitalo kahdelle perheelle tai yksinkertaisemmin, duplex - oikea ratkaisu niille, jotka haluavat asua lähellä lähimpänä, mutta eri taloja. Koetuilla arkkitehtisuunnittelu mahdollistaa tehokkaaseen maankäyttöön alueella. Alla näet valmiiden projektien dupleksit joka voidaan rakentaa vain.

Omakotitalo skandinaaviseen tyyliin

120m 2

Townhouse Neljä makuuhuonetta

109m 2

Duplex eri alueilla

70 / 85m 2

Pikkukaupunki talo Englanti tyyliin

106m 2

Epäsymmetrinen paritalo erinomainen disposition

123m 2

Townhouse 2-perheen talo autotalli ja terassi

139m 2

Pieni omakotitalo moderniin tyyliin

Townhouse eri alueilla

105 / 125m 2

Kaunis rivitaloasunto terassilla

Duplex eri alueilla

85 / 105m 2

Rivitalo on neljä makuuhuonetta ja terassi

128m 2

Kaksikerroksinen rivitalo tyyliin minimalismia

116m 2

Yksinkertainen ja taloudellinen omakotitalo

100m 2

Townhouse Neljä makuuhuonetta

Kaksikerroksinen omakotitalo parvella

107m 2

Kaunis paritalohuoneisto kätevä asettelu

180m 2

Tilava townhouse jossa autotalli

290M 2

Duplex parvi turistiluokan

122 m 2

Halpa talon kahdelle perheelle

125m 2

Mukava paritalo autotalli

185m 2

Tilava townhouse jossa autotalli

210m 2

Townhouse suurille perheille

220m 2

Miksi duplex - se on kätevä? Duplexia ilmestyi Englannissa vuonna XIX vuosisadan ensimmäinen jatkeena päärakennuksessa lapsille, joka nai, mutta pian huomattiin, että se on halvempaa rakentaa rivitalo kerralla: hänen perheensä ja perheitä heidän läheisilleen. Suuntaus ei lakkaa vasta nyt: tämä ratkaisu mahdollistaa mukavin käyttää maata lähialueilla. Toimistomme kehittää jatkuvasti uusia projekteja duplexes ja asuintalot kahdelle perheelle, ja projektit tällä sivulla ovat valmiita rakentamiseen.

Jos haluat, olemme kehittäneet sinulle duplex projektin tyhjästä haluamallasi - ilmoita meille. Meidän arkkitehdit tarjoavat sinulle konseptin ja sitten kehittää projektin, ja meidän rakentajat rakentaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyydä heitä arkkitehti

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Jokin meni vikaan. Yritä lähettää tilauksen myöhemmin tai yksinkertaisesti soittaa meille.