Torchiere lattia kuva

Ulkokäyttöön mukavuutta: valaisimet ja lamput

Klassisen ja modernin lamput, lattia - täydellinen valinta tahansa sisustukseen!

Ulkokäyttöön mukavuutta: Jalkalamput

Tähän mennessä ansiosta moderni design ratkaisuja, valaisimet eivät ole pelkästään toiminnallisia yksityiskohtia sisustukseen, niiden avulla on mahdollista radikaalisti muuttaa tunnelmaa huoneeseen ja korostaa yksilöllisten ominaisuuksien sisustusta. Antiikin ja modernin lattiavalaisimet ansiosta laaja valikoima malleja ja hienostuneisuutta, tänään nauttinut suurta suosiota.

Esimerkiksi lattian valaisimet, joita käytetään valaistukseen tietyillä alueilla huoneen, tulevat vastaavia malleja seinään ja kattoon, joka onnistuneesti luo tilaa erityinen ja ainutlaatuinen kevyitä ja harmoninen sisustus.

Lisäksi mukavuutta ja luoda työympäristö toimistoissa käytetään usein juuri tällainen kattavuus.

on olemassa Exclusive lattia valaisimeterääntyneen on suuri kapasiteetti muutaman lamput, joka sallii käyttää niitä pääasiallisena valaistus yksikkö. Tällaisen valaistuksen ansiosta sen suunnittelu, luoda sisä pehmeä epäsuoraa valoa, joka lainaa huoneen kodikas tunnelma.

lattiavalaisimet johtavilta valmistajilta melko ainutlaatuinen, epätavallinen ja voi olla muita koriste-elementtejä. Ne voidaan tehdä muodossa kauniita värejä, tyylikäs puita, katuvalot, hieno kreikkalaiset pylväät ja niin edelleen.

Jos käytetään ympäröivät itsensä objektien ja tarvikkeet vähemmän alkuperäisiä ja enemmän klassinen, kannattaa valita lattiavalaisimet vakiorakenteen on modernit yksityiskohdat ja valot edustavat eri aikoina.

Lattia lamppu ja lampun 100 tehdä viihtyisä koti

 • Tuhlaavainen ja tyylikäs jalkalamppu, erittäin helppokäyttöinen, sillä tarvittaessa se voidaan sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan juuri tällä hetkellä.
 • Korkeus standardin lattia lamppu ei ole enemmän kuin 2,5 metriä. Niille, jotka haluavat olla korkea lampun lähelle kattoa, ettei ole tarpeen unohtaa, että niin korkea lamput ovat hyviä vain suurissa tiloissa.
 • Pieniin tiloihin kannattaa valita pieni ja kompakti valaisimia.
 • Huomaa, että lampun kannan paino oli riittävän painava, että hieman ripaus lamppu ei pyöri, samoin, kannattaa valita lamppu säädettävä korkeus.
 • Suosi energiaa säästävät lamput, jotka ovat monta kertaa kauemmin kuin hehkulamput.

Lattiavalaisimet sisätilassa - todellinen ratkaisu! 30 valokuvaa

Hei rakas lukijat! Usein kussakin tiloissa talon tai asunnon lisäksi tärkeimmät kattovalaisin on myös esittää toisenlaisen valolähteitä - seinävalaisimet, pöytälamput ja lattiavalaisimet. Nykypäivän katsaus keskitymme vain lattialle on jalkalamput ...

Mikä on lamppu? Torchere - ulkolamppu, varustettu sävy, korkea ja vakaa pohja jalka (tanko), niin että se voidaan helposti asettaa mihin tahansa kotona, kuitenkin edellyttäen, lähellä sijainti - pistorasiaan.

Tämä yksityiskohta sisustus on varmasti hyvin käytännöllinen, koska valaisin voi vähintään päivittäin järjestää uuteen paikkaan, mikä muuttaa koko sisustus.

Muuten, tiedetään, että lampun ilmestyi Ranskassa tuolloin kaikkein yksinkertainen taskulamput onnistuneesti korvata tavallisia lattiavalaisimet. Sitten taskulamput asennettiin erityisesti säädetä syvennys maahan, ja vain kynnyksellä sähkön, tilanne on muuttunut dramaattisesti, ja soihtu upposi osittain. On huomattava, että sana "lamppu" ranskaksi kuulostaa "Torch".

Lattiavalaisimet Photo

Edut ulkona Jalkalamput:

 1. Lattia lamppu asennetaan suoraan lattialle, joka on, Toisin pöytälamput, se ei tarvitse yöpöytä pöydältä;
 2. Jalkalamppu voi aina järjestää toiseen paikkaan;
 3. Jos vertaamme lamppu tuulettimet, ensimmäinen varmasti voittaa se, joka ei vaadi poraamista ylimääräisiä reikiä seiniin.
 4. Jalkalamppu voi hyvinkin toimia itsenäisenä huonekalu, jotkut mallit on varustettu hyllyillä, jotka voidaan laittaa nedochitanny aikakauslehti, kirja, lasit, tai laittaa keskeneräisiä kupin teetä.
 5. Kiitos jalkalamppu voidaan kaavoitettu tilaa, kun lamppu on syytä pitää asentaa, tietenkin virkistysalue, jossa valonsäteet, joten se on mukava lukea, pelata lautapelejä tai vain uneksia.

Lattiavalaisimet Photo

Suosituin lattia lamput sisätilojen yhden jalan vakaa, mutta pohja voi koostua myös kolme jalkaa. Lisäksi miellyttävä erilaisia ​​sävyjä, joita voidaan tehdä lähes mistä tahansa materiaali: lasi, keramiikka, kangas, metalli, muovi ja jopa paperi. Kuten muoto varjostin, se voi olla tavanomainen sylinteri, kartio tai kulho (vaikka viime vuosina, suunnittelijat Excel muodossa varjossa, joten se on mahdollista joitakin ei-standardi malli).

Tyypin mukaan valaistus, lattia lamppu sisustus on jaettu suunnattu, hajallaan ja heijastava.

 1. Lamppu on varustettu erityisellä hajavalon varjossa, läpäisevä valovirta.
 2. Downlight, usein tarkastellaan yhdessä pisteessä, yleensä pohjalle, joskus nämä mallit on varustettu pyörivällä järjestelmä, jonka avulla on mahdollista muuttaa suuntaa valon.
 3. Lamput heijastaa valoa voidaan suunnata kattoon tai seinään, jonka pinta valo jaetaan niin tasaisesti kuin mahdollista. Kun kyseessä on suora valo kattoon, jälkimmäinen ilmestyy korkeammalle.

Jalkalamppu sisätilojen näyttää harmoninen mahdollisimman vain huolellisella valinnalla sitä, itse asiassa, se ei saisi olla "musta lammas", joten yritä silti suosia malleja, joka yhdistää tyyliä ja väriä sisustukseen tilaa!

Lattiavalaisimet Photo

Miten tehdä lampun itse (video):

Hyvät lukijat usein lähettää kirjeitä, joissa on kysymys "jossa verkkokaupasta voit ostaa lamppuja?", Suosittelen nähdä täällä! Onnellinen ostoksille! Ystävät, kuten olet kotona on lattia lamppu, jos on, ne olet asentanut mihin tahansa huoneeseen? Odotan kommenttejanne, sekä tarjota Rekisteröidy saada ajankohtaiset uutiset sivuston "comfort talossa."

Ehkä kääntää?!

17 kommenttia

Pidin valaisimia muodossa valon pylväiden ... se aina näyttää kauniilta ... ja pyhitykseksi entistä romanttinen ...)

Elenka, olen samaa mieltä, ne näyttävät todella vaikuttavaa! * Hyvä *

Lattiavalaisimet ovat käteviä, ne voidaan siirtää minne haluat. Moderni mallit ovat sisustus.

Pidin ajatuksesta hyllyt - Näin nämä myymälöissämme.

Olga hylly on erittäin mukava, tykkään lukea kupin teetä, otin kulauksen ja aseta cup podstavochku lamppu! * Give_rose *

Lattiavalaisimet ovat yllättävän hyviä mukavuutta missä tahansa huoneessa. Kaunis malli esitetty paperin niin.

Sergei Olen iloinen pidit siitä!

Erittäin kaunis lattia lamput, jokainen on ainutlaatuinen, ja se voidaan helposti sovittaa sisätilojen hänen huoneeseensa.

Alexandra Pauline, erilaisia ​​lattia lamput ovat hyvin tyytyväisiä! * Give_rose *

söpö lattiavalaisimet, pidän käytännön - jota voidaan luovutettiin pöydän tai tuolin

Tatiana, Minäkin tällaiset mallit ovat kuin!

Lampetit ja lattiavalaisimet - heikkouteni, ne ovat hyvin suosittuja sisustus. Sytytä ne myakgy, vaimeaa romanttinen

Unelmani on kaunistaa ulkona jalkalamppu huoneeseen. Mutta pieni koko asunto ei salli tehdä sitä. Olet kirjoittanut eduista Jalkalamput, ja olisin lisätä Ainoa haittapuoli - ne vaativat lisätilaa.

Elena, voit yrittää hankkia toimiva malli, jossa on pöytä, hylly, toimii yöpöytä, kun edellisen kerran se on mahdollista päästä eroon!

Lattiavalaisimet muuttaa kotiin, tee se kodikas ja mukava. Kuinka moni heistä sain ... mutta haluamme aina jotain uutta.

Kuten kuka tahansa nainen Haluan luoda kodikkuutta doma.Sovremennye kerros lamppu, lamput ovat kauniita ja viihtyisiä.

Olya, olen täysin samaa mieltä modernit kalusteet - näyttää hyvältä!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Celebrity koteihin (45)
 • Kodinhoitovinkkejä (5)
 • Hienosäätö (304)
  • Kylpyhuone (17)
  • Olohuone (30)
  • Koristelu (135)
   • Käsillään (82)
  • Lastenhuone (23)
  • Käytävä ja eteinen (16)
  • Keittiö (23)
  • Makuuhuone (30)
 • Maisemointi (21)
 • Epätavalliset rakennukset (8)
 • Korjaus (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Katon (13)
 • © 2013-20 ** Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia sivuston parlamentissa Comfort kielletty. Yksityisyyden suoja.

  Lattiavalaisimet: uuden elämän moderni sisustus

  Kaikista eri valaistusolosuhteissa kaikkein "koti" ja mukava epäilemättä kutsua lamppuja. Pehmeä valo, hitaasti virtaavan alta varjossa, rentouttava ja rauhoittava, tuo elämään rauhaa ja mielenrauhaa.

  Kokee uudestisyntyminen kun jotkut unohduksiin, lattiavalaisimet onnellisesti ratkaistaan ​​jokaisessa talossa lohduttaa omistajilleen. Otetaan selvää, mitkä ovat lamppuja, sillä he haluavat ja mihin sitä.

  Kaikki tietävät, että jalkalamppu - lamppu, joka seisoo lattialla ja tukee varjostin käyttäen korkean postitse. Mutta kaikki eivät tiedä, että lattiavalaisimet sisustus suorittaa useita toimintoja.

  Ensinnäkin tämä kaavoitus. Lattialämmitys valaisin helposti erotettavissa alueilla huoneessa. On luonnollista olettaa, että osa huoneen, jossa on lattia lamppu, annetaan alla virkistysalue. Siellä joko lukea tai katsella televisiota tai vain rentoutua alla lämmin peitto, nojaten selkänsä tyynyt ja sulki silmänsä.

  Toiseksi apua kastiketta. Contemporary lattiavalaisin - se ei ole valoa joka sijoitetaan lähelle tuolin isoäitien. Menossa myymälävalaistuksen voit helposti eksyä monimuotoisuudesta ulkona lattia lamput sävyjä, jotka tarjoavat valmistajille. Täällä on lamppu tahansa sisustukseen ja mistä tahansa toimintoja, mutta vaikka se ei toimi valita valikoima kauppoja, voit tilata ainoa toimintamalli, joka tekee ja tuoda järjestystä.

  Jalkalamppu valokuva

  Kuvan alkuperäinen jalkalamppu Photo

  Kuvan alkuperäinen jalkalamppu Photo

  Contemporary lattiavalaisimet Photo

  Jos vertaamme lattiavalaisimet niiden "veljet": seinä tai pöytävalaisin, on huomattava useita etuja eli lattia mallit:

  1) Toisin tuulettimet (seinä valo), asentamiseksi jalkalamppu ei ole tarpeen tehdä reikä seinään, tärkeintä - että pistoke on jossain lähistöllä,

  2) toisin kuin työpöydän lamppu lamppu ei tarvitse vuode yöpöytä tai sohvapöytä - se on sijoitettu suoraan lattialle;

  3) lattiavalaisin joka on liikkuvuus, joka ei ole saatavilla muille kalusteet - se voi olla helppo kuljettaa ja perustaa kaikkialle huoneeseen ilman huolta siitä, onko seuraava taulukko tai yöpöytä.

  Contemporary lattiavalaisimet Photo

  Lattiavalaisimet Photo

  Kuten olemme nähneet, jalkalamppu koostuu jalustan ja sävy. Klassinen valaisimet on suora kolmijalka, jonka korkeus voi vaihdella 1-2,5 m. Mutta nykyajan lattiavalaisimet ovat paitsi säädettävä jalka, mutta myös muotoa kolmijalka muodossa kaaren tai kaarevia muotoja outoa.

  Lattia lamppu sisätila

  Lattia lamppu sisätila

  Lattia lamppu sisätila

  Jalkalamppu valokuva

  Lisäksi on olemassa malleja, joissa on lampunvarjostin jalustalle.

  Alkuperäinen lattiavalaisin kanssa lampunvarjostin jalustalle

  Kuvan alkuperäinen kerros lamppu jalustalle

  Epätavallinen jalkalamppu Photo

  Mukava sisustus pöytälamput - tällaisessa mallissa ei tarvitse tavoitella yöpöytä laittaa kirjan tai laittaa kupin teetä. Saat kätevästi työtason on henkilön olkapään tasolla tai hieman sen alapuolella.

  Lattia lamppu, lattia pöytä

  Torchere hyllyillä

  Torchere hyllyillä

  Lampunvarjostin varten lamppu voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, jotka on valittu tietyn tyylin sisätilojen. Se ei havaittu vain klassinen versio kangasta, mutta myös varjostimet on tehty paperista, muovista, lasista, keramiikasta, ja jopa metallista. Lisäksi, joissakin malleissa, voi olla useita varjostimet, ne muodostavat enemmän elävä valaistuksesta ja hämärässä himmeä. Myös suosittu malli säädettävällä sävyjä.

  Lampunvarjostin lattian lampun

  Valkoinen lampunvarjostin lattian lampun

  Lattiavalaisimet Photo

  Lattiavalaisimet moderni sisustus valokuvan

  Lampunvarjostimet voi luoda paitsi mukavan ja rentouttavan ympäristön valon, mutta silti on lattiavalaisimet funktiota paikalla. Valo Lattiavalaisin niin ahtaasti suunnattu tahansa yhteen suuntaan, esimerkiksi ylöspäin, valaisemiseksi seinä, kuvan tai peili.

  Lattiavalaisimet moderni sisustus valokuvan

  Lattiavalaisimet sisustus kuvia

  Työskennellessään suunnittelu sisätilojen huone, on syytä miettiä paikka, jossa tulee olemaan lattiavalaisin. Anna muoto ja väri nostat myöhemmin, kun suurin osa korjaukset saadaan päätökseen, mutta sijainti jalkalamppu on otettava huomioon, jotta saada ennakkomaksun pistorasiaan, johon lamppu syttyy. Ihanteellinen paikka jalkalamppu - nurkkaan tilaa tai jollekin puolelle sohva tai tuoli.

  Kokeneet suunnittelijat käyttävät lamppuja paitsi vyöhykkeelle huoneeseen, mutta myös visuaalisesti säätää huoneen. Esimerkiksi, kerros korkeus ja 1m visuaalisesti tehdä huoneen yläpuolella, niiden hyvä käyttää matalissa tiloissa. Myös varsin suosittu koko kompleksit valaisimet on sama väri ja muoto, mutta eri kokoisia. Esimerkiksi kaksi saman lamppu voidaan sijoittaa kummalle puolelle sohva - se kääntyy tyylikäs ja epätavallinen.

  Lattiavalaisimet sisustus kuvia

  Lattiavalaisimet olohuoneessa sisustus

  Ja olla varma valitessaan jalkalamppu sinun täytyy ottaa huomioon tyyliin sisustus, joka on sisustettu huone. Valaistus valmistajat yrittävät kuuluisuuteen ja tuottanut valaisimet eri materiaaleista, eri värejä ja muotoja. Ja kaikki tämä, jotta tarkimmin tarpeisiin jokaiselle ostajalle.

  Lattiavalaisimet olohuoneessa sisustus

  Lattiavalaisimet olohuoneessa sisustus

  Siksi markkinoille valaisimet löytyy paitsi klassiseen tyyliin lattian valaisimet, kristalli valaisimet mutta myös Sisätiloissa barokin ja rokokoon.

  Kristalli valaisimet valokuva

  Shades lattiavalaisimet poikkeuksetta täydentää kirjonta tai roikkuu paksua hapsut. Huonetta ekologisen tyyli ja maa-tyyliin sopivaksi puulattia lamput.

  Ulkona puun kerros lamppu

  Pitää silmällä Provencen tyyliin lattia lamppu tehty rottinki. Muuttumaton määrite muodikasta Lasinen lattia lamppu, jossa on outo muoto jalustaa ilman lampunvarjostin, mutta muutamia sävyjä. Empiretyyliä on parhaiten jalkalamppu tehnyt elementtejä taiteellinen taonta.

  Jalkalamppu ulkona valokuva

  Muuttaa lampun käsillään

  Aikakaudella villitys linjat käsintehtyjä mahdotonta kiertää puolelta keinoja, joilla koristavat lattiavalaisimet. Jos olet kätevä kanssa neulaa ja lankaa, ommella omia taitojaan ja on hyvä maku, niin et vaikea elvyttää kolhiintunut muotoon jalkalamppu tai lampun päivitys jo kyllästynyt. Joten, katsotaanpas, miten voit sisustaa lamppu?

  Helpoin tapa lattia sisustus lamppu voidaan pitää applikointikuvio. Olemassa olevan varjostin liima levitetään uusi kuva leikattu lautasliinat, tapetit tai leikkaamalla kudosta.

  Myös avulla suosittu kohteisiin käsitöitä decoupage, voit päivittää vanhan lampun. Voit tehdä tämän, sinun täytyy varastoida sopiva väri ja tyyli pyyhkeet ja liimaa decoupage.

  Oikeasti needlewomen on helppo luoda uudelleen lamppu itämaistyylisessä sitä käytetään tähän kirjontaa kultalankaa, helmiä, helmiä ja koristeet käyttämällä hapsut ja nauhoja.

  Tiffany lattiavalaisimet

  Jos todella haluat kätevästi sijoittaa molemmin puolin sohva, lattiavalaisimiin Tiffany, mutta sinulla ei ole varaa niin ilo, yrittää tehdä omiin käsiinsä. Tietenkin tämä työ vaatii tiettyjä taitoja ja ammattitaito, mutta, näette, mikään ei ole mahdotonta, joilla on vahva halu!