Topiary valmistettu kuoret

Topiary kuoret kädet: mestarikurssi

Aiemmin koristeltu topiary puutarha. Nyt voit nauttia ympäri vuoden muotoinen puumaja. Mikä on Topiary ja miten luoda omiin käsiinsä, pidämme alla.

Muinaisista ajoista, on eräänlainen taidetta, kuten kihara kampauksen puita. Tarinansa alkaa yksi ihmettelee Egyptin - "riippuvat puutarhat" Babylonin. Ne ovat Roman puutarhurit lainattu ajatus tehtaan karvanleikkuukoneet alkoi antaa muodon monimutkainen oksat pensaiden ja puiden, luo koko puistojen veistoksia ja sokkeloita. Ja nimi tämän mestariteos - Topiary, joka käännettynä latinasta tarkoittaa topiary "kihara leikata."

Kukoistus kuin topiary puutarha taidetta Euroopassa tuli XVI - alussa XVIII vuosisadalla. XVII luvulla, muotoinen pensaat terästä koristelu lähes kaikki kuuluisat puutarhat palatseja (Ranskan Versailles, Englanti Hampton Court ja muut) ja lähiöissä (Pietari Pietarhovin, Oranienbaum, Tsarskoje Selon ja muut). Mutta lopussa XVIII vuosisadalla se korvattiin maiseman tyyli ja Topiary unohtanut tähän päivään.

Nykyään taiteen topiary pensaiden ja puiden uudelleen suosittuja. Mutta suunnittelijat ja kukkakaupat ovat oppineet luoda omia keinotekoisia kihara puita, joita kutsutaan myös "topiariy9raquo, ja yksinkertaisella tavalla -" Tree of Happiness". Nyt niistä on tullut esineitä koristeluun, jotka voivat tehdä kuka tahansa, ja useimmissa tapauksissa improvisoituja.

Mitä sinun täytyy luoda topiary?

Luoda ihme puu yleisesti käytetty yksinkertaisia ​​materiaaleja, jotka löytyvät sekä kotona kaupoissa. Tietenkin on vakio työkalusarja (perus) ja lisävarusteena (tarvitaan koristeluun), joka riippuu vain ideoita ja mielikuvitus.

Materiaali pohja Topiary:

 • rakentaminen vaahto;
 • paperi;
 • vaahto;
 • Kukka Vaahto;
 • tahansa pallo;
 • oksien, ja niin edelleen;
 • potin tai säiliö.

Käytettynä koriste materiaalia on jaettu:

 • Luonnollinen: oksat, pähkinät, lehtiä, käpyjä, olki, mausteet, kahvi, ja niin edelleen;
 • Keinotekoinen kukkia ja lehtiä, hedelmiä, kankaita, johdot, nauhat, helmet ja helmet, muovi ja niin edelleen.
 • liima: PVA, kokoonpano, yleinen;
 • liima ase;
 • polyuretaanivaahto;
 • sakset;
 • Paperi- veitsi.

Vaikka kuinka kuvitella lopputulos, Topiary on lähes aina sama. Ainoa ero on, että viimeisiä vaiheita, että otamme koristeluun.

 1. Making pohjan kruunun (pallo): sinun on otettava kangas, paperi, folio, vaahto, kukka sieni, tai jotain muuta, ja muodostavat pallo. Esimerkiksi, voi olla täynnä puuvillakangas ja ommella pyöreä pussi. Tai paperia tehdä paperimassaa muodossa pallo. Voit myös käyttää mitä tahansa esinettä pyöreäksi (puu lelu tai pieni pallo).
 2. Doing Rod Topiary: ota valmiiksi paksu palkki (esim haara) tai tee se itse romusta materiaaleista. Se voi olla yksinkertainen kyniä, folioon käärittynä, paperilla tai kankaalla.
 3. Jolloin pohja (paikka, jossa reiässä on ja kruunu): paras käyttää vaahtoa, kukka sienellä tai vaahto ydin.
 4. Pot: Voit ottaa valmiin kukkaruukun oikean kokoinen tai tehdä erityinen astia, koristele se haluamallasi tavalla tehdä.
 5. Koristelu Topiary. Tässä vaiheessa sinun topiary muuntuu ainutlaatuista sisustus. Se kaikki saatavilla materiaaleja voidaan käyttää.

Kuinka tehdä shell Topiary?

Kuten edellä on kuvattu, että sisustus Topiary voi käyttää mitä tahansa saatavilla olevista materiaaleista. Esimerkiksi kuoret. Loppujen lopuksi lähes kaikki tuotu pakettimatkan näillä äyriäiset ovat varmasti sitten hajallaan kaukana nurkassa kaapissa. Jos haluat tehdä topiary kuorien kanssa kädet, on aika saada tarvikkeita.

Topiary kuoret voidaan käyttää koristeena jokaisessa nurkassa talon: olohuone, makuuhuone, keittiö ja täydellinen paikka olla kylpyhuone. Tämä sisustus on ilmava tunnelma ja tulee aina muistuttaa sinua lämpiminä päivinä meren rannalla!

Master Class - Topiary kuoret

Sinun täytyy ottaa luoda meren kuoret Topiary:

 • kevyt kuori;
 • valkoinen helmet;
 • pieni kukkaruukun;
 • pitkä vartaat;
 • vaahto pallo;
 • sininen sisal;
 • leveys noin 0,5 cm satiini valkoinen ja sininen nauha;
 • valkoinen ja sininen akryyli maali;
 • harjalla;
 • sakset;
 • kipsi tai stukko;
 • superglue, mutta paras liimapistoolilla.
 1. Laimentaa kipsi tai kipsiä rakennuksen vettä. Sekoita kunnes viskoosissa tilassa. Tuloksena saatu seos kaadettiin kukkaruukku ja keski-paikka vartaat.
 2. Voitelee alkuun shpazhek liimaa ja kiinnitä pallo.
 3. Lähellä helmi pohja on kiinnitetty toiseen päähän lukitusakselia valkoinen satiini nauha. Vapaa nauha tiukasti kääritty koko piipun. Leikattu pois ylimääräinen, ja lopussa nauhan ankkurointi liima.
 4. Getting helmi koristelu. Tästä huolellisesti öljyn liima reunat jokaisen kuoren ja muuttuu niin tiukka kuin mahdollista niiden sijasta Styrofoam pallo.
 5. Kun taas kuiva liimattu simpukoita koristella potin. Voit tehdä tämän, puki valkoinen akryyli maalilla. Kunnes se on kuiva, kostealla siveltimellä, kostuta se sininen maali ja hietakampela jo maalannut potin.
 6. Sovelletaan kipsi tai stukko (yksi ruukku) ja liima sininen sisal.
 7. Jolloin helmi: keskellä kuoren liimakerroksen ja sen pää - toinen kuori. Valmiit helmi liimattu sisal.
 8. Teemme joitakin kumartaa. Ottaa sinisen satiininauhaa, leikata osa 10-12 cm ja sitominen siisti kumartaa liimata missä tahansa järjestyksessä kuin simpukankuoria pallo.
 9. Add välillä kuoret kruunun Topiary hallitsemattomasti helmiä.
 10. Annamme kaikki yksityiskohdat kuivua ja heikentää liiman haju.

Topiary kuoret kädet valmiina!

Muutama enemmän vaihtoehtoja Topiary valmistettu kuoret

Voit käyttää kuori paitsi koristeina Topiary kruunu. Ne voivat toimia sisustus ja potin. Esimerkiksi kun et ole valmis tai haluat tehdä konteissa, kuoret ovat erinomainen työkalu koristamaan astian seinämät. Voit myös käyttää niitä zadekorirovaniya kipsin tai kitti.

Kuten koristeluun kruunu, vaihtoehdot voivat olla massaa, ja se kaikki riippuu toiveesi, fantasioita, ja paljon aikaa olet saatavilla murtuminen työn.

Esimerkiksi topiary pallo voi koristella seuraavalla tavalla:

 1. Ottaa 6 kuoret (3 ja 3 enemmän pienempiä) ja 1 helmi.
 2. Liimaa 3 kuoret välillä terävä puolin.
 3. Sitten yhdistää tuloksena kaksi toisiinsa palkkien, ja ylhäältä helmi liitetään.

Tämän seurauksena sinun pitäisi saada alla:

Nämä terälehtiä täysin zadekoriruyte kruunu Topiary.

Yleisesti käytössä koristelu kuoret kaiken kokoisia ja tyyppisiä, mitä enemmän niitä on, sitä enemmän kaunis se kääntyy pois.

Topiary simpukankuoria ja kiviä

Toinen hyvä vaihtoehto - Topiary kuoret ja kiviä.

Luoda sellainen mestariteos, se vaatii ylimääräisen säkkikangas, nyörit ja meri kiviä. Säkkikangas zadekoriruem kontti ja langan kääritty tynnyri.

Kruunu koristella liimattu hallitsemattomasti kuoret, kiviä ja helmiä. Kohottaa vaikutus, helppo kääriä pallo jäljellä merkkijonon.

Kuinka tehdä topiary valmistettu kuoret

Summer - aikaa lomat ja matkoja mereen. Muistoksi tämä voidaan tehdä Topiary valmistettu kuoret, jotka kylmän talven heittää muistoja merituuli ja lempeä aallot. Puu onni on helppo tehdä mistä tahansa materiaaleista käsillä, ja nilviäisten, joka voi kerätä suoraan rannalla, eivät ole poikkeus. Vaihteleva muodon ja värin simpukankuoria voit käyttää niitä rakentaa Topiary ilman lisävärjäyksen. Koriste-elementtejä voidaan käyttää ja keinotekoisia helmiä, ja kuten vaahto meren sisalia, ja kaikki keskisuurten esineitä, jotka tukevat meriteema lopputuotteessa.

Topiary valmistettu kuoret - yksinkertainen ja kaunis

Kirjaimellisesti 2-3 tunnin, voit tehdä tyylikäs topiary tehty kuoret kätensä: mestarikurssi valokuvista auttaa ymmärtämään, mitä periaatteita valmistuksen tällaisia ​​käsitöitä. Ottaa oppinut perusasiat tämän taiteen, voit mennä monimutkaisempia muotoja onnea ja tehkää puu muistoksi ystävä tai sukulainen. Työskennellä sinun täytyy valmistautua seuraaviin:

 • säiliön pohjan - muovipikari;
 • kipsi kipsi, kitti;
 • liima ase;
 • suora tangot (vartaat, vartaat ja vastaavat);
 • satiininauhalla;
 • vaahto pallo tai tennispallo;
 • koristeluun: sama tasainen kuoret, sisal sininen, Pearl tai valkoinen helmiä.

Laimennetaan vedellä tai kipsiä kitti seos paksuksi kermaa. Valmistele pieni säiliön pohjan. Kaada kipsi sose astiaan ja laita pystysuorassa useita ohuita vartaat tai suora oksa puun kokonaispaksuus puunrungon onnea saada noin 1 cm. Odota kovettumista kipsi ja sitten alkaa luoda kruunu.

Vaahto pallo, tennispallo, tai ilman lopullisen pyöreä pohja pallon sanomalehtipaperista laittaa yläpäähän varsi ja liimattu. Lehtitietojen pallo ei käänny ympäri, se voi olla useita kertoja tuulen vahva lanka tai maalarinteipillä. Mukaan sanelee hänen mielikuvitus sijasta pallo voidaan perusteella kruunu toisessa muodossa: kartiomainen, epäsymmetrinen tai toisella.

Koristamaan runko nauha satiini valkoinen tahna aivan reunalla kruunu. Tuuli sauva, pieni asettaa reunan kunkin kierroksen edellinen. Varmistaa nauhan pää ja liimaa alla.

Making kruunu voi olla sekä yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia. Tasainen kuoret saman värin ja koon haluat liittää käyttäen liimapistoolilla jotta niiden väliin jää niin vähän tyhjää tilaa kuin mahdollista. Kansi aukkoja voidaan helmi helmiä ja koriste kumartaa. Sama voi sisustaa keula ja varsi topiary.

Tuli vaihteessa ja koristele perusta: helpoin tapa maalata lasillinen valkoista akryylimaalia eikä odottaa sen kuivua, tehdä muutama satunnainen aivohalvauksia sininen. Menojen puhdas sivellin suora tai aaltoileva liikkeitä, voit luoda leikkiä sinisiä sävyjä, kuten tässä mereen. Kattavat kipsi upokkaan sisältö mahdollistaa sisal sininen värisävy, jotka soveltuvat maalin. Ainetta on liimattu alustaan. Tehdä helmi, sinun pitäisi liimaa 2 pesuallasta, ja sisälle laittaa helmi helmi. Pearl asettaa puun alle ja liimaa.

Topiary on meriaiheinen (video)

Miten tehdä monimutkaisempia topiary

Käyttäen samassa tasossa vaipan, mutta suurempi kruunu puut voivat antaa muodossa tai nousi veden lilja. Käyttäen esitettyjä periaatteita master luokan tehdä yksinkertainen topiary, joten se perusteella pallomaljan ja taivutettu lanka. Puunrunkoa koristeltu juutti langan.

4-5 Kiinnitä kuoret päälle pallo siten, että niiden reunat päällekkäin kuten terälehtiä. Tee seuraavan rivin siirtäen kuori hieman alas, ja liittää ne niin, että ne estivät tilaa terälehtiä nivelet eturivissä. Toista, kunnes pallo on täysin rapattu kuoret. Toiseksi viimeinen numero kiinnitetty siten, että reunat terälehdet eivät tiukalla vastaan ​​edellinen. Vihdoinkin piki joka voimakkaasti taipuu alaspäin ensisijainen kukka. Turvatakseen kauneutta ja käytetyn kartion muotoinen kuoret, jotka liimataan väliin viimeisen ruusun terälehtiä ja vispilä.

Koska maaperän piilossa kipsitäytettä kuppi voidaan käyttää pieniä merirokkojen, kaunis kiviä, lasihelmiä, ja helmiä eri värejä tai jopa muovia rakeita akvaarion.

Lisäkoristeltu lasi kierrosta langan, nieluja ja tähdellä anis.

Tasainen kuoret ja kukat voidaan liimata yhteen luomaan kruunu kukoistavat puu onnen. Valmistukseen jokaisen kukan tarvitsee suuremman kuoren 3 ja 3 pientä. Ydin kukka sovi palko tai kuori pyöreä muoto.

Liimaa teräväpäisillä kuoret 3 sai 2 trifoliolate yksinkertainen kukinnot. Laittaa pienempi apila suurempi keskellä niin, että kentällä alemman ja ylemmän rivin on siirretty toistensa suhteen. Liimaa sisäisen ydinosan ja corolla kukka. Kukkia valmiina liittää pohjaan kruunun topiary. Väliset raot kukat voidaan täyttää kuoret lehtiä-muotoinen tai kartion muotoinen.

Kun kuoret hieman, voit koristella ja topiary palloja Sisal sininen. Kukka kuoret tässä tapauksessa palvelee osana sisustus ja tukea meren teema.

Perusteella kruunu saattaa näyttää meritähti: tarvitsee vain leikata pala vaahtoa on piirretty ääriviivat. Liitä reunojen yli liuskan tai nauhan säkkikangas, litteät sivut lähellä tähdellä samasta kankaasta. Kerää rakenteessa pienet kuoret ylemmän tason tähtien ja sisustus täydennys helminauhan ja sisal.

Variaatioita teema meri voidaan asettaa. Kuori, sininen satiini ja helmet luoda vaikutus meren rannalla ja kesälomat huoneessa, joka koristaa Topiary.

Galleria: Topiary kuorien (15 kuvat)

Oletko koskaan kokenut sietämätöntä kipua nivelissä? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua helposti ja mukavasti;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kipua aikana tai sen jälkeen harjoituksen;
 • tulehdus nivelissä ja turvotusta;
 • kohtuuton ja ajoittain sietämätön särkyä nivelissä.

Nyt vastata kysymykseen: se sopii sinulle? On sellainen kipu voi sietää? Ja kuinka paljon rahaa olet jo "vuotanut" on tehoton hoito? Aivan oikein - on aika lopettaa tämän! Oletteko samaa mieltä? Siksi päätimme julkaista yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa hän paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkivut, niveltulehdus ja nivelrikko.

Huomio, vain tänään!

Viesti navigointi

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi ilman suoraa viittausta materiaalin lähteenä on kielletty

Topiary kuoret "Sea Pearl"

Monet tuovat mukanaan rantalomaa kuoret, jotka muistuttavat miellyttävä aikaa rannalla. Microsoft kuitenkin tarjoaa ei vain laittaa ne kulhoon ja unohtaa, ja tehdä niin, että ne ovat ottaneet tärkeän paikan sisustusta. Tässä artikkelissa, Creative Workshop "Barabashka" kertoa miten sisustaa talon avulla kuoret. Hieman mielikuvitusta, pieni joukko kuoret ja kodin tulee muuttumaan totaalisesti. Tänään teemme topiary "Terveisiä kesällä."

Luoda topiary kuoret omin käsin, tarvitsemme:

 • styroksi pallo
 • kuoret
 • Sisal (valkoinen ja beige)
 • johdin
 • Thread \ langan (valkoinen ja beige)
 • Pipkin
 • vaahto sylinteri
 • Pahvin ja paperin
 • sakset
 • sulaa
 • siimat
 • helmet
 • satiininauhat

Topiary valmistaa omiin käsiinsä

Alkoi valmistaa Topiary hänen kruunu.

 • styroksi pallo
 • kuoret
 • Sisal (valkoinen)
 • sulaa

Ase mitoitus sisalin pallon pinnan yli.

Sitten ottaa kuoret.

Ja liitetään ne meidän pallo sisal.

Vaippojen välinen jää aukkoja.

Ja myös kattaa koko maapallolta.

Tarvitsemme:

 • johdin
 • Thread \ langan (valkoinen ja beige)
 • sakset
 • sulaa

Ota lanka, kääritty sen valkoisen kierre ja käänteitä.

Meidän puu, teemme kaksi runkoja, toinen samaan tekniikkaan, mutta sen sijaan valkoinen juova kestää juutti langan.

Tarvitsemme:

 • Pipkin
 • vaahto sylinteri
 • Pahvin ja paperin
 • sakset
 • kaksi vesiperä
 • sulaa

Puu päätimme korjata avulla vaahdon perusta.

Liimaa toiselle puolelle sylinterin ja kiinnitä se ruukun.

Puunrungot ensimmäinen on kiinnitetty kruunun ja sitten töpinäksi vaahto. Hyvä korjata kuumaliimalla.

Välinen tila potin ja vaahto täyttää paperin (voimaa), ja sulkee mitoitus pahvi.

Potin laittaa ensimmäinen beige sisal, sitten hieman valkoista.

Me koristella kuoret.

Kiinnitä kaksi rakushechki toisiinsa ja laittaa "helmi" niihin.

Koristele simpukankuoria Topiary harkintansa.

Tee kirkas aksentteja avulla satiininauhaa.

Kruunu puun Myös euthanize "helmiä."

Ottaa linja ja sopiva väri helmet.

Nauhassa helmiä siimaa.

Pidätämme väli helmiä 2-3 cm.

Ja tässä saamme niin loistava dekorchik.

Rungosta me tuuli meidän helmiä kruunu topiary.

Joskus voit korjata "helmi" liiman.

Potin myös laittaa muutaman helmet.

Ota satiininauhaa ja kumartaa tehdä.

Kumartaa myös kiinnitetty kruunu meidän puita.

Meillä on lempeä ja romanttinen puu, joka heittää sinulle eniten miellyttävä muistoja meren ja kesällä.