Topiary tekokukkien omin käsin

Topiary tekokukat. Topiary: Master Class

Puutarhanhoitoa, Topiary - tajunnut kampauksen kasveja. Ompelija otti tämän ajatuksen perustana ja alkoi luoda mielenkiintoisia topiary tekokukista, satiini nauhoja, paperi, vihanneksia, kipsisiteet, käpyjä, karkkia, helmiä, kahvipapuja, pastaa, roskaa materiaalia.

Nopein tapa luoda puuhun kukkakaupat jotka käyttävät valmista materiaalia (kukkia, oksia, marjoja, lehtiä, ruohoa vaahto aihioita). Ne jäävät vain muutaman minuutin kerätä kaikki kirkas koostumus. Harkita muutamia menetelmiä tällaisten puiden kukkien.

Venäjän mestarit opettavat tulokkaita rakentaa puusta, alkaen varsi ja kruunu, ja sitten kiinnittää huomiota juuret. Tämä johtuu siitä, että pohja on täynnä kipsi topiary. Ulkomaisten taiteilijoiden ja kukkakaupat käyttövalmiina erityisen vaahto, valurauta astiaan.

Se on klassinen menetelmä kruunu on kiinnitetty vaahto pallo. Sen sijaan, on mahdollista ottaa sanomalehden tai vaahto pallon (rypistynyt paperi, taaksepäin lanka, muodostaen pallo). Se kaikki riippuu kiinnitystapa: vaahtoa ja vaahto voit pistä sitä tylppä pää ja pallo sanomalehden täytyy lävistää neula tai puikko materiaalia.

Topiary värejä voi olla pitkä (suora, siksak) tai lyhyt lieriö. Se on kiinnitetty pallon kruunun muodostamiseksi. On välttämätöntä aloittaa vahvistamista sen elementin. Kun käytetään liima lukea sen ominaisuuksista, kuten monet lajit yksinkertaisesti "szhigayut9raquo; vaahto.

Kuten runko voi olla tavanomainen haara lohkoon, paksu pahvi, muovi, lanka. Joissakin Masters kääritty putki paperia, ja sitten kastetulla kankaalla kipsi. Nämä tynnyrit vain maalataan akryylimaaleilla ja lakka. Budjetti vaihtoehto on kelausrumpuosan ruskea säiettä.

Kun kyseessä on perinteinen valmistus topiary

Bottom Topiary usein esitetty potti, maljakko koristellut. Holkin sisään työnnetään kruunu, ja kipsi on kaadetaan laittaa päälle paperikerroksen, langat, ruoho, oksia lisätään, helmillä kukkien. Tämä johtuu siitä, että kipsi ei liimattu mitään, ja pujottaa muotoa ruoho voidaan liittää kukkia, hyönteisiä ja muita elementtejä.

Tarkastellaan klassinen valmistusmenetelmän puun alaspäin. Saada Topiary kukkia, tarvitset:

 • keinotekoinen ruusun;
 • liima;
 • sakset;
 • vaahto pallo;
 • lasikupu kuin pikarin.

Ensimmäinen, kukat leikattu pää, jättäen senttimetri häntää. Lisäksi nasazhivajut vaahto ilmapallo pulloon. Jotkut mestarit käytä tavallisia käänteinen viinilasit. Sitten sinun täytyy käyttää kestäviä murtosuojattu materiaalia.

Alkaen sitoutumiskohdan, liittää ruusut, lävistyksiä pallo häntää. Yritä lähteä onteloita. Muuten pitää saatavilla erilaisia ​​perhosia, helmiä, marjoja, jotka ovat sopusoinnussa tuotteen. Järjestää jousi runko ja puu valmis koristella häihin.

Käänteinen prosessi valmistamiseksi puiden

Topiary tekokukat voidaan tehdä, aloittaen juuret. Tästä otettu maljakko tai ruukku, koristeltu helmiä, rusetteja tai yksinkertaisesti liimattu aaltopahvin kaunis paperi koristenauhaa. Mutta enemmän mestarit ovat epätavallisia muotoja: korit, kannut, pullot, jotka eivät tarvitse koristella.

Täytä säiliöön vaahto pohja, jota myydään kukkakauppa. Se näyttää harmaa tiili. Se on leikattu koko potin ja laittaa sisälle. Top sisustaa erityinen ruoho, lävistyksiä veitsellä tai liimaamalla. Seuraavaksi siirry kruunujen. Toteuttavat samat vaahtomuovista rakennuspalikka ja veitsi leikata muodostamaan pallon tai muun muotoinen.

Sen muoto riippuu ulkonäkö topiary. Nyt säätiö obkladyvayut ruohon ja teurastettu nastat. Toteutettava nauha kukkien (niitä käytetään häät koristeet) ja kääritään palloa kuin lankakerä. Nyt pallo työnnetään piipun, ja toinen pää, sotkee ​​liimalla, sijoitetaan potin. Sitten ottaa keinotekoinen piki sävyltään (myymien kukkakaupat ompelutunnilla hypermarketit) ja liimaa ne nurmikolla, takakonttiin.

Epätavalliset Topiary: Master Class kuvalliset

Kiinnitä huomiota vaahtomuovialustasta. Hän myy eri muodoissa. Erityisen suosittu on pitkänomainen muoto, kuten lampunvarjostin. Pohjalta tällaisen työn helpoimmin.

 1. Ottaa potin vihreä väri, koristella puolin rosebuds. Sisällä aseta pala vaahtoa, kätkeminen ruohoa.
 2. Abazhurnuyu perusteella lävistää puuston, maalattu vihreällä. Anna kuivua.
 3. Käyttää vihreää satiininauhaa, juuttunut hänen keinotekoinen nousi.
 4. Työnnä varsi kruunu potin. Dekoriruete nousi silmut tai terälehtiä.
 5. Liitä perusteella värillinen nauha ruusut kierre.
 6. Trunk koristeeksi keula.

Joka ei pidä minimalismi, koristaa täysin Topiary tekokukkien (kuva kaksi abazhurnymi puut). Kuten näette, säätiö voidaan koristeltu kukilla, puuhun oli kirkas tai kääri vihreät oksat, saavuttaa luonnollinen kasvilajeja. Näissä tapauksissa voit käyttää "korni9raquo; tavanomainen ruukkuja.

Niille, jotka rakastavat kedon kukkia, ehdotetaan seuraavan mestarikurssi tekemisessä topiary kasvimaa. Tarvitset:

 1. Muovia oksaa muutaman vihreät lehdet. Tämä on runko, joten valitse paksu ja vankka perusta.
 2. Alalla tekokukat.
 3. Keraaminen maljakko.
 4. Vaahto pohja, koriste ruoho.
 5. Satiininauhaa.
 6. Liimaa, sakset, muovi asentaa.

Tällöin tehdä Topiary tekokukkien? Koristelu maljakko tunnetulla tavalla, eli. E. alle sen viipaleen koko vaahto onteloita naamioida sisal, yläkansi nurmikko ruoho.

Seuraavaksi ota sivuliikkeen ja pohja soveltaa tekokukat. Määrittää pituus, leikkaa pois ylimääräinen. Itse asiassa on tarpeen määrätä puunrungon oksia kedon kukkia, ja sitten kiristä muovivääntimet. Voit vetää läpinäkyvällä teipillä. Topiary pottiin. Sitten yksi haara kukkia leikataan pieniksi nappuloita ja aseta lähelle runko vaahdossa. Trunk koristeeksi keula. Puutarha puu on valmis.

Topiary voi olla täysin eri muodoissa ilman vaahtoa emäksiä, kipsiä ja muita tuttuja työkaluja. Tästä mestarikurssi tarvitaan:

 • kuppi ja lautanen;
 • tekokukat;
 • liima;
 • paksu lanka, joka kestää vakavuudesta kupin (mahdollisesti löytää kauniita muovimuki).

Nyt taivuta langan, sovelletaan kuppi määrittää pituuden veneen. Liitä. Vahvempi vaijeri alla suuri kaltevuus voidaan sijoittaa kupin, kuin jos jäljittelemällä prosessi siirron teetä kuppi on lautanen. Nyt ottaa tekokukat topiary, katkaista päät ilman hännät, sillä ne liimataan toisiinsa.

Voit ostaa tutteja marjoja, ruoho, lehdet. Liimaa kukat alkavat mukin sisäosaa, sulkemalla lanka. Sitten obkleyte sitä kaikilta sivuilta ja siirtyä koristelu lautasia. Tämäntyyppinen topiary ole niin monimutkainen, näkyy ensin. Tässä Tärkeintä - ostaa hyvä liima, kestävä paksu lanka ja valoisa kupit.

Jos tarkastellaan teoksia mestareiden, näet, että puut eivät vain pyöreitä, vaan myös neliömäinen, kolmiomainen, pyramidin, siksak, kaksinkertainen, sydämenmuotoinen. Tätä varten hallitsee perusasiat ovat valmiita kruunu tai käyttää joitakin temppuja:

 1. Vaahto pala vuolla veitsi haluttuun muotoon. Liitä se sisalia tai vihreää ruohoa.
 2. Leikkaa pahvista missään muodossa, liitä se kaikilla sivuilla pallot lautasliinat, sanomalehtiä. Muoto vetää lanka ja kattamaan tarpeellisia aiheita.
 3. Yksi runko liimattu useita kruunua (nähdä punaista topiary). Mestarikurssi yksinkertainen. Aivan kuten edellisissäkin esimerkeissä, koristeltu potin. Se viedään piippuun. Se sopi liimata yhteen pallon kukkia, sitten toinen.
 4. Yhdessä kruunu lisätä useita runkoja ja "usikov9raquo;.
 5. Masters pystyttää muoto eläimen ja liitä se tekokasveja.
 6. Ommella muodossa kankaan ja täyte polyesteri. Liittää ne kukilla.

Topiary on mahdollista tehdä erilaisia ​​muotoja. Kävele kukka ja rautakauppaa, etsiä eri materiaalista. Myy esimerkiksi valmiiksi kudottu ontto pallo, joka on kääritty ruohoa ja kukkia liimattu.

Topiary tekokukkien luodaan illalla. Niiden arvo riippuu materiaalista ja koosta puita. Tavallisesti 30-tuuman päässä Topiary 500 ruplaa: potin, kukkien, kuumaliimalla, kipsi. Ja jos kävelee "maskuliininen" myymälöissä (rakennusmateriaalit, kalastus ja autoteollisuuden tuotteet), se on täysin mahdollista löytää kollegansa ja halvemmalla.

Tuotanto topiary kukkia (100 kuvaa)

Suosittu käsitöitä, joka on monipuolinen muun Topiary on kukka onnea puu.

Ideoita kukka puu

Tee käsitöitä ulos kaikista eläviä kukkia, joita ostetaan myymälöissä tai syödä talossa:

Tuoreita kukkia

kukkia

Kevyesti elävä Tsvetana

Mutta elävät kasvit - ei rajaa. Topiary ja sopii tekokukat valmistetaan eri materiaaleista:

 • Paperi: huilu, väri, foamiran, lautasliinat;
 • kangas: satiini, organza, tylli, burlap, mesh;
 • neulotut langoista.

aaltopaperia

Tärkeää! Käsityöt Live kukkia suoritetaan pääasiassa keväällä ja kesällä. Ne ovat hyvä vaihtoehto maljakko vedellä. Syksyllä voidaan valmistaa käsitöitä kuivakukkia. Talvi - käyttö kangas tai paperi-tehty kukista sisustuksessa.

Antaa kruunu loiston, käyttäen sisalia tai kuori. Koristella runko sovi satiini tai kukka nauha, lanka, langan. Koristeluun potin on myös sallittua käyttää todellisia kasveja, kuten sammalta.

Suosittu ruumiillistuma Topiary - hakata nykyisten tai kuivattuja hedelmiä. Koristella tuote yhdistettynä pienet marjat tuoreita kukkia. Kukka hedelmäinen topiary sisustaa joka tilanteeseen: syntymäpäivä, häät, vuosipäivä.

Organza hedelmiä ja kukkia

Tekokukkien

Hyödyllisiä mestarikurssi niille, jotka haluavat tehdä puun kukkia, esitetty video:

Kuinka tehdä topiary tekokukat

Yksinkertaisin on puu valmiin keinotekoisen koiranputkea, asters, ruusut, pionit. Tarjoamme sinulle pieniä ja helppo hallita luokassa miten puu onnen omilla käsillään kotona.

Väri unikot ja herkkä koiranputkea

Työskennellä tarvitset 1 tunti vapaa-aikaa ja taitoja työskennellä liimapistooli. Muista valmistella materiaaleja:

 • Sulata;
 • liima;
 • pallo vaahtoa vaaditun halkaisijan;
 • haara puun runkoa;
 • päättynyt keinotekoinen kimput;
 • hammastikulla;
 • sakset;
 • seistä muodossa kupit, lasit, kattilat tai tehdä aluksen
 • kipsi.

Vihje! Vaihtoehtona Styrofoam pallo - perusteella vaahtoa. Stand halkaisija on valittu siten, että se ei ylitä kokoa koristeltu kruunu.

tärkeä! Rajoituksia mittojen topiary ole. Jos sinulla on suuri huone, tehdä ulkona kukka puu, joka on 50 cm.

pistaasi kuoret

Luoda omia mestariteos seuraa ohjeita vaihe vaiheelta:

 • sakset leikkokukat varret. Jättää hännän pituus on noin 5 mm. Leikkaa varret ja lehdet eivät heittää ne ovat hyödyllisiä koristeluun käsityöt;
 • tehdä reikä pohjassa syvyyteen 2 cm, jossa asetat tynnyri;
 • koristella pallo. Tee ympärillä kehä pienten reikien hammastikulla tai neulalla. Levitä liimaa kukkien varret ja nopeasti lisätä pohja. Jakaa kaikki elementit oikein ettei kaaos. Kiinnitä kukat, joten ei ollut mitään syytä nähtäväksi;
 • tynnyri muodossa lankojen puusta insertti valmistettuun reikään liimalla;
 • Sulje siirtyminen pohjan runko leikattujen lehtien;
 • haara koristella alkunsa tekokukat;
 • Laimennetaan kipsi liuos ja kaada potin. Aseta astia valmiin kruunu ja odota muutama minuutti, kunnes kipsi kovettuu;
 • pintakerros jähmettynyt liuos tai koristella tekonurmen sisalia, myydään tahansa kukkakauppa.

Mielenkiintoinen suoritusmuoto kukka puiden emäs on muodossa polkupyörän. Se on valmistettu leikattu pahviarkista tai paksu. Pyörät on koristeltu kukkien. Se näyttää luova, sopii lahjaksi tai naispuolinen kollegansa 8. maaliskuuta.

Kori pionit pyörällä

Ruusut aallotus- paperi

Yksityiskohtainen opetusohjelma luomaan keinotekoinen kukka käsityöt video:

Suosittu värit koristeluun kruunu puun onnen - pieniä ja suuria keinotekoisia ruusut eri sävyjä. -Aineita ovat:

Paperin ruusut

Topiary of rosebuds

Sydän ruusut kylmästä posliini

Jos sisätilojen huone on sisustettu vintage tyyliin, se sopii hakata yhdistelmästä kuivaa valkoisia ruusuja kotitekoisia kukkia musiikista kirjasta. Tällaiset topiary voi sisustaa satiini nauhoja ja helmiä ja kevyt pastellivärit. Lupa myönnetään käyttämään kuivatut silmut ruusut.

Ruusut vintage tyyliin

Nousi musiikin kirjan Topiary Vintage Style

Mestarikurssi tekemään kierroksella irtotavarana ruusuja kruunu Katso video

Täytät talon auringon tekemällä topiary muodossa auringonkukka. Voit käyttää yksi kukka sijasta kruunu, koristella perustan useita pieniä auringonkukkia. Molemmat vaihtoehdot näyttävät edullista.

Auringonkukat ja unikot

Muodossa auringonkukka

Doing omiin käsiinsä

Valmistukseen aurinko auringonkukat, käytä:

Uskottavaa ulkoasua kukkia nauhoja kanzashi tekniikkaa. Miten saada auringonkukan omin käsin, katso mestarikurssi:

Alla näet alkuperäisen topiary kanssa auringonkukan kanzashi teknologiaan.

Kahvi Sunflower Topiary

Tee Topiary kukkia omin käsin

Kun tuotanto taimet onnea elävien kasvien, tärkeä rooli on kori kukkia. On tärkeää, että kasvit eivät nahistuneita, niin miten tehdä kukkakori puu onnen, katsomaan Mestarikurssilaisia:

Miten saada kukkia hänen omin käsin Topiary

Internetissä on paljon oppitunteja, miten tehdä käsitöitä ulos koiranputkea, ruusuja, asters, auringonkukat, käyttämällä aaltopaperituote, paperipyyhkeitä tai satiini nauhoja.

Nauhoista käsillään

Esimerkiksi miten ruusut pois lautasliinat kädet, katsomaan yksityiskohtaiset MK:

Helposti tehdä ruusuja aaltopaperissa topiary. Voit tehdä tämän, olkaa tarpeen väri aaltopaperia. Epätavallinen ja luova näyttää päivänkakkara kruunu, jossa sijasta terälehtiä - korva tikkuja.

Gofrobumagi karkkia

Vihje! Säästää aikaa, saada valmis kukat pois kylmää posliini kruunu koristeluun. Joten sinun tarvitsee vain korjata niitä maahan eikä viettää aikaa tuotantoon.

Sillä perusteella käytännön käytön paitsi pallomaisia ​​emäkset, mutta esimerkiksi talon, Eiffelin torni, polkupyörän kukkia. Kuvio perusteella paitsi kukkia, vaan myös hedelmiä. Voit tehdä tämän, jotta kipsisiteet hedelmiä sopivan kuivua tai todellinen.

Ystäville klassinen tyyli sopii Topiary kukkia kanzashi teknologiaan.

Luova kotiäidit kuin Topiary - kuppi kukkia. Se näyttää kelluvan ympyrä ilmassa kukkia kaatamalla maljan lautanen. Miten tehdä se näyttää video:

Tekokukkien

Jyrkkään kuppi punainen unikkoa

Muuten, sen sijaan, että lautanen voidaan käyttää kori kukkia.

Puu kukkia jatkaneet sisustaa kahvipapuja, kiviä, helmiä, nauhoja. Kannattava ja näyttää hienolta häät topiary helmiä ja kukkia tyyliin sopivia tapahtuman.

Lisää kommentti

sisustus

Asunnon suunnitteluprojekteja, peruskorjaus asuntoja ja maa taloa avaimet käteen. Siellä Brigade: viimeistelijät, el.

 • Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

 • Yhtiö "Project Design" tarjoaa palveluja tahansa monimutkaisuus alalla sisustus, arhite.

 • Sisustus: - luominen yksittäisten tyyli tilaa - 3D visualisointi - kaikille työntekijöille.

 • Nopeasti, tehokkaasti, edullisesti.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Elegantti topiary tekokukkien: tyylikäs sisustus omin käsin

  Koristamaan puita ei tarvitse hankkia uutta väriä: voidaan käyttää esimerkiksi tylsä ​​keinotekoinen kukka-asetelman kädet tehdä todellinen onni puu - unelma tahansa lapselle, joten ei lapsi ja aikuinen ei ole vastenmielinen hallita tätä tehtävää. Ja kaikki manuaalisen taiteen mestarit ovat tällaisen mahdollisuuden. Topiary tekokukkien - ei ole puu onnesta, joka voidaan luoda yksinkertaisista materiaaleista, satunnaisia ​​tai toive täyttämistä.

  Katso esimerkkejä puiden galleriassa kuvia ja videoita, mestarikurssi - elegantti, herkkä puu kauniit lehdet, ohuet jalat, kiva sisustus potin. Ja häät koristelu, ja sängyn matkamuisto ja lahjaksi ystävälle - missään muodossa ei käytetä, topiary näyttää yhtä vakuuttavia ja raikas.

  Master Class Topiary tekokukkien

  Tee puun kädet monella tavalla. Se kaikki riippuu pääasiassa mitä värejä käytät. Jos valmiit kukkia, jotka voit ostaa varastoon, Topiary valmistusprosessi yksinkertaistuu. Mutta se voi olla keinotekoista ja värit nauhoja, kukkia ja huopa ja silkkiä, ja paperia.

  Voit käyttää mitä tahansa teemaa koristeluun sisustus kruunu Topiary: vihreät lehdet ja hyönteiset mallit

  Eräs esimerkki on master-luokan luomista topiary paperin ruusut. Video- ja valokuva ohje olla hyötyä myös niille, jotka ovat vain yrittää kätensä tässä asiassa.

  • Kaunis potin;
  • Kipsiä (tai alabasteri);
  • Puunrunkoon - lyijykynä, sushi tikkuja, koipi, jne);
  • Paperiarkkia tai kirjan sivut in Englanti;
  • langan;
  • PVA liima ja liima-asetta;
  • Bowl-base;
  • Sivellin;
  • Sisustustarvikkeet.

  Jos haluavat tyyliä Shabby-chic, voit muuttaa hieman mestarikurssi, melko vähän, ja saat tyylikkään lisävaruste vain nuhjuinen-chic esteettinen. Mutta siitä lisää myöhemmin.

  Paperi voidaan tehdä värikästä koiranputkea ja ruusut elegantti

  Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on koota kaikki materiaali. Ensinnäkin sitä, mistä aiot tehdä ruusu. Tämä voi olla musiikkia paperia tai vanhoja nuottijulkaisuja kokoelmia, jopa kellastunut. Voit myös käyttää sivun Englanti kirjojen ja lehtien. Jos sivut ovat kellastunut, saat Topiary vuosikerta.

  Seuraava työpaja kehittyy seuraavasti:

  • Meidän täytyy tehdä itsensä kukkia. Tehdä tämän, paperi leikataan terälehdet eri muotoja. Curl putkeen kapea ja pitkä, ja noin yksi lay out loput terälehdet, kunnes kukkanupun on muodostettu. Mitä enemmän hän on irstas, sitä parempi. Vain hänen kätensä ovat taitettu terälehtiä.
  • Saatat pystyä pitämään kynttilän liekki tai sytytintä terälehtiä yli kulmassa hänen ne olivat ruskehtava. Näin saadaan enemmän plakkia antiikin effektnosti ruusukkeita.
  • Jokainen kukka on kiinnitetty pohjaan langan tai kokoinen terälehtiä.
  • Seuraava työpaja sijaitsee pysyisivät entisellään topiary. Balloon-pohjainen, se voi olla esimerkiksi, kumipallo, sinun täytyy liittää yli paperin pohjalta paperimassamainen. Jos tämä vaahtoa tyhjä, voit vain maalata väriä ruusuja.
  • Liimapistooli olet korjannut perusteella ruusun, varovasti, yksitellen. Heidän täytyy täyttää pallo puolelta. Jättää tilaa reiän tynnyri.
  • Jos on havaittavissa puutteita, beige tai pearl helmet suljetaan.

  Nyt sinun täytyy tehdä takakonttiin. Voit ottaa rasvaa kynä ja useita kerroksia kiedo se narulla. Sitten sinun täytyy laittaa tynnyrin pallo-base turvaaminen liima, mutta ei muotoaan paperia ruusuja.

  Että runko voidaan käyttää myös kuivien oksien, sauvat sushi tai jäykkä johdin

  Mestarikurssi on sama, jos käytät tai paperia kukkia ja muita kuvioita. Kuva ja video on nähtävissä, että periaatetta luomisen saman puun.

  Topiary tekokukkien sisalia (video mestarikurssi)

  Potin Topiary tekokukkien

  Potti voidaan koristeltu kädet, jos et vaikuta riittävän tyylikäs. Voit inspiroida esimerkkejä kuvassa - siellä ja pinnoitekehykset, sisustus ja napinlävet, ja helmet ja langan, ja nauha.

  Ja koristele potin omin käsin voi olla seuraava:

  • Fragmentti kankaalle kirjonta. Kankaalle kirjontaa jotain sopusoinnussa kukka kruunu - sama ruusut, tai ehkä lintuja, hyönteisiä aihe, ja ehkä tehdä joitakin julkilausuman. Mutta kirjonta pitäisi olla samaa tyyliä, jos vuosikerta ruusut, fontin ja vuosikerta.
  • Voit tehdä maalattu ruukku - akryylimaali, sapluuna, hieman huolellisuutta ja saat toisen käsintehtyjä juttu.
  • Potti voi kietoa karkea säkkikangas, solmi narulla ja koristele toinen pieni ruusukkeet, myös tehty paperista kädet.

  Voit myös koristella potin sisustaa tekstiilien tai langan

  Voit varmasti löytää videon ja kuvan työpaja, joka koristaa potin.

  Mitä tyyli resuinen chic, vain maalata kädet potin valkoista maalia, jolloin erityinen paikka scuffs, nedokrashennosti. Tämä auttaa hiekkapaperilla.

  Miten sisustaa potin Topiary: luovia ideoita (video)

  Topiary tekonurmi

  Topiary tekokukkien enää uutuus, mutta topiary ruoho - tuore idea.

  Topiary tekonurmella näyttää vilkas ja houkutteleva

  Ne ovat jotain varmasti helppo tehdä omin käsin. Periaatteena on aivan sama - mikä tärkeintä, tarkasti tuottaa muodoltaan pallo, tämä pallo on liittämällä fragmentit tekonurmella.

  Muuten, nämä puut voi ylittää koko perinteisen Topiary. Se kannattaa tehdä, jos vain siksi, jotka näyttävät siltä osin kuin ne ovat vakuuttavia: esillä puu pyöreä latvus potin. Vakaampi sisustus, joka voi olla olohuoneessa ja keittiössä, ja tehdä mukavampaa, esimerkiksi Loggia.

  Tekonurmella voidaan käyttää koristeluun kukkaruukun Topiary

  Se on hyvä koriste ammunta perhe videoita ja kuvauksissa, ja vihreät nurkassa talon.

  Topiary keinotekoinen hortensiat terälehtien (video mestarikurssi)

  Topiary - puu talossa, pieni, siisti, täydellinen. Master-luokan, ja olet kirjoittanut tällaisen matkamuisto puu. Kokeile Topiary ja valmistus voi tulla paitsi etuja, vaan myös tapa täydentää perheen säästöpossu.