Topiary pallon kädet

Kuinka tehdä topiary pallot kädet?

Topiary tai puu onnen - melko tunnettu muoto käsityötä. Mitä voit tehdä topiary pallot kädet? Tee pohjalta voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten täyte polyesteriä, vaahtoa, vanhoja sanomalehtiä, polyuretaanivaahto, ja lasten pallo tai ilmapallo. Valmisteen tekemiseksi, se kestää noin 20-25 minuuttia.

Nämä pallot ovat helpoin käyttää: niiden pinnat on helppo kiinnittää erilaisia ​​elementtejä. Lisäksi pallo vaahtoa on helppo värjätä. Kuitenkin, vaahto ei ole kovin kestävä materiaali, joten älä kiinnitä liian raskas koruja. Joten, miten pohjan kruunu vaahto:

 1. Alkaa tehdä vesikalusteputki karsimisesta, tai mikä tahansa muu sopiva koko putken. pallo koko riippuu putken halkaisija. Leikata putken pieni osa, joka on leikattu pois puoliväliin pituus ja on kolmasosa putken. Työkalu on muotoiltu kauha.
 2. Koko alempi osa putken, joka on leikattu, se on tarpeen liittää yli hienolla hiekkapaperilla.
 3. Ota pala sopiva koko vaahdon. Avulla olevia välineitä pitäisi leikata vaahto pallomainen muoto.
 4. Levitä pohjamaali päälle ja kiinnitä kaikki liima. Nyt voit aloittaa koristelu.

Jos on olemassa pieniä vaahtoa, sitten jauhaa levy pieniä palloja ja sekoita PVA liimalla. Muodostaa pallon, jonka sisällä luovat folio. Lisäksi on mahdollista liimata useita kerroksia vaahto valkoinen liima, ja leikkaa kaikki tarpeettomat.

Tämä materiaali sopii vain pieniä puita, jotka on asennettu valoa Circuits, kuten helmiä tai höyheniä. Sinteponovye perusteella on seuraava:

 1. Meidän täytyy ottaa paloiksi ja kääri ne syntepon sopivia pienikokoisia tikku.
 2. Seuraavaksi pistää työkappale on enemmän tai vähemmän pyöreästä muodosta käyttämällä tavanomaisia ​​ompelulanka, edullisesti valkoinen.
 3. Käyttäen senttimetri mitata kehän pallon, alkaen reikä kiinni yläosassa ja reiän. Yhdistä 2 cm.
 4. Ottaa toisen 1 syntepon pala ja leikkaa ympyrän tietyn halkaisijan.
 5. Reunalla ympyrän käyttäen neula ja lanka ja tehdä pieniä silmukkaa hieman vetää sen pois.
 6. Vuoritus tehty pallo, kiristä lanka ja leikata päät.

Pallomainen pohja topiary, omin käsin valmistettu täyte polyesteriä, näyttää hieman karkea, mutta sen jälkeen koristelu se ei ole havaittavissa.

Tämä menetelmä soveltuu keskisuurten helmiä, joka voidaan kiinnittää suurempi elementtejä. Se voi olla esimerkiksi, kahvipapuja, lehtiä, hedelmiä, tekokukat. Jotta pohjan kruunu Topiary käsillään sanomalehdistä vielä kela tavanomaisten ompelulanka, hieman valkoista liimaa ja sakset:

 1. Jakaa paperi yksittäisten levyjen. Ottaa yksi arkki ja rutistaa sitä tiukasti pallomainen muoto.
 2. Jatka kääre tyhjiä arkkia sanomalehteä, kunnes se saavuttaa halutun koon. Yritä antaa sille pyöreän muodon mahdollisimman paljon.
 3. Avulla kierteen alkukelausasemasta perusta. Kokeile niin paljon kuin mahdollista vetää merkkijono ja paina ne ulkonevat osa sanomalehden. Kääri saakka kruunu on riittävän pyöreä.
 4. Liimaa korjata langanpää. voi peittää täydellisesti pallon liimalla, jos halutaan, mutta se on vain suositus.
 5. Sakset tehdä reikä pallo ja täytä se liimalla siellä. On tarpeen laittaa puun rungon tulevaisuuden.

Pintaa pallon käsiään Topiary koskaan voi olla täysin tasainen. Siksi on parempi valita riittävän laajan koristeita. Kohdista pallo voi kääriä useita säikeitä tai rapattu sen päälle paperimassamainen.

Crohnin vaahtoa ja ilmapallo

Se etu, että pallo Topiary vaahto on, että se on kevyt. On helppo tehdä reikä takakonttiin sekä vaahto on helppo liittää erilaisia ​​koristeita. Ennen työn edellytetään määräävän pintaan papereita, ja käsineet. Kovettunut vaahto repäistä hyvin ongelmallinen!

 1. Etsi sopivaan astiaan. Yksinkertaisin - on otettava ilmapallo paksut seinät.
 2. Pallo päästä reikään suutin ruisku ja erittäin työnnä sitä täyttämällä vain puolet kokonaismäärästä.
 3. Kun vaahto laajenee ja jähmettyminen voidaan lisätä noin 2 cm, niin välittömästi pallomaisia.
 4. Hajoa tai leikkaa palloa.

Topiary perusta kruunu pallo on hyvin yksinkertainen. Tärkeää! Asenna vain erittäin laadukkaita kuulia seinien. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat luoda täysin pyöreä muoto. Vaikka ilmapallo ja soikeita, pyöreitä voidaan tehdä avulla kierteen:

 • Puhaltaa ilmapalloa oikean koon, mutta ei kokonaan;
 • erittäin tiukka solmio poninhäntä;
 • levitä ohut kerros liimaa pallon seinämän;
 • Vie lanka ja aloita purkaminen pallo kunnes se on pyöreä;
 • Odota, kunnes liima kuivuu.

Säätiölle pystyy kestämään raskaampia kohteita obkleyte hänen paperimassamainen.

Pallo sanomalehdistä kruunata Topiary (video)

Tilavuus työkappaleen ei saisi olla liian pieni tai liian suuri. Pienempi pallo, sitä vaikeampaa on koristella.

Halkaisija perusteella kruunut pitäisi olla alueella 10-35 cm.

Helpoin tapa tehdä topiary, joiden halkaisija on 25-30 cm.

On olemassa monia eri kokoisia palloja. Nuorimmat ovat 2 cm halkaisijaltaan, ja suurin tavoittaa lähes 1,5 m. Ne koristavat kaduilla.

Ja hieman salaisuuksia.

Oletko koskaan kokenut sietämätöntä kipua nivelissä? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua helposti ja mukavasti;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kipua aikana tai sen jälkeen harjoituksen;
 • tulehdus nivelissä ja turvotusta;
 • kohtuuton ja ajoittain sietämätön särkyä nivelissä.

Nyt vastata kysymykseen: se sopii sinulle? On sellainen kipu voi sietää? Ja kuinka paljon rahaa olet jo "vuotanut" on tehoton hoito? Aivan oikein - on aika lopettaa tämän! Oletteko samaa mieltä? Siksi päätimme julkaista yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa hän paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkivut, niveltulehdus ja nivelrikko.

Huomio, vain tänään!

Viesti navigointi

2 Vastaus jotta "" Kuinka tehdä topiary pallot kädet? ""

Koska se yritti tehdä topiary käsillään, hän otti pohjaksi vaahto. Mutta on jotain ei tartu toisiinsa, osti styrox pallo kaupassa käsitöitä. On olemassa monia ja eri halkaisijat, jotta lyhensi valmiiksi.

Kaiken osoittautui heti ensimmäisellä kerralla, tosin pallot saada sileä ja kaunis, niitä voidaan käyttää vain kerran. Tärkeintä on luoda niitä ei kuluttanut penniäkään. Suosittelen.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopiointi ilman suoraa viittausta materiaalin lähteenä on kielletty

Topiary pallo valmistajan omiin käsiinsä

Voit Topiary oli kaunis, ei välttämättä ostaa tyhjän hänen kruunu, on mahdollista tehdä topiary pallon käsiinsä. Voit tehdä tämän, käytettävissä olevan materiaalit: paperi, kierre, vaahto ja jopa asennus vaahto.

Halvin ja suosituin vaihtoehto pallo Topiary - sanomalehdistä. Aihion muodostamiseksi kolmella tavalla:

 • sanomalehdistä ja kudosten;
 • sanomalehti, langat ja syötävät elokuva;
 • paperimassamainen.

Ensimmäisen vaihtoehdon puristettaessa paperi niin, että saadaan sekä tiukka pallo kuin mahdollista. Peitä sitä toisella sanomalehti ja rutistaa uudelleen. Ja niin vasta sitten, se on aika saada haluttu halkaisija pallo. Sitten kääriä pulla kangasta ja ommella alareunassa. Liika kangas voidaan leikata, lähtevät 1-1,5 cm sauman. Jos aiot sisustaa topiary kahvipapuja, voit käyttää vanhaa sukka ruskea tai musta kangas sijaan.

Toisessa tapauksessa, kääri paksu nippu papereita muovikelmuun. Koska tämä materiaali ei sovellu käytettäväksi kuumaliimalla, jota käytetään tyypillisesti, kun koristelu Topiary, sinun täytyy saada pallo tuulen säiettä. Paksuus lanka ei ole väliä, mutta väri on parempi valita sävyn tulevaisuuden koostumuksiin. Koska haluttu väri lanka ei ole kriittinen, koska pallo voidaan maalata akryylimaaleilla tai guassi.

Topiary valmistus pahvimassasta hieman monimutkaisempi:

 1. 1 Täytä ilmapallo. Sen halkaisija olisi 3-4 cm vaadittua pienempi sinut maailman.
 2. 2 Lisätään astiaan, sekoitetaan pieni määrä PVA liimaa ja tapettien suhteessa 3: 1.
 3. 3 etene pienistä paperin palasista, dip niitä liimaa ja liimaa pallo, jää pieni reikä häntäänsä.
 4. Kun paperi kerros 4 on yhtä suuri kuin 1,5-2 cm, jätä tyhjäksi useita tunteja, ja sitten lävistää pallon neula ja vedä hännän. Kahden päivän sadonkorjuun kruunu voidaan hioa ja maalata.

Ennen kuin teet pallo Topiary valmistettu paperimassamainen, kannattaa tutustua joihinkin vivahteita tätä tekniikkaa:

 1. 1 Älä käytä saksia. Rosoinen paperi ohuempi ja näin ollen lopullinen tuote on helpompi hiekkaa.
 2. 2 sovellettaessa tuote on parasta käyttää öljyväreillä.
 3. 3 valmis tuote tulee kuivattiin huoneen lämpötilassa kaksi päivää.

Valmistukseen vaahto pallo tarvitset:

 • tiukka paketti;
 • paperi veitsi tai kuorimaveitsellä;
 • käsineet;
 • vaahto.

Purista vaahto pakkauksessa. Kun se on kuivattu, leikattu polyeteeni. Jotta tuloksena jäädytetty massan pallomainen muoto, paperi veitsi tai kuorija leikattu pois tarpeettomat. Ihan pitkä ja työläs prosessi, mutta lopputuloksena saat toimiva malli Topiary: in pallo vaahtoa voi tehdä reikiä, pinta ei vahingoitu liimaa ja maalata se voi olla mikä tahansa väri.

Samalla tavalla pallo voidaan leikata vaahto. Tässä vaikeutena on se, että on melko harvinainen taloudessa löytyi pala vaahdon halutun paksuuden.

Tyylikäs ja ilma näyttää Topiary kruunu kierteen. Sen tuotantoon tarvitaan:

 • paksu lanka;
 • ilmapallo;
 • liimaa taustakuva ja kyky sen;
 • neula ja sakset.

Liota merkkijonon liima, sitten kääri ne paisuttivat ilmapallo. Kiertää lanka satunnaisesti, aukot erikokoisia. Ripusta työkappaleen ja anna sen kuivua päivässä. Seuraavaksi erottavat lanka pallo. Sitten lävistää sen ja vedä neula aukon läpi. Kruunusi on valmis.

Se näyttää erittäin vaikuttava topiary sammalta. Sen tuotantoon pallo sumua tai vaahtoa obkleyte kuivaa luonnonkumia sammalta, jonka voi ostaa kaupasta kukkakaupat. Moss piilottaa pinnan epäsäännöllisyyksiä ja antaa koostumuksia tuoreus. Valmiin puu voidaan jättää puhdas vihreä lehdet, ja voidaan koristeltu massasta omenat tai kukkia huovasta tai satiini nauhoja.

Tarina yhden lukijamme Irina Volodina:

Erityisen masentunut silmäni, jota ympäröi suuri ryppyjä sekä tummia ja turvotusta. Miten poistaa ryppyjä ja pussit silmien alla kokonaan? Miten selviytyä turvotusta ja punoitusta? Mutta mikään ei ole niin vanha tai nuori mies hänen silmänsä.

Mutta kun he nuorentaa? Plastiikkakirurgia? Opin - vähintään 5000 dollaria. Laitteisto hoidot - nuorentaminen, kaasu-neste kuorinta, radiolifting laser facelift? Hieman edullisempi - Tietenkin kustannukset 1,5-2 tuhatta dollaria. Ja kun kaikki tämä aika löytää? Kyllä, ja edelleen kalliita. Varsinkin nyt. Siksi itselleni, päätin toisella tavalla.

Ehkä tämä ei ole talousarvio, vaan käytetään karsinta piaflora (kotona on olemassa kukkakauppa nimeltään "tiili"), tai oikean koon itse pala tätä materiaalia. Helppokäyttöinen ja käsitellä. Pallo muotoa voidaan antaa hänelle edes käsiä, tietenkin, hansikkaita paremmin. Sitä käytetään myös pienoiskoossa Topiary "mikrofoni" morsiamen kimpussa. Kukkakaupat ymmärtää minua. Tämä preformi kimppuja morsian-muovinen reunus muodossa mikrofonin sisällä piaflor.

Topiary pallo (100 kuvaa): materiaali, valmistus

Luovaa kotiäiti tuttu elementti sisustus - Topiary. He sisustaa huoneeseen, antaa lahjaksi. Voit helposti tehdä sen omin käsin tai ostaa romun.

Vuodesta sisal pallot

Rajoittamaton määrä materiaaleja, se kaikki riippuu mielikuvitus. Saa käyttää keinotekoisia ja luonnollisia osia.

Tärkeää! puu onnen voi olla heijastusta sielusi ja mieltymykset. Voit käyttää sitä valmistukseen mitään käsitystä, jonka avulla on yksinomainen koristeluun.

Pääkomponentti käsi- on pallomainen pohja. Edellytyksenä kaunis kruunu - pallo selkeät rajat. Improvisoitua ja materiaalihankinnat, joiden avulla voidaan pohjaa käsitöitä - runsaasti. Kerromme teille mitä käyttää tehdä kauniita kuvioita.

Styroksi pallo koristeluun

Pallo kädet

Ohjeet miten pallo Topiary

Siitä, mitä voimme tehdä ja mistä saa materiaaleja tehdä perusta tuleville puiden onnea omin käsin?

Seuraavat elementit on mainiosti sekä käsitöitä:

 • vanhoja sanomalehtiä. Käytä valtavan määrän. Rutistaa joissakin sanomalehdissä, kunnes tiheä pallo halutun halkaisijan. Korjata lomakkeet, ota kangas, folio, muovikelmu ja kääri niiden laajuus, kiinnitä ylälanka tai langan. Jos et pitää talon sanomalehti, herää kysymys: mitä tilalle? Säätiö saa tehdä paperia tai vihko luonnoksia;

Miten tehdä säätiön

 • vaahto. Tämä vahva perusta. Ota muovipussi ja puristaa sitä tarvittava määrä vaahtoa. Anna kuivua kokonaan. Sitten eroon paketin, ota kirjoittaminen veitsen ja antaa palan pallomaisia;

Vihje! Vaahto leikataan paitsi pallomainen muoto, mutta muita muotoja muodossa sydämet, kenkiä, soikea. Kaikki riippuu ideoita.

 • Styroksi pallo. Sopivia vaihtoehtona asennus vaahto. Jos talo on palanen vaahtoa jäljelle, kun koneen hankintaa, leikataan halutun muodon irti;

styroksi pallo

 • paperimassamainen. Tarvitset ilmapallo, paperi- ja PVA. Käyttää palloja minkä muotoinen tahansa, tärkeintä - puhaltaa haluttuun kokoon. Missään säiliössä, kaada liima PVA. Repäistä muutaman palan paperia ja kastamalla ne liimapuikon pallon päällä. Saamiseksi vahvan emäksen, paksuus paperin kerroksen tulee olla noin 1 cm. Jätä kuiva rakenne. Tämän jälkeen lävistää pallon ja poistaa sen pohja;

Perusteella pallo sanomalehdistä

 • pallo sisal. Valita minkä tahansa perusteella, sitten, ennen ostettu sisal haluttu väri levitetään pallo ja kierrä lanka samanvärisiä. On tärkeää saada aikaan tasainen jakautuminen, sisalia kerrosta koko pallon pinnalla;

Pallot sisal

Vihje! Perusteella sisal palloja ei saa sisustaa ja käyttää erillisenä koostumuksena sisustukseen.

 • sammalta. Sitä myydään joka kaupassa ja sisustus. Käyttämällä valitusta materiaalista, että pohja ja käyttämällä PVA: liima luonnon sammal koko pinnan yli;
 • Roikkuu rottinki. Tämä ostos kamaa, että sinun täytyy koristella kääri sisal tai raffia.

Mestarikurssi ilmapalloja

Muun säätiöt voivat käyttää lasten kumipallo, vaahto. Myymälöissä paljon erilaisia ​​asioita pyöreä muoto. Valita mitä haluat ja luoda. Saat lisätietoja siitä, miten tehdä perustan käsitöitä, katso kiehtova mestarikurssi:

Mitä muuta voi olla perusteella kierros:

topiary pallo

Mitä tehdä

Kierteen ilmapallo

Materiaalit valmistukseen tarvittavia topiary

Jos haluat luova emäntä ja sisustuksessa fake, tehty omin käsin, sinun täytyy miettiä, mitä tarvitset valmistaa.

Vuodesta sisal pallot

Niistä pääkomponentit tarvitset:

 • Seistä. Sen halkaisija ei saa ylittää mitat kruunu. Lupa myönnetään käyttää tavallista kukkaruukun, muovimuki, ruukut, kupit. Zadekoriruyte seisomaan omilla vuonna teema käsityöt;
 • pohjan kruunu. On olemassa monia ratkaisuja: varastointi perusteet sanomalehden, vaahtoa, vaahtoa, paperi, sisal. Ne muodostavat pallo tai muussa muodossa

Kuinka tehdä pallo sanomalehden

 • runko. Sopiva kiinni puusta, muoviputket, lanka. Piippu on asennettu yhdestä päästään alustaan, toinen - kehto. Sisustaa, maalaa, lanka, nauha;

Miten tehdä piipun

Kiinni topiary

 • kipsi, alabasteri. Ostaa niitä tahansa rautakaupasta. Tee ratkaisu kuten suunnattu paketti. Pre laittaa pataan vaahtopaloja tai vaahtoa ja täytä ratkaisu. Aseta tynnyri alustan kanssa niin kauan, kunnes se kovettuu. Joten se pitää vakaana;

Mitä sinun tulee topiary

 • Kohteita sisustaa potin ja pohjan. Siellä - vapaa lento mielikuvitus: helmiä, kiviä, kuoret, pastaa, rahaa, karkkia, hedelmiä, luonnolliset ja keinotekoiset kukat, marjat, kahvipapuja.

Miten saada pallo

Alkuperäinen idea pallosta

Miten saada pallot Sisalin

Billettejä pallo

Ja pääelementti, jota ilman et voi tehdä - se on liima, jolla sitoudut valitut koriste kruunu. Lisätietoa tarvittavista materiaaleista, saat kuulla video:

Topiary materiaali omin käsin

Tavarat Topiary omissa käsissä

Materiaalit Topiary

Tynnyri Topiary

Mitä sinun tulee topiary

Magneetti Topiary: mielenkiintoinen sisustus kodin

Comfort talossa luo miellyttävän leikkiä, tehty omin käsin. Sisustaa jääkaapissa tai lahjoittaa läsnä - Topiary muodossa pieniä magneetteja. Tämä elementti ei voida jättää huomiotta, ja ihastuttaa niiden omistajat ympäri vuoden.

Mini Topiary Magnet

Topiary Kahvi Magnet

Topiary Magnet omin käsin

Magneetti Master Class

Tärkein osa magneetti - se on tyhjä. Julkaisijan lupaa käyttää paksua pahvia tai ohueen lastulevyä. Pre tavallinen paperi kuvio valmistella tulevia Topiary. Piirtää ääriviivat kruunu, varsi ja pot, ja kuviot leikatun materiaalin valitusta työkappaleen. Älä unohda ostaa magneetti sopivan kokoisia asentamiseksi mini-jääkaappi topiary.

Perustana topiary magneetti

jääkaappimagneetti

Mitä magneetti

Mitä tehdä

Yksityiskohtainen ja mielenkiintoinen mestarikurssi, miten tehdä käsitöitä, katso video:

MC kertoo vaiheet, jotka sinun täytyy, kuinka tehdä työtä ja mitä tuloksia odottamaan.

Tällainen topiary magneetin

Lisää kommentti

Koti Sisustussuunnittelu

Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

 • Yhtiö "Project Design" tarjoaa palveluja tahansa monimutkaisuus alalla sisustus, arhite.

 • Työmme voi katsella sivustolla http://www.mastergud.ru/ Olemme soobsches.

 • Sisustus: - luominen yksittäisten tyyli tilaa - 3D visualisointi - kaikille työntekijöille.

 • Olemme kehittäneet sisustuskohteissa ja niiden toteuttaminen. Vain valtuutettu pers.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin