Topiary kahvipapuja omin käsin

topiary kahvi

Käsintehtyjä tuotteita voi olla paitsi sisustamisessa, niin täydellinen lahja ystäville ja sukulaisille. "Tree of Happiness" - Topiary kahvipapuja - sopii kaikille faneille maustettu juoma, onko mies vai nainen. Kaunis ja hassu käsitöitä, esiteltiin merkittävässä tapauksessa ovat alkuperäisiä ja miellyttävä lahja, pystyy koristella asunnon tai toimistoon.

Kuinka tehdä topiary kahvipapuja omin käsin

Oletko ajatellut, miten tehdä Topiary kahvia. Ensinnäkin valitse oikea raaka-aineista. Puu oli kaunis ja tuoksuva, valitse Arabica kahvi. Viljan pieni läheisessä kosketuksessa keskenään jättämättä tilaa. Sileä nucleoli helposti koristelu ja näyttää hyvältä sisustus. Muutamia sääntöjä:

 1. Käyttää piipun tikkuja, oksia, lanka, käärittynä nauha, lanka tai muita materiaaleja niini.
 2. Kapasiteetin käyttöä muoviruukkuun. Ne on helpompi sisustaa eri tekniikoita.
 3. ruukkuja ei saa ylittää alakasvillisuus koosta.

Käsitöitä kahvia kädet tehdä yksinkertaisia. Otettava perustaksi minkäänlaisen - se riippuu mielikuvitusta ja materiaalit käsillä. Jotta ei kyllästy prosessissa kovaa työtä, voit soittaa auttaa kouluikäisiä lapsia. Heille tällainen oppitunnin tai mikronin puuntuotannon onni on hyötyä. Se juurruttaa säännöllisyys ja juna motorisia taitoja käsissä.

Tämä on suosituin muoto Topiary kahvia. Sillä on otettava:

 • pallo-emästä (kuten pieni pallo tai puu lelu);
 • sauva-runko.
 • kahvipapuja;
 • liima ase;
 • PVA liima;
 • maali;
 • 2 harjat;
 • paperipyyhkeet;
 • kukkaruukun;
 • koristelu attribuutteja (helmet, nauhat, jne.)

Ins valmistus käsitöitä kahvia omin käsin on jotain, jota käytetään kaikenlaisia ​​menetelmiä ja käyttää materiaaleja koristeluun. Jos teet Topiary kahvia kädet, askel askeleelta ohjeet on seuraava:

 1. Obkleyte perusteella lautasliinat käyttämällä PVA liimaa.
 2. Kun liima kuivuu, tehdä perusteella ristin muotoisen viillon.
 3. Liimaa puun rungon tulevaisuuden onnen alustaan ​​kuumaliimalla.
 4. Peitä pohja ruskealla maalilla ja anna kuivua.
 5. Kohtele runko liimalla ja kääri nauhoja tai langat (Bast, Tape) tai peitä maalilla.
 6. Liima jyvät kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros ei tulisi kattaa alueen ympärillä takakonttiin.
 7. Saatu puu antaa potin, kaada jonka pohja on sulateliima.
 8. Kun "napata" puu, täytä säiliö riisiä tai muut viljat, ja kaada päälle maalata PVA liimaa.
 9. Käytetään Lopullisessa koristeluun jäljellä jyviä, helmiä tai muita materiaaleja, jotka on järjestetty potin.

Tuotteet on valmistettu kahvipapuja käsillään, tehty muotoinen sydän, on loistava läsnä rakkaitaan tai jälkipuoliskolla. Suurin ero valmistuksessa tällaisen tuotteen teknologia - pohjustaa. Sillä sitä käytetään:

3 leikata pahvista sydämen 1 ja 2 on vähemmän suuri. Pikku sydämet kopioitu molemmin puolin suuri. Tämä tyhjä liimataan käsipyyhkeet ja peitetty maalattu tummanruskea. Kuivauksen jälkeen, se on kääritty lanka hallitsemattomasti. Päälle lanka levitetään kipsi, keitetyt mukaan paketti suuntiin. Saada ympäröivät sydän, jyvät liimataan kahteen kerrokseen. Ensimmäinen kerros jyviä liimattu kupera puoli ylöspäin, ja toinen - enintään vaot.

Auringonkukat kahvia ja satiini nauhat

Se on parasta tuotantoaan näiden tuotteiden ottaa vaahto pallot, joita myydään kaupoissa käsitöitä. menettely:

 1. Avulla liima PVA liimaa pohjaan kahvipapuja, aukkojen välttämiseksi.
 2. Terälehdet käytetään satiini nauhat keltainen tai oranssi.
 3. Teippiä tai liimaa käsitellään väritön kynsilakka, joten niitä ei hajosi.
 4. Sitten upotus on taitettu muodossa terälehdet, on kerroksen 2 on kiinnitetty paperiin tai kartonkiin kuppi.
 5. Yhdistämällä nauha terälehtiä ja kahvia ydin, saat kauniin auringonkukka.

Lahjaksi tupaantuliaiset, häät tai houkutella onnea, vaurautta talossa sopivat kahvi puu, koristeltu kolikoita. Tällaista lääkettä käytetään tavallista pennin ja kolikoita muissa maissa. Go kiinalainen kolikot reikiä, jotka pujotetaan nauha. Koriste metallia tai oikealla rahalla käytetään koristeluun potin tai muun säiliön muodot, kehyksiä tynnyri.

Lisätietoja tapoja sdelatpodelki kahvipapuja.

Video: kahvi Topiary omissa käsissä mestarikurssi

Faneille epätavallisia lahjoja itsellesi ja rakkaitaan on runsaasti työpajoja ja seminaareja. Katso video, jossa kerrotaan, miten tehdä topiary. Sisustaa kotisi edessä viihtyisä loma käsitöitä tehdä omin käsin auttaa video joulukuusen onnen. Ompelija, oli heikkona maustettu juoman arvostavat mestarikurssi tekemiseen topiary muodossa kupin kahvia. Hack tulee todellinen helmi paitsi kodin keittiö, olohuone, mutta myös viihtyisä kahvila. Epätavallinen suunnittelu video miellyttää omistajat ja vieraat.

Kahvi Topiary omissa käsissä: 9 mestarikursseilla käsitöitä päässä kahvipapuja, valokuva ja video-ohjeita, sisustus ideoita

Euroopassa Topiary, luotu erilaisia ​​materiaaleja käsillä, muuttui epätavallinen sisustus elementtejä, ja viime vuosina näitä puita alkoi saada suosiota Venäjän kukkakaupat.

Yksi mielenkiintoisia vaihtoehtoja kuten käsitöitä - Topiary puiden päässä kahvipapuja.

Tässä artikkelissa, päätimme tarjota muutamia ideoita luoda kahvia puita: tutkimus työpajoja, jossa askel askeleelta luomisprosessia miniatyyri puita kahvipapuja, ja yllättää rakkaansa, tehtyään omin käsin alkuperäisen käsitöitä.

Kahvi Topiary, valokuvia

Haluat tietää, miten tehdä topiary kahvipapuja muodossa sydämen omasta? Voit tehdä tämän sinun tulee seuraavia aineita:

 • kahvipapuja;
 • pahvi;
 • lyijykynä;
 • sakset;
 • köysi;
 • muoviastiassa;
 • villa;
 • vahva lanka;
 • suklaa-värinen maali;
 • liima;
 • nauhat.

Sydän topiary kahvipapuja

Luominen Topiary muodossa sydämen alkaa valmistelemaan tarvittavat kokoonpanon mallin. Piirtää lyijykynällä halutun muotoinen sydän pahville ja leikkaa varovasti saksilla. Kostuta pumpulia liima ja kiinnitetty avulla kuvion tilavuus. Vedä sydän jousille.

Kun liima on kuivunut, maalaa pohja puita ja alkaa tehdä runko ohjeiden mukaisesti.

Zadekoriruyte tynnyri nauhat. Sydän kiinnittää käyttämällä liima-silmukan nauha, ja sitten kahvipapuja. Voit luoda mallin jyviä - se on erityisen vaikuttava katsomaan taustalla yhtä väriä maalilla.

Seuraava vaihe - kokoonpano puu. Lukita runko, käytä alabasteri tai vastaavalla tavalla. Asennuksen jälkeen, koristella Topiary "Coffee Heart" nauhat.

Topiary kahvia muodossa sydämen

Pieni puu pyöreä kruunu

Kaikkein yksinkertainen menetelmä valmistaa tällainen käsityöt - pieni puu, joka on pyöreä kruunu.

Toteuttaakseen tämän idean, tarvitset seuraavat asiat:

 • pohja pallon vaahdon (joka voi olla paperi- tai tulvii vaahto);
 • kahvipapuja;
 • liima;
 • lanka tai muu laite, jolla simuloidaan puunrunko;
 • Seos kovettuu nopeasti - esimerkiksi, alabasteri;
 • Sovitus kontti puut,
 • nauha, värillinen paperi ja muut koriste-elementtejä;
 • harja, vesi ja monivärinen maali.

Topiary kahvi puu, valokuva

Kuinka keittää kahvia Topiary? Yksityiskohtainen askel askeleelta ohjeet kahvin tuottamiseksi Topiary ehdottaa alkaen luomisen kruunu. Jos sinulla ei ole helppo pallo - tekevät siitä improvisoitu. Liitä pinnalle rakeiden pallo.

Koristella varsien pienoiskoossa puunrunko (tämä voi olla tarpeettoman kynä tai puikko), nauha, nauha tai nuora. Säiliö on suunniteltu asennusta puun, kokki nopeasti kovettuvaa koostumusta ja tulevaisuuden turvaamiseksi rungon topiary. Ennen seos kovetetaan pitämällä vartalon paikallaan.

Jatka sitten pohjaan ilmapallo sisustus rakeita. Liimaa ne kovettuvan koostumuksen kahden kerroksen. Lukko kruunu ja sylinterin yhteen käyttämällä liima-ainetta.

Viimeisen silauksen - korut puu helmiä, nauhat ja muut sisustustarvikkeet.

Topiary kahvipapuja kädet, kuvia

Katso video, jossa mestarikurssi, miten tehdä omin käsin Topiary kahvia:

Lisäksi kahvipavuista koristeluun koristepuut voidaan käyttää ja muut tarvikkeet. Esimerkiksi on mahdollista valmistaa topiary koostuu kahvia ja kolikoiden täydentää salama.

Toteuttaa tämän ajatuksen, valmistella pallomainen pohja, valitsemalla sopiva koko linnan.

Pyöristetyt latvuspeittävyyden ruskea sävy puita maalit kerros. Kun se kuivuu, kiinnitä vetoketju (aiemmin irrotetaan ee) sillä paikka jäljitellä hajallaan kolikoita. Sulata Glue kolikon - alettava Crown Center.

Valmiit kolikoilla, liimaa vetoketju: Käytä lämmitetty liimaa.

Topiary kahvia ja kolikoiden

Jäljellä pallon pinta sisustaa kahvia jyvät (kaksikerroksinen). Mutta älä unohda jättää tilaa takakonttiin topiary. Tee runko, koristele se nauhat ja sulautua kruunu.

Valmista ruokia mahtuu Happy Tree. Anna tankin houkutteleva kietomalla sitä paperilla. Yläosa säiliön obkleyte jyviä. Kovettuvan koostumuksen, korjaa Topiary ja koristella sen.

Siinä kaikki perus salaisuudet mini-puita. Valitse lisävarusteita, jotka perustuvat ominaisuuksiin sisätiloihin, joka tulee sijaitsemaan Topiary.

Suunnittelu rekisteröinti voi myös riippua tilaisuudessa - siinä tapauksessa, että aiot antaa joku hänen luomuksensa.

Topiary kahvia vetoketjulla ja kolikot

Loistava idea - valmista kahvia Topiary, kun 8. maaliskuuta koristeltu kukka tarvikkeet, ja antaa tämän hakata joku perheen. Se voidaan tehdä paperista koristeita, helmiä, helmiä, satiini nauhoja, ja jopa koruja. Happy Tree kukka malleja voidaan koristella omiin käsiinsä ruusut, orvokit ja muiden kukkien.

Luotu kahvia ja kukka topiary tavalliseen tapaan. Sisustus elementtejä muodossa kukkia liimattu kruunu loppuvaiheessa työtä. Paras vaihtoehto - järjestää niitä vain yhdeltä puolelta.

Jos haluat tehdä monimutkaisemman topiary kukkakoristeet, esimerkiksi ruusut, lue ensin mestarikursseja, koulutus luomalla mini-puita loistava tai satiini nauhoja ja muita tekniikoita (esim kanzashi tekniikka).

Topiary kahvia ja kukkia

Tarjoamme sinulle yhden yksinkertaisen käytännön toteuttamisessa ajatusten -derevtse-Topiary mukaan kaunis nimi "herrasmies" alkaen kahvipapuja. Valmistuksessa tällaisten esineitä kestää noin kolme tuntia.

Luoda herra topiary voi periaatteessa sama kuin edellä kuvattujen suoritusmuotojen. Tee ensin pään ja sitten vartalo ja jalat. Master torso jalat paksu lanka, joka on kiedottu köysi, narut lisätä voimaa.

Tehtyään mies, koristele avulla improvisoitua keinoin: tee hattu, sokeriruo'on ja muita ilmeikäs yksityiskohtia.

Topiary Gentleman kahvia

Topiary muodossa kelluva kuppi täynnä kahvia - tämä on hyvin omaperäinen artefakti, tehdä omasta ei ole helppoa, mutta kannattaa kokeilla, koska asia tapahtuu hyvin epätavallinen.

Luoda sellainen topiary, tarvitset:

 • kahvipapuja;
 • lanka;
 • sverhstoyky liima;
 • kuppi ja lautanen;
 • maalata perustuvat akryyli- ja valkoinen suklaa väri;
 • kangas (kangas);
 • veitsi.

Taivuttaa viiraa pitkin sisällä kupin muotoon - ja jäljellä kaaren pituus (tässä paikassa luodaan uudelleen jäljitelmä virtaa kahvi). Puhdista sitä rasvaa, alkoholin ja kiinni kupin superliimalla.

Alareunassa topiary tekee mini-kakku. Anna sille lämmittimen auttaa huokoisuus. Tee viisi pientä kakut kakku pyöristetty kokoonpano. Kunkin seuraavan kerroksen tulee olla pienempi. Ennen kiinnitä ne yhdessä liimalla, sen reunat. laita viipaletta valkoista maalia ja suklaata maalilla.

Vuolemalla puuttuva pala on huokoinen. Hakea jäljellä kankaan decoupage tekniikoita.

Sen jälkeen, kun hakata on kuivunut, leikkaa ulkonevat reunat, lämmitti naskalilla leikata reikä kakkua ja maalata ruskean näyttää realistisemmalta.

Vetää lanka ja taivuta syvennyksen läpi päähän. Alareunassa kakku, eivät juurikaan kapealla peittää taipua lanka.

Kuvio kookos kakku, joka on talletettu päälle akryylipäällyste. Lautasella tehdä kuvio muodossa käärme käyttää ruskea maali. Liimalla lukita taivutettu kärki lanka vadilla. Yhdistää lautanen kakku.

Se osa lanka, joka on näköetäisyydellä, zadekoriruyte kankaalla. Kiinni runko kahvipapuja, kaada vähän liimaa kakun, sekoita saman verran lakan ja väriaineen ja peitä suklaata ja kahvia simulointi virtaus. Luotte realistinen simulointi kuppi kahvia lautanen.

TopiariyParyaschaya kuppi kahvia kanssa kädet

Onko mahdollista tehdä topiary valmistettu kahvipavuista kädet? On mahdollista - katso toinen mielenkiintoinen video, jossa on ohjeet tuotantoon alkuperäisen matkamuisto puu:

Luoda topiary muodossa auringonkukka päässä kahvipapuja tarvitaan:

 • Rehun keltainen 2,5 cm leveä;
 • paksu kangas materiaali on vihreä;
 • ohut langan juutti;
 • superliimalla;
 • nopea kiinteytetään seos;
 • lanka;
 • lyijykynä;
 • pienet tennispallo;
 • pallo on valmistettu paperimassamainen;
 • rivi;
 • kukkaruukun;
 • sakset;
 • laitteen polttaminen.

12 cm: n nauha kalkkis kukka lehti. Palovammoja työkalu tai liima yhdistää sen alareuna. Tarvitset noin 40 lehtiä.

Luoda sisälle auringonkukka käyttäen paperimassamainen ja nauha. Pohjana alkuunsa - tennispallo. Liimaa perusteella kahvin ja peitä ne lakalla. Kiristä sitten terälehdet kukista ympäri keskustaa.

Auringonkukka runko vanhanaikainen lanka, käsitellä sitä liimalla ja kääri langan.

Nyt tuli vaihteessa paksu kangas verholehdet. He pitävät itseään liimata taakse koriste auringonkukka. Seuraava askel - side kukka varsi. Johtojen liimaa pieniä terälehtiä paksu kangas.

Auringonkukan Topiary kahvia

Kuvan alkuperäinen auringonkukka puu-ankkurointia säiliössä ja odottaa, kunnes seos kovettuu alabasteri. Top koristele värillinen nauhat.

Samanlaisiin tekniikkaa, mutta käyttö byrokratiaa voi tehdä kahvia Topiary "Maki" tai tehdä puun ruusut tai dahlias.

Luoda kahvin käteistä Topiary tarvitsevat seuraavia aineita:

 • kahvipapuja;
 • pahvi;
 • narut tai köysi;
 • bambusta kiinni;
 • pohja puita, esimerkiksi, kahvikupin.

Kuinka tehdä kahvia puu Topiary

Koristella pohja käärimällä köysi kuppi. Käytä sulkematon sapluunaa Yhdysvaltain valuutan symboli.

Kiinnittäminen bambutikkuja pahviin, varmista, että kokoonpano on oikea valinta. Jos on sellainen tarve, kiinnitä keskenään kaksi pahvista malli. Voit kääri ne köydellä, jotka on päällystetty liimalla. Tämän jälkeen liitä yli dollarin kahvipapuja, sulje kaikki kolot.

Neljä bambutikuista ja kääri köyttä. Siinä paikassa, missä ne ovat kosketuksissa dollarin, jotta kahvipapujen - ne pitävät merkin. Jälkeen viimeistely yläosan, valmistetaan seos kiinnittämiseksi alabasteri topiary. Aseta puu alareunassa.

Toteutettava puinen vartaat koristeltu köysi tai kahvia rakeet, ja kiinni dollariin. Odota, kunnes kuiva ja koristele tarvikkeet - alkuperäisen esittää valmiina.

Topiary kahvipapuja omin käsin

Miten Topiary kahvia ja helmiä

Jos pidät käsitöitä ja on taidot luoda pienoiskoossa koristeet voit tehdä kahvia Topiary helmiä.

Suosituin tapa saada puun onnea kahvista - muodostumista kiinteän Topiary lehdet tehty helmiä koriste-elementtejä on valmistettu kahvipavuista. Hallitsee tällaista helmet tavanomaisella tavalla: liima levitetään substraatille, ja yli - kaksi kerrosta viljaa.

Perusta puut voivat toimia kupin lautasen, kiinteä liimalla. Topiary runko kääri liinalla ja maali. Kruunu koristella pienet tarvikkeet, kuten nauhoja.

Lisätä säilyvyyttä Topiary peitä se maali suihke.

Topiary kahvipapuja ja helmiä kädet

Topiary Coffee päätellen kuvia ja valokuvia, ovat hyvin erilaisia. Luominen käsitöitä sisustukseen - erittäin jännittävä kokemus: näe itse, joka on tehnyt vähintään yhden mini-puu kädet ehdotetusta MC.

Miten tehdä oman topiary kahvipapuja?

Mustilan satiini nauhoja, aaltopahvin paperi, tekokukat, kuoria ja muita materiaaleja kutsutaan Topiary, sopivat täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, ja tullut yksi suosituimmista lahjoja. Siksi nyt valinta näiden tuotteiden on varsin laaja. Ja yleisin on tehty omin käsin kahvia Topiary. Se on suuri lahja perheen, ystävien, tuttavien ja on merkitystä keittiöön lisälaite. Tämä artikkeli kertoo, kuinka tehdä samanlainen asia: tarjoamme mestarikurssi, joka kertoo, miten luoda kotiin Topiary päässä kahvipapuja. Ja voit opetella tekemään samaa materiaalia "lentäviä cup."

Tee oma topiary päässä kahvipapuja on yksinkertainen: sellainen materiaali pidetään edullinen ja helppo liimata. Lisäksi tilaa, johon sellainen esine, täyttää mukava kahvin maku tulee.

Jokainen työpaja sisältää täysin uuden perustan kruunu, runko ja sisustus. Tehdä omia kädet happiness puu kahvia, tarvitaan seuraavat setti:

 • 100-250 gr. kahvipapuja;
 • pieni kapasiteetti (kukkaruukun, muovi- tai lasipurkkiin, kuppi);
 • pallo vaahto, muovia tai paperia luo se;
 • musta tai ruskea-thread narujen ja köysi;
 • puu sivuraide, paistinvarras tai lanka;
 • Super liimaa tai liimapistoolilla;
 • Puuvilla levy pakkaus;
 • ruskea maali;
 • kipsi;
 • sakset.

Tärkeä kärki toimittajat!

Jos on ongelmia kunnon hiukset, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä shampoot, jotka käyttävät. Häiritseviä Näkymät - 97% shampoot tunnettuja tuotemerkkejä ovat komponentteja myrkytykset kehomme. Aine, minkä vuoksi kaikki epäkohtiin koostumuksessa kutsutaan Natriumlauryylisulfaatti / laureth sulfaatti, kookos sulfaatti, PEG, DEA, MEA.

Nämä kemialliset komponentit hajoavat rakenne kiharat, hiukset haurastuu, he menettävät joustavuus ja sitkeys, väri haalistuu. Myös tätä tavaraa joutuu maksaan, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme vastaan ​​varojen käyttöä, mikä on tätä kemiaa. Äskettäin meidän asiantuntijat tekivät testit shampoot, jossa ensimmäinen paikka ottanut avulla yhtiön Mulsan Sosmetic.

Ainoa valmistaja kaikki-luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan ja sertifiointijärjestelmiin. Kannattaa käydä virallisia verkkokaupassa mulsan.ru. Mikäli on syytä epäillä luonnollisuutta meikkejä, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sen ei pitäisi ylittää yhden vuoden varastoinnin.

Kuten kaikki muutkin master-luokan luomisesta koristepuiksi, tämä alkaa perusteet valmisteen - kruunu. Riippuen mitä kokoa ja missä muodossa kahvia Topiary haluat saada, on kolme vaihtoehtoa valmistuksen.

 1. Crohnin pyöreä muoto voi olla muovia tai vaahtoa pallo, joka voi ostaa kaupoista kukka. On myös täysin mahdollista tehdä se omilla käsillään sanomalehden. Tarvitset yhdessä tai useammassa sanomalehdessä, joka täytyy rutistaa vaadittuun arvoon ja kääri lanka. Sitten päällystetty liimalla ja anna kuivua. Viime kädessä se näyttää kuvassa.
 2. Jos haluat keittää kahvia topiary jossa muotoiltu litteä kruunu mestarikurssi alkaa muodostumista pahviaihion. Jos esimerkiksi haluat tehdä puu hyvinvoinnin kahvipapujen kuin sydän tai kukka, kuten seuraavan kuvan, sinun täytyy leikata halutun kokoiseksi luku. Se tulee olemaan pohjana vahvistettaessa piipun ja kahvipapuja.
 3. Master-luokassa massamuutosvaihtoehdoista sydämet alkaa kuin edellinen. Kuitenkin tässä tapauksessa, se tarvitsee paitsi kartongin lisäksi vanulappuja. Alunperin tehty pahvista täytyy leikata sydämen, jonka jälkeen se laittaa pyörät puuvillasta. Heidän määränsä riippuu paljon, että haluat nähdä valmiin tuotteen. Yleensä pitäisi olla pohja esitetyn kaltainen kuvassa.

Lisäksi valmistusprosessin topiary

Valmistella tarvittavat puitteet, jotka kruunaa koristeellinen puu onnellinen, voit jatkaa prosessia. Ja tässä vaiheessa mestarikurssi kertoo, miten ja mitä toteuttaa rungon tulevaisuuden tuote. Ja miten se voidaan kiinnittää perusteella saatava materiaali käsin.

Jos Topiary kahvipapuja on takakonttiin oksat, on tarpeen ennalta kuiva ja puhdas kuori. Sitten haluttaessa maalattu, lakattu tai satiini nauha kääri tai langan. Sama voidaan tehdä vartaita, puutikkuja.

Jos haluat tehdä siitä kahvipapuja Topiary näytti tehokkaammin käyttää lanka. On toivottavaa, että se on riittävän suuri halkaisija, ja on siten helposti taivutettu. Tämä mahdollistaa asettaa omiin käsiinsä kantoi mitään tajunnut muodossa.

Mestarikurssi kanssa valmistuksen Mustilan hyvinvoinnin perustuvat sanomalehtien ilmapallo antaa aikaa vievää työtä. Aluksi työkappaleeseen täysin takki liimalla ja odota sen kuivua. Sitten tehdä reikiä, joihin on sijoitettu puunrunko, ja kaataa liimaa (PVA). Lisäämällä oksa tai vartaat reikään jälleen jättää tyhjäksi kunnes se on kuiva. Wire tältä pohjalta myös kiinnittää teipillä.

Päättynyt aihioita kuten kruunu piipun täytyy valmistaa etukäteen asettaa säiliöön (lasi, kuppi, kukkaruukkuina) ja kaada kipsi laasti. Vaikka tämä materiaali jähmettyy riittävän nopeasti, on toivottavaa pitää perusteena jonkin aikaa. Joten olet taattu saada täydellinen tuote, jonka suora runko.

Loppuvaiheessa valmistuksen topiary

Tulevaisuudessa mestarikurssi tekemisessä puu onnea kahvipapuja on siitä, miten sisustaa tuote. Aloitamme siitä, että maali pohja. Kruunu itse, joka liimaa kahvipavut, on toivottavaa käsitellä ruskea maali. Hakeminen tällainen vaihtoehto, voit tallentaa äiti. Erityisesti ei tarvitse ostaa suuren määrän kahvipapuja liimata ne kaksi kerrosta. Johtuen tummat värit eivät näy aukkoja, ja kahvista Topiary saada uskomattoman kaunis.

Nyt alkaa liitä hyvinvointi puun avulla kahvipapuja. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää Super liimaa tai liimapistoolilla. Valitsemalla jälkimmäistä menetelmää, sinun täytyy etukäteen ostaa silikoni tikkuja mustia. Siten yhdistävä materiaali ei ole havaittavissa, ja ylläpitää houkuttelevuutta tuotteen. Lopulta helpoin kahvi Topiary voi hankkia tällaista, kuten kuvassa.

Takakonttiin puu onnen voidaan maalata, koristaa satiininauhalla tai langan. Muuten, jälkimmäinen vaihtoehto pidetään enemmän harmoninen ja yhdessä yleisteemana tuotteen. Kuitenkin, jos teet kädet Topiary kahvipavut kihara kaareva runko, hänen paras zadekoriruyte aiemmin. Mukavuuden on suositeltavaa kääri merkkijono ennen yhteyden kruunu.

Säiliön suhteen, se on myös mahdollista maalata. Tämä vaihtoehto on sopiva, jos kapasiteetti käytetään kuppiin tai lasiin. Kuitenkin monet ihmiset haluavat tehokkaammin toteuttaa kapasiteettia. Esimerkiksi, ne voidaan liittää siveltimellä kuituja liitu, vartaat tai kääritty pala säkkikangas.

Tämä workshop järjestetään oppimisen needlewomen valmistustekniikan leijuu kupin kahvia pavut. Tämä hakata koska Topiary, osui alkuperäistä ja voi olla hieno lahja joka juhlaan. Samalla se teki melko helppoa, ja joukko käsitöitä tulee lähes sama.

Omiin käsiinsä kotona saat "lentävä cup" kahvipapuja, muista seuraavat asiat:

 • 200 gr. kahvipapuja;
 • kuppi ja lautanen;
 • lanka;
 • polyuretaanivaahto;
 • Super liimaa tai liimapistoolilla;
 • sisustus.

Koska master-luokan tekemään puiden hyvinvointiin, se alkaa suorituksen työkappaleen. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa muutaman palan samanpituinen lanka ja kääri ne tiiviisti narulla. Päässä tukevasti, voit käyttää liimapistoolilla. Kun perusta on valmis, se on taivutettu muoto kirjain S.

Lopulta kaikki kahvipavut tahna, sisustaa, ja epätavallinen kuppi valmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin