Tomaatti vaaleanpunainen flamingo

Tomaattilajiketta Pink Flamingo: kuvaus, arvostelut

Nykyaikaiset kesämökkiläiselle nyt tehtävä valinta kymmeniä lajikkeita tomaatteja. On ja pienistä kirsikkatomaatteja, ja Giants, myöhäinen ja varhainen erääntyviä, hapanimelä, niin jopa eri värejä. hyvin koeteltu lajikkeiden tomaatteja nousi fanien keskuudessa maukkaita kasviksia. Verrattuna punaiset, ne ovat herkempiä ja herkkä ylläpitämiseksi. Mutta hoidosta tulee kiittää hyvä sato ja ihana maku. Että vaaleanpunainen tomaatit pääsee todella suuria kokoja, että puutarhuri laillinen ylpeys.

Tällainen lajikkeiden tomaatit eivät ole vain suuria ja maukkaita, mutta enemmän hyötyä kuin punainen. Heidän herkkä liha sisältää enemmän vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja muita arvokkaita aineita riittävästi. Pink tomaatti maku enemmän makea kuin hapan, joten on parempi olla niitä eri mahalaukun sairauksia.

Tomaatit Pink Flamingo: kuvaus

Keski-luokan tomaatit. Kasvukausi on 110-115 päivää. . Tämä kasvi on pitkä, saavuttaa korkeus 1,2-1.8 m Hedelmät ovat slivoobraznuyu muotoa, vaaleanpunainen väri, paino - 200-400 g Tomaatti Pink Flamingos - universaali määränpää. Sitä voidaan käyttää kulutukseen tuoreena muodossa, sekä kaikenlaisia ​​säilyttämiseen. Arvostetaan riittävän suuri vastus eri sairauksiin. Saanto luokka on keskimäärin 6-10 kg / m 2. Tomaattilajiketta Pink Flamingos voidaan kasvattaa sekä avomaalla ja kasvihuoneissa taimet.

Tomaatit Pink Flamingos koottu hyvin myönteisiä arvioita. Ansioilla luokka voi puhua hyvin pitkä. Sen tärkein arvo - pikkuvanhuus. Hedelmät alkavat kypsyä sisällä 92-95 päivää istutuksen jälkeen.

Tomaatti Pink Flamingo on merkittävä ulkonäkö, kaunis, rikas maku ominaisuuksia - ne ovat makeita, mehukkaita ja flavorful, se ei ole yllättävää, että markkinat ovat aina paljon kalliimpia kuin punainen "serkut".

Lisäksi tämä laatu erinomainen esitys, hyvä siirrettävyys, säilyvyys jopa 2 kuukautta. Se on monipuolinen valikoima.

Itse kasvi kasvuprosessin pystyy koristella puutarhaan, koska se on hyvin herkkä ja kaunis veistetty lehtiä.

Tomaatit Pink Flamingo: kasvava

Nykyaikaisen puutarhurit kasvavat tomaatit makea yli ei tee mitään vaikeuksia. Meidän on kuitenkin otettava huomioon joitakin ominaisuuksia viljelyn kannalta herkullinen vihannes. Tomaatti Pink Flamingo sopii auki vuodepaikkaa. Tomaatit ovat erittäin vaativia maaperän ja tarvitsevat säännöllinen ruokinta, mutta helppo kuljettaa joitakin paksuuntumista. Kulttuurisesti sopivia vysokoplodorodnye ei raskas maaperään. Hyvä esiasteet ovat kaali, kurkku, pavut, sipulit, porkkanat.

1

Istutus tomaatin taimet

Tomaatin siemenet muodostuvat jo vuonna kylvön. Ne ovat melko pieniä, litteä, kolmikulmainen, munuaisen muotoinen, harmahtava-keltainen väri. Paino 1000. Siemenet on noin 5 g itäminen voidaan varastoida jopa 6 vuosi. Termi istutus vihannesten lasketaan pääsääntöisesti puolesta laskettua istuttamisen. Siemenet kylvetään ennen 50-60 päivää. Optimaalinen kylvöpäivä pidetään maaliskuun puolivälissä - huhtikuun alussa. Aikaisempi leseet on erittäin epätoivottavaa, koska taimet voivat kasvaa vahva, ja siksi hyvin pitkään sairastuu elinsiirron jälkeen.

Ennen kylvöä siementen suositellaan 12-14 tuntia. Liotetaan erikoisratkaisu. Kokeneet puutarhurit istutus on suositeltavaa ostaa erityisen yleispohjamaaliksi ja pieniin astioihin (kasetit, laatikot). Jos ei, voit käyttää mitä on käsillä. Ovat täydellisiä muovipulloihin katkaista alkuun, tai kupit, tarpeettomia kupit, jne. Tärkein vaatimus - .. läsnä näiden poistoaukkojen. Ne ovat tarpeen, jotta ylimääräinen vesi valuu, ja maaperä on pereuvlazhnyat. Säiliöt on täytetty substraatilla, linjassa ja kosteuttaa. Tehdä uurteet ja siemenet kylvettiin etäisyyden päässä toisistaan ​​noin 5 cm, syvyys tulisi olla noin 1 cm. Sitten kastellaan ruiskuttamalla. Vieressä paras siementen itävyys suljettuina elokuva.

Valaistus ja lämpötilaolosuhteet

Optimaalinen lämpötila itävyys - 25 astetta. Valaistus tällä kaudella pitäisi olla liian voimakas. Tällaisessa tilanteessa ensimmäinen idut näkyvän 5 päivän kuluessa. Sen jälkeen niiden ulkonäköä puhdas elokuva. Muista varoa kastelu: sen pitäisi olla säännöllistä, mutta maltillinen. Kun siemenet itävät ja taimet alkavat vähitellen lämpötilan laskemiseksi 15-18 ° C: Paranna valaistusta. Jos taimet alkoivat pitkänomainen, on mahdollista, että jonkin aikaa lämpötilan alentamiseksi 10 ° C: ssa Säiliöt, joissa taimia 2-3 päivän välein tulee kääntää taimet eivät kasva yksipuolinen.

Taimet ovat valmiita miekkailu ulkonäkö näiden kahden lehtiä. Edullinen säiliö poiminta taimet - kupit tai turvetta. Elinsiirron valmis pensaita maahan voidaan suorittaa suoraan niihin. Maan ja turve, ja paperin raskisnut ja ei häiritse edelleen kasvin kasvua. Sen sijaan voit käyttää tavallista lastentarha ruukuissa. Poimii taimi on suositeltavaa käyttää käsineitä vahingoittamatta herkkää pensaita. Transplantaation jälkeen taimet täytyy olla varma kaataa. Suorittamalla valinta kasveja pidetään 2-3 päivää ajan 10-11 ° C: ssa, sitten lämpötila voidaan nostaa 14-18 ° C:

Menettely on aloitettava 9-15 päivää ennen istutusta maahan. ilman lämpötila, tämä on asteittain alennetaan noin 6-10 ° C: seen, ja 2 päivä ennen istutusta säätää ympäristön lämpötilaan. Lisäksi tehdas vähitellen alkaen 10-15 minuuttia päivässä, tottunut auringonvalossa.

Taimet istutetaan pysyvään paikkaan jälkeen pakkasen vuotiaista 55-70 päivää. Välinen etäisyys riviä - 70 cm välillä pensaita -. 20-40 cm suoraan ennen istutusta kuhunkin kuoppaan lisättiin muutama humusta, sekoittaa fosfaatti lannoitteita.

Tomaatti Flamingo kasvun kokenut puutarhurit suosittelevat muodostavat varren ja yhden vartio jonka korkeus -. Vähintään 1 m puoleensa tiukasti vaakalaudalla varret ole tarpeen.

Makea Tomaatit Pink Flamingo ei jätä ketään kylmäksi

Joskus puutarhurit valittavat, että yksi tai toinen tomaattilajikkeista eivät vastanneet odotuksia, he sanovat, kuvauksen on kirjoittanut yhden, mutta itse asiassa osoittautui aivan erilainen. Ja hyvä arviot olivat paljon ihmisiä suositeltavaa, ja sato ei ole määritelty. Niillä on taipumus syyttää tässä laadussa, luonnonolosuhteiden tai jotain muuta, mutta ei tunnusteta, se ei riitä hoitaa kasveja. Useimmissa tapauksissa se on juuri väärä hoito kulttuuri on syy alhaisen tuottavuuden. Loppujen lopuksi jotkut lajikkeiden tomaatteja tarvitset huolellista valvontaa, eikä vain "kasvien ja vettä." Saada hyvä sato sinun täytyy laittaa paljon vaivaa noudattaa kaikkia maatalouskäytäntöjä, yrittää luoda optimaaliset olosuhteet kasveille. Tomaattilajikkeesta Pink Flamingo myös suhteellisen vaikea kasvattaa alueemme, ja että sinulla on hänen kanssaan oli vähemmän vaivaa, tässä artikkelissa puhumme sille hyödyllisiä tietoja, yksityiskohtainen kuvaus tämän lajikkeen.

Tomaattilajikkeista luonteeltaan kasvuun pensaiden jaetaan määrätyn (rajoitettu kasvu varren), ja epätäsmällinen tyypit (kuten kasvu ei pysähdy edes hedelmiä). Pink Flamingo on toisen lajin, joten sen korkeus on yli puolitoista metriä, ja usein jopa saavuttaa merkin 2 m. Mitä tulee kauden hedelmien kypsymistä, se kuuluu keski-laatujen tomaatti. Joissakin tilanteissa pääset juoksuaika hedelmistä Pink Flamingo jälkeen 90-95 päivää, mutta useimmissa tapauksissa siitä lähtien, kun ensimmäiset taimet tomaatin ennen sadonkorjuuta tapahtuu vähintään 110 päivää. Hedelmät ovat suuria, massakeskimääräinen 150-200 grammaa, yksilön paino kohdetta voi saavuttaa 450 g (yleensä ensimmäinen tomaatit suurempi seuraavista - hieman pienempi hieno tämä kulttuuri tomaatit tai hedelmiä).

Hedelmät on slivoobraznuyu muodossa sredneplotnye, ei ole vihreä paikka lähellä varren (ja itse asiassa lajikkeiden kanssa suuri koko tomaatti on ominaista). On helppo arvata nimi, ne ovat vaaleanpunaisia, mutta joskus voi olla hieman tummempi (kaikki riippuu kasvuolosuhteet). Tomaatit Pink Flamingo eroavat hämmästyttävä maku - ne ovat makeampi kuin suurin osa näistä lajikkeista.

Erittäin hyviä arvosteluja Tomaatti Pink Flamingo sai noin universaalin tarkoituksen. Kuten jo mainittiin, se on erittäin maukas, joten yksi tärkeimmistä tavoista käyttää hedelmiä niiden käytön on tuoretta. Lisää ne valmistelussa lukuisia salaatteja ja vastaavia välipaloja. Huolimatta siitä, että tomaattien Pink Flamingo riittävän suurikokoisia, ne ovat usein käytetään säilykkeiden (muut lajikkeet vaaleanpunainen tomaatti on paljon vähemmän todennäköisesti käyttää tätä prosessia). Valmistukseen tomaatti tuotteita, kuten mehu tai massa, niitä käytetään harvemmin, lähinnä riittämätön kirkkaita värejä, mutta sama herkullinen mehu saadaan, makea jälkimaku.

Pääsääntöisesti etuja kaikkein lajikkeita ovat korkea tuotto. Vaaleanpunaisesta flamingoja tilanne on monimutkainen. Se on jolla on keskimääräinen tuotto - hyvinä vuosina voidaan ottaa talteen jopa 10 kg 1 m (tämä luku on saavutettu, koska suuri hedelmät), tyypillisesti 5-7 kg kerättiin. Se viittaa etumerkkiä tässä luokassa - oman harkintansa mukaan. Mutta mitä voidaan kirjoittaa tämän sisällön tomaatti, joten se kestää hyvin sairauksia. Hän on melko korkea immuniteetin eniten haitallisia bakteereja ja sieniä, mutta laiminlyödä ennaltaehkäisevää hoitoa ei ole tarpeen. Myös jossain vaiheessa se voi kestää eri sää- epäsuotuisissa olosuhteissa: kuivuus, lämpötilan lasku, ettei kosteus. Hedelmät vaaleanpunaisia ​​flamingoja voidaan varastoida pitkäksi aikaa erottamisen jälkeen kasvi (jopa 2 kuukautta mukavan ympäristön), voidaan tyhjiksi epäkypsiä (säilytetään lämpimässä paikassa, lopulta saavuttaa haluttua tilaa), on hyvin kuljetetaan. Se voi kasvaa eri ilmastovyöhykkeillä.

Kuten useimmat solu tomaatteja, Flamingo hyvin vaativa maaperään, joten yritä löytää tontin hänelle hedelmällinen maaperä, tai eivät ole laiska tehdä riittävä määrä lannoitetta. Laskeutumisen jälkeen maahan vielä suorittaa ylimääräinen syötteen lannoite kompleksi vähintään 2-3 kertaa, toisin sanoen se on toivottavaa käyttää sekä mineraali- (ammonium, fosfaatti), ja orgaaniset lannoitteet. Kastelu on erittäin suositeltavaa ottaa vain lämmintä vettä, suorittaa kastelu auringonlaskun jälkeen, toinen vaihtoehto - aikaisin aamulla.

Noin taimet täytyy ajatella etukäteen: pohjustaa, valmistaa sopiviin säiliöihin (yksilöllisiin tai yleisiin, se on kuin haluat kasvaa), prosessi siemenet (tuottamaan kovettuminen, tehdä ennaltaehkäisevää sairauksien hoidossa). Yleensä kylvetään maaliskuun lopulla, mutta viimeistään huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Poimii tekeminen edellyttää vähintään 2 täysin muodostuneita lehtiä. Istutetaan iässä 2 kuukauden (60-70 päivää), vähitellen muodostaa korsi, yhteydessä jättimäinen kasvu tekee sukkanauha, älä unohda poistaa ylimääräiset lapsipuolia. Nopeuttaa kypsymistä kokenut puutarhurit suositeltavaa jättää 5-6 harjat, ei enempää.

Yleensä Pink Flamingo hyvä valikoima, hyvin kasvaa kasvihuoneissa ja avoimella alueella kaikilla alueilla maassamme. Ovat vakaus, se valittaa monet puutarhurit.

Video "luokiteltujen tomaattien Pink Flamingo"

Videot ovat tärkeimmät maatalouteen ominaisuuksista ja gourmet lajikkeiden tomaatteja Pink Flamingo.

vuonna 2017. osti lajike "Pink Flamingo" yhtiöltä haku. Lajikkeen kuvauksen takana paketti ei vastaa sitä, mitä hänestä on kirjoitettu Internetissä. Harjoittelija-niissä maissa, jotka korkeus Bush pääsee 1,5-2 m hedelmiä pitkänomainen tai sydämen .. Pakkaukseen - 40-50 cm pitkä, pyöreän muotoinen hedelmä .. Ja miten haluat ymmärtää tätä? Ketä uskoa? Hauska, oikein!

Tomaatti vaaleanpunainen flamingo

Kun kasvanut hänen puutarha tomaatti "Pink Flamingos", kuvaamista ja lajikkeen kuvauksen, puhua ainutlaatuisuuden tomaatti, se on aina suosikki.

Kokeneet puutarhurit voi enää olla hämmentävää, mutta tulee hieman tappiolla. Arvioituaan siemen hyllyille värikkäitä kaunis laukkuja, joista vain flamingoja eikä nähdä. Epärehellistä myyjät ja pakkaajien on pakattu pusseihin, mitä he itse haluavat, ja tulostaa kuvia, mitä he pitävät, on luonnollista harhaanjohtavaa.

Kerran ostanut peresortitsu, viljelijät ovat pettyneitä tomaattikastiketta, mutta todellisuudessa on erilaisia ​​hyvän maun.

Tomaattilajiketta "Pink Flamingos" - vaaleanpunainen ja pyöristetty. Myös hybridi nimeltään "Flamingo", se on punainen ja tasainen ympäri. Ja mitä on esitetty kuvassa (pitkänomainen vaaleanpunainen hedelmät) voi olla hyvä valikoima, mutta ei "Pink Flamingo".

Tomaatti "Pink Flamingos" kuva ja kuvaus, kaikki viittaa siihen, että joukko kirjailijoita Maksimov SV, Klimenko NN ja VV Ognev, Kostenko toi ihana maukas tomaatti arvoinen miehittää paikkansa puutarhassa.

Alullepanijat lajikkeet ovat FGBNU "Institute of puutarhaviljelyssä" ja "Agrofirma" Etsi "" Moskovan alueella. Sort rekisteriin jalostukseen saavutuksia 2007 numerolla 9553425 ja aika onnistunut valloittamaan tomaattia ystäville, sekä Venäjällä ja sen naapurimaissa kasvimaalle.

Tomaatti suositellaan viljeltäväksi Pohjois-Kaukasuksen kedolla amatööri maatiloilla, joten tämä on, jos se näyttää sen täyden potentiaalin. Etelän ovat jo pitkään selvää, että lajike, mutta se on, että Pohjoisen valitettavasti ei toimi.

Tomaatti "Pink Flamingos" lajiketta kuvaus, kuvia, arvosteluja, se kaikki tulee alas, että tomaatti on oma ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Hedelmä on pyöristetty, kuin iso vaaleanpunainen omena, mutta on kevyt kylkiluut. Kasvun aikana tomaatti vihreä ja kannan ympäriltä on tumma täplä. Koska väri tahra häviävät vähitellen asettaa ja tomaatti on täysin maalattu vaaleanpunainen väri. Crimson sävyn tomaatti ei ole, se on melko vaimennettu vaaleanpunainen, vaikka perusteella sanoa, että aste valaistuksen hedelmä voi muuttaa värin voimakkuutta hieman.

Paino keskimäärin noin 100 tomaattien on 4-6 siirrostussoluja, mutta ne ovat täynnä mehevä kehon ja tomaatit niissä ei ole suuri määrä siemeniä.

Tomaatit on upeat näkymät. Tarkasteltaessa kypsä vaaleanpunainen, linjassa hedelmät käsi ja venyy ainakin koskettaa. Markkinoilla tämä tomaatti ei ohitettu. Hänen houkutteleva ulkonäkö tekee erinomaisen mainonnan myyjä, mutta se, joka tuntee sen makua eikä menetä tomaatti.

Erityisesti täytyy pysähtyä kuiva hedelmä. Indikaattori 5,6-6,7% sanoo, että noin vetistä hedelmää puheen voi mennä. Täyteläinen kohtalaisen joustava, ei itkuinen miellyttävä massan sakeus on paitsi herkullinen, mutta myös hyvä maku tiedot.

Tomaatit "Pink Flamingos" arvosteluja, valokuvia, tarinoita, kokenut viljelijät kuvataan siten, että maku tomaatti hedelmät eivät vain unohtaa. Pitoisuus yhteensä sokereiden alueella 2,6-3,7% ja yhdistelmä orgaanisten happojen virheetön yhdistettiin yhdeksi ensemble maku- ja arvostettu jopa totta ystäville. Maku tomaatti on makea tarpeeksi ällöttävä, ja on riittävä happamuus kuitata sokeri.

Maku pisteet asiantuntijat "Excellent."

Sitä suositellaan tuoreiden, salaattia kulutus, hän käyttäytyy hyvin käsittelyssä tomaatti tuotteita.

Kuori tomaatti lempeä tarpeeksi, mutta säilyttää tehtäviään niin laajasti, että tomaatti helposti kuljettaa pitkiä matkoja. Mutta valhe pitkään hän ei voinut.

Tomaatti "Pink Flamingos" arvosteluja, valokuvia joka istutti ja kierrättää, he sanovat, että kaikki vastaanotetut tomaattijalosteille erittäin korkealaatuisia. Kokeneet emäntä onnistuvat säilyketomaattien leikkaamalla kahtia, ja se pitää hyvin muotonsa. Kastike, ketsuppi, tomaattimehu, kaikki tulee ulos erinomaista laatua, mutta väri on klassinen jäävän. Yhdistämällä aihio punaisia ​​tomaatteja voi saavuttaa merkittäviä makua ja kauniin värin.

Tomaatti "Pink Flamingos" alimitoitettu, selostuksia (kuva), saanto on kuvattu edellä keskimäärin. Alkuperäisiltä huomauttavat myös, että saanto se sisällä 230-350 kiloa hehtaaria kohti, mikä on hieman vähemmän luokka standardi. Lähtö pitämien tuotteiden tasolla 85%.

Determinate Bush. Sen korkeus on enintään yksi metri. Koska hedelmät painava tarpeeksi, kokenut viljelijät haluavat muodostaa kaksi paeta. Aivan hedelmällistä maata kolmella yrityksellä on muodostuminen varren ovat olleet onnistuneita.

Arkkikoneessa ei ole erilainen kuin jotain erityistä. Medium, vihreä lehti klassinen tomaatti. Kukinto tämän lajikkeen on yksinkertainen, ja varsi on yhteinen.

Piirteet ajaksi taimet

"Pink Flamingos" tomaatit, joiden julkistaminen on hyvin erilainen, tunnettu siitä, että vihannesten tuottajien eri tavoin. Kuitenkin se, joka on tullut omistaja korkealaatuisesta, high-end, siemen ihailua kertovat kaunis, tanakka vastustuskykyisiä taimet.

Taimet siemenistä tämän lajikkeen on yllättävää jopa kokeneet puutarhurit. Itse kasvi on hyvin samanlainen kuin Stam. Tärkein ampua on erittäin tiukka, se on ikään kuin hänen koko ulkonäkö osoittaa, että voi ylläpitää itse riittävän suuri sato tomaatteja.

Luokan keskimääräinen kypsymiskautena. Olla maukas aikaisin, sinun täytyy käyttää kylvö siemenet maaliskuun puolivälissä, ja istutettu avoimella alueella iässä 55-60 päivää. Koska tomaatti on eteläisen leveysasteilla keskellä toukokuun purkaminen tapahtuu ilman pelko jäätyneet palautusoikeutta.

Monet puutarhurit, etelän harjoitella kylvää tomaattia kasvihuoneessa kansi. Tässä tapauksessa, tomaatti saadaan viiveellä 3-4 viikkoa, mutta se osoittaa, hyvällä saannolla, ja kallis alueilla ei ota.

Tomaatti "Pink Flamingos" arvosteluja, valokuvia, tuottavuus, viittaavat siihen, että tämä lajike olisi kasvattaa puutarhassa.

Kiitettävästi tuotot tarkoita tasapainotustarpeen maaperän ravinteita.

Istutus korkea tuottoisia lajike tuoreen maaperään, viljelijät toisinaan sekava - nahvalenny luokka ei ole tuonut odotettuja villitys. Kuitenkin tomaatti vaativa kulttuuriin. Ravinteiden poisto on niin suuri, ettei vuotuinen täydentämään varastojaan tuotosta ei voi puhua.

Ennen kylvöä maaperän täytyy aloittaa kauan ennen istutusta taimet, mieluiten syksyllä. Lisäämällä tuoretta orgaanista, lehmä, sika, hevosen lantaa varmistaa hyvän sadon. Puuttuessa suuri määrä piste harjoitetaan, vain paikallinen sovellus laskeutumispaikan kasvi.

Jossain määrin, se voidaan korvata tuoreella orgaaninen komposti, mutta se täytyy sekoittaa ammoniumnitraatin suhteessa ruokalusikallinen kohti ämpäri kompostin.

Ajankohtainen kastike tomaatin kasveista kasvukauden aikana ratkaisuja sekä orgaanisten ja mineraalilannoitteiden tarvitaan myös tapahtuma.

On tarpeen, ja lehdille levittäminen. Kesäisin epänormaali lämpötila piikkejä kukinta päättyy irtoaminen tomaatti kukkia ja munasarjat eivät muodostunut. Ruiskuttamalla pensaat tänä aikana liuos, jossa on boorihappo korjaa tilanteen.

Grade "Pink Flamingo" ei viittaa erityisen vastustuskykyisiä lajikkeita. Kuitenkin eteläisillä alueilla runsaasti auringonpaistetta ja optimaalisen kosteuden taso ei salli mikroskooppinen sienirihmasto erittäin tarttuva suhteessa tomaatilla.

Joka tapauksessa nämä tomaatilla, joita käsitellään vastustamaan homeen kasvua, olevansa paremmin suojassa ja vaikuttaa vähemmän sieni-infektioita kuin käsittelemätön.

Ei oikeastaan ​​reagoi hyvin erilaisia ​​ja puute kosteutta. Vastoin yleistä uskomusta, että krakkaus tomaattien tapahtuu, kun liiallinen kosteus, tomaatit crack sen puuttuessa. Ja tämä katastrofi ei säästynyt tällaista. Tasapainottaa nesteen sisältöä hedelmä- kasvien massa kasvit tarvitsevat säännöllistä kastelua.

Alueilla kuumat kesät on pitkä kastelujärjestelmä harjoitetaan. Että se voi antaa optimaalisen kosteuden alhaisin kustannuksin ja fyysiset kuormitukset vettä.

"Pink Flamingos" kunnollinen luokalla. Kuitenkin etsiä laadukasta materiaalia on lähestyttävä vastuullisesti, ja jos olet onnekas, tallenna luokka ei ole vaikeaa.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopioinnin, uudelleenjulkaisu sivuston sisältöä ilman lupaa hallinto on kielletty. Mikäli vaatimus, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään

1