Tomaatti Abakan Pink arviot valokuva

Tomaatti "Abakan pink": arvosteluja, valokuvia, joka istutti

Tämä tomaatti on melko harvinainen, mutta se on suuri hedelmät punertava-vaaleanpunainen väri on lihaista massa. Viittaa aikaisintaan lajikkeiden, on houkutteleva näkymät ja maistuu. Tomaatti "Abakan pink": arvosteluja, valokuvia, joka istutti, kiinnostuneet monet. Se on ylivoimaisesti tietoa tästä ihana kasvi.

Tämä on yksi tyypit tomaattilajikkeista "Siperian puutarhassa." Sitä arvostetaan suuria ja meheviä hedelmiä, joiden paino voi nousta tietyissä olosuhteissa lähes kilo. Tomaattilajikkeesta kuuluu aikaisin kypsyminen ja on miellyttävä maku ja hyvin paksut massan.

Alusta itävyys kypsymisen tapahtuu jopa 115 päivää. Hedelmät ovat melko suuria. Tämä tomaatti jatkuvasti tarvitsevat kastike ja kosteus, niin että hedelmät olivat erittäin maukkaita, suuria ja tuoksuva. Jolloin haarassa näyttää 6 isoa tomaattia. Koska hedelmät ovat melko suuria, kasvi tarvitsee ainaoikeaa. Tomaatit ovat seurausta kaunis, punainen-vaaleanpunainen tai haalistunut punainen, muistuttaa "sydän härkiä." Massan oli melko flavorful, liha. Tämä arvosana sopii kesän salaatteja öljyllä, loma valmisteet ja kuporki. Vain päästä pois siitä täydellisen tomaatti zazharki borssikeitto ja paksu mehua. Se sisältää monia vitamiineja ja kivennäisaineita, ja mehua vain katkoivat hedelmä voi tyydyttää määrä kalsiumia päivässä. Joten tomaatit tässä luokassa ovat usein syödään tuoreena maassa tai mehua suolalla ja smetanaa.

Lisäksi tällä kannalla on erinomainen tomaatti esitys ja ei huononna pitkittyneen kuljetuksen. Pullea hedelmälihaan ei salli helposti pilalle pieninkin kosketus, ja painamalla. "Abakan Pink" Niin tomaattilajikkeista usein ostettu kasvihuoneisiin kasvanut suuret yhtiöt.

Monet asiakkaat houkutellaan suuria hedelmiä, joiden paino voi nousta 300-990 grammaa. Onko mahdollista todella kasvaa lähes kilo tomaattia, kerro eri mielipiteitä Internetissä.

Koska tämä lajike on harvinaista löytää, ja myydä se ei ole niin yksinkertainen, moderni naiset kokemuksistaan ​​kasvaa.

Ensinnäkin sen hedelmiä todella ovat melko suuria, mutta ei kirkkaan punainen tai vaaleanpunainen sävy. Kuva osoittaa, että ne ovat hieman vaaleana, ei liian silmä-kirkkaus niiden väri ja pyöreä muoto. Tämä lajike hedelmät ovat melko suuria, yritys, lihaisa, mutta ei kirkkaita värejä. Sen pitkänomainen muoto ne muistuttavat sydämen tai mangoja, varsinkin kun lähelle reunaa varsi väri ei ole yhtä vahvasti esiin. Mitat hedelmä on oikeastaan ​​aika iso, mutta Internetissä ei ole palautetta, jossa yksi tomaatti painoi noin 700 grammaa ja enemmän. Pohjimmiltaan nämä suuret hedelmät kasvavat siellä, missä korkea kosteus ja paljon sateita, ja mineraalisuoloja. On parempi kasvaa sitä puutarhassa kuin kasvihuoneolosuhteissa.

Maku tästä tomaattilajikkeesta hieman happamuutta. Se on ihanteellinen marinointi ja tuotanto tomaattipyrettä ja mehua. Sen hyvä käyttää tuoreessa muodossa, erillisenä tuotteena, sekä säästää. Purkitus hedelmät ovat varsin joustavia, eivät hajoa ja hankkia alkuperäinen ja miellyttävä maku. Siksi erilaisia ​​tomaatteja voidaan käyttää niille, jotka haluavat jälkeen väsyttävä päivän mökillä syödä kuin ravitsemuksellista tomaatit, juo lasi tuoretta mehevä ja hieman hapan mehu tehdä kevyt salaattia tai kokki tomaattisose kotiin borssikeitto ja hemmotella rakkaitaan talvella tuoksuva marinoitua tomaattia.

Herkullinen ym myös härkiä sydän. Käytössä se voi myös vierailla verkkosivuilla tänään.

 • Valitettavasti vielä kommentteja. Ole ensimmäinen!

  Aseta linkit materiaalia ja valokuvia otettu muut sivustot tai poistaa.

  Sivustosi tarjoaa kiinnostavaa tietoa amatööri puutarhurit. ...

  On tärkeää istutuksen alle olkia, ei menetä hetki ja kaada on ...

  Viime vuonna neuvojen naapurin vapautettiin "Gardens of Russia" tomaatit, mo ...

  Nepravda.Vy joko laiskoja tai tehdä työtä maalla neumeetete Grade ...

  Vadelma ihme kasvaa hyvin myös kesällä sato oli kunnollinen, mutta ...

  Suuret spasibo.teper'll muista poistaa lehdet minun krasav ...

  Olen myös ostanut, se näyttää arvioon olisi lajikkeen on like it!

  Abakan vaaleanpunainen tomaatti

  kuva kirjailija Lydia Sergeeva

  On keskellä macrocarpa määrittelemättömäksi (rajoittamaton kasvu) tomaattilajikkeista venytetty hedelmiä. Keskellä vyöhykkeellä on suositeltavaa kasvaa sitä kasvihuoneessa.

  Holkki ei patula korkeutta kasvihuoneessa jopa 2 metriä, auki maahan - 1,5 m suositellaan muodostamaan 1-2 varsi .. Ensimmäisessä tapauksessa, poista kaikki luuserit, ja toinen - jätä poikapuoli alla ensimmäinen kukka harjalla. Jälkeen sitomalla ensimmäinen harja muodostuu jokaisen tulevan 2 sivua.

  ominaisuus hedelmän

  Hedelmät tyyppiä "Naudan Heart", on kypsyysasteen puna-vaaleanpunainen väri, mehevä, maukas, hapan, paino 200-500 grammaa. Ei kypsymistä. Nämä tomaatit ovat sopivia salaatteja ja mehuja, kastikkeita.

  Vaikka otsikko on sana vaaleanpunainen, tomaatti punainen, mutta liha on vain vaaleanpunainen.

  arvosana ihmisarvoa: Aikaisuus yhdessä suuren maustetut, hyvä saanto ja korkea laatu hedelmiä.

  Tomaattilajikkeesta Abakan vaaleanpunainen sisällytetty 2007 valtion rekisteriin valinta saavutuksia Venäjän federaation viljelyyn avoimella kentällä ja kalvon alle suojien LPH.

  Kylvö siemenet taimille suoritetaan 60-65 päivää ennen istutusta maaperässä. Sukella - vaiheessa 2 oikeaa lehteä. Kun taimien on vakio 1 neliömetriä. m osa tulisi sijoittaa enintään 3 kasveja, ja muodostumista varren 1 - 4.

  Jatkohoidon että tomaattien sisältää ajoissa kastelua, poista rikkaruohot, lannoitus monimutkaisia ​​mineraalilannoitteiden pasynkovaniya ja ehkäisevät toimenpiteet suojelemiseksi viljelykasvien tautien ja tuholaisten.

  Tomaattilajikkeista Abakan, video

  Jos kasvaa tomaatit lajikkeita Abakan vaaleanpunainen, kirjoittaa, ota, he pitivät sitä tai ei. Mitä tuotto ja maku hedelmän olivat omassa ympäristössä? Miten arvioitte tämän luokan vastustuskyky tauteja? Jos mahdollista, liittää valokuvan kaikista Bush tai yksittäisiä hedelmiä kasvanut teitä.

  Palautetta vaaleanpunainen tomaatti Abakan sekä lisäyksiä kuvauksen monet viljelijät auttavat arvioimaan tällainen objektiivisesti ja päättää - on se sen arvoista istuttaa vai ei.

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Grade Abakan vaaleanpunainen - erittäin makea, sokerinen

  Tuotantoalue: Avoin kenttä

  Kuvauksessa yhtiön etsintä on myös kirjoitettu, että hedelmät vaaleanpunainen. Olen ne olivat punaiset.

  Bush korkeus oli noin 1,2 m, paino 200-300 tomaatteja, erittäin maukas, mehevä. Tietenkin tämä lajike jälleen tänä vuonna tehdas on jo sen siemen. Useat tomaatit olivat pyöreämpiä, mutta otin siemeniä sydämet.

  Kasvavan tänä lajikkeen kasvihuoneessa ja avomaalla. Sadila ensimmäistä kertaa. Sato kasvihuoneessa oli parempi. Mutta 2015 sato useimmat lajikkeiden ollut erikoinen. sikiön muoto on hieman erilainen kuin mitä on luvattu. Mutta muodossa hämmästyttävän makuominaisuudet ei niin ei vaikuta. Erittäin maukasta, makea, mehukas tauolla sokeria. Grade tyytyväinen, Tulen varmasti istuttaa uudelleen.

  Kaupunki: Krasnojarskin alueella

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Ei pitänyt siitä ja myöhemmin alkoi kantaa hedelmää ja sato oli karvasta kalkkia ei edes tällä kaudella istuttaa

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Ulospäin samanlainen monenlaisia. Juuri alkanut vaihtaa väriä. koska Olen noviisi puutarhuri, te unohdetaan ruskea tiputtelu, nämä tomaatit ensin peitetty, ei kovin vastustuskykyisiä tautia. Vaikka ei vaikuttava, näemme miten osoittaa maku ominaisuuksia tämän lajikkeen.

  Tuotantoalue: Avoin kenttä

  8 ensimmäisen kerran istutettu pensaita. Tällä kypsymisen vaiheessa sairas, mutta en tiedä, mitä lehdet muuttui mustaksi ja osa hedelmistä olivat mustia pilkkuja. Käsitellään kupari-laakeri. Halusin polttaa kaikki pensaat, mutta on monia versoja kuin viiniköynnös. Nyt erittäin onnellinen. Kypsiä tomaatteja enemmän kuin ensimmäisessä vaiheessa. Kaikilla putoavat tarpeeksi. Ja kaikki versot kasvaa ja hedelmät jakautuvat tasan. Tomaatit ovat herkullisia ja sokeri.

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Pidän tomaatti, tuottava ja maukkaita. Hyvä salaatti ja pastaa työkappaleen-mehua. Muodon pitkänomainen sydän. Bush herkkä, roikkuvat lehdet, kuten useimmat "sydän" tomaatteja.

  Kaupunki: Moskovan alue

  Tuotantoalue: Greenhouse

  hyvin paljon. Näin kaunis laukku, kun se oli istutettu taimia muita tomaatteja. Kiinni ja ohittaa, yksi varhaisista lajikkeita

  Kaupunki: Krasnojarskin alueella

  Tuottaja: Ural jalostukseen

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Pidin kovasti. varret olivat paksut, lapsipuoliensa ei olisi tarpeeksi, korkeus 80 cm on kirjoitettu, 1m 70, mutta erittäin kaunis meheviä tomaatteja herkullinen. Vain En voi ymmärtää, miksi lehdet olivat skruchey alas kaikki koko kauden, vaikka sama kyllästynyt kaikki lajikkeet ja se on ilmiö alusta lähtien itämistä. muut lajikkeet olivat normaalit, ei kuvaa

  Mark: En muista

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Joka vuosi kasvan Abakan vaaleanpunainen kasvihuoneessa. Kaksi vuotta peräkkäin ensimmäisen kypsyä. Tämä kesä oli sairas apikaalisella rot. Grade erittäin hedelmällistä, hedelmiä suuri 300-700gr. herkullinen varhaisen salaatteja. Kasvavat aina 2-3 varret pakollinen poisto lähtee ennen ensimmäistä harjalla. Suosittelen.

  Tuotantoalue: Avoin kenttä

  Olivat hyvin tyytyväisiä tähän lajike, ja sisko antoi taimet hän kehuu myös tomaatit, varsinkin mieheni piti arvo 400-500 grammaa hedelmäsokeri kauniita sydämiä osiossa ja avoimella kentällä tyytyväinen, 5-7 grammaa kappaletta ensimmäisen harjan 200 -300 aion varmasti istuttaa.

  Kaupunki: Kumertau, Bashkortostan

  Tuottaja: kanssa sortseeds.ru site

  Tuotantoalue: Greenhouse

  Olen kasvanut ensimmäistä kertaa, erittäin tyytyväinen maku ja tuotto, ja kaunis muoto sydämet. Vela 2 tynnyri alkukesästä oli kylmä, tomatiki olivat pienempiä ja vaaleanpunainen, jonka loppukesästä ovat suurentuneet ja vaaleanpunainen ja Crimson. Keränneet siemeniä, aion ehdottomasti toistamaan ensi vuonna.

  Abakan vaaleanpunainen tomaatti

  Niistä vihanneksia, tomaatit ovat hyvin suosittuja. Siksi valinta lajikkeen pidetään aina vastuussa asia. Onhan sinun täytyy istuttaa paitsi kasvoi hyvin, mutta tuotto ei petä. Runsaus lajikkeet ja hybridit lakkoja. tomaatti "Abakan vaaleanpunainen" lanseerattiin Altai maanviljelijöille.

  Erilaisia ​​viittaa keskipitkän aikavälin kypsyyttä. Laitos on määrittelemätön tai yksinkertaisemmin, rajoittamaton kasvun tärkeimmistä varsi. Tämä viittaa siihen, että se on parempi kasvaa tällaisten lajikkeiden tomaatit kasvihuoneessa, mutta se on mahdollista, ja avoimella kentällä. Sinun tarvitsee vain muistaa, että Tall tomaatit tarvitsevat jonkin verran huolta. Parempi perehtynyt tomaatti "Abakan pink" apua lajikkeen kuvauksen.

  Etu hallussa että tomaattilajikkeesta, katsotaan laajennettu (pitkä) ajan hedelmiä. Tämän ominaisuuden avulla voit kerätä erittäin hyvä sato tomaatteja kauden aikana. Esikoiseksi voi nauttia läpi 110 päivää ilmestymisen jälkeen täyden versoja. Ominaisuudet tomaatti "Abakan pink":

  1. Bush. Kasvihuoneessa kasvi oli saavuttanut 2 metriä, ulkoilmassa - 1,5 m. Vaatii muodostumista ja sukkanauhat. Ne muodostavat eräänlaisen yleensä kaksi vartta. Bush ei silnooblistvenny, keskikokoisilla lehtiä. Kussakin harja muodostaa 5 tomaatti.
  2. Hedelmiä. Liittyvät tyyppi salaatti erinomainen maku. Keskipaino tomaatti ulottuu 500 g ja ylimääräisiä huolellisesti, monet kasvavat tomaatit painaa jopa 800 g tomaattien muoto muistuttaa kuuluisaa lajike "Härkä sydän", mutta samalla Bush niiden vieressä voi kasvaa ja tasainen ympäri. Tomaatti on kuuden kammion rakenne, paksu iho, paksut ja mehukas massa, miellyttävä tuoksu. Pinnoite hedelmälihaa ja vaaleanpunainen, että raakojen - vihreä. Suuri maustetut tomaatit mahdollistaa käyttää "Abakan pink" salaatteja, tuotannon ketsuppi ja mehuja.

  Erityisen merkittävää on lajikkeen sen hyvä immuniteetti tauteja ja tuholaisia. Tomaatti harvoin sairas, jolloin harvoin käyttää kemikaaleja. Myös torjunta koloradonkuoriainen on voimassa vain istutuksen vaiheessa ja syksyllä. Sitten hän on kiinnostunut raa'at hedelmät. Välivaiheessa, kiinnostavat erityisesti tomaatin "Abakan pink" tuholaisten ei näy. Siksi käsitellä sitä millään käsittely suoritetaan taimet torjunta.

  Ja viime vuonna alalla kasvaa nämä vihannekset pitäisi tehdä sitä. On parasta istuttaa tomaatit "Abakan vaaleanpunainen" jälkeen kurkkua, kaalia, kesäkurpitsaa tai papuja.

  Uskotaan, että korkeat tomaatin lajikkeita vaikeaa. Itse asiassa, tämä ei ole totta. Kannattaa kokeilla kerran niin et anna periksi korkean jättiläisiä.

  Perustaidot sinun täytyy tehdä muodostumista Bush. Tomaatit kasvavat paitsi ylöspäin, mutta rakkaus kasvaa lapsipuolta. Ns ylimääräisiä runkoja-versot, jotka voivat kasvaa ulos kunkin sinus. Säännöllinen kastelu ja lannoitusta voi johtaa siihen, että koko kasvihuone tomaatit olla alueella.

  Näin ollen määrittelemätön tomaattilajikkeista muodostetaan yksi tai kaksi varsi. Yksi - se on vain poistamalla kaikki laterals. Tärkeimmistä varsi kasvaa 6 harjat. Grade "Abakan vaaleanpunainen" muodostaa sato asteittain kesän aikana. Suositeltava kaavio taimi istutus - 50x40, 1 sq. m alue pitäisi olla enintään 3 pensaita. Jatkossakin olla mitään ongelmia, sinun tulisi välittömästi varastoida rekvisiittaa ja sukkanauhat.

  Grade "Abakan pink" vastaa hyvin mineraali- ja orgaanisia lannoitteita. Kastelu tapahtuu illalla lämpimällä vedellä puolusti. Rikkakasvien löystyvät ja käytävät voivat olla tarpeen. "Abakanskiy pink" Tuotto asteen - 4 kg per 1 m². m.

  Joka istutti tomaatti "Abakan vaaleanpunainen", arvosteluja ja valokuvia sijoitetaan eri verkkosivustoja ja aikakauslehdissä. Pohjimmiltaan sanoa suuren maustetut ja korkea saanto lajikkeita. Jotkut sanovat, että "Abakan vaaleanpunainen" ensimmäinen Hedelmät kypsyvät paljon aiemmin kuin termi on määritelty lajikkeen kuvauksen.

  kysy viljelijä

  01.17.2018

  Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

  01.16.2018

  Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

  01.16.2018

  Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

  01.10.2018

  Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

  1.8.2018

  Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin