tikkurila puu

Maalit "Tikkurila" ulko puun. Kuvaus ja materiaali variantit

Huolenaihe "Tikkurila" - suurin valmistaja maalien ja lakkojen materiaalit hoitoon puupintojen. Euroopan maissa se on yksi johtavista valmistajista tämän materiaalin.

Maalit "Tikkurila" ulko puuta suunniteltu ankarissa olosuhteissa Pohjois-Suomen, siis ovat tehokkain käyttää. Ne ovat hyvin suojattu mekaanisilta ja ilmakehän kuormia. Maalit "Tikkurila" ulko puun estää homeen ja homeen, ne ovat vastustuskykyisiä häipyminen auringossa. Myös tehokkaasti suojaa pintaa, että ne jalostetaan, vaikutuspiiristä ilmastollisten tekijöiden. Tämä tärkeä ominaisuus tämän materiaalin. Testit osoittavat, että maali "Tikkurila" ulkokäyttöön puun ansiosta kolmikerroksinen järjestelmä, joka sisältää antiseptistä pohja- ja 2 kerrosta viimeistely maalin, olla enintään pintasuojaus. Jollei teknologian soveltamista käyttöikä tämä materiaali on yli 10 vuotta.

Maalit on jaettu, kuten öljy ja vesi-pohjainen. Tarkastellaan kukin laji tiedot:

 • Öljyväreillä tehdään perustuvat pellavaöljy (tuote kemiallisten käsittelyjen kasviöljyt). Tämä materiaali on pitkälti huonompi perustuvat kalvon muodostavaan alkydi. Öljyvärimaalaus kuivuu pitkään, muutaman päivän pinta on lipkovatoy. Heillä on myös riittävästi kiiltoa, voimaa ja lyhyempi.
 • Alkydimaalien ei ole puutteita, on öljyä. Ne kuivuvat nopeasti ja on korkea kovuus. Yksi tällainen materiaali on maali, "Tikkurila" ulko-puu "Teho" alkydi. Niiden suuri suosio johtuu puuttuminen tahroja, eri väreissä, nopeasti kuivuva. Siksi, vaikka tänään ne säilyttävät johtavan aseman markkinoilla öljyväreillä. "Teho" täydellisesti imeytyy, ja sen pinta on hyvä kestävyys. Tämä materiaali suositellaan maalaus ulkopinnat, ja sitä voidaan käyttää alukkeena. Mutta tämä ei ole ainoa tuote perusteella alkydi. On täytemateriaalia nimeltään Oljypohja. Sitä käytetään hoidettaessa puupinta ennen kuin akryyli- maalilla tai öljyä. Muodostetaan paksu kalvo, se luo korkea vettähylkivyys, sekä vastakohtana hiukkasmateriaalin tehokkaasti tunkeutuu puuhun.
 • Vesidispersiopohjamaalit materiaalit ovat erittäin kestäviä ja nopea kuivaus. Suomessa, niitä on käytetty menestyksellisesti jo vuosia. Paras sideaine ulkoiseen käyttöön ovat akrylaatti- dispersiomaalilla antaen korkea elastisuus. Hänen ansiostaan ​​tämä materiaali täysin kuljettaa alustan muodonmuutoksen ja säätä. Akryyli maalit verrattuna läsnä suuri öljyn kiilto. Myös väri säilyy paremmin.

Tämän tyyppistä materiaalia on seuraavat alatyyppejä:

 1. "Ultra Classic" - polyakrylaatin maali, jolla on erinomaiset vettä hylkivän, joka osaltaan erinomaisen suojan julkisivun sadeveden.
 2. "Pick-Teho" on vesiohenteisia maaleja puu ulkopinnoilla, joilla on korkea elastisuus ja säänkestävyys. Hän on jolla on erinomainen kestävyys erilaisia ​​sieniä.
 3. "Vinh" on "hybridi" materiaali antiseptistä ja maali. Käsitellyn pinnan ne, pitää näkyvä rakenne puun. Myös tämä materiaali luo monofonisella matta pinnoite, joka on pitkä käyttöikä.

Yhdessä kaikki edut väripaletti "Tikkurila" yllätyksiä sen monimuotoisuutta. Kuka tahansa voi poimia materiaalin omasta. Voit myös lisätä mitä nyt suosituin on maali, "Tikkurila" puun, jonka hinta on suhteellisen alhainen ja se on käytössä kaikille kuluttajille (200-5000 ruplaa., Riippuen tuotteen ja sen säiliön tilavuus).

Mikä on Tikkurilan maalit puu-

Tikkurilan Puumaalit on tehokas työkalu laadukkaan maalaukseen. Sade, tuuli, kylmä, aurinko - nämä ovat tekijöitä, jotka väistämättä tuhota ulkoseinät puutaloja.

Lisäksi keskellä vaaroista ei vähemmän - voi tiivistyä välinen lämpötilaero ulkoseinän ja sisemmän iho, joka on yksi syy hometta ja homeen. Miten suojella kotiin näistä ongelmista? Yksi lähtö - on käyttää hoitoon ulkoisten ja sisäisten seinien Tikkurila.

Pinnoitusmateriaalien materiaaleja tehdä sen koteloon mallikas sellainen on harjoitettu jo hyvin pitkään, koska heidän ansiostaan, vaikka toivoton pinta otti toisen elämän. Ja kaikki johtuu että sisältämät tuotteet voivat pysäyttää aktiiviset ainesosat pystyvät tuhoamaan vaiheen ja laajentaa palvelua minkään puutuotteet, kuten seinät.

Monet meistä ovat vakuuttuneita siitä, että jotta pinnan kiilto emali maali olisi. Itse asiassa tämä ei ole totta. kiilto vaikutus saavutetaan mahdollisimman tasainen päällystekerroksen, joka ennen viimeistely kitti on sovellettu ja sitten kiillotetaan erittäin hienolla hiekkapaperilla.

Jotkut, päinvastoin, olisi toivottavaa, että seinä talossa oli matta spray. Tämä on mahdollista myös, jos käytettävästä maalista puuhun lisäämällä murskattua kvartsihiekkaa, sitten kuivauksen jälkeen saamme lentokoneessa, sopii tapetointi tai muita koriste-esineitä.

Tikkurila on pitkään käyty rakennusmateriaalien markkinat ja miehitti johtava asema siellä. Syynä oli moitteeton maine valmistajan, laadukas tuote ja hinta saatavilla jokaiselle käyttäjälle.

Niiden avulla voit nopeasti ja helposti luoda hyvin rohkea muotoilu projekteja ja mukautettuja sisustustyyleihin, koska rikkaat maalin värin sisustaa tahansa huoneeseen, ja se sisältää antiseptistä komponentteja kokonaan poistaa jäänteitä hometta ja homeen puupinnoille.

Jopa paras laatu maali puun ei pidä hyvin käsittelemättömän tuotteen pintaan. Tämä on muistettava, alkaa tuottaa maalausta. Siksi asiantuntijat suosittelevat aloittaa valmistelutyöt.

Ennen kuin alkaa maalata puinen seinä tai vain joitakin kotimaisia ​​sisätilojen olisi esipuhdistettava vanha maali.

Tämä voidaan tehdä melko helposti. Tarvitsemme sähköinen kahvimylly miedolla hioma pyörä, joka poistaa vanha maali vahingoittamatta alustan.

Jos tällainen laite meillä ei ole käytettävissä, on mahdollista käyttää tavallista poraa istukan asennetaan hänen kotitekoisia haltijalle puinen ympyrä hiekkapaperilla. Se teki sen hyvin yksinkertaisesti:

 1. Toteutettava kierteitetty pultti tai pultin päähän, ja huijata häntä ensimmäinen mutteri, joka suorittaa pysäytykseen.
 2. Puisia ympyrä substraatti voidaan käyttää ulomman pistorasiat.
 3. Se tiukasti keskitetty porattu reikä on yhtä suuri halkaisija nastan, jonka jälkeen ympyrä voidaan asettaa kierteen.
 4. Ylhäältä se on kulunut hiekkapaperi, joka on kiinnitetty aluslevy ja mutterin kiristetään. Siinä kaikki, nyt voit puhdistaa pois maalin.

Suoritettuaan puhdistuksen perusasiat, meidän täytyy käsitellä sitä alukkeella tai seoksena muiden antiseptisiä ominaisuuksia. Tämä tehdään sen varmistamiseksi, että maali tasaisesti lepäsi tasossa ja ei irtoa kuivauksen jälkeen.

Toinen tärkeä ominaisuus nalliseoksesta on poistaa haitallisia bakteereja, jotka voivat aiheuttaa ulkonäkö hometta ja homeen. Näin ollen, liuos olisi sovellettava huolellisesti käyttäen vaahtoa rulla, koska se on pehmeä ja huokoinen rakenne tekee mahdolliseksi käsitellä myös ongelma-alueilla.

On toivottavaa käyttää akryyli-pohjaisia ​​ratkaisuja, koska niillä on yleinen ominaisuuksia ja varmistaa mahdollisimman tarttumisen. He myös kuivuvat nopeasti, muutamassa tunnissa on mahdollista suorittaa maalaustyöt.

Maalaa monella tavalla:

 • harja
 • vaahto telalla tai turkista,
 • suihkun kanssa.

Minkä vaihtoehdon valitset riippuu ominaisuuksista maalipinnan. Jos aiomme työskennellä seinään tai rakennuksen julkisivu, niin tässä on parasta sovittaa pistoolissa, koska sen avulla voimme kattaa laajoja alueita lyhyessä ajassa, ja siten nopeuttaa työnkulkua.

Osalta pienempiä tasoissa, ne voidaan käsitellä siveltimellä tai telalla - tämä mahdollistaa taloudellinen käyttö materiaalin, saman määrän epäpuhtauksia olla pienempi kuin edellisessä suoritusmuodossa.

Valitsemalla materiaali, on muistettava, että Tikkurilan maalit puu- voi olla 3 tyyppiä:

Pääkomponentti ensimmäinen tuote on kuivaus öljy - perustuvia lääkkeitä kasviöljyjä. Yleensä sitä käytetään ulkotyöt ulkona pinnoite voi haljeta. Ne ovat vastustuskykyisiä maali on alkydi pohjalta. Tämä johtuu siitä, että ne sisältävät ainesosia, jotka tekevät tasaisen kuivauksen, ja päällyste kestää kosteuden ja lämpötilan muutoksia.

Kolmas suoritusmuoto on optimaalinen sekä sisäisen ja ulkoisen toimii akryylidispersioita käytetään sen valmistamiseksi tehdä valmiin kestävällä pinnoitteella kaikentyyppisiä mekaanisia vaurioita.

Väri värivalikoima vaihteli, ja jokainen meistä löytää sävy, joka oli etsimässä. Jos valitset tämän merkin, voimme luottavaisin mielin sanoa, että se on kannattanut.

Yleiskatsaus Tikkurilan maaleilla vaihdella puun

Tree - tämä on yksi suosituimmista ainesten ihmisen. Puusta käytetään talojen rakentamisessa, saunat, mökit, podsobok. Siitä tekee huonekaluja, erilaisia ​​kodin sisustus, lahjat, käsitöitä, koruja. Luonnollisuutta ja lämpöä luonnollisen, ympäristöystävällinen, ja kyky luoda suotuisa mikroilmasto ja laita se yksi ensimmäisistä paikoista suorituskykyä sisäisten viimeistelytyöt, mutta puu tarvitsee hoitoa.

Nykyaikainen teollisuus tarjoaa satoja erikoisuus ajoneuvoja. Eräs tunnettu yritys maailmanmarkkinoilla maalien (V & P) on suomalainen Tikkurila. Yli 150 vuotta se on ollut tuotannossa maalien, lakkojen, jalostukseen, väritys ja pintasuojaus.

Koostumus segmenttien puu-, vapautumista, joka harjoittaa Tikkurilassa, voimme erottaa seuraavat tärkeimmät:

 • yleismaailmallinen
 • ulkokäyttöön;
 • vain sisäiseen käyttöön.

Yhtiö tasapainottavat lähestymistapa ongelmaan värjäytymisen pintoja. Asiantuntijat selvästi tietää, minkä tasoinen suojaus on tarpeellista tietyissä lämpötiloissa, kosteus, intensiteetti käyttää. Kuluttajilla on mahdollisuus ostaa sopivin keinoin. Tuotearvostelut Tikkurila on lähes aina positiivinen. Vaikka korkea hinta Suomen maalilla perusteltua taattua laatua ja erinomaisen tuloksen.

Tikkurila tarjoaa laajan valikoiman maalit puu-. Kaikki on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ovat turvallisia ihmiselle käytettäessä, on korkea suorituskyky ominaisuuksia. Standardi säiliöt - 0,9 litran, suurempi - 2,7 ja 9 L, ja suurin säiliön tilavuus, joka sulkee sisäänsä 18 l.

Sisätilojen maali pinnoite puun kotiympäristössä esitetään useita sarjoja.

Akryyli maali puu, lastulevy ja puukuitulevy. Käytetyt ala- ja uudelleen maalaus. Se luojana helmiäispigmentti maalattua pintaa ja metallinen kiilto. Perusvärit - kultaa ja hopeaa. 10 voidaan värjätä eri sävyjä.

Kohteissa, joissa Taika sovelletaan:

Siirtymä tölkit - 0,9 ja 2,7 litraa, virtausnopeus - 1 litra 6-8 m tasossa laimentimen - vettä.

2. Miranol.

Tämä on koristeellinen maali alkydi puolikiiltävä Ohenne - lakkabensiiniä. Se on tarkoitettu sisäkäyttöön puun ja metallin, joka on liitetty pintaan metallinen kiilto. Valmistettu rajoitettu paletti, perusvärit: kulta, kupari, hopea. Sävytystä ei kuulu kulutus: 1 litra 10-14 m². Muodossa - rauta astian tilavuuden 0,1 ja 1 litra.

3. Maalarin Valkolakka.

Alkydi, jolla on suuri päällysteen ominaisuudet. Sopivat sisäiseen puisia elementtejä ja rakenteita, on pieni virtaus - 15 m / l. Se on tuotettu säiliön 0,9 ja 2,7 litraa, ja valkoinen kiiltävä ja jopa pankkien 0,33 l.

Huoli Tikkurila teki hajuton sisustus-, joka on tärkeä parametri tilanteissa, joissa korjaukset suoritetaan ilman häätö vuokralaisten aikaan maalauksen.

4. seokset kotikäyttöön Tikkurilan tuottaa teollisuusmaalien ulkotyöt. Nämä väliaineet käytetään puunjalostus- ja huonekalujen valmistus. Alue sisältää seuraavat:

 • Luminoliin 25 Paint. Uretaani-polyesteri maali, ohuempi - vettä. Kovettuu altistuessaan UV-säteilylle on korkea kulutuskestävyys, virtausnopeus - 4-5 m / l.
 • Novipur 30. kaksikomponenttinen, polyuretaani, semi-kiilto. Värjäystä, kalusteet, ovet, koriste-elementtejä puun ja muiden puupinnoille sisätiloihin. Virtausnopeus - 8-10 m / l, väritys suoritetaan Temaspeed Premium järjestelmään.
 • Dikoplast alkydi. Maalaamiseen tahansa puupinta värit ovat edustettuina luetteloissa.

Koostumuksia käytettäväksi ulkopuolella

Maali ulkokäyttöön on jaettu seuraaviin ryhmiin:

Huolenaihe Tikkurila valmistaa julkisivu ja lasitteet puu pääasiassa perusteella alkydi lisäämällä tehokas komponentteja. Akryylidispersioita - puhdas, kulutusta kestävä ja nopeasti kuivuva agentti, mutta niiden hinta on korkea.

Sarjan kotikäyttöön:

1. Ultra Talomaali.

Akryyli maali kestää ulkoisia sääolosuhteiden (sade, lämpötilan muutokset, korkea kosteus, auringonvalo). Se levitetään ennen maalatut pinnat ja käsitellyn tuoreen puun. Tuloksena oleva puolihimmeÄ pinnoite useita vuosia eivät menetä kiiltoa ja väriä. Sahatavaraa on 4-6 m / l, on gladkostrogannoy - 7-9. Laimennettiin vedellä, kapasiteetti - 0,9-18 litraa.

Lisäksi on olemassa lajikkeiden Ultra Talomaali Ultra Classic ja Ultra Mat. Tämä seos polyakrylaattia, erilaiset kiilto. Saatavana standardikontin.

2. Valtti Akvacolorilla.

Vesiohenteinen ulko lasite perustuu luonnon öljyjä. Suunniteltu ulkoiseen käsittelyyn rakenteiden puusta (seinät, aidat). Levitetään siveltimellä tai sumutin, virtausnopeus - 4-12 m / l, riippuen sujuvuuden aste maalatun pinnan.

Ulkopuoli öljypohjaiset lasite. Erinomainen suojaa puuta sään. 40 sävyt ja värit ovat Valtti väritys mukaan luettelo. Värjäämiseen käytetään ulkoilma rakenteita, levitetään siveltimellä. Virtausnopeus - 4 m / l 12 sahattu ja sileille pinnoille.

4. Valtti Color Extra.

Sininen julkisivu. Tehokkaasti suojaa puuta ulkoisilta vaikutuksilta. Sävytysjärjestelmiä ja Valtti Lapponiya. Alkydi liuotinlaimentimen suoritetaan 2010. Hakemus harjalla tai ruiskulla.

5. Valtti Arctic.

Helmiäislasyyri julkisivuihin. Saatavana 10 väriä, käytetään ulkoapäin. Kirkkaan maali puun pinnan (seinät, aidat, puutarha rakenteet). Valtti Arctic on erityinen koostumus, joka perustuu alkydi hidastaa kosteuden imeytymistä puuhun.

PuolikiiltÄvÄ öljy, emäs - alkydi. Sävytystä Tikkurila luettelo puiset julkisivut. Erinomainen tahra mitään ulkoisia tasossa puun. Levitetään siveltimellä, virtausnopeus riippuu puun käsittelyyn, ja 6-11 m / l. Täydellinen kuivumisaika + 23 ° C - päivä. Laimennettu pohjamaali Valtti, lakkabensiiniä tai alkydi liuottimella, 2010. Saatavana vakio- pankeissa.

7. Teho Ikkunamaali.

Eri värejä Teho sarjassa. Tarkoitettu ulkoista työstöä puuikkunoihin ja ovet. Virtausnopeus - 8-10 m / l, kerrostuminen tapahtuu harjalla. Saatavilla kaksi emästä: A ja C, ero näiden tyyppien koostuvat siitä, että A voidaan soveltaa ilman sävytys, ja C - vain sävytetty.

8. sarja teollisuuden pinnoitteita ulkopuoli Pinja (Pina), jota esittää tällaisia ​​välineitä:

 • Pinja Pro. Vesiohenteisia maalipinta varten verhouslevyjen ja muiden puutuotteiden.
 • Pinja Pro Pimer. Pohjustus vesiohenteinen alkydimaali puun.
 • Pinja Flex 30. Lyhyt elastinen akrylaatti.
 • Pinja Flex Isolator. Vesiohenteinen akryylipohjamaali, eri nopeasti kuivuva.
 • Pinjasol Pro. Joka perustuu pellavansiemenöljy, viimeistelyyn maalatut pinnat ja encasing puulevyjen. Suunniteltu käytettäväksi teolliseen maalaukseen linjat, virtaus - 8,6 m / l.

9. erityinen maali Tikkurily - Unica. Sitä käytetään värjäystä puutuotteita, jotka ovat rakenteita ja koneet, joita käytetään ulkona ja sisällä. Maalattavat yksilöityä - veneet, työkalut, huonekalut, koneenosien ja laitteiden.

Unica sävytystä 3 hakemistoja. Suurin sallittu sävyjä - 2500. enemmän tasaisen virtauksen puun - 10-12 m / l. Laimentimia - mineraalitärpätti tai liuotin voi 1032. Levitä harjalla, ruiskulla tai lyhyt-telalla. Valmis väri tuotetaan pakkaukset 0,33 / 1/10 l, ja maali-pohjalta - minimiteholla 0,225 l ja purkkia 0,9, 2,7 ja 9 L.

Tikkurila yhtiö on usein kutsuttu kuningatar värejä. 150 vuotta kokemus alalta - tämä on painava argumentti. Vuosien mittaan on valmistettu miljoonia litraa maalit puu-, metalli-, betoni- ja muut pinnat.

Niistä kiistattomia etuja Tikkurilly maali tarkoitettu maalaus puu:

 • välineet lämpötilan muutosten;
 • hidas kulumista pinnoite;
 • nopea kuivuminen;
 • erilaisia ​​sävyjä ja värejä;
 • eri määrä säiliöitä, joka suoritetaan pakkaus lopputuotteita - 0,225-18 l.

Maali ja pinnoitteissa esikäsittelyyn ja kyllästys tuotettu Tikkurila - hieno puu suojat. On tosiasia, että myös kilpailijat sopivat suomalainen yritys. Tästä syystä, vaikka korkea hinta Tikkurilan tuotteiden, sen hankinta on perusteltua.

Ostaa Moskovassa Tikkurila voi tässä hintaluokassa:

Suosio runkorakenteet johtuu useita etuja: yksinkertaisuus ja helppous asennustyöt; ekologisen puhtauden rakennusmateriaali; käytettävissä.

Ulkoapäin viimeistely kotona, on olemassa monia materiaaleja, mutta niiden on noudatettava muutamia.

Kun otetaan huomioon kasvava kiinnostus yksityisten kehittäjät puutavaraa, teollisuus on kehittänyt tuotantoa erilaisia ​​puutuotteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin