Tiiliseinä alla

Sisätilojen viimeistely tiiliseinät alle - upotus eri materiaaleja

Tiili sisustus - se on aina muodissa, tyylikäs ja omaperäinen. Omistajan talon voi tuntua asukas linnan, jossa kautta annetun kertaa tuntui urotekoja sukupolville. Tai päinvastoin, asuva sodanjälkeisen kasarmi, ainoa ero on, että sen sijaan "zapreschennyh9raquo; kirjat hänen hyllyille moderni painokset. Mutta olipa miten tahansa, Vintage ja epäkeskisyys joka luonnehtii paljas tiili, monipuolistaa ikävä betoniseinä asunnossasi.

Sisustuksessa seinien omin käsin alla tiili

Voit luoda kotiin ainutlaatuisen tunnelman tiili, se ei ole välttämätöntä olla ammattilainen rakentaja. Ja se ei tarvitse olla kaksi tonnia rakennusmateriaalina pystyttää oman talon seinään. Ilman melua ja pölyä, yksinkertaisesti ja siististi seinälle tai pienellä alueella - jäljitelmä tiili Täysin toistuu joka mutka, joka scuffs ja näkyvyyttä sen alkuperäisestä.

edut simulointi alle tiili ilmeinen. Ei tarvitse käyttää valtavasti rahaa korjaukset tai muutokset, ja suunnittelu tiilet ovat niin houkutteleva ja monipuolinen, että se voi muuttaa keväisin. Ja jos asut vuokra-asunnossa, muutaman tunnin voit palauttaa alkuperäisen ulkoasun seinään.

Jäljitelmä ei raskauttavien asianhaarojen kantava rakenne eikä vaadi yhteensovittamista BTI. Se ei luo kasvihuoneilmiötä ominaisia ​​muuraus. Bulk tiili jäljitelmä erittäin vahva ja kestävä, se on helposti kestää kuoppia, sirut tai naarmuja. Asunnon, mökki tai oman toimiston, voit luoda jäljitelmä tiili useita tunteja, ja käsitellä, että yksi henkilö.

Minkälainen viimeistely halutessaan luoda seinään? Tehdä oikeita valintoja, sallikaa tarkemmin kunkin niistä. Ja tietäen ominaisuuksista jokaisesta, voit helposti poimia oikea, ja luovat ainutlaatuisen kodin sisustus.

Kun aika korjata ja päivittää suunnittelu on rajallinen, ja todella haluavat jotenkin päivittää huoneeseen, sitten tulla apuun tapetin alla "kirpichik9raquo;. Tämä sisustus näyttää epätavallinen asunnossa keittiö ja käytävällä, se voidaan helposti integroida tyyliin tyylikäs olohuone ja pieni vaatimaton huone portaiden alla, se on tarkoituksenmukaista, ja parvekkeella ja toimistossa.

Tapetit antaa seinän hengittää. Tämä on tärkein etu tämän viimeistelyn. Seinä itsessään on lämmin koskettaa, ja toisin kuin kipsistä tai Kipsilevy ei ota hyödyllinen tilaa huoneessa. Omistajan talossa ei tarvitse ottaa pois tonnia rakennusjätettä jälkeen tällaisia ​​"remonta9raquo, ja kustannukset tällainen seinä on paljon halvempaa.

Tärkein ominaisuus tapetit tiili - se on liian sileä pinta. Saavuttaa mahdollisimman vaikutus tiili valmistajat tekevät kuvioitu ja kohokuvioitu taustakuva tiilet, jolloin ne pölylle tai muita keinotekoisia vaikutuksia. Tämä rulla tulee kalliimmaksi, mutta vaikutus on yksinkertaisesti uskomaton: he rapattu syvennykseen, parveke tai sarakkeen, et voi kertoa missä todellinen tiili, ja missä ei.

Tehdä vielä enemmän luonnollista ja luonnollisuus kun koristelu seinät sekä viimeistelyyn seinät ja nurkat ulkonevat portaaleja alueella, jossa se tarttuu terä voi olla keinotekoisesti Jag. Ja jotta tapetti aikana liimaus ei repeytynyt, liima levitetään ne kaksi kertaa, ja annettiin liota. Sitten taustakuvat ovat pehmeitä ja kuivuu tiukka ympärysmittaa kaikki helpotusta vyöhyke.

Erityisen hyvältä olohuoneessa seinämaalaus. Ne voivat liittää muurin yli tai pieni alue, lisäämällä sen monimutkaisen takorautaisilla elementtejä. Tätä sovitusta varten sisustus kuitukankaiden tapetti. Koska pitkän selluloosakuidut, niillä on kuvioitu pinta, joten kuva on hyvin realistinen. Ainoa haittapuoli Näiden taustakuvia - omaisuus keräävät pölyä.

Toinen haitta tapetti tiili - se on hänen alhainen veden vastus. Jopa vinyylitapetit, jotka ovat kaikkein kestävä, ei kestä paineessa, ja jos käytät pestävä, kustannukset ovat erittäin korkeat, ja luonnollinen tiili on hyvin pieni. Ja rasvatahrat keittiössä maasto on hyvin vaikea pestä pois. Ja vaikka parannettu teknologia vuosittain, mutta se on edelleen kylpyhuoneessa, keittiössä yllään esiliina tai kosteissa tiloissa, alle tiili Taustakuva ei käytetä.

Ja tässä artikkelissa kertoo peili laatat kylpyhuoneessa.

Leader voimaa ja vesitiiviyden joukossa "kirpichikov9raquo; - se rakennuspaneelit. Täydellisenä viimeistely materiaalia, he ovat saaneet markkinoille vahvasti ulkovarusteiden, mutta sisätiloissa ne ovat käytössä. Kevyt, erinomainen äänieristys, ja täydellinen ulkonäkö vuosia - ja kaikki tämä pienin kustannuksin, jolla kiinteistön omistaja säästää teidän seinään.

Alle tiili paneeli voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuunnassa, tietenkin, että kuvio on valittava riippuen sijainnin menetelmällä. asennettu ne ovat ruuveja, ruuveja tai nauloja. Joillekin paneelit tarvitsevat lisää laatikon, niin tämä muotoilu vie osan tallennustilaa. Mutta useimmat seinäpaneelit on asennettu suoraan seinälle.

Materiaali paneelin, jonka simulaatio suoritetaan, on muovia. Niin, hän ei pelkää mitään kosteutta tai pölyä, ruostetta tai hometta. Lisäksi, nämä paneelit on suuri kestävyys happoja ja emäksiä, ei pelätä kuuma rasvapisaroihin.

paneeleissa kullakin sisustuselementti on riippumaton lukko, joten jos haluat vaihtaa vaurioituneet osa onnettomuus "kirpichey9raquo; tämä voidaan tehdä puolessa tunnissa. Täällä ja lisää kevyt, suunnittelun joustavuutta ja helppoutta kiinnikkeisiin kuin kipsilevyä, niin kivi tai betoni rappaus. Lyhyesti, moitteeton upotus.

Erinomainen vaihtoehto kasvot tiili seinälle - tiili laatat tai klinkkeri laatat. Eräänlainen edullinen ja kaunis analoginen. Sen luonnollisuuden on identtinen tiiliä. Vain yksi ero - paksuus, ominaisuudet ja menetelmä muuraus, klinkkerin tiili laattojen alla ei eroa tavallisista laatat, johon olemme tottuneet näkemään oman kylvyssä tai lattialle.

Pinta keraamiset laatat on lasite, joten luonnollinen väri tiili jatkuu tulevina vuosina, ja miellyttävän mattapintainen helpotus ei vaurioidu, vaikka sinulla on hyvä kolhi sitä.

kiinnittää laatat alle tiili aikaisemmin jäänyt liima-aineen liuosta seinä valinnainen vaihe olisi saatavuus risteyttämällä laatat. Ne vangita hyvin väliset liitokset tiiliä, jotka sitten levitetään liuokseen, mutta ei saumausta, laatta seinään, mutta seos suuri jakeet sementin ja hiekan, korostaa luonnollinen tiilestä.

Puute laattojen alle tiili - korkea veden imeytymistä. Koska levyt, sekä tiiliä, savesta, ja sitten toinen, ja kulkee kahdestipoltto, se on huokoinen. Tämä puute valmistajien kompensoida kuorrutus, joka ei anna laatan imeä kosteutta. Mutta jos haluat todellinen "punatiilinen" sitten laatta on lasittamaton dolzhka olla ja kylpyhuoneessa, joten on parempi olla käyttämättä.

Ja sitten artikkeli, joka kertoo liimaa mosaiikki.

Monille tiili laminaatit - tämä on sama laatta, mutta se ei ole niin. Brick pinnoitteet yksittäiset elementit, jotka voivat olla savea, muovi-, puu-, lasi-, nahka, vaahdotettu polystyreeni ja jopa paperi. Tällaiset "kirpichiki9raquo; kappaletavara, tai tehneet omat - leikkaus, kaadetaan muotteihin tai leikattu puun. Ne ovat hyvin sisustettuja pieniä sisätiloihin ja osa seiniä.

Tällainen simulointi kuten luovia persoonallisuuksia, koska se jättää suuri mahdollisuus mielikuvitus. Luoda sisustus, kipsiliete levitetään seinät ja muodostavat sormen syvennyksen, joka osoittaa raja tiilet seinälle. Näitä lovia korvataan ratkaisun, ja tiilet itse voidaan maalata minkä tahansa värin, heille täysin käsittämättömiä laskun mukaan hänen luovaa impulsseja.

Miten maalata seinään alla tiili. koristelu

Väri valita lohkoja, riippuen yleisen tyyli, se kannattaa ohjaavat vain niiden maun ja mielialan. Moderni sisustus ratkaisuja, jotka käyttävät "tiiliseinä" edellyttää kaksi tyyliä: parvi ja maan. Niistä on alku. Viihtyisä ja rauhallinen maa liittyy pastelli sävyt, mutta parvella - se on aina erikoinen ja kierre.

Paras yksi "kirpicha9raquo; se on elastomeerinen maali. Se täyttää pieniä halkeamia muodostuu kutistuminen seinän pinnan suojaamista kosteudelta ja jähmettymisen sen.

Täällä opit miten oikein asentaa kipsi majakkaa.

Sivuillamme löydät http://ru-house.net/ paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa.

Seinät alle tiili sisätilaan. valokuva

Jos et halua kuvitella itse, voit käyttää valmiita ratkaisuja. Pieni valikoima parhaita sisustuksen itse auttaa löytämään jotain sopivaa, ja hieman muuttamalla sisustus tai lisätä muutamia omia kohteita, voit luoda on oma ainutlaatuinen sisustus, vastaava kuva kotiisi.

Realistisuutta seinien - tärkein vaatimus simulointi. Se, että ihmisen aivot on pitkään kiinnitetty koko "pravilnyh9raquo; tiilet, kun kuljemme ohi niitä päivittäin. Siksi, jos et oma lomake "kirpichikov9raquo, valitse taustakuvaksi tiili- tai minkä tahansa muun koristeluun jäljittelemällä tiili, kiinni vakiokoko. Seinien - punainen tiili koko (240 * 115) viimeistelyyn esiliinat ja kapeampiin - koon viimeistely tiili (210 * 100 mm), ja viimeistelyyn sarakkeiden ja alemman kaistan - modulaarinen tiili koko (190 * 90 mm).

hoito tiili jäljitelmä ei ole niin helppoa kuin tavanomaisessa menettelyssä. Taustakuvat semi pyyhi sienellä tai harjalla keräämään pölyä. Klinkkeri tiilet ja paneelit pyyhitään lämpimällä vedellä, kuivaa ne. Kipsi jäljitelmä puhdistaa kuivalla harjalla tai harjalla keräämään pölyä. Lasi viiluja pestiin kuumalla vedellä ja pudota tarkoittaa valoa tai etikkaa, ja pyyhittiin sitten kuivalla kankaalla.

Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

Olimme ystäviä juhlissa (kaksi vuotta eivät ole nähneet, häiden jälkeen, he muuttivat yli 250 km. Meiltä). Ne osti talon ja vähitellen kehittää ovat. Se alkoi, luonnollisesti, jossa avokeittiö olohuone. Joten tyttöystävä esiliina lohkottu tiili keittiö (välisen raon ylemmän ja alemman kaapit). Jälkeen kaapit he silti ovat jatkoa keittiön ja he päättivät jatkaa tiili hallitsemattomasti. Niin "mahtava" Katso, minä kerron teille!

Tyttöystävä sanoo, että käytännössä mitään erityistä hoitoa ei vaadi tiilet - hierottu kankaalla ja olet valmis.

Nyt täällä on mieheni, ja vakuuttaa meille, keittiössä tehdä samaa kauneutta. Vain täällä meillä teeskentelijä - keittiö on pieni (7,7 neliötä), mutta ystävät valtava keittiö, ja jopa olohuone ... Täällä pelkään, ikään kuin se ei näyttänyt vieviä asunnossa ...

Seuraavassa on muutamia tässä valokuvassa näyttää ystäväni. Vain ne ovat hyvin intensiivinen väri.

Mutta meidän asunto sopii rauhallinen sävy kuin pieni juoksevuus.

Tuo on niin rentouttavaa ja lämmin väri haluan ...

Meillä oli aiemmin talossa oli tapetti alle tiili käytävällä. Pidin Alussa kaikki näytti brutaali, tai jotain .. Ja sitten väsynyt! Nyt, jos he tekevät jotain alle tiili, se on vain osa seinää, ja on rohkeasti, eikä niin, että kuvioidut taustakuva jumissa ja rento! At kuudennentoista kuvia Pidin, kuten seinät, ja yleensä olohuoneessa sisustettu.

Menetelmät koriste seinäsomisteiden kotona alle tiili

Koristelu seinät tiili - erittäin suosittu tekniikka koristelu sisätiloissa (grunge-tyyliin, high-tech, ja niin edelleen.). Tällainen menetelmä viimeistely elävä luova aksentti virkistävä tilaa ja tehdä siitä rennompaa-epävirallisia. Lisäksi tällaiseen työskentelyyn käsillään voi kuka tahansa hieman rakentamisen taitoja ja on taiteellinen maku.

Matkivat koriste muuraus kädet voivat olla monella eri tavalla, joista jokainen on paljon edullisempaa muninnan kiven.

Mitä materiaaleja voidaan käyttää?

Kyseisten tiiliä koriste seinät - se on kallista ja joskus ei aivan esteettinen. Sillä todellinen kivi on vaikea hoitaa, se kaventaa tilaa talon, erittäin raskas päällekkäisyyksiä ja pinoaminen tekniikka itsessään on tarpeeksi monimutkaista. Siksi jäljitelmä tiili enemmän kysyntää.

olohuone

Seuraavia viimeistely materiaaleja voidaan simuloida tiili muuraus:

Helpoin tapa koristella sisäseiniä tiili käyttämällä taustakuva. Nyt kaupoissa löytyy valtavasti verhoilu kuvioita ja värejä muuraus. Niiden tärkein etu - helppous liimaamalla, mutta ne näyttävät luonnotonta ja yksinkertaisesti.

Laatat alle tiili usein muurattiin kylpyhuoneet ja keittiöt, mutta muiden tilojen se on ehdottoman ole välttämätöntä.

Vaahto soveltuu hyvin simuloida tiilet

Yksi parhaista vaihtoehdoista - täysin Brickwork käyttäen laattoihin tai vaahtoa. Tämä tuote on mukava työskennellä, se on helppoa ja edullista.

Kipsi myös näyttää hyvin luonnollista, mutta käsitellä niitä tarvitsevat erityistä muotoja ja ammatillista mallinnus taitoja.

Realistisin ja kannattava vaihtoehto hinnaltaan - jäljitelmä tiilien avulla sävytetty kipsi. Vaikka tämä menetelmä vaatii enemmän työtä, lopputulos on sen arvoinen, koska tuote ei käytännössä voida erottaa todellisesta tiili.

Piirteet koriste kipsi seinään päättyy

 • kipsi kipsi;
 • ja -telat;
 • -aluke;
 • 10 cm ja kuiva sienellä asetin;
 • sävytyspigmenttejä;
 • kiinni on terävä kärki urittamiseksi saumojen simuloida todellista tiili (kynä, kynä sauva ilman et ai.).

Soveltaminen kipsi

Ensimmäisen työvaiheen - pohjan valmistuksen. Ensinnäkin seinä on tarpeen poistaa kaikki vanhat loppuun ja puhdista se pölyltä ja roskia. Sen jälkeen seinä on pohjustettava ja anna kuivua. Kun pinta kuivuu lopuksi voi alkaa suihkuttaa valmis etukäteen veteen ja eronnut kipsi. Vesi voi myös lisätä pigmentti, mutta jos aiot maalaus, ei ole tarvetta. Yhdenmukaisuuden liuosta tulisi olla samanlainen konsistenssi hapankermaa (seoksessa pitäisi olla mitään kokkareita, liuos tulee hidastaa ramppi lastalla).

Seos levitetään lastalla pieni osa seinämän, tasoitetaan ja sitten kevyesti silittää (ei tarvitse tehdä seinään täysin sileä, koska todellinen tiili epätasainen ja karkea).

Loppuvaiheen työtä

Vaikka ei muokatut kipsi on kuivunut, sen pitää olla merkittynä omin käsin, muodostaen avulla ohuella tikulla jäljitelmä tiilestä. Koko tiiliä, ja merkintä luonne (sileä, linjan, tai mielivaltaisen) riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Liiasta täyteaineesta, häiritsevät sauman pyyhi pois kostealla liinalla. Kun kuvio perustettu, seinä tulisi jättää yksin, kunnes sen täydellisen kuivumisen.

Kun kipsi kuivuu, se hiotaan hiekkapaperilla, poistamalla ylimääräinen. Muurattu näyttävät realistisempi, sinun täytyy maalata sen erityisellä tavalla. Ensimmäinen, sinun täytyy kattaa seinän harmaa kipsi, sileä pinta, kuivaamisen jälkeen, levitä uusi kerros puna-terrakotta kipsi ja maalaa kätensä saumat. Saumat punainen kipsi on poistettu, ja lopulta se osoittautuu tarkka annetun punainen tiiliä, harmaa saumat erotettiin jäljittelemällä sementtiä.

Koristelu seinät alle tiili aihioita kipsi vaatii paljon enemmän aikaa muotoilla yksittäisten koriste-tiiliä.

Jotta työkappaleen tarvitset seuraavat materiaalit:

 • muotit valu kipsi tiiliä (voidaan käyttää tähän tarkoitukseen laatikko korkeus 1,5-2 cm, neulottu vedenpitävä vaneri, kiinnitetään ja tiivistetään shtapikami silikoni);
 • kuivan kipsin;
 • saippualiuosta;
 • riville tai tasolle;
 • harja ja pigmenttejä.

Teknologia muuttamisesta kiviseinä, kipsiä

Kipsi muodon on sekoittaa veteen, saavuttaa johdonmukaisuus paksua kermaa. Sen jälkeen, lomake tiili voidellaan saippuavedellä ja täynnä kipsi.

Seos kuivuu noin 30 minuuttia, minkä jälkeen se voi kääntyä, poistetaan muoteista, värjäys haluttua väriä ja vahvistaa seinään. Asennus alkaa lattiasta, ja käyttämällä sitten hallitsija tai tason seinään pidetään tasainen viiva. Lastalla liiman ja porrastettu kiinnitetty seuraava sarja aihioita. Meidän on seurattava tarkasti, jotta nivelet saavat suunnilleen sama leveys. Kun kaikki lohkot on pinottu, saumat on kipsissä ja päälle.

Lisäksi näitä menetelmiä, on toinen vaihtoehto, joka voidaan tehdä omin käsin - käyttö vaahdon.

Korjuu vaahdon levyn

Meidän on luotava koriste tiiliä:

 • vaahto ilman kuvioita;
 • merkki;
 • riville tai tasolle;
 • paperitavarat terävällä veitsellä;
 • liima laatat;
 • väripigmenttiä.

Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä ulkoasu Vaahtolevyt: arkilla on vedettävä merkki tulevaisuuden rakennuspalikoita luonnollisessa koossa ja pienellä saumanvaraa. Sen jälkeen, terävällä veitsellä leikata lohkot, ja voit alkaa valmistella maaperää. Voit tehdä tämän, seinä on tarpeen poistaa vanha maalaus, kitti kaikki sen viat ja hiomista.

Kun pinta on valmis, voit siirtyä liiman keramiikkaa, jonka jäseninä enemmän tiiliä. Tiilien välistä on havaittu aukko 2-3 mm. Jotta tiilet näyttävät realistisempi, voit naarmuttaa niitä kevyesti ja lisää matala kuoppaan. Maalauksen jälkeen, ne näyttävät enemmän kuin luonnollista. Naarmu vaahto voi olla käyttäen Tölkki, jossa on kaareva reuna tai tavallinen haarukka.

Moderni studio huone

Siten luoda koristeellinen muuraus käsillään melko yksinkertainen, ja se voidaan tehdä erilaisia ​​menetelmiä, joista jokainen on halvempaa kuin valmiin koriste tiiliä.

On huomattava, että väritys seinien alle tiili, johon jotkut keinona omistajat - ei ole paras tapa.

On parempi tehdä ilman tämän osan sisustus, sillä laskun - ensisijainen tekijä ulkonäkö simuloidun muuraus.

Päättyy seinät alle tiili ja vinkkejä dressing

Tiili on yksi perinteisistä maamme rakennusmateriaaleja. Siksi tämä sisustus, kuten muuraus, käytetään laajasti koristella seiniä tiloissa. Suunnittelijat ovat pitkään arvostaneet luova ominaisuuksia viimeistely seinien alla tiili: eri muodot ja värit sisustus auttaa luomaan erittäin mielenkiintoinen ja omaperäinen sisustus.

Tietenkin nämä ajatukset toteutetaan eri tavoin, ottaen huomioon kaikki isäntä mahdollisuuksia, sekä ominaisuuksia sisustettu huone.

sisustus vaihtoehdot tiiliseinää

Sen sijaan, että tiilet sisustukseen modernin sisustuksen käytetään usein muita materiaaleja, joiden rakenne näyttää paljon muistuttaa tiilipinta.

Koristelu seinät alle tiili voidaan valmistaa käyttäen sellaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita, kuten:

Se etu, että tällaiset aineet Esillä olevan muurauksen on, että ne ovat paljon helpompi tiili ja vievät paljon pienempi tilavuus.

Minkälainen sisustus on parempi valita pelata tiiliseinä? Otetaanpa tarkemmin suosituin vaihtoehto seinät alle tiili. Tietäen ominaisuudet kukin niistä, voit helposti luoda ainutlaatuinen kodin seinä sisustus.

1. rakennuslevy alle tiili

Rakennuslevy - todellinen johtaja joukossa "rakennuspalikat", kuuluisa sen vahvuus ja vesitiiviyden. Tämä viimeistely materiaali kauan sitten valloitti markkinat ulkovarusteiden, ja nyt löytänyt sen käyttö ja sisäkäyttöön.

Tällaiset paneelit ovat muovia simulointi. Tämä tarkoittaa, että ne eivät pelkää pölyä tai kosteutta, hometta tai ruostetta. Lisäksi, kuten paneelien alle tiilet on suuri kestävyys emäksiä ja happoja, eivät pelkää kuumaa rasvaa pisaroiden, joten ne ovat usein käytetään keittiössä.

 • Joillekin paneelit vaativat lisää vaippa, joten tämä muotoilu vaatii tietyn osan hyödyllisiä tilaa.

Paneelit alle tiili on asennettu sekä vaaka- että pystysuunnassa, jolloin niiden nostaminen riippuu sijainnin menetelmällä. Ne asennetaan nauloja, ruuveja tai ruuveilla. Useimmat näistä seinäpaneelit on asennettu suoraan seinälle.

Koriste paneelit alle tiili, jokainen elementti on oma itsenäinen kiinnittäminen, joten vahingossa vaurioitunut osa "rakennuspalikoita" voidaan korvata puoli tuntia.

On tärkeää: Paneeli alle tiili - ihanteellinen koristelua parveke, keittiö esiliina tai kiireinen käytävällä.

Erinomaisen vaihtoehdon tiili seiniin on klinkkeri laatta. Tämä on edullinen ja erittäin mukava analoginen, tuotettu raaka-savea. Sen ominaisuuksien mukaan, menetelmä munivien, ja paksuus laatan alle tiili ei poikkea yksinkertainen laatta.

Pinta on peitetty lasitetut keraamiset laatat, joten luonnollinen väri "tiiliä" jatkuu pitkään, ja matta helpotus on vaikea vahingoittaa edes voimakkaan iskun.

 • Huokoinen rakenne laatta identtinen tiili;
 • erinomainen sitoo tehokkaasti lämmön sisällä.

Kiinnitetty klinkkeri laatat seinään, aiemmin jäi liimaliuosta. Tarvitaan vaihe - läsnäolo risteyttämällä laatat. Näistä risteytyksistä on kiinnitetty väliset liitokset tiilet, jotka levitetään sitten liuokseen, jossa oli seosta, jossa oli suuri fraktiot sementtiä ja hiekkaa. Tämä ratkaisu on edelleen luonnollinen rasitukset kuten muuraus.

On tärkeää: Jos haluat luoda todellinen "punatiilinen", laatat pitäisi olla lasittamattomat. Mutta kylpyhuoneessa tämän laatan ei kannata käyttää.

Jos haluat raikastaa huoneen, ja aikaa ja rahaa korjata rajoitettu pelastamaan tapetti alla "tiili". Tämä sisustus näyttää epätavallisen kaikkialla:

Nämä taustakuvat eivät eroa tavanomaisista tapetti, joten menettely liimaus on tuttu. Lisäksi heille ei tarvitse ostaa mitään erikoistyökaluja tai oppia kehittynyttä tekniikkaa ja osaamista.

 • Taustakuva antaa tiiliseinä hengittää;
 • Se ei vie hyödyllistä tilaa huoneeseen;
 • Uusittu ole roskia poisto;
 • Se hallitsee tätä "tiili" seinä edullinen.

 • liian sileä pinta tiili tapetti;
 • papereita alle tiili pöly voi kerääntyä;
 • matalan veden vastus, joten sitä ei voida käyttää kylpyhuoneessa tai kosteissa tiloissa;
 • rasva tahrat helpotusta keittiöesiliina on erittäin vaikea pestä pois.

On tärkeää: Erityisen hyvältä taustakuvia. Kiitos niiden kuvioitu, kuva on hyvin realistinen. Mielenkiintoinen ratkaisu olisi käyttää 3D taustakuvaksi seinät.

4. Dekoratiivinen kipsi tiili

Jäljitelmä kivimuuraus mistä rappaus näyttää erittäin vaikuttava ja epätavallinen. Lisäksi se on erittäin helppo tehdä käsillään.

 • erilaisia ​​kuvioita ja värejä;
 • Helppo levitys;
 • täydellinen lämpöeristys;
 • ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • kestävä ja käytännössä ei vaadi huoltoa.

 • voivat olla hyödyllisiä tilaa;
 • alhaisen vastuksen likaantumiselle (pölyä);
 • pinta koriste viimeistely olisi erittäin tasainen. Ei pitäisi olla havaittavia naarmuja, kuoppia ja kuopat.

Koriste kipsi alla tiili laatia:

 • Yksi huoneen seinään;
 • kapealla tai kaari;
 • fragmentti ympäri ovi;
 • "Tiilet", satunnaisesti sijaitsee tasaisella maalattu seinä.

On tärkeää: Tällainen simulointi on hyvin kuin luova tyypit, koska se tarjoaa loistavan mahdollisuuden lennon mielikuvitus.

Hieno tapa koristelu seinien alle tiili - maalaus. Väri tiilien valitun tyylistä riippuen huoneen, mielialaa ja henkilökohtaisen maun.

Moderni sisustus ratkaisuja käyttää tällaista "tiiliseinä" usein kuuluvat yhteen kaksi tyyliä:

 1. Rauhallinen ja kodikas maa vaatii pehmeä pastellivärit "tiili";
 2. "Muuraus" parvi tyyli kautta maalausta voidaan suorittaa epäkeskisesti ja erityisesti kierre.

Ihana vaihtoehto "tiili" - elastomeerinen maalilla. Se täyttää kaikki halkeamat on muodostettu, koska kutistuminen seinät, se suojaa pintaa kosteudelta ja vahvistaa sitä. Kirkkaisiin ja värikäs sisustus sopii täydellisesti akryyli- ja vesipohjaisia ​​maaleja. Niitä sovelletaan harjat eri paksuisia, ja jos haluat luoda lisää pölyä hylkivä tai vettä hylkivä kerros, on mahdollista ottaa rulla turkista.

 • vaaraton materiaali;
 • Helppo levitys;
 • mahdollisuus astian seinämät;
 • alhainen hinta.

 • huono kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan;
 • crack ajan;
 • ei sovellu epätasaista seiniin;
 • väri pankkiin ja seinän voi olla hyvin erilainen sävy.

neuvosto: Lisäämään aitoutta piirustukset tehdyt tiili, voit lisätä tai vähentää muutaman millimetrin kustakin tiili.

 1. Uskottavuuden seinien - vaatimus simuloida seinään. Ihmisen aivot on pitkään kirjattu kokoa "oikea" tiiliä. Siksi jos haluat omistaa kaikenlaista viimeistely, joka jäljittelee tiili, pysy siinä vakiokokoisina.

 • Hoitaa tällainen jäljitelmä tiili on melko yksinkertainen. Tapetti harjalla pyyhi pöly tai sienellä. Tiilet ja koriste paneelit voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä, ja sitten ne on kuiva.

 • Muurauksen kylpyhuoneessa näyttää yllättäen ja jäljittelemätön, etenkin rinnalla paneelien mosaiikki.
 • Jos haluat saada sileäksi, käytä simuloida tiili valkoista rappausta viimeistely. Tämä "tiili" seinä voi olla hieno taustan klassista kuvan, ja modernia tyyliä.

 • Koristelu alla tiili voi olla paitsi perinteisiä värejä, vaan vaihtelee valkoisesta tummanruskeaan.
 • On olemassa erilaisia ​​rappaus, täyttöön jäljitelmä muuraus: "Track", "Gothic", jne

 • Täysimääräisesti luonnollisuus ja luonnollisuutta kun koristelu tapetoitu seiniä alle tiili, alue tarkoitus keinotekoisesti Jag liimaamalla. Ja jotta tapetti liittämisen karhea pinta ei repeydy, liima levitetään ne kaksi kertaa, jonka jälkeen hän sai hyvän liota. Tässä tapauksessa taustakuvan ovat pehmeitä, ja kun se on täysin kuiva uudelleen tarttumalla lujasti kaikki helpotusta vyöhyke.

 • Koristelu seinät alle tiili vaativat aina hyvä valaistus.
 • Tärkein sääntö tiiliseinää koristeluun - älä päästä mukaan. Paras suoritusmuoto Tällaisen seinän koristelu on yksi, kun vain yksi seinä näyttää tiili. Tiili kaikki neljä seinää voivat helposti kääntää asunnon kellariin.
 • Koristelu seinät alle tiili sisustus mitenkään aina näyttää trendikäs, alkuperäinen ja tyylikäs. Omistajan tällaisten tilojen kuvitella todellinen asukas keskiaikainen linna. Ja ehkä, ja asuva sodanjälkeisen kasarmi, vaikka on olemassa moderneja versioita kirjojen sijaan viime vuosisadan kotiinsa hyllyille. Joka tapauksessa, eksentrisyys ja vintage tiiliseinät alle viimeistely voi tehdä erilaisia ​​harmaan yksitoikkoisuus seinät asuntosi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin