Tietokoneen pöytä

Tietokonepöydät

Valokuvan valokuvan 40 parhaita ideoita tietokonepöytiin

Kuinka kauan vietämme aikaa istumalla tietokoneeseen! Hyvin valittu tietokoneen työpöytä sopii täydellisesti sisätilaan, ja se vie näytön eteen kuluvaa aikaa, tuottavaa ja nautittavaa. Kun valitset sen, kannattaa kiinnittää huomiota paitsi esteettisiin ominaisuuksiin myös toimivuuteen. Mallien ja suunnitteluvaihtoehtojen valikoima on niin laaja, että kaikki voivat valita oikean vaihtoehdon ottaen huomioon kaikki toiveet ja vaatimukset ja myös tehdä taulukon korostuksen huoneen suunnittelusta.

Tietokonepöytien tyypit kotiin

Tietokonepöydät eroavat toisistaan ​​muodoltaan ja lisämateriaalien läsnäolona hyllyjen, hyllyjen, laatikoiden muodossa.

Tämä on yleisin tietokoneen työpöytä, joka löytyy sekä kotona että toimistossa. Se on huonekalu, jossa ei ole tyylikkäitä parannuksia, liukuva hylly näppäimistölle ja lokero järjestelmäyksikölle. Klassisen mallin kiistattomia etuja ovat universaali- suus ja mukavuutta.

Tällainen tietokoneen työpöytä sopii täydellisesti sen toimintoihin, joten se on mukava viettää aikaa sen kanssa. Sen pinta on yleensä tyylitelty puuksi, vaikka nykyään on olemassa erilaisia ​​muunnelmia. Klassinen pöytä sopii orgaanisesti huoneen sisälle.

Tämä tyyppi sopii pieniin tiloihin, joissa on toivottavaa säästää tilaa. Pientä aluetta miellyttäessä taulukon rakenne mahdollistaa sen, että voit laittaa sille kaikki tarpeelliset asiat: kansioihin, sähköiseen mediaan, kirjoihin. Corner-pöydän valitseminen ei voi vain suunnitella huonekalujen järjestelyjä oikein, vaan myös tehdä aiemmin merkityksettömän kulman houkuttelevaksi ja hyödylliseksi.

1

Useimmat ihmiset viittaavat puolipyöreisiin tietokonepöytiin, joilla on tietty valppaisuus. Ja se on täysin epäoikeudenmukainen! Loppujen lopuksi ne eivät ole mitenkään huonompia muiden mallien toimivuudessa. Mutta huone, jossa on puolipyöreä pöytä, a priori ei voi näyttää triviaaleilta.

Jos et halua työpaikkasi näyttävän banalilta, kannattaa siirtyä suorakulmaisista kuvioista ja tarkastella huolellisesti puolipyöreitä pöytiä. Ehkä on aika muuttaa?

Jotta rakastavaiset järjestävät oman tilansa varmasti haluavat käsitellä modulaarisen tietokoneen työpöydän. Sen ominaisuus on, että lisäelementtejä voidaan järjestää mihin tahansa järjestykseen, lisäämällä tai vähentämällä niiden halutessa. Tätä varten sinun ei tarvitse olla erityisiä teknisiä taitoja, koska prosessi on yksinkertainen ja helppo, ja lopputulos miellyttää sen luojaa käytännöllisyydellä ja monikäyttöisyydellä.

Pöydän kokoonpano muuttuu eräänlaiseksi kalustamosaiikiksi, jonka muotoilu riippuu vain omistajan mielikuvista ja tarpeista.

Tämä vaihtoehto on todellinen jumaluus niille, joiden huonekalujen valinta on rajoitettu neliömetriin. Sen rakenne auttaa muuntamaan yksittäisiä osia tai piilottamaan ne työn päätyttyä. Muutamaa liikettä - ja pieni pöytä helposti ja muuttuu täysipainoiseksi työpinnaksi. On olemassa malleja, jotka yhdistävät pöydän työpöydän ja kaappien asiat. Pöytä ei menetä mitään ulkoisen houkuttelevuutensa kautta. Ja jotkut mallit ovat todella huipputekniikan mestariteoksia. Pöydän muuntaja varmasti arvostaa minimalismien ystäviä. Katso myös muita odottamattomia ja mielenkiintoisia löytöjä sisustuksessa.

Tämäntyyppiset tietokonepöydät on suunniteltu siten, että lisäelementit näyttävät harmonisen jatkokehyksen pöydän rungosta. Yhdistelmien vaihtoehdot ovat monta, mikä mahdollistaa kaikki tarvittavat esineet säilyttäen huonekalujen ulkoisen valinnan.

Laatikot mahdollistavat tallentaa tallenteita ja asiakirjoja huolellisesti, ja hyllylle on varmasti tilaa tyylikkäälle lisävarusteelle tai kehykselle, jossa on ikimuistoinen valokuva.

Taulukko ylärakenteella ja kaappeilla

Tällä mallilla on kaikki edellä esitetyt edut. Vain siinä on erilaisia ​​ylärakenteita ja kaappeja. Suunnittelu voi olla kanonista tai fantasiaa, jossa on erilaisia ​​muotoja ja käyrät.

Yläpuolella, katon alla, lisärakenteet tarjoavat paljon vapaata tilaa. Se, mitä tarvitaan, on tällaisen tietokoneen taulukon omistajille.

Teline on tavallisesti kohtisuorassa pöydän pintaan nähden, joka on otettava huomioon huonekalujen järjestelyn suunnittelussa: teline ei saa estää valonlähteitä.

Teline itse on erittäin mukava kalustus, jonka avulla voit sijoittaa suuren määrän tarvittavia esineitä, jotka vaativat vähimmäistilaa. Ja hänen tandem tietokoneen työpöytä on käytännöllinen ja kätevä ratkaisu kamppailu vapaata tilaa. Teline on tavallisesti kohtisuorassa pöydän pintaan nähden, joka on otettava huomioon huonekalujen järjestelyn suunnittelussa: teline ei saa estää valonlähteitä.

Tietokonepöydät koululaisille

Tämän taulukon toiminnot ja rakenne on suunniteltu vastaamaan kaikkiin opiskelijan lukuisiin etuihin. Sen pitäisi olla sopiva suuren määrän oppikirjoja, muistikirjoja ja muuta toimistoa varten; sekä kirjallisten teosten suorittamiseen. Myös tietokonepeleissä tai söpöissä leluissa on paikka, joka kyytiin hyllyn reunalla. Älä unohda katsoa lukuisia vaihtoehtoja lastenhuoneiden sisustukseen!

Älä unohda houkuttelevaa ulkonäköä - lapsen pitäisi haluta viettää aikaa täällä.

Taulukko surunväreissä voi pelätä haluamasi istua alas oppitunneille.

Sen koko valitaan ottaen huomioon lapsen kasvu, jotta hänellä ei ole terveydellisiä ongelmia.

Valitse keittiöpöydän lukea täältä.

Tietokonepöytien edut ja haitat

Tietokonepöydän valinta, tutki huolellisesti kaikki vivahteet. Riippumatta siitä, kuinka mukava ja kaunis malli oli, se olisi otettava huomioon kaikilla puolilla.

Tietokoneen taulukon edut:

 • se on suunniteltu ottaen huomioon silmien turvallinen etäisyys näyttöön;
 • Suunnittelussa otetaan huomioon käyttäjän paras asema laakerin säilyttämiseksi;
 • sen muutokset antavat mahdollisuuden tallentaa lähellä kaikki tarvitsemasi tuotteet tietokoneen kanssa;
 • yleensä siinä on erikoisreiät kaapeleille, hyllylle näppäimistölle ja osastolle järjestelmäyksikölle;
 • hänen mallinsa ansiosta voit säästää paljon vapaata tilaa.
 • joissakin malleissa järjestelmäyksikön lokero on sokea laatikko ilman ilmanvaihtoa, joka voi vaikuttaa haitallisesti tietokoneen vakauteen;
 • jos tietokoneessa on useita käyttäjiä ja ne ovat eri korkeudeltaan, jotkut saattavat aiheuttaa ongelmia.

Taulukoiden valmistuksessa käytetyt tärkeimmät materiaalit:

 • DSP ja MPF viilulla tai muovilla;
 • puu;
 • lasia.

Yleisimpiä materiaaleja ovat lastulevyt. Huolimatta puutteiden luettelosta huonolaatuisten huonekalujen ongelmien asianmukainen käyttö ei tule esiin. Puu ja lasi ovat materiaaleja niille, jotka haluavat nähdä tietokoneen työpöydän paitsi työpaikkana, myös sisustuksina.

Jotta tietokonepöytä olisi luotettava avustaja ja tyytyväinen silmiin monta vuotta, on suuri vastuu lähestyä hänen valintansa. Älä unohda, että jokaisesta taulukosta on tekninen dokumentaatio ja takuuaika.

Kaikki, jotka ovat huolissaan terveydentilastaan, pitäisi tietää: tietokonepöydän väärät mitat vahingoittavat näköä ja asennosta. Siksi hänen valintansa mukaan on suositeltavaa muistaa pari numeroa:

 • työpinnan syvyys: vähintään 80 cm;
 • sen korkeus lattiasta on noin 70-80 cm.

Työtason pituutta rajoittavat vain ostajan tarpeet. Jos haluat tehdä kirjallisen työn, sinun kannattaa ottaa taulukko lisää.

"Täyteydessä, kyllä, ei rikollisuutta" - tämä kansan viisaus menettää merkityksensä tietokonepöydän valinnassa.

Älä unohda tarvetta sijoittaa johdot, kaiuttimet, tulostimet ja muut tarvittavat tuotteet.

Ennen ostoa se on tarpeeton tehdä luettelon siitä, mitä haluaisin laittaa tietokoneen työpöydälle ja muita elementtejä. Luettelemalla listan kohteita ja yksinkertaista analyysia, voit saada käsityksen siitä, mitä pitäisi sisällyttää suunnitteluun. On erittäin tärkeää tarjota pieniä asioita.

Kuvan hankkiminen on helpompaa selvittää. Tarkastellaan sisustusta ja aluetta. Ehkäpä voit käyttää massiivista puupöytää. Ja jos huoneen pinta-ala on pieni - EAF: n muuntajapöytä voi ratkaista monia avaruushallinnon kysymyksiä.

Valmistajan valinta riippuu vain ostajan taloudellisista mahdollisuuksista. Tähän mennessä huonekalumarkkinoita edustaa suuri joukko ulkomaisia ​​ja kotimaisia ​​tehtaita. Ja jos et ole tyytyväinen näiden ehdotusten rajoihin, on aina tilaisuus tilata tietokoneen työpöytä yksittäisten piirrosten ja piirustusten tilaamiseksi.

Monet yritykset ja päälliköt tarjoavat palvelujaan tietokonepöytien valmistuksessa ottaen huomioon asiakkaan kaikki toiveet. Asiantuntijat auttavat ketään valitsemaan oikein pöydän mitat ja suunnittelun.

Etsi organisaatio, joka on erikoistunut huonekalujen valmistukseen yksittäisten tilausten osalta, ei ole vaikeaa. Mutta on syytä harkita, että tässä tapauksessa hinta on suurempi kuin ostaessasi pöydän varastossa. Edullisin vaihtoehto maksaa 10 000 ruplaa.

Tietokoneen työpöydän kokoamiseksi riittävät pienet taidot ja apuvälineet. Ja yksityiskohtaisten ohjeiden saatavuus, tietenkin. Tämä tehtävä selviytyy kaiken keskivertoisen miehen ja jopa joidenkin naisten kanssa.

7 kätevää pienen tietokoneen pöytää kotiin

Riippumatta siitä, mikä tietokone, kiinteä tai kannettava, suuri tai pieni, työhön sopii erityinen tietokoneen työpöytä.

Nykyaikaisissa olosuhteissa harvat ihmiset päättävät jakaa koko huoneen toimistoon, joten henkilön on huddle jotkut yksinäinen tai ei aivan eristäytynyt kulma.

Jotta voisit luoda mukavimman tilan, voit ajatella pienen tietokoneen työpöydän valitsemista, joka pystyy käsittelemään tarvittavat työkalut työhön:

Alla on yleiskatsaus suosituimmista ja mielenkiintoisimmista malleista.

Shkolnik Mini - aikuisille ja lapsille

Tietokone pöytä "Mini-oppilas" on mitat 110 x 60 x 88 cm, jonka avulla voit syöttää työpaikalla lähes mihin tahansa huoneeseen. Se sopii sekä lapsille että aikuisille.

On mahdollista sijoittaa keskeisimmät tarvikkeet tietokoneen: monitori asetetaan korkealle hyllylle, joka säästää silmiä väsymyksestä.

Ulosvedettävä hylly on alle näppäimistön ja sivuhyllyn järjestelmän yksikkö.

Toimistotarvikkeet ja asiakirjat voidaan saattaa hyvin varsia tai tukien päälle. Taulukko wenge väri sopii minimalistiset sisätilat, sekä klassismi ja Art Nouveau.

Hinta tämä kompakti taulukossa on 3 440 ruplaa.

Kompakti työalue hyllyillä

Kapea tietokoneen työpöytä "Fortune 25" helposti sovi tahansa nurkka huoneessa, koska sen koko on vain 150 x 68 x 53 cm.

Yläpuolella työtilan on add-on lisää teknisiä laitteita (tulostimen tai skannerin), paperit, levyjä tai lisävarusteita.

Mallille saadaan jäljempänä hylly järjestelmän yksikkö, ulosvedettävä hylly näppäimistön ja työtaso, optimaalinen näytön lävistäjä 22".

Pöytä voidaan konfiguroida eri väriä, joka tulee sen sisätilojen mitään tyyliä.

table kustannus - noin 4000 ruplaa.

Kulmamalli CS 2025 jalustalla ja laatikot

Tietokone kompakti taulukko pyörillä CS 2025 edustaa kulma työtilan mitat 87 x 60 x 77 cm.

Tällainen pieni pöytä nurkassa huoneen voit tallentaa riittävästi tilaa, mutta se sopii kaiken tarvittavan töihin tai kouluun.

Voidaan laatikot sisäänrakennettu kaapit tallentaa tarvittavat asiakirjat tai muut paperityöt, CD, muistitikut, ja muut tarvikkeet.

Järjestelmän yksikkö tarjoaa pieni alue alareunassa taulukon, kuten näyttö, näppäimistö, hiiri ja kaiuttimet on sijoitettu pöydälle.

Tämä kapea ja kompakti pöytä sopii sekä kiinteisiin PC ja kannettava tietokone. Värivalikoima on hyvin laaja.

Hinta on 5200 ruplaa.

Prima lasi pöydän pyörillä

Kuten moderni taulukko orgaanisesti sovi sisätilat parvi tai high-tech, koska se on karkaistua lasia, ja runko on valmistettu metallista.

Mallissa on Työtasot alla näyttö tai kannettava tietokone, alahyllyn järjestelmän mukaisesti yksikkö, ylätaso lisää teknisiä laitteita tai lisävarusteita sekä liukuva näppäimistö hylly.

Tämä taulukko on liikkuva, kuten varustettu rullat liikkua huoneeseen tai huoneistoon.

Hinta tämä moderni vaunun pyörillä on 5320 ruplaa.

Taulukko ST-F1018 - korkean teknologian lasi

Toinen lasi tietokone taulukossa esitetään mielenkiintoisia kompakti malli ST-F1018.

Tämä taulukko-vastaanotossa on mitat 100 x 60 x 75 cm, jonka avulla voit mahdu pieneen työalueella olohuoneessa, päiväkodissa tai makuuhuoneen, jos ei ole mahdollisuutta järjestää tutkimus.

Tämä vaihtoehto sopii mainiosti myös korkean teknologian tyyliin, jota edustavat työtasot ja hyllyt himmeä karkaistu lasi metallisen kromi runko.

Edellyttäen alareunassa jalusta keskusyksikköön, ulosvedettävä hylly näppäimistön, ja pöydälle sopii paitsi seurata ja muita teknisiä laitteita, vaan myös välttämätöntä töihin tai kouluun asiakirjoja.

Hinta on 4500 ruplaa.

Paikallaan pöydän hyllyillä CS 20-38

Erittäin helppokäyttöinen ja kompakti työpöytä lisäosia. Näppäimistössä on ulosvedettävä hylly CD- ja toimitettavia asiakirjoja ylempää kerrosta, ylös tai alas, voit laittaa tulostimen tai MFP.

Muovitettua lastulevyä wengeä värejä. Tarvittaessa voit poimia enemmän taulukot saman mallin.

Mitat tässä melko kompakti taulukossa on 181 x 66 x 48 cm, niin että työpaikka voi viedä melko pieni pinta-ala.

Hinta - 5000 ruplaa.

Epätavallinen ja monipuolinen "Astolik"

Tämä moderni malli on suunniteltu trifles sekä toimivuutta ja muotoilua.

Mitat tämän pienen taulukon kaikki: 77,2 x 97,5 x 36,8 cm.

Kaksi osaa tämän taulukon taitettuna ne vievät hyvin vähän tilaa, ja kokoamattomat järjestää täysimittainen työasema.

Kukin elementeistä on tehty teräksestä, täysin hitsattu rakenne, joka on työtaso jalat virtaviivainen muoto.

Jalat pehmeät tyynyt, jotka suojaavat lattiaa naarmuilta. Suojella pöydän pinnan ja mukavuutta sarja sisältää kattavuus työtasot.

Sen sijaan, että täydessä pöydässä, voit valita pienen seistä kannettavan. Katso mielenkiintoisin vaihtoehtoja.

Jossa voi nähdä taulukon Astolik?

Esittelyyn koulupoika mini yksilöllisesti vasenkätisille. Oikeakätisille täytyy siirtää hyllyyn näytön alle vasemmalle vyöhykkeeseen.

Kuvia tietokonepöytiä

Muista, että oikea valinta tietokoneen pöydän riippuu mukavasti työpaikan ja tehokkuutta työsi. Nykyään huonekalujen valmistajat alkoivat tuottaa erityisiä pöytiä ja kannettavat tietokoneet, suunnittelu, jonka avulla voit järjestää kaikki elementit taiteen kompakti ja tehokas.

Kuvan alkuperäinen tietokoneen työpöytä

tietokonepöytä

Kirkas tietokoneen työpöytä

Suunnittelu tietokoneen työpöytä kaappi

Tietokone pöytä kahdelle

Tietokoneen työpöytä teini

Tietokoneen työpöytä huoneessa

Tietokoneen työpöytä lipasto tummanruskea

Incredible tietokoneen työpöytä

Lasi tietokoneen työpöytä

Corner Computer Desk

Valkoinen Computer Desk

Compact Computer Desk

Valokuva huoneen tietokoneen työpöytä

Pyöreä tietokoneen työpöytä

Pieni tietokoneen työpöytä

Musta lasi tietokone pöytä

Standardi tietokoneen työpöytä

tietokonepöytä

Tietokoneen työpöytä makuuhuoneessa

Tietokoneen työpöytä lasten makuuhuoneessa

Tietokone pöytä laatikko

Valitessaan tietokoneen työpöytä tarpeen kiinnittää huomiota paitsi kauneutta, mutta myös toimivuus. Erilaisia ​​malleja ja vaihtoehdot markkinoilla niin laaja, että kaikki voivat valita sopivin ottaen huomioon kaikki toiveet ja vaatimukset, ja myös taulukko kohokohta suunnittelun tilaa.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Onnittelut ihana loma, loma naiskauneutta ja charmia, loma kevään inspiraatiota ja säteilevä ilo. Päivänä 8 ...

Linnut elävät ympäri maailmaa, ne ovat hyvin erilaisia, lukemattomat ja ovat käytettävissä seurantaan. Höyhenpeite on tyypillinen lintu. Linnun höyheniä ...

Jokainen meistä tietää tällaisen laitteen, kuten hehkulamppu, joka ilmestyi hieman yli sata vuotta sitten. Nykyään se on suuri merkitys jokapäiväisessä elämässä, mutta ...

Jälkeen surullinen ja harmaa talvi tytöt näyttävät hieman väsynyt, mutta kynnyksellä ensimmäisen jousen auringonsäteet ovat heti kukkivat ja ...

Sellaisen teon aiheudu muutoksia ulkomaailmaan, eli jättää jälkiä. Runoja, tarinoita, kauniita maalauksia ja pilalla rauniot - ...

Vuosittain toinen maaliskuun maapallon vietetään epätavallinen loma - Kansainvälisen ottelupäivänä. Se oli ottelu vuosisadan ...

Ensimmäiseen väylään oli höyryä ja ilmestyi vuonna 1801. Tänään bussi - on kuljetuksen matkustajien kuljetukseen, onko turisteja ...

Liikennemerkit - se on olennainen osa liikennesääntöjä noudattaminen on tarpeen paitsi oman turvallisuuden, mutta myös ...

1