tietokone pistorasiaan

Asettaa tietokoneen ulostulon RG 45

Tietokone talossa on tullut olennainen osa sisustusta. Mutta jotta yhteyden Internetiin, sinun on oltava kaapelin ja asentaa erityinen pistorasiaan. Yleisin tietokone pistorasiaan - RJ 45. Että se on useimmiten käytetty johtuu siitä, että sen asennus on yksinkertainen ja korkealaatuinen. Älä sekoita pistorasia RJ 11 RJ 45, ensimmäinen on puhelin ja yksi internet.

Liitäntäholkki Internetissä

Liittäminen RJ 45 pistorasiat - se on melko monimutkainen kokoonpano prosessista ei vain Laitteen asennus, mutta myös kaapeloinnin sitä. Kuten kaapeli, tämä kaapeli, joka on nimeltään "parikaapeli". Se koostuu useista johdinparien, joten nimi, joka on kierretty yhteen. Kaikki johdot ovat polymeerieristeen.

Kytkeä tietokoneeseen kaapelilla, jossa neljä paria on sijoitettu, eli kahdeksan johdot on kytketty pareittain. Kaikki parit on jaettu eri värejä punos, joka mahdollistaa yhteyden muodostamisen yksinkertainen. Joten, Katsotaanpa kuinka oikein liittää parikaapelin tietokoneeseen pistorasiaan.

Kuten minkä tahansa asennusta, asennus on jaettu useisiin vaiheisiin. Ensimmäinen - valmiste. Mitä se sisältää? Ensimmäinen, odotetusti, on tarpeen valmistella kaikki materiaalit ja työkalut. Materiaaleista sinun tulee UNP-5e kaapeli (suojaamaton) ja tietokoneen pistorasian, jos se toteutuu asennus kaapelin avoimesti, niin sinun täytyy ostaa muovilaatikoita.

 • punssi;
 • ruuvimeisseli;
 • veitsen tai erityinen väline strippaus kaapeli;
 • puristustyökalu.

Osalta rakentamisen valmistelevia toimenpiteitä, määräytyy ensisijaisesti asettautumispaikan RJ45. Sitten tähän kohtaan lyödä leikata seinän läpi Stroebe. Ja sama vasaran alla tapahtuu kapealla asennus laatikko, joka on kiinnitetty ruuveilla. Niche pitäisi olla koko hieman yli laatikko turvallisesti tuli.

Kaikki tämä on tehty tähän asti, katsotaan yksinkertaisia ​​ohjeita, vaikka tämä vaihe vie aikaa ja vaivaa. Nyt voimme siirtyä tärkein prosessi - kytkeä tietokoneeseen pistorasiaan. Tätä prosessia kutsutaan "pinout".

On kaksi vaihtoehtoa, ja tarkemmin sanottuna kaksi tavallista:

Ne eroavat toisistaan ​​vain värin suunnittelussa päätelaitteiden ja johdot. Tarkempi skzaat, ne käyttävät eri yhteyden järjestelmään. On käynyt ilmi tietokoneen RJ45 plug kaikkien päätelaitteiden merkitty. Voit tehdä tämän, yleisimmin käytettyjä tarra tietyn värin. Niin hyvin hoidettu yhteys - on kytkeä liittimiin ja johdot ovat samanvärisiä. Kaksi standardia väriä terminaalit sijaitsevat eri paikoissa.

Seuraavaksi sinun täytyy valmistautua kaapelin. Mitä minun pitää tehdä?

 • Ensimmäinen on välttämätöntä poistaa se ulompi muovieristys noin pituus 5-8 cm.
 • Suorista sitten pareittain eli irrottaa ne toisistaan. Sinun pitäisi olla neljä erillistä lanka samanvärisiä.
 • Nyt poista suojus pistorasiasta.
 • Kummallakin puolella on erityinen puristin, joka pitää kaapelin paikallaan. Mikä on tarpeen lisätä köysilukko, riippuu siitä, kummalla puolella se syötetään. RJ pihdit 45 on asennettu muodossa salpa. On malleja, jotka käyttävät ruuvipuristimella, heidän on työskenneltävä ruuvimeisselillä.
 • Suorita yhteys vastaavien päätteiden parien. Eli se piti "pinout".

Varoitus! Poista eristettä höyry itsessään ei ole välttämätöntä. Tietokone pistorasiat on tehty niin, että lanka eristys puhkaistaan ​​kiinnitysmekanismi. Ja tämä on erittäin hyvä kontakti.

 • RG tietokone pistorasiaan ja kaapeli on kytketty, voit asentaa ensin valmistetaan kapealla tai asennuksen ruutuun kiinnittämättä ruuveilla.
 • Socket rj 45 hengen luokka 5e seinän peitetään kannella.

Aihe, miten kytkeä pistorasiaan tuotemerkin RJ-45, olemme ilmoittaneet kaikkia. Voi syntyä tapaus ja muita kysymyksiä, jotka liittyvät laitteen käyttöä itse. Esimerkiksi valmistaja on parempi? Monet asiantuntijat antavat parempana tuotemerkin «Legrand». Miksi Legrand? Maailmankuulu valmistajat, todistettu vain positiivisella puolella. Markkinoilla jo pitkään siellä.

Tietokoneen kytkentä pistorasiaan

Kun yleinen automatisointi, joka yleismies pitäisi pystyä yhdistämään oman tietokoneen pistorasiaan. Tehdä hyvin helppoa, jos sinulla on eniten perusvalmiudet työskennellä työkalulla. Tietokone on kytketty pistorasiaan kaapelia käyttäen "parikaapeli" tai UTP liittimeen päähän, ja samaa kaapelia, ja sopii pistorasiaan.

fyysinen liitäntä tai Ethernet 8 on eristettyä johdinta yhdistetään neljä kierretty paria. Pari sisältää kaksi johdinta, joista toinen on kokonaan värillinen eristys, ja toinen johto valkoinen väri eristys on liuskajohdin, jonka kanssa se on yhdistetty.

Tietokone pistorasiaan nimeltään RJ-45, se sisältää 8 Lamellien ja johtoja. kaapelin ydin on kytketty standardi T568, jossa on kaksi liitäntämahdollisuuksia: EIA / TIA-568A, ja EIA / TIA-568B, joka on tunnettu siitä, että kaksi kierrettyä paria vaihdetaan keskenään.

Tietokone pistorasiat voi olla kahdenlaisia: ulkoiset ja sisäiset. Ulompi pistorasia asennetaan seinälle, ja tietokoneen kaapeli laimennettiin avoimesti, tavallisesti muovista kaapelikanavaan. Tällaiset pistorasiat ovat muovia perusta, jolle on jo asennettu "Jack" alkaen Englanti ( "Jack" - socket) liittämiseksi tietokoneeseen liittimeen ja kahdeksan Lamellien ja liitäntäjohdot.

Ainoa asia, joka jää - on kunnolla liittää kaapelin johtimet mukaan värikoodi numeroituja säleet, turvallinen tietokoneverkko porttiin seinään seinään pistoke ja ruuvin ja sulje pistorasiaan kansi. Jokaisen kahdeksan tietyn värin johtimet on kytketty säleet on mukana vastaava määrä. Määritelmän mukaan johdotus tietokone johdotus kestää alle vaihtoehto A, mutta sanotaanko, ja vaihtoehto B.

Connecting reitittämään:

Yhteys Suoritusmuoto B:

On helppo huomata, että joissakin paikoissa ovat muuttuneet kaksi kierrettyä paria: vihreä - valkoinen ja vihreä ja oranssi, valkoinen ja oranssi. Ennen rasklyucheniem kaapelin eriste on poistettava yhteinen viira etäisyydellä 10-15 cm. Lock lanka, joka perustuu käyttäen puristimen tai muovista hihnat. Laimentaa yksittäisten lankojen ja käyttämällä erityistä työkalua työnnetään sitä vastaavaan lanka liuskan, joka on V-muotoinen levy, jossa on terävät reunat. Hän rassechot eristys ja varmistaa luotettavan kontaktin. Poista ylimääräinen lanka leikkureita. Sitten, riippuen seinämateriaalista, porata reikä vaarna lukita ruuvi tai pistorasia havupuuta suoraan seinään. Sulje pistorasian kansi ja tarkista, pääsy verkkoon.

Liittäminen upotettu pistorasiat

Viime vuosina rakentamisen toimisto- ja asuinrakennusten, yhtiö on toimittaja etukäteen tuo valokaapelin ja asentaa laatikot, usein suorittamista asennuksesta ja myyntipisteistä seinillä piilossa johdotus. Rasklyuchenie kaapelit he suorittavat harvoin, yleensä jättäen vain loppuun lanka "parikaapeli" tulossa ulos Avainkilpi. Tällöin tietokone pistorasiaan tarvitse laittaa itse.

Ruusuke piilossa olevia johtoja koostuu neljästä eri osasta: metalli pohja pistokkeen kanssa liittimen, terminaalit, jotka on kytketty lamellit piirilevyn taustalevyn, asennuslevy ja muovisuojukset.

Lamelli voidaan varustaa raolla tai ruuvia johdot. Rasklyuchenie johdot lamelleja suoritetaan, kuten on esitetty edellä olevassa taulukossa. Älä liitä langan reunaan ja sisältä Avainkilpi tarpeen jättää, kääntämällä rengasta, 10-15 cm. Wire. Päätyttyä kaikki toimivat syytä tarkastaa verkkoon pääsyä. Jos yhteys on vaihtoehdon A, mutta pääsy verkkoon ei ole johtanut toivottuun tulokseen, koska kytkentä palveluntarjoajan on tuntematon meille riittää vaihtaa kaksi kierrettyä paria, joka on, siirry vaihtoehto B. Työtä Internetissä annetaan joka tapauksessa.

"Tyypit tietokone pistorasiat", kun kuvataan yhteydet suoritusmuodossa 2 on merkitty valkoisella ja vihreä johdot alle № 1 ja 3

Internet-yhteyden RJ-45 pistorasiat ja puristusliittimestä

Monissa perheissä yhteydessä Internetiin useampi kuin yksi laite: World Wide Web ilman elämää kuvittelemme ja voi kuvitella, koska jokainen vaatii oman linjan. Ne toimivat pääasiassa langatonta protokollaa - Wi-Fi, mutta johto on edelleen olemassa, kunhan nettiyhteys on vakaampi kuin langaton. Korjauksen aikana kaikki johdot piilotettu seiniin ja "Internet" ei ole poikkeus. Ne, kuten sähkö kasvi pistorasiaan, vain yksi standardi: soita tietokoneen tai tietoja. Ne voivat olla erilaisia ​​liittimiä, mutta yleisin - RJ 45. asennus ja johdotus voidaan tehdä itsenäisesti, mutta sillä liitin näyttää näyttää epätavallinen, johdot siinä pidempi kuin kaksi tai kolme, ja yhteys on varmistettu ei juottamalla tai ajanut tarvitse tietää miten yhdistää internetin pistorasiaan ja liitin, joka tulee asettaa se.

Tunkeutuu asunnon tai kodin internet-kaapelin, joka on usein kutsutaan kierretty pari, usein päättyy pieni muovinen liitin. Tässä on muovinen laite on liitin, yleensä RJ45. Ammattikielellä niitä kutsutaan "Jack".

Tässä on RJ-45-liitin

Sen läpinäkyvä kotelo, niin että johdot voidaan nähdä eri värejä. Samoja laitteita käytetään kytkentäjohtimiin jotka yhdistävät tietokoneet toisiinsa tai modeemin. Voi vain vaihtelevat luokkaa (tai kuten he sanovat tietojenkäsittelyasiantuntijat, pinouts) johdot. Sama liitin työnnetään tietokoneen pistorasiaan. Jos ymmärrät kuinka jakaa menoja liittimen, jossa yhteys internet ulostulo tule ongelmia.

Kytkentäkaaviosta kaapeli internet värin

On kaksi liitos-: T568A ja T568V. Ensimmäinen vaihtoehto - "A" ei juuri koskaan käytetä maamme ja koko paikka johdot on järjestelmä «B». Ja on tarpeen muistaa, koska sitä tarvitaan useimmissa tapauksissa.

Internet-yhteys kaaviot värin kaapelin (käyttö vaihtoehto B)

Vihdoin selventää kaikkiin kysymyksiin, nyt puhua enemmän määrä johdot kierretty pari. Tämä kaapeli Internet on 2-pari ja 4-pari. Siirtää tietoja nopeuksilla jopa 1 Gb / s käyttäen kahden pariksi kaapelit, 1-10 Gb / s - 4-paria. Huoneistoissa ja yksityiskoteihin tänään, pohjimmiltaan, synnyttää virtoja jopa 100 Mb / s. Mutta nykyinen kehitystahti Internet-tekniikan on mahdollista, että parin vuosina olemaan megabitin nopeuksia. Juuri tästä syystä, että on parempi kirjoa verkosto kahdeksan sijasta 4 johdinta. Sitten kun muutat nopeutta ei tarvitse tehdä uudelleen mitään. Vain laite käyttää suurempi määrä johtimia. Hintaero on pieni ja kytkentä ja liittimet Internetissä muutenkin käyttää kahdeksan pin.

Jos verkko jo eronnut-pari, käyttää samaa liittimiä, vasta sen jälkeen, kun ensimmäiset kolme johdinta noudattaen kaavion mukaisesti B, kaksi kosketinta puuttuu ja vihreä johdin pinotaan kuudentena (katso kuva).

Johdotus 4-johtimista internet värin

Puristamiseen lankoja liittimessä on erityinen puristin. Ne maksavat noin $ 6-10 valmistajasta riippuen. He työskentelevät helpompaa, mutta voit tehdä yksinkertaisen ruuvimeisseli ja lanka leikkureita.

Pihdit puristamiseen liittimien (yksi)

Ensimmäinen, joka on kierretty pari eriste poistettu. Se poistetaan etäisyydellä 7-8 cm pää. Nojalla se on neljä paria johtimien eri värejä, kierretty pareittain. Joskus on myös ohut suojajohdinliitosrakenteen, käännä alas puolella - emme tarvitse. Pari auki- kierrettämään johdot linjassa, ripustus eri suuntiin. Sitten lisäämme on "B".

Menettely tiivistämiseksi RJ-45-liitin-liitin

Johdot oikeassa järjestyksessä puristetaan peukalon ja etusormen, johdotus levittää tasaisesti, lähellä toisiaan. Sopeuttaa kaikki ottavat oksasakset ja leikkaa pois ylimääräinen pituus johtoja on säädettyihin järjestyksessä: pysyä pitäisi olla 10-12 mm. Jos liittää liitin kuvassa, eristys parikaapeli on aloitettava yläpuolella salpa.

Katkaista siten, että jäljellä johdotus 10-12 mm

Parikaapelia katkaista tehtaan liittimen. Huomaa, että sinun täytyy ottaa se salpa (uloke kannessa) alaspäin.

Perustettu johdot liittimen

Jokainen johdin on saada erityinen radalla. Työnnä langan mahdollisimman pitkälle - heidän tulisi päästä reunaan liittimen. Pitää liittimen reunalla kaapelin, se on työnnetty pihtiliike. punkit kahvat vähentävät vähitellen yhteen. Jos kotelo on tullut normaalia, vähän vaivaa on tarpeen. Jos sinusta tuntuu, että "ei ole" tarkista, onko kustannukset RJ45 pistorasiaan kunnolla. Jos kaikki menee hyvin, yritä uudelleen.

Painamalla ote käytettävissä ulkonemien liikkua mikroterän johtimet, jotka puhkeavat suojakuori ja tarjota kontakti.

Miten pihdit liitoksille

Tällaiset liitännät ovat kunnossa ja ongelma sen kanssa ovat harvinaisia. Ja jos näin käy, kaapeli perezadelat helppo: katkaista ja toista prosessi muiden "Jack".

Opetusvideota: puristettava RJ-45 pihdit ja ruuvimeisseli

Menettely on yksinkertainen, se on helppo toistaa. Saatat helpompi tehdä kaikki, kun video. Se osoittaa, kuinka pihdeillä, sekä miten ilman niitä, ja tehdä se kaikki avulla tavallista suora ruuvimeisseli.

Kuinka yhdistää internet-kaapelin virtalähteeseen

Nyt tuli suoraan ennen yhteyden verkkokauppaan. Aloitetaan lajeja. Kuten tavanomaiset pistorasioita, tieto on kaksi versiota:

 • Sisäasennukseen. Seinään seinään kiinnitettävä muovinen laatikko. Sitten se asetetaan ja kiinteän koskettimen ulostuloista, ja yläosa on suljettu kaikki muovi koriste-paneeli.

Tietokone RJ45-liitin sisustus

RJ-45-liitäntä tietokoneen ulkoiseen asennukseen - wall

Useissa liitoskohdissa on yhden ja kahden hengen tietokoneen pistorasiaan.

Vaikka ulospäin tietokone pistorasiat eroavat, periaate kytkevät johtimet on sama. On olemassa erityisiä yhteyksiä, joissa MicroBlade. Sisäänasetetussa johtimen ura suojarakennuksen. Tämän seurauksena, metallin MicroBlade tiukka yhteyksiä metalliin johtimen.

Kuinka kytketään tietokoneeseen pistorasiaan

Sisällä jokaisessa toimipisteessä ole aavistustakaan siitä, miten sijoittaa johtoja liitettäessä internet-kaapelin. Valmistajat liitä värimaailma, jonka olemme nähneet puristusliittimestä. Lisäksi on olemassa kaksi vaihtoehtoa - "A" ja «B», ja aivan kuten käytämme vaihtoehto "B".

Esimerkki soveltamalla värikoodaus tietokoneen pidinpesä

Kotelo on kiinnitetty seinään, yleensä sisääntulo kaapeli jopa tietokoneen liitin alaspäin. Seuraavat vaiheet ovat yksinkertaiset:

 • Irrota isolointi kierretty noin 5-7 cm. Tee tämä varottava vahingoittamasta lanka eristys.
 • Kuvassa näkyy, että on olemassa pieni muovinen leike taululle. Se synnyttää johtimen, ja vahvistetaan siten, että kuoritaan eristys pala oli alle puristin.

Yhdistävät pistorasiaan 4 johdolla

Kahdeksan johtimet on liitetty mukaan "B"

Liitä kierretty pari ulostuloon todella yksinkertainen toimenpide. Edes ensimmäinen kerta, kun se kestää muutaman minuutin. Jälleen nähdä, mitä ja miten voit tehdä video. Ensin näyttää, miten yhteyden Internetiin kaapeli 4 johdolla, sitten - 8.

Joskus, sammuttaa valot, sinun täytyy nousta sängyssä. Mutta voit tehdä valaistuksen ohjaus useasta pisteestä. Miten - lue artikkeli yhteys-kytkimien kautta.

Kuinka yhdistää sisäiseen verkkokauppaan

Asennus muovilaatikoissa ei kuvata - se on toinen aihe. Tarkastellaan tämän reitin ja kokoonpano. Tärkein saalis on se, miten purkaa tietokoneen pistorasiaan. Kun kytket johdot ne pitää saada kontakti osaan: pieni keraaminen tai muovinen kotelo sisäänrakennetulla MicroBlade kontakteja. Tässä asennuslevyyn kytketty johtimiin, ja siirtymällä sitten kehosta. Ja ongelma on, että eri valmistajien asennetaan / puretaan eri tavoin.

Esimerkiksi suosittu valmistaja tietokoneen pistorasiasta Legrand (Legrand) päästä aukkoihin tietokoneen pistorasiaan Legrand Valena RJ45, etukansi on poistettava. Alla se näkyy valkoinen muovi juoksupyörän (kuten kuvassa), johon on sovellettu nuoli.

Miten purkaa Internet pistorasia RJ-45 Legrand (Legrand)

On tarpeen kääntää juoksupyörän nuolella, niin käsissä joudut kehon ja kosketinlevyssä. Haki väri johtimien merkintä. Yhteys ei eroa, paitsi että - ensimmäinen, reikään levyllä täytyy pujottaa kierretty pari, ja nosta lanka.

Selvyyden vuoksi katsoa videon.

Toinen suosittu valmistaja tällaisten laitteiden - Lezard (Lezard). Hänellä on erilainen järjestelmä. Etupaneelin ja metallirunko kiinnitetty pieni pultin. Ne kierretään irti helposti, mutta sisempi kontakti levy lepää kaikkien päätelaitteiden. Keräämällä ja analysoimalla tietokoneen ulostulon Lezard (Lezard) oikeissa paikoissa sinun täytyy painaa kontaktit ruuvimeisselillä.

Miten purkaa Lezard (Lezard) Internet ulostulo

Poistaa muovikoteloon yhteysryhmän, paina salpaa yläosassa. Sen jälkeen, käsissä olet pieni laatikko. Mutta ei siinä kaikki. Sinun on poistettava muovikotelo ja painaa johtimia. Poista se ruuvimeisselin koukkaaminen sivukeilat. Kimmoisa muovi ja ponnistus on melko kunnollinen. Vain älä liioittele: se on edelleen muovia. Tämän jälkeen johtosarja on vakio: on markup levitetään sivuille (älä unohda, että käyttää järjestelmää "B").

Ja vielä, vahvistaa materiaali suosittelemme katsomaan videota.

Jos osaat yhteyden Internetiin pistorasiaan, vaikka tuntematon mallin helppo ymmärtää. Ja nyt voit päivittää verkon itse (lisätä pituus kierretty pari, siirrä tietokone toiseen paikkaan, tee uusi liitoskohdan, jne), ilman osallistumista asiantuntijoita. Jäljellä on vielä yksi kysymys: miten kytkeä kaksitoiminen ulosotto. Ne syötetään kaksi kaapelia, ja sitten tulee saumaukseen värimaailman. Tämä on mahdollista, kun verkkoyhteys on muodostettu modeemin tai mennä kaksi Internet linja. Onko mahdollista kirjoa yhden kaapelin kummankin tulon? Voit, mutta älä eksy edelleen johdotus verkkokaapeli värit (muista, mitä väriä sen sijaan, mitä käytit).

Saan jonka ruuvimeisselillä lipsahtaa kontakteja unohdetaan

Ota ruuvimeisseli isompi.

Sorry, älä kerro millainen kaapeli parhaiten käyttää huoneistoa lähettämistä Internetin? TBD yksi: SPETSLAN S / FTP Cat 7A PUR 4x2x0,48

Ottaen huomioon - tulevaisuutta. Kerro minulle, joka kaapeli on parempi harkitsee makaavan seinään ja suurin etäisyys 23-25 ​​metriä. Haluaisin myös oppia, ja tarjoaa esimerkkejä matalan nykyisen kaappiasennus reitittimen, ja viljely kaapelit - voivat liittää LAN ja WAN ADSL-reititin. Etukäteen kiitollinen.

Valittu kaapeli on hyvä, mutta ulkokäyttöön. Jos tarvitset erittäin korkea luotettavuus - ota se. Ja itse asiassa, voit ottaa kierretty pari. Screen paria ja yleistä. voit ottaa koneeseen asennettavaksi seinälle. Sitten Stroebe on yleensä pienin syvyys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin