Tietävät Frost System Jääkaapista

No frost - mikä se on?

Teknologian kehitys ei ole pysähtynyt, ja moderni kotitalouksien pesukoneissa miellyttää meitä sen monimuotoisuutta. Automaattiset pesukoneet, mikroaaltouunit ja elintarvikkeiden jalostajat auttaa isännät tehdä työnsä nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Ei niin kauan sitten oli uuden sukupolven jääkaappien varustettu järjestelmä kylmäkuivataan. Otetaan selvää, mitä ei pakkasta järjestelmää, ja sen perusteella, mitä teknologia on.

Toimintaperiaate No Frost järjestelmää

Moderni jäähdytys jäähdytysjärjestelmä on kahta tyyppiä: tippua (itku) tai ei pakkasta.

Tippua jäähdytys ehdottaa pitoisuudet jäähdytin takaseinässä jääkaapin, joka siten jäätyy pakkasta. Sitten jääkaapissa automaattisesti sammuttaa järjestelmän, jää sulaa ja vesi virtaa alas takaseinä kourun erityisissä (eli järjestelmä on saanut nimensä). Kun jäähtyminen on kytketty päälle, tämä vesi haihtuu ja vähitellen jäätyy uudelleen: koska tämä jäähdytys suoritetaan.

Toisin kuin edellä kuvattu pudottamalla, jäähdytysjärjestelmä toimii eri tavalla ei pakkasta. Alentaa asennus ja optimilämpötila toteutetaan liikkeeseen ilmavirran sisällä jääkaapissa (tai pakastin) kamera. Tätä tarkoitusta varten puhaltimen järjestelmä. Huurre jäähdyttimen seinämän ei ole muodostettu (tämä voidaan ymmärtää otsikon «ei jäätymistä»), mutta lauhde kerääntyy muodossa vesipisaroiden uriin ja virtaa erilliseen astiaan, joka on kiinnitetty jääkaapin kompressorin. Kuten kompressori toimii jatkuvasti, ja kuumennetaan, tämä neste haihtuu nopeasti ja saapuu uudelleen jäähdytyksen aikana.

Miten sulata jääkaappi ilman pakkasta järjestelmää?

Sen mukaan ei jäätymistä Jääkaappi ei vaadi sulatusta. Tämä ei kuitenkaan ole totta: on toivottavaa sulattaa yksikköön 1-2 kertaa vuodessa. Toisin kuin vanha Neuvostoliiton ja moderni jääkaapit pudottamalla järjestelmässä, jääkaapit jäädyttäminen kuiva koskaan niin paljon jäätä muodostuu niin, että kun se muutettiin sulaminen suuria määriä vettä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä - on saada tuotteita pois järjestelmästä sammuttaa laitetta 3-4 tuntia (pakastin, kun halutaan avata prosessin edetä nopeammin). Voit pese kaikki pinnat, kuten seinät ja jääkaappi, ja saada se pyyhkiä kaikki laatikot ja hyllyt päästä eroon outoa hajua.

Päälle kytkemisen jälkeen jääkaapin verkkoon kestää jonkin aikaa, ennen kuin ilma kammion sisällä jäähtyä haluttuun lämpötilaan, ja se voidaan laittaa takaisin tuotteita. Ota huomioon, että sulatus jääkaapissa on parempi, kun ei ole pilaantuvia elintarvikkeita.

Etuja ja haittoja ei pakkasta järjestelmää

Valitessaan jääkaappi, vertailuja mallin haluat, punnitaan "ammattilaiset" ja "haitoista". Saada aikaan tasapainoinen päätös, erilaisia ​​etuja ja haittoja jääkaappien, joilla ei ole pakkasta järjestelmää.

Edut pakastekuivattua

 1. Kuten edellä on mainittu, tärkein etu ei jäätymistä ei ole huurre takaseinään; Tämä poistaa tarpeen sulata jääkaappi säännöllisesti.
 2. Kuiva jäädyttäminen kammio aina tasaisemmin lämpötila, eikä suuria eroja ilman lämpötila alaosassa ja yläosassa hylly jääkaapista.
 3. Kun olet ladata kameraan, tai suuri määrä tuotteita pitkään ovi avattiin, sisäilman jääkaapin nopeasti palauttaa haluttuun lämpötilaan.
 4. Sinulla on aina mahdollisuus ostaa jääkaappi, joka yhdistää molemmat teknologiat: pakastimeen - ei pakkasta ja kylmä - tippua jäähdytysjärjestelmä.

Haitat pakastekuivattua

1

 1. Vakavin haittapuoli on todennäköisesti se, että koska aktiivinen ilmankierron jääkaapin sisällä laskee ja kosteus elintarvikkeet voivat kuihtuvat ja kuivattu. Kuitenkin tämä ongelma on olemassa yksinkertainen ratkaisu - varastoi ruoka muovipusseihin tai erityisiä suljetuissa astioissa.
 2. no frost jääkaappi kuluttaa enemmän energiaa kuin toiset.
 3. Joissakin malleissa voi olla lisääntynyt melutaso. Harkitsemaan tätä kysymystä ostaessaan jääkaapissa.
 4. Mestareita ekologian mielestä pakastekuivatuksen järjestelmä uhkaa ihmisten terveyttä säteilevät parhaillaan joidenkin haitallisten magneettiaaltoja. Kuitenkaan mitään tieteellisiä todisteita tosiasia ole, eikä routavauriot enintään keittiöstä lieden tai liesituulettimen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Mikä on No Frost jääkaappi?

Jopa vain muutama vuosikymmen sitten kaikki kotiäidit edessään vaikea kysymys - miksi jäätyy takaisin jääkaapin sekä tarve sulattaa sitä säännöllisesti. Mutta tänään tämä ongelma on ohi, koska lähes kaikki laitteet, joissa on eri ominaisuuksia ja toimintoja automaattisulatuksen. Yksi niistä on No Frost, joka on vaihtoehtoinen suoritusmuoto tiputusasennon tekniikkaa.

Innovatiivinen teknologia No Frost

Siten järjestelmä tietää pakkasta jääkaappiin: Mikä se on? Pakastimet, on varustettu tätä tekniikkaa ovat kehittyneempiä malli jäähdytyslaitteet. Ne korvataan pudota malli, toimintaperiaate perustuu syklisen kompressorin.

Se jäähtyy kammion, mutta sen jälkeen, kun sen virta on katkaistu takana kappaletta jää alkaa sulaa. Seurauksena pakkasta ja lumi kerrokset muodostetaan. Laite on varustettu Nou Frost, on erilainen toimintaperiaate, ja niiden rakentamiseen liittyy läsnä erityinen jäähdytin (pieni tuuletin).

Sitä käytetään varmistaa jatkuvan ilmankierron alempaan ja ylempään kammioon. Tässä höyrystin sijaitsee tyypillisesti erillisessä osastossa, kun taas sen läpi kulkevan ilma jäähdytetään, ja sen seinät jälkiä pakkasta, joka myöhemmin sulatetaan.

Tänään, moderni malli yksiköt on varustettu No Frost teknologian jääkaapissa ja pakastimessa. Ne maksavat paljon enemmän, mutta ehdottaa parempaa ja tehokkaampaa toimintaa automaattisen sulatuksen. Polttoainetaloudellisempia malleissa on tippuminen järjestelmä yhteen kammioon.

Tietäen mitä No Frost jääkaapissa, voit valita laadukas ja luotettava malli, joka toimii täydellisesti pitkään. Optimaalinen valinta on yksi kompressori yksikkö, koska ne ovat tehokkaampia, koska niillä on useita jäähdyttimet.

Edut ja haitat käyttäen tärkeimmistä

Yleensä jääkaapit höyrystin on asennettu kahteen eri paikkaan - taka-seinän ja kahden kammion välisen - kylmäkoneiston ja pakasteosan. Se on varustettu ylimääräisellä tuuletin, joka takaa tasaisen lämpötilan jakautumisen kammiossa. Tämä on tärkein etu käyttää automaattinen sulatus.

Muut sen kiistattomia etuja ovat:

 • puute suuria lämpötilaeroja eri jääkaapin hyllyt (jopa ylemmän ja alemman hylly on enintään yhden asteen);
 • tasaisessa eri hyllyjä oveen ja antaa hyvän turvallisuuden tuotteet;
 • ei tarvitse sulattaa laite säännöllisesti (tee se ennalta ehkäisevä näkökulma on tarpeen vain kerran vuodessa);
 • Nou Frost järjestelmä voi toimia samanaikaisesti kahdessa kammiossa (Tämä etu erottaa sen pudottaminen tekniikkaa, joka voidaan sijoittaa vain ylempään osastoon);
 • sisäänrakennettu tuuletin mahdollistaa nopeasti palauttaa lämpötila kylmähuoneen, mikä takaa paitsi hyvän turvallisuuden ruokaa, mutta myös pitkä käyttöikä laitteet;
 • Pakastimen jäädytetty tuotteita nopeammin, mikä säilyttää niiden maku ja vitamiineja (erityisen tärkeää pakastetut vihannekset, hedelmät ja marjat).

Kaikki nämä edut avulla voit oppia lisää, mitä on jääkaapissa No Frost. Mutta koska sen kiistattomia etuja, on tärkeää tietää merkittäviä haittoja. Näitä ovat:

 • lohko ja sisäänrakennettu tuuletin vie paljon tilaa laitteen sisällä (minkä vuoksi sen kapasiteetti on paljon pienempi verrattuna tavanomaisiin malleihin);
 • suuri energiankulutus, koska ilmanvaihdon laite käy jatkuvasti;
 • Korkea melutasot jatkuvatoiminen jäähdytys jäähdytin;
 • elintarvikkeet kuivuvat nopeasti ja tullut "kuivuneet", niin ne on huolellisesti pakattu säiliöihin tai pakkauksissa;
 • on korkeampi hinta.

Pesulaite Nou Frost - paras valinta keittiöön. Nykyään ne ovat yleisempiä Aasian maissa, joissa ilmasto on hyvin kostea, mutta ei yhtä suosittu Venäjällä. Kuitenkin asukkaat Euroopan maat ovat vähemmän halukkaita ostamaan tällaisen laitteen, koska he haluavat lopettaa valinta tehokkaamman ja toiminnallisia malleja.

Kuten voidaan nähdä, lisäämällä teknologiaa ja osaamista Frost on etunsa ja haittansa, jotka ylittävät toisiaan. Siksi niissä on tietty sulatus ei yleensä ole kriittinen parametri ostaessaan kodinkoneet.

 • Katso kaikkien blogimerkintöjä: admin

  Omasta kokemuksesta tiedän, että toiminta on paljon käytännöllisempi osoittivat jääkaappi kylmäkuivattu. Erittäin kätevää, että nyt ei tarvitse ihmetellä sulatus pakastimessa, kuin se oli ennen. Joten se säästää aikaa ja vaivaa siellä. Jos valitset jääkaappi, kiinnittää huomiota tähän.

  Kyllä, nämä jääkaapit ovat erittäin hyviä! Kuitenkin puutteet käytöstä on se, että kaikki tuotteet täytyy pakata suljetuissa muoviastioita. Nyt se ei jää hyllylle pala makkaraa. Käsikirja sanoo, että tällainen edellytys on tarpeen suorittaa.

  Sinun täytyy pakata, koska tuotteet ovat auki, ikäänkuin zavetrivayutsya, kuivu eikä maukkaita. Kuitenkin toisaalta, jääkaappi on erittäin puhdas ja sinun pitäisi ajatella, että pian se on pestävä. Mielestäni hieman helpompaa pestä säiliöihin kuin jääkaappi.

  No Frost - mikä se on? Jääkaappi No Frost järjestelmään. Järjestelmä ei Frost

  Jos olet ajatellut ostaa jääkaappi, sinun täytyy vain tietää, mitä on niin usein äänenä johtajien kodinkoneiden No Frost järjestelmä. Mitä tämä tarkoittaa, että on mahdollista ymmärtää, vaikka pohjalta kirjaimellinen käännös.

  Joten, ei Frost venäjäksi käännettynä "pakkaselta". Joka on, että toiminta jääkaapin sisäpinnoille ei olisi muodostettu lumen ja jään korkki, joka on manuaalisesti poistettava haketus ja jäädyttämistä kammioon. Mutta tämä jää kertyminen on erittäin kielteinen vaikutus laatuun kameran jäädyttämistä lisää merkittävästi energiankulutusta jääkaapissa.

  System No Frost - mikä se on?

  Suuri määrä käyttäjiä ja potentiaalisia ostajia kodinkoneiden uskovat, että pakkasta, joten, jääpeite jääkaapissa No Frost järjestelmä ei ole muodostunut.

  Itse asiassa kaikki tapahtuu eri tavalla. Näin lämmin ja kostea ilma sisälle rakennukseen, menoa pakastin jääkaappi ehdottomasti mitään jäähdyttää ja tiivistää, tulossa pakkasta. Eli mitä olisi käytetty tekniikka (onko Frost Free, No Frost tai Full no Frost), silti pakkanen muodostetaan. Juuri edellä mainitut jäähdytys laitteet, joita käytetään huipputason järjestelmän höyrystimen sulatus.

  Suurimmat erot pakastimet No Frost

  Pakastin o Frost on useita eroja jääkaappien, jotka käyttävät tavanomaista jäähdytysjärjestelmää. Tärkein tunnusmerkki on lisäksi, ettei bezineevyh kiertohaihduttimeen (jäähdytin), joka on tyypillisesti vain pakastuskammioon tavanomaisen jääkaappi, ja on metallilevy ohut.

  Offline-pisara höyrystin jäähdytys- kammioon. Vain muistaa "prekrasnye9raquo; hetkiä sulatus jääkaappi lätäköitä lattialle ja jäädytetty käsissä.

  Siksi kodinkone asiakkaiden kysymykseen: "Kumpi jääkaapit käytännöllisempi: tippua tai No Frost?" Siksi on otettava huomioon sekä laitteiston järjestelmän tarkemmin.

  Rakenne jääkaapin tippua sulattaminen

  Tämäntyyppinen jääkaappien on yksi yleisimmistä meidän päivinämme. Tässä järjestelmässä, pääosa ilmasta jäähdytin sijaitsee pakastimeen ja lisäosan - väliaineessa osastoon.

  Apu- höyrystin, joka on usein kutsutaan terälehden höyrystin voidaan sijoittaa suoraan takapintaan kammion (normaali tyyppi), tai ne voidaan sisällyttää se (flush tyyppi).

  Mekanismi jääkaappi tippuminen järjestelmä

  Laitteisiin Tämäntyyppisen pakastin sulatetaan manuaalisessa tilassa. Eli noin kuuden kuukauden välein (hyvin harvinaisia ​​verrattuna vanhaan tyyppi jäähdytysjärjestelmiä), käyttäjä saa oman sulatus jäinen pakastin.

  Sulatus terälehden jäähdytysjärjestelmä väliaineen erottaminen tapahtuu automaattisesti. Kompressori jäähdytysjärjestelmä on kaksi sarjaa työ: aktiivinen ja passiivinen vaiheita. Aktiivisen vaiheen aikana on kompressori on käynnissä, ja kieleke on jäähdytetty. Tämä muodostaa kuori jään pinnalle. Kun lämpötila osastossa on saavuttanut halutun tason, kompressori on kytketty pois päältä. Höyrystin alkaa lämmittää, kun se altistetaan ilman työtilaan jääkaappiosan (Kammion lämpötila ei koskaan laske alle nollan), vastaavasti, jään pinnalla sulaa. Sulanut kosteus Special tubulukset valua astiaan yläpuolella kompressori, josta se sitten haihtuu.

  Rakennetta jääkaappien, jotka käyttävät No Frost järjestelmä

  Tärkein rakenteellinen ero "täyte" vastakkainasettelua kuorrutus järjestelmä on rakenne höyrystimen. Useimmissa tapauksissa se on tai erityinen syvennykseen tai takaseinään pakasteosan on muodoltaan kela evät.

  Käytetään myös erityinen Tuuletuskäytössä kylmässä tallennusjärjestelmän Ei pakkasta. Mitä se tarkoittaa? Kukin edustaja järjestelmä on sisäänrakennettu tuuletin, joka ajaa pois lämmintä ilmaa läpi erityinen kanavien haihduttimeen, ja jäähdytettiin sitten - takaisin jäähdytyskammioon. Tämä on yksi kohokohta joista Huurtuminen jääkaappien poikkeavat tippua kollegansa.

  Kuten vanhan järjestelmän sulatus järjestelmä pakastuskammiossa höyrystimen o Frost muodostuu myös pakkasta. Kuitenkin, se keksi rakentavan liuos seuraavista laji: erityinen sähkölämmitin käytetään ajoittain sulattamaan höyrystin järjestelmä. Niin, jokainen 10-12 tuntia kompressori on kytketty päälle ja pois päältä lämmittimet (terminen elektronilämmittimet), jotka ovat saatavilla sulatettua jäätä ja ulostulo nesteen pakastimen ulkopuolelle. Siinä tapauksessa, kun höyrystin on asennettu, sitä kutsutaan kylmempi.

  Ominaisuudet järjestelmien ja Frost Mellinen no Frost

  Nämä järjestelmät on joitakin teknisiä eroja kuitenkin on rakennettu samalla periaatteella kuin No Frost. Millainen kehitys, katsokaa myöhemmin tässä artikkelissa.

  Frost Free järjestelmä käyttää elementtejä sekä No Frost, ja pudottamalla sulatus. Niin, pakastimessa asennettu puhallin kela (o Frost), kun taas väliaineen kammion lämpötilaa pitäisi lehtiä elementti höyrystimen.

  Koko ei Frost erikoisuus on se, että käytössä on kaksi täysin erillistä järjestelmää höyrystimen sulatuksen, yksi kutakin toiminnallinen jääkaappi kammion (jäädyttäminen ja väliaineen lämpötila).

  Eli molemmat järjestelmät käyttävät samaa No Frost tekniikkaa, vain eri muodoissa ja volyymit.

  Joskus kuulemme heidän ystävänsä, he eivät osta jääkaappi No Frost, se on rahan haaskausta. Kuitenkin jotta voidaan arvioida kaikkia etuja ja haittoja tätä tekniikkaa on hyödyllistä verrata sitä perinteistä tippua huurteenpoistojärjestelmän.

  Hyödyt jääkaapin No Frost järjestelmä

  1. Jäätymispiste ruoka tapahtuu erittäin suurella nopeudella. Monissa malleissa on funktio hetkellisen jäädyttämistä (esimerkiksi LG No Frost).

  2. Lämmönsäätely jääkaapissa kulkee suurella nopeudella. Toisin sanoen, tällainen laite ei ole ongelma, usein oven avaamisen tai lataamisen suuri määrä tuotteita ei ole kylmä.

  3. Toisin kuin tippua järjestelmän lämpötilagradientti koko kammion tilavuuden tai pakastuskammioon keskipitkän tila on erittäin pieni, ja se on noin yhden asteen.

  4. Tärkein etu on epäilemättä automaattinen sulatus höyrystimen. Käyttäjä esimerkiksi SAMSUNG No Frost ei tarvitse tuhlata aikaa ja energiaa on aikaavievää sulatus pakastimessa jääkaapin omin käsin.

  Ongelma jääkaapin No Frost

  1. Tällä järjestelmällä on jonkin verran pienentynyt sisätilavuuden jäähdytettiin kammion.

  2. Koska jatkuva puhaltimen alennetaan kammion kosteuden, joka kohtaa chapping tuotteita. Kuitenkin tämä voidaan helposti välttää käyttämällä erikoistuotteiden säiliöiden pakkaamista varten tai elintarvikkeiden elokuva.

  3. Vähäinen kasvu kohinaa käytettäessä jäähdytys.

  4. energiakustannusten nousu johtuu tarpeesta varmistaa toiminnan ilmanjäähdytintä moottori. Kuitenkin sähkön kokonaiskulutus asunnossa, tämä lisäys on lähes huomaamaton.

  5. Jääkaapin tämäntyyppisiä enemmän tyydyttyneitä tekniikkaa, jonka teoreettisesti vaikuttaa niiden luotettavuutta. Mutta tämä ei välttämättä.

  Huolimatta siitä, että järjestelmä on nimeltään No Frost, meillä on mielessä ei ole täydellinen puuttuminen pakkasen jääkaapissa. Hän vain piilossa käyttäjän silmien ja muodostuu takaseinään höyrystimen. Yksi tai kaksi kertaa päivässä jää sulatetaan käyttämällä erityistä sähkölämmitin, joka sijaitsee alapuolella haihduttimeen tai suoraan sitä. Kun lämpötila saavuttaa tietyn tason, kompressori on kytketty pois päältä ja jäähdytys pysäytetään. Kun toimi jääkaappien varustettu tällä järjestelmällä, et koskaan lunta pakastimeen. Joten, jos sinun täytyy ostaa kylmälaitteet, sinun täytyy vain olla enemmän aikaa tutustua sisältöä tämän artikkelin, punnita kaikki hyviä ja huonoja puolia kunkin laitteiden ja tehdä päätös, jossa otetaan huomioon kaikki toiveet ja toiminnalliset tarpeet. Loppujen lopuksi jääkaappi - se on tekniikka, joka uskollisesti palvelee yli vuoden.

  1