Thuja Brabant tai smaragdi, joka on parempi

Thuja Brabant kasvi nopeimmin kasvava ja korkea pensas sivustosta

Mökin tai pientila - ei ole vain tapa tuottaa hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Kun suunnittelet kasvisto, puutarhurit älä unohda tärkeä koriste osa.

Jopa pienissä tiloissa on aina paikka kukkia ja koristepensaat, jotka luovat uskomattomia koostumuksia. Shape heille mitään puutarhuri voi edes omistamisen tekniikoita maisemasuunnittelu.

Erinomainen materiaali tähän ovat havupuiden - Tui. Niiden monimuotoisuudesta antaa ymmärtää mitään käsitystä omistajan. Juoni muuttunut. Evergreens sisustaa sitä ympäri vuoden.

Kiinnostava on korkein ja nopeimmin kasvava luokka - Brabant (Brabant).

Thuja havupuu ulkomaalainen muutti Eurooppaan Pohjois-Amerikasta ja Itä-Aasiassa. Se kiinni melko nopeasti ja tuli suosittu.

Tämä helpotti sen yksinkertaisuus ja kaunis sitkeä laatu. Se viihtyy missä on kohtalainen valoa ja kosteutta.

Kestävä pensas on tiheä kruunu. Silmiinpistävää erilaisia ​​muotoja ja väri.

Aloittelevat puutarhurit ja niille, jotka haluavat muuttaa puuaita vihreää, eräänlainen arborvitae länteen Brabantin ovat välttämättömiä. Se on korkein kasvi.

Sen korkeus saavuttaa jopa 20 metriä. Halkaisija kartiomaisen pylväsmäisen kruunu kasvaa jopa 4 metriä. kasvin ominaisuudet ovat seuraavat:

 • neulat - hilseilevä, tummanvihreä;
 • kuori - karkea, ruskea;
 • oksat - pitkä, pystysuora suunta.

Helppo purkaa. Sopivia keväällä ja syksyllä.

Efedriini on suosittu, joten taimet voi ostaa tahansa lastentarha. Thuja Brabant on vaatimaton maaperän koostumusta. Kuitenkin etusijalle olisi loams.

On hyödyllistä tietää, että muodostuu kasvin Brabant suojaukset istutettu etäisyydellä seitsemänkymmentä tai sata senttimetrin päässä toisistaan. Alueella on suojattava vedolta.

Se sovelletaan paikkaus menetelmä puiden istuttamisesta. Koko istuimen riippuu kunto ja tilavuus juuristo. Olisi vapaasti sijoittaa valmis kuoppaan. Sen pohja on täynnä sepeliä kerroksella. Dvadtsatisantimetrovy kerros toimii hyvä vedenpoisto.

Brabant pZemlesmes lasku on hedelmällinen. Puu, jolle on ominaista intensiivinen kasvu, se vaatii lisää ravintoa. Puute ravinteita vaikuttaa kielteisesti ulkonäkö efedra.

Taimi on sijoitettu niin, että juuri kaulus oli juuri maanpinnasta. Istutuksesta hoitamaan säännöllistä kohtalainen kastelua. Lisääntynyt kasvu 1-2 vuotta istutuksen jälkeen antaa siteet.

Kevät valmistus lannoitteet, jonka koostumus sisälsi magnesiumia. Efedriini täydellisesti vastaa multaa turpeella. Älä vialla tekemään kompostiin.

Jatkohoidon on kitkeminen ja poistamalla rikkaruohot. Kastelu kohtalainen. Pakollinen aliarvostus.

Western Thuja Brabant - Cypress-kasvuna.

Vihreän koostumusta ei menetä muoto ja tiheys suunniteltu hoitamaan säännöllistä leikata. Se toteutetaan useita termejä:

 • Ensimmäinen vaihe - 7-10 06;
 • toisessa vaiheessa - 14-20 elokuussa.

Huomaa, että arborvitae oksat leikataan maahan ei voida hyväksyä. Tarpeeksi on hieman lyhentäminen regrown versoja. Tapahtumaa olisi suunniteltava pilvisenä päivänä tai illalla.

Hieno aidat ja kohtaukset yleisimmin käytetty Länsi Smaragd tuija. Tämä kasvi on tyylikäs Emerald neuloja. Muodostamista varten suojauksen voidaan käyttää istutus arborvitae Brabant tai Smaragd. Kumpi on parempi?

Kukin tehdas omassa houkutteleva. Toisin Länsi arborvitae lajikkeet Golden Smaragd on, että se saavuttaa korkeus 4 metriä. Tuya on ominaista erittäin hidas kasvu.

Istutus Tällaisten kasvien etäisyydellä 80 cm. Siivet Smaragdin tuskin kasvaa. Hidas kasvu kasvit voivat vähentää muodostavan aliarvostusta.

Laitos maailma on hämmästyttävä. Thuja occidentalis lajikkeiden Brabant - on työkalu, jonka avulla voidaan luoda ainutlaatuinen puutarha, täynnä hienovaraisia ​​männyn tuoksu ja kauneus vihreää muotoja.

Mahdollisuuksia intensiivisesti kasvaa efedra mahdollistaa lyhyen aikaa muodostaa koko veistos. Arviot puutarhurit sanoa, että hedge kanssa hajautuminen tulee ylitsepääsemätön este. Tällöin havupuuta istutukset täyttää ilman haihtuvien tuotantoa.

Yleiskuva Tui West Brabant Katso seuraava video:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Thuja occidentalis Brabant

Tuya kuin Cypress: samalla korkeudella, pyramidin kruunu, koriste. Mutta toisin kuin Cypress, se kasvaa vapaasti koko alueella maamme ja on jo saavuttanut Siperiassa. Kun suunnittelet puutarha, puutarhurit ovat valmiita tekemään sen heidän kokoelmista. Johtuen mitä se on saavuttanut sellaiset menestys?

Ominaisuudet kasvin, syy suosioon

Thuja occidentalis Brabant (Thuja occidentalis Brabant) on kaksi elämänmuodot: puita ja pensaita. Enemmän käytetty tuija pensas, koska se on suosittu luoda suojauksia. Alueella maamme, molemmat muodot ovat yleisiä.

Thuja - giant ukkeli. Tämä on tyypillinen perhe. Cypress, johon sulaa 20m (keskellä kaistaa - jopa 4-5m) ja elää jopa 150 vuotta. Kartiomainen ja kruunu pörröinen muodossa, neulojen muodossa nousee ylöspäin vaaleanvihreä hiutaleet tehdä sisustuspuu. Kuori ruskea, hilseily. Käpyjä soikeat, myös on ruskea väri.

Tämä on nopeasti kasvava viljelmä. Arvokas laji, lasku on rajoitettu kuivilla alueilla ja alueilla, joilla on alhaisen lämpötilan järjestelmä (-30-35S). Valokuva aikuisten kasveja löytyy artikkelista.

Minkälainen valita: Brabant vai Smaragd?

Nämä ovat kaksi suosituinta lajikkeita, viljelijät, jotka haluavat koristella sivuston tai luoda suojauksia. Mitkä ovat niiden ominaisuudet?

Luoda tiivis ja pörröinen kruunu, on tarpeen leikata kulttuurin 2 kertaa kaudessa. Ja saada ylitsepääsemätön vihreä aita - tasanne selata mittarin.

Crohnin rehevä, se ei vaadi usein leikkaus, koska Se kasvaa hitaasti. Vihreän muuri oli paksu, Kasvien lukumäärä 80 cm: n välein.

Useimmiten käytetään luoda suojauksia.

Molemmat lajikkeet huolimatta joitakin eroja, sietää leikkaus ja muodostaa. Koostumusta tai geometriset klassikko: valinta on sinun.

Miten oikein istuttaa kulttuuriin?

Thuja Brabant verottamatta maaperään. Mutta kasvatettu hedelmällisen maaperän, se on pörröinen ja neulat - kirkkaampi. Köyhien maaperä se näyttää erilaiselta. Niin että maaperä vaikuttaa koristekasvit.

Kulttuurin valoa vaativa, mutta se on parempi, jos aurinko ei putoa viidentenä yli päivän. Tämä aiheuttaa kuivumista neulojen ja Bush (tai puu) perezimuet huonompi. Se on sallittua vain vähän osittain varjossa, mutta varjossa vahvan kruunun on harvinaista.

Valitsemalla paikka, siirry lasku:

 1. Taimi hyvä siirto ja uudelleen istuttaminen kaikkina vuodenaikoina, jos juuristo on suljettu. Mutta suoritetaan yleensä keväällä istutus.
 2. Istutus reikä tulee vastata koko juuren. Tyypillisesti, halkaisija 1 m. Jos maaperä on raskas, niin salaojitus on tarpeen. Tämän kiviä, kevytsoraa, rikki tiiliä.
 3. Kuoppa täytetään maan seoksen kanssa: arkki maa, turvetta ja hiekkaa (2: 1: 1).
 4. Taimi juuri kaulus on tasan maan. Jos se nostaa tai haudata, puu voi kuolla.
 5. Jos muodostettu tuija kuja, leveys käytävillä - 6-8m, ja väli taimet - 3-4m. Jos se on hedge välinen etäisyys kasvien - 0,5-07m.

Hoito kuuluu sekä perinteiseen toimintaan ja erityisesti, tarvitaan tällaisia ​​laitoksia. Vaiheittainen vetäytyminen näyttää tältä:

 1. Ensimmäisen kuukauden aikana istutuksen jälkeen taimi kastellaan kerran viikossa. Kuivan kauden aikana se tulee tehdä useammin.
 2. järjestetään säännöllisesti hoeing syvyys 10 cm, koska Tui Brabant juuren pinta-järjestelmä, se on helppo vahingoittaa. Pintamaata on toivottavaa zamulchirovat turvetta.
 3. Talvella oksat täytyy sitoa, joten he eivät katketa ​​lumen painosta.
 4. Keväällä haluat poistaa sairaat tai vahingoittuneet versot.
 5. Lannoitetta havupuiden käytetään myös keväällä, mikä mahdollistaa nopeasti siirtyä kulttuuria kasvuun.
 6. Kahden ensimmäisen vuoden nuoret pensaiden tarvitse kattaa talvella pakkanen, ja keväällä - alkaen kirkas aurinko. Voit sulkea kuusen oksat. Thuja varttuneet tämä tarve on mennyt.
 7. Leikkaaminen alkavat kolmannesta elinvuoden. Yläosa sadon kun Thuja saavuttanut korkeuden, joka sopii sinulle. Ensimmäinen sato on alussa kesän, toinen - elokuun loppuun. Järjestelmällisen karsintaa, kruunu osoittautuu tiheä.

Golden Thuja Brabant ominaisuus

Ikivihreä puu, jossa on kartiomainen kruunu väri neuloja on erilainen. Päätellen otsikon, sen pitäisi olla kultainen. Todellakin, aurinko keltavihreä "pelaa", ja tuntuu, että oksat heittää kultainen väri.

Tämä väri puu säästää talvella niin taustanaan lumen näyttää yksinkertaisesti häikäisevä. Lajike on esiintynyt viime aikoina, mutta hän oli jo suosittu ja rakastettu puutarhurit yksinkertaisuuden, nopea kasvu, hieno. Se näyttää hyvältä ryhmässä istutuksia kuten heisimato, jossa "rakentaminen" suojauksen.

Unpretentiousness "kultainen kauneus" ilmaistaan ​​se, että:

 • vaatimaton maaperään;
 • kuljettaa lyhyt waterlogging;
 • kestää lyhyen kuivuutta;
 • asteen pakkasta;
 • Se sietää leikkaamista;
 • Se kasvaa kaupunki;
 • Se sopii hyvin tahansa maisemaan.

Hinta siemen arborvitae Brabant - 700 ruplaa. Hinta taimi vaihtelee riippuen laitoksen ikä. Pienet taimi voi ostaa 760 ruplaa, ja aikuisten kulttuurin, joka pääsee korkeus 3m. - for 9800 (Moskova hintoihin).

Elävä seinä arborvitae on luotettava ja muutama kelvollinen aita, suojella kasvimaa omistajat sekä mahdolliset aita. On sisäisiä aidan, mutta se on rajoja, lyhyt ja tiivis. Suojaukset, istutus sääntöjä, jotka on käsitelty edellä:

 • sulkeutuu tylsä ​​maisemia ja malosimpatichnye paikan päällä;
 • luovat rauhallisen edellytykset virkistys;
 • Se antaa mahdollisuuden ei vain hengittää puhdasta ilmaa ja ilma sisältää haihtuvia;
 • alkaen suojakaasun melua, pölyä;
 • Se voi näyttää epätavallista, koska se voidaan antaa minkä tahansa muodon;
 • Se on suuri koristeellinen vaikutus eri vuodenaikoina.

Luot turvapaikka, paikka irrottaa toisistaan, vilinästä maailmassa. On mahdollista, että olet ihastunut luonnon, luonnon kauneutta, kun leikkaus ei ole välttämätöntä. Se näyttää hyvältä ja luonnollisia.

Mutta harkitsemme, miten leikata viidenneksen antaa sivuston kauniita muotoja ja mittasuhteet monet haluavat. Lisäksi se on hiustenleikkuun tekevät kasvista enemmän rehevä.

Karsimisesta keväällä - se on ensimmäinen sato. Meillä on jo arborvitae voimassa lepotilan jälkeen. Toinen tapahtuu elokuussa, kun se alkaa valmistautua talven. Leikkauslujuus yrittää tehdä kapeampi alkuun. Sitten, Oksien saavat paljon valoa, ja Bush ei paljasta. Irrota nuoret versot, he toipua nopeammin.

Paperi on kätevä käyttää karkeasolun. Vedä sitä suoraan, ja ne versot, että "piip" soluista on poistettu. Säännöllisesti leikata ja kuivattiin oksat. Leikkaaminen tapahtuu parhaiten pilvisenä päivänä, jotta ne versot leikkaamisen jälkeen olivat auki oli poistettu.

Olen puutarhuri ja ystävien luonut koostumus havupuu, joka "osallistui" ja Thuja occidentalis Brabant. Arviot ystävät rave!

Nykyisin runsaasti havupuiden on yksinkertaisesti uskomaton: pitkä, alhainen kasvava, piikikäs, vaatimaton, hieno. Kaikki ne antavat meille mahdollisuuden kokeilla ja luoda uutta. Lukuun seisoo Thuja occidentalis Brabant, joka ei ainoastaan ​​anna tilaa mielikuvitukselle, mutta on myös nopeaa kasvua ja kykyä puhdistaa ilmaa, että vauhti elämäämme, ja huono ympäristöolosuhteet ovat hyvin tärkeitä.

Hyvin yksityiskohtaisesti myc Brabant - tarkistettaessa Sadovgo keskustan Greensad (Grinsad).

Tervetuloa! Mitä tarkoitat, "Get nuoret versot, he toipua nopeammin. "? Miksi se puhdas, sitten odottaa elpymisen?)) Kiitos.

Istutus ja hoito käyttö maiseman suunnittelu Linnainmaalla arborvitae länteen Brabant

Yksi viisi erilaista arborvitae - Lännessä on monia lajikkeita, joista erottuu Thuja occidentalis Brabant. Koriste sitkeä, nopeasti kasvava puu kompakti sarakemuotoon kruunu käytetään yleisesti maisemanhoito.

Luonnossa, Thuja occidentalis, joka ei turhaan kutsuttu "elävä puu" kasvaa itäosissa Kanadassa ja pohjoisen Yhdysvalloissa. Käyttöön Euroopassa keskellä XVI vuosisadalla, ikivihreä kasvi käytettiin koristella puistoissa. Venäjällä tällainen arborvitae on laaja jakelu alueella. Se on viljelty monilla aloilla, muun muassa Kaukoidän ja Siperian.

Perehtynyt kuvaus Brabant arborvitae, näemme, että tällainen talvi-Hardy, kestää lämpötiloja jopa 30-35 ° C: Laitos sopii täydellisesti ankara Venäjän ilmasto. Brabant - yksi nopeimmin kasvavista lajikkeiden arborvitae länteen, vuotuinen kasvu voi olla 30-35 cm.

Venäjän ilmasto Tui Brabant korkeus ei ylitä 3,5-4 metriä. Kruunu on columnar, pienikokoinen. Oksat ovat taipuvaisia ​​maahan. Kuori takakonttiin punaruskea, joskus se kuoriutuu. Vihreä neulat muuttuu ruskeaksi talvella. Huhti-toukokuussa kukkivat arborvitae, kukinnan jälkeen muodostavat pieniä pitkulaisia ​​ruskea kuoppia.

Arborvitae lajikkeita Brabant ja Smaragd usein käytetään muodostamaan suojaukset. Niiden ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia. Niistä erot arborvitae Brabantin ja Smaragd voidaan tunnistaa.

 • neulat ruskeiksi talvella;
 • kruunu pylväsmäinen muoto;
 • vuotuinen kasvuvauhti 35-40 cm;
 • Hedge kasvaa nopeasti tiheä vihreä seinä.
 • neuloja talvella ei menetä värin;
 • pyramidin kruunu;
 • vuotuinen kasvu - 10-20 cm;
 • Se on vähemmän haarautuminen eikä vaadi usein aliarvostusta.

Molemmat lajikkeet ovat arborvitae lajikkeet kultainen neulat - Golden Brabantin ja Golden Smaragd. Golden arborvitae Brabant ominainen kullankeltainen väri, joka on tallennettu talvella.

Nuorilla puita, tiheä kartiomainen kruunu, vanhoilla se on löysempi.

Vaikka Thuja occidentalis Brabantin hoidossa verollepanon sillä on kuitenkin omat mieltymyksiä maalaji, kosteutta, auringonvaloa, lämpötila. Jos ohitat perussäännöt sen viljely, koriste toiminnot voidaan menettää. Erityisesti perushoidon on ajoittain leikkaa versot muodostavat kaunis muoto kruunu.

Leikkaus arborvitae pistokkaat voidaan valita, jotta käyttää niitä jalostukseen. Laita kulhoon vettä, ne antavat juuret. Juurtuneet taimet voidaan istuttaa maahan.

Thuja viittaa valoa rakastava kasveja. Hän ei siedä kelloa varjo, menettää kirkkautta värin männyn neulasia. Samalla, vakiolämpöalueelle se, harmi. Paras vaihtoehto valittaessa paikkoja istutus Penumbra. Esikaupunkialueilla on toivottavaa istuttaa puita länteen tai itään puolella rakennuksia.

Kaikkein otollisen maaperän viljelyyn arborvitae länteen Brabant - savimaata, vaikka se voi kasvaa tahansa maaperässä. Kevyitä maita kasvi kehittyy paremmin ja näyttää enemmän koriste. Istutus Thuja mieluiten keväällä tai syksyllä, mutta se on mahdollista kesällä.

Kasvi kaivettu kuoppa syvyys 60-80 cm leveä ja koko juuristo. Kuoppa on täynnä vettä ja sen annettiin imeä kosteutta. Jos maaperä on raskas, haluat laittaa vähintään 15 cm dreneerauskerroksen. Juuren kaulus on sijoitettu maanpinnan tasolla ja peitetty taimi aiemmin valmistettu maaperän sekoitetaan. On toivottavaa, että koostumus sisälsi sen turvetta, hiekkaa ja makuualustan suhteessa 1: 1: 2. Parantaa kasvua seokseen lisätään NPK. Tämän jälkeen vettä kasveille.

Istutuksesta vaatii säännöllistä kastelua, noin kerran viikossa. Kun istutus kuumassa kastelu taajuuden kasvaessa. Laitos vastaa hyvin kasteluun. Voit tehdä tämän, voit käyttää letku sumutin. Kuivassa maaperässä Thuja heikosti kehittynyt, neuloja kellastua ja pudota.

Maaperän tulisi löysätä syvyys on pieni, kuten kasvin juuristo pinta. Suojella juuret kuivumisen ja ylikuumenemisen, on suositeltavaa piilottaa maaperää multaa - turve, komposti, sahanpurua, kuorta.

Winter pakkaset arborvitae ei kärsi, vaan keväällä voi saada auringonpolttama. Erityisesti on tarpeen suojella nuoria puita, kätketty materiaalista aurinko, hyvin läpäiseviä auringonvaloa. Ikivihreitä fotosynteesi tapahtuu myös talvella. Alueilla, joilla runsasluminen esiintyä, kruunu puiden talvella tiukka kiristämällä köyttä.

Ensimmäisenä vuonna, kun juuret tarpeeksi vahvistui, lannoitus käyttää jopa kolme kertaa kaudessa. Vuoden kuluttua istutuksen keväisin tehdä lannoite-lannoitetta. Leikkaaminen tapahtuu parhaiten 2-3 vuotta istutuksesta. Tämä menettely on parempi tehdä kaksi kertaa - alussa kesän ja elokuun lopussa. Pieniä säätöjä kruunu tehnyt koko kauden. Kuten näette, istutus ja hoito Tusi Brabant (kuvassa) ei ole erityisen vaikeaa.

Käyttämällä Tui Brabantin puutarhan suunnitteluun

Etuna lajike on, että se on erittäin nopea kasvu. Tämä ominaisuus Tui Brabant maiseman suunnittelu on käytetty menestyksekkäästi. Thuja on yleinen tekijä yhtenäisen pallon tarkasti kartio pyramidi. Mukautetun yhden puuta voidaan istuttaa minkä tahansa pinnan topografia. Mutta jos aiot kaunis geometriaa arborvitae Brabantin tai Smaragd, sivusto kasvit olisi täysin tasainen pinta.

Haircut arborvitae länteen Brabant tapahtuu parhaiten pilvisinä päivinä. Näin vältetään paahtavan auringon nuoret versot, jotka on aliarvostus olivat piilossa pitkä oksat.

Istutetaan peräkkäin arborvitae hedge tilalle. Jos aita leikataan suorakulmainen muoto, se näyttää täysin erilainen. Suunniteltaessa kasvaa suojaus Thuja Brabant, taimet tulisi kaivaa etäisyydellä noin 1 metrin päässä toisistaan, koska pohja kruunu on melko laaja. Ajan myötä puiden latvuspeittävyys, ja tällainen tiheä vihreä hedge puolelta kohtaus koteloinnin alue uteliailta katseilta, ja toimii ihana sisustus.

Muotoilla kasvi alkaa, kun se on saavuttanut halutun korkeuden. Leikkaaminen arborvitae Brabant - vaikeinta hoidossa kasveja. Leikkaa terävällä sakset viettää, joka ei aiheuta lommoja paikka leikata. Puu ei ole heikentynyt, leikkaus olisi yksi kolmasosa ampua.

Tuija Brabant, kuten kaikki havupuut, ilahduttaa ympäri vuoden meininkiä, puhdas ilma, rikastuttaa sitä happea. Toinen etu - koriste. Yhdistämällä eri tyyppisiä arborvitae muiden pensaita ja kukkia, voit tehdä sivuston ainutlaatuinen, ainutlaatuinen muoto.