Thermo paneelit seiniin

Julkisivu Thermopanels: arvosteluja ja valokuvia

Ulkoverhous yksityisten rakennusten suoritetaan käyttäen erilaisia ​​materiaaleja, tiili vinyyli sivuraide ja stukko. Viime vuosikymmeninä optimaalinen ratkaisu lämmöneristys julkisivun ja antaa sille täydellisen kampauksen katsotaan julkisivun Thermopanels.

Syy tähän on rakenne materiaalin - kerros polystyreeniä tai polyuretaanivaahto paksuus on 60 millimetriä koristeellinen pinnoite. Keskenään, ne liimataan erityinen rakenne tyyppi Berit PUR501 (Saksan tehty liimaa), joka takaa luotettavan ja pysyvän liitoksen.

Kannattaako valita Thermopanels verhoilla julkisivu?

Ja tämän materiaalin käyttöä ei ole rajoitettu - thermopanels julkisivu voidaan asentaa minkä tahansa tyyppiseen seinä: betoni, tiili, laasti tai ilman kerros kipsiä, puu- tai mikä tahansa kiinteä kuitumateriaaleja.

Esimerkki viimeistely ulkoseinät rakennuksen

Vuori aineena käytetään koristeluun uuden ja prosessissa eristyksen vanhoja rakennuksia. Päältä rakennuksia samaan aikaan muuttamaan voimakkaasti, hankkia täysin uuden ilmeen.

Tärkeimmät puoltavat käyttäen julkisivun Thermopanels:

 • tämän päällysteen materiaali voi korjata rikki geometria seinät;
 • asennus suorittaa töitä kaikissa sääolosuhteissa;
 • myynnissä on eri värejä ja kuvioita paneelien, jonka avulla on mahdollista suorittaa erilaisia ​​suunnitteluprojekteja;
 • Käytä Thermopanels minimoi ajan viimeistelytyöt eikä vaadi erityistä koulutusta esiintyjiä;
 • Kiinnitys suoritetaan tappien, liima, vaahto laatat vaahtomuovin;
 • paneelit on pitkä vuori palvelu ylittää viisikymmentä vuotta
 • kestävästä materiaalista mätäneminen, multaa tai sieni;
 • johtuu rakenteellisista ominaisuuksista ja noudattamista geometriset mitat, ei taustaa esiintymiseen kylmäsiltoja, ja kastepiste asennuksen jälkeen on eristekerros;
 • kevyt levyt (noin 15 kg 1 m². metri) poistaa tarpeen vahvistaa nykyisiä perustuksen Vanhojen rakennusten korjaaminen.

Julkisivun Thermopanels valmistetaan johtavia pinnoitemateriaalien, joka sisältää yhtiön A.D.W. Klinker, TERMOSIT, «Izosayding" ja monet muut. Kuvat julkisivu Thermopanels eri lajeja ovat edustettuina valmistajien verkkosivuilla. Basic näytämme tässä:

Eri Thermopanels esillä Värilliset paneelit seinällä Tumma panelointi alle tiilet

Katsokaa, mitkä ovat tärkeimmät tyypit termopaneleyispolzuyutsya rakentamisessa ja koristeluun.

Klinkkeri kutsutaan viimeistely materiaali, tunnettu moitteeton ulkonäkö, jossa on useita vaihtoehtoja väri ja rakenne luonnon materiaalia, ei ole kemiallisia lisäaineita koostumuksessa. Mukaan aste lujuuden ja syövyttäviä aineita julkisivun Thermopanels keraamisilla laatoilla eivät ole huonompi luonnonkiveä. Klinkkeri on hyvin alhainen veden imeytymisen - vähemmän kuin 3%, tavaramerkki sen vahvuus - M800, halla ilmaisin - yli kolmesataa sykliä.

Esimerkki viimeistely klinkkerin thermopanels

Julkisivu Thermopanels lasitetut laatat

Sekä paneelin koristeellinen kerros keraamiset laatat, tällainen kattavuus on erittäin suosittu ulommalle julkisivuja omakotitaloalueella. Laatta on sileä pinta, usein simuloimalla tiilestä. Sen tärkeimmät ominaisuudet: erinomainen ulkonäkö, kyky simuloida erilaisia ​​materiaaleja, helppo asentaa, pitkä käyttöikä.

Lasitetut laatat (keramiikka) näyttää paljon paremmalta kuin tavallinen klinkkerin paneelin

On myös edessä thermopanels seuraavista: metalli eristetty synteettinen eristys paksuus on enintään 10 cm, jossa on puukuitueriste polyuretaani, polystyreeni tai akryyli marmori pelimerkkejä päällystetty.

Kaikenlaisia ​​Thermopanels on ominaista pitkä käyttöikä, kaunis ulkonäkö, kyky simuloida tiili muuraus tai luonnonkivi, tehokas lämmön säilyttämiseen rakentamisessa. Todisteita tästä ovat positiivinen palaute julkisivua Thermopanels, jotka saatetaan Internetissä kehittäjät voivat käyttää niitä loppuun koteihinsa.

Asennus Kuoren Thermopanels tuotetaan eri tavoin:

 1. Kun epätasainen seinät, on enintään 30 mm pystysuunnassa, asennus suoritetaan suoraan puhdistetun pinnan muovi-, metalli- tappien tai ruuveilla. Silikaatille, vaahdon konkreettisia tuhkakivi ja vaatii asennuksen eristetään kalvon tai membraanin.
 2. Tapauksissa geometriavääristymän julkisivu tai asennettavaksi puinen seinä aiemmin käytettyjen kiinteän alusrakenteen puusta tai metallista profiili tanko-osan 30-50 millimetriä.

Asennettaessa ilman rimat pohjaa pitkin rakenteen kehän 15-20 cm lattian alapuolelle on merkittyä linjaa varten maaperän profiili. Pohjatason lähtöaineena paneelin sijaitsee korkeus, jonka avulla voit välttää riski kylmäsiltoja. Seinään porattujen reikien tulpat julkisivu kulma ensimmäisestä paneelista, ulkoreuna sen zapilivaetsya kulma on 45 ° (jos kulmakappaleiden ei käytetä), niin paneeli on kiinnitetty julkisivu ja tiivistetty polyuretaanivaahdolla. Asennus jatkuu vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas. Lopussa väliset saumat paneelit on täytetty pakkasenkestäviä laastia.

Eri mount lukot paneelit

Asennus sorvaus suoritetaan mukaisesti kiinteä ja altistuvat tasolla vaaka- ja pystysuuntaisten johteiden.

Standard ulkoa Thermopanel ala on 0,68 neliömetriä, niiden myynti toteutetaan erikseen. Tämä säästää rahaa päin talon, ottaen huomioon, että käyttämällä Thermopanels tarvita lisäeristys seiniin.

Yksityisen sektorin kehittäjät täysin arvostaa etuja käyttämällä julkisivun Thermopanels ja niiden käyttöä maassamme kasvaa.

Video ajantasaiset tiedot klinkkerin paneelit

Video kertoo yksityiskohtaisesti ominaisuuksia Thermopanels alle tiili:

Thermopanels Julkisivu: arvioita. Julkisivu Thermopanels keraamisilla laatoilla

Kauniisti vuorattu julkisivu talon tai rakennuksen on aina herättänyt huomiota. Tällöin kaikenlaiset viimeistelytyöt on suunniteltava vaiheessa hankkeen suunnittelussa ja ei ole väliä, uusi rakennus rakenteilla tai kunnostetaan vanhoja. Valittaessa materiaaleja, etusija olisi annettava niille, jotka ovat saaneet hyviä arvioita. Julkisivu Thermopanels esimerkiksi ilmestyi markkinoille rakennusmateriaalien pitkään kuitenkin Euroopan maissa ja Venäjällä ovat alkaneet käyttää niitä vasta äskettäin.

Tämä innovatiivinen materiaali esitteli asiantuntijat Saksasta 40 vuotta sitten. Se saatiin yhdistämällä kiinteän ja vaahto keraamiset laatat, joka on hyvä eristemateriaali. Tämä yhdistelmä on tehnyt Thermopanels julkisivujen keraamisilla laatoilla yksi korkealaatuisia ja luotettavin materiaalit viimeistelytyöt. On käynyt ilmi, että yhdellä materiaali voi saavuttaa kaksi tavoitetta: toisaalta, julkisivu on houkutteleva ulkonäkö, ja toinen, sen eristys saavutetaan. On tunnettua, että polyuretaanivaahto on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Valmistusprosessi lämpö paneelit on, että polyuretaanivaahto kaadetaan lomakkeita, jotka on jo annettu klinkkeri laatat ja eri kiinnittimet. Seurauksena se muuttuu kiinteän aineen ilman liitoksia, joka takaa erinomaisen lämmöneristyksen.

Arviot julkisivu Thermopanels saavat positiivisia ei ole sattumaa. Ensinnäkin, moderni valmistajat tarjoavat valtava valikoima värejä ja kuvioita. Esimerkiksi sileä pinta sopii, jotta laittaa kuorrutus tai tehdä jäljitelmä kivi tai puu. Toiseksi, asennuksen aikana kaikki liitokset ovat piilossa käyttämällä erikoisratkaisuna lujiterakenteen. Kolmanneksi, materiaali on hyvä terminen ja vedenpitäväksi suorituskyky, missä prosessi jossa asennus on helppoa ja kätevää.

Hyötyjä thermopanels viimeistely

Julkisivu Thermopanels (alle tiili tai muita materiaaleja) koristeluun rakennusten ja mökit käytetään nyt yhä useammin. Heidän tärkein etu on, että nämä paneelit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia lämmöneristys ja ulkoverhous. Näin ollen on mahdollista säästää ostosta lisämateriaaleja. Lisäksi monet houkuttelee tämä aine on se, että kun käytetään pinta saadaan ilman liitoksia, mikä tekee mahdolliseksi vähentää minimiin lämpöhäviö. Hyvä vedeneristys ominaisuudet - takeet siitä, että huone ei läpäise kosteutta.

Ulkoisesti Thermopanels julkisivujen keraamisilla laatoilla ovat erittäin esteettisiä ja houkutteleva, jotta niitä voidaan käyttää antamaan mitään julkisivu erityistä arkkitehtonista ulkonäköä. Paitsi klinkkeriä laatat on helppohoitoinen, lujat ja säilyttämistä ulkonäkö pitkään. On tärkeää, että paneelit on hyväksyttävä paino, ja näin ollen edelleen parantaa perusta ei tarvita.

Tyypillisesti viimeistelytyöt - tämä on viimeinen vaihe rakentamiseen tai korjaamiseen taloa. Jos valittu Thermopanels julkisivujen keraamisilla laatoilla (arvion niistä erittäin positiivinen), on tarpeen tietää joitakin perussääntöjä ennen kokoonpanoa:

 1. Paneelit on asennettu erityistä oppaita kalusteet.
 2. Päällystää julkisivu voi olla missä tahansa aikaan vuodesta, koska työ tehdään nopeasti ilman erikoislaitteita tai lämpötilan suhteen erityisiä järjestelmän.
 3. Thermopanels ovat kevyt, joten paine on kotiasema on yhtenäinen.

Saksalainen laatutuote: ominaisuudet ja arvostelut

Julkisivun Thermopanels ensin tuotetaan Saksassa, ja tänään sertifioituja tuotteita on saatavana sekä Euroopassa sekä Venäjällä. Innovatiivisten teknologian yhdistettynä laadukkaita raaka-aineita tekee julkisivulevyjä keraamisilla laatoilla kaikkein optimaalinen valinta viimeistelyyn eri asuin- ja. Enemmän edistämään materiaalin pelaa polyuretaanivaahtoa, joka on täydellinen eristys julkisivun ja monin tavoin parempi kuin mineraalivilla tai styrox.

Polyuretaanivaahto - kova sulamatonta kertamuovia, joka on verkon rakenne. Tämä aine vie noin 97% koko paneelin, kun taas vain 3% sen tilavuudesta - kiinteää materiaalia. Erikoisuus polyuretaani on, että se kestää liuottimia, happoja ja emäksiä, ei tuhoudu vaikutuksesta sieni tai rot, ja ei ole hajua. Tässä tapauksessa polyuretaanivaahto on täysin turvallinen.

Valitsemalla rakennusmateriaalit, keskitymme ensisijaisesti arvostelua. Julkisivu Thermopanels tässä suhteessa on ihanteellinen valinta, koska ne tunnetaan luotettavana ja laadukkaan eristys ja samalla sisustussuunnittelijan julkisivu malleja. Luomassa Thermopanels seuraavasti:

 1. Matriisi muotissa lisätään klinkkerin laatat, johon kvartsihiekkaa lisätään myöhemmin: kiitos hänelle, saumat asennuksen aikana suojattava ulkoisten tekijöiden vaikutusta.
 2. Matriisi myös lisätä pehmittimiä - ne osaltaan parantaa tarttuvuutta materiaalin pintaan.
 3. Muotti täytetään nesteellä polyuretaanivaahdolla joka kovettuu ja muodostaa yksittäisen järjestelmän keraamisilla laatoilla.

Koska klinkkerin muodostettu keraamisista raaka savi, ja siinä on useita huokosia, nesteen lämmitin hyvin tunkeutuu siihen, mikä thermopanels tulevat entisestään. Tuotantoteknologia eliminoi haitallisia aineita materiaalissa, kun se täyttää nykyiset vaatimukset ja standardit.

Thermopanels Julkisivu kiven alla tai muuta materiaalia käytetään koristeluun tai korjausta julkisivun. Näin kanssa vuori suoritetaan ilman edeltävää työtä, ja kiinnitetään levyjen suoritetaan ulkoseinään tappien avulla.

Paneelit on yhdistetty toisiinsa pazogrebnevyh yhdiste niin nopea asennus ja ei ole kovin vaikeaa. Tämän yhteyden kanssa, ei ole tarvetta yhdistää upotettu renkaat ja tartuntalujuus materiaalin ja seinäpinnan tulee paljon suurempi. Klinkkeri julkisivu Thermopanels, jossa tarkastellaan vain positiivisia, voidaan kiinnittää seinään tahansa ainetta - kevytbetoni, tiili, kalkkikiveä, hiekkakiveä, puinen palkki tai runko. Tässä tapauksessa tarvetta vahvistaa säätiön siellä.

Asennus Thermopanels tehdään useassa vaiheessa. Ensimmäinen järjestettiin vaakasuoran ja vinoviivat julkisivun. Sitten asennuspaneeleiden ensimmäisellä rivillä. Ensimmäinen vaakasuora profiilin ja sitten pinottu rivejä lämmön paneelien vasemmalta oikealle. Kaikki saumat on zapeneny vaahdolla. Seuraavaksi asennuslevyn seuraavan rivin. Ja viimeinen vaihe työstä tehdään saumausta. Ja saumausta käyttää erityisiä pakkasenkestoa laastia, joka sopii laaja nivelet. Työskentely hänen kanssaan on tarpeen vain, kun sekä lämpötilan.

Miten valita Thermopanels julkisivuihin?

Kuvassa kuinka erilaisia ​​ratkaisuja voidaan toteuttaa tämän mielenkiintoisen materiaalin. Voit ostaa Thermopanels jotka perustuvat polystyreenistä tai polyuretaanivaahto. Kukin näistä lajikkeista on omat erityispiirteensä, ja siksi on myös syytä miettiä, ennen kuin teet valintasi. Tässä tapauksessa tämän materiaalin käyttö - uskoa siihen, että julkisivu talosi on puhdas, kirkas ja mieleenpainuva.

Façade Thermopanels - tekniset tiedot ja asennus suojakuoren

Useimpien verhousmateriaaleja tallennetaan aina yksi yksittäinen ongelma - kustannukset lämmityksessä sisätilojen.

Julkisivu terminen paneelit - on yksi harvoista tyyppisiä ulkoseinien ja julkisivu, joka mahdollistaa minimoida lämmittämällä talon, säilyttäen houkutteleva ulkonäkö ja luotettavasti suojaavan ulkopinnan rakennuksen kosteudelta.

Thermopanel on suora vaihtoehto vinyyli sivuraide tai paneelien "Stenol", jotka on asennettu korin ja ehdottavat kirjanmerkin välinen eristys lineaarijohteiden.

Tällainen päin julkisivu on paras tapa pitää lämpimänä pienin investointi - tuotos on ohut, mutta toimiva ja houkutteleva viimeistely. Lisäksi oikean asennuksen julkisivun thermopanels poistaa kosteutta ja hometta.

Termi toiminnan viimeistely - 50-100 vuotta. Tarkka määrä vaihtelee asennuksen laatua ja ilmastoon. Lisäominaisuus on vastustaa Thermopanels lämmittää huonetta lämpimänä vuodenaikana.

Kun käytetään lämmön paneelit voivat jäljitellä pinnan tiili

Huolimatta siitä, että terminen paneelit ovat ensimmäiset eristeen, niiden muotoilu ei haittaa. Materiaali on saatavilla eri muunnelmia värejä ja kuvioita, mukaan lukien jäljitelmä kivi ja tiili.

Usein yhdessä materiaali Facing klinkkeriä laatat. Tämä kaksikerroksinen suojan ansiosta talon kestää jopa vakavin pakkaset, ja talossa on hyötyä erottua koska sen arkkitehtuurin kauneutta.

Kysyntä julkisivuverhousten Thermopanels

Jos julkisivu on koristeltu stukilla vaikka laatu työn, se alkaa halkeilla, murentua ja muuttaa sävyä.

Jos eristys käytetään muuraus, että useimmissa tapauksissa, ei ilmaantumisen välttämiseksi ns kylmäsiltoja, jotka vähentävät tehokkuutta eristys ja vähitellen tuhoaa seinään. Täsmälleen samat haitat syntyy käytettäessä laatat.

Tämä verhous on saatavana eri väreissä

Julkisivu thermopanels ei ole edellä mainittuja epäkohtia. Ne koostuvat laadukkaita polyuretaani ja erityisiä kiinnityslaitteita sisäpuolella. Viimeaikaiset helpottaa suuresti asennusta ja vähentää virhemahdollisuuksia minimiin, mikä täysin paljastaa lämpöä suojaus ominaisuuksia suojakuoren.

Mitään erityistä hoitoa tai puhdistusta päin haastava Thermopanels eivät vaadi. Koska polyuretaani ei absorboi nestettä, materiaali ei pelkää sieni ja hyönteisiä. Huolimatta synteettistä alkuperää, polyuretaani on ympäristöystävällinen komponentti, joka vähentää haitallisia ihmisen terveydelle minimiin.

Kaikki edut Thermopanels ne paras tapa tehdä kodeistaan ​​vahva, lämmin ja kaunis. Jos asunnonomistaja kiinnostunut pitkäaikaisiin sijoituksiin kodeissaan, sitten lopuksi thermopanels julkisivu tulevina vuosina merkittäviä säästöjä kuumennettaessa, koristelu ja julkisivun uudistuksena.

Valmistustekniikka thermopanels

ja julkisivun paneeli jäljitelmä tiili

Thermopanels koostuvat kahdesta pääosasta:

Polyuretaanivaahtoa käytetään eristeenä. Julkisivu klinkkeriä laatat suojella sitä vaikutuksilta muunlaisia ​​lisäksi lämmittää. elokuva rakenne kohokuvioitu ja mattapintainen.

Ulkoasu komponenttien tapahtuu tehtaalla, käyttäen tekniikkaa, joka käyttää erityistä matriisi. Laitteiden laatu, johon valmistukseen kuuluu raaka-aineiden laatua - niin kaikki massa tunnetaan paneeli valmistajat noudattavat kaikkia standardeja, mikä tarkoittaa korkeita näiden tuotteiden luotettavuutta.

Päällystys- kalvo puhdistetusta savesta. Muodostamisen jälkeen tuotteiden, niiden lisäksi kalsinoidaan lämpötiloissa jopa 1200 astetta: tämä antaa paremman lujuuden ja puute sisäisiä onteloita. Tuloksena klinkkeri kalvo varmistaa korkea kestävyys julkisivulevyjä mekaanisten ja ilmaston vaikutuksia.

Yleinen järjestelmä laitteen Thermopanel

 • Koko: 1130 x 645 x 30 1130 x 645 x 60 tai 1130 x 645 x 80 mm.
 • Pinta-ala: 0,63 m². m.
 • Paino 10-23 kg.
 • Helposti syttyvää materiaalia.
 • Alhainen imee vettä.
 • Yhdistä eristämistoiminnon shumoizolyatora ja viimeistely materiaali koristamaan julkisivuun.
 • Kaikki paneelit ovat vakiona, niin kovin helppo selvittää tarvittavan materiaalin määrä toimittamaan kotinsa.
 • Polyuretaanivaahto on 30-80 mm, voi vähentää lämmityksen kustannuksia 40-50.
 • Laaja valikoima värejä ja kuvioita. Valinta kuvioita jäljitelmä luonnonmateriaaleista.
 • Julkisivu Thermopanels voi palvella yli 100 vuotta ilman säännöllistä huoltoa tai korjausta.

Eri puolilla julkisivun ovat eri elementtien

Tärkein etu asennuksen julkisivun Thermopanels - yksinkertaisuus ja lyhytkestoiseen työskentelyyn. Nopean asennuksen ajaksi saavutetaan johtuu siitä, että tuotteet valmistetaan asentamista ylimääräisen tuotannon vaiheessa. Jää vain korjata ne rakennuksen julkisivu kuluttamatta siis mitään valmistelutyötä.

thermopanels hankinta talon edessä on paljon halvempaa ostaa lämmitin, keraamiset laatat ja liimaa erikseen. Myös ostaa kaikki komponentit erikseen lisäävät merkittävästi asennukseen kuluvaa aikaa.

Tämän vuoksi jotkut aineet ostetaan lähes yksilöitä - niitä käytetään automaattiseen tuotantoon, koska thermopanels manuaalisen kokoonpanon osien ovat yksinkertaisesti kannattamatonta.

Lisäetuja helpottaa asennusta:

 • Tiheys materiaali pysyy muuttumattomana jopa sen jälkeen, kun pitkäaikainen altistuminen rankkasateista - tästä johtuen mitään ylimääräisiä asennus kosteussulkukerros, kuten usein tapahtuu muiden lämmittimet.
 • Vesihöyryn läpäisevyys paneelin, ja siksi ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ilmanvaihto. Vahinkoa julkisivun rakenne on lähes mahdotonta.
 • Tämä vuori voidaan asentaa mihin tahansa muuhun pintaan kuin savi. Kuitenkin, savi pinta ei ole yhtä yleistä.
 • Koska lämpö paneelit Julkisivun ovat erittäin helppoa, ei tarvitse vahvistaa perusta. Heidän massa on hyvin pieni antaa mitään pienintäkään vaikutusta rakennuksen rakenteita.
 • Et tarvitse paljon työkaluja. Tarpeeksi on ruuvit, ruuvimeisseli ja timantti terä.
 • Helpottaa suuresti työtä lisälaitteiden saatavuuden viimeistelyyn kulmat ja aukkoja.
 • Se ei vaadi erityisiä laitteita tai lämmin sää asennusta.
 • Vuoraus voidaan asentaa ylä- uusi ja top of the vanhat seinät.
 • Seinän eristys sisältä tarvitaan paitsi äärimmäisissä alueilla.

Asennus julkisivulaatat tehty useissa vaiheissa:

 1. Alaosassa rakennuksen ympärillä kehä kimpoaa alempi vaakasuora taso korkeus. Linja kiinnitys on parhaiten sijoitettu lattian alle tason 15-20 cm. Tämä estää kulun kylmää ilmaa läpi pienten reikien pohjarakenteen.

Ensimmäisen rivipeilin alkuprofiilin merkitseminen ja asettaminen

Ensimmäisen rivin asennus voidaan aloittaa kulmaelementin asennuksella

Kun olet tasoitettu taso, tee aukot seinään kiinnittimien alle

Paneeli on kiinnitetty sinkittyjen itsekierteittävien ruuvien kanssa