Thermo kuvat

Miten valita Thermo? Miten valita Thermo talon? Kuvat, arvostelut, suositukset

Elämä nykyihmisen ei voi kuvitella ilman erilaiset sähkölaitteet. Useita laitteita kokki meille, tiskata ja muita tapoja helpottaa elämäämme. Niistä, laitteita, jotka ovat aina läsnä tahansa keittiöön, voidaan todeta, vedenkeitin-Thermo.

Tässä artikkelissa, aiomme etsiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin niille, joista joidenkin laitteiden vielä uusi. Tarkasti ottaen, opimme, miten valita Thermo ja mitä se on.

Moderni kattilat: miten ne näyttävät?

Kaikki eivät, mitä te puhutte. Itse asiassa tämä kodin sähköinen laite, joka yhdistää toiminnot kattilaan ja termospullo. Toisin sanoen, toimiva ja laadullisten sähköinen Thermo kykenevät polttaminen paitsi vettä, mutta myös säilyttää lämpimässä pitkään.

Syyt, joiden laite ostetaan keittiöön, kuuluvat seuraavat tehtävät:

 • Teetä, kahvia ja muita juomia.
 • Panimo erilaisia ​​elintarvikkeita.
 • vauvanruokaa valmistelu jne. d.

Toisin sanoen, kun keittiö on pakollinen kuumaa keitettyä vettä, paljon, joten se on aina hyvä olla noin tällainen laite. Ja monet ajattelevat siitä, miten valita Thermo, niin että se täyttää kaikki vaatimukset.

Eri valmistajat esittelevät mallit, jotka eroavat toisistaan ​​kooltaan, jotkut ominaisuuksista ja tietenkin ulkonäkö. Se on tältä pohjalta pyrkii järkevän kompromissin.

Tärkeimmät ominaisuudet sähkölaitteet

Nykyaikainen sähköinen Thermo - tämä on erittäin toimiva ja käytännöllinen laite. Hän osaa tehdä elämästä helpompaa, jopa verrattuna perinteisiin kotitalouksien vedenkeitin. Siksi monet pitävät sitä hänelle, vaikka hieman korkeammat kustannukset.

Tärkeimmät laitteen toiminnot ovat:

1
 • Kiehuvaan veteen.
 • Ylläpidetään ennalta määrätyssä lämpötilassa pitkän aikaa.
 • Suodatus vettä (mallista riippuen).

Markkinoilla joukossa alueella esiteltiin mallit ovat saatavilla, jotka ovat voittaneet hyvä maine. Yleensä paras Thermo - Se on yksi, joka vaatii vain vähän toimenpiteitä. Riittävästi juuri ajoissa kaataa vettä, ja se on aina tarvittava lämpötila voidaan ylläpitää.

Tärkeimmät liittyvät laitteen kyvyt toiminto valita haluttu lämpötila - tyypillisesti 60, 80 tai 90 astetta. Ylimpänä on painike jota napsauttamalla, viemärit, t. E. Ei ole tarpeen nostaa itse laitteesta.

Kaikkein "kehittynyt" malleissa on suodatukseen. Tämä vähentää saastumisen aste, ja-valmistella juomien nauttiminen on varmempi, ja jopa hyödyllisiä ihmisen terveydelle.

Thermo-päättäjät, huolimatta niiden mahdollinen, eroaa melko yksinkertainen ja luotettava rakenne. Pääkohdat ovat:

 • Vesisäiliö.
 • Lämmitin (lämmitys).
 • Valvontaa.
 • Vesi suodatin (mallista riippuen).

Itse asiassa tällainen laite ei ole erilainen kuin tavanomainen vedenkeitin, lukuun ottamatta läsnä suodattimen. Myös, pitkän aikavälin säilytyslämpötilassa säiliö on peitetty lämpöä eristävien materiaalien.

Edut kodinkoneet Data

Valinta laite johtuu ensisijaisesti tiettyjä etuja ja haittoja. On perusteella niiden vertailua ja onnistuu tekemään lopullisen valinnan. Lisäksi se auttaa määrittämään, kuinka valita lajike Thermo.

Edut ovat tyypillisesti:

 • Kyky olla jatkuva kuuman veden.
 • Käyttömukavuus.

Käsitellä johto ei ole vaikeaa, siis kysyy kun tarvittavat asetukset, voit aina olla käsillä kuuman veden oikean lämpötilan. Lisäksi, toisin kuin tavanomaiset tutit Termoskannut mahtuu suurempi määrä vettä. Ja ei tarvitse ottaa niitä (kiitos erityinen valua) tekee näistä laitteista houkutteleva vanhusten, naisten ja lasten.

Samalla sinun täytyy puhua joitakin puutteita:

 • Enää veden lämmittämiseen.
 • Korkeammat sähkön kustannuksia.

Thermo nykyaikaisissa vaihtelee 600-1000 W, kun taas perinteinen vedenkeittimiä tämä luku saavuttaa arvon 2000-2500 wattia. Näin, lämmitys on 2-3 kertaa hitaampi.

Myös, ylläpidetään vakio lämpötila vaatii suuremman määrän sähköä. Jos keitin, voit nopeasti lämmintä vettä, kun sitä tarvitaan, niin Thermo ajoittain kuuluu lämmitin.

Kun valitset useimmiten riittää ohjaavat tekniset tiedot ja kuvaukset valmistajilta. Se ei riitä tekemään oikean valinnan. Ymmärtää, miten valita Thermo, selostuksia muiden asiakkaiden kannattaa tutkia aluksi.

Nyt monet ovat halukkaita jakamaan kokemuksia toiminnasta tiettyä mallia, joten ongelmia tämän ei pitäisi esiintyä. Tärkeimmät ominaisuudet, joita kannattaa kiinnittää huomiota ovat:

 • Vesisäiliö.
 • Teho laitteita.
 • Mahdollisuudet asetukset (kiinteä lämpötila, ajastin, jne. D.).
 • Siinä on muita toimintoja.

On tarpeen määritellä itse, mikä on tärkeintä. Jotkut sidottu ensimmäisen paikassa lämpötilanseuranta, ja muita kiinnostuneita taloudessa.

Mallit Talousarvion hintaluokassa

Edulliset mallit ovat yleensä nimitystä Thermo Polaris. Tämä valmistaja on kuuluisa, koska se tarjoaa edullinen mutta käytännöllisiä ratkaisuja monenlaisia ​​kuluttajia. Siksi monet maksavat huomiota tämän merkin. Lisäksi on mielenkiintoisia malleja muilta valmistajilta.

Thermo huomionarvoinen tässä hintaluokassa voidaan pitää:

Ensimmäinen malli tässä luettelossa miellyttää sen metallikotelo kaksinkertainen seinät. Laite teho on 750 W, tilavuus - 3 litraa. On olemassa standardi joukko funktioita - lämpötilan, esto, erot sähköturvallisuustoimenpiteet jne ...

Kaksi muuta mallia on hieman yksinkertaisempi, mutta sangen luotettavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että vaativat korjausta Thermo tai muita ongelmia.

Jäsenet puhuvat mallista Polaris PWP 3007 varsin hyvin. Niistä tärkeimmät edut juhli edullisia ja luotettavuutta. Tällaisia ​​laitteita käytetään useita vuosia. Malli "Fairy TP-401" on hyvä vaihtoehto, vaikka hän teki vähän tunnettu kiinalainen yritys. Ja se on ainoa merkittävä haitta.

Mallin puolivälissä markkinoille

Keskimääräinen hintahaarukka ensinnäkin on hyvin erilaisia ​​malleja. Siellä voidaan pitää johtajana Panasonic Thermo. Vaikka samaan aikaan hyvä kanta tulee Toshiban tuotteita, jotka nyt ei kuulu maailman johtavista, mutta melko luottavainen myy tekniikkaa.

Arvosana suosituin puolivälissä hinta laitteita näyttää tältä:

Panasonic Thermo on täydet kaksi lämpöasetusta sekä toiminta ajastus. Meidän tulisi myös huomata, että läsnä on käyttökelpoinen vaihtoehto "määrän vähentäminen kloorin" ja kalkinpoisto.

Toshiban tuotteet houkutteli hyvä ulkonäkö, korkea teho kohtuulliseen hintaan ja useita muita toimintoja.

Tuotteet Panasonic - on perinteisesti hyvä yhdistelmä hinta ja laatu. Monet kuluttajat suhtautuvat myönteisesti yrityksen tuotteiden ja ovat valmiita valita niitä, ilman pieniä liikaa. Thermo Panasonic tarjoaa aina kuumaa vettä.

Tässä segmentissä, tilanne muuttuu radikaalisti. Kun tarvitsemme Thermo, hinta tulee tärkeä kriteeri. Ja vaikka jokainen haluaa saada tehokas, taloudellinen ja luotettava malli.

Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota tavaroiden vapautua kuten tunnettuja tuotemerkkejä kuten:

Joukossa erilaisia ​​malleja esitellään ei ole vaikea valita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä itse Thermo. Hän tyydyttää vaativankin makuun. Nämä laitteet eivät ole vain toimiva, mutta myös luotettavuus, niin korjaa Thermo tuskin kestää ainakin jonkin aikaa jälkeen ostoksen.

Mitä kuluttajat näiden tuotteiden?

Yleensä paljon huomiota kiinnitetään toiminnalliset ominaisuudet. Samsungin ja LG: n tarjous kehitetty malli, mahdollisuus jota ei voi epäillä. Myös monet Huomaa tyylikäs ja houkutteleva design.

Ominaisuudet valinta: pääkohdat

Tärkeimmistä ominaisuuksista laitteen edellä mainittiin, tämä ei kuitenkaan vielä riitä vastaamaan kysymykseen, miten valita Thermo kotiin. Monet vivahteet harhaanjohtavia, siksi on välttämätöntä kuulla asiantuntijoita tai tutkia perusteellisesti ehdotettua tietojärjestelmää tuottajalta.

yksikkökustannus vaihtelee 3-12 tuhatta ruplaa keskimäärin, vaikka kaupallisesti saatavilla ja lisää kalliita laitteita. Mutta riippumatta hinta olisi toivottavaa saada aikaan laite, joka täyttää kaikki perusvaatimukset, joilla ei ole mitään ongelmia pitkäaikaisessa käytössä.

Mitkä kriteerit ovat tärkeimpiä valinnassa, sanottiin edellä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota muun muassa:

 • Ulkonäkö.
 • Menetelmä kuuman veden syöttämiseksi.
 • Suunnitteluominaisuudet.
 • Ominaisuudet lämpötilan ylläpitoa.

Mitä ulkonäkö, se on perinteisesti kaikkein tyylikäs, mutta kallis ja ovat laitteita, joissa metallikotelo. Se ei ole vain voimaa, vaan myös hyvä indikaattori lämmönkestävyys, läsnäolon vuoksi kaksinkertaisen seinät. Muovi mallit ovat halvempia, koska he löytävät asiakkaita niiden keskuudessa, jotka eivät aio ylihintaa rahaa suunnitteluun.

Tilavuus - yksi tärkeimmistä valintaperusteista, sillä riippuu siitä kuumaa vettä on saatavilla myös jatkuvassa käytössä termospota. Kun valitset on otettava huomioon perheenjäsenten lukumäärän laskemiseen summittaisen hinnan. Optimaalinen kapasiteetti on yleisesti ottaen 2,5-3 litraa.

Älä unohda menetelmä toimittaa kuumaa vettä. Thermo-päättäjät eivät tarvitse kallistaa saada vettä, koska se on erityinen pumppu. Saatavana malleihin on saatavana sekä sähkö- ja mekaanisen pumppauksen. Toisessa tapauksessa, keitintä voidaan käyttää myös silloin, kun se on kytketty irti virtalähteestä.

Yksi tärkeimmistä parametreista - erityisesti lämpötilan ylläpito. Itse asiassa sen itsensä vuoksi ja osti kuten. Tämän kriteerin esitetty myy mallit voidaan jakaa kahteen pääryhmään:

 • Mikä tahansa lämpötila, joka pystyy ylläpitämään jatkuvasti (automaattisesti lämmittämällä vesi jäähdytyksen aikana).
 • Toimivat periaatteessa termospullo - voi tallentaa keittämisen jälkeen 6 tuntia on riittävä korkean lämpötilan.

On selvää, ensimmäinen tyyppi Termoskannut käytännöllisempi ja mukavampi käyttää, mutta ne vaativat jatkuvan yhteyden verkkoon ja kuluttaa enemmän sähköä.

Myytävänä on useita mielenkiintoisia ja melko edullisia sähkölaitteet keittiöön. Ne auttavat ratkaisemaan monia ongelmia ja yksinkertaistaa merkittävästi elämää. Kuitenkin valitessaan kiinnittää huomiota paitsi etunsa, mutta myös haittoja. Varsinkin kuten virrankulutus, ohjaus monimutkaisuus, tarve antaa erityisiä käyttöehtoja ja niin edelleen. D.

Jos se on tehty oikein, on mahdollista ostaa edullisia ja luotettavia mallia. Johtavat valmistajat ovat tällä hetkellä Panasonic, Polaris, Toshiba, Vitek, ja toiset. Merkittävä rooli valinta teknisten parametrien - valtaa, läsnäolo lisätoimintojen (ajastimet, "Viivästynyt alku", itsestään puhdistusjärjestelmä, jne ...), määrä ja enemmän. Vaikka emme saa unohtaa sellaisia ​​tärkeitä seikkoja kuten ominaisuuksista Lämpöpaketit, koska sen täytyy ottaa sille kuuluvan paikan keittiössä ja mahtuu sisälle.

Ranking parhaista Thermo käyttäjien arvostelua

THERMOTOP - 2 (kattila ja termospullo) yhdessä. Hän on erittäin kätevä ja käytännöllinen jokapäiväisessä elämässä, joten sen suosio on kasvussa - tämä laite on pian yhtä yleisiä elämässä, kuten matkapuhelin. Mitä se on, miten valita ja ostaa - kysymykset vastaukset ovat seuraavanlaisia ​​artikkeli.

Ei omistavat riittävästi alustavia tietoja, voit valita tuotemerkin.

Japanilainen yhtiö, jolla on lähes 100-vuotisen historiansa alussa vakavan laajeneminen maailmanmarkkinoilla äskettäin. Erikoistunut ensin lämmön säilyttämiseen fysiikan, ei ole yllättävää, että se on nyt johtava maailmassa valmistuksessa termospullot, sähköliesiä, mikroaaltouuni ja varmasti Thermo. Tällä alalla "Dzodzirusi Corporation" tietää paljon siitä, mitä on jo nähty monissa omistajat tuotteita samalta valmistajalta.

Kuuluisa saksalainen yhtiö perustettiin vuonna 1886 sähköinsinöörinä Robert Bosch. Nykyään se on valmistuksen jättiläinen, joka on onnistunut monissa korkean teknologian aloilla. Sen yritykset tuottavat sähkö: moottorit, työkalut, jääkaapit ja tietenkin pidetään kodinkoneet, jolla on korkein luokka.

Venäjän tuotemerkki, jonka omistaa sama yhtiö. Tämän tavaramerkki on toteutettu paljon pieniä kodinkoneita, eikä tuloksetta.

Mahdollinen ostaja ennen kuin ostat THERMOTOP, luotaa markkinoille, myös kiinnostuneet näkemykset omistajat tämän laitteen. Se oli viimeinen tarkastelun, luokitus perustuu käytännön valintakriteerit.

 • Asiantuntija-arvio omistajat perustuvia laitteita kokemusten ja mieltymysten;
 • Piirteet paikallinen kohde: siemen, toimisto-, lahja (käyttäjien määrä);
 • Tärkeimmät tekniset tiedot: tilavuus pullon, tehonkulutus ja lämpötila;
 • Muita ominaisuuksia ja mukavuudet: toiminnallisuus; lämpötila algoritmit; valmistusmateriaalit; saatavuus elektronisten ja mekaanisten syöttöveden ajastimen merkkivalo lukitus-järjestelmät; mahdollisuus hilseenpoistoon ja kloori;
 • Samanaikaisesti: toiminnan käytännöllisyyttä ja laiminlyönneistä tuottajia;
 • Tekijä brändi vaikuttaa;
 • Ulkonäkö, hinta, palvelu.

Top Termoskannut palkkio

Tilava teetä termospullo elektronisella ohjauksella

Zojirushi CD-LTC50 ​​- metalli-muovi monikäyttöinen malli mikroprosessori täyte. Paneelien w / monitorin alttiina ja ohjaa lämpötilaa ja lämmitystilassa 3, suoritettiin vapauttamalla vesi syötetään sähköinen pumppu kytketään aloitetaan 7 tuntia ajastin. Kun kiehuvaa vettä, joka alkaa 50 minuutin kuluttua ja deklooraus suorittaa hylkääminen asteikolla Teflon teräksinen pulloon. Rakenne kuin pää- elementit sisältävät veden ilmaisin, sihti, veden annostelija, pyörivä mekanismi. Muodostaa yhteyden verkkoon tarjosi sähkötyökalun kantamiseen - kahva.

 • V / N / t / B / C 5,0 / 0,8 / 60 | 90 | 98 / 2,5 / 18,0 ... 24,5;
 • Mahdollisuus nopeasti kypsyvä puuroa, teetä, kahvia;
 • suljetussa ruostumatonta terästä kierre; Selkeä vesimäärän mittakaavassa; itsepuhdistumiseen saastalle; Lukita vähän tai ei lainkaan vettä;
 • Nopea kiehuvat ottaen huomioon suuren kapasiteetin; helppokäyttöisyys; luotettavuus; tehokkuutta; helppo huoltaa - laimealla sitruunahapolla;
 • pitkä käyttöikä; miellyttävä pastelli sävy elimistöön.
 • kallista;
 • ei pidä sijoittaa lähelle palokohteen - alkaa sulaa muovia.

Käyttäjän arviot: käyttäjät suosittelevat ja uskon, että on parempi maksaa tuote on kalliimpi kuin ostaa uutta joka vuosi.

Super suosittu elektroniikkalaitteen

Panasonic NC-HU301 - suosittu sähköinen malli pyörivän kappaleen, joka on valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Varustettu suljettu lämmityselementti, sähköinen pumppu, porrastettu veden taso ja elektronisen näytön. Viimeksi mainitun ohjataan termostaatilla tilassa 3, 4-aikavälin ajastin (4-10 tuntia), esto järjestelmä ylikuumenemiselta, vaihtoehto "tee" 4 ja veden syöttönopeus. Lisäksi sisällä lamppu on päällystetty hiilellä (Bincho) itsepuhdistuva kerros, ja seinät on eristetty U-VIP kuvia energiatehokkuutta 42%. Kun irrotat laitteen liikennöi paristot.

 • V / N / t / B / C 3,0 / 0,875 / 80 | 90 | 98 / 3,2 / 8,7 ... 11,8;
 • lisää nopeutta kahvia tai teetä; kiehuvaan veteen "laskee" klooripitoisuus; lämpötilan ylläpitämiseksi ei tarvitse enempää kuin 13 W;
 • ilman läsnä neste suljetaan; Älä polta elin;
 • laatu kokoonpano; luotettavuus; helppokäyttöisyys; melu - pienet; hajuton;
 • Korkean suorituskyvyn (keittämällä 20 minuuttia); Merkittävää energiansäästöä; helppo pintojen kosketukseen veden kanssa;
 • pitkä käyttöikä; esteettinen ulkonäkö.
 • Joskus se ruostuu PETN asennuspaikka säiliöön; puuttuu kapasiteetti; huonosti käännetty opetusta.

Lukuisten arvostelut: laite tyytyväinen lähes kaikille. Erityisesti nuoret äidit aina tarvitse lämmitetty vesi valmistamiseksi äidinmaidonkorvikkeen.

Termoskannut paras puolivälissä markkinoille

Tasokasta innovatiivinen laite

Bosch THD 2021/2023 - korkean teknologian erittäin pienikokoinen malli tyyppi. Ohjattu 2 painiketta heti lämmittää vettä, käynnissä ensimmäinen 5 ja lämpö, ​​valitsee halutun tilavuuden osia. Se voi olla eri valtioissa, on raportoinut LEDit: sinun täytyy lisätä vettä tai asentaa uusi suodatin, lämmitys tapahtuu tai poistetaan asteikko on valittu 1-n useasta lämpötilasta tilat ja mahdollisti lasten suojelu. Laitteistoon kuuluu virtauskuumennin ja asennettu suodatin Brita, ja joukon astioita ja muut tarvikkeet.

 • V / N / t / B / C 2,0 / 1,6 / 22 | 70 | 80 | 90 | 100 / 2,9 / 5,1 ... 10,9;
 • juomia, ja erilaisia ​​valmistetaan viipymättä;
 • laatu kokoonpano; pieni koko; nopeus; yksinkertaisuus; suuri teho; lasten turvallisuutta;
 • säästää aikaa ja energiaa; laatu muovi; ei hajua;
 • "Itsenäisyys"; tyylikäs muotoilu.
 • pieni kapasiteetti; Toimivat äänekkyys.

Käyttäjän arviot: Thermo suuri, mutta pieni.

Laadukas monikäyttöinen kone

Redmond RTP-M801 - kaksinkertainen metalli seinät sähköiseen malliin, jolla on kolme lämpötiloissa ja syöttöveden mekaanisesti tai automaattisesti - kaataa neste voi ja kuppi, vasten painiketta alueella suutinlaitteen. Päärunko on valaistu asteikko kannen - näyttö, jossa toimintonäppäimet ja indikaattoreita päällekkäisiä. Laite rakenne täydentävä sisä-lämmitin, termostaatti vaihe, suodattimen ja ajastin, joka toimii laajalla -. 3-99 tuntia eri lukon käyttölaitteen nappeja lasten.

 • V / N / t / B / D: 3,8 / 0,75 / 65 | 85 | 98 / 2,5 / 4,3 ... 7,5;
 • metallikotelo; helppo hoito (säiliö pyyhittiin sitruunahapolla ja puhdistettiin skaalaamalla etikka- liuos); kiehuvaan veteen; ei voimakkaasti kuumennettiin pinta;
 • mukavuutta; hiljainen; ohjelmoitu täsmällisyys; hyödyllisyydestä Lukitusnäppäimet lapsiin; energiansäästö;
 • käytettävissä olevan tilavuuden; moderni ergonominen muotoilu.
 • hankala asettaa vettä; tiukka napit; Joskus kauan näy muovista haju; lyhyt johto (1,2 m).

Mukaan arvion, jotka ovat monet: hyvä laite pieniä puutteita. Merkittävä osa eduista hyvää tehtävistä, lasten turvallisuudesta, läsnäolon avain "ON / OFF" ja manuaalisen pumppauksen.

Vaati budjetin vedenkeitin termospullo +

Toshiba PLK-30VETR (W) - E-muovinen malli laitteita ei ole huonompi kalliimpia kanssa. Varustettu suljettu TAN päällystetty fluorihiilihartsia pulloon, vedenkorkeus, suodatin, sähköinen pumppu, pyörivä pohja ja näytön. Ohjauspaneelin on LEDien ja säätää ajastimen (6 h), eri lukot ja 3-lämpöolosuhteissa. Kerran kuukaudessa, sitruunahappoa on tarpeen puhdistaa onteloon lamppu, ja kuten suodatin.

 • V / N / t / B / D: 3,0 / 0,65 / 60 | 85 | 98 / 2,6 / 3,1 ... 3,3;
 • tietyssä itsepuhdistuva tilassa suoritetaan ja poistamalla klooria vedestä; kiehuvassa vedessä 20 minuutin ajan saadaan;
 • informatiivinen näyttö; hyvä eristys; käyttömukavuutta;
 • hiljainen; laatu muovi ei lähetä hajuja; tehokkuutta;
 • tyylikäs ulkonäkö; pitkäikäisyys.
 • huono luku- taso alueella; epämiellyttävä virtajohto.

Käyttäjän arviot: erinomainen laite ilman merkittäviä puutteita.

Luotettavia edullisia kodinkoneet

Satu TA-6051 - metalli teknisesti yksinkertainen malli, joka on varustettu suljetun lämmityspatteri, vesi ilmaisin, ohjauspaneeli ja pyörivä jalusta, kahva ja virtajohto. Keittämisen jälkeen veden lämpötila pidetään 80 ° C: ssa nesteen syöttö on mekaaninen pumppu, automaattinen pumppu, tai painamalla vipua kuppi. On tyhjä säiliö Laitteen käyttö pysähtyy automaattisesti.

 • V / N / t / B / D: 6,0 / 0,75 / 80 | 100 / 3,2 / 2,4 ... 2,9;
 • saavutus kiehumispiste tapahtuu 45 minuutissa; Huolto suoritetaan tavanomaisilla menetelmillä;
 • luotettavuus; käytännöllisyys; hiljainen; tehokkuutta; miellyttävä ulkonäkö.
 • sumu ja pyyhi avaimet; todellinen tilavuus on alle 6 litraa.

Palaute: Erinomainen yhdistelmä hinta, suorituskyky ja laatu.

Paras laite on kaikissa tapauksissa oltava halpoja, joilla on paljon, lisäksi kuluttaa vähän energiaa, on sähköinen ja mekaaninen pumppu, ajastin, ja ei murru. Mutta se ei tapahdu - sinun täytyy priorisoida. Kun on tarkasteltu huolellisesti luokitus, voimme olettaa, että suuren perheen tai ryhmän enemmän tilava sovi laitteeseen (Zojirushi CD-LUQ50 tai Fairy TP-6051), ja koostumus, esimerkiksi 2-3 henkilöä paras vaihtoehto olisi: Bosch THD 2021/2023 tai Toshiba PLK-30VETR (W).

Termoskannut

"Chaynik9raquo; - niin usein kutsutaan henkilöä, joka tietää kuinka paha jotain tekemistä, kokematon. Esimerkiksi tien valitettavasti ei lasketa-tutteja ajurit, ratsastus joitakin omia, jonka hän tunnettuja sääntöjä. Kuitenkin vedenkeitin, joka käsitellään tätä materiaalia - Termoskannut - päinvastoin, erilaisia ​​kykyjä laaja valikoima (verrattuna tavanomaisiin). Tarinamme mitä Termoskannut voi ostaa tänään paikallisella myymälöissä. Hintakatto - 3000 ruplaa ..

Thermo - on "prodvinutyy9raquo; sähköllä. Sen tärkein ominaisuus (ja toisin kuin tavanomaisessa kattila) - kyky ylläpitää korkean lämpötilan vesi, kun se on kiehumispiste. Ja se ei ole 30-60 minuuttia (se voi ja eräät tavanomaiset kattilat), ja muutaman tunnin. Nykyään monia malleja, joita voidaan tukea valita haluttu lämpötila (tavallisesti 60 ° C: ssa). Vesi kiehuu Thermo hitaammin (joskus minuuttia 20-30) kuin yksinkertaisella kattilaan, koska suurempi teho jälkimmäisen. Virta moderni vedenkeitin (riippuu siitä, kun vesi kiehuu) voi olla jopa 2,5 kW, termpopota enintään 1 kW (yleensä 600-800 W). Mukavuus on, että keittää vettä Thermo 1 kerran, käyttäjän milloin tahansa (kunhan vesi ei lopu) voi saada sen kuuma - tuhlaamatta aikaa (vaikkakin pieni) odottaa sen keittää vedenkeitin. Thermo kapasiteetti yleensä suurempi kapasiteetti vedenkeitin - 2,5 litraa. Lisää että enemmän säästöjä Thermo sähköä. On selvää, että jos käyttäjä ei käytä koko ajan vskipyachonnuyu vesi kattilaan ja keitä se yhä uudelleen (juoda kupin teetä) - kuten usein tapahtuu. Thermo virransyöttötilan pitämään lämpötila ei yleensä ylitä 70 wattia.

erittäin edullinen

Aloitetaan meidän tarkastelun edullisin Thermo, arvoltaan jopa 1500. Ruplaa. Lopulta monet meistä haluavat säästää ikuisesti. Siksi täyttää mitä budjetin vaihtoehtoja.

Polaris ei kanna brändin merkkejä "first tier." Brändi on käytettävissä melko halpaa laitteita. Se on tehty pääasiassa Kiinassa. Kuitenkin tämä maa on nyt - syntymäkoti valtaosa pieni keittiö (myös keittiö) laitteet. Samassa mallissa ovat saatavilla ja enemmän tiedossa, "raskruchennyh9raquo; tuotemerkkejä.

Thermo Polaris PWP 3007 Se tuli myyntiin viime aikoina. Huolimatta hyvin alhaisin kustannuksin (1200. Ruplaa *), se on yleisesti ottaen se täyttää kaikki nykyajan vaatimukset. Se on metallikotelo kaksinkertaiset seinämät (ylimääräistä voimaa, eristys). Pullo vesi myös metallia, 3-litrainen, kellua indikaattori veden tasolla. Voimalaite - 700 wattia. On olemassa kahdenlaisia ​​pumpun veden syöttämiseksi kuppi: sähköinen ja mekaaninen pumppu (jos sähkökatkoksen). On ajastin - voit asettaa määräaika, johon mennessä Thermo lämmittää vettä ja ylläpitää sen lämpötilaa. Kuitenkin, tässä mallissa, vain 1 lämpötila - &59deg;C (tämä "minus9raquo; monia edullisia Thermo). On funktio "Re-kiehuva" (prosessi kestää paljon vähemmän aikaa kuin ensimmäinen kiehumispiste). Voi karanteeniin työtä ilman vettä, ja vuoto lukitus ( "Child Protection"). Elektrokontakt - keskus (Thermo voidaan kääntää 360 °), lämmityselementti - suljettu (se kaikki tällaiset Thermo).

Thermo "Fairy TP-401" Sitä voi ostaa suunnilleen saman verran (1-1200. Ruplaa). Älä mene lankaan, jonka nimi kodinkone. Todellakin, "Feya9raquo; - yksi harvoista tiedossa (vuodesta 1982) Neuvostoliiton merkkejä kodinkoneiden. Mutta nyt - Hardware Kiinassa. Mutta kokoonpano, joidenkin mukaan todella tapahtuu Venäjällä Udmurtian kaupungin Votkinsk ( "pobochnoe9raquo; puolustus yrityksen tuotanto). Kuitenkin mukaan muita tietoja, jotka onnistui saamaan "Culinary Eden" Kiinassa, tekniikka "Feya9raquo; nyt ja se on menossa. Virallinen kommentteja, meillä ei ole - kysymykseen "Culinary Eden" Moskovan toimistossa valmistajan vaille vastausta. Kuitenkin päätellen arvostelut käyttäjien tukema taiteen kiinalaista alkuperää "Feya9raquo;.

Valitse "vaihteluista tuotantoa" palata Thermo "Fairy TP-401." Termpopot kuten Thermo. Teho - 750 wattia. Veden lämpötila säilyttää tilassa, tämä Thermo kuluttaa 35 wattia. Lämpötila järjestelmä - yksi. Kapasiteetti - 4 litraa vettä (pullo - kohteesta "nerzhaveyki9raquo, on viitteitä täyteläisyyttä). Kotelon metallia. Suunnittelu tarjoaa keskeinen sähköinen kontakti. On sähköinen pumppu veden ja käsipumppu. Käytettäessä sähköinen veden alkaa, kun vipua painetaan kupin (ei tarvitse painaa erityisen painiketta). On tukos työn ilman vettä. Kustannus Thermo "Fairy TP-401", muistamme, 1-1200. Ruplaa.

Halvoista 4 litran malleissa on syytä huomata enemmän, esimerkiksi Thermo BRAND 34402. Hän seisoo 1,3-1,5 tuhatta. Ruplaa. Teho - 800 wattia. Tässäkin kaikki on varsin vanhentunut. Metallikotelo. Lamppu, tietenkin, myös valmistettu metallista (ruostumaton teräs), täyteläisyys merkintä. Pitäen lämpötila - 1-tilassa. Sähkö- ja käsipumppu vesihuollon. Veden virtaus painamalla venttiilin kuppi. Keski kontakti. Lock-off-kytkin ilman vettä, automaattinen sammutus kiehumispisteessä, ylikuumenemissuoja.

Suurempina, mutta samaan aikaan, aina edullinen malleja. Thermo Supra TPS-3004 Se sopii 5,5 litraan vettä. Ominaisuudet mallin monissa verkkokaupoista saatavilla kapasiteetti 5 litraa, mutta jos se täytetään merkkiin Thermo FULL ( «polnyy9raquo) - saada juuri 5,5 litraa, ja mainittua tapausta juuri tämän verran. -Pulloon vettä, metallia, kehon tässä mallissa muovi. Teho Thermo Supra TPS-3004 - 750 wattia. Tilassa pitäen lämpötila - 65 wattia. Vesihuolto on sähköinen, mutta on käsikäyttöinen pumppu. Toisaalta - haitta. Mutta toisaalta, se on edelleen sähkökatkos - harvinaisuus nykyään, vaikka tapahtuisi. Yleensä negatiivinen mutta merkityksetön. On toiminto "Re-kiehuvaa". Elektrokontakt - Keski. Thermo kansi on lukittu käytön aikana. Thermo ei toimi ilman vettä. On irrotettava suodatin säilyttää vaahdon. Kustannus Thermo Supra TPS-300-1500 ruplaa ..

Korottaa hintatasoa. Maksimi - 3000 ruplaa .. Tässä hintaluokassa olemme tavanneet mallista maailman tunnustettu valmistajat kodinkoneet, paras toiminnallisuus. Esimerkiksi Thermo Toshiba PLK-30VETR (W). Hän maksaa 2,9 thous. Ruplaa. Se on muovinen kotelo valkoinen metalli lamppu tilavuus oli 3 litraa. Teho - 650 wattia. kiehuvaa vettä Aika (täysi Termoskannut ja ympäristön lämpötila ei alle 20 ° C) - 20 minuuttia. Virrankäyttötilassa pitäen lämpötila - 65 wattia. On olemassa kolme tilaa ylläpitäen lämpötilaa 60, 85 ja &89deg;C (tahansa juoma, ruoanlaittoon eri elintarvikkeet). Haluttu lämpötila on asetettu tämän arvon näytöllä (painiketta vastaava). Thermo ensimmäinen keittää veden (näytön tallennetun lämpötilan muutokset kerralla 5 °), ja sitten se jäähdytetään valittuun lämpötilaan. Kun vesi saavuttaa halutun arvon - tämä näkyy näytöllä ja kulkee Thermo pitäen lämpötila valitun käyttäjän tilassa. On automaattinen pakko kiehuva (aktivoitu täytössä vettä, jos sen lämpötila laskee enemmän kuin 5 ° C). tila "vähentäminen kloorin pitoisuus vedessä" on myös. Itse asiassa - se on pitkäaikainen kiehumispiste (ei vähemmän kuin 3 minuuttia), jonka aikana klooripitoisuus veden määrää vähennetään. Kaatamalla vettä kuppiin suoritetaan sähköinen pumppu. Mekaaninen pumppu ei.

On Thermo Toshiba PLK-30VETR (W) ja toiminto "Ochistka9raquo;. Laite puhdistaa itsensä mittakaavassa. Totta, hän tekee sen ei huipputeknisiä Japanin tavalla, mutta menetelmä on varsin suosittu - sitruunahapolla. Ohjekirja ja se on kirjoitettu: "Täytä Thermo veden maksimitasolle, kaada noin 50 grammaa sitruunahappoa, sulje kansi ja paina CLEAN painiketta." Koko menettely kestää 90 minuuttia (näyttö pimenee raportti). Sen valmistumisen jälkeen suosittelemme kaataa Thermo vedellä lika. Ja poistaa hajua sitruunahappo - täyttö Maker "brims" asentaa ja ylläpitää lämpötila &89deg;C. Keitä vettä ja kaada se. Yleensä hyvin, että puhdistus on korostettu erillisenä toimintona, tietenkin. Mutta kokemus osoittaa, että menettely on tässä tapauksessa liian tiukka.

Thermo Panasonic NC-PG30 Se on hieman halvempaa - 2700 ruplaa .. Teho - 700 W, lämpötilanpitomekanismin tila - 46 wattia. K "Izyuminkam9raquo; malleihin kuuluvat puuttuminen sähköinen pumppu - on vain mekaanista pumppua. Joillekin tämä saattaa tuntua hankalaa. Mutta toisaalta - ei niin vaikea painaa kaatamalla vettä (vaikka joidenkin käyttäjien, se tugovata9raquo;). Mutta jos sähkökatkoksen käyttäjä ei viedä kuumaa vettä (ainakin jonkin aikaa, kunnes vesi on täysin jäähtynyt, sen jälkeen pitäen lämpötila ei myöskään toimi, lämpö säilyttää vain metalli Termospullo). Yleensä täällä kaikki on subjektiivinen, vain olla tietoinen tällaisesta ominaisuuksia tämän mallin.

Maksimikapasiteetti Thermo Panasonic NC-PG30 - 3 litraa vettä. Se on kaksi lämpötila-asetuksia: 60 ° C (valmistukseen vauvanruoka) ja &89deg;C (kahvia, teetä, nuudelit). Periaatteessa, valmistaja lisäisi ainakin toisessa tilassa (80-85 ° C, lämpötila on merkitystä valmistettaessa juotavaa). On tila "vähentäminen klooripitoisuus vedessä" (aktivoitu pitkittynyt painamalla "Keitetään / Povtor9raquo) - vesi on keitetty kauan (6 min), minkä jälkeen kloori-pitoisuus pienenee noin 80%.

Viivästetty käynnistys ajastin on (viivyttää alku mahdollista 6 tuntia). On Kalkinpoistoaineet (kustannukset tuottaa se joka toinen tai kolmas kuukautta), ja myös sitruunahapolla (tai sitruunan viipaleet, kääritty sideharso). Erillinen painike tätä ominaisuutta ei ole läsnä, tapahtuu aktivointi painamalla pitkään "nappia Vybor9raquo;. Hoidon kesto on vähemmän kuin malleja Toshiban - 42 minuuttia. Hauska, mutta sitruunahappo valmistaja tarjoutuu ostamaan vain palvelukeskusten ja Panasonic valtuutetut jälleenmyyjät. Ohjeiden perusteella ruMandership tukemat Thermo NC-PG30, tulisi käyttää puhdistukseen vain sitruunahappoa Panasonic! "Culinary Eden", tämä lähestymistapa näyttää olevan hieman liioiteltu: varsin sopiva ja tavanomainen tallentaa sitruunahappo - tarkistetaan.

Tilavammissa (mutta ei kannata enemmän 3000. Ruplaa), pidimme Thermo jo mainittu tuotemerkkejä Polaris - malli PWP 4012D. Metalli termoskannuun että lisätty Thermo 4 litraa vettä, laitteessa kotelo metallia (kaksinkertainen seinä). sähköisen hallinnon, on suuri (tämän tyyppisiä laitteita) näyttö helpottaa "obschenie9raquo; Thermo käyttäjä.

Ovat läsnä Polaris PWP 4012D neljä veden lämpötilan järjestelmä: 45,65, 85 ja &89deg;C. Veden kaadetaan kuppiin käyttämällä sähköinen pumppu tai mekaanisella pumpulla. On ajastin viivästetty käynnistys (jopa 24 tuntia). Esimerkiksi voit määrittää Thermo niin, että kuuma vesi oli valmis aamulla aamiaiseksi (kuten Thermo vesi kiehuu hitaasti - kyky edistää osallisuutta on erittäin tärkeää). Se on toiminto, "uudelleen kiehuva." On caps lock päällä Thermo aika, estää öljyvuodon veden (sähköinen pumppu ja pumppu), kytke pois laitteen ilman vettä. Helppokäyttöisyys Thermo suunnittelu tarjoaa keskitetyn sähköisen kontaktin. Kustannus Thermo Polaris PWP 4012D - noin 3000 ruplaa ..

On pint lisää vettä (4,5 I) sopivat Thermo Toshiba PLK-45SDTR (W). Kustannuslaskentamallin - noin 3000 ruplaa .. Funktionaalinen analogi on mainittu tässä aikaisemmin malleja Toshiba PLK-30VETR (W). Nämä kolme tilaa veden lämpötilan säilyttämiseksi, alentamalla klooripitoisuus veden käsittely, puhdistus sitruunahappoa. Aika 4,5 litraan kiehuvaa vettä - 36 minuuttia. Teho - 650 W 65 W - lämpötilan ylläpitotilassa. Erojen - läsnäolo mallissa Toshiba PLK-45SDTR (W) kahden vesi kaatamalla tilassa: pehmeä (vesi valuu hitaasti turvallinen täyttö kuppeja) ja normaali (täyttöön suurempina). Lisäksi, Toshiba PLK-45SDTR malli (W) on läsnä toimintatila "Energosberegayuschiy9raquo;. Kun aktivoitu lämmitys tapahtuu vähemmän virtaa, vähemmän intensiivistä.

Termoskannut kiistatta yhdistää paljon etuja verrattuna tavanomaiseen kattilaan. Tästä huolimatta, on välttämätöntä ymmärtää, että termpopot toimi kaikille. Esimerkiksi, jos on kotona aamulla ja illalla - miksi sinun täytyy säilyttää koko päivän kuumaa vettä? Thermo sopii ihmisille, jotka usein kotona (esimerkiksi monet eläkeläiset), ja lapsiperheille (on aina kuumaa vettä - ei välttämättä kiehuvaa vettä - valmistukseen vauvanruoka), perheille, usein isäntä vieraille.

VAROITUS! Uusintapainoksia tekstiä tai kuvamateriaalia kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty!

1