Terrakotta väri on

Terrakotta - väri päivä

Jokainen ihminen tuntee perusvärejä joita esiintyy luonnossa. Mutta sen lisäksi niitä on olemassa useita eri värejä ja sävyjä, piilossa tärkeimmät spektrin. Terrakotta - väri, joka on yksi niistä. Se on vaalean ruskea väri, mutta aina punertava sävy.

Monissa sanakirjoja voit tavata määritelmän terrakotta värejä kuten ruskean, joskus kutsutaan väri maan tai värin paistetaan savea. Se voidaan nähdä spektrin punainen, vaikka se on paljon lähempänä ruskea. Terrakotta - värikylläisyydestä, se vain sopii täydellisesti valkoinen ja kaikki sävyisiä. Se näyttää hyvältä "sladkimi9raquo; kukkia. .. Nämä ovat, kuten väri "maitokahvin", väri voita, jne yhdessä muiden värien täytyy huolellisesti tutkia niiden työ ja yhteensopivuus:

 • hedelmäinen sävyjä antaa sille arkuus;
 • Kesällä värit yleensä tukahduttaa terrakotta, joten niiden pitäisi olla mahdollisimman pieni;
 • sekoita Marsh - huono vaihtoehto näissä yrittää välttää sitä, vaan vanhan tyylin sen aktiivisessa käytössä;
 • syvät värit luovat dramaattisen ilmeen, tärkeintä - älä liioittele, ettei konfliktia niiden välillä.

Terrakotta - väri, joka symboloi vakautta, luottamusta. Kuten olemme sanoneet, se on väriltään maata. Siten on edullista, ihmiset, jotka seisovat tukevasti jaloillaan. Kun katsot sitä, lisätä turvallisuuden tunnetta, tunne, että olet täysin turvassa. Feng Shui on suositeltavaa käyttää tätä väriä koristeet suulla tiloihin. Mutta älä pidä käyttämään terrakotta. Tämä väri jätetty liikaa, johtaa tilaan epätoivon, epämukavuutta. Hän on erittäin hyödyllinen toimisto, eteinen ja ehkä ruokasalissa. Mutta makuuhuone tai olohuone on parempi valita iloisilla väreillä.

terrakotta vaatteet

Tutkittuaan lajikkeiden tällaista väriä, en voinut olla ajatella sitä (voit keksiä itse aiheesta kuva edessä) mistään suuntausten vaatteet, voit käyttää väriä terrakotta. Mikä väri sopii kumppani hänelle, ja onko hän tällainen hassu ääni. Jos et vieläkään uskalla käyttää terrakotta mekko, väri on melko huonokuntoinen, varmista, että se on muistettava, että se sopii paremmin brunetit. Nämä toimenpiteet riittävät koristella edes yhden yksityiskohtaisesti. Mutta punainen väri sulautuu sen kanssa, ja se on jotain laimentaa. Ihanteellinen yhdistää rikas väri on valkoinen, se on jo mainittu edellä. Close väripaletti erittäin huolellisesti poimia. Mutta jos se tulee viininpunainen terrakotta, et voi pelätä. Hanki tyylikäs asu, jalo, vaikuttava. Yhdistelmiä voidaan asettaa, mikä tärkeintä, älä pelkää kokeilla. Ja sitten kaikki tulee.

Terrakotta hiusten väri

Tämä vaimennettu punaisen sävyä hiukset sopivat omistajat molemmat vaalean ja tumma iho. Se näyttää raikas ja luonnollinen. Jotkut uskovat, että hiusten väri, voit arvata luonnetta henkilö. Niin, ihmiset hiusten väri terrakotta ilmeikäs, mennä eteenpäin, vaikka vaara, ne ovat ailahtelevaa ja kärsimättömiä. Se on kuitenkin erittäin lämmin ihmisiä, jotka voivat antaa hoitoa ja todellinen intohimo. Niistä voi osoittautua hyviä johtajia. Tänään, punainen sävyt ovat yksi suosituimmista.

Terrakotta väri - on mitä?

Haluatko katsoa muodissa tänä kesänä? Niin varmasti täyttää teidän vaatekaappi vaatteita terrakotta väri. Tämä on lähellä luonnollista väriä, se näyttää hyvin luonnollinen, rento ja samalla tyylikäs ja älykkäästi.

Tämä väri on tulossa trendi kesällä ja syksyllä, mutta se on syytä tietää, että se ei ole kaikki tytöt. Joissakin tapauksissa terrakotta voi lisätä iän ja tehdä iho harmahtava maanläheinen.

Ihanteellinen terrakotta kuuluvat naiset syksyn tsvetotipu joilla hiukset ryzhinkoy, tumma iho, ruskeat silmät. Myös näyttää hyvältä kaikki sävyt terrakotta päälle brunetit - se on ihanan korostaa varjossa hiusten ja ihon. Blondit ovat vähemmän onnekkaita - tämä väri voi heikentää niiden ulkonäköä itselleen, mutta jos valitset punaisen ja oranssin muunnelmia, on mahdollista saada lämmin, hurmaava keula. Kategorisesti ei sovellu terrakotta tyttöjen kalpea iho ja harmaita hiuksia.

Terrakotta symboloi luottamusta. Tytöt, jotka pitävät tätä väriä, älä epäilisi valituksen, he seisovat tukevasti maassa, he tuntevat suojattu. He eivät halua houkutella huomiota kirkkaita värejä, he tietävät, että ne huomataan ja arvostetaan.

Terrakotta väri - on mitä? - kysyy paljon tyttöjä, jotka ovat tottuneet viime vuodenaikaa tyydyttyneitä sävyjä vaatteita. Vaatemallistoin tehdä selväksi, että välillä terrakotta tekevät punertavan ruskean sävyjä, jotka ovat lähellä väri leivotaan savea. Tänä vuonna enemmän kuin koskaan muodissa, luonnollinen väri, on tarpeen kuunnella muotivirtaukset, ja kokeilla maku.

Ennen kuin juosta kauppaan uusia vaatteita, sinun täytyy tietää, mitä menee terrakotta väri:

 • Universal pidetään yhdistelmä terrakotta ja valkoinen väri;
 • tarjous näyttää terrakotta vanilja, kermainen, vaalean beige sävyjä, mutta sinun täytyy pitää mielessä, että ne ovat taustalla, yleensä visuaalisesti, ne näyttävät kirkkaampi;
 • yhdistelmä terrakotta väri on oranssi näyttää hyvältä ja kesäinen;
 • jalo vastoin voi olla kastanjanruskea ja savesta gamma, joka on hyvin juhlava pukea;
 • kaunis rento jouset saadaan, jos yhdistetään terrakotta mekko sinappi, pistaasi ja ruskeat;
 • Lisää värikäs terrakotta koralli ja vaaleanpunainen.

Mitä värejä yhdistyvät terrakotta väri vaatteita?

Yhdistelmä terrakotta väri vaatteita ei aina juuri tehnyt vain muutamia esimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään ydin on yhdistetty:

 • näyttää tyylikäs valkoinen pusero, yhdistettynä terrakotta minihame tai hame-tulppaanin, voit sulautua lumivalkoinen pusero terrakotta takki ja housut kahvi - molemmat vaihtoehdot ovat sopivia toimisto sipulit;
 • Mekko terrakotta väri on parasta käyttää mykistyy punainen villatakki - näin voit mennä treffeille tai kävelylle;
 • Jos olet huolissasi mitä kuluvat terrakotta väri, jotta se näyttää tyylikäs, sitten mennä vaaleanpunainen asia, esimerkiksi alkuun, jonka voit käyttää pitkä hame jalo värit - tämä sarja on täydellinen osapuolille, vierailuja ravintolan;
 • lomalla varmasti tuo terrakotta pistaasi shortsit ja t-paita - ja ne ovat käteviä rannalla, ja retkiä.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

"Terracotta väri sisätilojen: kesy palo"

Terrakotta väri sisätilojen - se on kuumaa yhdistelmä? Oranssi, punainen tai ruskea? Itse asiassa, niin sanottu varjossa neobozhzhonnoy savea, johon olemme tottuneet näkemään vasta polton - pimeästä kerma. Nykyaikaisen Venäjän sisustus on jossain määrin epätavallinen ratkaisu - mutta se on välttämätöntä löytää sen charmia ja antaa uusia värejä elämääsi.

Psykologit sanovat, että?

Miten sovittaa sen sisälle?

olohuone

makuuhuone

keittiö

kylpyhuone

lastentarha

Terrakotta väri sopii ihmisille, jotka eivät voi kuvitella elämääni ilman tunteita ja eloisia vaikutelmia, uhkapeli ja intohimoinen, rakastaa seikkailua. Analysoida sitä varten kapeakaistaista! Punainen värisävy pidetään aggressiivisena ja intohimoinen, mutta tulossa savi, hieman rauhoittua. Jos punainen väri voidaan verrata kauneus nuori tyttö, terrakotta - kypsä naisellisuutta. Oranssista hän sai energiaa, häpeämätön ilo, kyky piristää lajissaan. Ja ruskeasta - joidenkin painotus, säännöllisyyttä, syvyys.

Kaiken tämän, terrakotta - luonnolliset värit liittyvät luontoon, Kalliovuorten auringonlaskuja. Niille joilla ei ole varaa usein lomien, sävy voi tulla eräänlainen tabletin rutiininomaisella elämäntapa. Se on piilossa niin paljon tunteita, että voit ymmärtää tätä väriä pitkään. Mutta älä unohda yhtä yksinkertainen asia - rakastaa väriä ja viihtyvät omassa ympäristössään, ovat täysin eri asioita.

By terrakotta ei ole niin helppo poimia pari näyttäviä. Mikä tahansa kirkas, neon, värit, keinotekoinen työntää hänet alalle, ja tehdä samalla menettää. Voitteko kuvitella häntä ympäröi loistava violetti vaaleanvihreä tai naiivi? Sopivin ratkaisu olisi yhdistää se luonnollista, ympäristöystävällisiä värit, pastelli, hedelmiä ja leivonnaiset. Ja tietenkin kaikki punaisen, rusketus ja keltainen onnellinen pelata hänen osaltaan tähän työhön.

Esittelemme viisi mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja, jossa terrakotta yhdessä suotuisin värit "bezhem, meripihka, tyrni, sitruuna, kerma ja koralli."

 • Tietenkin terrakotta väri sisätilojen ansainnut rakkautta fanien etnisten tyylejä. Niiden klassinen väripaletti - terrakotta, oranssi, viininpunainen, kuparin ja ruskean. Mutta erilaiset kansalliset piirteet lisätä ainutlaatuista väriä. Tässä kuvassa edellyttäen Asuminen Itä tyyliin, jotka täydentävät terrakotta marja värit - kirsikka, vadelma, tyrni, ja hyvin varovasti hänen vieressään näyttää kultainen persikka.

"Terracotta + + beige oranssi"

 • Mitä valaistus, tärkein väri on kyltymätön - hän haluaa aina näyttää vieläkin valoisa, lämmin, elossa. Loisteputkivalot ei toimi - ne antavat vain vähän poikkeama valkoinen, sitten keltaiseksi, sininen. Ja tarvitsemme kirkas sitruuna, jossa siirtyminen oranssi. Tämä voi auttaa meitä varjostimet, jotka sopivat täydellisesti Afrikkalainen sisustus.

"Terracotta + + kullanruskea ruskean sävyjä

 • Seuraava olohuone hehkuu valoa - seinät ja katto on sisustettu terrakotta ja keltainen. Ruskea väri sisätilojen esitetään kolmena eri versiona - tammi, suklaa ja graniittia. Kuten näemme, oikeusvaltion luonnollisuuden tehnyt, niin se on kirjava joukko erilaisia ​​värejä näyttää aivan luonnollista. Älä unohda suunnittelijat ja väri nuoret lehdet, liittyy kaikkiin muihin.

"Terracotta + Beige + smoky"

 • Blue on vaikea yhdistää terrakotta sisustus, Persian sininen tai kirkkaan sininen jostain syystä eivät tule toimeen savi sävyjä. Kirkkaan sininen on sama mukanaan liikaa kontrastia luoden levoton yhdistelmä. Mutta olemme löytäneet sinulle hyvä esimerkki, jossa elementit ilma ja maa silti kääntyi yhdistämisen. Tässä huoneessa se ilmentää periaatetta koko saldo - raskas seinät, verhot ja verhotangot laimennettu savuinen huonekalut, tyynyt ja matto beige.

"Terracotta + kerma + pellava + koralli"

 • Terrakotta väri yksityiskohtia sopii romanttinen ja ylevä sisustus valtakunnan virtaa verhot, rehevä tavallinen, tyylikäs mukavat huonekalut. Varsinkin jos se on tehty sellaisessa järjestelmässä, kuten kuvassa alla - väri voita, koralli ja pellava. Terrakotta siirretään luokkaan Brown on lähempänä punaista, mutta se raja tekee siitä niin omaperäinen.

Älä ajattele, että terrakotta väri sisätilojen voi olla vain paksu kuin öljyväreillä. Pastellivärit hieman vaikeampi löytää, mutta kannattaa kokeilla - se on uskomaton sekoitus ruskea, vaaleanpunainen ja oranssi väri sisustus, joka on vähintään yhtä tarjouksen kuin hiekkaa tai aprikoosi.

"Valon terrakotta väriltään punertava sävy"

 • Sisätilojen seuraavat makuuhuonetta ratkaistu siten, että luultavasti saneli enemmän tilaa ja alhainen valaistusvoimakkuuden. Jossa luonnon savi on pyrkinyt ruskea paikalla, valon sävy hänen näyttää varsin viihtyisä ja raikas.

"Kirkas terrakotta väri oranssi sävy"

 • Ei ole olemassa terrakotta viileitä värejä, se aina pysyy lämpimänä - mikä tekee siitä ensisijainen vaihtoehto niille, jotka haluavat lämmittävät huoneisto kaikin käytettävissä olevin keinoin. Mutta se asettaa tiettyjä rajoituksia - terrakotta väri käytännössä yhdistää viileä sävyjä. Siksi valkoinen tapetti ja vuodevaatteet tulisi luopua - hyväksi väri lämmintä maitoa tai jauhemaista.

"Terracotta väri ja pinnan rakenne"

 • Kuten luonnollista sävyä, terrakottakaakeleita sisätilojen mieluummin karkea, pehmeä, pörröinen, kupera - mutta ei kiiltävä rakenne. Taustakuva ei pitäisi olla mitään loistavia elementtejä, tyynyt - valmistettu tiheä, mutta ei silkkiä. Kun maalaus seinät, yritä noudattaa perinteistä tekniikkaa, tyypillisiä avioero. Mutta terrakotta-värinen verhot ja tehdä varoen, ne voi maalata huoneen häiritsevästi punertavaa sävyä.

 • Jotta mahtua klassinen sisustus kirkas aksentti, joskus täytyy kokeilla. Mitä jos sielu kaipaa punaista, mutta pelkäät liukastumisen yksinkertaisuus ja mauttomuus? Suunnittelijat kehotetaan turvautumaan monimutkaisempia sävyjä, jotka ovat symbolisia ja mielenkiintoinen. Terrakotta saattaa hyvinkin korvata punainen, makuuhuoneessa alla olevia kuvia. Hän on hyvin sävytetty ruskea ja vanilja, mutta sisustus korostettiin myös tyylikäs.

Terrakotta väri sisätilojen keittiö - hyvä valinta. Ajattele monia viihtyisiä ravintoloita, jotka tekevät usein tyyliltään ja kodikas. Savi väri he käyttävät, jotta meidät tuntemaan varmempia kuin mahdollista, iloinen ja rauhallinen. Terrakotta torjua ei-toivottuja ajatuksia ja auttaa keskittymään ruoan maku. Ja lisäksi sävyjä - joka arvostavat ikuisesti kiiruhtivat töihin ihmisiä ja kotiäidit kasa ruoanlaitto astiat, joihin toteutus ei ole tarpeeksi aikaa.

 • Katso, miten vakava ja valoisa katsoa keittiö, sisustettu kultainen terrakotta alueella. Suunnittelijat ovat päättäneet poiketa malli ja maalasin sen hieman työtasot ja tiskiallas. Tarkasteltaessa lähemmin, näemme värituki ikkunalaudalla, paljon punaista ja oranssia ruudullinen tyynyt. Keittiö on täynnä ilmaa ja liikettä - kiitos messinki koriste tapetit ja epätavallinen lamput mosaiikki lampunvarjostimet.

 • Perinteistä italialaista tyyliä puolestapuhuja saven värien kaikkialla - seinille, huonekalut, lattia, astiat ja jopa kodinkoneet. Huomaa, että tämä vaihtoehto tulisi käyttää vain, jos keittiössä on yhtä suuri kuin ihmiset tämän maan. Huoneistoissa on tyypillinen ulkoasu luo vaikutus tumma kaninkoloon. Tämän välttämiseksi ajattele väriä maitokahvin sisämaassa - se luo vahvan kontrastin samalla tasoittaa ahdistava vaikutelma.

Mutta väittää, onko terrakotta väri kylpyhuoneen sisustukseen, emme käytä - on tyypillinen ratkaisu kylpyhuoneet klassiseen tyyliin, omistajat, jotka ovat kyllästyneet kasvottomia harmaa. Mitä värejä olisi kiinnitettävä huomiota? Ne, jotka näyttävät hyvältä ja ilman valoa, eli sillä vaaleanpunainen tai oranssi komponentti.

 • Halu luonnollisuuden saisi tehdä teistä askeettinen. Voit aivan varaa oma väri ratkaisut - sekä seuraavan kuvan. Bath kiillotettu kiiltoa ja tiheästi Streaked kuparia, terrakotta laatat lattialla kaikuja yhteen ääneen. Kaikki muut osat voivat jo olla mitä tuotetaan vaikutelma ei kiinnitä huomiota mitään muuta.

 • Tämä kylpyhuone terrakotta sävy hyvin lähellä oranssi, mutta se perustetaan oikeaan "maanläheinen" kantoja lisäsi laatikkoa Wenge väri. Ehkä ilman huoneeseen olisi näyttänyt melko tavallinen niin beige laatat eivät pysty kunnolla kuitata savi sävyjä.

Muistakaamme neuvoja psykologien ja liikunnan vuoksi varovaisuutta käyttämällä sisustus lastentarha vain vaaleita sävyjä terrakotta. Ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin persikka, mutta näyttävät vieläkin hiljaa, läsnäolo ruskean toteaa. Toteamme kerralla - yhdistelmä ei-triviaali, ja olisi luottaa pelkästään omaa makua.

 • Koristelu on tehty tilaa tyyliin "aikuisten" olohuone - puhtaat linjat, valkoinen paneelit, suuri kaari. Se on käytännöllinen, kun otetaan huomioon, että sisätilojen ei tarvitse piirtää, kun lapsi saa vanhempi. Ja nyt upea tunne voi luoda käyttämällä ohutta katos yli sängyn, tämä on silloin, kun seos valkoiset näyttää helpolta ja tarkoituksenmukaista.

"Terracotta + vaaleanvihreä sävyjä"

 • Tai voit yrittää tehdä terrakotta väri melko pieninä annoksina, korostaa jo olemassa luontaisella levinneisyysalueella. Tiedetään, että kaikki vihreät vaativat maanläheinen tai puun tuki - tämä rooli terrakotta valmis suorittamaan loistavasti. Seuraavassa kuvassa näkyy hänen likainen oranssi sävy, ja toista tämä yhdistelmä kotona.

No, toivomme, että terrakotta väri sisätilojen lakannut olemasta Terra Incognita teille, tuntemattomille maa, ja alatte soveltaa niitä enemmän rohkeasti. Mikään ei ole hauskempaa kuin löytää jotain uutta - etenkin suunnittelussa henkilökohtaista tilaa.

Vaaleanvihreä sisustus - röyhkeä, kirkas, mehukas, leikkisä! Tunkeutumalla tahansa huoneeseen, se hallitsee yhä huomionsa - kaikkialla havaittavissa kaikkialla silmiin pistävä ensiksi. Sisältö: Mitä ...

Pistaasi väri sisätilojen - pehmeä ja huomioon ottava. Hän putoaa luokkaan kevään värit - mehukas, tarjous, mutta silti vain voimistuu, ei ollut onnistunut näkyä täydellä voimalla. Se vihreät, ...

Olive väri sisätilojen - salaperäinen, hiljainen, jalo ja hieman vanhanaikainen. Tämä on standardi asettaa yhdistyksiä, joka tulee mieleen on maininta siitä. Oletetaan paloittele se komponentit - mikä on joukko ...

Väri kahvia maidon sisustus on hyvin samankaltainen kuin beige, mutta muutamia sävyjä tummempi. Se on kevyt, nyuansny, yleensä liittyy jotain läpinäkymätön ja heijastamaton. Pelkästään se ei ole ...

Tämä nimi tulee Afrikkalainen puusta. Tämä on yksi arvokkaimmista ja kalliita rotuja maailmassa, jotka muodostavat eliitin huonekalut, ovet, parketti ja arkkitehtoniset muodot. Hän ...

Pidän todella terrakotta väri, "sairas" niitä tovin jo muutama vuosi sitten, kun hän oli vain yleistyvät. Minulla on paljon vaatteita värejä. Uskon, että kun olen lähdet korjauksista terrakotta olohuoneessa. Sitä paitsi, olen hyvin vaikuttunut balilaistyylinen. Ja tämä väri sopii hänelle.

Mitä minuun tulee, puhtaasti terrakotta väri melko raskaita. Mutta hänen kirkkaat sävyt ovat hyväksyttäviä sisustus. Uskon, että yhdessä vaaleat värit kanssa voit kokeilla. Uskon, että se näyttää hyvältä sisätilojen olohuoneessa. Mutta pääasia on, ettei liikaa sitä hänen kanssaan.

Terrakotta väri pidän, ja käytän sitä vaatteita, varsinkin jos se on kanssa vaaleanpunainen sävy. Mutta käyttö sen sisustus, minulle mutta jotenkin ei koskaan tapahtunut. Joka tapauksessa, en halua käyttää tätä väriä makuuhuoneessa, vaan olohuoneessa on ajateltava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin