Termostaatti kauko-lämpötila-anturi

Termostaatti lämmitys akun

Joskus on tarpeen säätää lämpötilaa jokaisessa huoneessa. Voit tehdä tämän asettamalla termostaatti lämmityspatterin. Se on pieni laite, joka säätelee lämpöä patterit. Voidaan käyttää kaikenlaisten lämpöpatterit, lisäksi rautaa. Yksi tärkeä seikka - laite voi vähentää alkuvaiheen lämpötilaa, mutta jos ei riitä lämmitysteho lisätä sitä tämä ei onnistu.

Rakenne termostaatit Lämpöpatterien

Lämmityspatterin termostaatti koostuu kahdesta osasta - venttiili (lämpö-venttiili) ja termostaattia (termostaattinen elementti, lämpötila-ohjain). Nämä tuotteet ovat saatavilla eri putkien koko ja eri lämmitysjärjestelmien. Termostaattia on irrotettava, on yksi ja sama venttiili voidaan asettaa erilaisia ​​ohjaimia ja jopa eri valmistajien - istuin on standardoitu.

Lämmityspatterin termostaatti koostuu kahdesta osasta - erityinen venttiili (venttiili) ja termostaattia (ohjain)

Ja venttiilit ja säätimet ovat erilaisia, joten ennen kuin termostaatti on jäähdyttimen on hieman perehtynyt sen rakenne, toiminta, ja näkymät.

Termostaattiventtiili - rakenne, toiminta, lajien

Venttiili termostaatti mukaan rakenne on hyvin samanlainen kuin normaali venttiili. On istuin ja sulku- kartio, joka avaa / sulkee aukko jäähdytysaineen virtaus. lämmityspatteri lämpötilaa säädellään tällä tavalla: määrä läpi virtaavan jäähdytysaineen jäähdyttimen.

Termostaattiventtiili poikkipinta

Kerta-putken ja kahden putken venttiili johdotus aiheuttaa eri. Virtausvastus venttiili putkistojen on paljon alhaisempi (vähintään kaksi kertaa) - ainoa tapa tasapainottaa sitä. Sekoittavat venttiilit voi - eivät lämmintä. Järjestelmissä, joissa on luonnollinen kierto venttiilit soveltuvat yhden putkijärjestelmien. Kun se on asennettu hydraulinen vastus yli kasvaa, mutta järjestelmä voi toimia.

Kukin venttiili on nuoli, joka osoittaa liikkeen jäähdytysnestettä. Asennuksen aikana se on asetettu siten, että virtaus nuolen.

Venttiilin runko on valmistettu korroosiota kestävästä metallit, usein lisäksi päällystetty suojakerroksella (nikkeli tai kromi). On venttiili:

 • Pronssi (nikkeli ja kromi);
 • messinki (päällystetty nikkeliä);
 • ruostumatonta terästä.

Kotelot yleisesti messinkiä tai pronssia, nikkeli tai

On selvää, että ruostumatonta terästä - paras vaihtoehto. Se on kemiallisesti neutraali, ei syövy, ei reagoi muiden metallien kanssa. Mutta kustannukset tällaisten venttiilien on suuri, löytää ne on vaikeaa. Pronssi ja messinki venttiilit ovat suunnilleen samat eliniän. Mikä on tärkeää tässä tapauksessa - se on laatu metalliseos, jonka jälkeen huolellisesti seuraavien tunnettujen valmistajien. Luottaa vai ei nimettömiä - ratkaisematon kysymys, mutta on yksi asia, että paras kappale. Päärunko on oltava läsnä nuoli osoittaa virtaussuunnan. Jos se ei - ennen kuin aika halpa tuote, joka on parempi olla ostamatta.

Koska patterit asennetaan eri tavoin, venttiilin tekee suoria (silmukointi) ja kulma. Voit valita tyyppi, joka järjestelmä on parempi.

Linja (kautta) venttiilin ja kulma-

Termostaattinen elementtejä termostaatit on kolmenlaisia ​​- manuaalinen, mekaaniset ja elektroniset. Ne kaikki suorittavat samat toiminnot, mutta eri tavoin, jotka tarjoavat eri mukavuutta, on eri ominaisuuksia.

Käytetyt termostaattiventtiilit toimivat kuten normaali hana - kääntämällä nuppia jompaan kumpaan suuntaan, kulkee enemmän tai vähemmän nestettä. Halvin ja luotettavin, mutta ei mukavin laite. Jos haluat vaihtaa lämpöä tarvitaan manuaalisesti kääntää venttiiliä.

Manuaalinen terminen pää - helpoin ja luotettavin vaihtoehto

Nämä laitteet ovat hyvin edullisia, ne voidaan laittaa tulo ja lähtö jäähdyttimen sijaan palloventtiilit. On mahdollista säätää niitä.

Kehittyneempi laite, joka ylläpitää haluttu lämpötila automaattisessa tilassa. Tämän perusteella termostaattityypistä - palkeet. Se on pieni elastinen sylinteri, joka on täytetty lämpöä aineen. Lämpötila aine - kaasua tai nestettä, joka on suuri laajenemiskerroin - ne ovat vahvasti sitä kuumennetaan tilavuuden kasvu.

Laite lämmityspatterin termostaatti mekaanisella termostaattia

Palkeet selkä varsi päällekkäin venttiilin kanavan osa. Niin kauan kuin ainetta ei ole lämmennyt, kara on vedettynä palkeita. Kun lämpötila nousee, sylinteri alkaa kasvaa koko (laajeneva kaasu tai neste), se painaa varsi, joka lisää päällekkäisiä aukko. Kulkee jäähdyttimen vähemmän jäähdytysneste, se jäähtyy hieman. Jäähtyy ja materiaali palkeen, jonka vuoksi sylinteri on pienentynyt varsi nousee, jäähdytysneste kulkee jäähdyttimen enemmän, se alkaa hieman lämmitettiin. Sitten sykli toistetaan.

Tällainen laite sisälämpötila pidetään varsin tarkasti + - 1 ° C: ssa, mutta yleensä riippuu delta, kuten inerttiä ainetta palkeita. Hän voi täyttää joitakin kaasua tai nestettä. Gazan reagoida nopeasti lämpötilan muutoksiin, mutta tekniikka, jotta ne vaikeampaa.

Nesteen tai kaasun palkeet - ei paljon eroa

Neste hieman hitaampaa määrän muutos, mutta ne tuottavat helpompaa. Yleensä tarkkuuden ero lämpötilan ylläpito - noin puoli siinä määrin, että on lähes mahdotonta havaita. Tämän seurauksena suurin osa termostaatit säädetyn Lämpöpatterien terminen pää on varustettu nesteen palkeita.

Asennettu mekaaninen termostaattia tulisi olla niin, että se on suunnattu huoneeseen. Koska lämpötila mitataan tarkasti. Koska ne ovat melko ihmisarvoisen kokoa, tämä asennustapa ei ole aina mahdollista. Tällaisissa tapauksissa voit laittaa lämpöpatterin irtoanturilla. Lämpötila-anturi on liitetty pään avulla kapillaariputken. Sijoita se missään vaiheessa, johon haluat mitata ilman lämpötila.

Irtoanturilla

Kaikki muutokset jäähdyttimen lämmönsiirto tapahtuu, riippuen ilman huoneen lämpötila. Ainoa haitta tällaisen päätöksen - korkeat kustannukset tällaisten mallien. Mutta lämpötila pidetään tarkasti.

Koon elektroninen termostaatti lämmittämiseksi jäähdyttimen vieläkin enemmän. Termostaattiosa vieläkin. Se lisäksi E-täyte asettaa ja kaksi paristoa.

Sähkötermostaatit akun ovat suuria

Liike venttiilin karan tässä tapauksessa ohjaa mikroprosessori. Nämä mallit on suuri joukko kehittyneitä ominaisuuksia. Esimerkiksi, kyky kellon laittaa huoneen lämpötila. Koska se on muodikasta käyttää? Lääkärit ovat jo pitkään osoittaneet, että unen paremmin viileässä huoneessa. Koska yöllä lämpötila voidaan ohjelmoida alla, ja aamulla kun on aika herätä, se voidaan asettaa korkeammalle. Kätevä.

Haitta Näiden mallien - suuri koko, tarve seurata akun purkautumisen (riittää useiden vuosien toiminnan) ja korkea hinta.

Laittaa lämpöpatterin tuloaukon tai poistoaukon lämmityslaitteen - eroa, toimi yhtä hyvin molemmissa asennoissa. Miten valita minne asentaa?

Mukaan suositeltu asennuskorkeus. Tämä tuote on teknisistä tiedoista. Kukin laite pidetään tehdasasetus - ne on kalibroitu lämpötilan säätämiseksi tietyllä korkeudella ja on yleensä - ylempi moninaiset säteilijän. Tässä tapauksessa teploregulyator asennettu korkeus 60-80 cm, on tarkoituksenmukaista säätää manuaalisesti tarvittaessa.

teploregulyatorov jossa piiri lämpöpattereihin

Jos kytket alemman satulan (putket soveltuvat vain alhaalta) on kolme vaihtoehtoa - etsiä laitteen asennetaan alareunassa, laita malli irtoanturilla tai määritä termistä päätä. Menettely on yksinkertainen, kuvaus olisi passiin. Vain jotain ja sinun jotka on lämpömittari ja pyörivät tietyissä kohdissa päänsä yhteen suuntaan ja sitten toiseen suuntaan.

Asettaminen standardi - on FUM-nauhalle tai pellavaa rullauksen pakkauksineen tahna

Varsinainen asennus on vakio. Venttiili on kierteitetty. Sen alla on valittu asianmukaiset liittimet tai metalliputkea leikataan pariutumisen säiettä.

Yksi tärkeä seikka on muistettava ne, jotka haluavat laittaa termostaatti lämmitys patterin kerrostaloista. Jos sinulla on yksi-putki johdotus, ne voidaan asettaa ainoastaan, jos ohitus - putkiosuuden että kasvot akun ja yhdistää kaksi putkea toisiinsa.

Jos sinulla on samanlainen asettelu (putki voi olla oikein) läsnäolo ohitus on tarpeellinen. Termostaatti asennossa laittaa heti lämmittimen taakse

Muuten voit säätää koko nousuputken, jotka eivät vain pidä naapurit. Jotta tällainen rikkominen voi määrätä hyvin suuria sakkoja. Siksi on parempi sijoittaa ohitus (jos ei).

Säädä (siirtää)

Kaikki termostaatit ovat tehdasasetukset. But näiden tasoa ei välttämättä ole sama haluamasi parametrit. Jos et pidä jotain työtä - haluavat sen olevan lämpimämpi / jäähdytin, voit palauttaa termostaatti lämmityspatterin. Tämä tulisi tehdä lämmityksen teoksia. Tarvitsetko lämpömittarilla. Hänen roikkua siinä kohdassa, jossa voit hallita ilmakehän tilaa.

 • Sulje ovi, laita termostaatti pään äärimmäisenä vasemmalla - täysin auki. Huonelämpötila alkaa nousta. Kun hän tulee olemaan 5-6 astetta yli halutun käännät säädintä aina oikealle.
 • Jäähdytin jäähdyttää. Kun lämpötila laskee arvoon että tunnet olosi mukavaksi, alkaa hitaasti käännä säädintä oikealle ja kuunnella. Kun kuulet, että jäähdytysneste on kahisivat, ja jäähdyttimen alkoi lämmetä, lopeta. Muistakaa, mitä kuvassa paljastuu kahvaan. Ja se on otettava käyttöön, jotta haluttu lämpötila saavutetaan.

Säädä termostaatti on helppoa pattereita. Ja voit toistamaan tämän useita kertoja, asetusten muuttamiseen.

Termostaatit huoneanturilla - miten valita mekaanisten ja elektronisten talon tai saunan

Lämmitys koteja, asuntoja, toimistoja ja muita palveluita on tärkeä tehtävä, jonka ratkaisu vaatii pätevän ja perusteellinen lähestymistapa. Usein käytetty tähän tarkoitukseen eri kaasu ja sähkö lämmittimet, joissa on sisäänrakennettu automaattinen ohjaustoimintoja. Tämän käyttää lämpötilansäätimiä ilman lämpötila-anturi (termostaatti), sisäänrakennettu sähköinen ulkoinen tai vaihtoehto, joka on viime aikoina tullut yhä suositumpia.

Mitä termostaatit ilman lämpötila-anturi

Termostaatti (alias termostaatti), jossa on lämpötila-anturi huoneessa, erityisen ohjaimen, joka on olennainen osa lämmityksen ohjauslaitteen. Päätehtävänä laite on tukea jäähdytysnesteen lämpötilan tietyllä tasolla jäähdytys tai lämmitys. Useimmissa tapauksissa haluttu lämpötila-asetus on tehty käsin, jolloin termostaatti automaattisesti ohjaa kattilan tai konvektorin.

Joskus termostaatti on osa ilmasto laitteita, esimerkiksi sähkökattiloiden, ilmastointilaitteet. Hän on ensinnäkin, sinun täytyy lisätä mukavuutta tasolla. Johtuen lämpötilan säätimeen ei tarvitse jatkuvasti katkaista ja kytkeä kattilan muutosten mittaaminen huoneen lämpötila - kaikki kuvatut toiminnot suoritetaan laitteen automaattisesti. Lisäksi on tarpeen:

 • Tietoturvaohjelmisto. Jos kattila on jostain syystä ei suljettu, vaikka automaattisen ohjaussignaali tai ylikuumenee, termostaatti ilmoittaa omistajalle siitä avulla äänen.
 • Säästöjä. Termostaatti voidaan säästää lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän säätämällä ilman lämpötila, jonka vuoksi vähentää kulutusta kaasun tai sähkön.

Mekaaninen tai elektroninen lämpötilan säädin kautta kattilan termostaatti kerää tietoja nykyisestä lämpötila indikaattorit suoraan jäähdytysnestettä. Huone anturit mittaavat siis sisällä huoneessa. Sitten kerätyt tiedot lähetetään ohjausyksikölle laitteen tai automaattisäätimeen varastointia ja käyttöä. Tarkistuksen jälkeen merkintöjen saatujen anturiohjain mukaisesti asetukset joko pienentää tai suurentaa kattilan lämpötila. Hän sammuttaa lämmitysjärjestelmä tarvittaessa.

Tyypit termostaatit ilman lämpötila-anturi

termostaatit käytetään halutun lämpötilan ylläpitämiseksi, joka toimintaperiaate on jaettu elektroniset ja mekaaniset. Ensimmäinen vastaanottaa tietoja, koska sisäänrakennettu lämpömittari, ja toinen - laajentumisen ansiosta kaksoismetallilius- levyjen. Materiaalista riippuen kaksimetallisen anturit on valmistettu lujitemuovista. Lisäksi, ne jaetaan kauko- ja rakennettu. Poiketen lämpötilan valvonta-alue on eristetty:

 • ohjaus anturi;
 • ohjauksen kanssa lattia-anturi;
 • Yhdistetty.

Termostaatti kauko-lämpötila-anturi

Moderni termostaatti lämpötilan säätö voidaan suunnitella hautomoille, infrapuna lämmittimet, "Lämmitetty lattia" järjestelmät, jne. Joitakin muutoksia on varustettu kosketusnäyttö ja kirkas taustavalo. Huomattava jakelu hankittu termostaatit kauko-anturi, joka on eräänlainen sisätiloissa laitteita. Käytä niitä valvoa lämmityslaitteiden. Hyvä ostaa voi olla:

 • Mallin nimi: National mukavuutta TR 721;
 • hinta: 4220 s.;
 • ominaisuudet: - elektroninen, teho - 3500 W, lattia-, välillä - 5 .. + 35 ° C;
 • ammattilaiset: ohjelmoitava, halvempaa analogit;
 • haittoja: suhteellisen pieni lämpötila-alueella.

Suunniteltaessa ostaa on lämpötila-anturin tyyppi kauko lukea sähköisesti toisen suoritusmuodon. Ohjelmoitava lattialämmityksen termostaatti:

 • Mallin nimi: THERMO Thermoreg TI-&50;
 • hinta: 6259 s.;
 • ominaisuudet: - elektroninen, teho - 3600 W, välillä - 5 .. + 40 ° C;
 • ammattilaiset: ohjelmoitava;
 • Miinukset: kallista.

Mekaaninen termostaatti kauko-lämpötila-anturi ovat paljon halvempia sähköisiä kanssa. Ne eivät kuitenkaan ole huonompi niitä suunnittelussa asian:

 • Mallin nimi: National mukavuutta TR 111;
 • hinta: 2318 s.;
 • ominaisuudet: teho - 3600 W, välillä - 5 .. + 45 ° C, asennus menetelmä - piilossa;
 • Plussat: se on halpa, hyvä lämpötila-alue;
 • Miinukset: ei.

Asianmukaisesti valittu termostaatti auttaa säätelemään intensiteetin ja optimaalinen käyttölämpötila lämmityselementtien, esimerkiksi, lämpöpatterit. Sopiva suoritusmuoto on elektroninen ohjelmoitava ohjain, jossa on digitaalinen näyttö ajastin. Säästää ostaa sen, hyödyntää alennuksia, etsi kauppoihin, joissa he usein ajaa myyntiä, varastoja. Elektroninen termostaatti lämmin sähkökentän anturi integroidulla:

 • Mallin nimi: Schneider Electric Unica MGU5.501.18ZD;
 • hinta: 4140 s.;
 • Ominaisuudet: verkon parametrien - 230 V, 50 Hz, kuormitus - 10A, lämpötila-alueella - 5 .. + 30 ° C, mittaustarkkuuden - 0,5 ° C;
 • Plussat: suhteellisen helppo asentaa, kestävä etulevy;
 • Haittoja: pieni korkeuden säätö.

Kolmen termostaatti Valtec - seinälle sisätiloissa versio, jossa on sisäänrakennettu sensori. Arvo säädettävän parametrin asetetaan säätämällä pyörää:

 • Mallin nimi: Valtec VT.AC602.0;
 • Hinta: 1 904 s.;
 • Ominaisuudet: säätöalue - +5 ... + 40 ° C: ssa, suojan ja kotelot - 20 IP, kokoamalla uppojakorasian;
 • edut: alhaiset kustannukset, hyviä vaihtoehtoja;
 • Miinukset: ei.

Seuraava vaihtoehto on täydellinen säätämiseksi ja ylläpitämiseksi vakiona huoneen lämpötila. Vaihtokosketin auttaa poistamaan samanaikaista toimintaa lämmitys- ja ilmastointi:

 • Mallin nimi: Schneider Electric Unica T MGU5.501.12ZD;
 • hinta: 5170 s.;
 • Ominaisuudet: verkon parametrien - 230 V, 50 Hz, Load - 10A, säätö- alue - +5 ... + 30 ° C;
 • edut: yksinkertaisuus ja käytön helppous;
 • Haittoja: pieni lämpötila-alue.

Myynnissä Moskovassa, Pietarissa ja muissa kaupungeissa, löytyy kymmeniä muutoksia lämpötilansäätimien asennettu pistorasia. Hyvä valinta voi olla laite, jossa Novatek Elektro TP-12 jänniterele ja anturi, joka liitetään pistorasiaan:

 • Mallin nimi: Novatekin Elektro TP-12;
 • Hinta: 1 720 s.;
 • Tekniset tiedot: säätöalue - -10 ... + 90 ° C, mittaus virhe - noin 1 ° C, minimi ja maksimi jännite - 120 ja 320, koot - 122h61h76 mm;
 • Plussat: voidaan käyttää eri paikoissa (yrityshautomot, kasvihuoneet, asuintilat, jne), alhaiset kustannukset;
 • Miinukset: ei.

Muista, että asennus ulkoisen termostaatin tai muu tämän tyyppinen laite ja edelleen toiminnassa edellytettiin tiettyjä ohjeita. Toinen hyvä ostaa:

 • Mallin nimi: Sardo ST-0618;
 • hinta: 1995 s.;
 • Tekniset tiedot: käyttöjännite - 220..230 V, 50 Hz, suojan - IP30, mitat - 105h60h80 mm, paino - 134 g;
 • edut: alhaiset kustannukset, saatavuus LCD-näyttö;
 • Miinukset: ei.

Seuraavat rakentaminen on yksikanavainen elektroninen termostaatti pistorasiaan. Soveltuva ohjaamaan lattialämmitys, konvektori lämmittimet ja infrapuna lämmittimet:

 • Mallin nimi: Sardo ST-0618;
 • hinta: 1970 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - 0..30ºS (± 1 ° C), suurin kuormitusvirta - 16A, suojauksen taso - IP20, mitat - 124h57h83 mm, paino - 190 g;
 • edut: kun läsnä on LCD-näyttö, kohtuullisin kustannuksin;
 • Haittoja: pieni korkeuden säätö.

Sisäilman lämpötila-anturi

Lämpötila-anturit useimmissa tapauksissa on suojattu ulkopuolisilta vaikutuksilta lasikupuun, ja lanka on päällystetty PVC-eristys. Asennettu huonetermostaatti auttaa säätelemään huoneen lämpötila mukaisesti mieltymysten kaikkien perheenjäsenten. Vaihtoehtoisesti katso termostaatti ilma-anturilla ja lattia:

 • Mallin nimi: Unica Basic 55. 0502RS;
 • hinta: 3100 s.;
 • Ominaisuudet: väri - valkoinen, materiaali - muovi, suojaustaso - IP20 (kuiville huonetta), asennus - rakennettu;
 • ammattilaisia: näyttö;
 • Miinukset: alhainen suojan.

Jotta termostaatti Aura, Grand tai muita merkkejä toimituksen postitse, pystyt erikoistunut verkkokaupasta milloin tahansa. Sisätiloissa versio Siemens:

 • Mallin nimi: Unica, Basic 55. 0502RS;
 • Hinta: 1 872 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - 0-50 ° C, tarkkuus - ± 0,8 ° C: ssa, suojaus luokitus - IP30, mitat - 90h100h32 cm;
 • edut: alhaiset kustannukset, hyvä laatu;
 • Miinukset: ei.

RTF1 - suoritusmuoto mittaamiseksi lämpötila-arvot huoneen sisällä. Soveltuu toimistoihin, asunnot, varastot ja lisää:

 • Mallin nimi: RTF1 S + S Regeltechnik;
 • Hinta: 1 324 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - -30 .. + 70 ° C, aste pölyn ja kosteuden suojaus - IP30, kokoonpano - tasaiselle pinnalle;
 • Plussat: kustannukset, toiminnallisuus;
 • Miinukset: ei.

Seinään asennus ilman termostaatit käyttäneet antureita, jotka voidaan leikata-ja laastari. Huomaa sähkömekaaninen laite käyttää automaattisen lämpötilan säätimen eri huoneissa. Se voidaan liittää sähköinen lämmitysjärjestelmä:

 • Mallin nimi: Eberle RTR-E 6121;
 • hinta: 950 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - 5 .. + 30 ° C: ssa, yhteys - 3500 W, suojaus luokka - IP30, mitat - 75h75h25,5 mm, paino - 0,1 kg;
 • Plussat: hyvä puolustus, alhaiset kustannukset;
 • Miinukset: ei.

Lisäsuoritusmuoto seinäkiinnitykseen ei ole pienempi soveltuu asennettavaksi kuivassa ja sisätiloissa. Lue lisää asetukset toisesta termostaatin Eberle:

 • Mallin nimi: Eberle RTR-E 6163;
 • Hinta: 1 100 s.;
 • Ominaisuudet: mittausalue - 5. + 30 ° C, suojaus luokka - 30IP, mitat - 75h75h25 mm, paino - 0,1 kg;
 • Plussat: kohtuullisin kustannuksin, on avain verkon katkoksia;
 • Miinukset: ei.

RTR-E 6202 - mekaaninen muuttaminen Eberle ja maininta lämmitys ja kyky liittää ulkoinen ajastin. Kätevästi klemny määrä säästää aikaa suorittaa kokoonpanot:

 • Mallin nimi: Eberle RTR-E 6202;
 • Hinta: 1 692 s.;
 • Ominaisuudet: mittausalue - 5. + 30 ° C, virran voimakkuus - 10A mitat - 75h75h26 mm;
 • Plussat: Voit kytkeä ajastimen;
 • Miinukset: on kalliimpaa kollegansa.

Käytettäessä sähkösauna lämmitys voidaan kytkeä toiseen laitteeseen - lämpötila säädin, joka on varustettu ilman mittareita. Tietyssä lämpötilassa mittareihin Laite sammuu kuumennuselementit, ja jäähtyessään ne kytketään jälleen päälle. Tämä lähestymistapa auttaa säästämään maksamisesta sähkön:

 • Mallin nimi: Ratar-02K;
 • hinta: 3926 s.;
 • Tekniset tiedot: Mittausalue - -40. + 125 ° C, nimellisvirta kuormitus - 10A mitat - 72h88h54 mm, paino - 0,4 kg;
 • ammattilaiset: sopii laaja valikoima välineitä;
 • Miinukset: kallista kustannukset.

Seuraavana laite sopii myös käytettäväksi saunassa. Se on suunniteltu resistiivinen kuorma 20A kytkemällä jännite 220V:

 • Mallin nimi: T32M-02;
 • hinta: 3000 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - +50 .. + 150 ° C, kuormitus - 20A, on termoballon 280 mm pitkä;
 • etuja: yksinkertaisuus, luotettavuus;
 • Haittoja: jonkin verran kallista.

Huomaa analoginen ohjauslaite. Se sopii paitsi sauna ja kylpyjä, mutta myös ohjaamaan lämmittimet kasvihuoneissa, rakennusten, säiliöiden jne.:

 • Mallin nimi: ART-18;
 • hinta: 1980 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - -40 .. + 140 ° C, kuormitus toteutuksen releet (maksimi) - 5, 10 tai 16A (versiosta riippuen), koko - 90h50h70 mm;
 • Plussat: kohtuullisin kustannuksin, se sopii monille laitteille;
 • Miinukset: ei.

Ilman lämpötila-anturin kanssa rele on laajalti käytetty lämpötilan säätämiseksi huoneessa, jossa lattialämmitys asennettu. Johtuen valita oikea laite voi tehdä todella mukava ympäristö. Termostaatti ulkoinen lämpötila-anturi:

 • Mallin nimi: Heat-Pro RTC-70;
 • Hinta 2099 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - 5 .. + 40 ° C, tyyppi - mekaaninen suojaustaso - IP20, kapasiteetti - jopa 3600 W;
 • Plussat: kustannukset, hyviä vaihtoehtoja;
 • haittoja: suhteellisen alhainen kosteudelta ja pölyltä suojaus.

SE 200 - laite on suunniteltu ohjaamaan sähkölämmitys, joka sisältää kalvo lämmittimet, lämmitys matot, kaapeli-osiosta. Se tarjoaa hallinta lämpötila-anturit ja lattian:

 • Mallin nimi: Teplolux SE 200;
 • hinta: 5422 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - 5 .. + 40 ° C: ssa, ohjelmoitava, koskettaa ohjaus, suojan taso - IP21, mitat - 9h9h4,1 cm;
 • Plussat: käytön helppous, läsnäolon LCD;
 • haittoja: suhteellisen alhainen suoja on kallista.

Toisen tyyppinen elektroninen termostaatti lattialämmitys. Se on varustettu sisä- ja ulko-lämpötila-anturit:

 • Mallin nimi: Heat-Pro S-603;
 • hinta: 2459 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - 5 .. + 45 ° C, ohjelmoitava tyyppi - elektroninen kuormitusvirta - 16A mitat - 8,6h8,6h0,9 cm;
 • edut: kun läsnä on LCD-näyttö, kohtuullisin kustannuksin;
 • Miinukset: ei.

Hallita ja ylläpitää lämpötilaa asunnossa tai työpaikalla avulla sammuttamalla laite on erinomainen valinta on TR-1. Tämän termostaatti sopii konvektori, lämpöpuhallin, tuuletin, ja muut lämmitys- ja jäähdytyslaitteet:

 • Mallin nimi: DigiTOP TR-1;
 • hinta: 1999 s.;
 • Tekniset tiedot: mittausalue - -55 .. + 125 ° C, suojan taso - IP20, mitat - 11h6h4 cm;
 • Plussat: liittää suoraan pistorasiaan, digitaaliset valvonta;
 • haittoja: suhteellisen alhainen suojan kosteutta ja pölyä vastaan.

Aura LTC 530 on yksinkertainen laite, joka on sopiva säätö ja ohjaus lattialämmitys tai lämmitin. Sen tulisi olla suhteellisen edullinen laite:

 • Mallin nimi: Aura LTC 530;
 • hinta: 2490 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - - 5 + .. + 40 ° C: ssa, suojan taso - IP20, mitat - 8h8h4 cm, paino - 150 g;
 • edut: helpon käytön, ultra-ohut kiinnitysosaan;
 • Haittoja: alhainen suoja kosteutta ja pölyä vastaan.

Edut seuraavan sähköinen ohjain on suunnitella ja ULTRA alkuperäinen tyylikkyys. Kytkin etupaneelissa, mutta on ergonominen näppäimistö:

 • Mallin nimi: Aura VTC 550;
 • hinta: 2790 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - 5 .. + 35 ° C: ssa, tyypin asennus - syvennykseen, mitat - 8h8h 7 cm;
 • etuja: suuri taustavalaistu LCD-näyttö;
 • Miinukset: ei.

Laite EVAN WiFi ilmastointi Zont-H2 on erinomainen ratkaisu ohjaus ja säätö sähkö- tai kaasu kattila. Laite on ohjelmoitava ja on kaukosäädin:

 • Mallin nimi: EVAN WiFi Climate Zont-H2;
 • hinta: 7480 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - -30 .. + 50 ° C: ssa, Ohjelmoitava Käyttöjännite - 10-28 V, mitat - 7,7h8,6h3,3 cm;
 • Plussat: helppo konfigurointi ja hallinta;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Terneo RK - termostaatti Sähkökattilan anturin lämpötila D18-4. On suojattu ylikuumeneminen, sitä voidaan käyttää suojaamaan vesijohto jäädyttämistä ja lämmitysjärjestelmät:

 • Mallin nimi: Terneo RK;
 • Hinta 2530 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - -55 .. + 125 ° C, kuormitus - 16 kW, 16A, razmery- 7h8,5h5,3 cm;
 • Plussat: helppokäyttöisyys, kohtuullisin kustannuksin;
 • Miinukset: ei.

VT.AC614.0 termostaatti on mahdollisuus ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä laitetta, joka on vastuussa siitä, että lämpötilan ja suorittaa lämmityskattilan säätöjärjestelmään. Lue lisää laitteen:

 • Mallin nimi: VT.AC614.0;
 • hinta: 1800 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - +17 .. + 90 ° C: ssa, syöttöjännite - 220 V, 50 Hz: kytkentävirta (maksimi) - 3A;
 • edut: alhaiset kustannukset, nopea asennus;
 • Miinukset: ei.

On olemassa monia yleismaailmallisia termostaatit anturit, jotka määrittävät ilman lämpötila. Laitteen Devi on soveltuva ohjaamaan lattialämmitykseen tai täydellinen. Kautta erityinen älykortti Ajastin voidaan ohjelmoida tietyin aikavälein:

 • Mallin nimi: Devi Devireg 550 ELKO;
 • hinta: 5313 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - 5 .. + 40 ° C, kontrolli - e, aste pölyn ja kosteuden suojaus - IP30, mitat - 85h85h47 mm, paino - 110 g;
 • ammattilaiset: toiminnallisuus, kauko-ohjaus;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Universal termostaatti Ratar-01 on halvempaa edellinen laite. Se on kiinnitys DIN-kiskoon, ja käytetään integroidun valvonnan eri lämmitys- järjestelmien ja laitteiden kanssa:

 • Mallin nimi: 01-Ratar Relsib;
 • hinta: 2257 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - -40 .. + 120 ° C, razmery- 72h88h54 mm, paino - noin 400 g,
 • edut: yksinkertaisuus ja käytön helppous;
 • Miinukset: korkeat kustannukset.

Hyvä yleinen suoritusmuoto lämmittämiseksi ja jäähdyttävä termostaatti on peräisin Spyheat. Laite asennetaan tie auki asennus:

 • Mallin nimi: Spyheat SDF-418H;
 • hinta: 1890 s.;
 • Tekniset tiedot: säätörajoja - 5 .. + 40 ° C, tyyppi - elektroninen, teho - 3500 W, suojan taso - IP20;
 • edut: helppokäyttöisyys, edullinen;
 • Miinukset: alhainen suojan.

Miten valita termostaatit ilman lämpötila-anturi

Aloita päättää välillä mekaanisia ja sähköisiä laitteita. Ensimmäinen vaihtoehto on optimaalinen ja kätevä, mutta jos olet kotona tai toimistossa on ajoittaisia ​​ongelmia sähköä, sitten suosia mekaanista laitetta. Seuraavaksi kiinnittää huomiota rajat asetuksen asennustapa (yksinkertaisempi parempi) ja aste pölyä ja kosteussuoja.

Varsinkin säästäväinen ostajat parempi ostaa ohjelmoitava termostaatti. Tämä johtuu siitä, että tietyssä lämpötilassa järjestelmää tarvitaan talon ympäri vuorokauden. Aukioloaikoina tilat ovat tyhjiä, joten rahat kerran ohjelmoitava laite, säästät huomattavasti sähkölaskuja tulevaisuudessa. Heikkeneminen voidaan ohjelmoida, esimerkiksi 10-16 tuntia.

Arviot

Osti termostaatti TR 515 maasta Teplolux. Optimaalinen variantti vakaata toimintaa varten lämpötila lattialämmitys. Tarkkuus säilyttää ennalta määrätty parametri on 0,5 astetta. Ostohinta ei ole niin kallista - vain 2700 ruplaa. On funktio itsediagnoosin ja lasten suojelu. Puutteita havaittiin.

Lämmitysjärjestelmiin tilattu termostaatti ohjelmoitava kosketus ohjaimen SST SE 200 on kauko-anturi on asennettu upotettu asennustapaa. Totean erittäin kätevä ohjaus ja helppo asennus. Pölyn ja kosteuden suojaus ei ole niin suuri - vain IP21, joten mielestäni tämä on haitta. Sen pitäisi olla vähän kallis laite.

Lyhyt haku johti minut laitteeseen Teplolux TR 520. termostaatti on moderni ulkonäkö, suuri näyttö ja hyvä tekniset parametrit. Oston jälkeen kävi ilmi, että laite ei sammuta järjestelmä "lämmin lattia" in "End Call" -tilassa. Sen lisäksi, että huonosti toimiva firmware laiminlyönneistä uutinen ei ole kovin hyvä rakentaa.

Termostaatti ulkoinen lämpötila-anturi: yleiskatsaus, ominaisuudet

Hallintaa lämmityslaitteet moderneissa järjestelmissä toteutettu termostaatit. Tämä laite, jonka kautta omistaja voi perustaa työskentelee tietty toimintatapa emästä. Teknologisesti kehittyneitä tarvitse muuttaa termostaattien monella tavalla, ja jopa niiden automaattinen korjaus. On olemassa erilaisia ​​lähestymistapoja järjestämiseen vuorovaikutusta laitteiden ja johdon laajennus. Runsaasti mahdollisuuksia muodostumista nivelside tarjoaa termostaatti ulkoinen lämpötila-anturi, joka voidaan asentaa etäälle lämmittimestä.

Tarjolla termostaatit irtoanturilla

Perusmalleihin termostaatit toimitetaan kiinteät anturit. Niiden tehtävänä on määrittää nykyiseen lämpötila suoraan huoneeseen, jossa lämmitys järjestelmä toimii. Laitteet, joissa on kauko-anturi tyyppiä, jota käytetään niissä tapauksissa, joissa lämpötilan määrityksen ulkopuolella, joka on hallita varastoa. Mutta ongelma on edelleen sama ohjain - vastaanotettujen parametrien säätämiseksi parametrit toiminnan kohdelaitteistolla. Esimerkiksi, lämpötilan säädin, jossa on kauko-lämpötila-anturi voidaan asentaa lähelle kattilan, ja anturielementti tässä tapauksessa tulee sijaitsemaan huoneen, joka on suunnattu lämmitys toiminto. Harjoitetaan erilainen lähestymistapa käyttää kauko-anturi. Joskus se on asennettu kadulla, että käyttöparametrit kattilan asennettu noudattaen ulkoisten ilmasto-olot. Mutta tällaisissa järjestelmissä myös käytetään standardissa anturit ja katu analogit toimivat täydentävänä indikaattorina.

Mille tahansa käytettävien laitteiden termostaatit?

Klassinen esimerkki käytöstä termostaattien - järjestelmän lattialämmitys. Myös, viranomaisia ​​voidaan käyttää osana mainittujen kattiloiden, jäähdyttimet ja muut kodin lämmittimet. tunnistin on yhteinen koko ryhmä, tämän tyyppisiä laitteita - seurata lämpötilalukemat. Beyond kotikäyttöön on tarjota ja alueet, joiden käyttö vesistöjen, pakastimet, jäähdytysjärjestelmät, jne. Osana tätä infrastruktuuria käytetään kehittynyttä termostaatti, joka voidaan yhdistää yhdeksi järjestelmäksi, useita antureita. Teollisuuslaitoksissa käyttöä etäantureita, koska tarve seurata useita toiminta-alueella, jossa lämmitys on toteutettu, jossa on lämmitysyksikkö.

On olemassa muutamia merkkejä luokituksen laitteita. Ensinnäkin se on tapa esittää tietoa. On elektroniset ja mekaaniset termostaatit virheelliset lukemat ja luotettavuutta. Malleja ensimmäistä tyyppiä, on tyypillisesti pieni virheprosentti, mutta ne ovat vähemmän kestävä fyysinen vaikutuksia. Mekaniikka pidetään ikääntyminen tekninen selkäranka, joten tällainen laite löytyy yhä vähemmän markkinoilla.

Toinen piirre erottaminen perustuu asennustapaa. Sekä termostaatti, ja anturit voi sisältää lattian, seinän ja ilman ympäristössä. Ja myös periaatteita muut laitteet on kytketty erilaisia. Esimerkiksi termostaatti pistorasiaan irtoanturilla poistaa tarpeen suorittaa erillinen syöttöjohto. Jos langaton lähetin on käytetty, asennuksen toimenpidettä ja täysin rajoittaa fyysisen Laitteen asennus ilman sähköistä toimintaa.

Avain indikaattori on toimintakapasiteetin säädin. Tämä parametri määritetään kuorman vaatimusten mukaan, joka käyttää laitetta. Tyypillisesti kuluttaja-tyypin malleissa on potentiaalia 3-3,6 kW. Se riittää tuottavaan huolto kattilan tai joukko pieniä lämmittimiä. Muuten, oli mahdollista käsitellä useita yksiköitä samaan aikaan valmistajat tarjoavat monikanavainen hallinta. Jopa keskipitkällä suorituskyky laitteet usein sallia termostaatti integraatio, joka kykenee kattamaan 5-10 alueilla samanaikaisesti. Merkitystä on itse lämpötila-alueella, jossa todisteita jäljitetään. Tyypillinen laite on tyypillisesti välillä 5 ja 45 ° C: ssa Erikoiskäyttöön muutos tarjous toiminta vaihtelee jopa &09deg;C.

Toiminnallisia innovaatioita harvoin löytyy näitä laitteita, koska ne ohjaavat selkeä täytäntöönpano tietyn tehtävän. Onko se erillinen versiot sekä lämpötila voi myös kaapata kosteutta indikaattoreita. Tärkeintä on suunta teknologisen kehityksen kulkee termostaatit hallintalaitteiden ergonomiaan. Lisätä mukavuutta antureiden sulautettujen Wi-Fi-moduulit, ja ohjauspaneelit itse ovat kosketusherkkä paneeli asetuksia ja LCD-näytöt. Suosittu ja digitaalinen termostaatti kauko anturi, joka kannattaa mahdollisuutta ohjelmointia. Toisin kuin tavallisissa malleissa kuten elektroniset laitteet on suunniteltu käsittelyyn monimutkaisia ​​algoritmeja, alkuperäinen data, joka voi suorittaa lukemat useilta lämpötila indikaattoreita.

Kotimarkkinoilla, laadukkaita malleja termostaattien tarjottava yhtiölle "Teplolyuks9raquo,, Caleo, Honeywell, Electrolux, jne Tai erityisiin teollisiin sovelluksiin tarjoavat mielenkiintoisia malleja yhtiön Grand Mayer ja Thermo. Kuten kustannuksista, budjetin termostaatti kauko-lämpötila-anturi on käytettävissä keskimäärin 1-1500. Rub. Digitaaliset laitteet langattomien anturien arvioidaan 2-3000.

Kun se tulee hallinnassa moniosainen lämmityslaitteet tai monenlaisia ​​laitteita, valinta tehdään hankekohtaisesti. Teknisesti ilmaistuna oltava sallitun ominaisuudet erityistä sääntelyä pistettä. Kotiympäristössä vastuullinen alat voivat luottaa 5-10-alueohjaimiin jonka teho on noin 3,6 kW. Jos valitun mallin valvontaa varten lattialämmitys ja pieni kattila on sopiva elektroninen termostaatti kauko-anturin tyyppi kahden vyöhykkeen lämpötila. Tässä valinnassa voimme turvallisesti keskittyä ergonominen ja tyylillisiä edut mallin.

Vain harvoissa tapauksissa, moderni lämmitys tekniikka on käytettävissä ilman ohjauspaneelia vakiona. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuus suoraan sääntelyn tarjoavat usein oletuksena. Tässä yhteydessä, voi herätä kysymys, joka on tarpeen termostaatti kauko-anturin lämpötila. Tietenkin, asetus voidaan toteuttaa ja suoralla tavalla - itse asiassa samat viimeistelytasot tarjotaan ja langattomat hallintaominaisuudet. Kuitenkin, erityinen termostaatti antureita voidaan täysin vapauttaa käyttäjän tarpeesta säätää lämmitysjärjestelmään. Laite säätää automaattisesti toimintaparametrien joka varmistaa paitsi helppokäyttöisyys, vaan myös säästää energiaa resursseja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin