Termostaatit yrityshautomot

Termostaatti yrityshautomo käsillään

Yksinkertainen elektroninen laite lämmittää munat inkubaattorissa - termostaatti. Tuottaa mekaaninen laite on vaikeaa, mutta ihmiset tuntevat elektroniikkaa, voi tehdä sitä. Mikro-ohjain auttaa tehokkaan lisääntymisen lintujen, toimii vahvistimen lämpöenergiaa.

Miksi tarvitsen termostaatti Hautomotoiminnalle

Maanviljelijät käyttävät digitaalista termostaatti-inkubaattorissa. Laite pystyy luomaan laitteen lämpötila kehittämiseen tarvittavia alkioita. Moderni inkubaattorit välttämättä varustettu tällaisia ​​laitteita. Jos tällainen laite ei ole, sinun täytyy ostaa tämän kohteen tai rakentaa omaa. Teknologian edut:

 1. termostaatti ylläpitää oikean lämpötilan kaikkina aikoina;
 2. voit asettaa tietyn tilan kullekin siipikarjan;
 3. kun laite ylikuumenee tilaa, se on kytketty pois päältä;
 4. ominaisuuden avulla virran säästämiseksi.

Onko mahdollista tehdä termostaatti kätensä

Useimmat yrityshautomot markkinoilla, on suoritettava elementti. Puutteen kompensoimiseksi tällaisen ohjaimen voi itsenäisesti. Tehdä laitteesta helposti, se vaatii tiettyjä taitoja. 2-variantit osannut luoda digitaalinen lämpötilan ohjain:

 • Sähköinen Engineering - monimutkainen prosessi, jossa käytetään sähkö- ja muita laitteita. Muodosta säädin Tämän sovelluksen voi vain ihmisiä, jotka tuntevat alan elektro.
 • Termostaattinen menetelmä vaatii osien käyttö, on aiemmin kotimaan sähkölaitteesta. Etsi osat voivat olla laitteita, Kiinan, Venäjän ja eurooppalainen tuotanto, jotka perustuvat lämpötilan säätö (rauta, vedenkeitin, curling).

Sähköinen lämpötila-anturit on-off-

Jotta termostaatti inkubaattoriin omiin käsiinsä, sinun täytyy löytää tai ostaa tarvittavat radio- komponentit ja juottaa ne kaavion. Töihin tarvittavat varaosa, joka vastaa vakiojännitteellä. Sinun tapauksessa ota zenerdiodin. Voit käyttää mitä tahansa. Lisäksi voit ostaa seuraavat osat:

 • transistorit (315 ja CT MP 42);
 • Thyristor KU 201-202 (huomaa, että siellä oli kirje H nimitys);
 • KD-diodit 202, teho 600 W - 4 kpl. (Ne on oltava kirjaimet N tai HC);
 • muuttuva vastus (30-50 ohmia), se on tarkoitus säädellä tilassa;
 • termostaatti.

Transistori on laitettiin putkeen, lasista, laittaa design muna. Hanki eräänlainen lämpömittari hautomon. Hän valvoo lisätä tai vähentää lämpötilan. Laitteen se perustuu siihen periaatteeseen, että kun ohjain on kytketty virta on katkaisua kontakteja. Inkubaattoriin lämmitetään lamput. Jos verkko ei ole kytketty virtaa, akku alkaa kulua.

termostaatti-inkubaattorissa kaavion

Termostaatti inkubaattorissa omiin käsiinsä ilman järjestelmää on vaikea tehdä. Oivalliset lähtökohdat voivat olla rakentaa tietyn teollisen säätimen mallit:

Suunnittelu Näiden laitteiden sopivien tehdas luoda kopion kotona. termostaatit järjestelmä löytyy liitteestä tähän käyttöohjeeseen. Jos tällainen asiakirja ei tarvitse piirustuksia on-off-laitteessa on kokoelmissa tai erikoistuneita foorumeita, joissa ihmiset, joilla on maata, kertovat kokemuksistaan.

Kokoaminen termostaatti hautomo kädet pohjalta termostaatin suoritetaan käyttäen seuraavat tiedot:

 1. Etsi termostaatti tahansa kodinkone, joka on varustettu niitä ja rikkoa sen. Pysäyttämään laitteiston toiminta on kiinteä ja puhdista kaikki osat.
 2. Laitteen sisällä hajosi pour eetterillä. Pyyhi kotelo ja tehdä suljettavaan. Ominaisuuksien vuoksi eetteriä, laite on herkkä lämpötilan muutoksille: jäähdytys - supistuvan, kun kuumennetaan - laajentaa.
 3. Levy liittää termostaatti hampaat. Jos kaikki on oikein koottu, säädin toimii.

Video: kotitekoinen termostaatti hautomo

Valeri, 36 vuotias: Jotta lintu käyttämään konetta haudottaviksi "Tuhkimo". Se toimi hyvin, mutta viime aikoina hajosi termostaatin. Kaavion mukaisesti esitetään ohjeet, tein uuden itse käytettävissä olevista osista. Isäntälaite on vaikeaa ilman koulutusta ei suorita tätä prosessia. Pystyin kerätä oikealle, kääntyi itse tehtyjä analoginen ohjain.

Nikolai, 48 vuotias: Yli 10 vuotta, jotka harjoittavat viljelyyn lintu tilalla. Jälkeläisille ilmestyi nopeasti hakea yrityshautomo. Laite teki itse analogisesti teollisuuden kanssa. Termostaatti joutui korjailemaan omin käsin. Perustin sen uunista otettuna rikkoutuneesta rautaa. Säädin on kääntynyt työntekijöitä, huomattavasti helpottanut työtäni.

Anton, 45 vuotias: Äskettäin oli tarve lämpötilan kytkin. Talous on kasvanut, en voinut tarkkaavaisia ​​lämmittämiseksi laitteen sisällä. Naapuri esitetty, että on mahdollista asentaa termostaatti ja kertoivat omaa tuotantoa, miten sen uunista. Tänäänkin yrityshautomo nostaa ja laskee lämpötilaa automaattisesti.

Tee termostaatti hautomo käsillään

Säilytetään optimaalinen taso kosteus ja lämpötila on olennainen edellytykset laadullinen ulostulo vasikoita. Rodusta riippuen siipikarjan ja inkubointivaihetta, lämpötila on säädettävä. Lämpötila olosuhteet eri lintulajia pystyvät vaihdella 35-39 astetta. Ohjata tätä elintärkeää indikaattori on suunniteltu poikasten lämpötilansäädin inkubaattorissa.

Monet nykypäivän yrityshautomot on varustettu analogisen termostaatit, jotka vaativat usein viritys, pohjalta tuotettu lämpömittarin. Useimmiten, jotta lämpötila pysyy oikealla tasolla nyt käytetty elohopeaa tai alkoholin lämpömittari.

Siirtyminen digitaaliseen termostaatti, joka yhä kantaa nimeä elektronin, jolloin omistajat monia etuja yrityshautomot. Niistä ovat kyky antaa haluttu lämpötila olosuhteet laitteen sisällä, joten toiminnan ohjaus lämmityselementtien, käyttää visuaalinen valvonta lämpötila perustuu nykyisen toiminnan, prosessi automaatio, joka ei vaadi jatkuvaa säätöä. Myös energiansäästöä tapahtuu sammuttamalla lämmityselementti, kun haluttu lämpötila on saavutettu.

Hankkia erityinen termostaatti varastoi tai tee se itse järjestelmän piiriin?

Lähes kaikki nykyaikaiset malleissa on sisäänrakennettu termostaatit yrityshautomot. Vain satunnaisesti on tarvetta ostaa tämän laitteen erikseen tai tilaisuutta tehdä laitteen valvomiseksi omista suorituksistaan.

Päättynyt laitteet monitoritilaan tarpeen ja syötetään signaaliin, jos vika ilmenee. Teki pienimuotoisen järjestelmän yksinkertainen Lämpötilaa ei aina takaa 100% tarkkuudella kosteuden ja lämpötilan lukemat. Vaikka olet oppinut kokoonpano hautomo kotona, asiantuntijat suosittelevat uskoa näyttöparametreistä tuotteen, koottu tehtaalla.

Monet kotitekoinen yrityshautomot maanviljelijät käyttävät yksinkertaista lämpömittari. Tässä tapauksessa sinun täytyy jatkuvasti pysyä lähellä hautomo. Termostaatti voit hallita koordinoi työtä lämmityselementtien ja tarvittaessa sammuu automaattisesti. Tarvitsee vain mahdollistaa optimaalisen parametrit, jonka jälkeen se toimii itsenäisesti.

Ostaa valmiina termostaatin tai tehdä sen kotona Tukijärjestelmän - sinä päätät.

Kotitekoinen termostaatti yrityshautomo ei ole niin helppo luoda. Tehdasvalmisteiset laitteet ovat kehittyneempiä ja teknisesti täydellinen, yksinkertainen kopiointi joskus ei ole varaa kokematon henkilö.

On kaksi tunnetut variantit tänään siitä, miten voit hyödyntää termostaatin piiri. Ensimmäinen ja teknisesti monimutkainen valmistus laite perustuu sähköisten piirien ja laitteiden. Korkea tarkkuus väline itse tehdä, jos meillä on tietämystä elektro. Toinen vaihtoehto - tehdä lämpötilansäädin, joka perustuu toisen käden termostaatti. Sopivia vietti osan aiemmin toiminut raudan tai muita kodinkoneita. Tämä valmistus variantti on hallittava jopa aloittelija.

Harkitse molemmat menetelmät yksityiskohtaisemmin.

Jos harkitset kokoonpano kaavio tällaisen laitteen, voit varmistaa, että radio tarvitaan rakentaa sitä.

Käsityöläiset yleensä ostaa tai löytää omat varaukset ZENER keskuudessa kaikenlaista (sen on varmistaa jatkuva jännite läheisyydessä 7-9 volttia); transistoriparin (yksi sarjan CT 315, toisen - sarjassa IP-42 tai vastaava); tyristori sarjassa KU 201 KU-202 (jossa kirjain nimitys on H); 4 kpl diodi sarjassa KD 202 (parempi, jos ne on merkitty kirjaimilla NA tai N), on vähintään 600 wattia. Käsittely tila on muuttuva vastus, jonka resistanssi on alueella 30-50 ohmia. Se tarvitsee toisen Reletyyppi ISU (joka on lyhenne sanoista Multi-yhtenäinen). Lämpötila-anturi tällainen laite toimii transistori järjestetty lasiputkeen ja noudattaen tarjottimelle munia.

Kun ohjain on kytketty päälle kosketuksessa verkon rele avaa ja inkubaattorissa vastaanottaa lämpöä putkista, jotka on liitetty verkkoon, jonka jännite on 220 volttia. Tapauksessa katkaisemiseen verkon vika esiintyy releet, akku alkaa toimia, ja lämmitys lamput.

Voit tehdä laitteesta lentoasemilta avulla termostaatti. Hänen elin on täytettävä eetterillä ja luotettava juote. Kun työ, varo, koska ilma on taipumus haihtua nopeasti ja hyvin. Eetteri on hyvin herkkä muutoksille tason ulkolämpötilan. Tämän seurauksena tilan muuttamiseksi elimistössä.

Juotettu termostaattikotelo ruuvi liitetty kiinteästi yhteyksiä, mikä saa kytkimen pois lämmityselementin oikeaan aikaan. Säädä lämpötila lukemat sallii ruuvin pyörimisen.

Tällainen laite valmistusmenetelmä ei tarvitse käyttää monimutkaisia ​​langattomien komponenttien ja rakenne-elementit on asennettu piirilevylle tai on asennettu puoli tavalla.

Ennen munimaan hautomoon termostaatilla, joka päätät tehdä perusteella termostaatti, muista valita parametrit ja lämmitä laitetta.

Video "Miten saada lämpötilansäätimeen inkubaattorissa"

Tällä videon saat paitsi järjestelmää, mutta myös askel askeleelta ohjeet kokoamiseen laitteen lämmönsäätölaitteisto omassa yrityshautomo.

Monet ihmettelevät, miten luoda yrityshautomo käsillään. Tehdä tällaista rakennetta, jokainen pystyy helposti saatavilla materiaaleja.

Kun siitoskanojen täytyy ratkaista ongelma lämpeneminen Kanala munivia kanoja tuottavuus ei heikkene. Tietoja talvella lämmitys kanala luemme

Pesiä munivia kanoja onin suuria muutoksia kanalassa. Ne voi ostaa lemmikkieläinten tallentaa, mutta vain oikeus rakentaa itselleen juuri sinulle

Kommentteja ja kysymyksiä artikkeli

Ystäväni hallitsee kokoonpano kotimaisen yrityshautomo, mutta termostaatin päättänyt ostaa valmiina ja iloinen hänen työhönsä. Koska en ole hyvä taidetta, hän päätti seurata hänen esimerkkiään. Loppujen lopuksi tehtaalla työskentelee ammattilaisia, jotka noudattavat kaikkia normeja valmistus tällaisten laitteiden.

Mieheni ja ystävä yritti tehdä laitteesta kotona, mutta kokemus on osoittanut, että se ei pysty näyttämään lämpötila mahdollisimman tarkasti. Päätimme olla kokeilla enemmän ja ostaa valmiina. Ehkä joku perehtynyt tällaisia ​​asioita, niin todella tehdä laatua termostaatti itse.

Älä heti Hyvät, pahat ja sitten siitä sammutetaan

Järjestelmää voidaan yksinkertaistaa vähintään osia

Pääelementti pin Elohopealämpömittareita

Miten valita termostaatti hautomo, ja päätyyppiä suosittuja malleja laitteiden

Yksi tämän hetken suosituimmista viljelymenetelmien - pesiviä lintuja. Tämä johtuu siitä, että minimietäisyys ja pieniä käteistä menoja. Erityisen tärkeää pidetään poistamalla poikaset ja niiden toteuttamisesta. Tämä voidaan tehdä myös asunnon normaali inkubaattorissa lämpötilan säätö.

Päätarkoitus laitteen

Termostaatti-inkubaattorissa - laitetta, jonka automaattisessa tilassa voidaan säätää halutun lämpötilan ja kosteuden avulla erityisiä antureita ja lämmityselementit. Tällainen laite valvoo vaihtelut ympäristöön ja kompensoi niitä.

Komponentit termostaatti-inkubaattorissa

Mikä tahansa termostaatti koostuu seuraavista osista:

 • Lämpömittari (areometri) - osoittaa tason ympäristön lämpötilan ja lähettää sen pääohjausyksikön. Joskus se työnnetään pääyksikön.

 • Pääyksikön riippuu laitteen. Se asettaa tarvittavat parametrit, ja on myös käytetty jännite, joka syötetään tämän jälkeen lämmityselementit.

 • Lämmityslaite - laite muutosta sähköenergian. Useimmissa suoritusmuodoissa budjetti käytetään lämmön hehkulamput, joita on helppo käsitellä, lisäksi ne ovat riittävän kestäviä. Kalliimmissa malleissa, lämmitys elementtejä käytetään.

Huolimatta siitä, että kaikki termostaatit säädetty myyntiin, ovat vakaita, on olemassa tiettyjä ominaisuuksia, koska sinun täytyy valita oikea malli.

 • Digitaalinen termostaatti hautomo. Se on luotettavampi, vähemmän rikki ja on tarkat mittaustulokset. Sen kustannukset ovat korkeammat, mutta myös enemmän kuin toinen muodossa.
 • Mekaaninen. Se voi tukea vain yksi lämpötila, ja vaativat lisämajoituspaikkoja mittausta varten.
 • Analoginen (elektroninen). Tavanomaiset termostaatit joka on standardi joukko toimintoja.

Työ on tunnettu siitä, että toiminnan periaate mallista riippuen. Sähköinen termostaatit automaattisesti ylläpitää ennalta määrättyyn lämpötilaan, ja asettaa lämmityselementti alkaa toimia, kun se lasketaan alas ja pois päältä sen jälkeen, kun määrä ylittää.

Saadakseen mahdollisimman tuloksia prosessissa keinotekoisen inkubointi munat, sinun täytyy tietää mitä etsiä valitessaan termostaatti:

 • Kestävyys jännitteen äkillisen muutokset sekä muutokset ympäröivässä lämpötilassa.
 • Vähän ihmisen osallistumista poistamiseen poikasia.
 • Mahdollisuus visuaalisesti seurata yleistä ilmasto hautomoon koko aikana.
 • Automaattinen avautuminen ja sulkeutuminen lämmityselementit.
 • Puute jatkuvaa valvontaa ja säätöä.

Huolimatta valtava valikoima tarjotaan markkinoilla, kuluttajat pysähtyy usein huomionsa seuraaviin malleihin:

 • Unelma-1. Suosituin malli, jossa toiminnot asetetut tukea tarvittavia lämpötilan, kosteuden valvonta ja automaattikääntö munia. Pienen koon sitä käytetään myös pienten tilojen. Lisäetuna on yksinkertaisuus ympäristön olosuhteet ja jännitteen vaihtelut sähköverkkoon.
 • TCN4S-24R. Laite on valmistettu Etelä-Koreassa ja on varustettu PID. Rungossa on anturi lämpötilan säätö inkubaattorin, joka näyttää kaikki standardit ja todellisen instrumentin tila. Johtuen siitä, että indikaattorit kirjataan joka minuutti, taata täydellistä tarkkuutta.
 • Oinas. Termostaatti käytetään erilaisissa laitteissa, aina selviytyy tiettyä tehtävää. Laite on integroitu ajastin ja eroaa muista lukemia tarkkuus, lisäksi voidaan käyttää lämpötilassa, joka on -20-50 astetta. Koska sen ominaisuudet Oinas käytetään laajasti eri toimialoilla.
 • Ilmasto-6. Laite on merkityksetön virhe lukemat. Se pystyy mittaamaan lämpötilan, joka on alueella 0-85 astetta plus-merkki. Se on kytketty tavanomaiseen verkkoon, laitteen virta noin 3W.

Joku jo otti itselleen juuri tällaisen https://www.neoform.su/teplitsy-kremlevskie/lyks/ kasvihuoneessa? Haluan antaa.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

Erinomainen artikkeli, paljon hyviä vinkkejä! Olen nyt Thaimaassa ja mursi hänen päänsä, jos se on järkevää.

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta