Termostaatit lattialämmitys

Lattialämmityksen termostaatti: yhteyden ja ominaisuudet

Lattialämmityksen termostaatti ohjaa lämmitys- tilassa. Yksinkertaisessa järjestelmässä, voit tehdä ilman sitä, jos tulo jäähdytysnesteen lämpötilan ei ylitä 50 0 C Useimmiten omakotitalon kattilan lämmittää vettä paljon ja täältä termostaatti (termostaatti) tarvitaan estämään lämmön ylitykset ja ylikuumenemiseen huoneen.

Perusperiaate työnsä on sammuttaa lämmityksen heti, kun lämpötila lattian tai huoneen saavuttaa tietyn arvon. Kun lattia on jäähtynyt hieman, jälleen alkaa lämmitys.

Termostaatit ovat seuraavanlaisia.

 1. Ohjelmoitava - täytäntöönpanon ohjelmien monimutkaisuuden eri tasot. Niitä voidaan käyttää asettamaan lämpötila saadaan tiloihin, muokata sitä eri vuorokaudenaikoina, tarpeiden mukaan ja säästää. Asetus on tehty hipaisupainikkeita. Kustannukset Tällaisten laitteiden on korkein, mutta lopulta kompensoi säästöt energian.
 2. Manuaalisella asennus- ja kääntämällä säädintä. Laite on tunnettu siitä, yksinkertaisuus ja luotettavuus, mutta se toimii paljon vähemmän.
 3. Digitaalinen ohjaus - lämpötila asetetaan painamalla.

Termostaatti lattialämmitys voidaan sijoittaa avoimella tavalla, kun kotelo on kiinnitetty seinään. Se voi myös olla piilotettu seinäupotukseen jossa loput lämmityslaitteet.

Laite voidaan manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäisessä tapauksessa, lattian lämpötila asetetaan kääntämällä levy mittakaavassa. Menetelmä ei ole kovin kätevää, koska se edellyttää jatkuvaa seurantaa ja manuaalinen säätö ulkoisista tekijöistä. Käytöstä lattialämmitys, kun saavutetaan ennalta määrätty lämpötila tapahtuu, mutta ei ole kovin tarkka.

Automaatio tekee jatkuvaa valvontaa ja sääntelyä. Asetetaan parametrit kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Lattialämmityksen termostaatti (vesi) toimii vain yhdessä lämpötila-anturit ja toimilaite, jossa toiminnot on jaettu seuraavasti:

 1. Anturit sijaitsevat lattiatasoite, mukavin paikka huoneessa, termostaattikoteloon tai käytetään samanaikaisesti. Ne välittävät signaaleja suuruutta langallinen tai radion lämpötilaa. Anturit voivat olla yksinkertaisia, infrapuna-, tai kahden tukijalka (samanaikaisen mittaamisen huoneen lämpötila ja lattiapäällysteen).
 2. Termostaatti käsittelee tiedot ja lähettää käskyn avaamiseksi tai sulkemiseksi lämpimän veden syöttö.
 3. Servo muuttaa jäähdytysaineen virtausta säätöventtiilien.

Asennus termostaatti lattialämmitysjärjestelmä

Kytkentäkaavio hydraulinen lattialämmitys termostaatti vaatii asennuksen kaikki tarvittavat elementit.

 1. Asennettu lämpötila-anturi. Se voidaan sijoittaa tasoite. Se on myös kätevä sijoittaa sen viereen säädin vähentää vaikutuksen inertian lattialämmitys. Seinän on oltava ilman lämpöä, koska tämä järjestelmä ei toimi kunnolla.
 2. Lämmitysjärjestelmä on asennettu servomoottorin, joka vastaa tarjonta lämmintä vettä ääriviivat. Se on terminen pää kerrattu säätöventtiili (kaksi- tai kolme-tapa) tai kytketty virtapiiriin syöttöputkeen. Sisäpuolella palkeen täytetty lämpöherkkiä neste. Signaalin thermode suljettuja termostaatti yhteyksiä. Tämä mahdollistaa, jotka on sijoitettu ympäri palkeita. Neste laajenee ja jäähdytysnesteen virtaus on estetty.
 3. Sen jälkeen, kun kaikki liitännät on tehty tietyn piirin kokoonpano-tilassa.

Termostaatti lattialämmitykseen sijassa hinnasta riippuen, toiminnot ja helppokäyttöisyys. Yksinkertainen ja edullinen laitteiden mekaaninen tuottaa saksalaisen Eberle. Kalliimpia ohjaimet ohjelmointi toiminto on myös saksalaisten yritysten Legrand, Kermi ym. Tutkijat havaitsivat myös laitteen yksinkertaisempaa ja halvempaa. Miten yhdistää lämmin lattia Kermi termostaatti, Devireg "Teplolux", "Dzhituar" ja monet muut riippuen valitusta mallista. Asennus- ja käyttöohje, kaikki toimet on maalattu, ja seuraa ohjeita. Ei erillistä asennusta ei ole eroa.

Edullisesti hankkia sekoittamalla yksikkö, jossa on sisäänrakennettu termostaatti, joka ohjaa veden lämpötila sekoittamalla kuumaa ja nousevan veden virtausta. Sitä käytetään suuriin järjestelmiin. Vain yksi tai kaksi piiriä ei ole tarpeen, ja piiri voidaan helposti säätää manuaalisesti.

Termostaatti lattialämmitys pitäisi valita ja liittää, riippuen käytettävästä järjestelmästä. Se toimii yhdessä lämpötila-anturit ja toimilaite. Asennettaessa yksinkertaisia ​​järjestelmiä työ voidaan tehdä itsenäisesti. Monimutkaisia ​​järjestelmiä kerätään ja säädetään asiantuntijat.

Termostaatti lattialämmitykseen

 1. Miten valita termostaatti lattialämmitykseen
 2. mekaaninen termostaatti
 3. elektroninen lämpötilansäädin
 4. ohjelmoitava termostaatti
 5. Lämpötilansäädin sähköinen lattialämmitys
 6. Asennus termostaatti
 7. Lämpötilan säätäminen

Ohjaamiseksi moderni lämmitysjärjestelmä pystyy ylläpitämään vakio mukava lämpötila, termostaatti käytetään lattialämmitys. Yhdessä ulkoinen anturi valvoo ja säätelee ei vain lämmityksen itse kerrosten, mutta myös ilman tässä tilassa. Termostaatit voidaan asentaa kaikkiin huoneisiin, joissa on lattialämmitys ja säädellä lämpenemä kussakin niistä. Joissakin malleissa on kosketusohjaus ylimääräinen lämpötila-anturi voidaan ohjelmoida eri lämpötila-arvot milloin tahansa aikaan päivästä tai viikonpäivinä.

Miten valita termostaatti lattialämmitykseen

Normaali toiminta ei ole mahdollista ilman lattialämmitystermostaatti, voi säästää merkittäviä määriä energiaa ja rahaa. Kun suoritetaan tehtävät, jotka laite suorittaa vain kytkentä päälle ja pois kuumentamalla määräajaksi tai mukaisesti lukemat lämpömittarin. Kun valitset termostaatti on aina otettava huomioon sen kapasiteetista, jonka tulee täyttää valta lattialämmitys.

Työstä termostaatin riippuu pitkälti luo eniten miellyttävät olosuhteet tiloissa sekä säilymisen lattia. Liian korkeat lämpötilat voivat vääntyä lattia, crack ja menettää sen laatua. Siksi lattialämmityksen termostaatti on parempi valita on tärkeä kysymys laitteen lämmitysjärjestelmiin.

Niistä valtava määrä malleja ja malleja termostaatit, asiantuntijat erotella useita pääryhmään:

 • Laitteet, jotka tuottavat kustannustehokkaan toimintatapa, joka voi vähentää virrankulutusta ilman omistajille. Tällä hetkellä, vähentää lämmöntuottoa muutaman asteen.
 • Malleihin, joilla on ohjelmoitava ajastin, jonka avulla on mahdollista asettaa ajanjaksoa, jonka aikana huone on lämmitetty ennalta määrättyyn intensiteetin. Kaikki komennot lähetetään ajastin termostaatti, joka puolestaan ​​pitää lämpötilan tasolla.
 • On erittäin älykäs suunnittelu, joka voidaan ohjelmoida ja asettaa koko toimintatilaan, jossa vuorottelevat lämmitys- ja taloutta. Komentoa Laite toimitetaan suoraan kuumennuselementin ennalta määrätyn ajan, riippuen ulkoisista tekijöistä ja asetusarvoja.
 • Lämpötilansäätimiin käyttäen rakennettu rajoitin, joka on erityinen anturi, joka suojaa ylikuumenemiselta lattia ja lämmityselementti itse. Tällaiset laitteet ovat tehokkaimpia laminaatti, jota ei pitäisi lämmittää yli 260S. Muuten alkaa haitallisten myrkyllisiä aineita.

Valinta termostaatin tietyn huoneen riippuu alueesta. Pieni huone on melko tavanomainen laite ilman ohjelmointia ja laitteistot. Käyttämällä monimutkaisempia ohjelmoitavia laitteita soveltuu parhaiten tilavat huoneet. Useimmiten sellaisissa tapauksissa, käyttö sähkötermostaatit kanssa lämpötila-anturit on asennettu lattiaan.

Mekaaninen termostaatti lattialämmitykseen

Yksinkertaisin laitteita ovat mekaaniset huonetermostaatit varustettu käsikäyttöisellä ohjauspaneeli. Tämä paneeli useimmissa malleissa muodostettu kiertonuppi, joka levitetään noin lämpötila-alueella. Laitteen kytkeminen on varustettu erikoisnäppäimet.

Päättäessään miten valita termostaatti lattialämmitykseen, on otettava huomioon ilman mekaanisia laitteita tahansa elektroniikkaa. Näitä laitteita ei tarvita sähköenergiaa, vaikka monet mallit paneelit on merkkivalot, jotka osoittavat tilan lämmityksen aikana. Joissakin malleissa on varustettu mekaanisella ajastin, tietyn ajan toiminnan lattialämmitys tiettynä ajankohtana.

huoneen lämpötila mitattiin erityisen integroidun lämpötila-anturi lämpötilan säätö lattialämmitys, joka perustuu ominaisuuksiin kaasujen tai bimetallisen elementtejä. Vaikutuksen alaisena ympäristön, he voivat muuttaa määrää tai muotoa. Toisin sanoen, kun haluttu lämpötila, sähköinen piiri alkaa avautua tai sulkeutua. Tässä lämpötilassa kuumennuselementtien itse ei valvota.

Siten, mekaaninen säätö laite pystyy ylläpitämään halutun lämpötilan, kunnes se on kytketty pois päältä. Tarvittaessa on riittävää uudelleen käyttöön termostaatin odottaa ja lämmitys lattialämmitys elementtejä.

Elektroninen termostaatti lattialämmitykseen

Yleisimmin käytetty ei-ohjelmoitavien elektronisten termostaatit valvoa lämpötilaa tasolla jopa 0,5 astetta.

Nestekide näyttölaite ja näyttää nykyisen asetettu lattian lämpötilaa ja huoneen lämpötila. Lisäksi erityinen merkki näkyy ruudulla, kun lämmitysjärjestelmä on kytketty päälle. Määräajoin, on olemassa erilaisia ​​teknisiä viestejä, symbolit, mikä osoittaa vikaa järjestelmässä lattialämmitys. Tämän toiminnon avulla voit diagnosoida sähkötermostaatit. Suoran valvonnan väline toteutetaan kolme pientä painikkeita ulkopuolisten paneelin.

Lämmityselementtien virransyöttö toimitetaan samalla tavoin kuin mekaaniset termostaatit. On otettava huomioon, että elektroninen laite voi vaihtaa jatkuvasti päälle- ja poiskytkentäjaksoja, mikä säästää noin 30%. Hänen työnsä jatkuu kunnes lämpimät kerrokset joutuvat voimakkaasti pois omistajien keskuudesta.

Ohjelmoitava termostaatti lattialämmitykselle

Lämmitettäessä suuria alueita suuri arvo saavutetaan säästämällä energiaa, varsinkin kun käytetään lämpimiä kerroksia. Tämä ongelma voidaan helposti ratkaista ohjelmoitavalla termostaatilla, jota käytetään paitsi kaapelijärjestelmien lisäksi myös elokuvajärjestelmien kanssa.

Ohjelmoitavien termostaattien toiminta suoritetaan samoilla järjestelmillä kuin perinteisissä elektroniikkalaitteissa. Tärkein ero on kyky säätää toimintatapoja kalenterin mukaisesti. Tässä tapauksessa kaikki tarvittavat aikaväli- ja lämpötila-arvot asetetaan jokaiselle viikonpäivälle, mikä vähentää sähkönkulutusta 70 prosenttiin.

Tätä tarkoitusta varten määritellään jaksoja, joissa lämpimät lattiat toimivat täydellä teholla tai päinvastoin sammuvat tietyn ajan. Kaikki säätöprosessit tapahtuvat automaattisesti, kun kaikki tarvittavat säädöt on suoritettu. Esimerkiksi päivät asetetaan erikseen maanantaista perjantaihin ja lauantaihin ja sunnuntaihin. Sykli toistuu jatkuvasti, kunnes asetuksia muutetaan.

Sähkölämmittimen termostaatti

Termostaatit tai termostaatit on varustettu lämpötila-anturilla, jonka avulla voit säätää asetettua lämpötilaa kääntämällä ja katkaisemalla virtapiiri säännöllisesti. Samalla tavoin toimii myös sähköverkosta toimiva infrapunalämpötilan termostaatti.

Useimmissa tapauksissa lämpimät lattiat on varustettu termostaateilla. Jos tällaisia ​​laitteita ei ole mukana sarjassa, ne voidaan valita erikseen, koska ne ovat kaikki standardoituja ja sopivia kaikille lämpimän lattian sähköjärjestelmille.

Standardilaitteiden teho on 3-3,5 kW ja niiden mitat ovat 16 ampeeria. Jos lattioiden teho on korkeampi kuin termostaatin teho, liitäntä on tehtävä vain kontaktorin avulla. Jokaisessa laitteessa on kaksi lämpötila-anturia - sisäinen ja ulkoinen. Ensimmäinen mittaa lattian lämpötilan ja toinen - huoneen ilman lämpötila.

Jotta voit valita parhaan termostaatin lämpimälle kerrokselle, sinun on noudatettava tiettyjä kriteereitä. Ensinnäkin lattian maksimitehon arvo on otettava huomioon. Muussa tapauksessa tehon puute aiheuttaa kaapelin lämmityslämpötilan pudotuksen. Tarvittaessa laitteet liitetään yhteen verkkoon ja vapaasti tarjoavat yli 3 kilowatin kokonaistehon. Asennus tapahtuu erikseen huoneen eri osiin.

Toinen tekijä on asennustyyppi eli säätimet voivat olla yläpuolella tai rakennettu seinään. Kunkin laitteen asennustiedot näkyvät käyttöohjeessa. Valinnassa on otettava huomioon myös hallintatyypit. Esimerkiksi tarkimmat ovat laitteita, jotka on samanaikaisesti varustettu sisäänrakennetuilla ja etäisillä antureilla. Suuri merkitys liittyy toiminnallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Asenna termostaatti lämpimään kerrokseen

Ennen laitteen asennusta on perehdyttävä mukana toimitettuihin käyttöohjeisiin. Se näyttää etupaneelin, eli ohjauspaneelin, poistamista. Tämä toimenpide on tehtävä oikein, muuten laite tulee käyttökelvottomaksi. Sisäänrakennetuissa malleissa valmistetaan ura, jossa asennuskotelo asetetaan paikalleen. Termostaatin suositteleminen on sijoitettava lähelle pistorasiaa korkeudelta lattialta 0,6 - 1,0 m. Ennen työn aloittamista kotiverkon on oltava irrotettuna.

Lämpimän kerroksen termostaatin asennus alkaa syöttöjohtojen syöttöllä kytkentärasiaan. Lisäksi lämpötila-anturi on kytketty termostaatin ja kuumennuselementin väliin, joka asetetaan aaltoputkeen.

Lankojen kytkentä termostaatin kanssa on suoritettava vakiintuneen kytkentäkaavion mukaisesti. Vaihe- ja neutraalit johdot liitetään vastaaviin liittimiin, ja anturin johdot on liitetty erillisiin pistorasioihin merkintunnistimen kanssa. Laite itsessään on siististi sijoitettu liitäntäkoteloon. Jos johdot tai aaltoputket ovat häiriöitä, ne on eliminoitava. Termostaatti sijaitsee täsmälleen tasossa. Tämän jälkeen ohjauspaneeli asennetaan paikalleen ja kiinnitetään ruuveilla.

Lämpötilan lattian termostaatin säätö

Erilaiset lämpötilansäätimet voivat toimia manuaalisessa ja automaattisessa tilassa. Tämä tekijä on otettava huomioon valittaessa termostaattia lämpimään kerrokseen. Kaikki tarvittavat muutokset riippuvat tästä. Viikon tunnit ja päivät näytetään ja suoritetaan syvällinen viritys ja kalibrointi. Tarvittaessa yksi lämpötila-antureista voidaan kytkeä pois päältä.

Kaikki säädöt on kuvattu yksityiskohtaisesti käyttöohjeessa. Erikseen lapset ovat estyneitä, jotka voivat uteliaisuudesta vahingossa koputtaa asetuksia. Tällöin näppäinten "samanaikaisen puristamisen" up9raquo; ja "down9raquo; Avaa termostaatti samojen näppäimien avulla.

Lämpökerroksen lämpöeristys tarjoaa mukavan ympäristön ja vähentää sähkön kulutusta

Lämpöpatterin termostaatti on erityinen laite, jonka avulla voit ohjata ja säädellä lämmitysnopeutta paitsi lattiaan myös huoneen ilman.

Yleensä termostaatit sijoitetaan jokaisessa huoneessa, jossa lattialämmitys asennetaan: termostaatti on vastuussa ylläpitää haluttu lämpötila tässä makuuhuone, olohuone tai kylpyhuone.

Mutta on myös monikanavainen laitteita, eli samassa kotelossa kaksi yhden kanavan ohjain, tai yksi dual-kanava, ja kukin erikseen seuraa sen kuumennusvyöhykkeessä.

Mitkä toiminnot voivat olla termostaatti

Lämmin lattian säätimen päätoiminto on säilyttää säädetty lämpötila, joten se:

 • Kytkee lämmityksen päälle ja pois, kun lattian lämpötila muuttuu huoneen ilman lämpötilan mukaan tai ilman sitä
 • Sisältää taloudellisen lämmitystilan yöllä tai asukkaiden poissaolon aikana
 • Ottaa järjestelmän käytöstä tai poistaa sen käytöstä tiettynä ajankohtana

Kuinka lämpimän lattian lämpötila lasketaan?

Kaikissa lämpimän lattian - kalvon ja sähkölaitteiden järjestelmissä, riippumatta siitä, ovatko matot tai kaapelit, lähes kaikki termostaatit sopivat. Ne ovat universaaleja riippumatta valvonnan tyypistä ja menetelmistä.

Lämpösäätimiä käytetään myös vesilämmitteisessä lattiassa, mutta parametrit on asetettu koko ääriviivoille, eikä kukin huone erikseen.

Toinen tarpeellinen asia on vaimentimen nauha lämpimään lattiaan. Se kompensoi lasin lämpölaajenemisen eikä salli päällysteen muodonmuutosta.

Jos tämä pinnoite on laatta, niin meidän neuvomme valita laatta liima lämmin kerros on hyödyllinen sinulle

Lämpimän lattiatilanteen markkinat tarjoavat valtavan valikoiman lämpötilansäätimiä, joten voit valita minkä tahansa värin ja muodon, joka täyttää kaikki monimutkaiset ja kustannukset.

Lämpimän lattian termostaatit ovat mekaanisia ja digitaalisia. Elektronista ohjelmaa voidaan ohjata painikkeilla kaukosäätimellä kaukosäätimellä tai kosketuspaneelista.

Jotkut elektroniset termostaatit voidaan ohjelmoida, ja on yksinkertaisia, joilla on / off-painike.

On välineitä, joilla on asteikko halutun lämpötilan valitsemiseksi ja lukemien näytöllä tietyssä ajassa.

Edulliset mekaaniset termostaatit ovat luotettavia, jos rikkoutuminen on mahdollista korjata.

Niiden tärkein haitta on kyvyttömyys ymmärtää ja nähdä, mitä lattian lämpötila on tällä hetkellä. Vain kosketuksella voit tarkistaa, toimiiko järjestelmä.

Yksinkertaisilla digitaalisilla termostaatilla, joissa on näyttö, voit aina nähdä nykyisen lämmityslämpötilan.

Lämpimän kerroksen sarjaan kuuluu lämpöisen lattian ja ilman lämpötila-anturit, yhdessä ja erikseen sekä infrapunat.

Duplex (dual-anturi) termostaatti joissakin tapauksissa on edullisempaa, koska se ei salli tilaa ylikuumentua, koska lämpötila ei säätele vain kuumennuselementit, mutta myös ilman lämpötila huoneen ja kytkeytyy pois päältä, kun se saavuttaa optimaalisen lämpötilan tahansa anturit.

Infrapuna-anturit ovat hyviä, koska ne ei tarvitse olla kiinteä lattialla - voidaan asentaa suuren etäisyyden päässä termostaatti ja käytetään määrittämään koko lämmitysjärjestelmä. Suositellaan kylpyhuonetta, sauna, suihkut ja muut tilat, joissa on korkea ilmankosteus.

Infrapuna-anturit on paras käyttää kostea (sauna, kylpyhuone, jne.), Ja termostaatti on sijoitettu kuivassa paikassa, jotta vältetään kosteuden laitevaurioon.

Anturit ovat:

 • asennusmenetelmällä - sisäisellä ja ulkoisella,
 • "täyttö" - digitaalinen ja analoginen.

Digitaaliset anturit ovat tarkempia, eivätkä ne aiheuta tietojen vääristymistä erilaisista häiriöistä.

Anturit määrittämiseksi ulkolämpötilan termostaatit tai sisäänrakennettu sensori yleensä hieman pimennetyssä ympäristössä lämmöltä lähteistä vyöhykkeen ulkopuolella kuumennettiin suorassa auringonvalossa, korkeudella noin puoli metriä.

Sisäiset anturit sijaitsevat lattian paksuudella lämmityskaapelin, mattojen tai kalvon vieressä. Tämän anturin tiedot lähetetään instrumentin näytölle.

Liitä lämpötila-anturit suoraan termostaattiin tai aseta liitäntäkotelo niiden väliin.

Voiko lattia ilman termoregulaattoria toimia?

Voit hallita, mutta tämä on tehotonta, koska laitteen toiminnon on otettava koko lämmitysjärjestelmä käyttöön ja kytkettävä se päälle tai pois päältä käsin.

Siksi on parempi arvioida etukäteen lämpimän kerroksen tulevaa toimintatilaa ja hankkia jokaisessa huoneessa tarvittavat toiminnot.

Energiansäästö termostaatin käytössä riippuu laitteen tyypistä ja saavuttaa 70%.

Tavallisesti pienissä huoneissa (kylpyhuone, wc) valita yksinkertainen mekaaninen tai elektroninen termostaatti, jossa on mahdollisimman vähän toimintoja. Huone ei ole käytössä aikataulun mukaan, siellä on oltava lämmin päivä ja yö.

Suurissa huoneissa on paljon tehokkaampaa käyttää ohjelmoitavaa lämpötilansäädintä, joka valvoo useita parametreja eri päivinä.

Mitä enemmän parametrit ovat mukana, sitä suurempi energiansäästö voidaan saavuttaa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että lämpötilansäätimiä tarjoavat eri taloudessa:

Jotkut valmistajat myyvät termostaatti täydellisenä lattialämmitys.

On selvää, että pakkauksessa ei ole kaikkein kehittyneimmät laitteen mallin mukaan, jossa vähimmäismäärä ominaisuuksia ja edullisia. Mutta se voi hyvinkin olla, että sinulla on tarpeeksi, jos lämmitetty alue on pieni.

Valitse tarvittaessa toinen laite, se on hyödyllistä tarkastella useita sen parametreja:

 1. Tekniset tiedot:
  • mekaanisen tai elektronisen tai ohjelmoitavan elektroniikan,
  • kauko tai kiinteät anturit,
  • lattian lämpötila-antureita tai ilman erikseen tai yhdessä.
 1. Virtalähde.

Testeri näyttää maksimikapasiteetti lämmin lattia, johon se on suunniteltu.

Hyvin suuria tiloja Lämmitetty lattia lankku yksittäisiä lohkoja, joista kukin on kytketty termostaatilla.

 1. menetelmä:
  • Overhead - vahvistuisi erityinen laatikko seinällä, sopii kaikentyyppisille seinät.
  • Upotettu: ne olisi proshtrobit ura salaamisen johdot ja porata reikä asentamiseksi kiinnitysholkki laitteen asentamista varten. Ei käytössä puutaloja.
  • Kytkeä DIN-kiskoon: Nämä termostaatit asennetaan sähkökeskuksen paneelista.
 1. Suunnittelu, koristelu:
  • muoto, väri - valinta on niin suuri, että sitä on vaikea antaa suosituksia.
 1. Kanavien lukumäärä:
  • yksi laite ohjaa kaksi lähtökohtaa - sinun on täytettävä tietyt ehdot,
  • Kaksi-kanavan laite samassa laatikossa,
  • yksi dual-vyöhykkeen termostaatti.
 1. Hallinta ja suunnittelu
  • Riippuen käyttäjän iän ja heidän tarpeensa, sekä lämmönsiirto mode löytyy sopiva taso monimutkaisuus instrumentin.

Sijainti termostaatti on määritetty etukäteen, joka perustuu niiden kapasiteetti lattialämmitys ja itse laite.

Miten kytkeä lattialämmitys termostaatti?

Joskus yhteys tehdään suoraan sähköiseen paneeli, tällaisessa tapauksessa se voidaan asentaa kytkimen kone -, jonka teho on yli 2 kW.

Liittyy usein termostaatti pistorasian kautta, ottaen huomioon kokonaismäärä työskentelevät hänen laitteita.

Lattia-anturi sijaitsee tavallisesti etäisyydellä 50-60 cm seinää, johon termostaatin sijaitsee.

Se sijoitetaan aallotetun tai asennusputken suojaamaan mahdollisia vaurioita ja helppo vaihtaa tarvittaessa.

Asennettaessa lattia-anturin kalvo on syvennyksen lattialla paksuus putken, jossa anturi on sijoitettu siten, että se ei nouse yli yleisellä tasolla.

Asennuksen vaiheet termostaatin, kun olet päättänyt paikan päällä:

 • Kiinnitä kytkentärasia termostaatin, jos hän ei huomaa.
 • Stroebe tekemistä seinän ja lattian.
 • Yhteen syöttölankojen laatikon ja tarkistaa testeri syöttöjännite.
 • Summaus suoritetaan anturin kautta aallotetun putken ja Stroebe termostaattikoteloon.
 • Yhdistämme johdot kaavion mukaan.
 • Laitoimme termostaatti asennuspaikka.
 • Ankkuroimaan ulkokuoren ja termostaatin korkki.

Vertailu termostaatit: hinnat ja tuottajien

Osta termostaatti ei ole vaikeaa, tärkeintä - ymmärtää, mitä tarvitaan ja miten helppo käyttää sitä.

Jos sinun täytyy ostaa kaikkein yksinkertainen mekaaninen laite, halpa ja luotettava, on tarpeen tarkastella tuotteiden saksalaisen EBERLE.

Ohjelmoitava sähkötermostaatit Saksan LEGRAND yritykset ovat "Top kallein."

Meidän olisi tietämätön ikäisensä laitteen kahden vyöhykkeen spektri TP 730 päässä "National mukavuus", suhteellisen edullinen ja hyvin moderni.

Kotimainen kehitys ohjelmoitava elektroninen termostaatti G2R S803PE by LLC "Dzhituar" ei ole huonompi eurooppalaisia ​​standardeja, mutta paljon halvempaa stroimosti.

Vertaileva lämpötilansäätimien on tärkeä näkökohta, valinta todella laaja. Luettelointi valmistajat arvioivat myynti vie paljon aikaa:

 • Teplotex, OJETR, Devin
 • Teplolux, Thermoreg, Warmehaus,
 • TermoDAR, Aura, Priotherm

Kaikissa näissä välineitä luokitus yli 70%.

Alla on taulukko, jossa on satunnaisesti valittu malleja termostaatit lattialämmitykseen vertailla hintoja:

Markkinat termostaatit lattialämmitykseen tänään on täynnä mittaamattoman, joten jokainen asiakas puhumalla myyjälle, ja ottaen huomioon niiden fyysiset ominaisuudet, sekä ottaen huomioon parametrit hakemuksen voi valita mukava käyttää ja edullinen laite säilyttää miellyttävän käytön lattialämmitysjärjestelmää.

Tilaa päivittää sivustoa VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Google+ tai seurata meitä Twitterissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin